Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan winteraanwinst alweer kwijt in de Serie A

Laatste update:

Het dienstverband van Róbert Bozeník bij Feyenoord zou weleens van korte duur kunnen zijn. Voetbal International maakt zaterdagmiddag namelijk melding van Italiaanse interesse voor de spits. Hellas Verona en Cagliari zouden erover nadenken om werk te maken van de komst van de twintigjarige aanvaller.

Feyenoord betaalde MSK Zilina in januari van dit jaar vier miljoen euro voor Bozeník. De jonge spits is er echter nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren, daar Nicolai Jörgensen doorgaans de voorkeur krijgt in de punt van de aanval. Bozeník kwam vooralsnog tot zeven optredens in de Eredivisie, waarin hij tweemaal wist te scoren.

In de eerste twee Eredivisie-wedstrijden die Feyenoord dit seizoen speelde, bleef de inbreng van Bozeník beperkt tot slechts 21 minuten. Als hij ervoor kiest om op zoek te gaan naar een club waar hij meer aan spelen toekomt, zou de Slowaak dus terecht kunnen in de Serie A.

Technisch directeur Frank Arnesen is volgens de berichtgeving op de hoogte van de belangstelling van Verona en Cagliari, al lijkt er nog geen officiële aanbieding binnen te zijn gekomen in De Kuip. Cagliari haalde met Razvan Marin deze transferperiode al een speler uit de Eredivisie, terwijl de twee clubs ook in de markt zouden zijn voor FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk.

Vind jij dat Feyenoord alweer afscheid moet nemen van Róbert Bozeník?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit gaat niet gebeuren gehaald voor de toekomst. En denk niet dat er nu al club zillen zijn die 10 miljoen gaan betalen. 10 miljoen omdat hij talent heeft er pas net zit en feyenoord 4.8 miljoen zelf heeft betaald. Dus ik denk dat feyenoord minimaal zoiets wilt.

26 september 2020 om 19:10

Haha dat slaat echt helemaal nergens op, of ze willen hem niet verkopen, wat prima is. Of ze nemen genoeg met een miljoen of 2,5, meer is hij zeker niet waard, misschien wel een talent, maar zoveel heeft hij nog niet laten zien en Jorgenson is nou ook niet de topspits, die er al 5 heeft in liggen, dus als je die er niet uit kunt spelen...

Zou Feyenoord niet voor het snelle geld gaan? Hebben ze wel een handje van, we gaan het zien.

26 september 2020 om 19:24

Wat denk je zelf? Feyenoord heeft er 4 miljoen voor betaald dan zijn ze echt knettergek als ze akkoord gaan met 2,5 miljoen. Jorgensen staat alleen in de basis omdat hij beter is in het ‘voetballende’ gedeelte. Aldus advocaat. Maar voorlopig is bozenik wel de enige spits die scoort.

26 september 2020 om 19:35

Ik zeg ook niet dat ze het moeten doen, maar je gelooft toch serieus niet dat er ook maar 1 club is die 10 miljoen voor hem neerlegt??waarom zou hij dat waard zijn? Op basis waarvan?

Dat zou wel een heel kort diensten verband zijn en als het waar is dan ziet Advicaat blijkbssr geen meerwaarde in hem voor Feyenoord

26 september 2020 om 17:27

Als je een paar miljoen winst kunt maken op deze jongen moet je dat meteen doen, al kun je er helaas bijna niets van herinvesteren. Zeer beperkte speler die het team niet beter laat spelen (wel een fijne drang naar de goal).

Als ze hem voor 6-8 miljoen kunnen slijten met misschien nog bonussen waarom niet? Maar ik acht die kans klein. Feyenoord heeft vooralsnog Jörgensen en kunnen evt Bannis doorschuiven?

26 september 2020 om 17:15

Jorgensen heeft dit (korte) seizoen nog geen bal goed geraakt. Daarnaast; je maakt amper tot geen winst als je hem weer voor 6 miljoen doorverkoopt natuurlijk. Alleen maar minpunten dus.

26 september 2020 om 17:32

Daarnaast is Bannis nog lang niet klaar voor deze stap. Bozenik heeft veel meer dat killerinstinct, voor 10 miljoen zou ik erover na gaan denken.

Als er 9/10 miljoen geboden wordt, gelijk doen imo. Bozenik heeft wel een neusje voor de goal, maar qua voetballend vermogen is het echt ver ondermaats. Zelfs de simpelste kaatsen mislukken vaak of springen hoog op. Voor een deel van dat verkoopbedrag kun je echt wel investeren in betere spitsen.

26 september 2020 om 16:38

Als feyenoord hetzelfde verkooppraatje houd als jou gaan ze die 10 mil zeker betalen. Iemands verkoopwaarde verdubbeld niet ineens, puur omdat hij jong is. Hij heeft nog niet bijster veel laten zien.

Ik vind Bozenik echt een bijzonder slechte speler. Die gozer heeft zo ontzettend wrinig techniek. Ik krijg er bijna een Ali Dia gevoel bij. Wel 2 goals gemaakt natuurlijk en best belangrijke, maar hoe kan een prof voetballer zo ontzettend slecht met een bal zijn.

Tja kun je beter Jorgensen aan ze slijten voor 7 mil ofzo en Bozenik laten starten die scoort er zo 15 in Nederland en kun je volgende zomer weer voor 10m kwijt. Vind het een matige speler hoor maar kun je nog wel winst op maken.

26 september 2020 om 20:03

Jorgensen 7 miljoen? Met alle respect hoor maar hij is niet jong, zo blessure gevoelig als wat en heeft nog niet veel goeds gedaan sinds z'n blessure, daar gaat geen enkele club 7 miljoen voor betalen.

Misschien maar eens starten ipv die Jorgensen dan.

Als je hier een mooi bedrag voor krijgen rond 8 miljoen dan direct doen. Deze jongen kan afmaken maar voetballend is het zeer matig. Denk dat zijn kwaliteiten pas echt tot zijn recht komen in Italië.

Achja, waarom ook niet. Als ze er goed geld voor kunnen vangen. Hij heeft geen onuitwisbare indruk achter gelaten al zal hij best potentie hebben. Als je hetzelfde geld of meer ervoor terug kunt krijgen, kun je doorschakelen naar de volgende.

Gewoon lekker houden. Meerdere hier noemen matig en slechte techniek, maar dat vind ik nogal stellig. Hij is een type dat veel oog heeft voor diepgaan en open ruimtes induiken. Niet de meest technische jongen die in de bal komt om kort weg te draaien of hoogstandjes te doen, maar die gozer is 20 jaar, Slowaaks international en ik zie hem op zeer korte termijn gewoon Jorgensen passeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren