The Sun publiceert pikante foto van Phil Foden tijdens nachtelijk bezoek

Dinsdag, 8 september 2020 om 07:08Yanick Vos • Laatste update: 15:14

Phil Foden en Mason Greenwood zijn onderwerp van gesprek in Engeland. De talentvolle spelers van respectievelijk Manchester City en Manchester United zijn door bondscoach Gareth Southgate uit de Engelse selectie gezet omdat zij na het Nations League-duel met IJsland (0-1 winst) twee vrouwen meenamen naar het spelershotel. The Sun heeft dinsdag een foto gepubliceerd van Foden, waarop te zien is dat hij in de hotelkamer zijn kont laat zien aan de IJslandse dames.

Foden (20) en Greenwood (18) maakten beiden vorige week hun debuut in de nationale ploeg en besloten na afloop van de wedstrijd de twee IJslandse dames, genaamd Lara en Nadia, te ontvangen in het spelershotel. Dit ging niet alleen tegen de afspraken in van de nationale ploeg, maar ook overtraden de spelers de coronaregels. Southgate stuurde hen naar huis, terwijl het duo van de lokale autoriteiten een boete kreeg van 1500 euro. Foden ging op Twitter diep door het stof, maar Greenwood koos anders: hij deactiveerde zijn account. Terwijl de selectie van Southgate zich voorbereidt op het Nations League-duel van dinsdagavond met Denemarken, zijn Foden en Greenwood huiswaarts gekeerd. Engelse FA heeft een onderzoek naar het incident afgekondigd.

Op sociale media gingen maandag Snapchat-video’s van de twee IJslandse dames rond waarop te zien is hoe zij door de Engelse voetballers worden overgehaald om naar het hotel te komen. “Ik voel me net een escort”, zegt een van de twee wanneer zij richting het hotel gaan. De twee slagen erin om de hotelkamer van Foden en Greenwood te bereiken, waar zij volgens Engelse media meerdere uren zijn gebleven. The Sun heeft een foto in handen waarop te zien is hoe Foden, behalve zijn onderbroek, geen kleding meer aan heeft. Zijn onderbroek is deels naar beneden, waardoor zijn billen te zien zijn. Volgens de tabloid is de foto afkomstig van een van de twee dames, die voor het ontbijt weer zijn vertrokken uit het Radisson Blu Saga Hotel.

Telefoongesprek van Foden en Greenwood met hotelscharrels gaat viraal

Bekijk hier het telefoongesprek van Foden en Greenwood met de hotelscharrels.Lees artikel

Volgens The Sun maakte Greenwood een paar weken geleden al contact met de dames via sociale media. Hij en Foden zouden zelfs twee extra kamers op een andere verdieping geboekt hebben. Southgate noemde de twee talenten ‘naïef’ en zag naar eigen zeggen geen andere oplossing dan het tweetal naar huis te sturen. Manchester City heeft het gedrag van Foden bestempeld als ‘totaal ongepast’, terwijl Manchester United in een korte reactie laat weten ‘teleurgesteld’ te zijn in Greenwood. Beide spelers kunnen een disciplinaire straf tegemoetzien.

Nadia, een van de twee dames van wie het tweetal bezoek kreeg, heeft op social media laten weten spijt te hebben van haar bezoek. Zij is van mening dat Foden en Greenwood ‘dit niet verdienen’. “Het zijn fantastische gasten en geweldige voetballers”, reageert ze via Instagram. “Dit is nooit de bedoeling geweest. Ik zeg het nog maar een keer: ik heb niets gelekt naar de media en dat zal ik ook nooit doen. Ik heb geen foto’s genomen of video’s opgenomen. Ik was niet degene die met hem sprak aan de telefoon, dat was de andere meid. Ik wist niet dat zij in quarantaine zaten.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door millonario)

Hahah dit wordt wel erg triest allemaal zo, denk dat Foden heel veel goodwill heeft verloren bij de fans. Benieuwd hoe zijn thuisontvangst zal verlopen.

8 september 2020 om 07:29

Alsof hij de enigste speler die fouten maakt. Van schade en schande word je wijs zeggen ze weleens. Zo hij ook.

8 september 2020 om 07:48

Tja. Als dit misschien zijn relatie kost met zijn vriendin met wie hij een kind heeft, is dat wel een hele dure prijs die hij betaalt om wijs te worden. Dat allemaal voor een leuk avondje met twee standaard Instagram sloeries.

8 september 2020 om 08:08

Haha, wat een opmerking weer... Waarom zijn zij sloeries?

8 september 2020 om 08:15

Moedwillig twee mensen in hele grote problemen brengen door met ze af te spreken en dit allemaal te filmen is best wel ordinair naar mijn mening. Dat is toch de betekenis van het woord? Ordinaire vrouw.

8 september 2020 om 08:29

Het lijkt op een handige zet van twee vrouwen die een hun Instagram-account wat meer bekendheid willen geven. Nu staan ze met hun foto’s volop in de Engelse media, was dat niet het doel? Als je alles gaat filmen in het hotel.

8 september 2020 om 09:27

De vrouwen werden overgehaald door de spelers en de spelers hadden geen bezwaar tegen de foto's. Hoe zijn de vrouwen dan sloeries? Sorry hoor, maar dit is een beetje alsof je de tweede vrouw de schuld geeft van het vreemdgaan. Het is misschien niet handig van de vrouwen, maar de spelers zijn M.i. toch voor 95% de schuldigen.

8 september 2020 om 10:06

Deze situatie is vergelijkbaar met net afgestudeerd zijn en je eerste goede baantje krijgen en dan door de directeur betrapt worden terwijl je onder werktijd zit te klooien met een meid in de bezemkast. Whaha. Dit kan echt niet. Die 2 hebben aangetoond over geen hersencellen te beschikken. Die 2 meiden zijn overigens wel hele vieze ratten. Hebben dit weken gepland.

8 september 2020 om 07:30

Jij doet nou net of hij ze beide heeft verkracht. Ik vind het super dom van hem, maar ik vind het minstens net zo triest dat die vrouwen alles doorlekken aan de media. Erg sneu voor de vrouw/vriendin van Foden.

8 september 2020 om 07:36

Hoe triest het ook is van die meisjes, ik kan het ergens wel begrijpen in dit Insta-tijdperk dat twee jonge meisjes van 20 hiermee aandacht willen. Zou als vader overigens minder trots zijn. Vind het van Foden toch echt wel even iets schandelijker. Als je mans genoeg bent om op je achttiende raak te schieten (hoeveel geld je ook hebt, veel te vroeg in mijn ogen) dan moet je ook mans genoeg zijn om te dealen met deze situatie. Dat meisje zal ongetwijfeld bij hem blijven, maar hij verdient het zeker om even goed door het slijk gehaald te worden.

8 september 2020 om 07:54

@messibazoer, niks sneu. ik weet haast zeker dat Phil niet had gezegd dat hij een vrouw en kind thuis had zitten. dus wie is hier nou de sneue figuur van de twee? hoe zuur ik het dit vind voor zn vrouw en kind, vind ik dit ook goed voor Phil. laten m' maar ff stof bijten. als blijkbaar niet genoeg van je vrouw houd om anderen vrouwen te weerstaan, maak het dan eerst uit, en ga dan dit soort dingen lopen doen. zonder dat ik suggeer dat ze hebben lopen rampentampen.

8 september 2020 om 13:15

Je hoort er gewoon rekening mee te houden als speler dat het gebeurd. Die meisjes hebben niks met die spelers en kunnen voor hun verhaal en foto's nog een mooi bedrag ontvangen door het met de media te delen. Je kunt het triest vinden, ik vind het common sense dat het gebeurd en dan moet je als speler zorgen dat je niet in zo'n situatie terecht komt.

8 september 2020 om 07:30

Nou als dat meisje bij hem blijft, heeft ze zelf ook niet veel zelfrespect.

8 september 2020 om 09:59

Dat is wel heel makkelijk gezegd, je weet helemaal niet hoe haar situatie is. Kan ze goed op zichzelf, heeft ze haar eigen zaken goed op orde, heeft ze een opleiding/ werk? Misschien vind ze het niet eens erg, wie weet.

8 september 2020 om 10:55

Ik vermoed dat veel voetbalvrouwen een comfortabel leven met een af en toe vreemdgaande man verkiezen boven een leven waarbij ze hard moet werken om rond te komen. Dit is zijn jeugdliefde, dus wellicht is het hier anders maar die voetbalvrouwen met als beroep instagrammodel die weten echt wel waar ze zich voor aangemeld hebben.

8 september 2020 om 12:09

Azrsenal, dat is helemaal niet makkelijk gezegd. Haar situatie doet er helemaal niet toe. Ze kan net zoals duizenden mensen in een fabriek aan de slag en een appartementje huren voor haar en haar kind. Ze leeft niet in een derde wereld land. Sterker nog met de alimentatie die ze gaat krijgen, hoeft ze waarschijnlijk niet eens te werken. Het is maar wat je kiest: je zelfrespect behouden of bij iemand blijven die vreemd gaat, maar rijk is.

8 september 2020 om 13:02

Wie weet hebben die gasten wel een open relatie joh. Wij kunnen niet oordelen over wat Foden's vriendin besluit te doen. Dat is geheel aan haar.

8 september 2020 om 07:51

Dit gebeurd dagelijks. Niet alleen in de voetbalwereld maar ook op de “normale” werkvloer. Ik zeg niet dat het oké is maar die jongens hebben een fout gemaakt en hopelijk leren ze er van. Ze zullen in ieder geval op de blaren moeten zitten. Hoop dat de meisjes er goed voor betaald zijn want iemand bewust zwart maken vind ik net zo erg.

8 september 2020 om 11:07

Ik kan je zeggen dat echt niemand dit nog herinnert over twee maanden. Ik snap echt niet hoe de media dit zo kan uitvergroten.

Pffff... Zo kan ie wel weer. Messi-gate is afgelopen, en VZ heeft weer iets nieuws gevonden om elk etmaal over te posten.

Zucht.. boeiend. Ze hebben een fout gemaakt, super dom, totaal niet interessant verder. Geef die meiden gewoon niet de aandacht waar ze op uit zijn en laat die jongens lekker hun disciplinaire straf krijgen en het thuis met hun partner regelen. Lijkt me Messi soap wel met iedere 20 minuten een nieuw nietszeggend detail.

Gewoon een leerzaam weekend voor Phil .....

Ik kan er met mn verstand niet bij. Ja ik ben ook (net)20 geweest en ja ik heb ook domme dingen gedaan, maar Phil, het is je eerste(!) Keer bij de nationale ploeg, meestal ben je dan overal mee bezig behalve vrouwen. En daarbij had een paar dagen gewacht en je kon dit doen in je eigen woning,dan had je niemand horen klagen, nouja de pers niet, of je vrouw en kind dat dan weer zo leuk vinden is het 2e.... . Eerste keer bij de nationale team, voor vele een droom, een eer en jij bent bezig hier mee bezig terwijl hij ook wel weet dat het niet goed is. Die zijn ook wel van te voren ingelicht van:" in het hotel mag niemand komen behalve staf en selectieleden; enzovoort

Deze jongens gaan door dit gedrag de absolute top niet halen.

8 september 2020 om 08:11

Nee inderdaad. Ronaldinho was ook een vrouwenliefhebber en die kon er inderdaad ook helemaal niks van.

8 september 2020 om 08:19

Het talent van Ronaldinho vergelijken met Greenwood en Foden gaat niet op, maar daar gaat het niet om. Foden heeft een vrouw en kind dat Greenwood dit doet begrijp ik wel, maar met corona tijdens moeten ze beter oppassen al helemaal Foden. Altijd die Engelse spelers hebben dit soort problemen, te hoog in de bol en slechte opleiding gehad. Engelse zijn vaak brutaal en denken dat ze de wereld hebben uitgevonden.

8 september 2020 om 08:43

Een ander voorbeeld. Wayne Rooney heeft de absolute top dan ook niet gehaald? Die was wel tien keer erger dan Phoden. Al moet wel gezegd worden dat Phoden al een mooie stap gemaakt heeft om deze slippertjes van Rooney te overtreffen.

8 september 2020 om 09:23

Terry kon er ook niks van.

Dit laatste lijkt wel een set up. Er zijn wel heer erg veel foto's te vinden omtrend dit hele incident

8 september 2020 om 09:24

Ja, ze hebben alles op Instagram en Snapchat gefilmd. Maar niks “gelekt” naar de pers. De ene was miss Iceland finalist dus al die volgers wisten wel raad met die filmpjes. Hoe dom kan je zijn, wetende dat je daar niet mag zijn maar wel alles gaan filmen en posten. Zelfde geld voor die jonge mannen🤦🏾‍♂️

Ik denk dat Foden en Greenwood erg gepiepeld zijn door twee vrouwen die wat meer volgers op instagram willen. De Britse tabloids werken vrolijk mee aan deze wens, blijkbaar vindt de Brit het geweldig om dit soort pulp te lezen.

Maguire zal ook denken “dat is chill... tabloids gaan niet meer over mij” #freemaguire

Zowel Phoden als Greenwood mogen zichzelf gelukkig prijzen dat ze profvoetballer zijn, want erg veel IQ is niet te bespeuren bij die twee. Als je al zoiets doet, dan had je toch de telefoons van die meisjes afgepakt bij binnenkomst? En die meisjes zijn ook niets meer dan aadachtsgeil. Die zaten daar alleen maar om aandacht te krijgen via 2 profvoetballers.

Kom op, dit is toch hartstikke leuk en onschuldig? Die gozers en chicks hebben gewoon lol, vind het erg moralistisch allemaal. Lekker naaien met elkaar en plezier maken, doen ze juist goed!

Met al die ophef had ik dan nog voor ze gehoopt dat het in elk geval mooie ijslandse vrouwen waren..maar niet dus. Krijg je al dat gezeik over je heen omdat je de 2 lelijkste barbiepoppen van IJsland op visite hebt gehad. Zoveel mooie vrouwen daar en dan komen ze met dit aanzetten...

8 september 2020 om 11:48

Met alle respect, maar lelijk zijn ze allerminst hoor. Vooral die met de oranje bikini. Als je dat niet ziet heb je echt een probleem met je ogen.

8 september 2020 om 14:59

Zo boeiend vind ik ze niet. Vind ze niets anders dan al die andere Instagram 'modellen' of Temptation Island types.

8 september 2020 om 15:38

Dat soort poppen kun je tegenwoordit ook via internet kopen. Daar zit net zoveel kunststof in als in deze beide vrouwen. Ik vind er weinig aan. Inderdaad van die typische goedkope temptation island typetjes.

8 september 2020 om 15:57

Probleem met je ogen? Ik vind het ook maar ordinaire plastic popjes.

8 september 2020 om 20:20

Ik bedoel alleen maar dat 'lelijk' echt niet het geval is. Of ik haar boeiend vind, is een andere kwestie. En inderdaad, het is veel van hetzelfde en ze bootsen elkaar na. Maar dat is nu zo eenmaal, kan je weinig aan doen.

Dat die jongens die boete krijgen is goed. Ze zullen er wel van leren, maar het drama is wel enorm vergroot natuurlijk. Nu ook weer met deze foto. Wie heeft de media dat opgestuurd? Ik vind dat altijd vreemd dat dat ineens tevoorschijn kan komen, heel toevallig allemaal. Ik hoop alleen maar dat die meisjes ook dezelfde boete krijgen voorgeschoteld. Want iedereen is gelijk voor de wet en ze treffen allemaal evenveel schuld.

Not my proudest fap. Mooie dames.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Engeland

FIFA ranking: 4
104 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. StonesVerdediger00
K. TrippierVerdediger00
K. WalkerVerdediger00
D. HendersonKeeper00
S. JohnstoneKeeper00
J. PickfordKeeper00
B. ChilwellVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Engeland.

3 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren