Lof voor ‘onverslaanbare muur’ De Ligt; Ronaldo met de grond gelijk gemaakt

Maandag, 11 november 2019 om 08:15Chris Meijer

Juventus won zondagavond in eigen stadion met 1-0 van AC Milan, door een doelpunt van Paulo Dybala. Matthijs de Ligt stond negentig minuten binnen de lijnen bij la Vecchia Signora en kan rekenen op gematigd positieve kritiek van de Italiaanse media. Cristiano Ronaldo komt er in de beoordelingen een stuk minder goed vanaf.

Het Italiaanse FOX Sports geeft De Ligt een 6 voor zijn optreden tegen AC Milan. Tuttomercatoweb komt tot dezelfde beoordeling. “Doorgaans wist hij zijn duels met Krzysztof Piatek te winnen en kwam hij er goed uit”, zo luidt de motivatie. Calciomercato geeft ook een 6 aan De Ligt. “Het was niet zijn beste wedstrijd en hij was niet optimaal geconcentreerd, al ging het wellicht wat makkelijk tegenover Piatek.”

Eurosport is positiever en geeft De Ligt een 7 voor zijn optreden tegen AC Milan. “Hij speelde een goede wedstrijd. Altijd oplettend en precies. Hij laat duidelijk verbetering zien”, zo klinkt het positief. De Corierre della Sera beoordeelt De Ligt met een 6. “Deze keer hield hij zijn armen op zijn rug bij voorzetten.” Van Il Messaggero krijgt De Ligt een 6,5: “Een foutje in de eerste helft, maar dat bleef zonder gevolgen. Hij groeit qua persoonlijkheid en wordt in fysiek opzicht steeds dominanter.”

Fantamagazine geeft De Ligt hetzelfde cijfer als Il Messaggero. “Een positief optreden van de Nederlander, die met maximale concentratie en vastberadenheid speelde.” Het meest positieve commentaar voor De Ligt komt van TuttoJuve, dat een 7 uitdeelt. “Er is niks mis. Hij was een onverslaanbare muur voor AC Milan, die iedere aanval op het strafschopgebied van Juventus wist af te slaan.”

Ronaldo komt er een stuk minder goed vanaf in de Italiaanse media, die hem massaal een onvoldoende geven. “Waarschijnlijk de slechtste wedstrijd van Ronaldo bij Juventus. Hij miste praktisch alles”, schrijft Fantamagazine, dat hem een 4,5 geeft. Il Messaggero en Tuttomercatoweb delen hetzelfde cijfer uit aan de Portugees, die voortijdig het stadion verliet nadat hij gewisseld was. “Hij bewoog door de hele aanval, maar Alessio Romagnoli en zijn kompanen raakten geen moment in paniek. Ronaldo is in fysiek opzicht niet in beste vorm en dat is te zien.”

De Corierre della Sera, Eurosport en FOX Sports beoordelen Ronaldo met een 5. “Een lelijke wedstrijd van de Portugees: hij liet weinig zien, had geen invloed op de aanval en kwam niet uit de dekking. Hij leek niet op zichzelf”, concludeert FOX Sports. La Gazzetta dello Sport bestempelt Ronaldo als ‘flop’ van de wedstrijd. “Hij bleef zonder doelpunten, maar liet zich ook nog gaan na zijn wissel. Het gaat niet vloeiend bij hem, hij heeft problemen met zijn knie en dat weerhoudt hem ervan op optimaal te presteren.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door miccoli)

De Ligt komt langzaam maar zeker los. Hij liet het al zien maar had soms een beetje pech bij een paar incidenten. Ben toch benieuwd naar de mensen die ik wekelijks hier die foutjes zag zoeken bij Matthijs en hem een stempel mislukking gaven, of die nu ineens van kamp veranderd zijn. Want ze zijn heel stil. Jammer voor Ronaldo, maar ook bij hem is het weer gezocht. Hij loop vrij normaal het veld af en dan is zijn blik ineens zeer venijnig. Sbs shownieuws is er niets bij.

11 november 2019 om 08:44

Hopelijk trekt hij deze lijn door, die tackle op Piatek ( dacht ik ) in minuut 1 was echt fenomenaal, het opzoeken zeker waard. Hoe hij daar met gevaar voor eigen leven Piatek en de bal samen torpedeert is geweldig!

11 november 2019 om 10:02

“ gevaar voor eigen leven ” en “ torpedeert”, hahah. Dat is wel overdreven Alex, maar wel mooi verwoord. Hopelijk kan hij deze lijn doortrekken. Ronaldo zal wel sterk terugkeren. Daar heb ik geen twijfels over. Waar ik mij erger, is dat Juve steeds met 1 doelpunt verschil wint. Ik heb niets tegen Juve (dat weet jij) en wil gewoon dat er een einde komt aan de heerschappij van Juve.

11 november 2019 om 10:11

Het was ook gevaar voor de tegenstander. Je hoort spelers niet te torpederen.

11 november 2019 om 08:45

Je zit hier toch niet op een voetbalforum om je gelijk te halen? Het was duidelijk dat de Ligt een wat mindere periode had in het begin. Niet gek dat dat dan besproken wordt, je zit tenslotte op de voetbalzone website. Verder wel goed om te zien dat hij het beter begint te doen, lees: geen penalties veroorzaakt en meer vetrouwen lijkt te krijgen.

11 november 2019 om 10:07

" Je zit hier toch niet op een voetbalforum om je gelijk te halen? Het was duidelijk dat de Ligt een wat mindere periode had in het begin. Niet gek dat dat dan besproken wordt, je zit tenslotte op de voetbalzone website ". Het gaat er dan ook niet om dat er kritiek om hem was, natuurlijk is die te rechtvaardigen, het gaat er om dat in die kritiek geen rekening werd gehouden met de omstandigheden zoals het feit dat hij de taal niet spreekt terwijl communicatie van essentieel belang is. Maar zo gaat het meestal met topvoetballers die in een mindere periode zitten, de kritiek die er dan op hen geuit wordt, is vaak van iedere nuance ontdaan. De ene keer is een speler de beste van de wereld en als het even wat minder gaat, kan diezelfde speler er ineens niets meer van. Voetballers zijn ook gewoon mensen die niet onfeilbaar zijn en ook wel eens minder goed in hun vel zitten. Als dat zo is, worden ze om de oren geslagen met het feit dat ze een bovenmodaal salaris verdienen of hun contract voor een miljoenenbedrag is afgekocht. Dat is natuurlijk baarlijke nonsens. Een barpianist is ook nog steeds een barpianist als je hem een zak geld geeft en je moet niet verwachten dat als je dat doet, hij daarmee in staat zou zijn om het pianoconcert op. 11 in e mineur van Chopin te spelen. Een konijn blijft ook gewoon een konijn als je hem een hazenpak aantrekt en een zak geld geeft.

11 november 2019 om 11:49

Ik denk dat je de Ligt (of andere top profvoetballers) beter kan vergelijken met iemand die een 11e mineur van Chopin kan spelen, dan iemand die in de bar, piano speelt. Zoals jij het vergelijkt is het naar een random amateurwedstrijd toelopen en iemand een dikke zak geld aanbieden, ofzo? Snap je vergelijking echt niet.

11 november 2019 om 12:20

De vergelijkingen van Scepticus38 vind ik persoonlijk ook wat scheef en niet van toepassing, maar het punt dat hij maakt is daarentegen wel simpel en waar. Mensen reageren over het algemeen veel te hard en te extreem als een speler een slechte wedstrijd neerzet of spelers niet meteen weten te imponeren bij een nieuwe club. Voetballers zijn ook maar mensen. Ik zou ook tijd nodig hebben om mij te moeten aanpassen naar een land zoals Italië. Je krijgt toch te maken met een hele andere cultuur en taal. Daarnaast ben je ook nog eens mijlen ver verwijderd van je familie en vrienden. Ik vind het dus ook niet gek dat sommige spelers minder beginnen bij een nieuwe club.

11 november 2019 om 08:53

Dus men mag geen (terechte) kritiek leveren als iemand slechte wedstrijden speelt of verantwoordelijk is voor penaltys en tegengoals, puur om het feit dat hij een groot talent is? Dat zal lekker zijn.. Zullen we dan voortaan alleen maar 10-en uitdelen aan Nederlandse talenten? Gewoon omdat ze 'het verdienen'?

11 november 2019 om 09:05

Het had hier vanuit sommige hoeken weinig met kritiek te maken hoor. Vooral veel mensen die de wedstrijd niet kijken en hun haat voor Ajax gebruikte om die jongen de put in te schrijven. Niet dat de mensen die wel kritiek uitte geen gelijk hadden, want hij speelde ook niet goed.

11 november 2019 om 10:12

@ Isco24 wat myvision bedoeld is dat er mensen waren die hem meteen een mislukking noemde. Je ziet hem nergens zeggen dat er geen kritiek mag zijn op de Ligt. Want hij speelde niet geweldig. Maar er waren hier mensen die na 1 wedstrijd al meteen zeiden dat de Ligt een miskoop was en dat is natuurlijk gewoon onzin.

11 november 2019 om 10:19

" Dus men mag geen (terechte) kritiek leveren als iemand slechte wedstrijden speelt of verantwoordelijk is voor penaltys en tegengoals, puur om het feit dat hij een groot talent is? ". Natuurlijk mag dat, dat moet zelfs. Maar kritiek geven is iets heel anders dan hem bij de enkels afzagen, hem een miskoop noemen, zeggen dat zijn talent een hype is en geen enkele rekening houden met de omstandigheden. De kritiek die hier op VZ wordt gegeven heeft vaak helemaal niets met kritiek te maken omdat die inhoudsloos en nauwelijks onderbouwd is en puur gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Een blinde kan met zijn stok zien dat De Ligt net als in zijn beginperiode bij Oranje, niet in zijn beste periode en het is geen enkel probleem om de vinger op de zere plek te leggen. Maar daar zijn duidelijke oorzaken voor aan te wijzen en als je een objectief oordeel over iemand wil geven, dien je daarin rekening te houden met de omstandigheden anders is het geen oordeel meer maar een vooroordeel. Bij veel kritieken, speelt het helemaal geen rol dat De Ligt slecht speelt, maar wordt dat gebruikt als rechtvaardiging om hem de maat te nemen. Omdat die kritiek is gebaseerd op een persoonlijke voorkeur of beter gezegd afkeer.

11 november 2019 om 08:54

@myvision ; jouw Ajax bril (ik het het oom te zeggen) verbloemt toch wel jouw zicht op de moeilijke tijd die de Ligt heeft gehad (of misschien nog in zit). Weet je, ik vind het heel niet erg voor die jongen want hij is zo nuchter dat hij er alleen maar beter van gaat worden. Maar de bekrompenheid in de reacties van veel ajaxfans op VZ op de kritiek op de Ligt zegt genoeg, je mag geen kritiek leveren op de (voormalige) godenzonen volgens hun. De Vrij speelt op dit moment beter dan de Ligt, en daar schrijven veel ajaxfans op VZ dat hij niet kan meevoetballen en dus niet in Oranje hoort ipv de Ligt. Jammer, die te ver gaande clubliefde.

11 november 2019 om 09:09

Ja myvision? ben jij er wel benieuwd naar? Je moet je niet zo druk maken om mensen die gewoon benoemen wat ze zien. Tenzij het natuurlijk je betaalde baan is om al het negatieve nieuws omtrent Ajacieden te bagatelliseren.

11 november 2019 om 09:49

"ben toch benieuwd naar de mensen die ik wekelijks hier die foutjes zag zoeken bij Matthijs en hem een stempel mislukking gaven"zoeken ook gewoon haha. Gast, ze waren wekelijks in elke voetbal studio te aanschouwen dus laat dat 'zoeken' maar achterwege. Wees vooral blij dat het deze wedstrijd beter ging maar schuif de waarheid niet weg omdat je simpelweg een fan bent.

11 november 2019 om 12:16

@myvision ik denk niet dat mensen De Ligt allemaal een slechte verdediger vinden. Ze gaven alleen terecht aan dat hij maanden als een natte krant asn het spelen was. Mooi dat hij gisteren eindelijk een weer een keer overtuigend was na hele lange tijd. Hopelijk zet hij dit nu door

11 november 2019 om 14:00

Hij is goed en word ook beter, vind hem alleen nog vaak erg onrustig overkomen op het veld.

Ronaldo zit in een mindere fase, maar hem uithalen zou ik niet meteen doen. Ik zou eerst berna uitgehaald hebben voor dybala. Ronaldo kreeg amper aanvoer. Ze moeten weer met 1 spits spelen met dybala opnde 10 en coste en berna of cuadrado op de flanken.

11 november 2019 om 08:47

Ronaldo is net als Berna gewoon belachelijk slecht dit seizoen, hij wilt alles zelf doen, wilt alles zelf maken, en zelf alles forceren. Het is niet f.c. Ronaldo. Jammer deze evolutie, in het begin vond ik hem meer een teamplayer geworden, zijn veldspel was echt geweldig, daar schiet nu niks meer van over. Zwakke dribbels, veel balverlies, slechte passing, scoort minder en minder, geeft geen assists. Jammer maar hij moet ook zelf eens in de spiegel kijken.

11 november 2019 om 09:12

Hij kijkt heel vaak in de spiegel maar dan naar zijn uiterlijk, ik sluit me volledig bij je aan, het fenomenale is er een beetje van af dit seizoen, maar we weten dat hij een comeback als geen ander kan maken, volgens mij was het bij Real het eerste half jaar het zelfde verhaal met hem, vervolgens prikte hij de een na de andere er in, hoop dat hij het laatste weer gaat doen anders zie ik het somber in voor hem, hij word ook ouder dus zal hij iets sneller afgeschreven worden vanwege zijn leeftijd ( waar ik het totaal niet mee eens ben)

De Ligt komt er wel, knap hoe onverstoorbaar een 20-jarige jongen die enorme kritiek weet te weerstaan en er sterker uit komt.

Haha dit is weer voer voor alle Ronaldo haters. Juventus speelt eigenlijk gewoon dramatisch, spelen ze wat beter dan maakt hij er elke wedstrijd wel 1 of twee. En de enige reden waarom mensen momenteel nog naar Juventus kijken is omdat Ronaldo meedoet. Of hij nu goed is of slecht is voor hem kijk je naar Juventus. De Ligt wat een baas

11 november 2019 om 08:56

Waarom zijn mensen gelijk 'haters' als ze geen fan zijn van Ronaldo? Vind dat altijd zo'n zwaktebod en komt kinderachtig over. Alsof men niet kritisch mag zijn op de grote Ronaldo? Feit is helaas dat het beste er wel af is bij hem, wat helemaal niet gek is na zoveel jaren een van de grootste voetballers op aarde geweest te zijn.

11 november 2019 om 09:55

Als je geen hater bent hoef je je ook niet aangesproken te voelen. Ronaldo speelt wel minder momenteel, niet fit slechte team om hem heen. Die sarri is een oude eigenwijze man. Higuain is een afmaker net als Ronaldo alleen higuain kan voor de rest helemaal niks, ze moeten gewoon met mandzukic spelen die kan ook naar links als het moet past dus veel beter bij Ronaldo. Zo ging het ook bij Real, met Benzema die paste ook perfect bij ronaldo en zo win je de championsleague. Chelsea voetbalt nu ook veel beter zonder sarri. Laat ze die Italiaanse coach maar terughalen.

11 november 2019 om 11:53

Het gaat er denk ik meer om dat critici tot 'haters' bombarderen en daarmee hun mogelijk terechte kritiek wegwuiven gewoon ontzettend kansloos is. Misschien is dat in sommige kringen cool maar gewoon weigeren inhoudelijk op zaken in te gaan is nergens goed voor.

11 november 2019 om 19:03

@paauwer.Kijk jij snapt er dis duidelijk geen reet van.Hiquain kan helemaal niks???, heeft anders de afgelopen 3 wedstrijden 3 asists gegeven, meer dan Ronaldo het seizoen tot nu toe, dus hoezo alleen goals maken?? Gister ook de pass van hiquain, die is juist heel goed in meevoetballen geworden.Het is Ronaldo die de makkelijkste kansen mist en lekker even op het bankie moet zitten, is het hele seizoen al slecht bezig.Heb je gezien wat een kansen de man momenteel mist en hoevaak hij op goal moet schieten om er 1 te maken? Er zijn er 2 die op dit moment eruit moeten, dat zijn berna en Ronaldo, voor hun in de plaatse DC en dybala.Ronaldo komt heus wel weer terug hoor daar twijfel ik niet aan, de man is zo vaak afgeschreven geweest en weer terug gekomen, maar momenteel is ie gewoon heel matig tot slecht.

12 november 2019 om 15:22

Messi wil ook altijd geel graag met Higuain spelen.

11 november 2019 om 09:27

@paauwer ik kijk zelden Italiaans voetbal, ook vorig jaar niet. Nu kijk ik geregeld voor De Ligt, niet voor Ronaldo dus. Hij was gisteren gewoon slecht en werd gewisseld, net zoals bij elke andere speler wel eens gebeurt.

11 november 2019 om 10:00

Daarvoor kijk ik ook Haha plus voor Ronaldo maar man man man dat Italiaanse voetbal is echt niet om aan te gluren he?! Terechte wissel dat zeker, komt wel weer goed met Ronaldo lekker sparen voor de championsleague.

Die kleine foutjes die nu zo worden uitvergroot maakte hij bij Ajax ook gewoon. Zag gisteren per ongeluk de samenvatting van Ajax-Utrecht van vorig seizoen, zijn laatste wedstrijd in de Arena. Binnen 10 minuten had hij de bal panklaar achterover doorgekopt naar een aanvaller van Utrecht die gelijk scoorde en de bal tegen een medespeler geschopt waardoor er nog een kans ontstond. Ondanks deze foutjes is hij toch een van de beste verdedigers van Europa, stel je voor hoe goed hij wordt wanneer hij die foutjes er ook nog uit weet te halen...

11 november 2019 om 09:07

Klopt, die fouten maakt hij al jaren. En elke andere verdediger zou allang zijn bestempeld als een "onrustfactor" voor het team. Maar niet bij onze "godenzoon" Matthijs hoor.

11 november 2019 om 09:25

Als jij de Matthijs de Ligt van vorig seizoen omschrijft als "onrustfactor" ligt dat eerder aan jou hoor maat. Ik heb in de hele tijd dat ik het voetbal actief volg maar 2 CV's gezien die op die jonge leeftijd al zo goed waren, grootmeester Nesta en Varane. Alle grote verdedigers van vandaag de dag waren nog heel ver van dat niveau verwijderd op 18/19-jarige leeftijd. Onrustfactor is gewoon per definitie onwaar.

11 november 2019 om 09:28

@rossellinira je bent wel druk met De Ligt afkraken.ja, hij maakt foutjes, ja het is nog steeds een hele goede verdediger en een groot talent.een onrustfactor gaat echt nergens over.

11 november 2019 om 09:30

Dit is niet, zoals jij in je eerste reactie hierboven aangeeft 'benoemen wat je ziet', dit is met oogkleppen op kijken en doelredeneringen in de comments droppen. Als hij zo'n onrustfactor is in zijn team dan waren zijn teamgenoten en trainers bij Ajax en Oranje hier allang klaar mee geweest. Maar gelukkig zie jij als anonieme commenter op VZ het grote plaatje en zijn wij allemaal achterlijk dat we hem een hele goede verdediger vinden.

Voor sommigen de aller beste van de wereld en voor andere de op 1 na beste van de wereld, waar is en blijft het respect voor ronaldo. Ik vind dit echt schandalig om hem te wisselen. Ronaldo mag 89 minuten onzichtbaar blijven maar die laatste minuut is of kan hij cruciaal zijn. Ronaldo heeft een status untouchable en sarri toont daar geen respect voor.

11 november 2019 om 12:07

Nee hoor die status had hij, maar is hij langzaam aan het kwijtraken. Hij laat gewoon veel te weinig zien en als je dan een Costa op de bank hebt is het gewoon een logische wissel.

Mensen praten ook over dat scoren. Zlatan gaf ook aan voor spitsen is de Italiaanse competitie het zwaarste. Het is alleen verdedigen en nog eens verdedigen, kijk daar ook eens naar en niet elke x iets zoeken om deze man af te kraken. Ronaldo mag slecht spelen want hij gaat opstaan op welk manier dan ook.

11 november 2019 om 12:31

Dat klopt niet. Er werd in de serie A vorig jaar vaker gescoord dan in spanje. Het ging om 1021 in italie om 984 in spanje.Dit zijn geen significante verschillen waaruit je kan concluderen dat er in spanje of in italie moeilijker gescoord wordt. Dat zlatan dat zegt dat kan, maar zlatan zegt zoveel overigens is het ook lang geleden dat zlatan in de serie A speelde, misschien klopte het toen wel, maar nu zekers niet.

Mooi voor Matthijs! Toen hij slecht speelde kreeg hij de wind van voren, uiteraard terecht. Nu begint zijn potentie weer met de wedstrijd zichtbaarder te worden en wordt ook dit terecht uitgelicht. Tsjah, Ronaldo, Ronaldo. Die gozer is er zo kneiter op gebrand om altijd maximaal te gaan en als dat niet lukt dan begrijp ik ergens zijn reactie wel. Wat er dan waar is over dat hij al het stadion uit was voor de wedstrijd was afgelopen, laat ik graag in het midden. Dat is alles behalve professioneel.

11 november 2019 om 11:25

Hoe eerder hij in het vliegtuig naar Portugal stapte, hoe beter.daar weten ze ten minstens hoe zij hem aan moeten spelen.

Mooi dat die goal hem vertrouwen lijkt te geven. Nu doorzetten.

Ik heb echt met Ronaldo te doen. De laatste goede wedstrijd van Juventus was tegen Atletico Madrid. 2-2.Bijvoorbeeld in de laatste 4 wedstrijden, zie je een rommelig Juventus, waar totaal geen lijn in zit, met toch wel een paar spelers die echt dit niveau onwaardig zijn. Waar ik mij werkelijk verschrikkelijk aan erger is Bernardeschi. Die maar gaat lopen met de bal, pingelen en uit alle onmogelijke hoeken schiet en die wordt dan op 10 geplaatst. Wanneer zie je deze speler een fatsoenlijk paas geven aan de aanvallers? Ronaldo heeft de afgelopen 4 wedstrijden werkelijk niet een bruikbare voorzet gekregen. Bruikbaar is voor Ronaldo, op snelheid. Juventus is van de regen in de drup gekomen met deze coach. Die wil door het midden spelen. Dan kun je beter Ronaldo gelijk laten vertrekken. Heb nooit begrepen dat Cancelo weg moest. Zo'n beetje de enige die Ronaldo vanuit de flanken goed weet aan te spelen. Zelfs uit hoekschoppen weten ze nauwelijks nog een fatsoenlijk kans te creã«ren. Gisteren was het weer Pjanic die alle hoekschoppen laag bij het eerste paal trapte. Wtf. Vorige jaar Speelden Ronaldo en Mandzukic uitstekend samen maar Sarri heeft liever een Higuain. En waarom laat hij een Ramsey en een Rabiot niet veel meer spelen? En ja, de wedstrijden die ze winnen, winnen ze nipt. Ronaldo kan het beste daar zsm weg gaan. Er is daar geen vreugde meer te behalen met dat behoudend spel. Zie je ook aan hoe weinig risico de Ligt durft te nemen.

Hij krijgt voornamelijk 6en en dat wordt hier geinterpreteerd als 'lof'? Bijzonder.

11 november 2019 om 12:08

Voor Italiaanse begrippen is dat goed. Die geven nooit hoge cijfers.

Ze geven daar niet snel hoge cijfers in Italië volgens mij. De Ligt speelt gewoon een goede foutloze partij en dan krijg je een 6

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AC Milan4320
3.Napoli3424
4.AS Roma348
5.Juventus3317
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder141
Cristiano RonaldoAanvaller1415
F. BernardeschiAanvaller130
F. ChiesaAanvaller134
MorataAanvaller134
W. SzczęsnyKeeper130
L. BonucciVerdediger152
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3861 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 14 15 0 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Mauro Icardi slachtoffer van comeback na ‘meest gênante wissel ooit’

Spelers als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Neymar en Mohamed Salah domineren al jaren de headlines, maar er komt onherroepelijk een moment waarop zij hun troon over moeten dragen aan...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De overbodig geraakte Junior Firpo is op de radar verschenen van zowel AC Milan als West Ham United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren