Problemen voor Ajax-opponent Chelsea; Man City raast langs Brighton

Zaterdag, 31 augustus 2019 om

Het loopt dit seizoen nog niet bij Chelsea. De ploeg van trainer Frank Lampard leek tegen Sheffield United op weg naar de tweede zege van het seizoen, maar twee doelpunten van Tammy Abraham werden uitgewist door de promovendus: 2-2. Zodoende heeft Chelsea nog maar vijf punten verzameld uit de eerste vier duels en blijft Lampard wachten op zijn eerste thuiszege. Manchester City deed het een stuk beter voor eigen publiek en raasde langs Brighton & Hove Albion, mede dankzij een uitblinkende Sergio Agüero (4-0).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

103 reacties (laatste reactie door raulista)

Het is heel frustrerend om Chelsea steeds van die pieken en dalen te zien hebben. Eigenlijk is er de eerste helft niet zoveel aan de hand, maar zodra die 2-1 er in vliegt lijkt de paniek de overhand te krijgen en er niks meer te lukken! In potentie moet dit elftal zich gewoon in de top 4 spelen, de selectie van Chelsea is namelijk vele malen beter dan die van Arsenal of Manchester United en als de vorm daar is en het mee zit spelen ze ook vele malen beter voetbal dan United of Arsenal..

Ik heb veel vertrouwen in Lampard, en ik hoop dat hij genoeg heeft mee gekregen van Mourinho om zijn verdediging beter te maken! Hij zal zijn inner-José in elk geval heel erg nodig gaan hebben de aankomende maanden!

31 augustus 2019 om 18:06

Vind jij Chelsea echt een beter team hebben dan Arsenal? Ik vind van niet. Ik schat Arsenal hoger in dan Chelsea maar ik schat Chelsea wel hoger in dan united.

31 augustus 2019 om 18:14

Ja zeker. Ik vind Aubamayang een topspits, Lacazatte wel goed maar op die Caballos na is het maar bar en boos hoor bij Arsenal. De verdediging is echt beneden alle maat en heel erg matig en verder op het middenveld vind ik er ook maar weinig bij zitten. Ik zie geen spelers op Auba en Caballos na die zich bij Chelsea in de basis zouden spelen nee.

31 augustus 2019 om 18:21

De gehele voorhoede van Arsenal zou er direct inkomen bij Chelsea. Ook (wanneer fit) Tierney en Bellerin. Tevens zou Torreira een basisplaats hebben bij jullie naast Kante. Ook schat ik Zouma niet hoger in dan Holding.

31 augustus 2019 om 18:23

Jij ziet een Bellerin of Tierney zich niet in de basis spelen? Apart. En ook Pepe is zeker wel een aanwinst op de vleugels bij bijna iedere club in de PL, eigenlijk alleen bij Liverpool en City zou ik daarover twijfelen. Verder zou ik niet kunnen zeggen wie er wint tussen Kepa en Leno, die zijn redelijk gelijkwaardig in mijn ogen.

En voor een selectie die vele malen beter is hebben ze het dan afgelopen seizoen karig gedaan door maar 2 punten boven Arsenal te eindigen.

31 augustus 2019 om 18:24

Bellerin en tierney als die fit is, leno en kepa redelijk gelijkwaardig, torreira is gewoon prima hoor en met Pepe, auba en laca heb je een prima voorhoede die veel beter is dan die van Chelsea.

31 augustus 2019 om 18:27

Tot nu toe heeft Abraham er vier ingeschoten in de Premier League, dus ondanks dat Aubameyang een geweldige spits is zie ik geen reden om Tammy te vervangen. Pepe is niets meer of minder dan Pulisic, dus die kun je ook lekker laten staan. Pedro speelde dit seizoen echt top en was jammer genoeg niet fit genoeg voor deze pot, maar in zijn topvorm is er ook echt niemand die hem er uit gaat spelen. Op het middenveld heerst Kante en spelen Mount en Kovacic heerlijk met hem mee. Die twee en Pedro zijn de uitblinkers in dit nieuwe Chelsea en zouden echt totaal niet vervangen worden door die Torreira.. Bellerin, ja die zou er misschien nog voor in aanmerking komen. Die vind ik echt heel goed, en jammer genoeg is Azpiliqueta zijn randje kwijt.. Maar verder is er geen enkele reden om te denken dat Chelsea niet een veel betere selectie heeft dan Arsenal.

31 augustus 2019 om 18:28

@yoericfc

Leuk dat jij roept dat de verdediging van Arsenal beneden alle maat is, maar de verdediging van Chelsea is niks beter. Dus hoe kun je dan roepen dat Chelsea een betere selectie dan Arsenal heeft als ook bij the blues een lachwekkende Kurt Zouma rondloopt, een nobody als Christensen, een simpele Tomori en een niks toevoegende Emerson. Daar maak je ook geen enkele indruk mee. Die hele achterhoede van jullie maken Arsenal ook niet sterker. Net als je gehele aanval. Kortom wat nou een veel betere selectie? Omdat je Jorginho en Kante op het middenveld hebt lopen die nooit een doelpunt maken? Dat middenveld heerst zo ontzettend dat er amper een wedstrijd gewonnen wordt. Maar o wat is Chelsea toch veel sterker dan Arsenal. 4-0 op de kloten krijgen tegen Man Utd, maar er staat een topploeg hoor. Dat United voor de rest van helemaal niemand wint zullen we maar vergeten.

31 augustus 2019 om 18:31

Er zit een verschil tussen beter en vele malen beter, dat is meer waar ik op doel. Of de selectie van Chelsea beter is? Dat kan, ik vind dat lastig te beoordelen. Of de selectie van Chelsea vele malen beter is? Absoluut niet. Vorig jaar zaten er twee punten tussen, en bij Chelsea is er van de zomer meer kwaliteit vertrokken dan bijgekomen, bij Arsenal juist meer kwaliteit gekomen dan gegaan. En volgens mij is een gat van twee punten niet een team wat vele malen beter is.
En vergeet daarbij ook niet dat er van de beste verdediging bij Arsenal op het moment nog drie niet fit zijn (bellerin, Holding, Sokratis, Tierney).

Laten we eens andersom kijken, welke spelers van Chelsea maken Arsenal beter en staan meteen in de basis? Rudiger, Kante, Jorginho, en dat is het volgens mij wel. Van de voorste 4 bij Chelsea hoef ik er geen een te hebben, en ook op veel andere plekken zijn de spelers van Chelsea niet aantoonbaar beter, of zelfs minder.
Kante heerst niet op het middenveld, hij speelt degelijk maar lang niet zo goed als voordat Jorginho er speelde.

31 augustus 2019 om 18:31

Grappig dat je Tierney boven Emerson plaatst terwijl Emerson dit seizoen een v/d beste backs is in de PL en Tierney precies 0 wedstrijden heeft gespeeld in de PL. Daarnaast zou Toreira geen basisplaats hebben in deze formatie want je gaat niet met Toreira-Jorginho-Kante spelen. Voorhoede van Arsenal dan wel weer een klasse beter.

31 augustus 2019 om 18:35

Dus volgens die logica van jou is Zouma ook beter dan Rudiger, want Rudiger heeft nog geen minuut gespeeld? Juist.

31 augustus 2019 om 18:39

Rudiger heeft in de PL gespeeld? Tierney niet. Of is de schotse competitie even sterk als de PL?

31 augustus 2019 om 18:44

Rudiger heeft toch al gespeeld in de PL. Tierney komt van een andere competitie dus hoe goed hij is in de PL is nog maar de vraag.

31 augustus 2019 om 18:49

Ik doel meer op dit seizoen.

En kijk even naar de drie vorige high profile transfers van Celtic naar de PL: Forster, Wanyama en Van Dijk. Dat belooft nogal wat.

31 augustus 2019 om 18:52

Emerson is zo goed dat die een paar jaar de bank heeft warm gehouden?

31 augustus 2019 om 19:03

@arsenal890

Maakt dat wat uit dat hij op de bank zat voor een paar jaar? Genoeg spelers die wat later opbloeide.

31 augustus 2019 om 20:29

Met de redenatie van Tammy en Auba zou je dus ook Kepa vervanger door Leno want hij heeft er minder tegen gekregen. Of gaat die vlieger alleen op in het voordeel van Chelsea?

31 augustus 2019 om 21:11

Youri, Tammy heeft er 4 ingeschoten idd. Tegen wie was dat en hoe? Die maakt Auba ook met zn ogen dicht.

31 augustus 2019 om 18:09

Nou, ik vind deze selectie niet beter als dat van ManU en gelijkwaardig aan Arsenal. Maar vele malen beter, dat niet!

31 augustus 2019 om 18:12

Vele malen beter? He??? Arsenal voorin 3 spelers die minimaal 1 klasse beter zijn dan de beste voorin bij Chelsea.

31 augustus 2019 om 18:15

En Kante is nog altijd beter dan iedereen die bij Arsenal loopt. Maar het werkt natuurlijk niet als die zo lang gemist moet worden...

31 augustus 2019 om 18:18

Oh ja? Pulisic, CHO en Tammy ten opzichte van Lacazette, Aruba en Pepe, ik ga toch voor de eerste 3.

31 augustus 2019 om 18:20

Als je werkelijk waar liever Pulisic CHO en Abraham hebt boven Arsenal's voorste drie speel je niet om te winnen.

31 augustus 2019 om 18:22

Kante op zijn eigen plek wel. De Kante van afgelopen seizoen echt niet.

31 augustus 2019 om 18:30

Hij speelde op een vreemde positie en je merkte niet eens dat daar een onwennige speler speelde. Je merkte wel dat je zo’n speler in het centrum miste. Geeft maar aan hoe goed die gozer is.

31 augustus 2019 om 19:34

Zegt iemand die fan is van een club die amper iets wint. Buiten dat ze jonger zijn en dus langer nog mee gaan kunnen ze ook nog eens samen spelen, ben benieuwd of jullie voorste trio ooit uit die 3 spelers zal bestaan.

31 augustus 2019 om 20:32

Dus omdat ze jonger zijn en dus langer mee kunnen, ga jij voor die spelers? Dus Nelson, Nketia en Saka zou jij opstellen bij Arsenal?

31 augustus 2019 om 20:36

Maar dat is toch logisch? Kante is een geweldenaar, maar hij is niet top op die positie. Op CVM is hij top. Dat hij niet onwennig speelt maakt niet uit, want op die positie is hij niet de beste van het veld.

31 augustus 2019 om 18:33

Vind je de Chelsea selectie werkelijk waar beter dan die van Arsenal? Ik ben natuurlijk ook niet compleet objectief maar als ik de beste 11 van beide teams naast elkaar leg, kom ik tot de volgende conclusie:
GK: Leno en Kepa zijn wat mij betreft gelijkwaardig. Allebei goede keepers die nog kunnen groeien naar een hoger niveau.
RB: Bellerin en Azpilicueta is denk ik een kwestie van smaak/tactiek. Azpi natuurlijk verdedigend sterker, maar Bellerin brengt met zijn snelheid aanvallend weer een stuk meer.
CV: Ik denk beide teams matige centrale verdedigers hebben. Christensen is de beste van alle Cb's imo. Holding is daarna de meest veelbelovende CV, maar het is afwachten hoe hij terugkomt van zijn blessure.
LB: Even afwachten hoe goed Tierney blijkt te zijn, als ik de verhalen moet geloven is hij een groot talent en beter dan Emerson. Wat mij betreft voorlopig gelijkwaardig.
CM: Even uitgaande van beide een 433, denk ik dat Ceballos en Kante met afstand de beste zijn. De derde plek gaat in mijn optiek tussen Kovavic en Willock, waar Kovacic op dit moment nog de betere is.
Aanvallers: Denk dat de aanval van Arsenal met afstand beter is dan die van Chelsea. Auba-Laca-Pepe is éã©n van de beste aanvalstrio's van de Premier League, alleen die van Liverpool en City zijn beter.

Al met al lijken ze me vrij gelijkwaardig wanneer de beste 11 van beide teams spelen. Arsenal overduidelijk meer kwaliteit voorin, maar Chelsea heeft achterin wellicht wat meer zekerheid wat betreft niveau. Spelers als Holding, Bellerin en Tierney is voor Arsenal nog afwachten hoe deze terugkeren van hun blessures, maar als ze het niveau van voor hun blessures halen doen ze zeker niet onder voor de spelers van Chelsea.

31 augustus 2019 om 18:44

Vele malen beter dan Arsenal? Hoe kan je dat nou zeggen na 3 speelronden. Allereerst is voorhoede van Arsenal vele malen beter dan die van Chelsea. Daarnaast zijn Torreira en Ozil twee top middenvelders. Guendouzi een top middenvelder in the making. Enkel Xhaka is mindere, maar speelt prima als Torreira ook opgesteld staat. Daarnaast zijn Papa en Holding gewoon goede verdedigers. David Luiz - mits in vorm - ook. Tot slot wanneer Arsenal bellerin en Tierney weer kunnen opstellen hebben ze daar eveneens te goede backs. Goalkeeper Leno is verder een prima keeper. Kortom, ik weet niet waar jij je 'vele malen beter' vandaan haalt.... I guess time will tell. middenvelder

31 augustus 2019 om 19:40

Denk dat de bijgevoegde opstelling het sterkste is van beide teams. Op de cv na, die zou ik echt niet weten. Maar qua aanval moet ik zeggen dat Arsenal toch echt de sterkste heeft. Middenveld is dan weer van Chelsea en achterin is het ongeveer gelijk.

Kepa
Bellerin
Holding
Rudiger
Tierney
Jorginho
Kante
Ceballos
Pepe
Aubameyang
Lacazette

Voor mij is deze overwinning van Man City even van ondergeschikt belang. Momenteel baal ik zoveel meer van waarschijnlijke zware kruisbandblessure Laporte dan dat ik blij ben dat City heeft gewonnen. Nu zal de CL ook defenitief in rook opgaan. Zonder Laporte is het verdedigend nog meer een lachertje achterin bij City. Met al deze constante blessures kun je onmogelijk een CL winst eisen aan Guardiola. Wat een pech heeft hij en City steeds met blessures. Het is om gek van te worden! De blessures hebben btw niks met verkeerde trainingsarbeid te maken, maar puur botte pech.

31 augustus 2019 om 18:03

Och met de breedste selectie van de PL zou je dit als City zijnde moeten kunnen opvangen..

31 augustus 2019 om 18:07

Laporte en Ederson zijn echter niet op te vangen. Precies de plekken waar je kwalitatief flink op achteruit gaat bij een blessure.

31 augustus 2019 om 19:13

400 miljoen dan maar voor een reserve keeper en CV. Kan pep daarna weer klagen hoeveel geld er tegenwoordig uitgegeven wordt in de voetbalwereld

31 augustus 2019 om 18:04

Hoezo? Voor zover ik weet zijn blessures nooit een geldig excuus bij een andere club, dus bij City ook niet. Guardiola is toch wel aan zijn stand verplicht om minimaal de halve finale CL te halen. Winnen is een ander verhaal, maar de halve finale moeten ze toch zeker weer kunnen halen.

31 augustus 2019 om 18:05

Gelukkig kun je nog altijd overstappen naar een team dat meer kans heeft dit jaar om vervolgens net zoals bij Liverpool vorig jaar City de CL te zien pakken

31 augustus 2019 om 18:05

Ik vind het sowieso al merkwaardig dat city zich niet heeft versterkt met een goede cv. Kompany is weg en dan heb je eigenlijk alleen laporte,stones en otamendi achter de hand. Misschien walker doorschuiven naar cv samen met stones en dan cancelo op rechtsachter?

31 augustus 2019 om 18:07

Inderdaad, arme Guardiola met al zijn pech.... Straks moet die nog jeugdspelers in gaan passen ook? Met zo'n selectie als Guardiola heeft, moet je gewoon champions league winst blijven eisen hoor.

31 augustus 2019 om 18:12

Zo goed is de selectie niet. Alleen De Bruyne kun je bij de 15 beste voetballers op deze wereld laten behoren. Verder niemand. Het is dat Guardiola er een hecht team van heeft gemaakt, maar hij heeft niet een speler als Neymar, Mbappe, Messi, Cr7, Chielini, Lewandowski, Modric, Hazard, noem ze allemaal maar op tot z'n beschikking. Qua spelersmateriaal is Man City niet zo goed als men denkt.

31 augustus 2019 om 18:13

Zo goed is de selectie niet. Alleen De Bruyne kun je bij de 15 beste voetballers op deze wereld laten behoren. Verder niemand. Het is dat Guardiola er een hecht team van heeft gemaakt, maar hij heeft niet een speler als Neymar, Mbappe, Messi, Cr7, Chielini, Lewandowski, Modric, Hazard, noem ze allemaal maar op tot z'n beschikking. Qua spelersmateriaal is Man City niet zo goed als men denkt.

31 augustus 2019 om 18:15

Serieus? ‘Zo goed is de selectie niet’. Dat is vast een grapje.

31 augustus 2019 om 18:25

Oh jee, maar 1 speler van de beste 15, wat een ramp. Aguero is een hele slechte speler, net zoals David Silva, Sane en Bernardo Silva, en ook die Sterling kan er echt helemaal niets van.

Houd eens op met huilen, City is een van de beste teams ter wereld, en moet ondanks blessure's gewoon meedoen om de CL. Niets meer, niets minder.

31 augustus 2019 om 18:26

Is dit iets van proberen in te graven als het niet goed gaat? Het hele team van City is natuurlijk abnormaal goed. De enige "zwakke" punten zijn de CV's.

31 augustus 2019 om 18:34

En de linksback als je het vergelijkt met de rest van het elftal.

31 augustus 2019 om 20:09

Ook altijd mooi om te zien hoe je bij dit soort opmerkingen structureel grijpt naar je standaard rijtje spelers om vooral geen spelers te noemen van PL clubs en bovenal niet van Liverpool.

31 augustus 2019 om 18:08

Zoveel blessures? Dat valt toch best mee? Ja sane maar voorgaande jaren niet zo.

31 augustus 2019 om 18:40

City heeft natuurlijk wel pech dat net de enige positie die niet dubbel bezet is door een zware blessure geraakt wordt. Maar anderzijds is dit nog geen reden om heel city af te schrijven. Verder kun je trouwens nooit de CL van een trainer verwachten, City is namelijk niet de enige ploeg met een wereldselectie.

31 augustus 2019 om 20:05

Jij begint wel echt een parodie te worden. Van de week zag je Liverpool overal nog tekort komen als er een blessure was en City een veel bredere selectie had. Nu is het opeens onmogelijk om de CL te winnen na een blessure en kunnen we, wij normale stervelingen, Pep niks verwijten met zijn karige uitgaven van bijna een miljard. Wat zit jij toch ongelofelijk diep erin bij Pep...

Azpiliqueta heeft aanvallend niets goed gedaan, verdedigend geen tackle gemaakt en staat constant verkeerd te dekken. Rudiger, Kante, James.. hoe kan het in godsnaam dat die zo lang geblesseerd zijn? Het spel ziet er bij vlagen aardig uit maar als we zo goals blijven weggeven wordt dit een ondragelijk slecht seizoen.

31 augustus 2019 om 18:17

Scheelt dat united het ook nog niet op de rit heeft.

De eerste helft was mooi, goede combinaties en weinig kansen weggeven. Abraham die weer twee goals heeft kunnen maken.
Maar de tweede helft was echt jammer. Robertson heeft hele tijd Azpi wat laten ronddraaien en Willian bracht ook weer niks.
Enige lichtpuntje aan de tweede helft is dat Gilmour zijn debuut heeft gemaakt! Ben echt een grote fan van hem, was fantastisch bij de Youth League, denk dat hij echt ver gaat komen met zijn mentaliteit en inzicht.
Maar voor de rest was het zo teleurstellend, buiten Mount hebben we de tweede helft niks gebracht. En nog altijd geen clean sheet, echt een probleem.

31 augustus 2019 om 18:03

Ik vond het moment van inbrengen wel erg ongelukkig gekozen. Je ziet dat het lastig gaat en de tegenstander meer vertrouwen krijgt, je staat steeds meer onder druk en er staan 2 punten op het spel.. Ben groot fan van onze jeugd maar dit debuut had imo een slechte timing.

31 augustus 2019 om 18:16

Ik ben het met jou eens, het moment was vreemd gekozen van Lampard. Je speelt in de Premier League en we hebben Sheffield vandaag een kadootje gegeven door die jonge Gilmour in te brengen!

31 augustus 2019 om 18:26

Bats stond ik trouwens ook van te kijken, leed weer balverlies bij de eerste de beste simpele counter die via hem leek te gaan. Doe dan Giroud met de ervaring, die houdt hem wel in de ploeg. We zullen iedereen kadootjes blijven geven zo lang dit verdedigend zo’n drama blijft.

31 augustus 2019 om 18:31

Ik snap niet dat men hem maar kansen wil blijven geven... Hij twittert leuke plaatjes maar verder heeft hij nog niet een fatsoenlijke bal geraakt in 4 jaar bij Chelsea! Lampard wilde hem waarschijnlijk even laten voelen dat hij ook heel erg nodig was, en in de O23 wedstrijd tegen Liverpool vorige week scoorde hij twee keer.. Misschien dat het daarom een goed idee leek? Ik zie hem liever gisteren nog vertrekken dan vandaag..

31 augustus 2019 om 18:43

Die goal die jullie de titel bezorgde raakte hij toch niet heel slecht 😉

31 augustus 2019 om 18:12

Jeugd een kans geven is leuk, maar dat doe je niet als de wedstrijd ergens om gaat en je niet wanhopig bent. Als je 2-0 voorstaat kan je met gemak een jeugdspeler de kans geven. Als het uit nood is dan kan je een jeugdspeler de kans geven. Dit was niet echt het moment om dit te doen.

31 augustus 2019 om 18:43

Nou als het om zo'n onervaren jongen als Gilmour gaat liever bij 3-0 aangezien Chelsea een 2-0 ook zomaar kan weggeven.

Goed dat de interlandperiode begint. Hopelijk kunnen Rudiger, CHO en James dan weer mee doen. Azpi heeft het niet meer terwijl Reece James het vorig seizoen echt heel goed deed. Ik kan niet wachten om hem te zien. Ook kunnen we helaas maar 1 helft presteren. Hopelijk worden dat er snel 2.

Ik wilde Zouma nog het voordeel van de twijfel geven, maar wat kan ik niet wachten tot rudiger terug is lekker christensen en rudiger laten spelen met timori af en toe rouleren. Die zouma is het helemaal kwijt na z'n blessure

31 augustus 2019 om 18:06

Zouma deed weinig verkeerd bij de treffer, kon niet veel anders. Was omsingeld door aanvallers, hij kan moeilijk stilstaan en niks doen. Ik vind het 100% de schuld van Azpiliqueta, alle gevaarlijke aanvallen kwamen van zijn kant en hij heeft amper een tackle gemaakt. Loopt steeds achteruit zodat er een voorzet kan komen en als ie wat probeert zit ie gruwelijk mis. De 2-1 na seconden in de 2e helft kwam ook weer uit een voorzet van zijn kant.

31 augustus 2019 om 18:12

Zouma heeft een sterke leider naast zich als Terry, anders vind ik hem echt ruk. Hij is de enige constante centraal achterin en het is elke wedstrijd chaos, dat kan geen toeval zijn. Positionerend snapt hij er vooral niks van, Christensen staat bij dergelijke lage voorzetten vaak wel goed om het gevaar eruit te halen, maar Zouma reageert alleen maar ipv te anticiperen. Dat azpi het momenteel kwijt is ben ik wel met je eens trouwens, maar met cv’s die zich goed positioneren had hier niks aan de hand hoeven zijn

31 augustus 2019 om 18:21

Christensen vind ik af en toe dan weer te onoplettend, laat veel mensen uit z’n rug weglopen. We hebben Rudiger echt keihard nodig, het is ongelofelijk hoe zulke verdedigende sleutelspers die we in deze chaotische defensie zo hard nodig hebben, al het hele seizoen niet beschikbaar zijn. Tomori deed het best prima vandaag maar die gaat met z’n leeftijd ook nog wel eens slippertjes maken.

31 augustus 2019 om 18:22

Zouma werd vandaag jammer genoeg in de problemen gebracht door Azpiliqueta, die ik geen schim meer vind van de speler die hij was onder Conte en onder Mourinho! Hij loopt eigenlijk sinds 2017-‘18 al op zijn laatste benen en kan het niveau jammer genoeg niet meer aan! Het is te hopen dat Reece James snel fit is, want na de interlandperiode hoop ik Azpiliqueta een tijdje niet meer in de basis te zien..

Azpiliqueta lijkt opgebrand na 7(!) jaar achter elkaar 60 wedstrijden per seizoen te maken, hij heeft niet meer die scherpte en is echt hard hollend achteruit gegaan. Hij is niet goed genoeg meer..

Man, wat doet het me zeer om die zin te typen!

31 augustus 2019 om 18:28

Kan het niet zijn dat Dave het zwaar heeft op RB nadat hij jaren op RCB gebruikt is? Want dat zijn twee totaal verschillende posities. Onder Conte stond hij altijd als Rcb, om dan weer naar RB te moeten overschakelen is een redelijk verschil.

31 augustus 2019 om 18:34

Ook als RCB moet je zo nu en dan een rake tackle maken, dat zit er gewoon niet meer in. Aanvallend heeft ie sowieso nooit heel veel gebracht behalve lange voorzetten, maar als het er verdedigend ook zo vanaf sijpelt moet ie gewoon banken. Spijtig, maar ik herken dit met Ivanovic en dat werd op een gegeven moment ook niet meer beter op. Al scoorde die nog wel eens belangrijke goals.

31 augustus 2019 om 18:34

Hij heeft onder Benitez een jaar RB gespeeld, onder Mourinho 3 jaar lang LB, onder Conte 2 jaar CB en nu weer RB. Het wisselen van positie is voor hem niets nieuws denk ik, hij zal het wel weten in te vullen. Hij maakt echt dekkingsfouten (aan de verkeerde kant van de aanvaller eindigen bij een voorzet omdat hij er te laat bij is) of laat zich simpel voorbij lopen waardoor de winger voor kan geven.. Ik weet niet of dat positionele problemen zijn, ik neig eerder naar fysieke problemen..

Zouma, gratis af te halen. Die jongen heeft geen flauw idee wat positionering is, staat altijd fout en elke lage voorzet van de zijkant is als gevolg daarvan levensgevaarlijk. Met z’n kracht en snelheid verbloemd hij redelijk wat, maar wat een matige speler zeg. Hopelijk gaan we snel met Rudiger-Christensen spelen achterin. Verder was de eerste helft goed, maar in de tweede leek Chelsea meer op een championship team, zo ongelooflijk matig. Godzijdank voor Jorginho, anders was het nog veel erger afgelopen.

31 augustus 2019 om 18:09

Hoe snel kan het gaan, aan het einde van vorig seizoen leek hij serieus goed geworden te zijn bij Everton.

Het is vrij simpel wat er aan de hand is: Hetzelfde als vorig jaar. Alleen had je toen een genie in de vorm van Hazard die enorm veel kon verbloemen.
En je zou op deze manier haast nog gaan denken dat ze David Luiz missen, maar dat kan ik me nog steeds amper voorstellen.

31 augustus 2019 om 18:15

Het kan snel gaan inderdaad... ik denk dat Everton zijn plafond wel is. Luiz missen doe ik zeker niet, maar Rudiger en Kante worden wel enorm gemist momenteel. Everton

Reece James kom zo snel mogelijk terug aub.

Schitterend punt voor de Blades, had het niet verwacht! Eerste helft al niet slecht maar gaven beide goals echt te makkelijk weg, maar in de tweede helft zagen we het typische Sheffield Utd, maakte niet uit dat het op Stamford Bridge was. In geen enkele van onze 4 matchen tot nu toe eigenlijk de mindere geweest, integendeel zelfs, ondanks dat we al tegen Leicester en Chelsea hebben gespeeld. Sheffield laat zien waarom het terecht in de PL staat.

Verder was Chelsea wel teleurstellend vandaag, Sheffield Utd laat de tegenstander altijd moeilijk in hun spel komen (was vorige week met Leicester ook zo) maar dan nog kwam Chelsea er te weinig echt goed uit. De voorbije weken zagen we altijd mooi combinatievoetbal terwijl dat vandaag toch een heel stuk minder was. Denk dat Lampard ervoor wou zorgen dat Chelsea niet opnieuw naïef ging aanvallen na een voorsprong en na de 1-0 loerden ze eigenlijk vooral op de counter, maar in de tweede helft heeft die tactiek hen toch genekt.

31 augustus 2019 om 18:16

Tot nu toe doet Sheffield het boven alle verwachtingen. Als ze zo door blijven gaan dan gaan ze zich veilig spelen, dat zou al een enorme prestatie zijn. Natuurlijk is het seizoen nog lang, maar na 4 wedstrijden op 5 punten staan is voor een promovendus niet verkeerd.

31 augustus 2019 om 18:57

Als Sheffield dit voetbal een heel seizoen op de mat kan leggen zie ik ons inderdaad een veilig seizoen spelen, maar inderdaad het is nog zeer lang en het team zal op een bepaald moment wel is een dipje kennen. Alleen is het dan hopen dat de bonus tegen dan al groot genoeg is en/of het niet te lang duurt.

Wat gebeurd er toch telkens in de kleedkamer in de rust? Dit Chelsea kan echt max 45min goed voetballen na de rust is daar niks meer van over.. Leuk hoor spelen met al die jeugdspelers maar ze schieten er niks mee op je mist gewoon ervaring dat het team ook in de tweede helft op sleeptouw kan nemen.

Ik kan niet wachten op Rudiger, Kante en James. Het is echt een terugkomend ding: goed beginnen en daarna de controle opeens compleet verliezen. Het moet echt veel en veel constanter. Maar misschien heeft dat wel te maken met de grilligheid van die jonge gasten. Wel knap trouwens hoe Sheffield zo erg door durfde te stappen telkens. Die voetbalden wel met lef. Desondanks moet je dit natuurlijk gewoon zonder problemen winnen.

31 augustus 2019 om 18:28

Iedereen die onze laatste wedstrijden ziet gaat met lef voetballen op Stamford Bridge. Al helemaal in de tweede helft.

Zoals ik het al voorspelde Chelsea zonder hazard heeft veel tijd nodig. Er is teveel geleund op hem. Arsenal, Spurs en man u zullen met dit resultaat blij zijn. Voor diegene die niet vinden dat Arsenal een beter voorhoede heeft dan Chelsea, dan ben je geen kenner. Het is altijd ongeloofwaardig als een Arsenal fan dit zo benoemt maar misschien als je zou winnen van Sheffield dan had je een goed argument maar op dit moment verre van dat. Abraham een parel, koester hem want daar is Chelsea nou niet zo goed in.

Ik hoor laporte kruisband gescheurd, ik hoop het niet. Tjaa Agüero op dreef, ik zie Brighton gwn degraderen ze halen ook van die net niet spelers. 40 mil geïnvesteerd in die voorhoede en dan werkt het niet. Een trainer als potter tjaa daar lopen weinig warm voor.

Jammer dat ik de Chelsea wedstrijd niet heb kunnen zien omdat Ziggo Man City uitzond. Snap die keuze ook niet, Chelsea heeft een nieuwe manager en het is nog allemaal wisselvallig - dan wil je als kijker dat toch zien? Niet City die toch dik gingen winnen.

Zouma lijkt me erg onzeker in het Chelsea shirt, bij Everton was hij niet zo slecht en wilde ze hem zelf houden als de andere partij geen transferban had gekregen.

Weet je jongens, ik heb er geen zin meer in. Ik ga niet vergelijken met onze club Arsenal. Dit soort resultaten van Chelsea spreken voor zichzelf. Ik ben blij met Arsenal selectie met Pepe, Laca, Auba, Ceballos, Guendouzi, Torreira en zelfs Luiz. Het gaat een leuk en mooi seizoen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool6739
4.Chelsea409
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder245
KepaKeeper240
T. AbrahamAanvaller2313
WillianAanvaller234
C. PulisicMiddenvelder165
AzpilicuetaVerdediger222
C. Hudson-OdoiAanvaller161
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

329 fans
Coach, 41 jaar
SeizoenClub
2019- Chelsea
2018-2019 Derby County
2015-2016 New York City
2014-2015 Manchester City
2014-2014 New York City
Laatste voetbalnieuws

Arsenal presteert met tien man het onmogelijk geachte tegen Chelsea

Arsenal heeft dinsdagavond een verdienstelijk punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Chelsea. Het elftal van Mikel Arteta speelde op Stamford Bridge bijna zeventig minuten met een man minder, maar wist desondanks...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Juventus heeft de verhuurperiode van Matheus Pereira aan Dijon per direct afgebroken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren