‘AS Roma weet genoeg en laat het bij bod van veertig miljoen euro’

Zaterdag, 11 augustus 2018 om

AS Roma greep eerder deze transferperiode naast Malcom en de Romeinen zijn nog altijd op zoek naar een versterking voor de rechterflank. Ajacied David Neres is een van de spelers die in de afgelopen weken in de Italiaanse pers in verband werd gebracht met een overstap naar de Eeuwige Stad, maar aan die belangstelling lijkt in de afgelopen dagen een einde te zijn gekomen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat er deze zomer nog basisspelers gaan vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door q_asd1975)
11 augustus 2018 om 15:28

manodedios: absoluut waar. Jarenlang hebben we moeten luisteren naar het "Ajax heeft kwaliteit op het veld nodig i.p.v. op de bankrekening". Nu is Overmars eindelijk een keer lekker bezig en houdt hij hopelijk een prachtselectie bij elkaar en je lees op élk topic dat we liever nog vandaag dan morgen De Ligt, De Jong, Neres en Ziyech moeten verkopen.. De logica ontgaat me echt.

11 augustus 2018 om 16:09

Kwaliteit op het veld houden betekent niet absurde bedragen afslaan. Voor die 40 miljoen van Neres (mocht het waar zijn) kun je zelfs 2 betere vervangers halen! Dat krijg je er nooit meer voor. Mathijs de Ligt is een ander verhaal. Die jongen is zon groot talent, dat je er volgend jaar of het jaar daarna ook nog voor kan cashen, mits hij niet uit zijn contract loopt.

11 augustus 2018 om 16:22

Hoe weet jij nou of je er dat nooit meer voor krijgt?! Die jongen zorgde op 20-jarige leeftijd in z'n eerste volle seizoen voor 14 goals en 13 assists. Als hij volgend soortgelijke stats haalt komt er volgende zomer gewoon weer een ploeg met een soortgelijk (of ietsje lager i.v.m. 1 jaar minder contractduur) bedrag, dan verkoopt Ajax hem alsnog met dikke winst. Meer nee laten we vooral blijven denken in doemscenarios, denken dat hij volgende zomer ineens niets meer waard is is gewoon pure bullshit..

11 augustus 2018 om 16:49

Tegengif, noem mij eens die twee betere vervangers die tegen hetzelfde salaris in Amsterdam willen spelen. Ik hoor ze graag.

11 augustus 2018 om 17:02

Ik zie hem toch voetballen. Die jongen maakt op mij echt geen indruk, ondanks deze statistieken. Bazoer en Dolberg had men ook voor 30/40 miljoen kunnen verkopen. Daar zag/zie ik nog meer in en die zijn beide nu veel minder waard.

11 augustus 2018 om 17:03

Ik ken bijvoorbeeld de zuid-Amerikaanse, Belgische en Scandinavische markt niet. Heb gelukkig wel wat beters te doen dan alles volgen. Ik mag hopen dat je daar leuke vleugelspelers voor minder dan 20 miljoen kan halen?!

11 augustus 2018 om 17:06

@keepertoop. Ik heb je reactie helemaal gelezen en ben het met je eens dat je een bod van 40 a 50 miljoen op dolberg en neres gewoon moet accepteren. Topscorer van de ED gaat bij az weg voor 25. Dan moet je toch elke andere speler voor 40 miljoen verkopen.

11 augustus 2018 om 17:10

@tegengif,
Eerst stellig beweren dat er toch wel iets beters te halen valt voor de helft van de prijs maar vervolgens niet met concrete namen komen.
Waarom gaat een Monchi dan niet ook voor die betere spelers voor de helft van de prijs als die er volgens jou zijn?
Die heeft naar alle waarschijnlijkheid genoeg informatie over de verschillende markten en toch komt hij ook terecht bij Neres (mocht bovenstaand artikel waar zijn).

11 augustus 2018 om 17:18

Het is al duidelijk dat jij niet serieus te nemen bent. Derksen als maatstaf, als je iemand serieus moet nemen is het Derkssn of 1 van de andere droeftoeters van VI.

11 augustus 2018 om 17:23

City, gelijk heb je! Als een club 40 miljoen biedt, wijs je dat af omdat je slechts de helft daarvan wilt hebben....

11 augustus 2018 om 17:47

Strik eromheen en weg doen voor dat geld haal je genoeg wat beter is of 2 a 3 gelijke spelers voor terug

11 augustus 2018 om 13:09

Redelijk? 14 doelpunten en 11 assists voor een 21-jarige die nu pas een heel seizoen in de Eredivisie gespeeld heeft.. Wat moet iemand dan doen om als 'goed' bestempeld te worden?

11 augustus 2018 om 13:12

Dit soort cijfers neerzetten in een andere competitie dan de Eredivisie

11 augustus 2018 om 13:19

Als je het zo bekijkt is het dus praktisch onmogelijk een goed seizoen te draaien zolang je in de ED speelt

11 augustus 2018 om 13:20

Dus met die redenatie kan je nooit goed presteren in de ED?

11 augustus 2018 om 13:27

nee Onside heeft het over iemand als 'goed' bestempelen.

Iemand is internationaal gezien pas goed als je zulke cijfers neer kan zetten in een betere competitie.

Je hoeft niet per se goed te zijn om een goed seizoen te spelen.

11 augustus 2018 om 13:35

Precies dit. Altijd maar "ja in de eredivisie, tegen NAC". Ja het is lastig om er 2 in te schieten tegen Chelsea, als je tegen NAC speelt.

11 augustus 2018 om 13:41

Maar het ging duidelijk niet om internationaal, maar in de ED. Lees gewoon reactie 1

11 augustus 2018 om 14:08

Oke wellicht verkeerd begrepen.

In retrospect:

Unhip heeft het over een redelijk seizoen en Onside heeft het over iemand als goed bestempelen. Dat zijn twee verschillende dingen. Verkeerd gelezen dus door mij. Mea Culpa

Goedzo, mooi de ploeg intact houden! Met deze spelers moeten we gewoon CL halen en/of ver komen in EL. Heb er weer zin in! Vanavond maar eerst Heracles verslaan, anders loop je weer direct achter de feiten aan in de Eredivisie.

11 augustus 2018 om 17:15

Idd laat hem maar lekker blijven. De leukste speler om naar te kijken en nog belangrijk ook. Hopen op weer een paar samba acties, ik heb er zin in 😁.

Ik zou dan voor thauvin gaan. heerlijke speler is dat. Niet de snelste maar heerlijke voorzet.

11 augustus 2018 om 13:49

Klopt en dat vergeten veel mensen.

Wie zegt dat de markt volgend jaar ook nog zo gaat zijn en dat er uberhaupt een club zal zijn die 40 miljoen euro of meer (want iedereen verwacht volgend jaar 50-60-70 miljoen) voor hem wil betalen. Er komen langs alle kanten goede jonge spelers aan. Eenmaal die plekjes zijn gevuld moet je maar hopen dat er nog een club is zoals Roma (die heel veel geld hebben om uit te geven).

Ik zie Neres ook liever blijven maar je moet spelers ook op hun piek weten te verkopen. Is hij volgend jaar wel 50 of 60 miljoen waard? Wat is de kans? Ajax heeft Sanchez goed verkocht al hadden ze gerust mogen gokken en hem 1 jaar later moeten verkopen en dan had je sowieso meer gekregen.

Wat AZ deed met Jahanbakhsh is ook gewoon goed gehandeld.

11 augustus 2018 om 14:14

Ik denk niet dat ze heel veel meer voor Sanchez zouden hebben gekregen. afgelopen seizoen was er niet zo'n sterk en opvallende europese campagne en op het WK viel hij ook niet op.

11 augustus 2018 om 14:18

Waarom met sanchez wel gokken en met neres niet. Je moet niet verkopen omdat de markt goed is. Mijn huis is ook meer waard nu, maar ik woon prima dus waarom zou ik verkopen? Tuurlijk kan ik nu goed verkopen, maar wat ik kan kopen is ook allemaal in waarde gestegen. Als de markt volgend jaar minder “gek” is dan nu, dan krijgt ajax idd geen 40 miljoen. Maar de markt is niet alleen neres natuurlijk. Dus als neres geen 40 maar 20 oplevert, omdat markt is gezakt, dan is de vervanger van neres ook minder waard en kom je in verhouding dus hetzelfde uit lijkt me. Ajax heeft nu een speler waarvan ze verwachten dat hij een meerwaarde zal hebben voor het team, daar is geen prijs op te zetten. Die braziliaan die ze wilde hebben als eventuele vervanger, daar wordt ook rustig 50 miljoen voor gevraagd. Dan moet je niet een basisspeler verkopen als je geen waardige vervanger kan halen voor een goed bedrag. Dan wordt het verkopen om het geld en dat betekent direct dat je of veel moet uitgeven voor vervanging, of je selectie levert kwaliteit in. Dus prima om hem te houden, aangezien het geld geen probleem is nu.

11 augustus 2018 om 14:54

Idd! En naar mijn mening had Ajax Neres moeten verkopen en Jahanbaksh moeten halen maar dat kan nu niet meer.

11 augustus 2018 om 15:09

Ajax had Jahanbaksh al moeten ophalen bij NEC en daarna kunnen verhuren aan (bijv.) een AZ. Achteraf is makkelijk praten maar vond hem toen al het risico waard

11 augustus 2018 om 15:15

Misschien kunnen ze hem volgend jaar nog wel voordeliger ophalen, als hij een moeilijk jaar achter de rug heeft..

11 augustus 2018 om 15:41

Te veel kan niet, jij begrijpt marktwerking blijkbaar niet. Mensen als jij vergeten dat Ajax meer dan geld zat heeft maar de afgelopen jaren op die finale na niets heeft laten zien. Dat er nu prijzen moeten komen, dat er nu CL moet worden gehaald, is voor Ajax belangrijk. Want er moet toch een club wél presteren in Europa. Ik zou maar eens stoppen met gokken op een hoge bankrekening en eens beginnen met presteren.

11 augustus 2018 om 16:10

@jdg

Omdat bij Sanchez de klasse gewoonweg afdroop, daar weet je 100 procent van dat hij het ging en verder zal maken.

Je ziet duidelijk de visie van Overmars en daar heb ik verder geen probleem mee, iedereen binnen boord houden en echt eens wat laten zien in de competitie en Europa. Sommige biedingen vind ik wel iets te riskant want ik zou het fijner vinden dat ze spelers voor 5-10 miljoen vinden en die in deze gekke markt weten te flippen zoals je nu veel meer clubs ziet doen.

11 augustus 2018 om 18:33

Geef ik je helemaal gelijk in!

50 miljoen voor Neres! wauw. Ik vind het toch knap hoe Overmars de laatste jaren spelers verkoopt en de marktwaarde bepaald. PSV is kampioen maar het lukt ze tot nu toe nog niet om de spelers zo te verkopen.

11 augustus 2018 om 13:13

Ajax lukt het nu ook niet met Ziyech. Niemand wil meer dan 30 miljoen voor hem betalen. Je kan soms ook te hoog in de boom gaan zitten.

Daarnaast verkocht psv Depay voor 34 en zal Lozano wss rond de 40 opleveren.

11 augustus 2018 om 13:22

Het is niet alsof Ajax Ziyech wilt verkopen he. Ajax heeft alleen gezegd dat meewerken aan een transfer als er een marktconform bedrag op tafel komt. Dat is door Overmars op ongeveer 30 miljoen gezet. Als niemand dat wilt betalen dan blijft Ziyech lekker bij Ajax.

11 augustus 2018 om 13:28

Maar dat komt ook omdat iedereen weet dat hij weg wil en dan is het makkelijker om hem los te weken voor minder.

11 augustus 2018 om 13:55

Zo glory hunt, je weet in een topic een hoop onzin te verkondigen. Eerst je rare beredenering over wanneer iemand als ‘goed’ bestempeld mag worden, en nu kom je met deze overtreffende trap. Het ‘lukt’ Ajax niet met Ziyech..? En te hoog in de boom zitten? Ziyech mag weg, maar liever niet natuurlijk. Neres mag niet weg, daarom weigeren ze een bod van 40 miljoen. Je begrijpt er weinig van als je stelt dat Ajax te hoog in de boom zit

11 augustus 2018 om 14:13

Ziyech is toch niet weg? Dus het verkopen van Ziyech voor een hoge prijs is Ajax tot op heden nog niet gelukt. Ik zeg nergens iets over hoe graag ajax hem weg wilt hebben.
Ik stel nergens dat ze bij Neres te hoog in de boom zitten.

Het enige wat ik impliceer is dat als Ajax te lang een hoge vraagprijs aanhoudt, clubs niet komen voor deze spelers en ze over een paar jaar transfervrij de deur uit lopen.

Denk niet dat jij van achter je schermpje mij kan beoordelen of ik ergens iets veel of weinig van begrijp.

11 augustus 2018 om 14:27

Wederom onzin. Neres is volgend jaar niet transfervrij en hetzelfde geldt voor Ziyech.

11 augustus 2018 om 14:28

Waarmee ik bedoel te zeggen dat ze volgend jaar ook voor een goede prijs weggaan.

11 augustus 2018 om 14:32

Ik zeg nergens dat het volgend jaar al transfervrij en en je hebt geen zekerheid dat er volgend jaar een bod komt.

11 augustus 2018 om 14:39

Wat is dit nou voor rare logica GloryUnited?? Je weet niet of er volgend jaar weer een bod komt, dus móét je elke speler waar op geboden wordt maar verkopen, ongeacht of je ze zelf wil houden of niet. Ajax zit in de situatie dat het zulke bedragen kan weigeren en doet dat dus ook. Maar jij je nou maar niet druk of we volgend jaar Neres nog kunnen verkopen of niet, dat zien we dan wel (al klinkt het niet logisch dat er een jaar later ineens niemand meer interesse heeft als er nu al clubs 30 en 40 miljoen bieden maar enfin). Ajax wil hem nu niet kwijt, accepteer dat gewoon. Het gaat nu niet om geld, het gaat om sportieve successen die nu al jaren uitblijven. In geld verdienen zijn we al jaren op rij kampioen, nu willen we weer kampioen worden in voetballen!

11 augustus 2018 om 14:48

Je weet niet of er volgend jaar weer een bod komt, dus móét je elke speler waar op geboden wordt maar verkopen, ongeacht of je ze zelf wil houden of niet. -- dit is pas een rare conclusie.

Tsjonge jonge zo moeilijk is het allemaal niet wat ik zeg: Het enige wat ik impliceer is dat Overmars op moet letten dat hij niet te hoog in de bomen blijft zitten omdat spelers wellicht dan transfervrij de deur uit lopen.

om het te concretiseren: Neres heeft een contract tm 2021. Als Overmars elk jaar minimaal 50 miljoen wilt en dat komt maar niet, loopt Neres straks gratis de deur uit. Dus dat Overmars vraagt wat die wilt is hartstikke goed, alleen moet niet de realiteit uit het oog verliezen.

11 augustus 2018 om 15:02

Nou je zegt het al goed, nog een contract tot 2021. Dan hoef je, als je in de financiële situatie van Ajax verkeert, nu echt nog niet te gaan wikken en wegen of er nog wel een bod gaat komen. Want de kans is natuurlijk véél groter dat er volgende zomer wederom volop interesse is dan dat er ineens geen interesse meer is. Volgende zomer kan je dan gaan denken aan een eventuele verkoop, waarop je misschien je vraagprijs moet aanpassen. Echter deze zomer, met langlopend contract en geen enkele intentie om hem van de hand te doen, moet je die vraagprijs gewoon onrealistisch hoog houden zodat het clubs afschrikt. David Neres is niet te koop.

11 augustus 2018 om 15:15

Ik zie dat je voor een van je berichten een mea culpa hebt gedaan. Nu nog dit rechtzetten. Als je stelt dat iets niet is ‘gelukt’, dan impliceer je toch dat er een wil is. Nogmaals, Ziyech heeft een vertrekwens en Ajax is bereid mee te werken bij het juiste bedrag. Ajax zou dolgelukkig zijn als het bedrag door niemand geboden wordt aangezien ze uit zijn op sportief succes, en niet op een (nog meer) gevulde bankrekening. Dus leg nog eens uit, wat is Ajax in deze kwestie niet gelukt? En waarmee zit Ajax te hoog in de boom?

11 augustus 2018 om 15:19

Glory, fijn dat jij je zorgen maakt over de financiële situatie van Ajax maar dat hoeft niet. Zolang Overmars er is, gaat dat wel goed. Kortom, Ajax hoeft helemaal niemand te verkopen op dit moment.

11 augustus 2018 om 13:19

Er is naar verluid 40 geboden, en naar verluid verwacht de voorzitter dat het voor 50 haalbaar is.. naar verluid zegt overmars echter ook tegen 50 miljoen nee.. in wezen doet overmars nu dus niets anders dan nee-verkopen.. hij verkoopt dus niemand..

11 augustus 2018 om 13:20

Maar hij bepaalt dus wel de waarde van de speler, en als een club dat niet wilt betalen jammer dan. Dan blijft Neres of Ziyech of wie dan ook lekker bij Ajax.

11 augustus 2018 om 14:24

In wezen bepaalt hij niet de waarde van een speler.. hij bepaald dat spelers weg mogen.. Tuurlijk is Overmars een uitstekend onderhandelaar, maar in deze kwestie zegt hij alleen maar ‘nee’..

11 augustus 2018 om 14:25

Niet weg mogen bedoel ik

11 augustus 2018 om 14:18

Is Neres al verkocht dan voor 50 mil?

11 augustus 2018 om 14:30

Er wordt gezegd dat hij denkt dat Overmars dat wil hebben. Niet dat hij verkocht is.

Dat krijg je als de markt verziekt is. Ik vind het overigens prima. Was al zo enorm bepalend in zijn eerste gehele seizoen. Dit seizoen gaat hij weer knallen.

hopelijk is dit een slimme zet van Ajax. de vraag is of je er ooit nog 40 miljoen voor gaat krijgen

11 augustus 2018 om 13:26

De prijs is enkel zo hoog omdat Ajax niet zo 1,2,3 een vervanger heeft. Er loopt in de ED geen speler in die haalbaar is én de kwaliteiten van Neres heeft. En een gescoute speler kost al snel +10 miljoen en is maar de vraag of die er direct staat.

11 augustus 2018 om 14:00

De vraag is inderdaad of je ooit nog een bod van 40 miljoen krijgt. Het fijne is dat Ajax financieel zo gezond is dat ze dit kunnen weigeren, en zich volledig richt op sportief succes. De meest relevante vraag voor Ajax is of Neres z’n sportieve prestaties van afgelopen seizoen kan evenaren of verbeteren. Dat zal best lastig zijn als hij van links moet komen.

11 augustus 2018 om 14:21

Maar als Ajax dit soort biedingen blijft weigeren en elk jaar zoveel geld als nu blijft uitgeven dan kunnen ze straks niet blijven weigeren. Je kunt er wel van uitgaan dat Neres ook volgend jaar 40 miljoen wordt verkocht of dat een andere speler dat gaat opleveren. Maar die garantie hebben ze niet. Voor hetzelfde geld wordt het een gevalletje Dolberg. Heb je er een heel seizoen niets aan en keldert zijn marktwaarde naar 10 miljoen.

11 augustus 2018 om 14:26

Als Ajax dit eventueel zou blijven doen, overwinteren ze over 5 jaar standaard in de champions league.. uiteraard worden spelers dan wel ontevreden omdat ze verder willen

11 augustus 2018 om 14:05

Misschien niet maar als je met die speler kampioen wordt levert dat ook veel geld op en als je dan CL zou halen dan levert dat ook aanzien en geld op. Zo’n speler dan een jaar later voor 30 miljoen verkopen kan dan ook nog interessant zijn omdat je dan die 10 miljoen minder kn compenseren met andere inkomsten. En zo maak je ook duidelijk dat spelers niet voor een habbekrats op te halen zijn immers is Ajax ook een vermogen kwijt om een goede vervanger op te halen die er direct zal staan.

Lijkt me verstandig van Roma. Dat smijten met miljoenen mag wel een keer afgelopen zijn en 40 miljoen voor Neres vind ik, met alle respect, wat teveel van het goede.

Dat is jammer voor Ajax. Roma heeft nu een heel jaar om god te scouten en zal dan een goedkoper alternatief vinden.

11 augustus 2018 om 13:22

Zeer jammer dat de mvp blijft. Lol. Fantastisch nieuws. Alsof Ajax geld tekort komt

11 augustus 2018 om 13:55

@gloryunited Ik weet niet of god goedkoper zal zijn dan Neres.. Het is natuurlijk voor god wel lekker dicht bij Vaticaanstad.

11 augustus 2018 om 14:21

Scherp maar Nelom is transfervrij. Die neemt vast genoegen met een schappelijke tekenbonus van 5 miljoen.

Houdoe en tot ziens Roma! Alleen Ziyech kunnen ze voor 40 miljoen ophalen. Neres blijft nog minimaal 1 seizoen.

Gedateerd nieuws waarvan meer dan de helft door media is verzonnen.

Als dit waar zou zijn, dan zou dit echt heel goed nieuws zijn.

Neres is gewoon erg belangrijk voor Ajax en ik verwacht dat hij alleen nog maar belangrijker voor Ajax zal worden. Voor Neres zelf is het ook beter om nog bij Ajax te blijven en een paar weken geleden gaf Neres ook aan dat hij nog niet wilt vertrekken bij Ajax, omdat hij nog niet het gevoel heeft dat hij al op een punt staat dat hij Ajax kan verlaten en ook vanwege het feit dat hij graag opgeroepen wilt worden voor het Braziliaans elftal.

Hij weet dat hij bij het Braziliaans elftal veel concurrentie heeft op zijn positie, maar juist daarom wilt Neres voorlopig nog bij Ajax blijven om zich te blijven ontwikkelen tot een goed niveau. Ik heb het al vaker aangegeven, maar er zit nog veel meer rek in Neres, zowel qua spel als op het gebied van goals en assists.

Afgelopen seizoen kwam hij tot 14 goals en 13 assists bij Ajax en dat terwijl hij in de eerste 6 of 7 wedstrijden van het seizoen onder Keizer, niet eens een basisplaats had. Ajax heeft ook een fors bedrag voor Neres betaald en als Neres verkocht wordt, dan moet Ajax 20% van de transfersom afstaan aan Sao Paolo, maar dan nog denk ik dat Ajax behoorlijk zal cashen bij een vertrek van Neres.

Alleen deze transferperiode gaat hij nergens naartoe. Ajax moet er alles aan doen om hem gewoon binnen te houden en de speler bij wie ik misschien nog wel een bod zou accepteren, zou Ziyech zijn, al zou ik het ook niet erg vinden als Ziyech dit seizoen nog voor Ajax zal spelen.

Dat Monchi interesse heeft in Neres zegt voldoende. Hij heeft een goed seizoen gehad en was direct betrokken bij 26 doelpunten. Vergeet niet dat hij pas 21 is en potentie heeft om een nog betere speler te worden, Roma vind ik daarom een goede club voor zo'n speler om verder te ontwikkelen. Monchi heeft de Roma-fans beloofd om nog een speler te halen na het mislopen van Maicom, dus wie weet is die speler Neres.

Overmars is een legend. Maar voor 40 miljoen zou ik Neres ook niet weg doen. Bij 45 wel.

Volgend seizoen kan Ajax nog steeds 35-40 miljoen voor hem vragen.

11 augustus 2018 om 13:41

Vragen kan altijd maar krijgen is een tweede. Misschien draait die wel een heel Slecht seizoen en krijg je de helft

11 augustus 2018 om 14:09

Ook prima, Ajax heeft toch geld genoeg. Zolang ze maar winst op hem maken is het goed.

Ik zou hem verkocht hebben voor 40. Voor 10 mln is toch wel ergens een aardige flank speler te vinden.

Ajax kampioen van de verkopen en PSV kampioen van de Eredivisie.

11 augustus 2018 om 14:32

En dat terwijl er nog niet een wedstrijd is gespeeld.

11 augustus 2018 om 14:42

En terwijl Ajax juist niet verkoopt. De logica ontgaat me volledig hier.

En terecht dat ze niet verder gaan dan 40. Dan zitten ze al ver boven wat hij waard is. Heeft niet meer dan een aardig seizoen gedraaid. 30 is eigenlijk wel de max voor deze speler

IK geloof het bedrag van 40 miljoen gewoon niet. De bron is tenslotte De Telegraaf. Absurd bedrag voor een speler die niet eens boven Jahanbaksh kwam. Denk dat de sensatiekrant meedoet met het opdrijven van de prijs voor Ajax.

11 augustus 2018 om 14:17

De telegraaf is vaak goed geinformeerd over Ajax.

11 augustus 2018 om 14:23

maar vaak slaan ze ook de plank volledig mis, net zoals elke vorm van media

11 augustus 2018 om 14:30

Over Ajax zitten ze iig zelden mis.

Niet normaal hoog gedrag, goede cijfers dat zeker... maar dat kwam met name door een paar goede wedstrijden... ook een flinke mindere periode gehad (met name 2de helft van het seizoen!)... gestoord daar in Rome... net als bij barca 50 miljoen, voor een speler die niet eens een heel seizoen basis heeft gespeeld.

Als je Marlos, Suso of Bailey voor hetzelfde geld kan halen, dan zou Neres als geen optie meer moeten zijn. Vooral Bailey is een niveau hoger.

Ajax zou dit bod moeten accepteren en kostic halen als vervanger. Geweldige speler die het bij Groningen alleraardigst deed. Is een linksbuiten die zowel buiten als binnendoor kan met een mooie voorzet.

Als Ajacied kan ik hier alleen maar blij mee zijn. Het is natuurlijk een waanzinnig bedrag en de kans is groot dat je dit nooit meer gaat krijgen, maar voor dit Ajax is hij echt onmisbaar. Neres is de enige voorhoedespeler die nog enigszins diepte in zijn spel heeft.

40 miljoen laten schieten? Schiet mij maar lek.

Hahahahahahahaha 40M afwijzen voor neres ? die jongen is niet snel, niet behendig in de kleine ruimte, niet sterk....gewoon een zware miskoop.
Geeft af en toe eens een goede steekball maar dat is het dan ook...10 jaar geleden zou die een paar ton waard zijn.

om te lachen dit...

11 augustus 2018 om 16:08

Schitterend... Neres niet handig in de kleine ruimte. Zware miskoop.. misschien met je nog even opzoeken wat mvp betekent..
Inderdaad lachen dit

11 augustus 2018 om 16:59

Heb 10x liever Younes, maarja mensen praten elkaar als blinde papgaaien na.
Younes heeft een gevaarlijke behendige dribbel....1 die Neres niet heeft.
We hebben tegen Luik gezien dat Neres er gewoon uitgelopen word voor als die 5 meter voorspring heeft met de bal richting de achterlijn.
Heeft geen fysiek niks, en dat heb je in deze tijd wel nodig als buitenspeler.
Daarbij worden de verdedigers ook niet warm of koud van de uitstraling van Neres, die kerel ziet er uit alsof die de hele nacht heeft zitten blowen...kan hij verder ook niks aan doen hoor, maar een jaar of 10 geleden zou hij niet opvallen bij een middenmoter in de Eredivisie en zou die een paar ton waard zijn.
Voor de eredivisie leuk, maar daar blijft het dan ook bij.

AS Roma is gewoon helemaal de weg kwijt.

11 augustus 2018 om 16:15

Leoblaugrana, je hebt gelijk: ik lig dubbel om jouw post! Gewoon hilarisch!

50 miljoen voor neres, die gast is dat nog niet bijna waard.. nog geen 20 eigenlijk. Snap noet eens er iemand 40bied 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
E. DžekoAanvaller3516
J. KluivertAanvaller224
D. PerottiAanvaller215
N. KalinićAanvaller155
Pau LópezKeeper320
Carles PérezAanvaller141
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Roma.

56 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 12 6 0 0
2018/2019 Ajax 29 8 3 0
2017/2018 Ajax 32 14 3 0
2016/2017 Ajax 8 3 1 0
2016/2017 Jong Ajax 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Verweij onthult nieuwe zoektocht Ajax: ‘Wellicht weet Ten Hag dat niet’

Ajax is niet alleen op zoek naar een linksback, zo verzekert Mike Verweij. De Ajax-watcher en chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf bespraken dinsdag bij Telesport de laatste stand van...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 12 augustus
Barcelona ziet in José Gayá de ideale kandidaat om de concurrentie aan te gaan met Jordi Alba. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren