‘PSV laat oog vallen op begeerde buitenspeler Edmílson Junior’

Dinsdag, 15 mei 2018 om 07:06Yanick Vos • Laatste update: 08:31

PSV heeft het oog laten vallen op Edmílson Junior. Volgens Voetbal International komt de Belg van Braziliaanse afkomst in beeld bij de Eindhovenaren wanneer Hirving Lozano vertrekt uit het Philips Stadion. PSV is niet de enige club met belangstelling, want de zoon van oud-voetballer Edmílson Paulo da Silva heeft zich in de kijker gespeeld bij meerdere clubs.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door psvgek95)

Van wat ik gezien heb is dit een hele goede voetballer. Mits hij te betalen is zou ik zijn komst zeker toejuichen!

15 mei 2018 om 07:32

Ik snap dat jij zijn komst toejuicht, omdat je gewend bent, dat je club de selectie koopt. Ik zou is een keer in de jeugd kijken. Daar heb je genoeg van zulke soort spelers lopen, alleen die krijgen geen kans.

15 mei 2018 om 07:34

Ha, dan vraag ik mij af welke club in de Eredivisie alles opvult met jeugd. Afgelopen seizoen Zoet, Brenet, Hendrix, Bergwijn en daarvoor Locadia vaste jeugdspelers.

15 mei 2018 om 07:39

Wie koopt er nu niet? PSV heeft nog niets gekocht. Een opleidingsclub als ajax heeft er al 3 als het al niet meer zijn. PSV heeft op dit moment een aantal goede jonge aanvallers rondlopen, maar als die er nog niet klaar voor zijn kun je kiezen om ze in het diepe te gooien en dat ze verdrinken of rustig brengen. Beide opties hebben voor en nadelen.

15 mei 2018 om 07:44

Waarom mag PSV nooit meer een aankoop doen als het aan sommige ligt hier? PSV heeft nu 4 jeugdspelers en Lozano op de flank (en Pereiro die er bij hoge uitzondering nog speelt). Mocht Lozano weggaan dan kun je dus prima een vervanger halen. Zo blijft je team sterk genoeg om kampioen te worden en krijgt de jeugd nogsteeds genoeg kans omdat er sowieso elke wedstrijd dus 1 jeugdspeler in staat en bij een blessure of een wissel krijgt de volgende al een kans. Zelfs ajax gokt niet alleen maar op de eigen jeugd, je wint gewoon geen prijzen als je alleen maar jeugdspelers in het veld zet.

15 mei 2018 om 07:50

Bjoriesnorie:

Zoet, Hendrix, Brenet, Bergwijn, Locadia, Lammers, Mauro Junior, Malen, Gakpo, Rigo, Rosario en Obispo!!!!!!! Gewoon een heel elftal aan eigen jeugdspelers die dit seizoen minuten gemaakt hebben bij PSV een enkeling is zelfs basis speler. Hahahaha en dan nog het lef hebben om te zeggen dat PSV een koop club is!

En nee op dit moment loopt er geen links buiten rond in de jeugd die zo goed is als Lozano en Berwijn. Ze hebben mocht een van deze twee here onverhoopt vertrekken een speler nodig die er direct staat.

15 mei 2018 om 07:53

@skede.
De spelers die jij opnoemt zijn wel eigen jeugd, maar spelen al een tijdje in PSV 1. Afgelopen seizoen is er niemand doorgebroken uit de eigen jeugd. Denk spelers als Mauro, Malen en Gudmunson wel spelers zijn die het eerste elftal kunnen/moeten halen. Zoet, Hendrix en Locadia speelden wel constant.

15 mei 2018 om 07:58

@TrebleX
Bergwijn is toch wel doorgebroken dit seizoen hoor. Verder hebben jeugdspelers veel de kans gehad (al helemaal voor PSV begrippen) en heeft Hendrix zich ontwikkeld als een onmisbare speler.

15 mei 2018 om 08:00

Vreemde reactie bjorie. Los van het feit dat het onzin is wat je uitkraamt zou er alsnog niks mis moeten zijn met het kopen van spelers. Zou jij als Chelsea fan toch moeten weten.

15 mei 2018 om 08:02

Overigens zitten er 13 (eigen) jeugdspelers in de selectie. Soms nog spelers uit jong erbij. Dus hoezo de hele selectie bij elkaar kopen?

15 mei 2018 om 08:14

@PSV-ACM-REAL
Malen is een geen eugen jeugd, is namelijk opgeleid bij Ajax. Zelfde geldt volgens mij voor Bergwijn. Hij is volgens mij in de jeugd van Ajax weggekocht.

Rest van de spelers ben ik met je eens maar Gakpo, Rigo, Rosario en Obispo krijgen nooit een kans in het eerste. Of zijn die er nog niet klaar voor?

15 mei 2018 om 08:39

@bjoriesnorie

Denk je dat ook maar één iemand iets geeft om het feit dat een speler gekocht of zelf opgeleid is bij psv, wanneer hij de schaal omhoog houdt?
Juist, liever kampioen dan 100m op de bank en paar 'eigen jeugd' spelertjes op het veld..

15 mei 2018 om 08:39

Lekker makkelijk scoren altijd dit bij PSV. Ik denk dat zeker het afgelopen seizoen, Feyenoord en zeker Ajax meer spelers hebben gekocht dan PSV, en PSV heeft zoals gezegd met Zoet, Brenet, Hendrix en deels Bergwijn gewoon 4 basisspelers die uit de jeugd voorkomen. Verder wordt het volgend jaar do or die voor veel talenten. Ik ruik wel kansen voor jongens als Malen, Obispo etc. Maar laten we eerlijk zijn, concurrentie is belangrijk. Zelfs Ajax gooide Kluivert niet in het diepe, die hadden nog Younes. Je kunt nu niet als Lozano weggaat ineens Gudmondsson laten concurreren met Malen op de vleugel want wat als beide niet renderen? Zeker aangezien PSV Europees speelt is het onverantwoord.

15 mei 2018 om 09:08

Ajax geeft meer geld uit en koopt meer dan psv? Niks mis mee veder. Je moet presteren. Wat heeft 3en heel elftal opleidenbvoor zin?

15 mei 2018 om 09:20

Bergwijn ging naar PSV toen hij veertien was. Als je dat als maatstaf neemt dan mag Ajax niet meer claimen dat Vermaelen, Vertonghen , Alderweireld en Eriksen uit de eigen jeugd komen.

15 mei 2018 om 10:03

@bjoriesnorie

Beetje naieve reactie, die je bij veel Ajaxsupporters ziet. Die wilden of willen het Plan-Cruijff in ongekuiste versie uitgevoerd zien, terwijl inmiddels ook duidelijk zou moeten zijn dat het zonder aanpassingen gedoemd is om in schoonheid te sterven. Het uiteindelijke doel van het Plan-Cruijff is om spelers versneld klaar te stomen voor het grote werk. Dat lukt steeds beter en De Ligt is daar een mooi voorbeeld van. Het plan schiet haar doel in sportief opzicht echter volkomen voorbij als het gevolg ervan is dat de grote talenten nog eerder weg gaan en je er in plaats van langer, zoals de bedoeling was, juist nog korter profijt van kan trekken. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest, ook niet van Johan Cruijff.

Het lijkt mij inmiddels wel duidelijk dat het door de nieuwe opzet van de CL schier onmogelijk is om deelname af te dwingen met een veredeld jeugdelftal en dat daar ook kwaliteiten voor nodig zijn waar de Nederlandse of in Nederland opgeleide voetballer niet altijd in voldoende mate over beschikt. De Directie van Ajax is daar al een tijdje van doordrongen, terwijl Bergkamp alles bij het oude wilde laten en zijn hakken in het zand zette om veranderingen tegen te houden. Dat heeft hem uiteindelijk de kop gekost. Dat de talenten eerder weg willen bij Ajax, heeft in enkele gevallen een financiele grond, maar voor de meeste spelers weegt het sportieve aspect, het gemis aan Europees voetbal in het algemeen en CL deelname in het bijzonder, veel zwaarder. Wat je ziet gebeuren, is daarom even pijnlijk als begrijpelijk: doordat Ajax al jaren geen CL deelname heeft kunnen afdwingen, hebben spelers er geen vertrouwen in dat het deze keer wel zal gaan lukken en azen op een vertrek. En dat ze het vertrouwen in een goede afloop ontberen, is natuurlijk ook niet zo gek als je in ogenschouw hoe vaak dat is mislukt, terwijl er voor de kleine landen in de nieuwe jaargang ook nog eens veel minder tickets zijn te verdelen.

Om het Plan-Cruijff overeind te kunnen houden, moet het aangepast worden en de focus iets minder op de talenten alleen en iets meer op het evenwicht in de selectie worden gelegd. Met wat meer ervaring en evenwicht in de selectie, wordt de kans op CL deelname aanzienlijk vergroot en is er minder aanleiding voor de grootste talenten om te vroeg weg te gaan. Het kan helaas niet anders dan dat dat ten koste van de talenten gaat, maar dat hoeft m.i. niet direct negatieve gevolgen te hebben als er een goed evenwicht kan worden gevonden tussen de noodzaak van doorstroming en resultaatgerichtheid.

15 mei 2018 om 10:04

Is dat misschien waarom het Nederlandse voetbal zo dramatisch is? Omdat men iedere keer jeugd roept. Alsof je altijd met elf jeugdspelers hoort te spelen...

Als je een getalenteerde voetballer kunt krijgen uit een ander competitie dan met je dat doen.

15 mei 2018 om 13:10

Wacht even bjoriesnorie. Als ik naar jouw tab Spelers en Clubs kijk ben je fan van Celsea. En als dat waar is, dan is het bizar dat je een andere club het kopen van spelers verwijt. Allemachtig!
Bovendien had PSV afgelopen seizoen juist meer eigen spelers dan ooit in de selectie zitten.
Zoet, brenet, bergwijn, hendricks, locadia, lammers, mauro jr, malen, gakpo, rigo bv.

15 mei 2018 om 13:15

Locadia = 17 jaar toen hij bij PSV kwam. Geen Eigen jeugd, maar van Emmen.
Brent = 17 jaar toen hij bij PSV kwam. Geen eigen jeugd, max van Zeeburgia.

Dan vallen er al 2 van de 4 die je opnoemt weg.....
Wordt dan wel karig....
Men loopt altijd tegen Ajax te bashen dat ze import spelers eigen jeugd noemen, maar dat kan vaak gewoon volgens de Uefa regelementen, waar dat bij Locadia en Brenet zeer zeker niet te geval is.

Kom ook niet Malen aanzetten, die is voor 70% door Ajax opgeleid. Mauro heeft bijv. nooit in de jeugd gezeten, dus kan geen eigen jeugd noemen.

Wordt wel karig zo......

15 mei 2018 om 14:09

Karig is de manier waarop je insinueert dat het ook maar iets uitmaakt of het ‘eigen’ jeugd is wat er bij PSV in is gekomen. Feit blijft dat er vanuit(!) de jeugd afgelopen jaren veel door is gekomen en dat er veel jonge spelers kansen krijgen, zeker voor PSV begrippen.
Dus als een Malen/Mauro doorbreekt is dat nog altijd jeugd dat de kans heeft gekregen en dat is het hele punt, of denk jij dat het een wereld van verschil is als iemand op z’n 16e of 17e opgepikt wordt?

15 mei 2018 om 14:50

@conti

Al stond er géén eigen jeugd speler in het elftal, wat maakt het uit?
4 jaar wéér geen prijs, dat is pas karig...

Denk niet dat Lozano verkast heeft toch bijzonder weinig laten zien in vergelijking met wat ik hier voorbij heb zien komen.
Zelfs Mexicaanse Messi gezien door PSV supporters.
Heeft geen enkele topper goed gespeeld en/of beslissend geweest voor PSV.
Hij moet wel een heel goed WK spelen wat ik niet echt zie gebeuren om in aanmerking te komen voor een transfer.
Lozano speelt komend seizoen gewoon in Eindhoven verwacht ik.

15 mei 2018 om 07:21

Mexicaanse Messi? Dit is echt het eerst dat ik deze vergelijking zie. Lozano lijkt echt niet eens een beetje qua speelstijl op Messi dus waarom mensen hem daarmee zouden vergelijken is een raadsel. Ik zie hem ook niet verkassen of hij moet wel echt een verschrikkelijk goed WK spelen, dan kan de hype voor een speler enorm toenemen. Zie bijvoorbeeld James Rodriguez.

15 mei 2018 om 07:26

Deze vergelijking is wel degelijk voorbij gekomen in de berichtgeving over zijn binnekomende transfer.
Verder heb je natuurlijk gelijk over als hij goed speelt.
Sterker zelfs speler die er geen pepernoot van kunnen hebben er soms profijt van zie Charisteas bij het EK.
Als je de bal 3x verkeerd raakt ben je ineens een topper.

15 mei 2018 om 07:22

Lozano heeft dan ook maar 2 toppers gespeeld. 2x tegen Feyenoord geschorst namelijk. Uit tegen Ajax was hij slecht mede door gedrag van Veltman. Thuis tegen Ajax speelde hij prima. Als je AZ ook als topper ziet: 2 goals in 2 wedstrijden als ik me niet vergis. Zo slecht was hij dus niet in de toppers. Bovendien, in je eerste seizoen er 17 inschieten lijkt me niet 'bijzonder weinig laten zien'.

15 mei 2018 om 07:29

Buiten die paar goals en assists heeft hij voetballend in mijn ogen niet bijzonder veel bijgedragen aan het veldsspel i.m.o. maar dat kan voor een ieder anders zijn in zijn of haar beoordeling.

15 mei 2018 om 07:30

Dat had ik al gedacht. Blijft staan het feit dat hij van de 2 toppers die hij gespeeld heeft, er 1 goed en 1 slecht was.

15 mei 2018 om 07:40

34 wedstrijden 17 goals en 11 assists in je eerste seizoen in een compleet andere omgeving noem jij bijzonder weinig laten zien? Die jongen is 22 miljoen euro waard! Bij een goed WK zullen er genoeg clubs hem op willen halen voor een miljoentje of 50. Als hij die schorsingen in totaal 6/7 wedstrijden geloof ik gewoon had gespeeld dan weet ik zeker dat hij er een aantal goals meer had gemaakt! Hahahaha bijzonder weinig laten zien zeg je dan! Niet dat je zegt hij heeft weinig laten zien, nee je zegt BIJZONDER weinig gezien😂😂😂 echt een giller

15 mei 2018 om 07:48

Dat verhaal van die toppers vind ik ook een beetje overdreven. Feyenoord heeft hij 2 keer gemist door een twijfelachtige kaart, tegen AZ was hij 2 keer heel dreigend, ajax uit was dan inderdaad iets minder en bij de kampioenswedstrijd tegen ajax was hij meer dan redelijk. De Mexicaanse Messi is inderdaad een tikje overdreven maar het beeld dat jij schetst is wel heel negatief.

15 mei 2018 om 07:59

Ik probeer gewoon objectief te zijn en niet mee te gaan in alle hypes en spelers gewoon te beoordelen en kan me niet aan de indruk onttrekken dat dat heel lastig is in Nederland.
Want dan wordt je blijkbaar weg gezet als weet ik niet wat.
Misschien komt het verkeerd over ook ik vindt Lozano een goede speler maar niet buitensporig goed zoals hier soms wordt voor gehouden.

15 mei 2018 om 09:36

Ik vind het prima dat je objectief bent, dat zouden meer mensen eens moeten proberen . Ik ben het gewoon niet zo eens met je verhaal. Jij zegt dat de prestaties van Lozano niet heel indrukwekkend zijn en dat hij niet heeft gepresteerd in toppers maar dat is gewoon niet waar in mijn ogen.

Ik zie Lozano dus duidelijk anders. Hij heeft inderdaad nog genoeg verbeterpunten en is waarschijnlijk niet de Mexicaanse Messi, maar hij heeft wel gewoon een heel goed seizoen gedraaid. Hij is ongelofelijk dreigend, is 1 van de betere spelers in de Eredivisie qua statistieken en hij is op Ajax-PSV na niet zo slecht in toppers als dat iedereen zegt.

Er is een verschil over objectief zijn en gewoon alles slecht noemen wat in Nederland is om alle hypes tegen te spreken

15 mei 2018 om 08:34

Dan ben je psv - Ajax vergeten zeker... of misschien wil je hem vergeten op deze manier?
Feyenoord uit was hij van belang.

15 mei 2018 om 08:37

Correctie.. . Az uit bedoel ik

15 mei 2018 om 08:48

Vond je Lozano echt goed dan dit seizoen, na alle hype voor het seizoen is hij mij gewoon tegen gevallen en speelde tegen Ajax een ok wedstrijd niet meer en niet minder.

15 mei 2018 om 09:13

Moet eerlijk zeggen dat ik me ook pas realiseerde hoe bizar goed zijn statistieken eigenlijk wel niet zijn tegen het einde van het seizoen.
Deze man is ten eerste een linksbuiten, dan is direct betrokken zijn bij bijna 30 goals gewoon uitstekend. Daarnaast, om Bergwijn beter te laten renderen, is hij veelvuldig op rechts gezet, wat het des te meer knapper maakt.
Zag je ook ergens benoemen dat hij weinig heeft toegevoegd aand het voetballen en dat klopt, deels. Hij is niet een speler om terug te zakken naar het middenveld en het spel te verdelen, zijn kracht is zonder bal. Zijn loopacties de diepte in creëren een uitlaatklep voor als PSV vast loopt. De bal kan altijd diep naar hem, omdat hij toch wel een goede loopactie maakt, daarmee is hij toch belangrijk voor PSV, ook "voetballend".

15 mei 2018 om 09:41

Er zijn tegenwoordig veel clubs met heel veel geld. Als hij een goed wk speelt dan kan ook zomaar een Monaco komen ipv de europese top waar de meeste aan denken op VZ. Je zag het vorig jaar met het bod op Dolberg. Aan dat soort clubs kun je ook gaan denken..

15 mei 2018 om 11:24

Ik denk ook niet dat Lozano nu verkocht gaat worden. Mede omdat ik denk dat PSV echt een astronomisch bedrag voor hem gaat vragen. Ze moeten tenslotte ook nog een deel afstaan aan zijn oude club. Denk dat PSV er toch echt wel 15 miljoen op wil verdienen dus ze komen al snel boven de 40 miljoen uit.

Lozano behouden, Bergwijn verkopen en Edmilson kopen.
Met Lozano en Edmilson heb je, zeker voor Nederlandse begrippen, een geweldige voorhoede

15 mei 2018 om 07:59

Jullie volgen de Belgische competitie niet zo volgens mij heb ik het indruk Haha Ednilson gaat vanuit standaard naar een subtop in Europa. Welke beste spelers van Anderlecht/clubbrugge etc. Ging naar Ajax of PSV? Wanneer je goed ben bij de Belgische topclubs, dan is de stap naar Europese subtop in een grote competitie een vervolgstap.

15 mei 2018 om 08:53

De Belgische competitie is veel hoger aangeschreven dan de eredivisie, dus zullen er weinig Belgen meer naar Nederland komen. Er zullen wel meer clubs achter hem aan zitten....

15 mei 2018 om 09:06

Denk zelf ook eerlijk gezegd dat PSV niet z'n enigste keus zal zijn, en ook niet z'n beste. Moest PSV de Champions League halen, zie ik ze wel kans maken. De competitie zelf ligt hem ook wel denk ik. Technische speler die totaal niet in een fysieke competitie hoort te spelen (lees: Bundesliga of Premier League). Spanje, Nederland en misschien Italië zijn hem op het lijf geschreven.

15 mei 2018 om 09:50

Wat denk je van o.a. Giles de Bilde, Eric Gerets, Timmy Simons en vooral Luc Nilis.

Ja inderdaad spelers uit het verleden, maar ze zijn er nog steeds.

15 mei 2018 om 08:36

Waarom bergwijn weg doen?

15 mei 2018 om 17:48

Ik kan het grote talent in hem maar niet ontdekken. Af en toe een leuk schotje en dat is het.
Ik betwijfel of Bergwijn PSV verder gaat helpen.

Vorig jaar had Ajax ook interesse. Daarna ben ik hem een tijdje gaan volgen. Dit is geen speler voor Psv. Mochten ze meer dan 5 miljoen uitgeven voor E Junior is dat te veel geld.

15 mei 2018 om 10:38

Ik vind hem niet eens de beste van Standard, dat is toch echt Carcela. Snap ook niet echt hoe hij nooit de echte stap heeft kunnen maken

Moeten we toch maar eens gaan oproepen voor de nationale ploeg. En ik vind PSV wel nog een goede volgende stap. Het niveau ontloopt elkaar niet veel meer. Maar de spelwijze wel. Nederland is nog altijd verzorgder. Wij zoeken veel vaker het duel op en maken het fysiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. TezeVerdediger291
M. GötzeMiddenvelder294
I. SangaréMiddenvelder293
BrumaAanvaller287
Mauro JúniorMiddenvelder272
C. GakpoAanvaller2712
E. ZahaviAanvaller2511
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

54 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Napoli 30 5 3 0
2020/2021 Napoli 32 11 6 0
2019/2020 Napoli 26 4 3 0
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 30 17 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Speciale financiële constructie moet Gakpo binnenboord houden bij PSV’

PSV is van plan een speciale financiële constructie op te zetten om Cody Gakpo bij de club te houden, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren