Real Madrid maakt indruk: ‘We gaan Cristiano Ronaldo niet missen’

Woensdag, 8 augustus 2018 om

Gareth Bale was dinsdag een van de uitblinkers in het International Champions Cup-duel tussen Real Madrid en AS Roma (2-1). De Welshman bereidde op heerlijke wijze de 1-0 van Marco Asensio voor en nam zelf de 2-0 voor zijn rekening. De ploeg van Julen Lopetegui liet drie dagen eerder tegen Juventus (3-1 winst) ook al een goede indruk achter en lijkt klaar voor de strijd om de Europese Super Cup, over een week tegen Atlético Madrid.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Real Madrid komend seizoen de landstitel of de Champions League wint?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door marranr1)

Op basis van een aantal wedstrijden in pre season, ga je de beste speler van de afgelopen 5 jaar niet missen. Juist ja, van Gaal had zeker ook de CL gewonnen nadat hij met United in pre-season won van Barcelona, Real Madrid met fris voetbal?

8 augustus 2018 om 09:37

Oefenwedstrijden zeggen idd helemaal niks, behalve dan dat Bale fit lijkt te zijn - dat is voor Madrid nogal belangrijk.

8 augustus 2018 om 09:43

Bale mits fit is echt een klassespeler, zou geweldig zijn voor Real. Net een nieuwe aanwinst.

8 augustus 2018 om 12:25

Eindelijk beginnen mensen zich dat te realiseren. Hehe, 2 jaar geleden toen hij nauwelijks speelde riep iedereen dat hij niet real Madrid waardig was en dat hij moest vertrekken bij real Madrid.

Ik heb altijd al gezegd dat Bal wat vrijheid moet krijgen om zijn acties te maken, die vrije ruimte kreeg Ronaldo altijd en nu hij weg is, kan Bale veel beter doen waar hij goed in is.

8 augustus 2018 om 13:03

Nee, te lange benen, niet behendig genoeg.

8 augustus 2018 om 09:53

Dit moet de denken aan het moment dat Henry Arsenal verliet voor Barca. Toen zaten de jonkies ook te verkondingen dat het beter zou gaan zonder. Fabregas zei nu hoeven niet alle ballen die kant op en kunnen we andere manier voetballen. Ze speelden in het begin ook fantastisch maar we kennen het verhaal ze wonnen nooit meer wat en kwamen niet verder dan de 8ste ronde in de cl

8 augustus 2018 om 10:50

Lachwekkende commentaar van Ceballos of hoe die heet, hij mag eindelijk wat spelen en blaast meteen hoog van de toren. Als je de doelpunten machine niet meer hebt di e9 jaren heeft gedomineerd en meer heeft gescoord dan wedstrijden heeft gespeeld zal je die ten alle tijden missen. Dit is de voorbereiding waarbij je tegen tegenstanders speelt die nog niet in de top van hun vorm zijn en de teams nog niet compleet zijn. Laat me niet lachen Ceballos maar je zal CR7 1000% missen in de :laliga en niet te vergeten helemaal in de CL. Juve zal jullie ook pakken met CR7 erbij. Ben Madrista fo life maar zonder CR7 word het gewoon heel moeilijk om de grote prijzen te winnen en dat is een feit.

9 augustus 2018 om 02:09

Je bent Madridista for life en spreekt over jullie. Is zijn goed recht om dit te zeggen. Is uit het verleden gebleken dat de ploeg anders speelt zonder CR7. Dat hij gemist gaat worden of niet kan hier niemand niet weten. Real bestond en was al de beste club van de wereld voor Ronaldo kwam en zal zo blijven nu dat CR7 weg is. Het enige wat Ceballos had moeten doen is wat meer respect tonen naar de clubtopscorer allertijde.

10 augustus 2018 om 13:22

Ze waren een van de grootste voor zijn komst maar CR7 heeft er weer een andere dimensie aan gegeven door Real Persoonlijk 3 keer de CL achter elkaar te geven. Wie maakte 70% van alle goals in de CL de afgelopen 3 jr?
J precies CR7 is de naam en niemand anders. Zonder hem hadden de CL niet eens gewonnen dus het blijft een feit dat CR7 de beste speler van Real ooit was.
Nu jij weer...... Gaan hem niet misse ha, ja in een voorbereidings toernooi niet maar ten alle tijden in de Laliga en helemaal in de CL gaan ze hem missen als een gek.

Omdat ze een paar oefenwedstrijden goed spelen en winnen gaan ze ronaldo niet missen. Ik hoop dat het waar is maar ben benieuwd naar de momenten waar het er echt om gaat zoals in de CL. Wie neemt dan de ploeg bij de hand en de doelpunten voor zijn rekening.

Zou mooi zijn als Bale dit jaar kan gaan vlammen en fit blijft.
gun het hem van harte, het is en blijft een waanzinnige speler die nu eindelijk op zijn beste positie kan spelen.

Ronaldo gaan ze zeker wel missen, maar ze zullen dit als team wel opvangen denk ik. Maar e individuele klasse van hem zal je hoe dan ook altijd gaan missen als team.

8 augustus 2018 om 11:33

Vlammen doet hij sowieso, fit blijven is de vraag. Wanneer hij fit blijft dan doen we gewoon mee met alle prijzen. Asensio begint steeds meer te scoren lijkt het, vind ik fijn om te zien.

Dit is een groot verschil met Messi. Zelfs real geeft aan dat Ronaldo te vervangen is en andere spelers nu het team kunnen gaan dragen. Het is ondenkbaar dat Barcelona deze uitspraken zou doen. Simpelweg omdat doelpunten of een doelpunten machine te vervangen is maar een speler waar het hele spel op rust en niet alleen doelpunten maakt maar ook het hele spel verdeeld niet te vervangen is.

8 augustus 2018 om 10:20

Ah okeoke. Wist niet dat Ceballos namens heel Real sprak. Daarbij denk ik dat Real zonder die doelpunten machine 2 cls minder zou hebben gehad. Aan t einde van t seizoen zal blijken of Ronaldo gemist zal worden of niet.

8 augustus 2018 om 10:24

Anders wacht je tot het seizoen uberhaupt onderweg is? Man man

8 augustus 2018 om 10:37

Zelfs Real geeft aan dat Ronaldo te vervangen is? Ze zeggen dat ze het zonder hem net zo goed gaan doen maar ze hadden CR er natuurlijk gewoon graag bij gehad. En messi zijn hele spel rustte ook op de ploeg van Argentinie, daar verdeelde hij het spel ook, dat ging helaas wat minder he? Je hebt overigens doelpunten en je hebt dikke doelpunten, en Ronaldo scoorde alles wat maar los of vast zat zonder nadenken. Hij is een doelpunten genie, niemand kan schieten met links of rechts zoals hij, koppen zoals hij, springen zoals hij en timen zoals hij dat kan. Er is maar 1 Cristiano Ronaldo, en ik hoop dat hij het goed gaat doen in Turijn! In Madrid lijkt alles vooralsnog goed te gaan, nu moet Lopetegui het plezier erin houden en dan gaan we een mooi seizoen tegemoet. Ik denk dat Real in de CL niet tot de finale zal raken maar dat de Laliga wel weer heel spannend gaat worden, Atletico en Barcelona hebben zich erg goed versterkt en Real Madrid gaat aan een nieuwe fase beginnen met veel Spaanse jonge spelers.

8 augustus 2018 om 10:40

Uiteraard gaan ze Ronaldo missen, maar t spel was op Ronaldo zn goals afgestemd en daardoor kunnen ze nu veel anders en attractiever spelen. Het komt het spel ongetwijfeld ten goede maar of het de resultaten ten goede komt is afwachten. Messi is het spel van Barcelona omdat hij het spel maakt. Daardoor zal je Messi in het veld veel meer missen omdat andere jongens die taak op zich moeten nemen. Wie er uiteindelijk meer gemist wordt is afwachten. Als benzema en bale er nu in eens 30 inschieten omdat het spel niet gericht is op 1 speler dan heeft real geen klagen. In ieder geval interessant om te volgen

8 augustus 2018 om 11:39

@jjorrdyy

Ronaldo was met regelmaat beslissend in een team dat 3 keer op rij de Champions League won. een speler die altijd opstaat op de belangrijke momenten. waar was Messi bv tegen AS Roma?

het zijn beiden geweldige voetballers maar ga aub niet doen of Ronaldo een klasse minder is als Messi ofzo want dat is gewoon onzin. spelers als een Ronaldo en Messi gaan we voorlopig niet meer zien als ze straks zijn gestopt

8 augustus 2018 om 18:46

@Japie_Krekel Dat is wel een heel slap excuus he? Waar was Messi tegen Roma. Ik ben de laatste die zal zeggen dat Messi goed speelde, in tegendeel zelfs maar hoevaak is Ronaldo in zijn slechte wedstrijden gecoverd door zijn teamgenoten? Het blijft een teamsport en je moet net geluk hebben dat je teamgenoten opstaan wanneer jij een keer geen doelpunt of assist maakt. Ronaldo heeft dat geluk dankzij Ramos en Bale de afgelopen jaren vaker gehad. Meerdere keren hebben zij vooral hem gered. En niet alleen bij Real is dat zo gegaan ook bij Portugal. Ederson maakt het land europees kampioen maar Ronaldo krijg alle credits. Niet geheel onverdiend want hij heeft altijd een groot aandeel in de prijzen maar je moet ook maar net geluk hebben..

8 augustus 2018 om 15:49

Maar Barcelona en Real Madrid zijn ook totaal twee verschillende clubs. Kijk hoe Iker Casillas en Raul daar weg zijn gegaan en vergelijk dat bijvoorbeeld met het vertrek van Iniesta, Xavi en Guardiola.

Natuurlijk gaan we m missen, kan niet anders. Het is wel zo dat Madrid nu anders kan spelen, dit had denk ik niet mogelijk geweest met Cris. Het blijft een enorm gemis maar wat ik tot nu toe heb gezien vind ik veelbelovend, dat wel

Ze gaan anders piepen wanneer ze in de knock out fase van de cl zitten en eruit vliegen omdat ze net die ene beslissende goal nog missen. Ronaldo is niet vervangbaar dit is alleen op te lossen door als team te spelen.

8 augustus 2018 om 10:05

Piepen? Haha serieus.. nou prima laat Ronaldo nou net die beslissende goal voor Juve maken. Het is hem gegund hoor, hij wou niet blijven dus dan zal hij inderdaad niet gemist worden.

8 augustus 2018 om 10:13

Die beslissende goal is ramos toch?

8 augustus 2018 om 11:27

Volgens mij kan Bale prima beslissen en hebben Ramos Marcelo en kan blijven doorgaan. Leven gaat door he! Weet niet of je daar van op de hoogte ben...

Mooi om te zien dat er veel spanjaarden bij Real voetballen nu.
Hopelijk kan Mayoral nog die laatste stap zetten om een potentiele wereldspits te worden.
En dan heb je over paar jaar gewoon een lekker spaans Real
.met Vasquez,asensio,mayoral,isco, Ceballos.odriozola. Aangevult met wat buitenlandse wereldtoppers.

Verder verwacht ik dat Real nog wel is kan verrassen dit seizoen, want ik denk dat er veel mensen weinig van verwachten, maar wat ik zo zie in de voorbereiding(en ja het is maar oefenen) spelen ze echt lekker fris en aanvallend en het hangt het niet af van een speler.

8 augustus 2018 om 10:04

Als Theo ook voor het Spaanse elftal kiest dan lopen er 10 Spaanse voetballers in het team. Niet slecht, was ook ooit het doel van Perez.

8 augustus 2018 om 12:27

Yess dat zou ook mooi zijn, volgens mij heeft hij toch al aangegeven voor Spanje uit te willen komen?

Hoop dat Perez de kans krijgt om dit te doel te bereiken.

8 augustus 2018 om 10:40

Je vergeet ook nog Vallejo en Reguillon

8 augustus 2018 om 12:25

Van Vallejo ben ik nog niet zo overtuigd van, maar kan natuurlijk altijd nog veranderen.
Real moet opzoek naar de nieuwe ''ramos''.

Wat een onzin, elk team zou een grootheid als Ronaldo missen. De man die meer goals heeft gemaakt dan wedstrijden heeft gespeeld in de 9 seizoenen bij Real en aan de basis stond voor de successen in de CL. Nee, tuurlijk ga je zoiets wel missen, dat was gewoon onnodig om te zeggen. Ik ben geen Ronaldo fan, maar zo'n uitspraak kan ik moeilijk serieus nemen. En ja, Real Madrid speelt goed in dit oefentoernooi, maar wat zegt dat nou? Laat het maar zien tegen Atletico Madrid op de 16e, dan kan je pas spreken wat ze wel en niet gaan missen.

Nou Ceballos dat is wel erg overdreven. Hij was een van de belangrijkste of zelfs belangrijkste in de prijzen van de laatste jaren. Wel mooi dat Ceballos met vertrouwen speelt nu want onder Zidane was hij niet best.

Of we nou Ronaldo gaan missen of niet, daar lig ik niet wakker van. Het doel is om als elftal sterker te worden. Wij hebben nu nog meer Spaanse voetballers, spelers die La liga ook goed kennen. Ik verwacht dat Real daarom la liga dit jaar wint. Als Real niks wint ga ik ook niet treuren, onze spelers hebben geschiedenis geschreven en ik zal ze eeuwen dankbaar voor zijn.

8 augustus 2018 om 10:17

Als real niks wint ga je niet treurem😂 lekkere fan ben je. Real moet prijzen pakken. Kan niet kijken naar het verleden. Prijzen pakken elk jaar weer

8 augustus 2018 om 10:25

Een fan ben je alleen als je club prijzen wint? Real Madrid heeft veel veranderd en het kan zijn dat ze aantal jaren niets gaan winnen, geen schande want ze smijten niet meer met geld.

8 augustus 2018 om 10:42

Een Real dat geen prijzen pakt zal nog steeds relevanter blijven dan een Atletico of Barca als die een periode geen prijzen pakken. Dit seizoen verwacht ik dat Real minstens 1 prijs pakt en dat is de landstitel, de cl wordt erg lastig omdat de andere teams nog sterker zijn geworden..

8 augustus 2018 om 10:58

Jongens, wat een trieste discussie. Als je fan bent vanwege prijzen, kan je ook een Curling club gaan supporten. Alsjeblieft zeg, ga je dan als barca barca zijnde elk jaar weer je clubvoorkeur heroverwegen?

Real heeft na Mourinho echt weer ziel in het spel gekregen.
Ik denk dat het vertrek van Ronaldo hier ook niet enorm veel impact op heeft. Zijn doelpunten maakten het echter wel makkelijker, maar de ploeg heeft voldoende inhoud om prachtige potten te spelen. Denk ook niet dat andere ploegen ze nu zullen onderschatten. Ik zal de affiches in ieder geval met plezier bekijken!

8 augustus 2018 om 15:53

Volgend seizoen zal hij wel een account maken met Real_real

Maar ik denk dat de Madrid supporters de afgelopen jaren genoeg verwend zijn. Een keer geen prijs winnen is geen drama. Al weet ik dat de druk daar onwijs hoog is.

8 augustus 2018 om 10:57

Medal, zie jou vaak reageren met dat je niet zult treuren als zij geen prijzen pakken. Als club en al helemaal als Real Madrid kan je niet gaan leunen op je geschiedenis. Andere clubs in La Liga slapen ook niet en versterken zich ook, als fan zijnde zou ik echt balen als zij 4e zouden eindigen.

8 augustus 2018 om 11:51

1 seizoen zonder prijzen betekent niet het einde van de wereld. Mensen vergeten dat er onder Zidane 9 prijzen zijn gewonnen in minder dan 5 jaar tijd. Tijd om ons weer te focussen op La Liga en een team te bouwen wat meerdere jaren weer succesvol kan zijn. De kern is al aanwezig in ieder geval

8 augustus 2018 om 14:04

Precies. Veel prijzen gewonnen afgelopen jaren met Zidane, nu is hij weg net als Ronaldo en hebben we aantal jonkies bijgekregen. Ja het zou jammer zijn een seizoen zonder prijzen maar wij smijten niet mee me geld

8 augustus 2018 om 15:55

Doordat jullie veel met geld hebben gesmeten hebben jullie de afgelopen jaren zoveel gewonnen. Wanneer Real op Arsenal/spurs gaat lijken qua prestaties hoop je dat je club zo snel mogelijk weer met geld gaat smijten.

Toch logisch dat spelers dat zeggen. Ze zijn waarschijnlijk na 100x de vragen over Cristiano Ronaldo dit ook wel zat. Die willen dit gewoon afsluiten en zich volledig focussen op het nieuwe seizoen. Tuurlijk zullen ze Ronaldo missen, maar Real zal met Lopetegui een andere speelstijl hanteren waarin spelers als Ceballos, Asensio en Isco veel beter passen. Erg benieuwd naar hoe Real het zal doen dit seizoen!

8 augustus 2018 om 11:05

Is zeker logisch dat ze dit zeggen. Er voetballen veel wereldtoppers, die echt niet zaten te wachten tot Cristiano iets ging forceren. Ronaldo was dominant en het bracht succes. Maar zijn afwezigheid geeft de ploeg ook weer nieuwe dimensies aan het spel, en nieuwe kansen binnen de hirarchie.

Natuurlijk gaat Cr7 gemist worden...Maar je zult zien dat het team nu niet meer in dienst van Ronaldo hoeft te spelen, en dus andere toppers kunnen gaan opbloeien zoals bijv Assensio, Bale, Isco.

8 augustus 2018 om 12:31

Hehe eindelijk iemand die het door heeft. Precies juist wat je zegt. Real heeft zo veel toppers maar speelde allemaal in dienst voor Ronaldo. Nu hij weg is, kan je heel anders gaan spelen.

Je kan meer als een team gaan spelen zoals barca speelt. Bij barca kan messi, suarez, couthinho, paulinho, rakitic een goal maken. Bij real waren was dat meestal Ronaldo en af en toe bale en benz. Omdat iedereen altijd alle ballen op Ronaldo af gaf. Nu wordt real madrd ook veel minder voorspelbaar. Nu wordt het veel moeilijker voor de kleine team in de la liga om Real af te stoppen. Normaal moest je gewoon 3 mannen op Ronaldo zetten en dan had je 80% van het gevaar van real madrid gedoofd.

Ronaldo vervang je natuurlijk niet zo maar, helemaal niet gebaseerd op een paar oefenpotjes. Maar ik denk wel dat Real Madrid nog kan gaan verrassen. Denk echt niet dat ze nu, vanwege het wegblijven van grote aankopen, ineens 3e worden in La Liga en in de CL ook niks klaarspelen. Ik denk echt wel dat ze nog leuke dingen kunnen laten gaan zien met een Bale in de hoofdrol (mits fit).

8 augustus 2018 om 10:17

Probleem is dat hun bank nog altijd niet breed is. Ze misten vorig seizoen James en Pepe om goed op 3 fronten mee te kunnen doen, nu is Ronaldo weg en gaat Kovakic verhuurd worden? Als Real Madrid geen aankopen doet ben ik benieuwd hoe ze dat gaan doen dit seizoen. Er hoeven maar 1-2 blessures te zijn en je moet weer net zoals vorig seizoen keuzes gaan maken waar je je op focust. En Real Madrid kennende zal dat de CL worden. Maar je mag toch hopen dat een club als Real Madrid met zon status zich toch ook weer eens zal laten zien in La Liga?

8 augustus 2018 om 10:28

Eens met Naku. Daarbij hoor je nog meer geruchten dat er spelers weg kunnen gaan. Moet er niet aan denken dat nu ook nog een Modric of Marcelo weg gaat. Tuurlijk het zijn geruchten, maar geruchten kunnen ook nog eens echt verrassen blijkt uit de afgelopen transfer periodes.

8 augustus 2018 om 10:38

Daar heb je zeker gelijk in. Maar toch vind ik dat ze niet onderschat moeten worden. Toen Barcelona afgelopen seizoen Neymar verloren aan PSG hadden ze daar ook niet echt een passende vervanger gelijk voor. Ze werden toen afgemaakt door Real Madrid in de Supercopa en vind Barcelona momenteel veeeel beter in de breedte dan toen. Maar ze zijn wel ongeslagen kampioen geworden. Is maar een voorbeeld van hoe een team kan verrassen natuurlijk.

Ik weet dat Barcelona Coutinho en Dembele toen gehaald had. Maar Coutinho kwam pas na januari natuurlijk en Dembele was eerste paar maanden geblesseerd.

8 augustus 2018 om 10:40

De grootste verassing van Barcelona de eerste 5 maand was Paulinho. Die heeft echt ontzettend goed werk verricht to de winterstop. Daarom vraag ik me dus ook af, wat gaat Real nog doen..

Leuke uitspraken van ceballos na een paar oefenwedstrijden. Ik hoop dat ze aan het eind van het seizoen even terugkomen op zijn uitspraak.

Wat ik al jaren roep, blijkt nu meer en meer bevestigd te worden.
De voorbije seizoenen is er geen discussie mogelijk over hoe belangrijk Ronaldo is geweest voor Madrid. Een klein kind ziet dat Modric, Ramos, Marcelo en Ronaldo de voorbije jaren de belangrijkste pionnen van het team waren.

Langs de andere kant merkte ik op dat wanneer Ronaldo geblesseerd/geschorst was, Real veel beter voetbalde. En dat is nu precies wat er op dit moment nog meer uit komt dan voordien. Het voetbal zonder Ronaldo zal beter zijn en ze zullen een spel spelen dat ze met Ronaldo niet konden spelen.

De enige vraag die dan nog rest is of ze de karrenvracht aan doelpunten kunnen opvangen. Een doelpuntje meer maken dan de tegenstander is genoeg. Als je dat kan verwezenlijken met attractief voetbal, denk ik dat er veel Madridsupporters tevreden zullen zijn.

Kortom, het spel heeft Ronaldo nooit gemaakt, dat type speler is hij niet en op dat vlak zullen ze hem niet missen. De doelpunten daarentegen, gaan ze moeten opvangen door het gehele team beter te laten draaien.

Ik ben alvast benieuwd.

8 augustus 2018 om 10:34

Ze speelden zo goed zonder Ronaldo dat ze er tegen Leganes uitvlogen in de Copa del Rey. Bedoel je dat? Ik moet het nog maar zien hoe goed ze zijn. Dit toernooi zegt echt heel weing hoor. Teams spelen met B selecties en wisselen 9 spelers na rust.

8 augustus 2018 om 10:44

Tegen Leganes was inderdaad een wanvertoning maar dat was dan ook een uitzondering. Ik durf zelfs stellen dat ze er ook hadden uitgevlogen met Cristiano. Al zullen we dat natuurlijk nooit weten.

8 augustus 2018 om 10:34

Toch vind ik dat , zeker als modric nog weggaat, Real zich niet kan veroorloven zonder versterkingen het nieuwe seizoen in te gaan. Cr7 en Modric waren nou net de belangrijkste spelers van afgelopen jaren.. En om nou alle druk op de schouders van Bale te gooien, zou oneerlijk zijn. Er moet nog ten minste één grote naam erbij komen

8 augustus 2018 om 10:43

Lopetegui geeft zelfs aan dat er een vervanger komt voor Kovacic als hij verhuurd wordt. Laat staan als Modic verkocht wordt.

Ik heb het hier al is gezegd. Real kan wel eens gaan verrassen. Iedereen verwacht een zwakker Real. Ik heb het nog steeds moeilijk met het gegeven dat CR7 niet meer in dat schitterende witte shirt speelt. Maar Real kan, en zo lijkt het ook, nu meer verrassend spelen. Daar waar 9j. bijne alle ballen richting Ronaldo gingen, gaan ze nu echt anders spelen. CL wordt misschien moeilijk dit seizoen. Maar de titel moet echt mogelijk zijn!!!

Kovacic, Marcelo, Casemiro, Varane en Modric komen ook nog terug. En er staat al een team wat prachtig voetbal speelt. Chelsea en Real zouden al akkoord zijn met courtois. Er ligt al een contract van 6 jaar klaar voor courtois.

Haha, mooi dit. Normaalgesproken slaat Real Madrid altijd een enorm modderfiguur in de voorbereiding, schrijft iedereen ze af en winnen ze uiteindelijk alsnog de CL. Ben benieuwd hoe het dit jaar gaat zijn nu ze wel fatsoenlijk weten te presteren tijdens de voorbereiding.

Hahaha wat een onzin. Een van de grootste spelers ooit en club topscoorder van real Madrid vertrekt na 9 jaar en hij word niet gemist? Maak dat jezelf maar wijs ja. Het team heeft genoeg kwaliteit en ik kijk uit naar het aankomende seizoen maar Cristiano missen doet iedereen.

Real Madrid zal itt vorig seizoen niet aan het eind van het seizoen 20 punten achter Barcelona staan, maar reeds tijdens de winterstop. Wat een drama team met Benzema als grootste flop. Isco gaat absoluut niet brengen wat iedereen verwacht.. voor het oog lijkt het allemaal ellegant en leuk maar hij is zelden effectief

8 augustus 2018 om 12:21

Dramateam? Alleen omdat jouw held CR7 er niet meer speelt? Ik zou je zeggen, al is het pre-season, maar het veldspel ziet er beter uit zonder Ronaldo. Verder komt er een tijd dat Messi ook aftakelt, zo is het nou eenmaal. Salarisverhoging vragen op je 33e als profvoetballer, dat vind ik pas dramatisch en weinig respectvol

Bale is natuurlijk in een uitstekende vorm op dit moment. Samen met Asensio kan hij het gaan proberen om Ronaldo te doen vergeten maar dat wordt zeker een lastige opgave. Oefenwedstrijden zeggen natuurlijk niet veel maar Bale was wel echt geweldig tegen Juventus en Roma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4241 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3423
3.Sevilla315
5.Getafe278
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1411
L. JovićAanvaller91
T. CourtoisKeeper120
CarvajalVerdediger121
G. BaleAanvaller82
E. HazardAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3827 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 12 7 0 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0

In de wandelgangen

Maandag 9 december
AC Milan wil ver gaan om Jean-Clair Todibo in januari over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren