‘Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik werd aan de kant gezet door Ajax’

Dinsdag, 27 oktober 2020 om 13:14Rian Rosendaal • Laatste update: 13:32

De toekomst van Razvan Marin lijkt niet bij Ajax te liggen. De Roemeense middenvelder komt dit seizoen op huurbasis uit voor Cagliari, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen in de onderhandelingen met de Amsterdamse club. Marin, medio 2019 voor 12,5 miljoen euro overgenomen van Standard Luik, baalt ervan dat hij afgelopen seizoen zijn visitekaartje niet heeft kunnen afgeven bij Ajax.

"Het elftal was prachtig en Amsterdam is prachtig, ik was dan ook blij", vertelt Marin in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport. "Ik begon goed en ik speelde meteen, zelfs in de play-offs van de Champions League." Trainer Erik ten Hag koos echter al snel voor andere opties op het middenveld van Ajax. "Ik weet niet wat er is gebeurd, maar op een gegeven moment werd ik aan de kant gezet. Misschien hadden ze iets meer verwacht. Ik heb nog wel contact, vooral met Dusan Tadic."

Blind en Ten Hag blikken vooruit: 'We weten wat ons te doen staat'

Ajax speelt dinsdagavond op Italiaanse bodem tegen Atalanta in de groepsfase van de Champions League. Marin hoopt op een goed resultaat voor zijn oude ploeg, maar benadrukt tevens dat hij Atalanta als favoriet ziet. "Ajax heeft al verloren van Liverpool. Beide elftallen hebben een vergelijkbare identiteit. Ze willen altijd meer doelpunten maken." Marin verwijst naar Lassina Traoré, die vijfmaal scoorde in de uitwedstrijd van Ajax tegen VVV-Venlo (0-13). "Bij Ajax stromen altijd veel jonge spelers door. Alles bij Ajax ademt geschiedenis."

Marin kijkt altijd met veel interesse naar collega-middenvelders. Met name Frenkie de Jong is een favoriet van de door Ajax verhuurde Roemeen. "Ik weet niet of hij de beste middenvelder van Europa is, maar hij is wel erg goed. Bij Ajax ben ik hem nooit tegenkomen. Wel heb ik nog drie weken met Matthijs de Ligt getraind", aldus Marin, die met Cagliari momenteel de elfde plaats bezet in de Serie A.


Poll

Razvan Marin verdient een tweede kans bij Ajax


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door gunnero)

Blijft toch jammer dat Marin het niet waar heeft kunnen maken in Amsterdam. Hoop dat hij in Italië kan doorpakken.

27 oktober 2020 om 14:13

Ach, zo kan je het elk seizoen wel jammer vinden voor meerdere spelers. Marin kwam tekort op dit moment, maar zou á la Felipe bij Atleti via een omweg alsnog zijn doelen kunnen bereiken.

Wat er gebeurd is ? Nou dat er is gebleken dat je er werkelijk waar helemaal niks van kan. In ieder geval niet bij Ajax. Het was je gegund maar een definitief afscheid lijkt me beter voor beide partijen

27 oktober 2020 om 13:38

'helemaal niks van kan'. Ik vind dit eerder de fout van Ajax dan dit te weiten aan de onkunde van Marin. Geen enkele wedstrijd op de positie gespeeld waar hij in Belgiė speelde.

27 oktober 2020 om 13:41

@sergiogreene daar heb je een valide punt. Ajax gebruikte hem ook niet altijd in zijn kracht. Hetzelfde als Promes op 10 zetten bij wijze van spreken

27 oktober 2020 om 13:45

Klopt inderdaad Savano. Zelfde als Barcelona Griezmann voor miljoenen heeft gekocht maar totaal niet in het spel van Barcelona past. Is het dan de fout van Griezmann en kan hij er ineens niets meer van of ligt de fout bij Barcelona die hem niet in z'n kracht gebruikt.

27 oktober 2020 om 14:03

Nou, was wel meer dan alleen een verkeerde positie. Zelfs tegen Spakenburg grossierde hij in balverlies en enorm traag handelingsvermogen.

27 oktober 2020 om 15:46

Volgens mij is dit een zelfde soort verhaal als met Amrabat bij Feyenoord. Zo'n jongen heeft vertrouwen nodig en dan gaat het wel lopen. Bij een topclub heb je geen oneindig krediet en moet je er op een gegeven moment (eigenlijk meteen) gewoon staan en presteren. Ik vond hem bij Luik een goede speler en zag de potentie ook wel. Jammer dat hij, zoals sergio al benadrukt, niet in zijn kracht is gebruikt.

Iedereen verdient een tweede kans maar om nou te zeggen; 'ik weet niet wat er gebeurd is en waarom aan de kant werd geschoven' schei uit zeg. Hij speelde heel matig. De concurrentie was beter en ook met Donny destijds had ie het moeilijk om in de basis te geraken. Nogmaals, tweede kans verdient ie zeker. Echter leg ik wel vraagtekens bij de wijze waarop deze Marin gescout is, handelingssnelheid lijkt me wel het eerste waar je op let. Iedereen is in jubel stemming over Marcs transferbeleid ... maar er zitten wel een paar fikse missers tussen: Magallan, die Colombiaanse rechtsback beginnend met een O., deze Marin ... Tuurlijk niet alles kan een voltreffer a la Kudus zijn maar die hossana mag wel getemperd worden nadat je onder aan de streep de in en uitgaven bekijkt.

27 oktober 2020 om 13:43

Savano. Haha, huh? Als je de inkomsten en uitgaven kijkt dan mag die hosanna juist niet getemperd worden. Als je op kwantiteit kijkt dan zal het slagen VS mislukken ongeveer op 50/50 liggen, daar valt wellicht wat over te zeggen. Als je op kwaliteit kijkt dan verkoopt Marc voor veel hogere bedragen de toppers dan dat hij ze inkoopt, dit doet hij vanaf het begin en daarmee levert hij magistraal werk af. Bovendien heeft hij in die periode Ajax als team ook nog een flinke stap verder gebracht qua kwaliteit spelersgroep op het veld, naar zo'n subtop Europa. Dus en veel meer inkomsten dan uitgaven en een veel beter team op het veld. Blijf jij de hosanna maar temperen, dit is gewoon magistraal werk.

27 oktober 2020 om 14:14

Natuurlijk klopt dit maar deels. Voor de verkoop van sanchez kan je 6 miskopen doen van 5 miljoen. Dan maak je nog steeds winst alleen van je 7 spelers is er maar 1 geslaagd. Ben je dan een succesvol? Het is natuurlijk ook een kunst om slagingspercentage omhoog te krijgen. Op de bulk spelers inkopen en hopen dat er 1 slaagt is veel makkelijker

27 oktober 2020 om 14:29

Maar Glory als het zo makkelijk is waarom doet niet elke club dat dan? Gewoon bulk inkopen en winst draaien. Als dat verdienmodel zo eenvoudig is dan is het gek dat niet elke club dit doet, wat denk jij?

27 oktober 2020 om 14:35

@Inke je insinueert nu alsof ik zeg dat Marc het slecht doet. Enige kritiek van Ajax is meteen weer haat/afgunst of vul maar in ... Ik zeg alleen dat men over het algemeen alleen maar let op wat geslaagde spelers doen en hoeveel die opbrengen. Onderaan de streep, na alle sentiment, zie je dat de teller van miskopen ook vrij hoog zijn. Men kijkt hier niet naar omdat het eindsaldo goed is, maar dat is een vertekend 'hosssana' beeld. Het is jammer dat iedere kritische noot hier meteen wordt doodgemept met haat/afgunst/trol labels. Dit is exact de reden waarom men van Ajaxzone spreekt. Praat je leden niet naar de mond duikt men schuimbekkend op jouw bericht om die neer te halen. Ik had kritiek op de koopsom van Klaassen en meteen 'kom jij met namen!' doe je dat vervolgens en dan is het 'ja maar Davy ...'. Clubliefde prima hoor maar wees ook open voor andermans mening en dit geldt niet alleen voor jou Inke. MessiBazoer is er ook zo eentje en zo kan ik nog wel 5 noemen. Terug in topic: meer inkomsten dan uitgaven is niet per definitie hossana te noemen: alles kan beter en daar moet naar gekeken worden bij de uitgaven. Als dat lukt, is er nog meer reden voor hossana. Uitgaven laag, meer inkomsten uit verkoop en prestaties enzovoorts ...

27 oktober 2020 om 14:51

@rochus omdat in Nederland geen enkele club het kapitaal heeft. Maar je ziet dat een man city dit ook gewoon doet bijvoorbeeld met een Angelino.
Maar als jij voor Ziyech en Sanchez 80 miljoen vangt, dan verbloem je toch snel dat je voor dik 60 miljoen ook spelers hebt gekocht als Cassiera, Wober, Kristensen, orejuela, Labyad, Bande Magellan, Siem de Jong en Marin. Al deze spelers zijn niet echt geslaagd. Dat overmars nog behoorlijk wat geld weet te vangen voor dit soort spelers is erg knap van hem alleen ik snap Savano echt wel als hij stelt dat niet alles wat Overmars doet in goud veranderd.

27 oktober 2020 om 15:00

@glory, als je 60 miljoen noemt aan miskopen moet je er ook de verkoopprijs bij noemen. Dan is pas duidelijk hoeveel geld die zogenaamde miskopen hebben gekost. Dat doe je echter niet.

27 oktober 2020 om 15:05

Als de vraag is of je dan succesvol bent; het antwoord is ja. Als het een bedrijf in een andere business zou zijn, zou het toch ook succesvol zijn? Buiten de eigen productontwikkeling waar regelmatig voltreffers zijn te vinden, veel nieuwe producten voor een goede prijs inkopen, waarvan sommigen wel aanslaan (en super goed verkocht worden) en andere niet zo goed/neutraal.

Als het resultaat dan is dat je in een aantal jaar je eigen vermogen 3x zo groot ziet worden.. Heb je dan twijfel of zo'n bedrijf succesvol bezig is met zijn investeringen? Tegen zo'n bedrijf zou ik zeggen 'ga lekker zo door'. Dus datzelfde zeg ik tegen Ajax.

27 oktober 2020 om 15:13

@kyle66 nee dat is mijn punt niet. Want het is duidelijk dat Overmars een zeer goede onderhandelaar is. Alleen wat ik wilde zeggen is dat er voor 2 geslaagde aankopen 9 niet geslaagde staan. Op 11 aankomen is maar 18% geslaagd. Dat is mijn punt. En die 9 blijven wat onder de radar door het geweldige financiele succes dat er geboekt wordt op de aankopen die wel slagen

27 oktober 2020 om 15:15

Bij sommige transfers kunnen er grote vraagtekens gezet worden hoor. Veel mensen die iets kenden van het zuid-Amerikaans voetbal snapten niets van de transfer van Magellan. En mensen die het Belgisch voetbal wat volgen weten ook wel dat de aankoop van Bande voor die prijs aan de vreemde kant was (had namelijk nog maar een half seizoen gespeeld bij Mechelen) en Marin op zich kon slagen bij Ajax maar dat dat niet als controleur ging zijn. Bij die transfers is er dan toch sprake van vreemde scouting (al was bande een gokje dat gewoon slecht uitpakte).

27 oktober 2020 om 15:43

@gloryunited. De slagingspercentage van Overmars zit naar ik schat ongeveer op 50/50. Daar kan je wat over zeggen, geef ik ook al aan in mijn eerste reactie. Maar het is zeker niet een 18 ofzo naar wat jij aan haalt, dus je voorbeeld vind ik wat irrelevant icm Overmars zijn werk. Echter wordt de kwantiteit discussie volledig weggevaagd door de kwaliteit van Overmars zijn in - en verkoop beleid. Daarom vond ik het wonderlijk dat Savano juist de hosanna wil temperen o.b.v. de inkomsten en uitgaven. Juist als je onderaan de streep van de inkomsten en uitgaven kijkt dan doet Overmars het fantastisch. Rochester geeft daarvan hieronder een mooi rijtje.

27 oktober 2020 om 15:49

Savano. Je vult nu zelf in dat ik het over haat en afgunst heb, dat zeg ik helemaal niet, dus heb geen idee waar je het vandaan haalt? Je gaat nu eerder zelf heel erg op haat/afgunst gevoel in plaats van een feitelijke terug reactie te geven. Ik heb zelf echt een hekel aan die termen, en vind dat ze door de huidige generatie veel te snel gebruikt worden. Dus ik zal vanwege mijn voorkeur best vaker voor Ajax opnemen, maar niet iemand wegzetten als 'hater'. Ik geef volgens mij behoorlijk onderbouwt aan waardoor ik vind dat je punt geen hout snijdt als je onderaan de streep kijk van inkomsten en uitgaven. Juist op dat gebied doet Overmars het fantastisch, kijk maar naar het rijtje van Rochester hieronder. De kwantiteit geslaagd vs mislukt kan je wellicht wat over zeggen, dat is ook wat ik aangeef. Maar als je naar de kwaliteit van de inkomsten versus uitgaven kijkt dan is juist dat hetgeen wat die discussie enigszins wegvaagt.

27 oktober 2020 om 17:02

@Kyle66 precies mijn punt men roept bij verkoop uit volle borst hoe goedkoop er aangekocht is maar bij verkoop van een miskoop, 'wees blij dat je er in ieder geval nog iets voor terug krijgt. Tsja zo lust ik er nog 3

27 oktober 2020 om 17:05

@Inke het is geen discussie het is een waarneming dat het aantal miskopen en de bedragen die daarmee gepaard gaan nog te hoog zijn. Tuurlijk heb je af en toe een mispeer maar hier is nog ruimte voor verbetering: dat is alles wat ik zeg!

27 oktober 2020 om 14:23

Als je onder aan de streep naar het balans kijkt van Ajax wat betreft inkomsten en uitgaven, dan kom je echt wel op een heel dik bedrag in de plus uit. Natuurlijk heb ik hier en daar ook weleens kritiek op Overmars wat betreft zijn aankoopbeleid (o.a. een goede nummer 9 vinden bijvoorbeeld en wat jij zegt, echt gewoon kijken naar het type speler voor het spel dat je speelt) maar hij krijgt het ook voor elkaar om miskopen tegen een heel klein verlies, voor hetzelfde bedrag of zelfs met een klein beetje winst door te verkopen.

Ajax is eigenlijk vanaf het seizoen 16-17 echt begonnen met cashen en als je het vanaf dat seizoen op een rijtje zet dan maakt Ajax eigenlijk op het gebied van transfers ieder seizoen wel winst:

Seizoen 16-17: inkomsten 80,5 miljoen, uitgaven 45,5 miljoen. Balans: 35 miljoen in de plus.

Seizoen 17-18: inkomsten 83,2 miljoen, uitgaven 26,25 miljoen. Balans: 56,95 miljoen in de plus.

Seizoen 18-19: inkomsten 17,55 miljoen, uitgaven 52,95 miljoen. Balans: 35,4 miljoen in de min.

Seizoen 19-20: inkomsten 218,2 miljoen, uitgaven 59,25 miljoen. Balans: 158,95 miljoen in de plus.

Seizoen 20-21: inkomsten 101 miljoen, uitgaven 40 miljoen. Balans: 61 miljoen in de plus.

Enkel in het seizoen 18-19 heeft Ajax op het gebied van transfers 'verlies' gemaakt, maar dat werd dat seizoen ruimschoots goed gemaakt door de fantastische prestaties in de Champions League waar ze rond de 100 miljoen aan verdienden.

27 oktober 2020 om 17:21

Dik 270 miljoen in de plus in 5 jaargangen, dat kun je inderdaad onmogelijk bestempelen als 'teveel hosanna' lijkt me. Ajax is daarmee een van de sterkst presterende ploegen in heel Europa.

27 oktober 2020 om 14:26

Onder de streep is er een positieve balans van meer dan 300 mio en een selectie die meer dan 280 mio waard is. Wat een prutswerk verricht Overmars. Daarnaast finale EL, have finale CL, kampioenschappen, en bekers. Sportief houdt dat niet over. Weg met Overmars! Edit ik heb de gegarandeerde inkomsten uit de transfer van Marin en Lang al wel meegenomen.

27 oktober 2020 om 14:41

@Rochus wie praat over prutswerk? Ik zeg staar je niet blind op die cijfers want de uitgaven kant is nog steeds te hoog. Ik zeg toch nergens dat het slecht gaat *zucht* achja laat maar zitten. Ajax is top, hoeft nergens te verbeteren en de fans hebben altijd gelijk. Zo goed?

27 oktober 2020 om 14:54

Hoezo voel je jij zo aangevallen? Ondanks het geweldige resultaat van Overmars mag er toch best gesteld worden dat Overmars ook veel aankopen heeft gedaan niet niet geslaagd zijn? Snap nooit zo goed waarom mensen zo aangevallen reageren. Beetje kleinzerig is het

27 oktober 2020 om 15:01

Ik voel me niet aangevallen, maar plaats e.e.a. vanuit een positief perspectief. Ik begrijp namelijk dat het onmogelijk is om enkel en alleen toppers te kopen en ik het dus accepteer dat Overmars miskopen doet, zolang er onder de streep maar geld verdient wordt en nog belangrijker er sportief succes is. Zolang dat het geval is zou ik niet weten waarom je iets zou willen veranderen.

27 oktober 2020 om 15:03

Natuurlijk mag er gezegd worden dat hij miskopen doet. Maar voor welk bedrag? Als je een speler voor 10 miljoen koopt en je verkoopt hem voor 8 (ik geef alleen een voorbeeld), heeft die miskoop dus 2 miljoen gekost.

27 oktober 2020 om 15:14

@rochus

Er hoeft niks veranderd te worden. Er wordt alleen aangekaart dat de hosanna niet alleen maar hosanna hoeft te zijn.

27 oktober 2020 om 15:16

@kyle66

Dit is ietwat te simplistisch. maar in essentie klopt het dat die miskoop onder de streep 2 miljoen gekost heeft, maar dat verandert niks aan het feit dat de speler voor 10 miljoen gekocht is en dus een miskoop van 10 miljoen was. Of zeg jij ook dat Di Maria bij Man U een miskoop was van 10 miljoen?

27 oktober 2020 om 16:03

Ik vind het een behoorlijk verschil als er een miskoop is van 10 miljoen die niet verkocht wordt. Dan pas mag je over een grote miskoop praten. Maar zolang Overmars veel geld krijgt voor deze zogenaamde miskopen, maakt het toch niet uit?

27 oktober 2020 om 14:35

Wat grappig is, is dat je 3 namen als miskopen benoemd, wat ik enigszins met je eens ben, maar wat voor mij nog meer van belang is, is het verlies wat je er op maakt. Dat heeft Marc in elk van die drie gevallen flink weten te beperken. Op orejuela werd iets meer dan 2 miljoen verlies gemaakt, wat relatief nog het meeste van de drie is, maar marin en magallan mits zijn optie wordt gelicht resulteren in soort gelijke verliezen

27 oktober 2020 om 14:55

Dat zegt dus dat Marc goed kan onderhandelen. Alleen het percentage geslaagde spelers is gewoon niet enorm hoog. Het percentage geslaagde spelers en wat Marc er uiteindelijk voor krijgt staat los van elkaar.

27 oktober 2020 om 18:12

@gloryunited ik ben blij dat jij mijn punt begrijpt. Men richt zich alleen op de hossana kant ipv te kijken waar het bij het aankopen beter kan. Meteen in de verdediging alsof ik stel dat Marc slecht bezig is. Bij verkoop van een miskoop wordt snel gewezen dat er tenminste nog wat aan verdiend is maar bij verkopen a la Sanchez spreekt men uit volle borst dat ie maar voor 5 gekocht is en 40 opleverde. Die hossana is overigens terecht hoor maar dekt niet de volledige lading. Marin heeft ongeveer 13 gekost daar rept men niet over bij verkoop nee, ze roepen wees blij dat je er nog wat aan over houdt. Tsja da's makkelijk, ik ben kritisch op hetgeen dat er bij aankoop dus nog onnodig fouten worden gemaakt. Verkeerd scouten is bijvoorbeeld zo eentje maar goed we zitten wat Ajax betreft hier in de goed nieuws show is me wel duidelijk geworden

27 oktober 2020 om 15:31

Ik vind het heel dubbel. Aan de ene kant is natuurlijk duidelijk dat Marin, Magallan en Orejuela niet hebben gebracht wat er vooraf van gehoopt werd. Hoewel het financiële verlies op deze spelers (mits de koopopties gelicht worden) nog heel erg meevalt. Verder kan je nog spelers als Bandé (al kan je die blessure ook niet voorzien) en Siem de Jong (geen schim meer van de speler die bij ons vertrok) aan zo'n lijstje toevoegen. Vind ik Magallan nog het ergste verhaal omdat ze daar al zo lang mee bezig waren en het de eerste poging zelfs ondanks een akkoord niet doorging. Dan mag je toch wel hopen dat er een iets betere speler voor binnen komt. Daar kan je zeker kritisch op zijn.

Aan de andere kant is het de taak van Overmars om een kwalitatief goede selectie neer te zetten die breed genoeg is om de "normale" pech van blessures op te vangen zodat je mee kan doen voor de prijzen. Iedere positie wil je in feite (minimaal) dubbel bezet hebben met een speler die niet door het ijs zakt. In die zin horen miskopen er ook gewoon bij: presteert de ene speler zo goed dat hij in de basis moet, dan gaat dat ten koste van zijn concurrent. En onderaan de streep doet Overmars het toch erg goed: een flink positieve transferbalans en goede prestaties van het eerste elftal. Het betekent niet dat je niet meer kritisch mag zijn over wat er niet goed gaat, want als je wat meer miskopen kan voorkomen, kan het nog beter. Maar alles bij elkaar ben ik toch erg tevreden met Overmars.

Stuitend gebrek aan vertrouwen van Ten Hag, hij is nooit echt op waarde geschat en op de juiste manier gebruikt oftewel naar mijn mening nooit een fatsoenlijke kans gehad.

Aan de andere kant weer een bewijs dat je beter in je opleiding kunt gaan kijken, daar zit voldoende niveau met meer potentie.

27 oktober 2020 om 14:09

Gewoon een slechte inschatting van Ajax. Ze zagen een ander type speler in Marin dan hij eigenlijk was. Ze hadden 'm duidelijk niet uitgebreid gescout, want dan hadden ze kunnen weten dat z'n voortzettingen en z'n handelingssnelheid niet z'n sterkste punten zijn.

Ik weet biet wat er is gebeurd?! Hahaha gap je kon niet onder druk voetballen had moeite met aannames, handelingssnelheid en fysiek won je geen duels. Deze man is zo matig had liever Dani de Wit erbij gehouden.

Haha Marin, zo gaat het eraan toe bij een topclub. Je moet presteren, want anders wordt er naar andere spelers gekeken en doorgeselecteerd. Marin had ik nog niet helemaal afgeschreven, maar van zijn vertrek lig ik ook niet wakker.

27 oktober 2020 om 15:18

Nu dat zou Marin op zich wel moeten weten want bij standard heerst toch wel de druk van bij een topclub. Persoonlijk vind ik het ook wel vreemd dat hij net als Van De Beek verkocht wordt (en ik blijf erbij dat hij op die plek wel zou kunnen renderen) uitgeleend wordt. Al is dat aanbod van Cagliari misschien wel niet te weigeren.

27 oktober 2020 om 16:37

Ik hoop van harte dat transfers als Marin en Magallan uit een zelfde koker komen. Vooral eerstgenoemde heeft natuurlijk voldoende talent, maar zijn speelstijl leek bij voorbaat niet te passen bij Ajax. Toch wel een misrekening. Maar in het transfergeweld van andere topclubs wordt vaak vergeten dat er ook veel miskopen tussen zitten. Liverpool was de afgelopen jaren fantastisch, maar wat heeft Keita, Oxlade en Shaqiri laten zien? Is samen meer dan honderd miljoen. Ajax kan dit soort miskopen prima lijden, fijn dat ze snel doorselecteren, maar in het geval van Marin had ik nog enige hoop. Inderdaad kan het bijzondere aanbod van Cagliari invloed hebben.

27 oktober 2020 om 17:08

Ik hoop voor Ajax inderdaad dat die transfers uit dezelfde koker komen en dat ze afscheid nemen van de verantwoordelijke daarvoor. Want dat zijn twee stevige misrekeningen waar je echt geen voetbalexpert voor moest zijn om ze te zien aankomen. Maar zoals je zegt kunnen ze het wel hebben, alleen blijft het vreemd dat ze zulke duidelijke dingen niet zagen aankomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren