Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marc Overmars wil een van zijn grootste Ajax-miskopen naar Royal Antwerp halen

Laatste update:

Als het aan Royal Antwerp FC ligt, dan wordt Razvan Marin de opvolger van de naar Atlético Madrid vertrokken Arthur Vermeeren. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 27-jarige middenvelder, die tussen 2019 en 2020 bij Ajax speelde, is de laatste tijd steeds vaker bankzitter bij Empoli.

De achttienjarige Vermeeren is sinds enkele dagen speler van Atlético, dat naar verluidt achttien miljoen euro overmaakte naar Antwerp voor zijn diensten. De tweevoudig international van België was een onbetwiste basisspeler onder Mark van Bommel en dit seizoen goed voor 2 goals en 6 assists in 32 wedstrijden namens the Great Old.

Het gat dat Vermeeren achterlaat in het Bosuilstadion moet dus opgevuld worden door Marin, die Marc Overmars nog kent vanuit zijn tijd bij Ajax. De technisch directeur van Antwerp, die in hoger beroep is gegaan tegen zijn wereldwijde schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag, betaalde in de zomer van 2019 liefst 12,5 miljoen euro aan Standard Luik om de Roemeen naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Het verblijf van Marin in Amsterdam werd echter allesbehalve een succes. In zijn eerste en enige seizoen bij Ajax kwam de 51-voudig international tot 17 duels, waarin hij 2 keer als aangever fungeerde.

Na die teleurstellende campagne werd hij een seizoen gestald bij Cagliari, dat hem in de zomer van 2021 voor tien miljoen euro definitief overnam.

De Italiaanse club besloot Marin medio 2022 voor twee jaar uit te lenen aan Empoli. De rechtspoot begon dit seizoen als basisspeler, maar moet het de laatste wedstrijden steeds vaker doen met een plek op de bank.

Het is niet duidelijk of Empoli, dat een koopoptie heeft bedongen in de huurdeal met Cagliari, mee wil werken aan een tussentijds vertrek van de middenvelder. Ook is het niet duidelijk of Antwerp de ex-Ajacied wil huren of kopen. Wel is zeker dat Marin als belangrijkste kandidaat geldt om het team van Van Bommel deze maand nog te versterken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hé ? Is die man nog steeds aan het werk? Dacht dat dat niet mocht.

29 januari 2024 om 21:09

Nou Marin was wel slecht ja. Maar je kan hem moeilijk verbieden om te voetballen.

29 januari 2024 om 21:11

Is in beroep gegaan tegen de straf van de Fifa toch?

29 januari 2024 om 21:41

Als je in beroep gaat mag je werken!

Omdat iemand geen fatsoenlijke kans heeft gekregen en misbruikt is op de verkeerde posities wil nog niet zeggen dat het een miskoop is.

29 januari 2024 om 21:16

Toen Marin arriveerde bij Ajax deed hij vrijwel alles goed in de eerste wedstrijden, speelde goed mee in de combinatie en het Ajax spelletje maar hielp 5 of 6 zeer grote kansen om zeep. Had hij na 3 wedstrijden op 4 doelpunten gestaan (wat zeer goed mogelijk was gezien die kansen) dan had hij veel meer krediet gehad bij de club en was hij omschreven als topaankoop. Maar hij hielp ze om zeep en speelde daarna een aantal mindere wedstrijden en de rest is geschiedenis. Toch vreemd hoe zoiets kan lopen. Zeker geen verkeerde voetballer.

29 januari 2024 om 22:22

Had wel echt een te lage handelingssnelheid.

29 januari 2024 om 23:05

Nou dat had hij in die eerste drie a vier potten dus niet. Draaide gelijk prima mee zonder aanpassingsproblemen en leek aanvankelijk alsof hij er al jaren speelde. Later kwam hij steeds minder in het spelbeeld voor en zag je ook z’n vertrouwen ver beneden peil. Zeer jammer.

29 januari 2024 om 23:34

Toen zag je ook al wel dat hij wat moeite had met het tempo. Geen extreem snelle denker of lichtvoetige speler, dan wordt het lastig bij een topclub.

30 januari 2024 om 08:33

Wat je zegt klopt gewoon niet. Marin was een miskoop, paste niet bij Ajax. Begon gewoon als basisspeler en heeft zat kansen gehad. Kwam handelingssnelheid tekort en verloor steeds meer zelfvertrouwen met als dieptepunt een pot tegen amateurs waar hij gewoon nog steeds de slechtste man van het veld was. Kan echt wel voetballen, maar was met Ajax duidelijk geen match.

Nou ik volg(de) ajax op de voet ook toen marin er speelde maar die heeft echt niet heel veel goeds laten zien hoor.. dat was heel matig..

Marin past niet in het spel van Ajax, maar is geen slechte speler en heeft zich bovendien al ruimschoots bewezen in de Belgische competitie. Ik dan ook dat hij in een ploeg als Antwerp beter tot zijn recht komt.

30 januari 2024 om 08:36

En het niveau van Ajax lag destijds ook echt hoog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren