Ten Hag wijst cruciaal moment aan na nederlaag: ‘Toen kreeg AZ de overhand’

Zondag, 17 maart 2019 om

Ondanks de 1-0 nederlaag die Ajax zondagmiddag leed op bezoek bij AZ, blijft Erik ten Hag geloven in de landstitel. De trainer van de Amsterdammers erkent dat het verlies in het AFAS Stadion ‘een dreun’ is, maar weigert de handdoek reeds in de ring te werpen.

Met nog acht speelrondes voor de boeg is de achterstand van Ajax op koploper PSV opgelopen tot vijf punten. Over twee weken staan beide teams in de Johan Cruijff ArenA tegenover elkaar. "Dit is vervelend. Je loopt tegen een dreun aan, maar je moet weer verder. We weten dat we beter kunnen. De strijd is nog niet gestreden en we moeten doorgaan”, vertelt Ten Hag na afloop van het duel in Alkmaar voor de camera van FOX Sports. “Het doet zeker pijn. Dit moeten we verwerken. We moeten in de achtervolging."

De oefenmeester was nog wel tevreden over de manier waarop Ajax begon aan de wedstrijd. Het uitvallen van Hakim Ziyech halverwege de eerste helft was echter een flinke domper voor de Amsterdammers. Ten Hag stelt dat Ajax het overwicht na het uitvallen van Ziyech verloor. "Hakim moest eruit, zijn kuit liep vol. Het ritme van de wedstrijd wordt dan gebroken en toen kreeg AZ de overhand", legt hij uit.

Vooral het positiespel van Ajax kon Ten Hag niet bekoren. "Normaal zijn we vaster aan de bal. Als je snel de bal verliest, zet je hen in hun kracht en krijg je zelf weinig kansen. Zeker in de eerste helft. Al kregen we met Donny van de Beek wel een goede kans. Je weet dat je het moeilijk gaat krijgen. Als je snel de bal verliest, sta je hoger op het veld en geef je ruimtes weg in je rug. Dan moet je achteruit en laat je ook wel wat toe." Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in minuut 56 gemaakt door Guus Til.


Poll

Kun jij je vinden in de analyse van Erik ten Hag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door rubje)

Tadic mag dan wel veel goals maken maar al de dreigende ballen komen van Hakim af, dat miste je al tegen Pec en nu weer, dat word wat als die weg gaat

17 maart 2019 om 18:34

Ajax speelde ook niet goed voordat ziyech gewisseld werd, maar je hebt gelijk dat ziyech extra dreigend is. Je miste dat vooral tegen Pec. Trouwens, ik heb het interview van TenHag bij fox gezien, en de titel van dit artikel laat lijken alsof de wissel van ziyech zijn analyse was. Ten Hag noemde heel veel dingen waar Ajax tegen aanliep, inclusief het goede spel van AZ.

Daarvoor ook al Ten Hag, dus niet zo uit je nek kletsen aub.

17 maart 2019 om 18:27

Helemaal mee eens. AZ begon ook sterk en we kwamen er van minuut één niet aan te pas. Ben ik niet eens met deze opmerking van Ten Hag.

Dit vind ik een beetje makkelijk. Iederern wijst nj naar ziyech , maar ziyech deed gewoon mee tegen psv , feyenoord en heracles . Een geweldige voetballer sowieso, maar ook de eerste die afhaakt als het niet loopt ,samen met neres.

17 maart 2019 om 18:05

En de 'ervaring' die aangekocht is. Tadic.

17 maart 2019 om 19:43

Ohh Tadic was slecht he, het leek wel of hij niet helemaal fit was. Has totaal geen kracht in de duels en schot

Ook zonder Ziyech hoor je gewoon van Az te winnen, geen excuus is dit.

17 maart 2019 om 18:14

Je wint in een seizoen niet alle uitwedstrijden, dat doet geen enkele club. In '95 toen Ajax de CL won, had Ajax 14 verliespunten (op basis van 3 punten bij winst ). Barcelona heeft dit jaar 18 verliespunten opgelopen. Dus zo raar is het niet als je punten verliest in de uitwedstrijd tegen de nummer drie.

17 maart 2019 om 21:49

Neemt niet weg dat je hoort te winnen. En met de instelling die Ajax vandasg had wordt het nog lastig. Thuis tegen PEC van de week had een belangrijk signaal moeten zijn. Dit heeft niets te maken mrt kwaliteit maar met mentaliteit.

17 maart 2019 om 22:00

Ik vond Ajax erg vermoeid ogen, ik denk dat overbelasting eerder de oorzaak is dan mentaliteit want in de tweede helft gaf Ajax echt alles, tot aan de laatste minuten aan toe.

17 maart 2019 om 22:15

Dus ze zijn vermoeid en overbelast maar kunnen de tweede helft wel alles geven? Dat is toch tegenstrijdig? Dus ze zijn moe, het lukt niet, komen achter en dan gaan ze wel alles geven. Klinkt voor mij alsof ze het niet vanaf de eerste minuut op konde brengen, gemak zuchtig waren....dus een mentaliteits kwestie.

17 maart 2019 om 22:39

@fantje

Vermoeidheid uit zich in minder energie erin stoppen en meer fouten maken dan je tegenstander. Het uit zich erin dat een speler zich na 20 minuten moet laten vervangen.

Het gaat niet om de inzet maar in wat men kon leveren en dat was gewoon minder dan wat de spelers van AZ in de wedstrijd stopte. Dan kom je overal net te kort en verlies je de wedstrijd.

De spelers van Ajax gaven de tweede helft wat ze konden maar het was simpelweg niet genoeg. Dus ging AZ er met de verdiende overwinning vandoor.

17 maart 2019 om 22:52

Tegenwoordig wordt er veel inspanningsdata van spelers verzameld. Als jij gelijk hebt is dat de technische staf aan te rekenen. De gevens moeten voldoende info geven welke spelers vermoeid zijn. Ten Hag en co. Zijn dus verantwoordelijk. Spelers rust geven, wetende dat ze een periode hebben dat ze meerdere wedstrijden in een kort tijdbestek spelen.

17 maart 2019 om 22:56

@fantje

Het probleem is echter dat er al diverse blessures zijn bij Ajax. Ajax heeft geen spelers achter de hand, de selectie is niet zo breed. Dan moet een coach keuzes maken, gooi ik spelers uit jong Ajax voor de leeuwen of gok ik op mijn vaste sterkhouders, al zijn ze vermoeid.

Zo makkelijk is het allemaal niet. Als Ajax gaat rouleren gat de kwaliteit hard achteruit terwijl AZ sinds de winterstop de beste ploeg is in de eredivisie.

Hoor ik zojuist even EtH praten over de vele kansen in de 2e helft van Ajax. Ik bedoel... Zeg dan niks. Ajax heeft mazzel dat het niet met 5-0 naar huis werd gestuurd.

Frenkie was duidelijk "dit was niks"en PEC wedstrijd was ook niks".

17 maart 2019 om 18:16

Dat is echt onzin, ja Onana had een paar goede reddingen maar ook Bizot maakte ook reddingen op ballen die ik eigenlijk al telde. Ook Ajax had makkelijk een paar goals kunnen maken als Bizot een iets mindere dag had.

17 maart 2019 om 18:30

@speedy

Ben het met je eens dat Ajax ook een paar goeie kansen had met sterke reddingen van Bizot. Zo ook Onana. Alleen hoe ten Hag het oprakelde lag het volledig aan Ajax aan het missen van kansen in de 2e helft. Nou sorry, ik heb 'al' die kansen niet gezien. Daarbij was Ajax moe, lamlendig en uitgeblust. (wat begrijpelijk is, dont get me wrong)

17 maart 2019 om 21:51

Als Bizot een iets mindere dag had en Idrissi en Stengs een iets betere had AZ met dikke cijfers gewonnen.

17 maart 2019 om 21:56

AZ had zeker vaker kunnen scoren echter dat gold ook voor Ajax. Ook Ajax kreeg grote kansen die wonderbaarlijk gered werden door Bizot. Dus in dat opzicht is 5-0 echt onzin maar 4-2 bijvoorbeeld had zomaar gekund.

Overigens hadden Idrissi en Stengs een hele goede dag. Net zoals heel AZ. Normaliter zijn ze minder goed, AZ staat niet voor niets 20 punten achter op Psv.

Onzin, AZ was vanaf het begin sterker.

"dit is vervelend". Dat lijkt me nogal een understatement. Het enige waar wij al jaren wél de kampioen mee zijn is de portomonnee. Tuurlijk, de Champions League campagne is mooier dan verwacht. En daarnaast mag ik toch hopen dat je met het mes tussen de tanden de beker wint tegen Willem 2. Maar verder is het in de competitie wederom een waardeloos jaar. Op deze manier ga je PSV ook in eigen huis niet klein krijgen, dus ik ben er echt bang voor dat dit de beslissende wedstrijd al was.

17 maart 2019 om 17:59

Als je 2 punten achterstand hebt is elke wedstrijd een finale. Dit is de eerste die ze verliezen van de reeks en nu heb je het niet meer zelf in de hand

17 maart 2019 om 18:08

Groningen uit wordt de volgende en waarschijnlijk ook willem 2 uit. Heeft met die lakse houding te maken

Ook zonder Ziyech hoor je van az te winnen! Kut excuus ten hag!

toen Ajax het veld opstapte merkte je al en je zag het ook aan de spelers van dit doen we wel Even op halve kracht. en ja indd Az was de betere vandaag, maar dat neemt niet weg dat Ajax gewoon ze mannetje moet staan. en de passing vandaag, ( het zal wel door de wint komen hoorde ik en las ik vanuit Ajax hoeken) was gewoon slecht. Az dik verdiend gewonnen!

Het verschil dit seizoen is heel simpel. PSV doet het op de cruciale momenten en heeft een strijdmentaliteit. Ajax speelt geweldig maar laat steken vallen op de belangrijke momenten.

17 maart 2019 om 19:32

PSV moet nog uit naar Ajax, az en Vitesse. Als Ajax van PSV wint(ik verwacht dat ze dat doen omdat ze dan wel 100% gemotiveerd en het niet onderschatten) zie ik PSV ook nog wel meer punten verliezen dan Ajax in de overige wedstrijden. Bij Ajax lijken de laatste verliespunten vooral door onderschatting te komen maar bij PSV loopt het helemaal niet lekker.

17 maart 2019 om 22:17

Ajax heeft AZ onderschat? Lijkt me sterk. AZ draait gewoon goed.

18 maart 2019 om 09:08

Als je de nummer vier nog onderschat verdien je sowieso geen titel.

18 maart 2019 om 09:46

Als je net RM uit de CL hebt gegooid en dan tegen een AZ of Zwolle moet is het toch niet zo gek dat je wel even op 50% wint.

17 maart 2019 om 19:32

PSV moet nog uit naar Ajax, az en Vitesse. Als Ajax van PSV wint(ik verwacht dat ze dat doen omdat ze dan wel 100% gemotiveerd en het niet onderschatten) zie ik PSV ook nog wel meer punten verliezen dan Ajax in de overige wedstrijden. Bij Ajax lijken de laatste verliespunten vooral door onderschatting te komen maar bij PSV loopt het helemaal niet lekker.

17 maart 2019 om 21:10

Waar baseer je het op dat PSV wel even meer zal verliezen dan Ajax? PSV heeft na de winterstop nog niet 1 x verloren en Ajax al 3 x. PSV heeft sowieso nog maar 1 x verloren dit seizoen. Ik snap dat je hoop hebt maar eigenlijk is dat nergens op gebaseerd.

18 maart 2019 om 09:59

Op het feit dat PSV nog niet zo lekker loopt in uitwedstrijden, PSV nog de zware uitwedstrijden krijgt. Ze moeten uit naar de nummer 2, 4 en 5. Laat die ene verlies partij nou net de uitwedstrijd zijn geweest bij nummer 3....
PSV heeft in de uitwedstrijden sinds de winterstop ook al 3 keer gelijk gespeeld en nog maar 2 keer gewonnen.
Ajax moet dan ook nog tegen de nummer 1, 5 en 6 maar dan wel allemaal in thuiswedstrijden.
Ajax heeft bijvoorbeeld dit seizoen nog niet thuis verloren.

De wedstrijd over 2 weken is gewoon erg belangrijk. Wint PSV dan is het gat 8 punten en mag PSV zelfs verliezen van Vitesse en AZ. Wint Ajax is het gat 2 punten en dan zou een gelijkspel van PSV tegen een AZ of Vitesse al het einde van P1 kunnen betekenen.

Ik mag hopen dat Taglicafico ook een keer wordt gestraft. Dit is toch gewoon natrappen? https://t.co/10sGBuO7Qk

17 maart 2019 om 18:08

Dat ziet er inderdaad niet uit als een ongeluk. Maar arbitragecommissie werkt toch niet meer nu we een Var hebben?

17 maart 2019 om 18:21

Ik weet niet hoe dat zit, maar dit is niet waargenomen door zowel de var, scheids commentator en studio.

17 maart 2019 om 18:46

Lijkt me stug dat er nu niet meer achteraf gestraft kan worden. Dit is gewoon natrappen. Hij geeft hem eerst een tikje en dan zet hij vol zijn been in het lichaam van de AZ speler. Ik ben benieuwd of dit een staartje gaat krijgen.

17 maart 2019 om 19:46

Gokje, als Lozano dit doet is het wel een ongelukkige beweging en nu pure opzet???? Hahaha zet jullie brillen af en stuur dat filmpje naar Zeist, want als niemand het heeft waargenomen gaat de aanklager niets doen.

17 maart 2019 om 19:51

Fout gokje. Ben dan alleen minder nieuwsgierig of er nog wat mee gedaan wordt. Zoals jij nu. Over brillen gesproken..

18 maart 2019 om 09:10

Eh Houten, dit is gewoon vijf wedstrijden schorsing. Dit is absoluut zeer vuil spel dat niet op de Nederlandse velden thuishoort. Zou ridicuul zijn als hij hier mee wegkomt. Ben niet voor PSV overigens.

17 maart 2019 om 18:25

Het is zo typisch... als een van Beek, zoiets doet word er moord of brand geschreeuwd als Lozano dat doet precies hetzelfde! Maar als het bij Ajax gebeurt hoor je der helemaal niks over maar ook echt geen woord.. waar is Jan Joost, waar is Kenneth Perez enz. Nee nu hoor je ze der niet over terwijl wij het allemaal zien en zij als sportanalisten zien t niet... toeval?

17 maart 2019 om 18:27

Haha je kan alles zeggen maar fox is zeker niet pro Ajax eerder anti

17 maart 2019 om 19:30

Dit is geen trappende beweging maar meer een duw, volgens de scheidsrechter baas....

Zo kun je het ook noemen. Is gezien dus kan niet meer geschorst worden.

17 maart 2019 om 19:40

Waar heeft ie dat gezegd?

17 maart 2019 om 19:49

Dit was het weekend van fox

17 maart 2019 om 19:51

Ah oké, even terugkijken.

17 maart 2019 om 21:08

Heb het fragment net gezien maar vind de uitleg van wiedemeijer (overigens niet de scheidsrechtersbaas) wel opvallend. "Wegduwen" met je voet is gewoon natrappen. Duwen doe je met je handen, als je duwt met je voeten (noppen) doe je iets heel onnatuurlijks. Dit lijkt mij gewoon een rode kaart. Ronald de boer vond het geel met een rood randje. Dat zegt ook wel wat.

17 maart 2019 om 21:22

Ja ik vond de uitleg ook maar vreemd. Wiedemeijer begon met “ wij vinden het een hele rare actie, maar niet dusdanig agressief”. Ik vind dit duidelijker dan 9/10 elleboog gevallen, waar een speler zich ook moet beschermen.

17 maart 2019 om 21:32

Ja precies. Daar bedoelt ie dan dus mee dat je zoiets wel mag doen als je niet heel hard schopt, ofzo. Beetje vreemd.

17 maart 2019 om 22:04

@skede

Dat klopt, een duwende beweging is geen rood. Dat heeft van Benthem destijds aangetoond in die beroemde arbitrage zaak met van Persie.

Met je voet kan je net zo goed duwen als met je hand., Het is een ander soort beweging, eerst is er langzaam contact gemaakt en daarna wordt er druk uitgeoefend. Van Benthem heeft een bewegingsexpert dat destijds laten uitleggen. Dus sindsdien is het voor iedereen duidelijk, duwen is geen rood.

17 maart 2019 om 22:08

Ja die zaak was natuurlijk een grote aanfluiting. Dan kan het volgens de letter van de wet misschien kloppen, maar volgens mij moet je zoiets ook laten beoordelen door mensen die ooit een balletje hebben getrapt. Toen botteghin destijds werd vrijgesproken vonden we dat ook raar.

17 maart 2019 om 21:58

@fckorsou

Nee hoor, de VAR vond het geen natrappen.

@rombomcu

Als de scheidsrechter of de VAR het beoordeeld hebben, is het geen zaak meer van de openbare aanklager. Die is er alleen indien de volledige arbitrage iets gemist heeft en die kans is extreem klein sinds de invoering van de Var.

Dus tot de 23e minuut had ajax de overhand??? Heb ik zeker een andere wedstrijd zitten kijken. Imo had AZ vanaf het begin de overhand.

Dus tot de 23e minuut had ajax de overhand??? Heb ik zeker een andere wedstrijd zitten kijken. Imo had AZ vanaf het begin de overhand.

Een tegenstander kan 10x achter elkaar bout spelen en de volgende wedstrijd van Ajax winnen.

17 maart 2019 om 21:12

Bedoel je AZ? Die hebben na de winterstop de meeste punten van iedereen gehaald.

Eerder vandaag werd bekend dat Arsenal Overmars wellicht TD wilt maken. Misschien is het wel goed wat verandering. Het lijkt er namelijk op dat Ajax voor het 5e jaar op rij geen landstitel wint. Overmars is dan wel een topverkoper maar hij krijgt het maar niet voor elkaar om een selectie samen te stellen die wel kampioen wordt.

17 maart 2019 om 18:25

Kom op zeg! De spelers die allemaal op een voetstuk zijn gezet die real Madrid 2 keer van de mat speelt die hebben het vandaag gewoon verknalt. Daar kunnen een overmars of ten hag of wie dan ook van de staf/directie niets aan doen. Bovendien is het kampioenschap nog lang niet gespeeld. Als ze vandaag hadden gewonnen had je dat niet gezegd. Wat zijn mensen meteen weer dramatisch zeg. Er is juist heel goed ingekocht. Enige blunder is het wegdoen van Wöber

17 maart 2019 om 18:29

Het ging niet alleen vandaag mis he. Juist op de belangrijke wedstrijden gaf Ajax niet thuis en dan moet je toch naar oorzaken gaan zoeken waarom het mis ging.

17 maart 2019 om 18:26

Selectie is gewoon goed genoeg, maar het is aan de trainer op de juiste mensen op hun beste positie op te stellen en een goeie tactiek te maken. Ik snap al heel het seizoen bijvoorbeeld niet waarom Donny op 10 staat en Neres links of op 10, Blind bijna nooit op zijn beste positie (CVM) daar kunnen we Overmars niet voor blamen.

17 maart 2019 om 18:32

We kunnen Overmars wel blamen voor het niet halen van Dumfries, voor zijn keuzes van reservekeepers, dat hij Magallan heeft gehaald ten koste van Wober, dat hij geen goede backups heeft gehaald voor de backposities. Dat hij Ten Hag heeft aangesteld die ondanks het behalen van de kwartfinale CL ook best veel fout doet. Dus Overmars is wel degelijk wat te blamen. En het is niet voor het eerst.

Man, het was vanaf de eerste fluitsignaal al niks vandaag. Als zo een wisselmoment de boel in het hoofd een dreun geeft, dan ben je mentaal echt te zwak om te benoemen. Snap niet dat je met zulke uitspraken komt als trainer, dan heb je het ook niet goed voor elkaar

Ajax heeft woensdag tegen PEC een waarschuwing gekregen en deze niet opgepakt. Er werd al rijk gerekend omdat PSV lang gelijk stond in Venlo. Wel de deksel op de neus zo

17 maart 2019 om 18:41

Klopt tegen PEC was het al niet best, maar de 3 punten verbloemen een hoop. Dit zat er aan te komen 😠

Valentijn driessen voorspelde dit al.

17 maart 2019 om 18:17

Het begint bij de wedstrijd bespreking. En wie doet dat????

17 maart 2019 om 22:42

Klopt, dat is een echte kenner. Die had destijds al meteen door dat Ten Hag geen goede trainer was voor Ajax. Dat laat hij al maanden duidelijk merken.

Het is een scherpe man, hij ziet dingen gewoon eerder dan anderen. Zo reisde hij niet af naar Madrid want dat zou toch compleet zinloos zijn. Hij ging de afgang van Ajax in Madrid dan liever vanaf zijn luie bank bekijken om daarna weer een venijnig stukje over Ten Hag te schrijven.

Wat een onzin Erik. We werden vanaf de eerste minuut al weggespeeld. AZ bracht meer strijd terwijl wij leken toe te kijken. Af en toe leek het alsof Ajax al voor stond terwijl er nog geen doelpunt was gevallen. Die nonchalance was ongelofelijk en ongemakkelijk om te zien.

Ziyech hoeft niet goed te spelen om belangrijk te zijn dat is toch een kwaliteit dat je mist als het niet loopt bij de ploeg.

Het cruciale moment was dan zeker de aftrap voor de eerste helft. Vanaf toen was AZ beter.

Wat verlang ik naar het voetbal onder Peter Bosz. Was in het begin zeker niet constant en altijd goed, maar er zat een stijgende lijn in. Onder Ten Hag is het met ups & downs en vooral wanneer Ajax er moet staan falen ze.

17 maart 2019 om 22:46

Peter Bosz deed het heel goed in de EL maar werd geen kampioen en won geen beker.

Ten Hag doet het extreem goed in de CL, begon al in de voorrondes. Heeft een goede kans de beker te winnen en is nog altijd in de race voor de titel.

Ajax moest er staan in Madrid en ze faalde niet. Nu is het een eredivisie wedstrijd. Ajax kan een uitwedstrijd bij de nummer drie verliezen. Elk team overal ter wereld verliest weleens punten in de competitie. Wat jij eigenlijk zegt is dat Ajax altijd moet winnen in de eredivisie.

Tuurlijk kijk je naar de resultaten, maar ik kijk vooral naar het spel. Bij Peter Bosz ging ik er echt voor zitten en had ik het gevoel dat het wel goed zou komen. Er zat een stijgende lijn in het spel. Er zaten vastigheden in en iedereen wist wat hij moest doen en wat zijn taak was. Onder Ten hag zitten er naar mijn gevoel weinig vastigheden in. Ook een Dolberg bloeide helemaal op onder Bosz. Is geen schim meer van wat hij 2 jaar geleden was.

Daarnaast vond ik de analyses een stuk beter van P. Bosz en ik vind dat hij echt uit straalde dat hij de baas was en iedereen respect voor hem had. Sorry, maar dat heb ik onder Ten Hag totaal niet. Probeert wel zo over te komen, maar zit er gewoonweg niet in. Spelers lachen hem gewoon uit als hij de kleedkamer uitloopt.

Ajax heeft fantastisch gespeeld in de Champions League. Alle credits voor ten hag, maar laten we eerlijk zijn. Alles viel ook wel goed hoor.

Maar daarentegen . Hoeveel keer hebben we het Ajax van de Champions league in de competitie gezien? Als Ajax er moest staan in de competitie dan faalden ze keer op keer (heracles, Feyenoord, Heerenveen, Az). Ik vind Ten hag hier verantwoordelijk voor. Hij moet ze daarvoor kunnen opladen. Dat is nu meerdere malen niet gelukt.

Ik zeg inderdaad dat Ajax "eigenlijk" nagenoeg altijd moet winnen in de eredivisie. Is volgens mij niet een hele gekke gedachte als je de budgetten en transfer uitgaven van alle clubs even naast elkaar legt. Ze hadden gewoon al 10 punten los moeten staan met zo'n selectie en budget. ala PSG en Juventus

Nee, ik ben geen Ten Hag fan, en dit zeg ik niet enkel na vandaag. Dit gevoel heb ik al het hele seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

258 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 9 4 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag: ‘Ajax is geen favoriet tegen clubs uit de Premier League’

Erik ten Hag ziet Ajax niet als favoriet als Chelsea woensdagavond op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers gaan na twee groepswedstrijden zonder puntverlies aan kop. Dat Chelsea-manager...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 oktober
Chelsea wil Tammy Abraham belonen voor zijn goede prestaties dit seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren