Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaan ergert zich aan één PSV‘er: ’Je hebt niets aan hem. Prove me I‘m wrong’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Henk Spaan, die niet te spreken is over de kwaliteiten van Hirving Lozano.

PSV werd woensdagavond uitgeschakeld in de Champions League na een 2-0 nederlaag op bezoek bij Borussia Dortmund. Lozano begon op de bank en kwam bij de start van de tweede helft binnen de lijnen voor Guus Til. Hoewel de Mexicaan direct gevaarlijk werd met een hard schot op de paal, kon hij journalist Spaan niet bekoren. “Aan Lozano heb je niks. Prove me I’m wrong”, schreef hij in de tweede helft op X.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prove me wrong Henk. Als je graag de internetheld uit wil hangen gebruik dan wel de juiste termm of gedraag je gewoon naar je leeftijd.

Vond hem best dreigend vandaag trouwens.

13 maart 2024 om 23:06

Vanaf het moment dat Lozano erin kwam ging PSV veel beter voetballen. Makkelijk om hem de schuld te geven maar hij bracht wel dreiging waardoor de andere spelers ook meer ruimte kregen.

13 maart 2024 om 23:09

Het is jammer dat Bakayoko en Lozano vaak schieten uit te moeilijke hoeken en amper de Jong bedienen. Of echt een kans proberen uit te spelen. Dan mis je de overlap of klassieke buitenspelers

13 maart 2024 om 23:19

Niet alles draait om de jong bedienen, de jong is leuk in de eredivisie maar is tot nu in elke Europese wedstrijd volledig gemobiliseerd. Voetballend is Luuk de zwakste man voorin en tevens de traagste, als je dan tegen een trage defensie speelt moet je voetballend gaan zoeken en voornamelijk met snelheid. En dat profiel heeft Pepi veel meer.

14 maart 2024 om 00:10

Het gaat niet om de Jong altijd moeten bedienen. Het gaat om het verrassingseffect. Iedereen weet dat Bakayoko en Lozano naar binnen gaan komen om te schieten. Daar kom je op dit niveau niet mee weg en dat was te zien aan de kansen.

Ga je 2-3 keer buitenom naar de achterlijn gaat hun linie ook heel anders staan.

13 maart 2024 om 23:06

Die wissel draaide de wedstrijd aardig om. Helaas net te weinig kwaliteit om het af te maken.

13 maart 2024 om 23:10

Hij is altijd dreigend, en hij werkt zich altijd de pleuris. Echter is hij technisch wel beperkt en ongelofelijk blind. Hierdoor helpt hij veel kansen om zeep of hij schiet zoals in minuut 93 van afstand terwijl er 6 ploeggenoten op een voorzet wachten.. (je kan blind ook zien als egoïstisch, ik heb geen idee of hij het niet ziet of dat hij gewoon voor zichzelf speelt)

13 maart 2024 om 23:31

Wat zo zonde is, is dat Lozano altijd voor eigen succes gaat. Vandaag met echt een bedroevend resultaat elke keer (leuke actie, waardeloos schot). Behalve de paal dan een keer, maar kijk maar na...de rest was werkelijk bagger afgerond.

13 maart 2024 om 23:43

Ja werkelijk de enige die heel dicht bij een doelpunt was,dat was Lozano. Dus ergens heeft hij het al "geproved".

14 maart 2024 om 07:55

Wellicht helpt het als we als voetballiefhebber en sport in zijn geheel de assist evenveel gaan waarderen als de goal. Dan kan je spelers als Lozano, Lang en Bakayoko misschien overtuigen dat de assist afgeven ook prima is. Dan kan daar tijdens de training vol de focus op.

Je kan van Lang zeggen dat ie liever op rechts speelt. Maar die Bakayoko wat is zijn excuus? Die heeft letterlijk de hele wedstrijd dezelfde actie gemaakt, zo frustrerend om naar die jongen te kijken. Op momenten dat ie naar voren kan spelen of in ieder geval breed kiest ie altijd om te spelen op Teze die 2 meter van hem staat. Seizoen is klaar en het is aan psv om de rest van het seizoen door de selecteren. Jongens als Till en Bakayoko zijn niet spelers die je gaan helpen om volgend seizoen deze rond weer verder te gaan.

Mee eens wat een egoistisch mannetje, gaat weer eens voor eigen succes met 6 man voor het goal

13 maart 2024 om 23:14

Zijn komst bracht psv terug in de wedstrijd. Met daarbij nog een goed schot op de paal. Je hebt er wel kijk op.

13 maart 2024 om 23:32

Welja, laten we alle credits aan Lozano geven. Zijn acties waren prima maar de afronding (en gebrek aan afspelen) was werkelijk dramatisch.

13 maart 2024 om 23:54

Ja 1 schot op de paal daartegenover staan schoten op de keeper slappe ballen en schoten naast

14 maart 2024 om 07:04

Ja, hij bracht dreiging. Maar hij verprutst ook wel veel hoor. Hij schiet veel zelf, waarvan het gros een soort intrapballen voor de keeper. Een voorzet geven doet ie überhaupt niet.

Hij was de meest dreigende aanvaller van PSV. Enigste van de voorhoede spelers die een voldoende verdient imo. Bakayoko, De Jong waren zwaar ondermaats

13 maart 2024 om 23:20

De jong is Europees altijd ondermaats, het zijn de goals in de eredivisie die het verbloemen. Ontzettend makkelijk te verdedigen met een voorstopper en laatste man

Het trieste was nog dat alle schoten van Lozano kwamen. Die Bakayoko was weer dreigend, maar scoort nooit. Die doet mij zo aan Younes denken. Altijd 3 man uitspelen, maar als er doelpunten gemaakt moeten worden, dan geven ze niet thuis. Zo snel mogelijk van de hand doen bij een goed bod.

Kan beter zeggen je hebt niks aan Luuk de Jong. 3 doelpunten in de campagne en 2 penalties. Hartstikke goed in de slechte eredivisie met verdedigers die niet kunnen dekken maar als je europees verder wil komen is het tijd voor iets nieuws.

lozano was niet best maar er gebeurt wel iets als die de bal heeft en gaat ook diep, bakayoko vertraagt het spel en gaat nooit diep. ik had deze wedstrijd met lozano op rechts en tilman op links gespeelt. achteraf gezien had je misschien zelfs met ramalho moeten spelen met schouten op het middenveld maar dat neem ik bosz op zich niet kwalijk.

Wie was dan beter?? In blessuretijd krijgt De Jong een reuzenkans, en mist vanaf een paar meter. Daar word je op afgerekend. En de foute beginopstelling van Bosz? Middenveld Mauro, Veerman en Til ging helemaal kopje onder in de eerste helft. Of toen ook het lakse verdedigen. Er ging zo veel fout bij PSV, echter, in de tweede helft was PSV de bovenliggende partij. Maar er werd niet afgedrukt. Hoe dan ook, dat commentaar van Spaan slaat nergens op. Want Lozano was by far de gevaarlijkste, niet scorende aanvaller....

Viel deze keer juist prima in. Bracht wat extra dreiging op de flank waardoor PSV weer makkelijker in het spel kwam. Til en Luuk waren veel nuttelozer deze wedstrijd.

lozano speelde een prima wedstrijd maar was dramatisch in de afronding maar wel onze beste verdediger. Tegen teams met 2 van die grote slagers achterin heb je niks aan de jong dan kan je beter met een veel wendbaardere aanvaller spelen. In de lucht had hij niks te vertellen tegen hummels die is evengroot maar 2 keer zo sterk.
bakayoko moet leren het spel veel meer te versnellen en niet steeds inhouden maar echt de verdediger opzoeken.
ik vind het jammer dat hij vooral nooit de variant met bakayoko op links en lozano op rechts heeft geprobeerd alles om luuk in staat te stellen ipv wat ze nu doen naar binnen snijden naar hun"goede" been en dan een slap schot

Hij was inderdaad de gevaarlijkste man….maar dat wil niet zeggen dat je alleen op het veld staat. Wat een egotripper is dat. Hij speelt geen bal af en gaat alleen voor eigen succes. Daardoor wordt ook hij makkelijker ter verdedigen want je weet dat de kans dat hij naar binnen trekt om te schieten 99% is.

Over Lang lopen mensen veel te zaniken, maar die jongen is grilliger, minder voorspelbaar en dus moeilijker te verdedigen.

En dan zeggen mensen dat De Jong niet goed was. Die laatste bal had minimaal op goal gemoeten maar voor de rest….als je twee buitenspelers hebt die alleen maar naar binnen trekken. De ballen die voorkwamen waren allemaal net niet goed. Dan wordt het wel erg lastig allemaal.

Ze komen onder hun schulpjes vandaan. De PSV haters.

Maandenlang zichzelf zitten verbijten.

Onzin. Kwam gelijk veel meer dreiging uit toen hij erin stond. Ja hij had soms iets meer overzicht kunnen bewaren of wanneer het balletje net de andere kant van de paal valt praten we ook nergens over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren