Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madueke geeft slecht signaal af: beelden van feestende Engelsman duiken op

Laatste update:

Noni Madueke heeft zich niet van zijn beste kant laten zien bij Chelsea. De 21-jarige Londenaar, die vorige winter voor ruim 35 miljoen euro werd overgenomen van PSV, werd door manager Mauricio Pochettino al meermaals buiten de wedstrijdselectie gelaten. Er heerst momenteel onduidelijkheid of Madueke fit genoeg is om te spelen of een blessure heeft, maar juist daarom is het opvallend dat er beelden zijn uitgelekt waarop de linkspoot volop aan het feesten is. Pochettino heeft inmiddels opnieuw gereageerd op de situatie.

Woensdagavond werd Madueke in het EFL Cup-duel met Brighton & Hove Albion (1-0) voor de tweede keer op rij buiten de wedstrijdselectie gelaten. Na afloop gaf Pochettino tekst en uitleg bij het passeren van Madueke, ook omdat een aantal jeugdspelers wel op de bank zat op Stamford Bridge. “Of Madueke geblesseerd is? Nee, het is gewoon een kwestie van selecteren. We hebben op dit moment veel keuzes te maken.” Toch heeft Madueke volgens bronnen lichte klachten, al lijkt dat er op de uitgelekte video totaal niet op.

Pochettino heeft de beelden inmiddels ook onder ogen gekregen. Transfermarktexpert Fabrizio Romano citeert de Argentijnse oefenmeester op X. “Zulke feesten zijn een ding dat hij moet vermijden. Alle spelers weten dat wij Chelsea zijn en dit soort dingen niet moeten doen. Het is geen groot probleem, maar we moeten uit dit soort situaties blijven. Dat is erg duidelijk.”

Madueke kwam sinds zijn overgang naar Chelsea pas 769 minuten in actie voor the Blues, verdeeld over 15 optredens. Daarin was de jeugdinternational van Engeland goed voor twee doelpunten. Waar Madueke onder Graham Potter en Frank Lampard nog regelmatig gebruikt werd, lijkt Pochettino minder fan te zijn van de voormalig PSV’er. Dit seizoen staat de teller voor Madueke pas op 124 speelminuten. Bij Chelsea ligt de pijlsnelle vleugelspits nog vast tot medio 2030.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soms vind ik dit soort dingen wel echt overdreven als iemand geblesseerd is wilt niet zeggen dat hij niet kan lopen. Het is wat anders als hij op het feestje staat te springen en te rennen, maar dat zie ik mensen weinig doen op feestjes.

30 september 2023 om 08:57

Klopt, maar bij Chelsea mogen niet geblesseerde spelers dit ook geregeld doen van mij hoor. Toch 5 anderen voor elke positie. Kans op speeltijd is voor veel fitte, jonge, erg goede spelers zo klein dat ik mij voor kan stellen dat ze op zoek gaan naar een uitlaatklep.

30 september 2023 om 09:47

het gaat denk ik meer om de beeldvorming. Je verwacht dat zo'n speler er alles aan zal doen , fysiek en mentaal om weer fit te geraken. Dan verwacht je niet dat hij vrolijk ergens aan het feesten is. Dan geef je denk ik niet een juist signaal af.

30 september 2023 om 14:16

Dus een speler moet 24 uur in de gym zitten en zich alleen laten fotograferen met een stuk broccoli is zijn hand? Die jongen is op een feestje en heeft lol. Boeie man. Wie weet heeft er vlak voor 6 uur aan de gewichten gehangen, weet jij veel.

30 september 2023 om 15:53

Dat hoor je mij niet zeggen. Ik zeg ook het gaat om de beeldvorming.
Je rust pakken is eigenlijk nog veel belangrijker dan 24 uur in de gym te zitten.

30 september 2023 om 19:10

Plezier maken op zijn tijd is volgens mij ook heel goed op mentaal gebied.

30 september 2023 om 11:21

Je krijgt miljoenen per jaar om fit te blijven. Dan helpen dit soort dingen simpelweg niet mee,.

30 september 2023 om 13:02

Ja idd, gwn thuis opsluiten die mensen omdat ze miljoenen verdienen om fit te blijven.

30 september 2023 om 15:00

Ik denk dat je onderschat hoe sterk je herstel beinvloed wordt door een strict en precies slaapritme en door schadelijke stoffen als alcohol (ik weet niet of er hier sprake was van alcohol).

Om optimaal te presteren en te herstellen ben je er gewoon gebaat bij om elke dag om 23u je nest in te kruipen tot 7u en geen alcohol te consumeren.

Is dat erg veel om te verwachten van zo'n knul van 21? Absoluut. Wellicht teveel zelfs. Maar er is dan ook een reden waarom ze erg veel (eveneens wellicht teveel) betaald krijgen. Als je je in het tussenseizoen even laat gaan is dat iets anders. Het gezeik op Grealish bijvoorbeeld in juni snapte ik niet. Dit wel.

Voetballers zijn toch wel de meest luie en verwende atleten die er zijn. Maakt het wel vermakelijk.

30 september 2023 om 09:17

Wat maakt ze lui en wat maakt ze verwend? Ik snap nooit zo waarom dat beeld ontstaan is…

30 september 2023 om 09:22

ik gok dat hij doelt op het lage aantal trainingsuren dat ze maken en de hoge salarissen die ze krijgen.

is van alles over te zeggen en te discussieren maar misschien niet hier

30 september 2023 om 14:56

Is dat aantal trainingsuren niet vrij gelijk voor alle professionele sporttakken? Je lichaam kan immers maar zoveel belasting verdragen wanneer je wekelijks optimaal moet presteren. In sporten waar je langer naar wedstrijden, of periodes van wedstrijden, toewerkt zoals wielrennen zullen er weken of maanden tussen zitten waarin er veel intensiever en langer getraind wordt maar dat zakt in de periode van de competitie dan weer bijna naar het nulpunt.

30 september 2023 om 14:53

Niet mee eens. Veel voetballers hebben door hun opleiding quasi geen jeugd of sociaal leven gehad in hun tienerjaren. Eens ze dan prof worden heb je inderdaad jongens die heel lui worden en (teveel) van het leven willen genieten op de foute manieren maar net zo goed jongens die die discipline van thuis voortzetten.

Chelsea kan dit niet gebruiken. Als Madueke de kantjes ervan af loopt. Wie nog meer?
Ze moeten snel resultaten behalen. Winnen ze maandag niet van Fulham en je speelt na 7 speelrondes voor degradatie.
Stiekem zou ik het komisch vinden als zoiets gebeurd. Zoveel geld spenderen en dan alsnog naar The championship.

Ach, een avondje stappen kan toch wel? Zie hem nergens 4 flessen wodka weg tikken of lees niks over een dronken aanhouding o.i.d. Wat mij betreft kan dit eens in de tijd prima. Mocht hij weg willen, ik ken nog wel een club zonder rechtsbuitens…

30 september 2023 om 10:06

Oh ja avondje stappen kan wel. Ga jij ook stappen als je de volgende ochtend weer moet werken?

30 september 2023 om 10:11

Soms wel ja. Genoeg zomerfeesten op de woensdagavond die ik bezocht tot een uur of 1, kan prima. Tevens zie ik hier nergens staan dat hij de volgende dag moest “werken”.

30 september 2023 om 10:12

Regelmatig, maar dan drink je toch gewoon niet absurd veel? Wat is het probleem?

30 september 2023 om 10:36

Dat is dan lekker onprofessioneel. Er zijn genoeg sectoren waar brak op het werk verschijnen reden is voor een waarschuwing/ontslag.

30 september 2023 om 10:41

Brak is toch als je teveel drinkt. Je kunt het ook prima laat maken zonder te drinken.

😂🤣 Als voetballer kun je beter zelf feestjes organiseren waarbij iedereen zijn of haar mobiele tellie inlevert! 😝

30 september 2023 om 11:40

Goed idee! Zo moedig je offline contacten of........ Eigenlijk is hetzelfde als je zegt: Julie mogen geen drugs meenemen.

Leuk feestje wordt het dan. Een overeenkomsten tussen een telefoonverslaving en een drugsverslaving lijkt misschien wat overtrokken, maar ze zijn er wel degelijk. Er komt geen stofje dopamine in hun hersenen meer binnen.

Ze kunnen zich niet meer concentreren, worden onrustig wanneer ze niet online kunnen en sommige fanatieke gebruikers krijgen zelfs last van hun vingers, ogen en nek door het snelle vingerwerk en het vele turen.

Er is altijd wel iemand die naar de toilet gaat om dat stofje (dopamine) te bekijken. Sommigen hebben twee smartphones.

Het is een win-win voor Pochettino. Hij kan echt eventjes ouderwets autoritair handelen en Madueke buiten de wedstrijdselectie houden, zo kan hij laten zien dat hij dit soort akkefietjes niet pikt, en eigenlijk heeft het geen enkele invloed op zijn selectiebeleid aangezien Sterling en Palmer voor Madueke in de pikorde staan. Het is makkelijk, je kunt je afvragen of hij zo hard zou hebben opgetreden als het om Reece James ging, maar dit zou in principe een buitenkansje moeten zijn voor Pochettino om de selectie wat discipline bij te brengen.

Hopelijk werkt het!

Die jongen had nooit naar Chelsea moeten gaan. Hele slecht vervolg stap voor zijn ontwikkeling. Financieel is het natuurlijk wel goed voor hem. Verwacht dat hij in de winter verhuurd zal worden. Jongen moet minuten maken.

Natuurlijk moet een feestje op z’n tijd wel eens kunnen (tijdens een rustige periode).

Alleen als je geblesseerd bent / herstellende bent van een blessure vraag ik me af of het in zijn geval slim is om het te doen.. Vaak zegt het iets over de instelling van spelers.

Er is zo weinig context uit dit video te halen, zoals gewoonlijk wordt er dan van het ergste uitgegaan!
Off-topic;
Madueke is bij Jong Engeland een van de absolute smaakmakers! Vreemd dat hij bij Chelsea zo weinig de kans krijgt. Moet zolang hij niet geblesseerd is 10 wedstrijden het vertrouwen krijgen. Een van de weinige profvoetballers die 1 op 1, 9 van de 10 keer z’n man passeert. Nu nog koppelen aan meer rendement

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren