‘Luuk de Jong gaat mogelijk droomtransfer naar Real Madrid maken’

Vrijdag, 24 mei 2019 om

Luuk de Jong staat op het lijstje van Real Madrid, zo verzekert het Spaanse programma Jugones van La Sexta. De 28-jarige aanvaller van PSV is niet de enige optie voor de grootmacht, die naast Karim Benzema nog een centrumspits in de selectie wil hebben. Real denkt ook aan Andrea Belotti, Krzysztof Piatek en Duván Zapata.

De Spaanse topclub is naar verluidt al weken bezig met de komst van Luka Jovic. Eintracht Frankfurt wil de Servische aanvaller echter alleen voor de hoofdprijs laten gaan. De Duitse club zou zeventig miljoen euro verlangen, een bedrag dat Real voorlopig te gortig is. De grootmacht kijkt rond naar alternatieven en kan onder meer toeslaan bij PSV voor De Jong.

De spits, die nog tot medio 2021 vastligt in Eindhoven, liet eerder al weten dat hij openstaat voor een transfer als het een club betreft die bij hem past. De Jong, dit seizoen goed voor 28 goals in de Eredivisie, is sinds 2014 actief voor PSV, dat hem overnam van Borussia Mönchengladbach. Sindsdien kwam De Jong tot 204 duels en 112 goals voor de nummer twee van de Eredivisie.

De Jong is echter niet het enige alternatief voor Jovic. Ook Belotti, Piatek en Zapata, aanvallers van respectievelijk Torino, AC Milan en Atalanta, staan op de radar van Real, dat afgelopen seizoen als derde eindigde in LaLiga achter Atlético Madrid en kampioen Barcelona. De topclub wordt daarnaast in verband gebracht met spelers als Eden Hazard, Paul Pogba en Christian Eriksen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

175 reacties (laatste reactie door voetbalfan!)

Ik mag toch hopen dat dit niet het niveau is wat Real na streeft en dat dit gewoon maar een gerucht is

24 mei 2019 om 20:29

Jonge wat denk je zelf?

24 mei 2019 om 20:36

Dan is het meer als Jovic niet komt, dat ze Benzema als nummer 1 houden en met De Jong een breekijzer hebben zoals destijds met Huntelaar (die toen wel van een wat hoger niveau was dan De Jong natuurlijk).

24 mei 2019 om 20:38

Vergeet niet dat de Jong een uitzonderlijk goede kopper is. Ik vind het niet zo’n gekke gedachte. Voor relatief weinig op te halen want ik denk dat PSV het hem ook gewoon moet gunnen. 10/12 miljoen ofzo?

24 mei 2019 om 20:53

Ik ben het met je eens wat betreft het koppen. Het is populair om De Jong belachelijk te maken, maar hij is oprecht één van de beste koppers ter wereld en de belangrijkste speler van PSV. Zou er nog wel in kunnen komen dat Real hem haalt voor erbij. Maar in plaats van Jovic zou echt waanzin zijn

24 mei 2019 om 21:10

Precies, ik denk dat ze de jong goed kunnen gebruiken als kopper in tijden van nood. Voor de Jong natuurlijk een mooi avontuur, ik zou het oprecht leuk vinden als dit waar is.

24 mei 2019 om 20:47

Toch is het niet een hele verkeerde aankoop. Zoals hieronder wordt aangegeven de beste kopper van Europa. (wellicht) Je kan Luuk er prima bij hebben voor de laatste 20 minuten wanneer ze iets moeten forceren. Iedere voetballende spits zal het afleggen tegen Benzema en zal geen genoegen nemen met de reservebank.

Edit: Bovendien zie ik hem als Ajacied graag vertrekken. Hele belangrijke speler voor Psv.

24 mei 2019 om 21:28

De beste kopper van europa dat valt wel mee hoor. Hij is de beste kopper van NL, de competitie met de slechtste verdedigers van europa

24 mei 2019 om 21:49

De beste kopper van Europa? Dan denk ik toch eerder aan mannen als Ramos, Giroud, en tot vorig jaar Fellaini, voor mij veruit de beste. Al speelt die nu in China natuurlijk. Maar er zijn zat betere koppers dan Luuk de Jong.

Het is een goede spits die het maximale uit zijn carriere haalt, maar hij is toch geen speler voor Real Madrid? Zou nog erger zijn dan Danilo bij Real. Geloof hier niks van. Als Real echt een stormram zou zoeken, hadden ze volgens mij wel de transfervrije Giroud aangetrokken. Beter en goedkoper.

24 mei 2019 om 22:01

Bon Jovi, er zijn inderdaad meer goede koppers. Ik heb echter nog nooit iemand de luchtduels zo makkelijk zien winnen tegen Godin en Gimenez dan Luuk. In de Eredivisie hoeft hij niet eens moeite te doen (lees springen) om een kopduel te winnen. Overigens ben ik het met je eens dat Giroud een betere optie zou zijn, alleen die is alweer wat ouder volgens mij.

Denk dat Luuk hier zelf ook om zou lachen.......

Als pinchhitter in de laatste 10 of minder minuten kan die met zn koopkracht in de toch minder fysieke top 5 competitie van waarde zijn

Handje klap, voor 20 M kom ik hem brengen...

Ben langzamerhand helemaal klaar met Voetbalzone, ze weten dat dit clicks gaat veroorzaken vandaar dat ze dit naar buitenbrenger als normaal nieuws. Dit is wandelgangen materiaal niks meer en niets minder.

Iemand ooit aan gedacht om hem als stormram te gebruiken. Tuurlijk zal hij nooit geen 1ste spits worden.

24 mei 2019 om 20:34

Dan kun je nog 1000x beter lorente gratis ophalen, maar dat je überhaupt serieus reageert op een bericht waar ze ogenschijnlijk Valladolid hebben verwisseld met Madrid.

24 mei 2019 om 20:44

Ik denk dat Llorente ook gewoon een betere spits is dan Luuk. Ik heb waardering voor wat Luuk heeft laten zien hoor, maar we moeten niet doen alsof hij Europese top is. Denk dat Tottenham een ruil Llorente en Luuk niet eens zou willen.

24 mei 2019 om 20:49

Llorente is ook geen Europese top. Llorente heeft meer ervaring op een hoog niveau en oogt mentaal wat sterker over z'n gehele carriere, maar op basis van kwaliteiten acht ik ze nagenoeg gelijk. Overigens vind ik ze beiden niet goed genoeg voor dit soort clubs.

24 mei 2019 om 20:55

Op basis van kwaliteiten gelijk? Kom op hoor. Llorente is echt wel een klasse beter. Hij heeft zich in meerdere en betere competities bewezen. Gewoon een uitstekende spits.

24 mei 2019 om 20:50

Zou jij mitchell te vrede als stoemram bij psv willen zien? Dat is namelijk wat je nu roept.

VZ is weer lekker bezig met clickbait. Bovendien was het 54 dagen geleden 1 april. Jullie zijn er wel een beetje laat mee zeg..

Wtf?! De titel liet mij toch wel ff schrikken. Toen werd ik wat rationeler en dacht miss als pinchhitter ofzo. Dus ik lees en lees... Kom dat woordje pinchhitter maar niet tegen. Ook niet een synoniem ofzo.. Toen viel t kwartje.. Wat een grap... 🤣😂

Juist ja. Jovic, Piatek, of weet je.... De Jong! Misschien Siem dan ook maar halen?

La Sexta mag gelijk op de brandstapel na het onthullen van deze nonsense.. Hahahahaha!!

Waarom doet iedereen hier zo lacherig over? Ik ben totaal geen fan van hem, maar als stormram voor op de bank is hij een perfect wapen.

Als dit soort geruchten al een artikel krijgen, dan ben ik benieuwd wat onzin we voortaan 'in de wandelgangen' rubriek gaan krijgen, Als ik een spits zou willen kopen als Real zijnde zou wanneer Jovic en Piatek niet mogelijk zijn Luuk de Jong ook de volgende op mijn lijst zijn.

En weer een bericht uit de afdeling 'nep Nieuws'. Ik heb veel respect voor hetgeen Luuk de Jong de afgelopen 10 jaar gepresteerd heeft. Maar hij heeft natuurlijk niet het niveau dat een club als Real Madrid nastreeft.

Hahahaha, sorry. Maar dit kan ik echt niet serieus nemen. Dit is wandelgangen nieuws.

Kan je het gezicht al voorstellen van Hazard? Maakt ie de overstap naar Real zit daar Luuk de Jong naast hem in de kleedkamer.

24 mei 2019 om 20:51

Dus dat. Zit je de shirtjes te bekijken zie je Hazard, Ramos, Varane, wellicht Mbappe en dan Luuk de Jong.

In een rol als pinchhitter zie ik hem wel als een goedkope optie. Uiteraard niet van het niveau voor Real in de basis, maar als breekijzer misschien nog niet eens zo'n gek idee. Het is niet iemand die ruzie gaat maken en hij zal zich prima in zijn rol schikken.

Als tweede of derde spits vind ik het zo gek nog niet, beetje overdreven alle reacties. Zijn hoofd kan zich meten met de absolute top, zijn voeten blijven helaas achter. Oftewel, prima spits als je wat moet forceren.

24 mei 2019 om 20:56

Beste kopper van noord-Europa.

24 mei 2019 om 21:02

Ik hoop dat je sarcastisch bent. Als tweede spits komt Luuk ook zwaar tekort. Er zijn veel betere opties als stormram om te gebruiken zoals spelers als dost of llorente. Luuk in de la liga is gwn belachelijk.

24 mei 2019 om 21:11

Llorente is 34 en heeft de afgelopen jaren nauwelijks wedstrijden gespeeld. Dost vind ik niets beter dan Luuk en dikke kans dat Sporting een flink bedrag voor hem wil. Als je als club opzoek bent naar een kopsterke en betaalbare pinchhitter snap ik best dat je uiteindelijk bij Luuk de Jong uitkomt.

Hoppa! Transferwaarde weer 15 miljoen gestegen💪 Hoop dat Luukinho bij psv blijft. Liever kopen Bergwijn of Lozano. Luukie moet blijven!

Ik weet niet waarom mensen lachen? Het klopt dat die hoog op het lijstje staat. Real zoekt een ervaren kopkracht die iets kan forceren als er gescoord moet worden. Nee kom op. Zijn we weer grappig VZ? Mooie clickbaitje ook hoor. Nee, tuurlijk denkt Real helemaal niet aan De Jong. Kom nou zeg. Voor de Eredivisie en PSV, dikke prima. Maar in het buitenland, gaat die het nooit meer maken. Maar goed, het is VZ gelukt om mensen weer eens laat lachen.

Heb echt niks met PSV en vind de Jong ook meestal maar een zeikerd in het veld, maar hij is een van de beste koppers in Europa. Zou het niet gek vinden om hem als breekijzer te gebruiken als Real zijnde. Wordt vaak belachelijk gemaakt, maar hij is gewoon belachelijk goed in de lucht. Kijk bijvoorbeeld bij Spurs-Ajax naar Llorente hoe goed hij het helaas deed in de lucht. Won elke kopbal.

Met voor spelers wordt Real in verband gebracht even serieus. Eerst Tadic, nu Luuk de Jong, media weet echt niet meer wat ze moeten schrijven he..

Haha. Bedankt voetbalzone, voor dit fantastische begin van m’n weekend.

Die heeft daar toch ab-so-luut helemaal niets te zoeken. Het enige wat hij daar zou kunnen doen is helpen de malaise van dit seizoen door te trekken.

Ik kan oprecht geen beter koppende spits bedenken dan Luuk De Jong. Als Real Madrid specfiek iemand zoekt om soms in de 80e minuut te brengen.. dan snap ik dat De Jong op het lijstje staat.

24 mei 2019 om 21:24

Ronaldo?

24 mei 2019 om 22:13

Die komt echt niet meer terug. Daarom is Luuk een goedkoop alternatief. Zelfs de reiskosten van Ehv naar Mad hoeft Real niet te betalen. Menig psv supporter komt um gratis brengen. Real is ook maar een subtobber in La Liga, toch?

25 mei 2019 om 09:17

Ben het met je eens dat die niet meer terug gaat naar Real. Maar ik reageerde op de opmerking: "ik kan oprecht geen beter koppende spits bedenken dan Luuk de Jong".

Whaha dat zou de grootste flater van de eeuw zijn Real die de Jong koopt. 1 ding weet je san in ieder geval zeker je komt dan niet door de groepsfase van de CL🤪

Topscoorder van de eredivisie, 4 goals in de cl. Benzema heeft er ook 4 gemaakt en bale 3. Als je moet scoren laatste 10 min is hij ideaal.

Ik heb Luuk de Jong hier al heel vaak verdedigd.

En ik geloof oprecht dat Luuk de Jong echt van waarde kan zijn voor een subtopper in een grote competitie.

Maar dit gerucht gaat zelfs mij te ver.

Titel zou moeten zijn: Real Madrid ziet in Luuk de Jong de perfecte bidonnenvuller voor volgend seizoen. Kom op al die “2e keuze spitsen” zijn allemaal twee klassen beter dan Luuk. Zapata piatek....

Hoort dit niet in de wandelgangen????

Ik mag heel hard hopen dat alle sarcasme hier keihard word afgestraft , Als Luuk de spits van Ajax was was er natuurlijk anders gereageerd , gedeeld top scorer met een Ajax speler die mede door cadeau pingels de 28 haalde.

Eerlijk het staat best groots op de pagina vz , als er nou iets stond in de richting van : Luuk op radar van Real madrid, maar er staat "gaat mogelijk" ! Alsof er al verre gaande dingen bezig zijn .
Welke info heeft VZ die we niet hebben Vind het wel interessant hahaha

Maar hey , het "type "speler mist Real wel en zo heel ver gezocht vind ik het niet eens.
Kijk Benz gaat nergens weet je.en Benz kan leuke ballen (passes) geven zowel over grond als lucht, hij vind zo een Luuk wel en andersom.

maar mooi is ook dat stuk in t artikel :

"de spits, die nog tot medio 2021 vastligt in Eindhoven, liet eerder al weten dat hij openstaat voor een transfer als het een club betreft die bij hem past. "

Hahha , luuk zou Real afwijzen ?!?
Past Luuk bij Real of real bij Luuk?

Ik verwacht wel meer van deze soap waar eindigt dit ?

Sorry hoor maar voor mij mag dit in de categorie: Ac Milan is geïnteresseerd in Manolev...

Qua spitsen zijn er natuurlijk meer dan genoeg andere veel betere opties voor Real. Dit soort spitsen zijn nou niet bepaald moeilijk te vinden natuurlijk. Luuk doet het goed in de Eredivisie maar daar vind ik zijn top wel liggen, nou vooruit, wellicht nog eens middenmoot bundesliga ofzo

24 mei 2019 om 22:34

Vind jij maar eens een spits met de efficiëntie en kopkwaliteiten van Luuk de Jong. Noem er minimaal 3 op, go!

25 mei 2019 om 02:35

Giroud, Cavani, Zlatan, Kane, Lewa, Ronaldo, Mandzukic, Dzeko moet ik nog doorgaan?

Dit soort berichten zijn volgens mij vaak onderdeel van onderhandelingstactieken. Real wil Luka Jovic, Eintracht Frankfurt noemt vervolgens een bedrag dat voor Real te hoog is. Dan gaan ze namen van andere spitsen die ze ook zouden kunnen kopen het geruchtencircruit in brengen. Dat heet: spreid je winkansen. Op die manier ontstaat er druk bij Eintracht: straks kopen ze een ander en hebben we helemaal niets.

En sites als Voetbalzone (maar ook alle andere voetbalsites) leven daar weer van.

De jong kon het niet nee bij newcastle en gladbach. Zet 10 kanonnen erin en hij knikt ze erin makkelijker dan de meeste hier boterhammen gegeten hebben.

Ik kan me alleen bedenken dat die in naam van Real Madrid speelt alleen jaar in jaar uit voor een andere club waar Real dan op verdiend, anders is dit topic nu gesloten, wat een onzin zeg.

Real heeft waarschijnlijk ook gezien dat PSV vooral door toedoen van De Jong veel wedstrijden in de laatste fase naar zich toe heeft getrokken. Real heeft in de PD veel te veel punten laten liggen in de ‘kleinere’ wedstrijden. In dat opzicht snap ik de overweging zeker.

Iedereen kan vinden wat men er van wilt het is wel de topscorer van de eredivisie. Hij zal vast geen eerste spits van Real worden, maar zoek je een kopsterke pinchhitter heb je misschien wel een van de beste van Europa. Vind mensen wel beetje denigrerend over hem doen hier. Reis van Groningen gaat naar Barcelona dus zo gek is 't niet.

24 mei 2019 om 22:47

Hoeveel kopgoals heeft hij in de champione league gescoord. Precies in de eredivisie kan zelf bjorn vlemmings topscorer worden. Op het grote toneel bakt hij er niks van ook in Engeland en ook Duitsland niet!

24 mei 2019 om 23:02

Vier stuks. En vergis je niet in het aantal kansen dat hij ingeleid heeft door ballen door te koppen of terug te leggen.

Mooie verlate 1 april grap... Luuk is een prima spits, maar niet voor dit niveau. Hij moet gewoon lekker in NL blijven ; aanvoerder van elftal, scoort vaak en iedere wedstrijd basis

Win win voor alle partijen, 20 miljoen strik erom en weg ermee. De Jong staat garant voor goals zeker als er vrije trappen of corners gewonnen moeten worden. Lammers en Romero staan klaar.

Meneer heeft het niet waar kunnen maken bij de middenmoot van Europa en moet nu Real versterken!? Doe gewoon normaal VZ. Dit soort berichten zijn niet eens wandelgangen waardig.

Hahahahaha, de term "one can't pay for entertainment like this" gaat hier echt op. Voetbalzone kan beter de naam veranderen in comedyzone.nl, komedianten zoals Chris Rock en Gabriel Iglesias aka Fluffy kunnen wel inpakken hahahaha.

Kan iemand even met een camera naar van der Gijp en Derksen gaan, om vervolgens de film door te sturen naar het Oscar comitã©; en je wint geheid de eerste prijs in de categorie beste comedy hahahaha. Luuk de Jong naar Real Madrid, dat gaan ze daar echt nooit en te nimmer doen. Je zou maar als jonge talentvolle spits in Jong Real Madrid spelen en dan moeten toezien hoe Luuk de Jong als tweede of derde spits gehaald word.

Wat een onzin berichten zie je soms voorbijkomen, zeg... Pffff... Gaan we echt elk kroeggesprek hier herhalen als 'nieuws'? Zullen we een experiment doen hier? Als we nou een artikel plaatsen dat Real en Az een ruil overwegen: Maher tegen Modric.... Kijken hoe lang het duurt dat dit in een Soaanse krant komt alszijnde nieuws.

Zo zie je maar dat PSV mee lift op de prestaties van Ajax deze wereld speler kan dus misschien ook voor flink wat miljoenen naar madrid. Voor 65 mogen ze hem hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4238 fans
Stand
Actuele wedstrijden

190 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Sevilla 7 0 1 0
2018/2019 PSV 34 28 3 0
2017/2018 PSV 28 12 1 0
2016/2017 PSV 32 8 4 0
2015/2016 PSV 33 26 2 0
Laatste voetbalnieuws

Ronald Koeman ontvangt open sollicitatie: ‘Het EK blijft mijn grote doel’

Wout Weghorst kwam afgelopen seizoen tot zeventien doelpunten voor VfL Wolfsburg en de aanvaller is ook in deze jaargang zeer belangrijk voor de huidige nummer twee in de Bundesliga. Bondscoach Ronald...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 oktober
Chelsea hoopt te kunnen profiteren van de eventuele overgang van Christian Eriksen naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren