Ajax maakt ‘om meerdere redenen’ derde miljoenentransfer nog niet officieel

Vrijdag, 19 april 2019 om

In navolging van Razvan Marin en Kik Pierie heeft ook Kjell Scherpen zich vanaf 2019/20 aan Ajax verbonden, zo schrijft De Telegraaf vrijdag. Volgens het dagblad treedt de club uit Amsterdam ‘om meerdere redenen’ nog niet naar buiten met officieel nieuws over de komst van de negentienjarige doelman van FC Emmen. Scherpen was immers net als Pierie woensdag op De Toekomst voor een aantal gesprekken en een medische keuring.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door freshzone)

Zou ik toch een slechte zaak vinden. Weer een keeper die waarschijnlijk eerst een jaar verpietert en dan nog maar zien welk niveau die kan halen. En ben nog niet echt onder de indruk van zijn huidige niveau.

19 april 2019 om 06:33

Hij moet zelf toch ook inzien dat hij totaal geen kans maakt , maar goed als je de kans krijgt om bij ajax te komen laat je die ook niet schieten

19 april 2019 om 10:02

Bruno Varela wordt sowieso 1e keep als Onana vertrekt. hij heeft de skills,maar nog belangrijker,is een koele kikker die onder druk altijd rustig blijft.

19 april 2019 om 11:11

Denk niet dat Ajax hem definitief gaat vastleggen, Onana blijft en daarnaast komt van Leer ook terug, dan heb je ook nog Scherpen en in Jong loopt nog Kotarski, van Bladeren zie ik geen serieuze keeper voor het eerste in.

Je kan het beste gewoon er voor kiezen om Scherpen dan in Jong Ajax te laten keepen en te kijken hoe hij zich ontwikkelt, Kotarski doorschuiven en laten strijden met van Leer voor de plek achter Onana.

19 april 2019 om 06:43

Frenkie de Jong zat 2 seizoenen geleden op de bank bij Willem 2, Daley Blind werd uitgefloten door het thuispubliek, Sinkgraven werd tijdens zijn wissel kapot gemaakt op Twitter, Neres moest is de winter lekker verkocht worden aan die Chinezen, Zyjech kan er geen reet van, die levert alleen maar ballen in, Schöne is te oud die kan het tempo niet aan op dit niveau en we blijven maar zeiken, en zeiken en nog harder zeiken! En wanneer we in de halve finale CL staan roept iedereen, jaaaa dat had ik wel verwacht! WZAWZDB! Geef deze jongens toch eerst een kans voordat je alles al begint af te zeiken!!!!

19 april 2019 om 07:29

Holy moly wat een prachtige reactie. Naar mijn mening sla je de spijker op zijn kop, hulde.

19 april 2019 om 07:36

Maar er zijn natuurlijk ook tientallen voorbeelden van spelers die het niet hebben waargemaakt. Zijn reactie is een beetje zuur, maar goed... als hij niet onder de indruk is van Scherpen, dan mag hij dat toch zeggen...

19 april 2019 om 07:47

Ben het voor 90% met je eens. De start is niet lekker naar de supporters, maarja, 11 jaar oud.. waar praten we over Ik zie nog niet in hen wat de staf ziet, maar ik laat me graag verrassen, prachtige reactie van jou!

19 april 2019 om 08:16

Frankkie dat zeg jij precies goed. Nu worden ze de hemel in geprezen.

19 april 2019 om 08:39

Frankkie nu the way ik ben niet 1 van die zeikers maar weet je wat het is, bij Ajax wordt je gelijk voor de leeuwen gegooid en je moet er gelijk staan 18 jaar of 28 jaar het maakt niet uit en komt bij dat het Amsterdamse volk ook mee speelt want die kan ook erg kritisch zijn maar dat is mijn mening

19 april 2019 om 08:39

Nu is by

19 april 2019 om 08:56

Je kunt je afvragen in welke mate deze lieden de Ajax supporter representeren? Hij heeft het dit seizoen ook nog gezegd, maar dat geeft toch helemaal niks. Beoordeel die jongen op zijn prestaties niet op zijn woorden, hij is 19

19 april 2019 om 09:00

Let maar op Magallan, Sinkgraven gaan sowieso Ajax vooruit helpen volgend jaar.
Labyad en Schuurs zijn ook prima spelers en ik ben ook fan van Veltman.

Ben ook wel klaar met dat gezeur.
Scherpen is een prima keeper die op zijn 11e levensjaar iets heeft gezegd omdat hij daar van overtuigd was, ondertussen is die wat ouder en volwassener en kan die relativeren en is Ajax ook een mooie club. Helemaal prima en wat mij betreft is die welkom.

19 april 2019 om 09:25

Ik had je graag 100 duimpjes gegeven Frankkie en zo’n mooi groen randje! Je slaat de spijker helemaal op de kop!,,

19 april 2019 om 09:27

Eens Sinkgraven heeft dezelfde rust aan de bal als FdJ heeft Magikhetwete. Ik denk dat hij FdJ vervangen zou hebben tegen Juve als het niet gelukt was.
Magallan heeft gewoon aanpassingstijd nodig - net als Neres - en hij viel solide in tegen Juve

19 april 2019 om 10:18

Scherpen kunnen ze beter nog twee jaar bij Emmen zijn minuten laten maken.

Snap niet wat Ajax met deze slungel moet, vind het een ontzettend matige keeper.
Ook het gedoe met de supporters spreekt niet in z'n voordeel, je kan dus al spreken van een valse start.

Als Ajax spelers als Pierie en Scherpen blijft aantrekken ben je binnen de kortste keren weer op een bedenkelijk niveau.. Dat zou echt ontzettend zonde zijn als je ziet wat ze de laatste paar jaar hebben opgebouwd & waar je momenteel de vruchten van plukt.

19 april 2019 om 06:31

Scherpen wordt denk ik nog een jaartje verhuurd, wat tevens de beste optie zou zijn. Jonge, talentvolle keeper die gewoon zijn minuten moet maken. Met Onana, Varela en Kotarski/El Maach is Ajax wel voorzien komend seizoen.

19 april 2019 om 06:34

Misschien willen ze jong ajax weer kampioen zien worden volgend seizoen

19 april 2019 om 06:38

Talentvolle keeper? Dan mag jij mij eens gaan uitleggen wat er zo talentvol aan deze jongen is, ik zie het namelijk niet. Hij is misschien piepjong en erg lang, maar kwa keeperskwaliteiten heeft hij nog niks laten zien dat er op wijst dat hij het plakkaat "talentvol" verdient.

19 april 2019 om 06:38

Scherpen, Schuurs en Pierie achterin! Rond de 10 miljoen lekker in de KKD.

19 april 2019 om 08:34

Ja he pfff had het beter gevonden voor hun ontwikkeling dat het beter was geweest dat ze bij hun club bleven, ervaring doe je daar op niet bij jong Ajax of op de bank

19 april 2019 om 06:50

Je gooit nu een paar opsommingen over tafel, maar met het meeste was ik het persoonlijk niet eens. Alleen Blind vond ik een ontzettend slechte speler in z'n beginjaren bij Ajax & in de wissel van Sinkgraven had ik geen vertrouwen. Voor de rest beschuldig je me van dingen die helemaal niet kloppen.. Vooral Frenkie en Neres vond ik vanaf het begin al het talent van afdruipen. Ik ben daarnaast geen Ajacied en ik loop niet iedereen af te kraken, ik zie gewoon de klasse bij Pierie en Scherpen niet. Jij ziet blijkbaar wel kwaliteiten in Scherpen.. Mag ik vragen wat precies? buiten z'n lengte om heeft hij niks wat een goede keeper behoort te hebben.

19 april 2019 om 07:27

En dan ben ik alle shit die Ten Hag over zich heen kreeg vergeten!! Ik!? Oh nee.... Ik ken Scherpen niet zo goed, alleen van de samenvatting wanneer ik deze kijk. Gaat mij er om wat de scouts wel zien en wij niet. Het gaat mij er om dat voordat hij een wedstrijden of training bij Ajax heeft gehad, die geweldige succes supporters al beginnen te zeiken over een speler! Geeft ze eerst een kans en oordeel dan pas.

19 april 2019 om 07:31

Zoals ik al zei; ik ben geen supporter van Ajax, ik ben dus geheel objectief want het kan me persoonlijk aan m'n reet roesten of Scherpen het nou wel of niet goed gaat doen bij Ajax.

Jammer dat je zo de moraalridder uit probeert te hangen trouwens. Dit is een Forum en een forum is bedoelt om je mening te geven en te discusseren met elkaar, jij zegt dus eigenlijk dat het hele idee van een forum opgeheven moet worden. Wij mogen allemaal geen mening hebben want het bestuur en de werknemers van Ajax weten het toch wel beter.. tja dan vraag ik me af waarom je hier een account hebt.

19 april 2019 om 08:22

@frankkie
Je bedoelt waarschijnlijk Lamprou die alle schuld in de schoenen geschoven kreeg voor het gelijkspel tegen Heerenveen.
Ik heb jou niet gehoord toen ze hem aan het afzeiken waren. Ik hoor je nu ook niet dat ze hem bij het vuilnis gezet hebben. Waar zijn de kansen van hem gebleven.
Ik vind je tekst erg hypocriet. Ik heb jou namelijk nooit gehoord over de schandelijke behandeling van Lamprou hoe ze hem kapot hebben gemaakt voor fouten van de verdediging tegen Heerenveen.
Het is allemaal erg selectief.

19 april 2019 om 12:25

Oh, discussie is prima, en je mening geven ook.... Alleen de toon waar menig mening wordt gegeven is in en in triest! En net zoals de rest geef ik ook mijn mening, en geeft deze gasten eerst eens een kans alvorens deze onder de graszoden te trappen.

19 april 2019 om 12:29

Klopt, ik ben ook niet altijd op dit forum te vinden, maar idd Lamprou is ook zo’n voorbeeld. Die nederlaag was zeker niet alleen dankzij hem, de hele verdediging was kut! Sterker nog, heel Ajax die dag. Maar na de nederlaag van Ajax bij Feyenoord, zat Onana er ook niet altijd even goed bij, daar hoorde je ook niemand over. Feit blijft wel, dat heel veel spelers vorig seizoen en begin dit seizoen compleet door het ijs zakte, en kijk nu eens waar we staan!? Dus net als met Scherpen geeft de jongen eerst eens een kans

19 april 2019 om 07:49

Zowel Pirie en Scherpen moet je minimaal 1 jaar nog verhuren. Kijken of ze in dat jaar groeien en eventueel extra begeleiden vanuit Ajax. Daarna kan je ze beoordelen op dit moment zijn ze inderdaad nog niet goed genoeg maar ze zijn pas 18 jaar. Niet elk talent is dan al net zover als een de Ligt.

19 april 2019 om 09:02

Waarom? Je stelt toch zelf een goede opleiding te hebben? houd ze dan dichtbij en ontwikkel ze zelf..

Onder andere de berichten als 11 jarig ventje, ook zijn interview van dit seizoen en het feit dat het gewoon een hele matige keeper is, maakt de F-side niet zo vrolijk. Daar moet je niet in doordraaien, maar ik kan enigzins begrijpen waar dit vandaan komt. Zelf ben ik totaal niet blij met deze aankoop.

Wie heeft vijanden nodig als je de Telegraaf hebt. Weten en verkondigen dat Ajax liever heeft dat het nog een tijdje "geheim" blijft en dan zelf met zo'n verhaal naar buiten komen. Dit gaat hoe dan ook veel gezeik geven bij de F-Side en ik snap dan ook 100 dat Ajax dit geheim wilde houden. Leuk en aardig dat de Telegraaf dit doet, maar zo ga je (samen met al die negatieve berichten van Valentijn) wel krijgen dat Ajax jullie gewoon gaat weren op de Toekomst. Al zullen ze bij de Telegraaf dan wel weer gaan zeuren dat ze niet begrijpen wat ze verkeerd doen als dat gebeurt..

19 april 2019 om 07:23

Ik ben die F-side inmiddels zo spuug zat, en dat zeg ik als fanatieke Ajacied die alle wedstrijden van Ajax ziet, waarvan 10-15 per jaar in het stadion (de rest van het jaar zit ik in het buitenland). Die gasten moeten niet zo'n grote waffel hebben. Ik heb het idee dat zij denken dat ze 'de stem van het ajax-publiek zijn', maar het grootste deel van de Ajacieden kijkt er heel anders tegenaan.

19 april 2019 om 07:53

De F-Side ben ik zelf ook helemaal zat, ze hebben in het stadion een hele goede sfeer en laten zich (meestal) op een goede manier horen. Alleen daar moeten ze het bij houden en niet buiten het stadion denken macht en invloed te hebben. Ze worden wat mij betreft zelfs nog teveel door Ajax beschermt en zou allang een keer aangesproken moeten worden.

19 april 2019 om 07:23

Tja, waarom de klassieker nog met uitfans spelen als je de fside hebt. Dat volk is gewoon n probleem voor de hele samenleving, niet alleen in n voetbal stadion. Niet gehinderd door enige vorm van intelligentie, reageren ze puur op hun emotie die ze niet onder controle hebben. Treurig

19 april 2019 om 07:35

Zou toch wel een beetje een vreemde situatie worden als kranten in Nederland rekening gaan houden met de wensen van hun onderwerpen in de krant. Dan drukken ze vanaf morgen blanco papier namelijk.

19 april 2019 om 07:50

Het klopt dat ik zelf ook zeker tegen censuur van de media ben (al moet het wel de waarheid blijven en ook daar mist het soms aan), maar bij sommige onderwerpen zou je toch in gezamenlijk overleg af kunnen spreken of daar dan eventjes mee gewacht zou kunnen worden. Als vrienden tussen "insidekrant" en de club is het ook gewoon geven en nemen . En ik vind ook zeker dat je je als club niet moet laten intimideren door de F-Side en het gewoon moet melden als je een transfer hebt gerealiseerd, maar dit is nu gewoon stoken tussen de F-Side en Ajax wat de Telegraaf doet en dat is in mijn ogen onnodig.

19 april 2019 om 08:02

Wat is dit nou voor onzin? De telegraaf heeft bronnen die dit verhaal brengen en dan moet de telegraaf eerst op hangende pootjes naar Ajax om te vragen of ze dat wel mogen publiceren omdat anders de doorgesnoven stoeren mannenbrigade van de F-Side boos wordt? Wat heb jij voor compleet geschifte kijk op de verhoudingen tussen pers en clubs.

19 april 2019 om 08:17

@orgullo "de telegraaf heeft bronnen die dit verhaal brengen"

Oke, kom maar op met die bronnen dan, maar die heb je niet omdat een bron/naam nergens door de Telegraaf gegeven wordt en dus roep je maar wat. Als je als krant zijnde zo'n bericht naar buiten brengt, moet je met bronnen komen. Paar jaar geleden was er tussen Feyenoord en het AD een afspraak gemaakt om niks te melden over een geheime training die feyenoord de dag na hun "laatste training" zou doen, waarom zou dat dan bij zulke dingen niet ook gewoon kunnen?

Dat je als club niet zulke dingen speciaal voor de F-Side moet doen ben ik het met je eens, maar verder gaan wij het idd niet eens worden met elkaar vooral omdat iemand aanspreken met dingen als "compleet geschifte kijk" al laten blijken dat jij het onderwerp discussieren nog niet echt hebt gehad.

19 april 2019 om 08:40

Het lijkt me toch niet zo moeilijk te begrijpen dat een medium haar bronnen anoniem houdt ter bescherming. Ten eerste kan die bron er problemen mee krijgen en ten tweede is de kans dan groot dat het direct de laatste keer was dat de bron de krant van informatie voorzag.

19 april 2019 om 08:51

@ Tornido. Jij begrijpt echt geen jota van hoe journalisten werken. Als een journalist voor ieder verhaal wat hij schrijft al z'n bronnen op straat zou moeten gooien zou hij nooit meer een verhaal kunnen publiceren. De garantie van anonimiteit zorgt ervoor dat mensen nog weleens wat willen delen. Dat is een goed recht van een journalist.

En dat je gaat jammeren over iemand z'n discussiestijl omdat jouw gewauwel wordt aangepakt, grow a pair.

19 april 2019 om 09:10

Ironisch dat je nu iemand aanspreekt op zijn woordkeuze ("compleet geschifte kijk" ) terwijl je je gisteren in soortgelijke bewoordingen over mij uit liet (ik was "niet serieus te nemen" omdat ik een andere mening had, weet je nog?) en je insinueerde zelfs dat mijn account een trollaccount was omdat ik jouw mening niet deelde... doe je dus niet zo moralistisch voor.

19 april 2019 om 09:25

@tomido

De belangen van de Telegraaf zijn niet per se de bealangen van Ajax. Vrij nieuwsgaring heet dat en daar verdient de telegraaf zijn brood mee.

"oke, kom maar op met die bronnen dan"
Ben je werkelijk zo naief of doe je alsof?

19 april 2019 om 09:35

@NJ "ben je werkelijk zo naief of doe je alsof?"
Nee hoor, maar als iemand zo stellig hier komt melden dat de telegraaf zo zijn bronnen heeft, dan moet diegene ook die bronnen kunnen tonen. Zou namelijk zeker niet de eerste keer zijn dat de media dingen zomaar uit hun duim zuigt om maar een leuk verhaaltje in de krant te krijgen dat verkoopt . En ik zeg zeker niet dat de telegraaf dat hier 100 doet, ik geef alleen aan dat als je met zulke verhalen komt die zonder bron (hoe graag je ze ook wil beschermen), nogal raar overkomen en kritisch bekeken mogen worden.

19 april 2019 om 07:42

misschien moet je het ook niet steeds aan blijven wakkeren. je doet nu eigenlijk precies hetzelfde. en waarom lees je die krant dan nog. je weet het wel precies te vertellen allemaal namelijk?

19 april 2019 om 07:49

Bovendien, de Telegraaf doet niets vreemds in deze. Alleen sommige Ajacieden eisen van de telegraaf dat het soort veredeld propaganda en goed nieuws show kanaal wordt van Ajax. Compleet bescheten.

19 april 2019 om 07:46

Wat een volslagen bullshit. Dit is het werk van een krant, nieuws verzamelen. Dat is wat ze doen. Waarom zou de telegraaf de overdreven restricties van Ajax gaan opvolgen over het 'niet naar buiten brengen' van nieuws?

19 april 2019 om 08:34

De F side zijn kleuters die er vooral zijn voor de F side. Ze zijn in zichzelf gaan geloven en denken vooral aan eigen belang ipv clubbelang. Dit geldt niet alleen bij Ajax maar ook bij alle andere clubs. Voorzitters die ervoor kiezen om tussen de 'harde kern' te gaan zitten op de tribune om goodwill te kweken.
Ik vraag me af waarom deze voorzitters nooit in een ander deel van het stadion zitten waar ook trouwe supporters zitten die minder heisa maken.
Ze worden door clubs behandeld als de "echte supporters". Deze kernen komen in eerste instantie altijd eerst op voor de kern dan voor de club.
In mijn ogen zijn dit soort supporters volwassen kleuters die een zielige identiteit nodig hebben samen met anderen en een groep vormen om de leegte in hun leven op te vullen anders raakt men depressief.
Ik vind de houding van Ajax erg slap. Ze bezwijken aan de intimidatie ipv met volle borst vooruit Scherpen een hart onder de riem te steken en het gewoon publiekelijk te maken en deze kern te veroordelen.

19 april 2019 om 08:37

Ik weet dat velen het anders zien, maar de Telegraaf is er niet om de belangen van Ajax te verdedigen. Als zij op de hoogte zijn van deze transfer, is het hun journalistieke taak om dat ook te brengen. Het zou wat zijn als journalisten zich door organisaties voor het karretje zouden laten spannen...

Jammer dat Ajax zwicht hiervoor. Maak het bekend, het nieuws lekt toch wel uit. Mooi dat het tot een deal komt, een talentvolle keeper rijker. Welke andere 19 jarige keept er in de Eredivisie. En bij Ajax kan hij hopelijk verder leren. Scherpen, Kotarski en El Maach mogen onderling uit gaan vechten wie na volgend seizoen kans maakt op de erfenis van Onana. En zij eerdere voorliefde voor de concurrent is niet handig en daarop had hij al terug moeten komen of andere praat voor moeten doen. Maar ook Frenkie was eerst voor Feyenoord en daar hoor je niemand meer over.... Dus Kjell van harte welkom, je hoeft geen logo te kussen, maar laat ons maar zien dat je cruciale reddingen kunt maken en dat je een Ajacied gaat worden.

Ik betwijfel of deze jongen talent genoeg heeft. Naar mijn mening is zijn lengte eerder een obstakel met lage ballen.

19 april 2019 om 07:19

Ik vind hem vooral erg lomp. Volgens mij heeft hij al heel wat fouten gemaakt dit seizoen, en ik denk dat El Maach en Kotarski simpelweg veel getalenteerder zijn. Deze aankoop snap ik dus echt niet.

Dus Ajax presenteert Marin en Pierie, maar wacht met Scherpen omdat ze nog mee doen op drie fronten... 🤣🤣 de telegraaf.. zo grappig.

19 april 2019 om 08:03

Je kunt wel lachen, maar Akax speelt op drie fronten hoor. Ik weet niet onder welke steen jij leeft.

19 april 2019 om 10:02

Jij kunt wel bij de hand doen, maar begrijpend lezen os jog beetje lastig zo te zien...

Niks tegen zn liefde voor feyenoord en zn tweets, moet ie lekker zelf weten. Ik zie echter, behalve zn lengte en eredivisie ervaring, niks wat verraadt dat hij veel beter is dan kotarski. Ja die maakt ook foutjes, maar dat deden stekelenburg en onana op die leeftijd ook. Hoop dat scherpen ergens anders heen gaat, ook voor zn eigen ontwikkeling. En komt ie toch, dan is ie welkom en hoop ik dat ie het tegendeel kan bewijzen

Toch wel zielig dat dit allemaal zo moet. Als Ajax iets in hem ziet zitten moet je hun het voordeel van de twijfel geven. Dat hij als 11 jarige voor Feijenoord is kun je hem niet kwalijk nemen. Dit wordt vaak gestuurd vanuit de omgeving. Je krijgt een bal of etui met logo. Ik sprak laatst nog een voetballertje van deze leeftijd die ook zo een voorkeur werd opgelegd maar eigenlijk Ajax leuker vind voetballen en liefst voor Ajax juicht. Maar hij is bang dat hij als 11 jarige al beoordeelt wordt hierop. Hij zegt nu maar dat hij maar voor niemand meet is. Zou zielig zijn als hij hier zijn leven op wordt afgerekend en nooit meer naar Ajax kan,.........Toch?

19 april 2019 om 08:30

Dat is niet echt de situatie van Scherpen. Die zei dit seizoen nog dat voetballen bij specifiek Feyenoord 1 zijn volgende stap/doel was. Als dat zo is, hoef je mooi niet naar Ajax te komen, vindt de F-side.

19 april 2019 om 08:43

Dat is toch net zo goed de kinderachtigheid ten top? En dan maar hard roepen dat de haat vooral in Rotterdam regeert.

19 april 2019 om 09:11

Dit gaat om een kleine groep dus het woord vooral is hier al misplaatst. F Side moet Feyenoord enorm niet, Feyenoord moet Ajax enorm niet.

19 april 2019 om 09:51

Aha. Dus een kleine groep haters in Amsterdam vertegenwoordigt Ajax niet, maar een kleine groep haters in Rotterdam staat wel direct voor heel Feyenoord? Ja, logisch...

19 april 2019 om 11:11

Nou kijk eens naar Ajax in de Kuip, hoe de hele Kuip reageert op Ajax spelers. Is vice versa echt niet zo. Lijkt wel een soort agressie.

Er heerst veel negativiteit rond deze jonge keeper. Dat wordt lastig presteren voor hem.

Bijna onbegonnen werk, dus een andere keuze naar een subtopper zou logischer zijn. Wat dat betreft zoeken wij in Arnhem nog een goede keeper erbij....

19 april 2019 om 08:44

Als je een goede keeper zoekt, kan je beter niet bij Scherpen zijn. Ik vind hem een sympathieke vent en een kerel met karakter, maar ik heb hem nog nooit op keepersinzicht of technisch vermogen kunnen betrappen.

Scherpen heeft lengte, maar mist het inzicht en de technische capaciteiten om een keeper voor Ajax te zijn. Lamprou heeft fantastische reflexen en positioneert zich goed, maar is veel te klein. Als Ajax in staat is die twee te morphen hebben ze een wereldkeeper.

We gaan het allemaal wel zien of ze goed genoeg zijn.

Dit zijn aankopen die gekocht zijn voor op de lange termijn. Misschien wordt Scherpen nog wat, misschien niet. Ajax heft het voordeel dat er zo veel geld aanwezig is dat men kan kopen met een risicootje. Als het over twee jaar tegenvalt dan verkopen ze hem weer, zie Wober.

Of iemand uitgroeit tot een absolute topper is moeilijk te voorspellen.

En wat hij zei toen hij 11 was moeten we misschien maar laten rusten, vinden jullie ook niet? Als je heel jong bent zeg je wel eens dingen die niet kunnen.ik heb dat gedaan. Misschien jullie allemaal wel eens? Dus groei zelf een beetje op en beoordeel die jongen op de dingen die hij nu en in de toekomst doet!

Prima voor de toekomst, net als Pierie. En Marin lijkt een heel goede aankoop.
Verder verwacht ik nog drie kanonnen van Marc: een cv, een middenvelder en een vervanger voor Ziyech. Alle transferrecords gaan kapot dit seizoen bij Ajax.

Om wat hij als 11 jarige gezegd heeft nu nog lastig te vallen vind ik belachelijk. Maar dit zijn dezelfde mensen die zich hard hebben gemaakt om de Arena te vernoemen naar iemand die als volwassen man met ruzie naar 010 vertrok.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
4.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller167
L. TraoréAanvaller20
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper160
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger153
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

60 fans
Keeper, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 16 0 0 0
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
2016/2017 Ajax 32 0 2 0
2015/2016 Ajax 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kees Kwakman stomverbaasd: ‘Dat kan helemaal niet als keeper’

De uitschakeling van Ajax in de Champions League is mede te wijten aan de personele problemen, zo denkt Kees Kwakman. Kort na de nederlaag tegen Valencia wijst de analist van FOX...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 14 december
Manchester United en Arsenal zijn in de race om de handtekening van Dejan Kulusevski. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren