Johan Derksen verbijsterd na finale Nations League: ‘Het was gewoon gênant’

Maandag, 10 juni 2019 om

Johan Derksen heeft met verbijstering gekeken naar het interview dat Jasper Cillessen zondagavond gaf na de verloren Nations League-finale van het Nederlands elftal tegen Portugal (1-0). De doelman van Oranje ging ogenschijnlijk in de fout bij het winnende doelpunt van Goncalo Guedes, maar weigerde na afloop de hand in eigen boezem te steken. Sterker nog: Cillessen reageerde als door een adder gebeten en haalde hard uit naar de Nederlandse media.

"Het was gewoon gênant: het geneuzel en het gezeur over de media, die kritiek op hem hadden", is Derksen een dag later hard bij Veronica Inside. De analist vindt het gebrek aan zelfkritiek bij Cillessen schrijnend. "Ik weet nu waarom je het niet gered hebt bij Barcelona en waarom je al je hele leven een middelmatige keeper bent. Je bent gewoon een softie."

Derksen noemt Cillessen 'een aardige keeper'. "Hij staat er bij gebrek aan beter in, want we hebben niet een echte keeper voor het Nederlands elftal. Hij is de minst slechte, maar het was gewoon een blunder", zegt de analist. Cillessen liet zondag voor de camera van FOX Sports doorschemeren de kritiek op zijn prestaties niet terecht te vinden. "Daar zijn we in Nederland heel makkelijk in. Ik heb net ook wat berichten gehad; in de Nederlandse media wordt er natuurlijk een hoop geroepen en daar word ik een beetje moe van. Ik zie hem vrij laat en hij schiet de bal hard. Dat is het enige wat ik op dit moment gezien heb. Maar goed, daar zijn we in Nederland altijd lekker makkelijk in", foeterde de goalie van Barcelona.

"Hij realiseert zich niet dat drieënhalf miljoen Nederlanders moe worden van een keeper die een gewoon routineballetje er in laat gaan. Een schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Hij zat er met zijn hand bij; het is gewoon slecht gekeept. Heel onvolwassen gedrag voor een topsporter", vervolgt Derksen, die op wat meer zelfkritiek had gehoopt bij Cillessen. "Weet je wat je wat je op de been houdt? Een gezonde dosis zelfkritiek. Maar zou er niemand in de kleedkamer zijn geweest, die heeft gezegd dat hij de bal had moeten hebben? Ik denk het niet. Het kan een keer gebeuren dat het Nederlands elftal niet draait, maar als je dan de nek om wordt gedraaid door een persoonlijke fout, dan is dat wrang."

Frenkie de Jong: 'Nu eerst op vakantie en dan naar Barcelona'
Meer video's


Gerelateerd

66 reacties (laatste reactie door hansi)

Tuurlijk was het een houdbare bal, maar wat hij zegt dat mensen in de kleedkamer er wat over hadden moeten zeggen is onzin. Die spelers faalde allemaal, dus zij hadden het recht niet om Cillisen daar op aan te spreken, maarja zo is Johan.

10 juni 2019 om 22:24

Ja inderdaad, dan is het einde zoek. Zie je het al voor je, dat in de kleedkamer iedereen elkaar aanspreekt op persoonlijke fouten. Dan zou er echt wrevel ontstaan tussen spelers. Daarbij overdrijft Johan zoals gewoonlijk weer is. Al heeft hij wel een punt dat Jasper ook in de spiegel zou moeten kijken en zijn fout zou moeten erkennen. Maarja, Johan Derksen pleegt zoals gewoonlijk karaktermoord.

11 juni 2019 om 00:12

Derksen is gewoon een type Wilders. Ze proberen zoveel mogelijk aandacht te genereren door erg veel negatieve opsommingen te maken over een bepaald onderwerp. En wat gebeurt er, de domme kudde zal ze volgen. Maar bekijk de eerste helft eens goed en zie hoeveel 100% kansen hij eruit haalt. Nederland heeft gewoon een prima 1e keepten daar is geen twijfel over mogelijk.

De beste keeper van Nederland dus moet gewoon spelen. Wel leren toe te geven dat het een fout was. Enige hoek waar de bal in kan is links van Cillessen dus hij had al een meter naar links moeten gaan staan voordat de bal werd geschoten.

10 juni 2019 om 22:36

Tijd voor Kjell Scherpen! EK en WK gemist dankzij huidige keepersgilde. Doorpakken nu voordat het te laat is.

10 juni 2019 om 23:24

Jij wilt kjell scherpen nu? Want die maakt geen blunders?

10 juni 2019 om 22:59

hij is helemaal niet de beste keeper van nederland. de beste keeper speelt wekelijks, heeft karakter, en straalt vuur uit zijn ogen uit. het effect van een goede keeper zie je bij city en liverpool. van dijk en de ligt zitten met extra ballast te spelen met cillesen op goal, omdat ze niet hun keeper kunnen vertrouwen.

10 juni 2019 om 23:27

En datgene wat jij boven beschrijft zie jij terug bij welke Nederlandse doelman precies? Zoet? Bizot, Vermeer? Laat me niet lachen a.u.b., geen van de andere Nederlandse keepers komt momenteel in de buurt van het niveau Cillessen. Nee, het is geen absolute topkeeper, maar beter hebben we simpelweg niet.

10 juni 2019 om 23:33

welk niveau, een keeper die niet keept heeft geen niveau, dat is een contradictio in terminis. je ziet dat cillesen de weinige wedstrijden dat hij keept schuttert, straalt pure angst uit zijn ogen uit. dan kun je beter een (in jouw ogen mindere) keeper opstellen die wel wekelijks speelt en het vertrouwen heeft

10 juni 2019 om 23:48

Schuttert zoals die kopbal die hij op de doellijn tegen Engeland pakt? Schuttert tijdens al die momenten dat hij gebruikt wordt in de opbouw en dit gewoon rustig oplost? Laat me niet lachen, man. De alternatieven zijn gewoon slechter en de waan van de dag regeert zoals gewoonlijk weer in Nederland. Als aankomend de video’s van Cillessen weer viraal gaan, staan alle criticasters weer vooraan om hem op te hemelen.

11 juni 2019 om 10:21

"welk niveau, een keeper die niet keept heeft geen niveau, dat is een contradictio in terminis"

Zo kun je toch geen normale discussie voeren. Kun je er Latijnse termen tegenaan gaan smijten om het interessanter te laten klinken maar 'contradictio in terminis' slaat nergens op in deze context. Jasper is reservedoelman en keept inderdaad niet veel, maar dat betekent toch niet dat hij geen niveau heeft, hoe kom je hier bij hahah? Enfin, het is wel overduidelijk dat je graag erg hard overdrijft, 'straalt pure angst uit zijn ogen', sja dat is voor mij gewoon niet serieus te nemen man, sorry. Ik zie ook wel dat Cillessen geen Oliver Kahn uitstraling heeft, maar jij maakt het wel heel bont hoor.. Verder heeft de meest logische beoogde vervanger, Jeroen Zoet, natuurlijk eveneens een uitstraling die de gemiddelde topspits weinig angst inboezemt..

Verder schuttert hij verre van altijd, hij kreeg juist vaak de complimenten dat hij zo stabiel was zonder al te veel wedstrijdritme. Tuurlijk, af en toe maakt hij wel eens een fout ja, zo ook tegen Portugal. Maar in de rest van heel de Nations League keepte hij gewoon prima. Bovendien is een keeper maar zelden foutloos, ook een De Gea (om maar een voorbeeld te noemen) laat wel eens een houdbare bal door. Een minder goede keeper (zoet, Vermeer, Bizot, whatever) opstellen, enkel omdat die meer ritme heeft, dat is gewoon pure onzin. Zie jij Zoet nooit inschattingsfouten maken, zie jij Bizot nooit een houdbare bal doorlaten? Die gasten zijn gewoon niet beter dan Cillessen, zo simpel is het. Je doet net alsof je nooit meer fout maakt omdat je wedstrijdritme hebt, zo makkelijk werkt het allemaal niet helaas. Het is niet voor niets dat al meerdere bondscoaches op rij voor Jasper kiezen onder de lat, hij is (momenteel) gewoon onze beste keeper.

Er zullen wel weer VZ reaguurders zijn die Johan Derksen te ver vinden gaan, ik ben het persoonlijk wel met hem eens als het gaat om die goal. Gewoon matig gekeept. Niet meer, niet minder. Hij is ook gewoon een softie, straalt weinig persoonlijkheid uit en is ook alles behalve een persoonlijkheid tijdens de interviews die hij geeft.

10 juni 2019 om 21:34

Is niet zonder reden dat Derksen vaak kritiek krijgt. Hij kan misschien dit keer zinnige dingen roepen maar meestal zeikt die wel vaak om interessant te doen en kan die ook heel hypocriet overkomen. Meneertje is ene keer de stem van het volk en de andere keer ben je juist een meeloper als je een veel geaccepteerde mening hebt. Verder kan je uberhaupt niet elke wedstrijd een topprestatie verwachten van een keeper die zelf bankzitter is bij zijn eigen club. Je moet iemand hebben die elke week speelt. Helaas zijn de andere keepers niet beter dus ben je wel veroordeeld tot het opstellen van Jasper.

11 juni 2019 om 06:59

Hoe kan je hem een softie noemen als hij openlijk tegen alle media ingaat? Als Memphis dit had gezegd was hij weer arrogant bestempeld. Maar Cillisen heeft geen persoonlijkheid. Je moet wel ballen hebben om tegen iedereen in te gaan en je zo durft uit te spreken over zaken. Maar of het een goede zelfreflectie is...

11 juni 2019 om 08:07

Ja dan ben je juist een softie als je op zo'n manier je hachje verdedigt. Als je een vent ben zeg je ja kut ik had die bal misschien kunnen hebben maar ik zag hem te laat. Dan toon je zelfreflectie en neem je verantwoordelijkheid. Iets wat cillessen nog nooit gedaan heeft. Het is juist softie gedrag om alles af te schuiven op dingen waar je geen invloed op hebt. De bal was binnen z'n bereik maar omdat ie te laat reageert krijgt ie z'n hand er niet goed tegen. Zo simpel is het.

Onzin van Derksen. Zat er niet goed bij maar is ook geen overduidelijke blunder. Een keeper met meer wedstrijd ritme had hem gehad maar is niet alsof hij over bal heen trapt. Snap die kritiek op Cillessen niet zo goed. We creëren tegen Engeland en Portugal echt nauwelijks kansen, misschien eens naar dramatische Depay, Bergwijn, Babel en Promnes kijken. En nee die Fouten/eigen doelpunt van Engeland tel ik niet.

10 juni 2019 om 21:15

Het gaat toch net zo goed over de aanval? Iedereen benadrukt dat Memphis, Babel en Bergwijn niet goed speelden, maar dat neemt niet weg dat ook Cillissen een fout maakte.

10 juni 2019 om 21:16

Tegen Engeland was afmaken een groter probleem dan het creeren van kansen hoor, want zonder Pickford had Nederland echt geen verlenging nodig gehad.

Dat de kritiek wat overdreven is ben ik het wel mee eens, maar Johan Derksen doet niets anders dan onzin uitkramen.

10 juni 2019 om 22:38

Het gaat nu om de pot tegen Portugal, waar duidelijk blijkt dat we geen topkeeper hebben. Cillessen kreeg veel ballen, maar veelal recht op hem en vaak had hij ze niet eens klemvast. Dan krijg je vervolgens een wat moeilijkere bal, die verwerkt hij niet goed en daar komt een goal uit. Dan mag je daar toch best kritisch op zijn als media, supporter of analist? Die bal was duidelijk houdbaar en dat blijkt uit de reacties.

De reactie van Johan Derksen is dan ook volledig terecht en in mijn ogen absoluut geen onzin. Hij heeft een ongezouten mening die hij 2 keer per week ventileert, af en toe lichtelijk hypocriet, maar onzin? Nee, absoluut niet. Je kunt het er mee eens zijn, of niet, maar onzin vind ik niet van toepassing.

10 juni 2019 om 22:51

Natuurlijk was het een fout, en het had Cillessen gesierd om dat toe te geven. Ik ben zelf ook geen fan van Cillessen, maar om dan te zeggen dat Cillessen zijn hele leven een middelmatige keeper is, vind ik overdreven.

Derksen kan prima mee praten over de Eredivisie, maar over het top voetbal heb ik hem behoorlijk wat onzin horen uitkramen. De Roon die blij moet zijn met een uitnodiging voor Oranje? Weet hij wel dat De Roon CL gaat spelen met zijn club?

10 juni 2019 om 23:03

zoals cyberize terecht opmerkt heeft cillesen behoorlijk gefaald. hij was al geen topkeeper toen hij bij ajax vertrok, nu is hij door jaren bankzitten nog slechter geworden. hij straalt absoluut niets uit, totale angst in zijn ogen, duikt slap naar de hoeken, simpele kopbal in blessuretijd verprutst hij waardoor we onze laatste kans kwijt zijn

10 juni 2019 om 21:51

De kritiek is er in mijn optiek dan ook niet vanwege zijn fout - dat overkomt de beste namelijk weleens - maar juist omdat hij zelf totaal niet kan erkennen dat het zwak gekeept was. Dat wekt ergernis op. Geef gewoon toe dat je hem had moeten hebben, dan gaat iedereen over tot de orde van de dag, maar als je meent dat je iedereen die wat kritiek heeft de les moet lezen roept dat wrevel op.

10 juni 2019 om 23:08

@hijniet, dan zijn alle voetballers saai en hebben geen afwijkende mening en dan mag je geen afwijkende mening hebben als keeper en moet je je maar ja en amen zeggen? Cillessen gaf aan de bal wat later te zien en deze behoorlijk hard was en dat was zijn visie. En dat hij wat pissed reageerde kan ik me nog best voorstellen als je al kritiek krijgt omdat je te vroeg een hoek in gaat bij de penalty en de wedstrijd verliest en dan een fout maakt mag je pissed zijn. Hij zal ongetwijfeld balen dat ie de bal niet had. Begrijp me niet verkeerd dat het voor mij ook houdbaar leek maar Johan en Hans kunnen zo zelf ingenomen en overdreven reageren. Dat roept wrevel op.

Daarom hoop ik dat Koeman naar Barcelona gaat. Kan die de keeper daar mooi houden. En NL een aanvallend denkende coach met meer lef en een andere keeper.

10 juni 2019 om 21:10

Waarom zou je in godsnaam Ter Stegen vervangen? Die is in alles (ook meevoetballen) beter

10 juni 2019 om 22:03

Joh dat hele Barcelona kan me gestolen worden. Kan mij niet schelen wie daar keept. Maar laat Koeman er maar heen gaan. En de reserve keeper daar houden

10 juni 2019 om 23:04

dat is net zo belachelijk als van gaal die blind naar utd haalt en hem basis zet. sommige dingen kunnen gewoon niet en als trainer haal je je eigen waardigheid neer. als koeman naar barca gaat keept ter stegen of hij koopt een betere keeper. cillesen kan banken of weg

11 juni 2019 om 12:05

Ik heb nergens gezegd welke keeper Koeman moet opstellen mocht hij naar Barcelona gaan.

Maar als Koeman naar Barcelona zie ik twee voordelen:

1.) Het Nederlands elftal kan een coach aanstellen die aanvallend durft te voetballen.

2.) Koeman gaat cillessen niet verkopen. Die blijft dus bankzitter wat de nieuwe bondscoach een extra goede reden geeft om hem niet op te stellen.

Was gewoon een fout dit, en daar heeft Cillessen er dit seizoen helaas best wat van. Ook moet ie niet zo kinderachtig reageren op de media, want de vraag was terecht. Wel is het nog steeds een bovengemiddelde keeper.

Sommige spelers zijn zelf hun eigen criticaster, Jasper is er niet één van. Was shoudbaar.

Hij had hem moeten hebben. Alleen ga je een keeper toch niet zo afzeiken na een fout?
Die jonge speelt 8 wedstrijden per jaar bij barca. Dat is te weinig om altijd op je best te zijn.
En waarom zou de rest hem moeten afkraken in de kleedkamer?
Maak je het alleen erger

Jasper moet dit seizoen weg bij barca voor zijn eigen ontwikkeling. Wie weet komt het beste er dan uit

10 juni 2019 om 21:34

Niet zo zeer afzeiken. Na de wedstrijd bespreekt de pers wat goed ging en wat fout ging.
Dat gaat al decenia zo, maar een aantal spelers is het blijkbaar alleen maar gewend om bewierookt te worden en schiet in de stress bij een tegengeluid. Zegt iets over je zelfvertrouwen. Bij Cillissen heeft dat misschien te maken met het feit dat het lastiger is een andere club te vinden dan gedacht en dan komt negatieve publiciteit niet uit.

10 juni 2019 om 21:51

Dat is de schuld van de media die hem na elke doorsnee redding in barca de billen in kruipt.

Als ik de wedstrijd zit te kijken en cillisen houdt een schot tegen begint sierd de vos te schreeuwen alsof cillisen een schot uit de kruisong met een omhaal klem heeft.

En zie je de meeste mensen op voetbalzone ook gelijk claime dat het heel bijzonder was.

10 juni 2019 om 23:06

niemand van de media kruipt cillesen in zijn reet na een doorsnee redding. wat denk je, dat we met zn allen gek zijn. iedereen heeft door cillesen een beperkte keeper is, die door wekelijks te banken nog slechter is geworden. kritiek moet geleverd waar terecht, en cillesen is te zwak voor het nederlands elftal.

10 juni 2019 om 23:18

@bocherrief

Jou neem ik totaal niet serieus jongen.

Overigens, werd er wel degelijk bij cillisen in de billen gekropen dit seizoen.
Sommige beweerden zelfs dat hij ter stegen voor een paar wedstrijden moest vervangen

10 juni 2019 om 23:30

ik lig er niet wakker van dat jij een voetbalanalytisch fenomeen als ik niet serieus neemt.

"sommige beweerden dat cillesen ter stegen moest vervangen", dat zullen wel van die kritiekloze ajaxfans of barcafans als jijzelf zijn geweest. totaal alle realiteit verloren, op geen enkel keepersvlak is cillesen namelijk beter dan terstegen, die zelf ook een subtop keeper is in de wereld. hij zit namelijk onder het niveau van de echte wereldtoppers. terstegen houdt cillesen al jaren uit de basis, en terecht.

Met een keeper als Cillessen ga je helaas nooit een prijs pakken. Prima als tweede keeper maar niet voor een land die wilt meedoen om de grote prijzen.

10 juni 2019 om 21:57

Echter hebben we ook geen betere keeper. Vermeer, zoet en bizot zijn niet beter.

10 juni 2019 om 22:04

Die kunnen nog wel eens een strafschop stoppen. En zitten minder op de bank.

10 juni 2019 om 22:12

Echter zie je Zoet stelselmatig inschattingsfouten maken. Dit vind ik veel zorgelijker. Vermeer zou ik zelf nog mee kunnen leven omdat ik hem een zeer goede all round keeper vind. Echter is dit de eerste fout van Cillessen, iets wat kan gebeuren. Daarnaast faalde bijna het complete elftal gisteren. Als je na 60 minuten nog geen schot op doel kan krijgen doe je iets fout.

10 juni 2019 om 23:06

liever een keeper die "minder" is die tenminste wekelijks keept dan iemand die 3 jaar de bank warm houdt

10 juni 2019 om 23:10

De beste hoort te spelen. Maar ik zou Vermeer ook prima vinden als eerste keeper.

10 juni 2019 om 23:20

hoe kun je de beste zijn als je niet keept? daar klopt toch al iets niet. neuer is 2 klasse beter dan terstegen, maar als neuer een jaar reserve staat om wat voor reden dan ook, dan keept terstegen toch echt bij mij

10 juni 2019 om 23:36

Ter stegen is echter een wereldkeeper. Dus je vervangt dan een wereld keeper voor wereld keeper. Cillessen deed het in de wedstrijden die hij speelde prima. Het is een degelijke europese subtop keeper. Onze andere optie was een eredivisie keeper. Nogmaals, de keuze, is niet zo reuze.

10 juni 2019 om 23:43

ter stegen is mijn boek subtop, wereldkeeper is niveau oblak, de gea, neuer, vd sar/buffon/casillas in hun dagen.
dat maakt cillesen al subsubtop. oftewel een prima eredivisie keeper. daarnaast heeft cillesen niet prima gekeept in die paar wedstrijden voor barca, de afgelopen periode was echt zwaar benedenmaats met fouten en onzekerheden, het kostte zowel barca als het nederlands elftal punten.

10 juni 2019 om 23:52

Als madrista kan ik je dit zeggen. Ter Stegen is een tegenwoordig wereldkeeper. Ontzettend goede positionering, meevoetballende kwaliteiten en lijnkeeper. Heb me wedstrijden kapot geergert aan hem. Casillas was een topkeeper, echter is hij nu niet eens een keeper meer. Ook Buffon was een topkeeper. Oblak doet niet onder Ter Stegen. Ik heb het over de tegenwoordige groep beste keepers ter wereld. Wie zou jij tussen de palen neer zetten bij Oranje?

10 juni 2019 om 22:26

Gaat Nederland überhaupt meedoen om de prijzen dan in 2020? Daarvoor zijn we aanvallend veel, maar dan ook echt veel te pover momenteel hoor. Dan baart de positie op doel me toch echt minder zorgen. Jasper is inderdaad geen wereldtopper, maar wel gewoon een hele degelijke doelman (moet alleen snel weer wekelijks gaan spelen).

10 juni 2019 om 22:32

Aanvallend is Nederland heel zwak maar meestal wint het team met de minste aantal tegentreffers de internationale prijzen. Met van Dijk en de Ligt heb je een ijzersterke duo en zou je zeker een kans maken maar met een matige keeper als Cillessen die geregeld blunders maakt, ben je kansloos.

10 juni 2019 om 22:46

Ik kan niet ontkennen dat ik hem wel eens vaker betrap op houdbare ballen die erin vliegen (bij oranje dan, bij Barca zie ik hem nooit keepen), maar echte blunders vind ik persoonlijk wel meevallen. En wie zet je er dan in? We hebben niks beters. Defensie en middenveld maak ik me overigens geen zorgen over hoor.

Jasper is een prima keeper maar allesbehalve een topper en zeker geen persoonlijkheid , integendeel. Toen hij naar 1 vd mooiste clubs in 1 vd mooiste steden van Europa kon, zijn alle vlaggen in top gegaan. Ondertussen is de toekomst redelijk financieel veilig gesteld dus langzaam kan Jasper zich roeren. Maar het loopt nog niet echt storm voor Jasper en zo een foutje draagt daaraan ook niet bij. Let maar op Jasper blijft bij Barca

Nooit gedacht het eens te zijn met meneertje Johan, maar hij heeft hier wel gewoon gelijk. Je bent topsporter en zoals Jasper zich gedroeg was echt krom. Geef gewoon toe dat je em had kunnen hebben. Als de Gea dit zou doen zou ik het nog wel kunne begrijpen maar Jasper is maar middelmaat en dan je nog zo gedragen is wel echt vreemd. Hij zou er boven moeten staan en zijn handen laten spreken om de media de mond te snoeren ipv zich zo als een klein kind opstellen.

Hij had hem gewoon moeten hebben, punt. In dit geval heeft Johan gewoon gelijk en mag Jasper inderdaad wel eens wat kritischer naar zijn eigen presteren kijken. Geen wereldtopper, maar over het algemeen wel een hele degelijke keeper. Hij mist alleen overduidelijk ritme, dus ik hoop van harte dat hij deze zomer een transfer gaat maken aangezien hij nog wel een tijdje onder de lat zal staan bij oranje.

Een reservekeeper mag nooit 1e doelman van Oranje zijn. Hij hoort daar niet te staan, maar staat daar wel en dan ga je vanzelf ook naast je schoenen lopen. Stel gewoon de keeper van Psv op, die speelt het hele seizoen en heeft ook geweldige wedstrijden gespeeld.

Heeft bij Ajax een goede periode gehad , daarna naar Barca gegaan om op de bank plaats te nemen en dus weinig hebben kunnen laten zien. Wat voor een speller geldt , geldt ook voor een keeper hij moet gewoon minute maken.

Hij had 'm wel kunnen hebben maar ik om van een blunder te spreken is erg overdreven Van de rest gewoon een goede keeper en niet zo negatief doen na 1 mindere wedstrijd

ik ben het volledig eens met Derksen. als spelers goed spelen nemen ze maar al te graag alle lof in ontvangst maar spelen ze minder en krijgen ze kritiek kunnen ze het allemaal niet meer handlen

gisteren geeft Cillessen gewoon de wedstrijd weg dus dan mag de media daar best wat kritiek op hebben

11 juni 2019 om 01:08

hou toch op Krekel: 1e helft: 8 doelpogingen Portugal ( 3 hele goede reddingen Cillesen) 0 ( NULLLLL) doelpogingen Nederland..en dan ligt het aan de keeper? Dumfries waardelois, Babel onzichtbaar, de heilige de Ligt uiterst natig, egotripper Memphis niksdoend, Wijnaldum.weggespeeld dr Benardo Silva..en dan ligt het aan 1 bal? Man, Port eerste uur gewoon n stuk beter

Zijn er nog steeds mensen die het gebral ven Derksen & Co serieus nemen? Ik ben 5 jaar geleden al afgehaakt.

11 juni 2019 om 11:19

Iemand bij voorbaat niet serieus nemen, ook al spreekt hij louter de waarheid op dit moment, is echt een teken van zwakte en zie ik vaker op dit forum. wat hij zegt snijdt gewoon hout, ook al doet het dat vaak ook niet

De uitspraak "Hij staat er bij gebrek aan beter in" getuigt van pure domheid. Dat is namelijk altijd zo bij de selectie van een speler. Anders had er wel iemand anders gestaan.

10 juni 2019 om 23:40

wat een onzin. het is wel een verschil als er een Oblak in staat bij gebrek aan beter of een of andere middelmatige reserve keeper van Barca

je weet wel wat hij bedoeld toch neem ik aan met gebrek aan beter? er is niet veel soeps beschikbaar dus de minst slechte van die middelmatige bundel speelt

Cillessen keepte in dit Nations League campagne een heel sterk toernooi en buiten die ene blunder keepte hij ook tegen Portugal best sterk. Er zijn klaarblijkelijk altijd spelers waarover pas gesproken wordt als ze een fout begaan en niet wanneer ze een sterke wedstrijd spelen. Daar hoor Cillessen dus ook bij.

Niet mee eens deze keer. Schot was keihard van vrij dichtbij..en draaide weg: abs geen blunder. Rest van de wedstrijd haalde hij ook n paar goede ballen eruit Johan kan zn kritiek beter uiten rg Koeman met zn rback die niets kan, een lbuiten die gn pepernoot raakt en de rest van de voorhoede ook pas na 61 min n bal op het vijandige doel krijgt.. Port gewoon maatje beter, ligt niet aan 1 bal he

Ik was al klaar met Cillessen na de penalty van Rashford. Heeft niks met professionaliteit te maken die hele man. Het is grof gezegd, maar hij staat er echt bij als een mietje. Dan ben je bij voorbaat al kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2206 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
V. van DijkVerdediger21
F. de JongMiddenvelder20
J. CillessenDoelman20
M. de RoonMiddenvelder20
G. WijnaldumMiddenvelder21
D. BlindVerdediger20
M. de LigtVerdediger21
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

282 fans
Keeper, 30 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 3 0 0 0
2017/2018 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Ajax 2 0 0 0
2015/2016 Ajax 33 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Transfersaga irriteert Barça-voorzitter: ‘Het is nergens op gebaseerd’

Antoine Griezmann kondigde onlangs in een videoboodschap zijn vertrek aan bij Atlético Madrid. De Franse aanvaller lijkt op weg naar Barcelona, de club die een jaar geleden al zijn nieuwe werkgever...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 18 juni
Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren