‘Real schrikt van prijskaartje van 100 miljoen en stopt gesprekken’

Vrijdag, 11 mei 2018 om

Robert Lewandowski werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar het lijkt aankomende zomer niet van een vertrek van de spits te gaan komen. Sky Deutschland meldt namelijk dat de Koninklijke zijn conclusies heeft getrokken en de gesprekken met zaakwaarnemer Pini Zahavi heeft stopgezet.

Real zag naar verluidt in Lewandowski een goede opvolger van Karim Benzema voor de korte termijn, terwijl Harry Kane van Tottenham Hotspur voor de verdere toekomst de nieuwe nummer 9 in het Santiago Bernabéu zou moeten worden. Bayern heeft naar verluidt echter een prijskaartje van honderd miljoen euro om de nek van zijn 29-jarige spits gehangen en dat is Real te gortig, waardoor die plannen de prullenbak in lijken te kunnen.

Directeur Karl-Heinz Rummenigge was onlangs in gesprek met Kicker al duidelijk over de toekomst van de Pool: “De fans hoeven zich geen zorgen te maken over de relatie tussen Lewandowski en Bayern, die is erg goed. We weten wat we in huis hebben met Lewandowski. Ik ben erg blij dat hij nog zo lang vastligt (tot medio 2021, red.) en er is geen reden tot zorgen. Hij zal volgend seizoen ook voor Bayern München spelen.”

Het is overigens niet zeker dat Real deze zomer afscheid neemt van Benzema. Hoewel de Fransman in de afgelopen tijd in verband werd gebracht met onder meer Arsenal, zouden de Spanjaarden hem toch willen behouden. Ondanks zijn geringe doelpuntenproductie dit seizoen, is trainer Zinédine Zidane volgens ABC tevreden over de prestaties van zijn landgenoot.


Poll

Vind jij dat Real Madrid deze zomer een nieuwe spits moet zien te strikken?


Gerelateerd

96 reacties (laatste reactie door duke222)

In de huidige tijd van transfersommen een koopje voor iemand die er 25 tot 30 per seizoen inschiet......

11 mei 2018 om 13:09

Kijkend naar zijn leeftijd? Ik denk dat Real wel bereidt zo zijn om 100 miljoen te betalen voor een 23 jarige Lewandovski, maar hij begint op leeftijd te raken. Verder was ik niet onder de indruk in de CL.

11 mei 2018 om 13:12

Ik zie Ronaldo gezien zijn leeftijd ook niet voor onder de 100 miljoen verkassen naar een andere club. In de huidige markt zijn dit helaas de prijzen. 1 goed seizoen in de Champions Leaugue en je hent het al terug verdiend, en dan heb ik het nog niet over de commerciële kant.

11 mei 2018 om 13:14

Mijn eerste bericht was trouwens cynisch hoor. Ik doelde eigenlijk met nadruk op "de huidige markt".

11 mei 2018 om 13:15

Goede vergelijking.

11 mei 2018 om 13:24

Ja toch, Ronaldo heeft er 24 gescoord in de Spaanse competitie en Lewandowski 29 in de Bundesliga.....

11 mei 2018 om 13:38

Ronaldo heeft een stuk minder wedstrijden gespeeld dan Lewa.

11 mei 2018 om 13:41

Volgens mij is Real afgehaakt omdat de kans dat Neymar komt steeds reeeler wordt en ze dan geen lewandowski nodig hebben. Ronaldo kan dan immers naar de spits verhuizen met een goede tweede erachter (kunnen ze Benzema niet weer ruilen voor Morata?)... Die 100 Mio kunnen ze dan beter in de transfer voor Neymar stoppen

Dat is de echte reden van afhaken en ze willen Lewan alleen maar als de transfersom omlaag gaat, wellicht hopen ze dan Lewan nog wat gaat forceren bij Bayern. Heeft hij destijds bij Dortmund ook gedaan dus Bayern moet niet raar opkijken.

11 mei 2018 om 13:41

Real begint lijkt het wel verstandiger te worden laatste 4jaar al geen grote transfer en ni weer helemaal gelijk je gaat geen 100miljoen betalen voor een spits die nog maar 3jaar mee kan

11 mei 2018 om 13:45

Lewandowski heeft niets geforceerd. Hij tekende gewoon niet bij en liep gratis de deur uit. Ik denk dat je een met gotze in je hoofd zit wat toch wel een aardige soap was.

11 mei 2018 om 14:27

Een stuk minder? Bundesliga heeft 34 wedstrijden en la liga heeft 38 en Ronaldo heeft maximaal 6 wedstrijden gemist.

11 mei 2018 om 14:33

Ga niet feiten verzinnen om een discussie te winnen. Ronaldo heeft 26 competitiewedstrijden gespeeld en 25 keer gescoord. En 15 goals in 12 CL wedstrijden.

Lewa heeft 29x gescoord in 29 competitiewedstrijden. Maar de Bundesliga is een stuk minder. Dat zie je ook aan cijfers in de CL, 5 doelpunten in 11 wedstrijden.

11 mei 2018 om 14:44

We kunnen hem vergelijken met een Salah, Messi of Ronaldo of welke goeie spits ook. Feit blijft dat in de huidige markt dit helaas de prijzen zijn.

11 mei 2018 om 20:06

29 jaar,kan prima nog een paar jaar mee,voetballer gaan nu langen mee,dan pakweg 15j geleden

11 mei 2018 om 13:33

Ik snap zijn leeftijd, maar die gast is nooit maar ook nooit gebleseerd en heeft bijna net zo fitte lichaam als een Ronaldo. En hij is 29, ik geloof zeker dat hij minimaal nog 5 jaar op top niveau blijft.

11 mei 2018 om 13:43

@Krystiann kijk even op deze link https://www.transfermarkt.nl/robert-lewandowski/verletzungen/spieler/38253 hahahah nooit geblesseer zegt ie

11 mei 2018 om 14:04

Hey Sherlock, sorry vergeten ja hij heeft wel eens wat gekneusd gehad, waarbij hij max 2 wedstrijden niet mee kon doen. Maar ik hoop dat je slim genoeg bent om te begrijpen wat ik bedoel ?

11 mei 2018 om 14:12

Hij heeft 15 westrijden gemist in 8 jaar... Dat zijn er nog geen 2 per jaar. Die superfitte Ronaldo zit wel op meer hoor.

11 mei 2018 om 14:08

Ik roep al een tijdje dat Lewandowski niet gaat komen bij Real, al helemaal niet voor dat bedrag.
Als je Perez een beetje volgt in zijn tijd als voorzitter bij Real, zie je dat hij eigenlijk geen 27+ haalt en wanneer dat wel t geval is voor een 'zacht' prijsje of als back-up.
Gezien beide niet t geval is, zie ik t gewoonweg niet gebeuren.

Verder zie je dat Perez in zijn tweede periode net wat anders aanpakt dan in zn eerste periode als voorzitter. Tuurlijk in t begin heeft hij de galacticos gehaald met Kaka, Ronaldo, etc. etc. etc.
Maar juist de laatste jaren zie je, dat wanneer de voormalig galacticos vertrekken, hij liever voor een jeugdigere optie kiest om die klaar te stomen als galacticos, al wil dat nog niet helemaal lukken. Alleen Assensio en Varane lijkt te zijn gelukt, samen met Casemiro.

Wat hadden ze dan verwacht? Je wilt een spits die er structureel 30 in legt in de Bundesliga bij 1 van de beste clubs ter wereld. Zo'n speler haal je niet even op voor 60 miljoen euro in de huidige markt, ondanks het feit dat hij 29 jaar is.

Bovendien is het ego van Lewandowski vele malen groter dan dat van Benzema. Lewandowski gaat echt niet in dienst van Ronaldo spelen. Die combinatie gaat nooit werken, want ook Ronaldo zal zich niet in willen binden. Het was dus sowieso geen gelukkig huwelijk geworden naar mijn mening.

11 mei 2018 om 13:32

Ik vind het een geweldige spits en hij scoort aan de lopende band in de Bundesliga bij een oppermachtig team, maar welke goede spits zou dat laatste niet kunnen?

11 mei 2018 om 13:37

Zo'n beetje elke goede spits die de druk van een topclub aankan, maar het punt dat ik wou maken is dat Bayern logischerwijs niet laag gaat zitten betreft de prijs en dat Lewandowski totaal niet het type is om als bliksemafleider van Ronaldo te fungeren. Die twee gaan elkaar in de weg lopen en dan komen er heel snel frustraties om de hoek kijken.

11 mei 2018 om 13:51

Waarom zou Lewandowski niet samen met Ronaldo kunnen spelen? Eem Saurez had bij voorgaande clubs ook een groot ego, maar gaat nu ook goed samen met Messi en vorig seizoen ook met Neymar.

11 mei 2018 om 16:31

Suarez heeft een heel ander karakter en is veel meer een team-player. Bovendien zijn Messi en Neymar hele andere spelers dan Ronaldo, die het tegenwoordig vooral van z'n afmaken moet hebben.

Vind het wel apart dat Bayern altijd opschept dat ze geen enorme bedragen willen/doen betalen, maar dan altijd maar wel onrealistische hoofdprijzen vragen voor je spelers. Tuurlijk is het logisch maar toch vind ik het een beetje dubbel

11 mei 2018 om 13:15

Wat is daar raar aan? Dus omdat ze geen mega bedragen willen betalen moeten ze hun topspelers maar voor een appel en een ei laten vertrekken, een Ajax vraagt ook relatief hoge bedragen voor haar spelers maar doet zelf geen gekke dingen op de transfermarkt.

11 mei 2018 om 13:20

Dat heet een goed beleid voeren. Niet meer uitgeven dan er binnenkomt aan transfers en zorgen dat de club winstgevend is. Men kan genoeg negatieve meningen hebben over Bayern, maar er is geen club die kan tippen aan hun financiele beleid.

11 mei 2018 om 14:09

Ja maar dat zal wel snel veranderen willen ze mee blijven doen. Zonder dergelijke bedragen te betalen zullen ze spoedig wegzakken op internationaal gebied. Maar nu is het nog mooi om te zien dat Bayern het laatste bolwerk is op het allerhoogste niveau van toen de voetbal wereld nog 'enigzins' normaal was.

11 mei 2018 om 16:31

Slaat nergens op, vraag maar aan United, Milan en PSG. Een goed scoutingsbeleid en beleid in het algeheel is belangrijk. Het enige wat je over Bayern kan zeggen is dat ze te lang teren op Robben en Ribery. Opzicht niks mis mee, maar beiden zijn ze te vaak geblesseerd en dan hebben ze ook nog eens geen sterke vervanger.

11 mei 2018 om 16:40

Dat valt wel mee. Lang niet altijd zijn de enorme aankopen een succes. Met alle respect, maar er lopen goedkope(re) spelers rond die niet veel minder presteren dan bijvoorbeeld een Pogba. Het gaat vooral om het scoutingsapparaat en de voetbalvisie van een club.

Bij Barcelona, Real Madrid en City word natuurlijk ook veel verbloemd door voetbal-briljanten als Messi, Ronaldo en De Bruyne. Die spelers hebben een enorme impact op de ploeg en met name Messi en De Bruyne laten de hele ploeg beter spelen.

Als dat soort jongens wegvallen, zijn ze niet te vervangen. Bayern heeft niet echt een toekomstige legende in de naam van spelers als Cruijff, Pele, Ronaldinho enzovoort. Elke speler is vervangbaar. Dat heeft bijvoorbeeld Barcelona niet met Messi en Real Madrid niet met Ronaldo. Dat zijn legendes die nog steeds onmisbaar zijn voor hun clubs.

Max. voor 50 miljoen, anders niet. Hij wordt 30 in de zomer.

Die 100 miljoen kan je dan beter aan Icardi uitgeven, die 5,5 jaar jonger is. Alhoewel ik graag zou willen dat Dybala de nummer 1 prioriteit zou zijn, in de zin van wie de galactico signing wordt.

11 mei 2018 om 13:17

Dybala is alleen geen spits. De huidige topspitsen zijn op 2 handen op te noemen, jonge gasten als Icardi, Kane en in nood dan Dybala gaan nog veel duurder zijn dan Lewa. Geen idee wat ze dan verwachten bij Real, maar onder 100m ga je gewoon geen topper krijgen.

11 mei 2018 om 13:36

Ten eerste, Icardi heeft een clausule en ten tweede lijkt Dybala qua spel meer op Benz dan Icardi. Dybala speelde ook als schaduwspits en zelfs al diepe spits tijdens zijn Palermo jaren. Ik ben wel eens met je dat Dybala rond de 150m moet gaan kosten.

11 mei 2018 om 13:48

Dybala is echt heel anders dan Benzema. Ja, Dybala speelde als schaduwspits en ja hij is veel creatiever dan al die andere spitsen. Dybala speelt echter niet in dienst van andere spelers zoals bij Benzema. Dybala eist de meeste ballen op en zakt heel erg ver terug. Hij komt veel van rechts en trekt naar binnen. Dybala is geen speler die centraal voorin staat om aanvallers te bedienen, hij zal zelf acties willen maken.

11 mei 2018 om 14:19

Juist daarom wil ik Dybala zo graag. Als je wedstrijden van Madrid kijkt moet je eens opletten hoe erg Benz terugzakt, speelt gewoon als een 10 in de opbouw. Dat egocentrische deel van Dybala, wat jij aangeeft, is ook een aspect wat iets extra's zou toevoegen in tegenstelling tot Benz. En er moet sowieso een volwaardige spits komen, dat heeft Madrid niet op dit moment. Maar van alle spitsen die er worden genoemd lijkt Dibi naar mijn mening het meest op Benz (voor het spel van Madrid) , misschien dat Firmino ook in de buurt komt.

11 mei 2018 om 14:26

Persoonlijk zou ik inderdaad voor Firmino of Dybala gaan.
Beide zijn voetballende aanvallers. Die zie ik heel goed functioneren samen met Ronaldo.
Juist Firmino zou ik waanzinnig vinden, als je ziet hoe hij zich aanpast aan zijn medespelers heb ik daar meer geloof in dat hij slaagt dan Dybala. Daar heb ik toch net wat meer t idee van dat ze moeten wijken voor hem.

11 mei 2018 om 13:29

Geloof mij Lewandowski die gaat tot 35ste op hoogste niveau voetballen

11 mei 2018 om 13:32

Helemaal mee eens. Ik zou persoonlijk voor Icardi kiezen. Ik denk dat hij goed bij Real past. Ik vind hem ook dit seizoen echt in topvorm. Ik begrijp echt niet dat hij hoogstwaarschijnlijk niet meegaat naar de WK. Ik zou Icardi in deze vorm boven Higuain kiezen

Arsenal heeft Lacazette en Aubameyang, why the hell zou men geã¯nteresseerd zijn in Benzema. Zelfs The Sun zou dat niet durven te schrijven.

Tja. Als je een topspits wilt halen, zal je fors moeten betalen. Helaas maar waar, transfermarkt is helemaal veranderd. Kane is nog duurder en Icardi zal ook wel tussen 90 en 100 miljoen kosten. Ik zou zelf voor Icardi gaan. Jong, Zuid-Amerikaans en scoort makkelijk, en past denk ik meer bij Real, dan een Lewandowski en Kane. Real zal echt wat moeten doen in de zomer met name voorin. Je kan niet nog twee jaar met Benzema en Bale verder.

11 mei 2018 om 13:18

Real wilt blijkbaar niet meer geld uitgeven daardoor zijn wij verdomme Mbappe misgelopen. Het zal wel moeten met namen centrum verdediger en een spits en een winger is nodig!

11 mei 2018 om 13:22

Bovendien gaat Lewandowski absoluut niet als bliksemafleider van Ronaldo fungeren, terwijl Ronaldo niet kan functioneren als Lewandowski gewoon z'n ding doet. Je hebt dus een spits nodig die in zo'n rol wil spelen. Absolute topspitsen als Lewandowski kun je dus denk ik vergeten.

11 mei 2018 om 15:05

Onzin dan hebben we gewoon een topper erbij hoeft Ronaldo het niet in zijn eentje te doen. Men zal zich niet meer alleen op Ronald focussen die drie man krijg en heeft Ronaldo meer ruimte juist dan houd men ook rekening met Lewandowski.

11 mei 2018 om 16:46

En jij denkt serieus dat Ronaldo het kan hebben dat een speler meer scoort dan hij uit z'n eigen ploeg? De kansen die Ronaldo nu krijgt, zijn dan voor Lewandowski. Ze moeten naar mijn mening gewoon een back-up halen en Ronaldo een vrije rol voorin geven. Je ziet toch ook dat Benzema absoluut niet als spits fungeert en alleen een bliksemafleider voor Ronaldo is? Het is naief om te denken dat Ronaldo niet hetzelfde verwacht van een nieuwe spits.

11 mei 2018 om 17:25

Alsof Ronaldo erom geeft? Dat een onzin! Jij gaat er vanuit dat Lewan meer gaat scoren? Als Ronaldo echt erom had veel te scoren dan zou hij alles spelen gaat gaat erom beslissend te zijn niet on nietzeggende goals!

Zou me vreemd lijken als ze Lewandowski halen voor dat bedrag. Ze hebben toch een soort van regel dat ze geen spelers van 30 of ouder halen? Om die reden wouden ze Pepe ook geen nieuw contract bieden geloof ik. Het kan zijn dat ik fout zit.

Waarom zit Real achter een spits aan die al bijna 30 is? Gewoon Jesus halen die nog 10 jaar ofz mee kan. Benzema erbij houden als back-up en klaar is kees.

11 mei 2018 om 13:25

City gaat jesus toch never verkopen?

11 mei 2018 om 13:28

Real fans denken nog wel eens dat iedereen die ze willen zomaar binnen komt wandelen


Jesus heeft inderdaad bewust voor City gekozen doordat Guardiola daar zit, draait nu basis in een goed lopend elftal wat net kampioen is en volgend seizoen een gooi naar de CL kan doen. Die gaat nergens heen idd.

11 mei 2018 om 13:32

@john Terry: dat komt ook omdat ze een hoog transferbedrag niet schuwen haha. In Madrid zijn ze gek genoeg om flink wat geld voor een speler neer te tellen. Bovendien de grootste club van de wereld. Dus tja, dan heb je grotere grootheidswaanzin. Ook al gun ik ze dit jaar natuurlijk de cup met de grote oren niet!

11 mei 2018 om 14:14

Ik bedoel ook als het kan en anders een andere spits die jonger dan Lewandowski is.

11 mei 2018 om 16:50

En wat denk je wat hij zal gaan kosten? Dat kan Real Madrid helemaal niet betalen. Clubs als City hebben enorme financiele mogelijkheden door de eigenaar en worden niet warm van dat soort avances of bedragen van 180 miljoen euro. Die vragen gewoon het 3-voudige of zeggen dat de speler niet te koop is.

Ik zie Real eerder gaan voor Salah of Neymar (dan voor Dybala of Lewa). Dybala stak in een vormdip dit seizoen en ik weiger te geloven dat Salah een 'one season wonder' is. Bij Real gaan ze graag voor spelers die er helemaal bovenuit steken, zoals Bale en Ronaldo. Daarnaast speelt de aandacht van de media een rol bij een Galactico-aankoop. De hype van Salah is momenteel een stuk groter omdat hij continue in het nieuws komt met individuele prijzen. En het nieuws van een terugkeer van Neymar naar Spanje... De kranten smullen ervan. Ideale transfertargets voor Real dus.

11 mei 2018 om 13:48

Maar hoeveel gaat Salah wel niet kosten? Speler van het jaar, topscorer, ballon d’or kanshebber en langdurig contract. Kost minstens 200 miljoen en dat is naar mijn mening veel te veel voor wat Salah eigenlijk brengt. Bale en Ronaldo hadden het wel meerdere seizoenen laten zien terwijl dit Salah’s eerste buitengewoon sterk seizoen is.

Overigens is het maar de vraag ofdat Salah zelf weg wil uit Liverpool. Hij speelt onder een geweldige coach voor geweldige fans in het Anfield en hij rendeert abnormaal goed in Klopp’s systeem. ik zou gewoon blijven als ik hem was, hij kan daar echt een grote man worden en wie weet leidt hij Liverpool volgend jaar naar hun eerste PL-titel. Dan is het sprookje echt helemaal compleet.

ON: Lewandowski is een geweldige spits die technisch bijzonder goed is, maar 100 miljoen is nu wel iets te veel van het goede. Logisch dat Bayern zoveel vraagt voor haar topscorer, die gaan ze niet zo maar laten gaan voor een appel en ei.

Mensen moeten wel niet vergeten dat die jongen nooit maar ook nooit gebleseerd is en de vorm van zijn lichaam bijna net zo atletisch is als die van Ronaldo. Hij staat ook bekend om de speciale dieeten die hij volgt om top fit te blijven. Deze jongen leeft voor het voetbal en geloof mij maar dat hij zeker nog 5-6 jaar op topniveau blijft.

Rollen tussen Real Madrid en Barcelona zijn omgedraaid. Barca betaald meer dan 100 mil voor Dembele en Lewa die beter is is te duur voor Real.

11 mei 2018 om 13:55

Dembele heeft erg veel potentie, de beste man is nog maar 21. Het talent spat er bij hem echt van af en hij had ook geweldige statistieken voor Dortmund in zijn debuutseizoen.

Zelf denk ik dat lewandowski enkel achteruit zal gaan vanaf dit moment, zeker gezien zijn leeftijd. Hij blijft een geweldige spits en een van de beste 9’s in de wereld, maar 100 miljoen voor een speler die niet meer veel beter kan worden is best veel.

Maar Barcelona heeft ook erg veel moeten betalen vanwege de transfer van Neymar. Dortmund zat in een sterke positie, ze wisten dat Barca veel geld had en konden zomaar vragen wat ze verlangden. Er was geen reden om Dembouz te verkopen.

11 mei 2018 om 16:05

Ja, en nu met de aanstaande transfer van Griezmann zal die vooral de bank warmhouden. Het is niet zo dat Suarez, Griezmann en Messi spelers zijn die je na 60 minuten wisselt.

11 mei 2018 om 16:39

Ja idd, snap zelf ook niet zo goed waarom ze perse Griezmann willen aantrekken. 100 miljoen voor een speler van zijn kaliber in deze markt is echt een koopje, maar ze zijn daar bij barcelona imo wat te veel aanvallende impulsen aan het halen.

Ik hoop dat Dembele nog genoeg speelminuten gaat krijgen en met de komst van Griezmann begin ik daar steeds meer aan te twijfelen. Zou zonde zijn om 105m uit te geven aan een bankspeler.

Op het middenveld hebben ze echt weinig opties en ben zelf niet zo gecharmeerd van coutinho in iniesta’s rol. Maakt daar veel te veel balverlies. Een backup verdediger voor Pique/Vermaelen is geen slecht idee, zeker gezien hun blessuregevoeligheid afgelopen seizoen.

Je kan stilletjes aan toch wel gaan beginnen spreken van een slecht beleid daar in Barcelona.

11 mei 2018 om 16:46

Griezmann en Dembele zijn totaal niet te vergelijken. Dembele is een dribbelaar pur sang, waar Griezmann het beste rendeert in een vrije rol in een 442. Het hangt ervan af hoe Barcelona gaat spelen, Griezmann moet je niet op de flanken kwijt willen. Ik snap deze transfer ook niet echt, maar goed.

11 mei 2018 om 23:27

@cocoafc

Niemand vergelijkt ze, maar je mag nou eenmaal maar 11 spelers opstellen.

100 miljoen voor een speler binnenkort 30 wordt is natuurlijk veels te veel.
Het is een topspits, absoluut, maar ook eentje die hooguit nog 3 jaar op het allerhoogste niveau kan domineren en dat is wel wat Real zoekt. Dan is 100 miljoen een dure afschrijving.

Kijk anders naar goedkopere alternatieven:
Aguero
Lacazette (na de komst van Aubameyang toch 2e keus geworden)
Griezmann (ook 100 miljoen)
Icardi (wellicht ook 100, maar ook jonger)
Immobile
Fekir

11 mei 2018 om 14:06

Deze jongen gaat nog heel lang voetballen, hij leeft voor het voetbal en heeft het lichaam ervoor.

11 mei 2018 om 16:29

Aguero, gaat niet zo snel weg bij city Lacazette, geen goedkopere optie heeft nog een langlopend contract Griezmann, gaat nooit echt absoluut nooit de overstap van atletico naar real maken Icardi, oke dat is nog wel een redelijke optie voor 100mij Immobile, schat ik niet goed genoeg als 1e spits van real

11 mei 2018 om 16:29

En oja fekir is geen spits

Blijft een aparte club dit. Zelf voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, spelers aansporen hun contract niet te verlengen zodat ze gratis zijn over te nemen, liefst ook nog van de concurrenten zodat men de monopoliepositie in de competitie kan versterken. Daarnaast meermaals kritiek uiten op de hoge transfersommen in de voetbalwereld, maar als er dan iemand voor hun spelers komt wã©l zo'n hoge transfersom vragen.

Kortom, voor Bayern komt het er op neer, ach die transfersommen zijn nog niet zo gek als we er zelf maar van kunnen profiteren. Maar betalen? Ho maar, dat doen we niet hoor. Schandalig zulke prijzen.

Ik merk enige hypocrisie hier.

11 mei 2018 om 14:24

Dus ze moeten volgens jou zelf veel betalen en dan pas doen jullie het bij hun? Dit is gewoon slim handelen. Niks aparts aan.

11 mei 2018 om 14:34

Hypocrisie? haha, dat lees ik eerder uit jouw reactie. Ik denk dat je even terug moet kijken waar voetbal tegenwoordig omdraait. Het is onzin wat je hier zegt. Bayern is er niet om anderen een gunst te doen, het blijft een bedrijf dat winst moet hebben.

Real schrikt tegenwoordig overal van. Ja het is veel geld, maar het is toch wel duidelijk dat deze zomer de portemonnee echt getrokken moet worden. De afgelopen jaren zijn we vrij zuinig gebleven, maar daar moet deze zomer echt verandering in komen. Ik reken op minimaal 2 toppers.

11 mei 2018 om 14:37

Ben het met jou eens, wie zie jij graag komen dan? Ik zie Jesus heel graag komen en De Gea, ze gaan misschien heel wat kosten maar als ze Bale verkopen zou dat geen probleem moeten zijn.

11 mei 2018 om 16:03

Ik ben niet volledig weg van Jesus. Leuke speler, maar we hebben gewoon echt iemand nodig die doelpunten maakt, ook wanneer Cristiano er niet (meer) bij is. Wat dat betreft hebben Lewa, Icardi, en Werner mijn voorkeur. Dat zijn gewoon echt doelpunten makers.

De Gea zie ik ook graag komen, maar Mourinho is daar wel redelijk duidelijk over geweest volgens mij. Er moet een degelijke rechtsback (backup) komen, en een topper op de flanken (er van uitgaand dat Bale vertrekt). Die topper moet dan Hazard worden.

11 mei 2018 om 16:51

Als je doelpunten wilt moet je absoluut geen Hazard halen en ik denk dat je je vergist in Jesus, dat is een echt killer voor het doel.

11 mei 2018 om 17:17

Cocoafc heeft gelijk, je vergist je in Jesus. Als Jesus niet wil of niet kan zou ik Mbappe proberen te halen. Ik zie Hazard niet graag komen eigenlijk heb dan liever iemand als Coman. Asensio op Ronaldo's plek en Coman aan de rechter kant met Lucas als back-up. Denk dat we alleen kans maken op De Gea als hij zelf weg wilt.

De Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric/Isco
Case/Kova
Kroos
Asensio/Coma
Mbappe/Jesus
Ronaldo
11 mei 2018 om 18:04

Ik zie graag Hazard (of Salah) komen, met Bale ruilen desnoods. Vervolgens een de Gea is welkom (navas out dan helaas), een back up rechtsback voor Carvajal en het liefst nog een verdediger (manolas). Dan kan je Vallejo en Ceballos verhuren.

Voorin kan je dan met Hazard (of Salah), CR en Asensio spelen en hou je Benzema (en Vazzie) als back up. En in een twee spitsen systeem kan je makkelijk rouleren. En later in 2019 kan je eventueel een spits erbij halen, dan is Icardi welkom. Ronaldo is nog on fire, en als je Icardi nu al haalt ben ik bang dat dat niet gaat werken. En ook een Rabiot zie ik graag nog komen (eventueel 2019).

11 mei 2018 om 18:18

We kunnen niet nog een jaar zonder spits, Ronaldo speelt niet alles meer en dan zie je dat er niemand op staat om te scoren. We hebben een spits nodig, Hazard heeft niet genoeg scorende vermogen en ik moet maar zien of Salah zijn niveau kan vast houden.

11 mei 2018 om 23:26

@cocoafc

Verklaar dje nader wat betreft Hazard? En, wanneer heeft Jesus laten zien een killer voor het doel te zijn?

11 mei 2018 om 16:53

Maar twee toppers kosten in de huidige markt al snel 400 miljoen euro (exclusief salariskosten, bonussen en commissies). Real Madrid is een hele grote club, maar dat kunnen zij niet zomaar neertellen.

11 mei 2018 om 17:19

Het licht er denk ik aan wie je haalt, als je Neymar en bijv Kante wil halen moet je inderdaad 400 miljoen ofz betalen. Maar denk dat bijv Jesus en De Gea wel te halen zijn voor minder dan 200.

11 mei 2018 om 19:46

City laat zn spits niet voor 100 miljoen naar Real gaan en De Gea gaat ook niet goedkoop worden. Beiden spelen bij clubs die meer dan genoeg geld hebben.

11 mei 2018 om 19:46

Dubbel post.

Ja ik vind het toch wel knap en gedurf van real. Zoals ik laatst al aangaf ze hebben al jaren nauwelijks wat uitgegeven. Bale was de laatste dure aankoop en die zullen ze waarschijnlijk voor hetzelfde bedrag kunnen verkopen. En de fans mogen niet klagen want 3x de champions leauge winnen in de afgelopen 4 jaar is een luxe.

11 mei 2018 om 16:56

Je moet als club wel ontzettend dom zijn om nog 100 miljoen euro voor Bale te betalen. Hij is vaak geblesseerd, steekt niet in de vorm van z'n leven en hij is inmiddels ook 'alweer' 28 jaar. Als je 60 a 70 miljoen euro ontvangt, heb je het als Real Madrid zijnde uitstekend gedaan.

Haha wat moet Real met Harry Kane.
Dan beter Icardi ofzo.
Dat Kane het in UK leuk doet zegt nog niks.
Wat Lewa betreft, 100mil is opzich best redelijk, echter zal het denk ik door de leeftijd komen dat ze zo schrikken?, waar ook wel wat over te zeggen valt.
(mits bericht waar is natuurlijk).
Real zal het zeer lastig krijgen om een goede spits aan te trekken, bijna al die goede spitsen zijn al dik onder de pannen bij hun huidige club.
Maar ze hebben inderdaad wel eentje nodig. Zie Lewa overigens wel graag komen maar denk niet dat Bayern dat wilt

11 mei 2018 om 16:52

En waarom zegt het niks omdat hij het in de UK doet? Heb Icardi het anders ook nooit buiten Italie zien doen? Geloof je ook in dat fabeltje dat UK spelers niet presteren buiten Engeland?

11 mei 2018 om 17:00

Kane is wel een speler die het middelpunt (figuurlijk) in de aanval wil en moet zijn. Dat gaat bij Real Madrid niet gebeuren en Kane heeft niet het technische vernuft om in andere aspecten uit de blinken behalve het afmaken. Dan krijg je dus hetzelfde als nu bij Benzema gebeurt. Er zijn niet veel spitsen die renderen met de huidige Ronaldo in de ploeg.

11 mei 2018 om 17:44

Klopt wat je zegt, maar dat heeft niets te maken met het feit dat hij het in de UK doet.

11 mei 2018 om 18:15

Ik geloof niet in dat fabeltje.. het is gewoon zo. en nee niet zo zeer buiten Uk.. maar in spanje. Hoe dat komt weet ik ook niet precies.
Daarnaast bedoel ik het gewoon simpel: dat hij het in de UK goed doet is geen enkele garantie. Dat geldt voor zowat alle top spelers van engelse afkomst.

En wat Icardi betreft klopt helemaal wat je zegt maar bij de keus kane of icardi zou ik icardi kiezen en dat is puur mening daarmee wil ik niet zeggen dat Icardi er wel zou slagen maar ik denk wel dat hij grotere kans van slagen zou hebben.
En ik vind Icardi sws beter (= ook mening).
Tot slot vind ik kane gewoon nieteens passen bij Real.


11 mei 2018 om 19:47

Dan hoor ik graag een goed aantal voorbeelden van UK spelers die het buiten de PL niet gehaald hebben.

12 mei 2018 om 11:38

Daar heb ik niet bepaald zin in nu, ik heb het iniedergeval al vele malen gezien en ik bedoel in een periode van 25jr dus het is niet gebasseerd op enkele seizoenen. (en nogmaals ik zeg niet buiten Uk.. ik heb het over UK spelers naar spanje, weer kom je met buiten Uk... dat is natuurlijk ander geval).
Overigens de engelsen weten het zelf ook wel waarom denkje dat nauwelijks een UK iemand naar spanje gaat?
Ze weten dat dat spel anders is.

12 mei 2018 om 19:06

Zou ik ook zeggen. Het is een fabeltje.

Vindt dit erg vreemd. 100 M voor Lewa is een normale prijs tegenwoordig. Wat had Real eigenlijk verwacht 50 m voor lewa😂

Als ik Real was zou ik gewoon vol voor Mbappe gaan. Gaat nog jaren mee.

11 mei 2018 om 16:06

Je weet dat Mbappe onbetaalbaar is? Psg verkoopt hem ook simpelweg niet, tenzij Mbappe intern gaat relschoppen, en zelfs dan hebben ze genoeg geld om hem te laten wegrotten op de tribune.

11 mei 2018 om 17:06

Stel mbappe besluit niet meer te tekenen bij Psg, hij wordt als verhuurd door Monaco tenzij hij ook verplicht moet tekenen.

11 mei 2018 om 17:15

Met geld kan alles. Plus je kan het proberen wat heb je te verliezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4230 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3122
2.Sevilla2811
5.Alavés241
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

325 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Bayern München 13 9 0 0
2017/2018 Bayern München 30 29 1 0
2016/2017 Bayern München 33 30 5 0
2015/2016 Bayern München 32 30 2 0
2014/2015 Bayern München 31 17 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 11 december
Napoli heeft groen licht gegeven voor een transfer van Elseid Hysaj naar Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren