Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten

Laatste update:

Kylian Mbappé verlaat Paris Saint-Germain na afloop van dit seizoen. De steraanvaller, al meermaals gelinkt aan Real Madrid, bevestigt zijn vertrek uit Parijs middels een videoboodschap op zijn social media-kanalen. Mbappé beschikt bij PSG over een doorlopend contract tot 2024, die hij eenzijdig met een jaar kan verlengen. Dat gaat echter niet gebeuren, zo benadrukt de Fransman.

"Ik wil iedereen laten weten dat dit mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain is", aldus Mbappé in de speciaal hiervoor opgenomen videoboodschap. "Ik ga mijn contract niet verlengen, waardoor dit avontuur over een paar weken ten einde komt."

"Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes", verwijst de 25-jarige aanvaller naar de thuiswedstrijd van PSG tegen Toulouse. "Het is emotioneel, want ik heb jarenlang deel uitgemaakt van de grootste club in Frankrijk. Ik weet nu wat het is om altijd met druk te moeten spelen. En ik heb als speler stappen gemaakt, omdat ik met de beste spelers ooit heb mogen spelen."

"Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik in 2017 voor PSG tekende en ik zal deze club nooit meer vergeten", benadrukt de dankbare Mbappé. "Ik zal hier niet meer spelen, maar zal elke wedstrijd op de voet volgen. Mijn interesse in PSG zal nooit verdwijnen."

"Ik ben niet perfect, maar heb altijd honderd procent gegeven voor deze club in de afgelopen zeven jaar. Ik wil jullie allemaal bedanken, want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. En daar ben ik enorm dankbaar voor", deelt de vertrekkende spits complimenten uit aan de PSG-familie.

Mbappé sluit af door te zeggen dat hij bij PSG hoopt af te sluiten met een prijs. De landskampioen uit Parijs staat op 25 mei tegenover Olympique Lyon in de finale van de Coupe de France. Normaal gesproken is dat de allerlaatste wedstrijd van Mbappé in het shirt van PSG.

PSG


Voor Mbappé komt er dus een einde aan een huwelijk van zeven seizoenen met PSG. De grootmacht huurde hem in eerste instantie van AS Monaco, om hem daarna voor 175 miljoen euro definitief te kopen. Mbappé staat inmiddels op 255 goals in 306 duels namens PSG.

Mbappé veroverde met PSG zeven landstitels en drie keer de nationale beker. De Champions League wist hij echter nooit te veroveren met de ambitieuze Parijzenaren. De spits werd vijf keer topscorer in de Ligue 1 en driemaal verkozen tot Voetballer van het Jaar in Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

If you can’t beat them. Join them!

10 mei 2024 om 20:21

Mbappe naar Dortmund! Zou mooi zijn

10 mei 2024 om 20:31

@ajax09-10 hij bedoelt het winnen van de cl lol.

10 mei 2024 om 20:41

@mbappee93, je meent het? ;-) iets met sarcasme

10 mei 2024 om 23:04

Nee hij bedoeld het winnen van de Eredivisie

11 mei 2024 om 01:06

Dat is inderdaad wat ik bedoelde

14 mei 2024 om 20:27

Peetterutrecht nee je meent het

Ik ben heel erg benieuwd hoe hij het in Madrid gaat doen en wat PSG nu zal gaan doen om zijn verlies op te vangen. Een heerlijke puzzel voor Ancelotti volgend seizoen en een bijzonder lastige voor Enrique!

10 mei 2024 om 20:11

Die zullen Rashford of Leao als vervanger gaan aantrekken gok ik.
Misschien zelfs wel Jadon Sancho nu die het zo goed doet bij Dortmund.

Die hebben natuurlijk ook gezien dat die Nuno Mendes zijn handen vol had aan Sancho.

10 mei 2024 om 20:25

Leao, als ze hem wekelijks aan het presteren krijgen, zou een top aankoop zijn!

Rashford daarentegen geloof ik niet meer in. Een over het paard getilde diva van United, een van de redenen in mijn optiek dat het al jaren voor geen meter loopt daar. Ik zou het een lachwekkende transfer vinden in ieder geval, want er zal ook flink betaald moeten worden! Ik hoop dat ze bij PSG vertrouwen houden in hun nieuwe weg en naar een jong talent kijken.

11 mei 2024 om 09:11

Osihem,?

10 mei 2024 om 20:40

PSG heeft dringend een goaltjesdief nodig in de voorhoede. Zelden een ploeg gezien die zoveel kansen mist.

10 mei 2024 om 20:46

Moet je voor de grap eens naar Chelsea kijken, misschien kunnen we dan een wedstrijdje doen om te bepalen wie er meer kansjes mist. De verliezer krijgt Pochettino?

10 mei 2024 om 21:02

Ik wil niet eens weten welke ploeg er beter is in kansen missen. Als Chelsea en PSG samen 1 club zouden worden, zouden we elke wedstrijd 50 schoten hebben en toch nooit scoren...

Gaat gewoon een ongelofelijk succes worden bij Real. Vind het echt buitengewoon vreemd dat daar mensen aan durven twijfelen.

Hij past ook gewoon perfect in het huidige systeem op de plek van Rodrygo. En misschien is het ook niet slecht dat ancelotti een jaar langer blijft. Die krijgt hem wel rustig geïntegreerd.

10 mei 2024 om 20:25

Rodrygo slachtofferen of met Vini, Mbappe en Rodrygo spelen?

10 mei 2024 om 20:28

Écht, Rodrygo is fantastische speler ook zou mbappe spits doen rechts rodrygo en links vini….. pffffff

10 mei 2024 om 20:31

Rodrygo slachtofferen zou ik zeggen. Die speelt geen slecht seizoen maar is toch wat gestagneerd. Ook een heerlijke speler om van de bank te kunnen brengen.

10 mei 2024 om 21:19

Wat mij betreft Rodrygo slachtoffer. Is voorlopig te inconsistent gebleken. Uiteraard voor een groot deel te wijten aan het feit dat ie zelden tot nooit op zijn favoriete positie mag spelen maar dat is ondertussen al 5 jaar zo en gaat voorlopig niet veranderen. Als ie na 5 jaar de positie nog niet eigen heeft gemaakt gaat dat wellicht ook niet meer gebeuren.

Ik zou zelfs een stap verder gaan, niet alleen zou ik in een 442 blijven spelen met Mbappe-Vini voorin en Rodrygo als eerste wissel maar ik zou hem zelfs slechts 1 seizoen nog geven. Een seizoen om te bewijzen dat Madrid hem moet houden, wat op zich niet moeilijk mag zijn als je er steevast in komt tegen vermoeide verdedigers, of in 2025 verkopen voor zijn transferwaarde keldert. Zeker als Arda en/of Endrick zich goed ontwikkelen en Brahim consistent blijft.

10 mei 2024 om 21:57

@real8madrid

Ik zou dat niet doen. Xabi Alonso zal naar mijn idee graag over Rodrygo beschikken gezien hij graag met 3 aanvallers speelt.

10 mei 2024 om 22:02

Wat? Hij speelt al anderhalf seizoen met 2 aanvallers. De aanval wordt aangevuld met een offensieve middenvelder (wirtz) en offensieve backs.

10 mei 2024 om 20:35

Aan Mbappe's kwaliteiten als voetballer zal het uiteraard niet liggen. Maar hij is geen makkelijke kerel hoor. Maakt met elke trainer ruzie die hem een paar keer wisselt. Ongelooflijk goede voetballer maar bij Real moeten ze wel uitkijken dat hij niet de sfeer in de kleedkamer gaat verpesten of dat hij de balans uit het elftal haalt.

10 mei 2024 om 20:44

Ronaldo zou ook met elke trainer die hem regelmatig wisselde ruzie gemaakt hebben. Idem dito met Messi.

Op een dergelijk niveau hoort dat er gewoon bij.

10 mei 2024 om 20:48

Vinicius is ook geen makkelijke kerel. Die houd Ancelotti ook op de rails. Dus zolang de Italiaan er zit, voorzie ik geen beren op de weg.

10 mei 2024 om 20:51

Met elke trainer? Noem ze allemaal op dan met wie hij ruzie heeft gehad? 9 trainers meegemaakt, dus dan zou dat lijstje best lang moeten zijn.

Of misschien is het wisselen van hem juist in die gevallen politiek geweest waarbij het logisch is dat hij boos wordt? Zou elke vedette worden namelijk.

10 mei 2024 om 20:52

Messi en Ronaldo waren ook zo consistent, dat er geen reden was om ze te wisselen. Daarom kwam er nooit gezeik. Totdat Messi en Ronaldo ouder werden en wel af en toe gewisseld werden, met Messi en Pochettino bijvoorbeeld was het toen meteen oorlog. Mbappe heeft nogsteeds mindere fases. Ancelotti lijkt mij wel iemand die hem in zo'n mindere fase durft te wisselen, maar dat kan wel gezeur opleveren.

10 mei 2024 om 20:55

maurootje, Vinicius is vervelend voor de tegenstander vooral, maar ik denk niet dat ploeggenoten van hem of Ancelotti hem irritant vindt.

10 mei 2024 om 20:56

Als je ziet hoe hij zijn sterren eindeloos krediet heeft gegeven met momenten durf ik dat te betwijfelen.

10 mei 2024 om 20:57

Woel, misschien niet elke trainer maar Tuchel en Enrique hebben echt veel gezeik met hem gehad. Tuchel heeft het zelfs zijn baan gekost bij PSG. En als hij geen ruzie heeft met de trainer, heeft hij wel weer ruzie met medespelers.

10 mei 2024 om 21:21

Met alle respect maar het is als absolute stervoetballer iets makkelijker om je te schikken bij een club als Madrid dan bij PSG. Zeker als ze bij Madrid zijn sportieve ambities waarmaken door de CL te winnen.

Hoe dan ook is wat gezeik bij wissels af en toe geen drama. Dat hoort erbij. Vorig seizoen had Rodrygo zelfs even een tantrum na een wissel. Carlo houdt dat wel onder controle. Zidane ook mocht die in de nabije toekomst terugkeren. Xabi zal afwachten worden als hij het wordt na Carlo.

10 mei 2024 om 21:53

Geen gemakkelijke kerel? Niet overdrijven als je de media gelooft ja dan is hij een moeilijke arrogant blablabla maar elke (top)speler heeft iets wat anderen niet bevalt maar echte problemen met de coach heeft hij nooit gehad

11 mei 2024 om 02:19

Dus bij 2 van de 9 trainers die hij heeft gehad was er ruzie, maar jij maakt er dan van dat het bij elke trainer zo was? Beetje raar nietwaar?
Daarnaast is het volstrekt normaal, zeker bij Enrique, dat je een conflict krijgt als je gewisseld wordt voor zaken die niks met voetbal te maken hebben. Beetje stemming makerij dit soort commentaartjes.

Bizar hoe sterk Real Madrid gaat worden (op papier) nu hopen dat het in de praktijk zal werken.

Ben ook benieuwd hoe en wat ze gaan doen met Arda Guler, Brahim, en de jonge Endrick die ook nog komt.

Misschien te gek voor woorden maar Real Madrid gaat zich ook volgens de wandelgangen versterken met Davies (dit geeft mij een dubbel gevoel) maar ook met toptalent Lille verdediger Leny Yoro die hopelijk wel naar Real Madrid komt nu Nacho vertrekt. En als kerst op de taart heeft BILD die vaak met Duitse transfers juist zit (dacht ik) gemeld dat Wirtz ook hoogstwaarschijnlijk naar Madrid vertrekt.

10 mei 2024 om 20:14

Wirtz zou wel teveel van het goede zijn vind ik. Eigenlijk echt compleet onnodig.

10 mei 2024 om 20:19

Eens. Is geen type Modric noch Kroos. Volgens de Spaanse kranten gaan beide nog een jaartje erbij doen, zeker van Modric is dit verrassend nieuws.

10 mei 2024 om 20:24

Of je verkoopt een Brahim en vervangt hem door Wirtz, maar dat zou gewoon jammer zijn. Zowel voor iemand als Brahim die echt een mooi seizoen als voor iemand als Wirtz die dan veel te weinig zou spelen.

10 mei 2024 om 20:56

Wirtz gaat niet weg bij Leverkussen had ie in een interview gezegd meen ik.

10 mei 2024 om 21:23

Tenzij men zo wil blijven spelen als nu en Jude een positie achteruit getrokken wordt in '25 wanneer Kroos afzwaait. Dan zou je 5 topmiddenvelders hebben voor 4 posities met Tchou, Cama, Fede, Jude en Wirtz en 3 topaanvallers voor 2 posities met Mbappe, Vini en Rodrygo (of Endrick). Op papier kan het zeker. Al ben ik ook niet perse voorstander van die transfer.

10 mei 2024 om 20:19

Als Wirtz ook nog komt, dan bel ik Laporta hoogstpersoonlijk op om forfait te geven voor alle Spaanse competities.

10 mei 2024 om 20:22

Nee joh hahaha. Uiteindelijk is dit allemaal op papier en theorie. Het moet in de praktijk ook allemaal werken. En laten we eerlijk zijn met zo een sterren elftal heeft het in het verleden altijd of vaak gebleken dat het vaker tegenvalt dan anders. Maar goed, ben benieuwd wat Barca ook op de markt kan en gaat doen.

10 mei 2024 om 20:24

Die bliksem snelle counters met Vini en Mbappe. Ik denk dat geen tegenstander daar veilig voor is.

10 mei 2024 om 20:27

@Simba

Daar is maar 1 oplossing op, hen de kans niet geven om te counteren. Hetzij door een overtreding, hetzij door heb het spel te laten maken. Al is dat ook risicovol, want het is niet dat die alleen maar kunnen counteren.

10 mei 2024 om 20:27

Hoe gek het ook klinkt. Real heeft niet wcht een team met sterren. Daar bedoel mee dat er geen diva’s op het veld lopen. Zijn in mijn ogen een echt team. Met natuurlijk gruwelijk goede voetballers.

10 mei 2024 om 20:32

@CMG-

Weet ik wel hoor 😃 zo snel geven we ons niet gewonnen!

Real heeft wel een heel duidelijk beleidsplan en strategie. Elk toptalent die zich op een deftig niveau bewijst voor de ogen van iedereen wegkapen.

Wij zitten te jagen op een 29 jarige Bernardo Silva (wel een geweldenaar) en een Kimmich die zich nog afgelopen woensdag liet ringeloren tegen Vini. Nu Kimmich zou wel voor 6 gehaald worden, daar hebben ze hem bij Bayern juist weggedaan omdat hij niet voldeed.

Ik hoef eigenlijk maar 3-4 namen te zien : Nico Williams, Zubimendi, Pepelu(heeft me 2x echt bekoord tegen Valencia) en mocht het kunnen Xavi Simons op huurbasis.

10 mei 2024 om 20:43

@FCBInsider1899

Wirtz is denk ik niet nodig bij Madrid die hebben echt wel genoeg middenvelders momenteel. en Bellingham die is als meest aanvallende speelt.

Ik hoop echt dat Wirtz naar Barca komt hij zei ooit in een interview dat ie al sinds jongs af aan een Culer is en dat is ook mooi meegenomen, Alleen het geld heeft Barca helaas niet die zal sws 120 mil of meer moeten kosten.

10 mei 2024 om 21:46

Ben het volledig met je eens! Dat heeft ook echt te maken met de balans in de selectie, dus ook de juiste keuzes van de Coach. Kan niet echt een betere Coach bedenken (op dat vlak) dan Ancelotti! Denk aan een Modric en aan Kroos, met al hun ervaring en nuchterheid. Die hebben zich al jaaaren bewezen en zijn ook heel belangrijk voor het geheel van dit team en het bij elkaar houden van alle ego’s etc. Ze weten allemaal wat ze aan elkaar hebben en wat ze voor elkaar over hebben. Het is duidelijk dat ze allemaal hetzelfde willen bereiken en doen wat ervoor nodig is om dat te behalen, ook als dat betekent dat ze hun eigen ego opzij moeten zetten. Echt een sterk team!

10 mei 2024 om 22:02

@messi123

Nog niet maar als Modric en Kroos zouden afzwaaien, kan je makkelijk Bellingham een plaats naar achter zetten en Wirtz op 10.

Op papier heb je dan Bellingham, Camavinga en Valverde van links naar rechts, Touachemeni, Arda en dan misschien Ceballos.

Lijkt me best te passen. Maar dan wel het jaar er op, wanneer Xabi zou komen.

10 mei 2024 om 23:57

@Herosennin44

Nah liever niet man wil hem graag bij Barca hebben :D :D

10 mei 2024 om 21:26

Welke speler zou er nu niet voor real willen spelen, ze zijn op dit moment de beste selectie en het geld klotst tegen de plinten. Ik vraag me eerder af of je er moet willen zijn als je geen Mbappe, vinicius of bellingham heet. Mbappe speelt de rest van de aanvallers er wel uit, maar ik zou dan liever vertrekken als ik er als sterspeler niet wekelijks in sta. Stiekem hoop ik op een shock move en dat Liverpool Mbappe aantrekt(dromen mag toch)

10 mei 2024 om 21:35

De geruchten over Wirtz gaan over 2025. Er kan zo ontzettend veel gebeuren tussen nu en dan. We zullen wel zien. Een tijd terug werd er ook gesproken over Bastoni in 2025 omdat ie dan nog maar 1 jaar vast lag.

Als ze inderdaad dit jaar Endrick, Yoro, Mbappe en Davies aan de selectie toevoegen en in 2025 komen daar Wirtz en Bastoni bij dan hoef je gewoon bij wijze van spreken 5 jaar de transfermarkt niet meer op buiten voor een rechtsback.

10 mei 2024 om 23:04

@real8madrid

Hakimi komt sowieso Real transfervrij vervoegen in 2025, nog zo’n cheap steal.

11 mei 2024 om 00:12

Die ligt volgens mij tot '27 vast.

11 mei 2024 om 11:41

Jezus wat een team krijg je dan. Bank ook nog bomvol met Lunin/courtois, Yoro, Fran/gutierrez, Camavinga, Guler, Diaz, Rodrygo/endrick. Wat een tijden als Real supporter.

13 mei 2024 om 09:37

@real8madrid

Ah wist ik niet! Ik meende te lezen dat hij volgend jaar ook zijn laatste jaar zou ingaan. In dat geval is het inderdaad geen optie.

Een aanval met Endrick en Mbappé erbij pfoh. Dit seizoen is het wel is anders geweest wanneer Rodrygo en Vini er niet waren door blessures/schorsingen. Geweldige boost gaat dit geven aan het team! Na 2021 en 2022 gaat Mbappé eindelijk die stap maken naar Madrid! Volgend seizoen gaat wat worden. Maar ja op 1 juni eerst nog maar is die 15e CL binnenslepen!

Ik vergeet niet gauw hoe snel Mbappe des tijds terugkwam van het WK om zich volledig te storten op clubvoetbal. Hij staat er bekend om dat het een voetbal fanaat pur sang is. Volgt zelfs Everton af en toe. Enorm leergierig en werkt hard om zich te verbeteren.
Jammer dat hij naar Real gaat en een jaartje gaat spelen onder Ancelotti. Had hem graag willen zien onder een trainer die hem 180 graden kan veranderen tot een wereldspeler die altijd presteert. Zoals Guardiola of Klopp.

10 mei 2024 om 21:43

Wil je nou zeggen dat Carlo spelers niet die stap kan laten zetten naar wereldtop?

Ik heb doorgaans genoeg kritiek op Carlo maar dit is nou een aspect waar echt weinig af te dingen valt op zijn kwaliteit en ervaring.

10 mei 2024 om 22:17

Ancelotti creëert een goede sfeer in zijn selectie en dat is moeilijk met veel sterren. Opleiden van spelers. Ik weet het niet. Hij staat daar niet bekend om en daar mag je eerlijk over zijn.

10 mei 2024 om 22:44

Kaka? Vini? Militao? Rodrygo? Pirlo? Lampard? Drogba? Zidane? Even zo een lijstje spelers uit de lucht gegrepen die zich enorm hebben ontwikkeld onder hem.

10 mei 2024 om 23:13

Ancelotti is 30 jaar trainer bij veel grote clubs. Het is vrij logisch dat je namen kan opnoemen die beter worden zolang ze genoeg minuten maken onder Anncelotti.
Hij heeft een aandeel in hun ontwikkeling. Maar veel van die spelers die jij opnoemt zouden onder andere vak bekwame trainers ook goed zijn of worden.
Real haalt nu de beste jonge spelers met een goede mentaliteit. Odegaard kon hij niet unlocken. Dat was voor hem te moeilijk.
Rodrygo vind ik een goede voorbeeld naast Odegaard. Enorm veel potentie. Ik weet zeker dat hij een seizoen onder Arteta een beest wordt. Zo goed ontwikkeld is die jongen nog niet en ik vind hem qua balbehandeling in kleine ruimtes beter dan Vini. Onder Klopp, Guardiola en Xabi zie ik zo’n jongen eerder exploderen dan bij Ancelotti met alle respect.

10 mei 2024 om 23:22

Maar veel van die spelers die jij opnoemt zouden onder andere vak bekwame trainers ook goed zijn of worden.

En dat kan niet gezegd worden over Messi, KDB, Foden, Kimmich etc om de talenten die zich onder Pep ontwikkeld hebben? Of Salah, VVD, Mane etc onder Klopp?

Odegaard was niet eens onder Ancelotti kerel, dat was Zidane. Die had overigens ook onder Arteta, Pep of Klopp zich niet ontwikkeld als die de beschikking hadden over KCM etc op dat moment dus dat is een compleet onzinnig voorbeeld. Dan kan je zeggen dat Pep er ook niets van bakt vanwege Palmer bijvoorbeeld.

Rodrygo eveneens, als al die coaches een vaste linksbuiten hadden als Vini zou hij daar ook niet verder komen in zijn ontwikkeling. Natuurlijk zou hij onder Arteta meteen een wereldtopper worden, hij zou na Odegaard en Rice de eerste naam op het wedstrijdblad zijn en op zijn favoriete positie.

Overigens sowieso onzinnig dat je Xabi en Arteta noemt. In vergelijking met die andere namen hebben die nog absoluut niets bewezen.

Edit: overigens, als die namen zich onder elke coach, inclusief Carlo zouden ontwikkelen dan Mbappe ook dus punt slaat sowieso nergens op.

13 mei 2024 om 09:41

@real8madrid

Ben het volledig met je eens hoor, alleen Lampard en Drogba waren echt al prime toen Ancelotti het bij Chelsea overnam. Echt verder ontwikkelen hebben die jongens niet gedaan, de rest van de namen wel volledig mee eens.

10 mei 2024 om 22:00

Hij is al een wereldspeler dus hoe ze hem nog veranderen tot die categorie? het gebeurde dat een speler tot een wereldspeler is gemaakt zoals salah bij klopp en de bryne bij pep en anderen

10 mei 2024 om 22:18

Mbappe komt soms te kort als het van hem moet komen in beslissende momenten. Daar is genoeg ruimte voor. En hij kan nog wel een niveau hoger kwalitatief gezien.

Mooi dat Mbappe PSG verlaat na 7 jaar werd tijd.

Zijn volgende bestemming wordt zonder twijfel Real Madrid Vini-Mbappe-Rodrygo is toch een aanval om jaloers van te worden.

Df heel eerlijk: met alles wat real al heeft en wat er Enrick die nog komt…. Heeft Real hem dan nog echt nodig? Ze zijn nu al de beste van de wereld, by far! Zou je dan dat geld nog uit moeten geven aan onze ninja turtle?

10 mei 2024 om 21:24

Dit is een opportuniteit, geen transfersom, waardoor het boekhoudkundig gezien een gratis transfer is. Om over de winst in reclame en truitjesverkoop nog maar te zwijgen. Dat hij dan nog de beste van de wereld is (momenteel) is gewoon aardig meegenomen. Deze speler kan/kon Real niet laten liggen.

10 mei 2024 om 22:04

Ze hebben juist wel zo'n speler nodig vanaf toen Ronaldo vertrok en later benzema die in het n rijtje past met neus voor goals en als galactico ze misten vooral iemand die minstens 20,30 goals in een seizoen kan maken.

Ik ken geen echte topspitsen meer zoals ronaldo,suarez, cavani en forlan. Die ruwe spitsen met grinta zoals zlatan die heb je niet meer. Enigste top 3 is dus mbappe die weggaat. Haaland gaat zwz nooit naar psg en dan heb je bellingham die nooit real zal verlaten. Een lukaku is ook 3 keer niks net zoals dzeko. Enigste die wel een echte spits is dat is icardi. Harry kane is ook niks. Dus ik zou toch gewoon voor een icardi gaan

10 mei 2024 om 21:14

Harry Kane is niks? Wow, je hebt er een heel andere kijk op dan ik. Een spits die ruim over de 40 goals in een seizoen maakt...

10 mei 2024 om 21:33

Kane zijn doelpunten zijn niet zoveel waard vind ik. Van die 40 doelpunten zitten er een hoop doelpunten bij die hem geen match winning goal opleveren. Anders zou Bayern niet zo ver achter op Leverkussen staan in de competitie.

Ik vind aanvallers tegenwoordig ook best saai. Veel dezelfde bewegingen en weinig creativiteit.
Daarbij moet ik wel toegeven dat het spelletje nog nooit zo snel was. Voetbal van tien jaar terug is niet meer hetzelfde als nu. En er komen meer atleten voor in de plek. Kan het niet goed beoordelen want nostalgie is zeer zoet. R9 voor zijn knie blessure video’s op YouTube verslavend. Er is tegenwoordig geen enkele speler die het kan nabootsen. En dan zie je zo’n Haaland er 50 inschieten maar is absurd slecht in een simpele rondo. Moet je maar dat filmpje opzoeken zeer recent.

10 mei 2024 om 21:52

Kane behoort gewoon bij de all-time best presterende aanvallers van de Premier League. Top 5 zelfs samen met Henry, Salah, Agüero en uiteraard de iconische Alan Shearer. Mischien dat je specifiek dit seizoen zijn goals weinig waard vindt, maar zijn uitzonderlijke cijfers bij Tottenham staan in de (recente) geschiedenisboeken gebrand. Die vent helemaal boven ons kijkt trouwens door een hallucinante bril waar zelfs Specsavers voor zou waarschuwen.

10 mei 2024 om 22:05

Ja eerste keer dat ik het hoor😂

10 mei 2024 om 22:11

Het feit dat bayern zo ver achter op leverkusen staat heeft te maken met bayern die de laatste jaren minder presteert heeft niks te maken met kane hij kan niet in zijn eentje bayern helpen aan prijzen winnen dit doe je met de hele ploeg hij doet tenminste wat een spits moet doen goals scoren en meer dan 40 goals kan hij niet meer doen en dit in zijn debuutjaar

10 mei 2024 om 23:19

Jouw reactie kwam precies onder die van mij. En je begon over die 40 doelpunten. Als je op een ander reactie richtte, fair enough. Excuses.

11 mei 2024 om 00:25

Nee die reactie was ook naar jouw gericht 😊

12 mei 2024 om 09:05

Ik vind een topspits die belangrijk is bij grote wedstrijden. Hij laat het niet zien in de champions league met tottenham of bayern. Op het ek en wk met engeland laat hij het ook niet zien. En nu met bayern heb ik hem ook niet gezien op de champions league. Heeft wel historische cijfers verbroken dat komt ook omdat hij zoveel jaar elke wedstrijd basis speelt. Maar laat het zien tegen de grote clubs en landen dan heb ik respect voor je.

Bij hem zie je ook niet dat hij alles op alles zet om te scoren of dat die uit een onmogelijke situatie scoort. Kijk naar een suarez dat is een echte spits. Doet er alles aan om te winnen. Maakt hands om een bal tegen te houden waardoor hij de halve finale van een wk niet kan spelen maar dat zijn land wel doorgaat (tegen ghana). Scoort wanneer er dubbele dekking op hem staat. En scoort uit vrijwel onmogelijke hoeken. En laat het zien met liverpool in de premier leuge, bij barca bij ajax en atletico. Het is een spits die zich laat zien wanneer je hem echt nodig heb. Bij harry kane zie je dat niet. Misschien dat hij niet tegen de druk en spanning kan

12 mei 2024 om 09:22

Daarom is harry kane gehaald toch naar bayern. Hoe kan je bayern de schuld geven terwijl je echt top van de top naast je hebt met sané, mursiala, gnabry en davies. Dat zijn wel allemaal spelers die het wel laten zien op de champions league. Ja ik kan ook tegen al die laagvliegers zoals nothingham forest, burnley en fulham hattricks maken. Die gast heeft 319 wedstrijden gespeeld vanaf 2009 bij een topclub van de premier league. Dan is het niet moeilijk om een record te verbreken. Dan moet je wel heel slecht zijn. Gewoon elke 3 wedstrijden 2 goaltjes meepakken met penalties, corners en intikkers dan heb je zo die record. Peter crouch legde ze ook allemaal in. Betekend niet dat hij een topspits is. Kane heeft 14 jaar lang bij een topclub in de basis gespeeld en dan vinden mensen het geweldig dat hij er 200 in heeft liggen in 14 jaar tijd.

Werd hoogste tijd voor Mbappé! Dat PSG is enorm overschat omdat het in de Ligue1 de onbetwiste nummer 1 club is. De weerstand is voor PSG in de Ligue1 zodanig matig, dat ze in Europa altijd met hun neus op de feiten worden gedrukt. In de competitie kunnen ze op 60% presteren en nog steeds top 3 eindigen. Hier en daar een wedstrijdje 15minuten gas geven en die wedstrijden zijn ook binnen én dan zijn ze wéér landskampioen.

Mbappé wordt een ongekend succes bij Real! Zou Marquinhos ook niet vinden misstaan bij Real (als vervanger van de vertrekkende Nacho). Mbappé gaat nog wel wat beter worden dan hij al is, geen twijfels over. Eindelijk weg bij PSG.

Als de zomer naar planning verloopt komen er met Mbappe, Endrick, Yoro en Davies wel degelijke versterkingen bij zeg. Dan kun je overigens ook Militao, Courtois en Alaba als versterkingen zien tov dit seizoen. Daarmee heb je met Mbappe, Militao en Courtois 3 absolute topversterkingen voor de basis waarvan 2 imo de beste ter wereld op hun positie zijn en mogelijk win je dit seizoen al de dubbel. Mooie tijden voor Madridista's.

10 mei 2024 om 22:00

Zeker. Gaan ze dan eindelijk een keer de treble winnen? geintje hoor.

10 mei 2024 om 22:18

Nou nou, niet te hard van stapel lopen hoor. Copa of CL, nooit beide in hetzelfde seizoen.

10 mei 2024 om 22:19

Moet wel het doel zijn voor aankomend seizoen. Je bent de topfavoriet in elke competitie. Dit seizoen hopelijk weer 3 prijzen. Blijft zuur dat je de Copa wedstrijd tegen Atletico hebt verloren terwijl je de betere was. Maar goed Copa en Real Madrid gaan niet echt best samen. Volgend seizoen moet je de diepte in je selectie hebben om ook dat toernooi weer te winnen.

Grootste club van Frankrijk?
Qua fans etc blijft Marseille echt wel groter hoor.

11 mei 2024 om 10:37

PSG heeft 49 prijzen is de kast staan, Marseille 28. Wereldwijd heeft PSG ondertussen veel en veel meer fans dan Marseille. Welke club de meeste fans in Frankrijk heeft weet ik niet. Marseille kwam overigens pas echt op in de jaren 90 als topclub toen ironisch genoeg rijke eigenaar Bernard Tapie er met veel geld er een super club van wilde maken. Marseille was het eerste PSG project van Frankrijk.

Ben toch benieuwd want eigenlijk past Mbappe niet echt bij Real. Het is nu een echt team zonder echte vedettes en nu zou je dan Mbappe erbij krijgen terwijl je aan de linkerkant al een topper hebt lopen en dat kan alleen maar issues opleveren.

10 mei 2024 om 22:36

Wat bedoel je precies met veddettes in deze? Want Modric & Kroos met 5 CL titels (én een WK titel) zijn toch echt wel grotere veddettes dan Mbappe. Die gaan onderhand richting iconische status. Mbappe heeft in dat opzicht nog een lange weg te gaan

Ik zie verschilende opstellingen voorbij komen maar volgens mij vergeet iedereen even dat volgend seizoen misschien wel het momenteel grootste braziliaanse talent voetbalt in de vorm van endrick ik verwacht madrid dus weer met drie aanvallers links vini midden endrick rechts mbappe met daarachter bellingham en tchoumani en valverde controlerend en achterin davies waarschijnlijk op links central rudiger en militao en rechts carvajal al verbaasd het me niks dat die het seizoen erop vervangen word door hakimi aangezien die beste maatjes is met mbappe en altijd heeft geroepen dat madrid zijn club blijft en courtois. Zal. Nog wel een jaar op doel staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren