Feyenoord knokt zich na rust naar gelijkspel tegen AS Roma

Donderdag, 19 februari 2015 om 20:50Gijs Freriks • Laatste update: 23:12

Feyenoord kan vol goede moed uitkijken naar de Europa League-return van volgende week donderdag tegen AS Roma. De Rotterdammers dwongen donderdagavond door een doelpunt van Colin Kazim-Richards namelijk een 1-1 gelijkspel af in de hoofdstad van Italië. Feyenoord speelde een matige eerste helft, maar rechtte na rust de rug.

/

Feyenoord hoopte voor het eerst sinds het seizoen 2000/01 zijn vierde opeenvolgende Europese overwinning te kunnen boeken en begon dan ook fel in het Stadio Olimpico. De thuisploeg deelde echter de eerste waarschuwingen uit: Gervinho prikte de bal in kansrijke positie een meter naast en even later kwam de Ivoriaan net te laat om een voorzet van Vasilis Torosidis binnen te kunnen tikken. Francesco Totti en Miralem Pjanic misten vervolgens in de nastoot. Feyenoord had in het eerste kwartier wel het meeste balbezit, maar oogde met name in defensief opzicht nog wat onwennig. Na 22 minuten werd het 1-0.

Torosidis gaf de bal strak voor en Gervinho tikte de bal subtiel met zijn hak in het doel van Kenneth Vermeer. De Rotterdammers kregen maar geen grip op de Afrika Cup-winnaar, want even later was hij wederom gevaarlijk, maar ditmaal kreeg Gervinho een voorzet niet onder controle. Trainer Fred Rutten moest na een halfuur overigens ook al een wissel toepassen, want Luke Wilkshire raakte geblesseerd en werd vervangen door Rick Karsdorp. Acht minuten voor rust kreeg Feyenoord zowaar een aardige mogelijkheid, maar een volley van Kazim-Richards werd weggebokst door doelman Lukasz Skorupski.

/

Feyenoord hoopte na rust wel een vuist te kunnen maken tegen Roma en dat lukte, want na tien minuten werd het 1-1. Karsdorp speelde zich op de rechterflank met een schijnbeweging vrij en zijn voorzet werd tegen de lat gekopt door Lex Immers. De rebound was een prooi voor Kazim. De Engelse Turk schreeuwde even later nog om een strafschop, maar daar wilde de scheidsrechter niet aan. De huidige nummer drie van de Eredivisie speelde wel een veel betere tweede helft en legde de tegenstander bijwijlen het spel op. Kansen creëerde Feyenoord echter niet meer, want verder dan een vrije trap van Jens Toornstra kwam men niet.

Rudi Garcia bracht in de slotfase nog Seydou Doumbia en Alessandro Florenzi binnen de lijnen, maar een overwinning leverde dat niet op. I Giallorossi doken nog wel twee keer gevaarlijk op voor het doel van Vermeer, maar Doumbia punterde de bal naast en kwam even later een teenlengte tekort om te kunnen scoren. Roma mocht overigens nog van geluk spreken dat men het duel met elf man mocht eindigen, want Mapou Yanga-Mbiwa kreeg slechts een gele kaart na een harde tackle op Kazim.


Poll

Denk jij dat Feyenoord de volgende ronde bereikt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

187 reacties (laatste reactie door cocoafc)

Prachtig resultaat! Op pure wilskracht, en zo zie ik het graag!

19 februari 2015 om 21:00

Als Feyenoord ze de volgende wedstrijd iets meer van het doel kan houden zie ik ze de volgende ronde nog wel halen.

Wat is Roma toch in ongelofelijk slechte vorm. Totaal geen creativiteit en ze spelen veel te vaak de lange bal. Slim het veld klein gehouden door Feyenoord.

19 februari 2015 om 21:04

Weet iemand hoe ernstig de blessure van van beek is en of hij eventueel volgende week kan spelen?

19 februari 2015 om 21:06

Dat is inderdaad het enige minpunt. Ze sneden af en toe makkelijk door de verdediging, vooral eerste helft. Waarom Vilhena geen basis staat snap ik na deze wedstrijd wel, man man man. El Ahmadi en Clasie erg goed weer!

19 februari 2015 om 21:13

Vilhena moet ook nie op links buiten of wat dan ook, die moet gewoon op op het middenveld.

19 februari 2015 om 21:19

Immers is geschorst dus de kans is aanwezig

19 februari 2015 om 21:04

Feyenoord was ook op voetballend gebied veel beter. Roma heeft ook niks te zoeken in een grote toernooi. Lege stadion,geen positie spel,lage tempo en laf spelen thuis tegen Feyenoord. Feyenoord zal doorbekeren de Romeinen weten niet wat ze gaat overkomen in de kuip!

19 februari 2015 om 21:08

Voetballend beter? Dacht het niet. Hoe dan ook, een heerlijk resultaat en verdiend ook.

19 februari 2015 om 21:43

Roma was voetballend niet goed hoor. Eerste helft was elke bal maar gewoon diep gespeeld en dat pakte een aantal keer goed uit en in de tweede helft nauwelijks aan de bal gezien

19 februari 2015 om 21:58

Dacht het wel. Eerste helft niet, maar 2e helft wel.

19 februari 2015 om 21:09

Idd netjes, het is nu alleen niet te hopen dat Feyenoord weer wordt gestraft.
Onbegrijpelijk van die hoolies, kunnen ze niet eerst nadenken voordat ze iets doen.
De rellen in Nancy, is de Uefa niet vergeten.

19 februari 2015 om 21:18

Ik denk dat het voor de club qua straf (buiten de nog slechtere reputatie om) mee zal vallen. Voor zover ik weet is er in en rond het stadion niks gebeurd.

De relschoppers daarbuiten zullen vast rotterdammers zijn geweest maar zeker zonder kaartje lijkt me niet dat Feyenoord daarvoor verantwoordlijk is. Bovendien zou ik graag een zwaar signaal van Feyenoord zien. Zoiets als chelsea bij dat metro incident uit liet gaan.

Zwaar veroordelen en als we ze te pakken hebben dan ook onmiddelijk een seizoens/club kaart intrekken en een stadion verbod geven voor de komende 10 jaar.

19 februari 2015 om 21:22

Ja dat begrijp ik ook niet. Speelt Feyenoord weer Europees en dan ook nog eens in de knock out fase en dan gaan enkele 'supporters' dit verzieken. Ik hoop voor Feyenoord dat de club zelf niet gestraft wordt althans niet met uitsluiting oid. Met een volle kuip erachter zou het eventueel nog kunnen om Roma uit te schakelen. Ik heb de wedstrijd niet gezien maar als je daar in Rome een puntje mee kan nemen met een uitdoelpunt dan heb je mi zeer goede zaken gedaan. PSV is denk ik wel vrij kansloos nu dus het is te hopen voor het Nederlands voetbal dat Ajax en Feyenoord door gaan.

19 februari 2015 om 21:24

Uefa heeft al gezegd niets te kunnen doen voor dingen die buiten het stadion gebeuren, verder zijn er 2 kanten van een verhaal, uiteraard keur alle vormen van geweld af maar uit ervaring weet ik ook dat het soms meer gebeurt uit zelfbescherming of boosheid door toedoen van de politie. Wat bijvoorbeeld vanmiddag is gebeurd is echt asso....ik keek via een live cam naar de het plein wat was leeg geveegd vandaag, de politie komt uit het niets en begon gelijk te meppen, was echt bizar om te zien. Ook een verslaggever van het AD omschreef een zelfde verhaal, hij stond er tussen, verder het verhaal van iemand die een ander beschermde omdat hij was gevallen en vervolgens meerdere klappen kreeg.

Maar goed de gene die zijn gepakt hebben fixe straffen en dit op 6000 man vind ik echt dat het goed is gegaan, ook als je kijkt naar hoe men als vee de bussen in werden geslagen (was ook live te zien). respect voor die mannen/vrouwen en kinderen in het stadion ze hebben zich geweldig laten zien.

Bron Ad:
Rellen
De Italiaanse politie heeft vanmiddag de Spaanse Trappen in Rome ontruimd. Meerdere relschoppende Feyenoord-fans werden opgepakt. De Italiaanse ME greep hardhandig in. Volgens AD-verslaggever Adrianne de Koning is de situatie in de Italiaanse hoofdstad 'heel heftig'.

Volgens De Koning lagen zeker tien jongens op de grond. De politie wilde de fans vermoedelijk weghebben bij de Spaanse Trappen en richting de bussen naar het stadion te dwingen. ,,ze begonnen plotseling te rennen. Ik kon geen kant op.''

,,veel fans zijn woedend door de reactie van de politie. Ze werden in een straat gedreven die steil omhoog liep, waardoor de supporters niet sneller konden doorlopen. De politie is toen op de groep gaan inslaan, waarop een reactie volgde van de fans die met vuurwerk en flessen gooiden."

Bij de ongeregeldheden zijn tien agenten en drie supporters zijn gewond geraakt. Ambulances zouden na de rellen dertien mensen hebben afgevoerd, aldus het Italiaanse persbureau Ansa.

19 februari 2015 om 21:34

de Uefa kan Feyenoord niet straffen voor een paar kleine relletjes in de stad die ook nog eens weden veroorzaakt door overspannen en provocerend optreden van de politie.
In het stadion is volgens mij niks gebeurt dus de Uefa kan geen straf geven.

19 februari 2015 om 21:59

Feyenoord kan niet gestraft worden voor zaken buiten het stadion. Heeft de UEFA vandaag nog bekendgemaakt

19 februari 2015 om 22:15

Ik weet nog in de seizoen 2005/2006 dat de Feyenoord supporters zich in Frankrijk misdroeg en dat Feyenoord uit jet toernooi weg gezet. Ongelofelijk stom en ik schaam mij zich soms als Feyenoord supporter om sommige supporters!

19 februari 2015 om 22:28

Neverbackdown, Nancy was een heel ander verhaal en had te maken met de vrije verkoop en dat daardoor half crimineel rotterdam met levenslang stadion verbod naar Frankrijk ging, Feyenoord kon hier niets aan doen en toen gooide ze ook nog eens iedereen in 1 vak in plaats van al die relschoppers oppakken. Totaal niet met elkaar te vergelijken

20 februari 2015 om 13:11

@weiland, ben je wel helemaal goed bij je hoofd??? Met scherp schieten...

Er zijn 2 kanten aan het verhaal en net als in Nederland zijn daar de Me'ers weer aan het provoceren. Wie slaat mag verwachten terug geslagen te worden. Puur het feit dat het in Rome is, is geen reden om hogere straffen te geven dan anders, ook weer meten met twee maten. Man man man, denk ff na voordat je zulke dingen roept.

19 februari 2015 om 21:15

Prachtig resultaat op basis van onkunde van de grensrechter die niet zag dat Kazim buitenspel stond.

19 februari 2015 om 21:25

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar als Feyenoord weinig te vertellen had en door een eventueel buitenspel doelpunt een gelijkspel afdwingt snap ik dat dat heel zuur is. Maar het Nederlands voetbal mag ook wel eens geluk hebben na alle voorvallen met Ajax in de CL. De twee dubieuze wedstrijden van dinamo toendertijd, dacht ik.

19 februari 2015 om 21:36

het was geen buitenspel want de bal kwam via de keeper en de paal terug en op dat moment stond Kazim niet meer buitenspel.
Dat zijn de regels dus overduidelijk geen buitenspel.

19 februari 2015 om 21:46

PeterHF, ik ben een Feyenoorder maar wel objectief. Dat de keeper hem raakt maakt niet uit. Ook als een speler in komt lopen in de rebound waarbij de keeper hem stopt, is het ook buitenspel.

19 februari 2015 om 22:01

Feyenoord heeft dit jaar diverse doelpunten tegen gekregen op dezelfde manier.
Nadat de keeper hm raakt is er een nieuwe situatie en op dat moment stond hij niet meer buitenspel.
Ik vind het ook een rare regel maar dat zijn wel de regels en we hebben daar al vaak nadeel van gehad en dit keer dus een keer voordeel van die rare regel.

19 februari 2015 om 22:02

Als je club 20x de begroting van je tegenstander heeft en je kunt het niet op eigen kracht afdwingen krijg je het deksel op de neus.

19 februari 2015 om 22:05

PeterHF heeft toch gelijk, omdat de bal via de keeper en de paal terug het spel in kwam. Lees de regels er maar op na ;-)

19 februari 2015 om 22:07

Heerlijke reactie. Totaal niet de wedstrijd analyseren maar op één moment de wedstrijd beoordelen.

Al met al, vooral voor alle ''azijnzeikers'' die het Nederlands voetbal naar beneden praten, een heerlijke uitslag van Feyenoord. Zoals ik hier al vaak heb verkondigd; zo slecht zijn wij helemaal niet..

19 februari 2015 om 22:25

@Kebm Jij noemt het azijnzeikers ... Wij beschouwen ons realisten. Velen hier doen puur aan scorebordjournalistiek. In de eerste helft werd Feyenoord helemaal weggevaagd door Roma, het is een wonder dat het maar bij 1-0 bleef. Je praat nou alsof de ED door dit resultaat meer aanzien gekregen heeft, schei toch uit! Als je zo'n Boulahrouz ziet verdedigen of een Clasie als een E-junior weg zie worden gezet door Nianggolan dan zegt dat toch veel. Doe je ogen open man ipv je gelijk te willen halen na een incidenteel goed resultaat!

19 februari 2015 om 22:35

Savano,

Volgens de gegevens had Feyenoord meer kansen, meer bal bezit betere pases en word Clasie de kleine Maestro genoemd. AS Rome had zeker kansen en wij kwamen zeker een paar keer goed weg, maar zo had ook Feyenoord een paar goede kansen een een aantal goede mogelijkheden.

Verder is het zeker niet incidenteel anders sta je nu niet meer in de EL, verder altijd grappig dat men voor de winterstop zei dat Feyenoord samen met PSV het beste voetbal speelde en nu ineens zeggen die zelfde mensen dat ze er niets van kunnen....tsja

Btw:

wanneer werd Feyenoord weggevaagd?? ze hebben 3 goede kansen gekregen verder was het Feyenoord wat de bal had, samen met Bayern Munchen de enige ploegen die dit seizoen meer balbezit had als AS Roma......je kan dus niet zomaar zeggen dat ze Feyenoord lieten voetballen.

19 februari 2015 om 22:39

Feyenoord is een paar keer goed weggekomen maar Roma ook.
Zo had Feyenoord een strafschop moeten hebben en Roma een rode kaart.
1-1 is dus gewoon een terechte uitslag en eigenlijk had Feyenoord gewoon moeten winnen als ze de penalty hadden gekregen voor de handsbal na de voorzet van Nelom.

19 februari 2015 om 22:47

@peterhf & Bosvelt76, Jullie zitten er naast. Een verdediger of keeper die op de lijn een redding maakt kan Nooit het buitenspel opheffen. Datzelfde geld voor de lat, dat is een dood element wat niet deelneemt aan het spel.

Kazim trekt voordeel uit zijn eerdere buitenspel positie. Daardoor wordt het strafbaar buitenspel. Gelukkig voor Feyenoord is dit niet gezien, maar dat betekent niet dat het niet zo was.

19 februari 2015 om 23:21

haha een keeper of verdediger een dood element noemen

ga de regels ff nalezen, want dit is gewoon onzin

20 februari 2015 om 02:40

Blijkbaar ken jij de regels niet. Wat maakt het nou uit of de bal via de lat op de keeper bij Kazim komt? Op het moment van de schot staat hij buitenspel dus heeft hij voordeel om eerder bij de bal te komen dan de laatste roma speler. Stel je eens voor een speler schiet van de middenveld op de lat en jij staat voor de keeper helemaal alleen 50 meter buitenspel maar omdat de bal via de lat bij jou komt is het geen buitenspel? Haha ga een andere sport volgen als je de regels niet weet. Het is serieus lachwekkend als je dit geen buitenspel noemt.

20 februari 2015 om 07:56

Savano..

En in Engeland, Italië, Spanje en Duitsland wordt alleen maar goed verdedigd?

Prima dat je kritisch bent op de Nederlandse ploegen maar laten we nou niet gaan doen alsof het over de grenzen allemaal 'halleluja' is en wij er niks van kunnen. PSV was, ondanks het verlies, gewoon beter dan de Russische koploper, Feyenoord gelijk aan AS Roma en Ajax wint gewoon van de koploper van Polen. Nee hoor, zo slecht zijn we nog niet..

20 februari 2015 om 09:29

je wilt dus zeggen op het moment dat iemand een vrije trap neemt en de rebound word ingeschoten door iemand die op het moment van schieten buitenspel staat die niet terug gefloten word?
op het moment dat de bal van Immers zijn hoofd afkomt staat Kazim buitenspel en niet zo een beetje ook. dan maakt het niet uit of de bal door de keeper en via de paal weer het veld inkomt. het is gewoon buitenspel.
dat gezegd te hebben hebben wij een wan prestatie geleverd en zijn wij al maanden hopeloos uit vorm.
een Roma in vorm had dit Feyenoord opgerold.
1ste helft speelde Feyenoord een draak van een pot. Vermeer had volgens mij meer balcontacten dan de rest van het veld.
Tweede helft hebben wij Feyenoord teveel in de wedstrijd laten komen.
uitslag is ronduit dramatisch te noemen en ik denk dat wij nog een helse job gaan krijgen om Feyenoord opzij te zetten in een kolkende Kuip.

20 februari 2015 om 13:15

Dan vergeet je ook nog dat Kazim naar de grond getrokken werd, had ook een penal moeten zijn en rood. Al met al komt Roma er goed mee weg, heel simpel dan hadden ze het in de eerste helft maar moeten afmaken waar ze sterker waren.

Nelom speelde een prima wedstrijd vond ik, maar waarom de kans op de 1-2 zo dom uitspelen. Erg jammer, erg genoten van de kracht en inzet van Kazim. En die van Kansdorp een basisplaats lijkt me, die is nu al beter dan Wilkshire en Boulah samen. Vond het wel jammer dat Clasie zich, juist vandaag niet liet gelden. En Kongolo en Vermeer moeten echt beter communiceren, dat leek nergens op. Die scheids was ook prima, liet zich totaal niet beïnvloeden door die Italianen.

Alleen zo zonde dat Feyenoordhooligans, hun eigen cluppie zo benadelen hoe is het toch mogelijk? Ik heb begrepen van andere leden, dat er gewonden agenten waren en talloze spullen vernield. Je loopt nu ook nog het risico, dat je weer wat uitgesloten van de EL of dat er geen fans meemochten..

Gefeliciteerd Feyenoordfans met dit knappe resultaat, erg knap teruggekomen na een moeizame eerste helft.

19 februari 2015 om 20:56

Sorry maar dan verwacht jij echt verkeerde dingen van Clasie net zoals zo velen die hem echt onderschatten.

Vandaag was hij meester op het middenveld.

19 februari 2015 om 21:01

Inderdaad! Vond Clasie ook erg sterk spelen. Fantastisch hoe rustig die blijft aan de bal en vaak de goeie oplossing weet te vinden. Clasie speelde echt als een baas.

19 februari 2015 om 21:18

Wat een rust heeft clasie aan de bal.. Ook al viel die niet op vandaag, heeft hij veel belangrijks gedaan. Verder vond ik el ahmadi wat onrustig dit keer. En zag vaak de ruimtes in de breedte over het hoofd. Kazim speelde vandaag wel lekker, lekker vel weer. En mijn complimenten voor karsdorp.. Heerlijk gespeeld jongen

19 februari 2015 om 21:24

Coco

Ik onderschat hem helemaal niet, ik vond hem alleen te onopvallend spelen. Hij mocht zich wat meer laten gelden vond ik, in een wedstrijd zoals deze.

19 februari 2015 om 21:32

Gelden in welk opzicht, aanvallend? Bij ons is hij vooral een cvm en speelt El Ahmadi naast zich in een iets diepere rol.

Verdedigend, opbouwend, herstellend, rustgevend, hij was vandaag van topniveau. Ik snap niet dat je dat niet hebt gezien, ik denk dat jij iets anders van hem verwacht.

19 februari 2015 om 21:34

De Italiaanse media is lyrisch over het optreden van Clasie, die ook in mijn ogen weer een meer dan uitstekende pot op de Romeinse mat legde maar meningen kunnen verschillen, gelukkig maar.

19 februari 2015 om 21:44

@sulejmanii sorry hoor maar ik keek toevallig naar de wedstrijd met englese commentaar en die waren helemaal weg van Clasie en raakten niet uitgepraat over hem. Hij heerste op 't middenveld.

19 februari 2015 om 21:54

Ik vond clasie juist de beste man op het veld!

19 februari 2015 om 23:09

Cocoafc

Het zal zijn dat ik een andere verwachting had, ik vond zijn beste wedstrijd ooit tegen Ajax thuis. Sindsdien zit ik misschien met iets te hoge verwachtingen, en hij speelde redelijk maar verwachtte net iets meer..

19 februari 2015 om 23:26

hij speelde perfect als verdedigende middenvelder die duidelijk te horen had gekregen dat hij tussen de cv's moest blijven voor de opbouw en bij balverlies hun blijven ondersteunen als het niet lukt de bal direct weer af te pakken

als je kijkt hoeveel gaten hij verdedigend dichtloopt, ballen afpakt en constant naar voren probeert te spelen dan zie je dat die jongen erg ver gaat komen

ook wint hij verdomd veel duels voor een klein kereltje, dit heeft mi vooral met instelling en positionering te maken, dus als hij een jaar of 28 is en fysiek op zn op is zal het een heerlijke middenvelder zijn waar we in het nederlands elftal ook veel plezier aan gaan beleven

20 februari 2015 om 20:04

Dan moet je een ander niet de schuld geven omdat niet aan "jou" verwachtingen worden voldaan.

Vergeet niet, het zijn "jou" verwachtingen. En in dit geval verwacht jij andere dingen dan van een cvm gevraagd wordt. Beetje typisch dat je een klassieker erbij haalt als zijn beste wedstrijd, toevallig ook gekeken?

Denk je dat hij zijn niveau nooit meer gehaald na die klassieker, want zo breng je het wel.

19 februari 2015 om 20:56

Nelom speelde slecht hoor! Met kers op de taart die "kans" op 1-2 idd.

19 februari 2015 om 20:57

Gefeliciteerd trouwens Feyenoorders voor die keurige resultaat!

19 februari 2015 om 20:57

Clasie viel totaal niet op, en dat is juist een compliment!
Zo degelijk gespeeld en geen grote fouten gemaakt.

19 februari 2015 om 20:59

Zolang het niet in het stadion gebeurt doet de Uefa er normaal gesproken niks mee. Neemt niet weg dat het ongelofelijk triest is en dat tuig hard gestraft mag worden.

19 februari 2015 om 21:03

er is heel weinig gebeurt maar de uefa en de pers overdrijven weer enorm zoals gewoonlijk.

19 februari 2015 om 21:12

Heel weinig gebeurt? Er zijn monumenten enal gesloopt. kom is op man. Hoe gek ben je dan.

19 februari 2015 om 21:18

Heel weinig gebeurd? Vandalisme, openbare geweldpleging en vechten met de politie vind jij allemaal normaal?

19 februari 2015 om 21:40

vechten met de politie kwam pas toen de politie als een blinde begon te slaan en Feyenoorders laten zich niet ongestraft slaan, ook niet door de politie.
een paar vernielingen vinden altijd wel plaats als je 6000 man bij elkaar hebt dus het wordt allemaal weer zwaar overdreven want ze doen nu net of de hele stad gesloopt is terwijl het maar om een paar kleine vernielinkjes ging.
Een hoop van de arrestaties gingen bijvoorbeeld over wildplassen en dat lijkt me nu ook geen halsmisdaad om een hele hetze over te beginnen.

19 februari 2015 om 22:30

op 6000 man is het echt niet veel, verder associaal optreden van de politie vandaag, er zullen waarschijnlijk een hoop klachten richting Rome komen, een beetje zoals Celtic in Amsterdam daar zijn de advocaten ook nog steeds bezig met rechtzaken tegen de politie

20 februari 2015 om 00:37

"Een paar vernielinkjes" is heel normaal als je bezoekende supporter bent, maar de politie die optreedt teggen vernielende tokkies, dat is niet normaal? Right.

20 februari 2015 om 02:17

Onze Amsterdamse vrienden vallen bij iedere Europese tegenstander keer op keer cafe's aan waar (onschuldige) supporters van de tegenstander een biertje aan het drinken zijn. Over deze trieste aanvallen hoor of lees je zelden iets, hooguit als je er echt naar op zoek gaat. Maar als het Feyenoord betreft...
Illimunatie

20 februari 2015 om 09:29

@Pedro1908 Jouw reactie is zo tekenend voor wat er mis is in het voetbal. Een verantwoordelijke, fatsoenlijke voetbalsupporter keurt dit soort vandalisme gewoon af. Jij gaat er een Ajax - Feyenoord dingetje van maken, volkomen absurd. Dit gaat over acceptabel menselijk gedrag, niet over de strijd tussen twee voetbalclubs. Ajax heeft hier bovendien helemaal niets mee te maken. Bij Ajax lopen net zulke tokkies rond als dit Feyenoord tuig. En al hun vernielingen, bedreigingen en matpartijen moeten gewoon keihard afgekeurd en bestreden worden. Deze keer zijn het de Feyenoorders die zich ernstig misdragen. Als je onderdeel wil zijn van de oplossing, dan spreek je jezelf er tegen uit. Als je onderdeel wil zijn van het probleem, dan ga je roepen dat misdragingen van Ajax-supporters minder aandacht krijgen.

20 februari 2015 om 15:34

In mijn ogen is jou reactie tekenend voor het probleem in voetbal maar ook in de maatschappij. Dit hele hooligangebeuren is een politiek machtsspelletje over de rug van supporters en mensen zoals jij trappen er met open ogen in. Nieuws is politiek en politiek is liegen

20 februari 2015 om 16:48

Pedro

Beetje triest hoor, Ajax erbij halen heeft er helemaal niks mee te maken.

19 februari 2015 om 21:00

Haha, Clasie liet zich niet gelden? Dit is neem ik sarcasme? Clasie wordt een topper en dat iedereen met ook maar een klein beetje voetbal kennis gezien ook...

19 februari 2015 om 21:00

Clasie zat een paar keer er erg goed tussen en zijn lange pass op El Amadi 1e helft was ook uitstekend. Maar geen 9 ofzo, maar zeker wel uitstekend.

19 februari 2015 om 21:00

Nelom vind ik zooo matig altijd. Boulahrouz was niet om aan te zien liep steeds overal half half, dekte de spits niet en zette geen volle druk. Wilkshire kan ook geen een fatsoenlijke voorzet geven en die Karsdorp liep steeds te ver voor Gervinho terwijl Gervinho velen malen sneller is. Immers was veel aan het zwemmen en de afstand tussen de verdediging en het middenveld was veelste groot.

19 februari 2015 om 21:05

Nelom speelde de 1e helft inderdaad matig maar de 2e helft was hij redelijk.
Bouhla deed het naar behoren en Karsdorp viel gewoon goed in.
Van mij mag hij wel in de basis blijven spelen want Wilkshere is gewoon niet fit meer.

19 februari 2015 om 21:29

Wilkshere was nog ruim de slechtste van de 4 die jij noemt. Die man is gewoon te oud, te blessuregevoelig, niet genoeg techniek, verdedigend langzaam en maakt bijna geen gebruik van de ruimte voor hem.

19 februari 2015 om 21:42

gewoon niet meer opstellen want hij schijnt een clausule te hebben dat zijn contract automatisch verlengd wordt bij een bepaald aantal gespeelde wedstrijden.

19 februari 2015 om 22:07

Boulah voorkomt tot 2x toe een doelpunt. Speelde misschien niet top, maar zeker wel een voldoende gescoord.

19 februari 2015 om 21:01

Liever zonder fans dan met dit soort 'fans'

19 februari 2015 om 21:20

Het lijkt me duidelijk dat dit soort type's niet onder de noemer "fan" vallen maar onder de noemer "relschopper/lastpak/hooligan".

19 februari 2015 om 21:31

Daarom ook de haakjes.

19 februari 2015 om 21:59

Wat doe jij hier? Ga lekker naar een Engelse voetbalsite ofzo. Support you're local! On: mooi resultaat en verdient. Voor Italiaanse ploegen hoef je echt niet meer bang te zijn...

19 februari 2015 om 22:56

your.

Als je met Engelse uitspraken komt, doe het dan goed.
En waarom zou hij? Misschien is hij geen Rotterdammer, weet jij veel.

Iedereen is vrij om fan te zijn van welke club dan ook.

19 februari 2015 om 22:59

Support, jij bent lokaal! Haha On; ze hebben toch gewoon keihard gemazzeld de eerste helft? Je kan me niet wijs maken dat een middenveld met derossi en pjanic niets voorstelt. Gewoon een incident, niets meerr

19 februari 2015 om 21:01

ik vond Nelom de 1e helft juist erg slecht spelen, de 2e helft herstelde hij zich wel.
Overigens had de actie die jij noemde gewoon een penalty voor Feyenoord moeten opleveren wnt de verdediger kreeg de bal duidelijk tegen zijn arm.
Maar 1-1 is ook een goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

19 februari 2015 om 21:02

Heerlijke schijnbeweging van kasdorp, hij begrijpt dat je met lichaamstaal de tegenstander een andere kant op kan sturen, 2 Italianen de verkeerde kant op (dachten aan een terugspeelbal) En daarna nog een paar goede acties, ik denk dat deze jongen in zon belangrijke wedstrijd tegen een roma geweldig zijn mannetje heeft gestaan. Ik zeg gun hem maar een basisplaats en kijken wat hij ermee doet. Nee nee nee nelom.. Zonde dat je zo slordig met die kans opging voor de 1-2 Maar goede uitslag voor een uitwedstrijd! Nu wil ik de Kuip wel zien volgende week, zijn er nog kaarten te halen??? Zal wel niet haha

19 februari 2015 om 21:03

Kasdorp was verdedigend dramatisch. Werd de 2e helft gered door Boulahrouz maar Gervinho liep wel 3x uit z'n rug weg. Prima voetballer maar geen rechtsback, dat is nu wel duidelijk. Clasie motm, die was geweldig. Kongolo goede 2e helft, Immers en El Ahmadi ook prima.

19 februari 2015 om 21:08

Karsdorp heeft weinig fout gedaan in tegenstelling tot Wilkshere die het niet kon belopen.
Clasie speelde inderdaad een geweldige 2e helft zoals eigenlijk het hele team een goede 2e helft speelde.
Ook Kazim was de 2e helft belangrijk en niet alleen met zijn doelpunt.

19 februari 2015 om 21:03

Vond Nelom juist minder en Clasie juist erg goed, ja hij krijgt minder ruimte en heeft dan soms een andere oplossing als in de Eredivisie maar ja dat is niet raar natuurlijk.

19 februari 2015 om 21:04

Clasie was juist een van de beste bij feyenoord. Hij bepaalde het tempo, verspeelde niet of nauwelijks de bal en was zo'n beetje de enige die de oplossing naar voren zocht. Enige minpuntje: die domme gele kaart voor het wegtrappen van de bal.

19 februari 2015 om 21:08

Clasie speelde gewoon goed, paar hele goeie onderscheppingen en zn passen waren ook dik in orde, goed vanuit zn taak gespeeld.

Mooi resultaat voor Feyenoord, die uitgoal is gemaakt; een keer flink doordrukken in de Kuip en Feyenoord is weer een ronde verder!

In de eerste helft werd Feyenoord verslagen door de snelheid en de individuele kwaliteiten van verde en Gervinho. En hadden ze geluk dat het maar 1 goal was Na de gelijkmaker had Feyenoord het heft in handen. Waar kazim eigenlijk de 1-2 had moeten maken. En nelom ook meer had moeten doen. Al met al was een gelijkspel wel verdiend. Met een sterke clasie el ahmadi en immers De scheidsrechter was zeker niet de beste vanavond.

19 februari 2015 om 20:57

@GU Ben het met je verslag eens, maar Clasie speelde imo absoluut geen sterke wedstrijd. Juist nu hij zichzelf kon laten zien vond ik hem sloom en weinig aanvallend spelen.

19 februari 2015 om 21:00

Tweede helft was hij best goed toch

19 februari 2015 om 21:07

Mijn excuses, maar heb je er echt geen verstand van. Jullie verwachten misschien dat hij als middenvelder dynamisch is en aanvallend nadrukkelijker aanwezig is, maar dat wordt overgelaten aan El Ahmadi.

Clasie was de absolute meester op het middenvel. Vind je van niet, dan wil ik graag weten wie jij zo goed zag spelen als Clasie.

19 februari 2015 om 21:10

100 passes, das verreweg het meest van alle spelers op het veld, met een 92.1% completion. Meeste key passes in de wedstrijd. Dat zijn Xavi stats.

19 februari 2015 om 21:11

woezel: jij hebt er duidelijk geen verstand van want Clasie speelde weer uitstekend.

19 februari 2015 om 21:15

Bedankt Wisconsin.

En ik kan je zeggen dat die passes die fout gingen, risicovolle diepe passes waren en geen balletje over drie meter die mis gingen.

19 februari 2015 om 21:02

Verslagen door Gervinho? Da's wel erg slecht.

19 februari 2015 om 21:14

Als Gervinho in de eredivisie zou spelen zou hij elk jaar de beste zijn. Zijn snelheid was een sterk wapen tegen wilkshire en boulahrouz

19 februari 2015 om 21:09

de scheidsrechter was inderdaad slecht want Feyenoord had een penaltymoeten hebben bij die laatste actie van Nelom en de doodschop tegen Kazim had dieprood moeten zijn.

Respect voor Kazim! Dik man of the match! Bron: Johan Derksen!

Feyenoorders.. Mijn respect voor jullie. Lekker geknokt, goed gevoetbald. Ben trots op het Nederlands voetbal. Volkomen verdiend mannen! Groeten uit Amstrrdam. Viva Hollandia!!

19 februari 2015 om 21:01

Thanks voor je waardering! Zien we niet vaak uit Amsterdam!

19 februari 2015 om 21:09

Hopen dat jullie vandaag ook een goed resultaat neer zetten!

Heel knap gedaan Feyenoord! Wie had dat gedacht zeg! Nu proberen thuis af te maken anders heb je nog niks aan dit goede resultaat! Goed voor het Nederlands voetbal deze prestatie!

Dat Roma is geen bijzondere ploeg. Hebben voor een topclub wel héél erg weinig creativiteit. Prima tweede helft en resultaat van Feyenoord. in de Kuip valt dit Roma wel te pakken.

19 februari 2015 om 21:04

Missen echt heel erg veel spelers. Maar idd, zit weinig creativiteit in dat middenveld. Toch kregen ze een aantak grote kansen. Echt geweldig resultaat van Feyenoord.

Ik tril zowat van de euforie, wat een geweldig resultaat.

Als iemand nog wil beweren dat Clasie niet klaar voor de top is heb je vandaag niet gekeken. In combinatie met El Ahmadi echt de absolute meester op het veld, wat een topprestatie vandaag!!!!

19 februari 2015 om 20:57

Clasie, El Ahmadi en oook Kazim speelden inderdaad echt top. Kazim vooral tweede helft. Een beetje Balotelli met AC Milan tegen Ajax, gewoon voor de overtredingen spelen. Ook Karsdorp viel ontzettend goed in, was echt bang dat ie de druk niet aan zou kunnen. Heerlijk. Dit moet gewoon kunnen in de Kuip!

19 februari 2015 om 21:04

Kazim was idd ook erg sterk, sluw en slim vandaag. Aannames sn balbezit was hij ook verassend goed.

Ondanks die kopbal van Immers heeft hij echt weer nul komma nul toegevoegd bij Feyenoord. En ja hollen en vliegen zal ik dan weer horen, maar dat kan iedere andere prof ook en als ik niks anders zou kunnen zou ik dat ook doen. Maar goed hij heeft wel ze bijdrage hier en daar hoor, maar elke andere speler zou dat op ze minst ook doen en aanvallend een creatieve impuls geven
geven.

19 februari 2015 om 21:09

Ik heb echt zitten genieten van Kazim vandaag. Ik heb vaak kritiek op hem, maar vandaag was hij fantastisch. Hij haalde het bloed onder de nagels van de roma verdedigers vandaan. Dat kon je ook wel zien aan die schandalige tackle op het eind van mbiwa (wat natuurlijk rood had moeten zijn). Immers was weer eens waardeloos.

19 februari 2015 om 21:09

Tsja. Ik ben best tevreden met Immers. Het is natuurlijk een ongepolijste kerelt, maar hij doet zijn ding, en dat doet hij altijd. Verzaakt zelden. Probleem is vooral dat onze vleugelspelers zo uit vorm zijn. Ik ben namelijk voor een goede rechtervleugelspeler zodat Toornstra op 10 kan en Immers naar de bank. Dan heb je een middenveld met Toornstra, El Ehmade en Clasie. Dat moet echt geweldig zijn. Toornstra kan hetzelfde als Immers brengen kijkende naar loopvermogen. Daarbij krijg je alleen wél iemand die kan voetballen. Goed schot, goed overzicht etc. Enige wat je wellicht mist is dan de kopkracht van Immers. Maar ach. Als Kazim zo speelt heb je Immers daarvoor niet nodig.

19 februari 2015 om 21:13

Precies je zegt het eigenlijk allemaal goed hoor. Hij doet zijn ding, hij speelt ook alleen voorzichzelf. Voetballen voegt hij niks toe, dus dan gaat hij maar rennen. Kan prima als een vrije centrale middenvelder, maar nooit als tien.

Onze vleugels renderen simpelweg niet, omdat onze 10 geen enkel kenmerk van een tien heeft. Onze vleugels moeten het allemaal zelf doen en een speler als Kazim is niet goed genoeg om uit te zakken ala Pelle om de vleugels in te spelen.

20 februari 2015 om 10:06

Kazim speelt in Europese wedstrijden beter dan in de eredivisie. Thuis tegen Sevilla vond ik Kazim ook al erg nuttig en uit bij Standard was hij zeker niet slecht, net als thuis tegen Rijeka.

Heerlijk resultaat van Feyenoord, nu thuis met het publiek er achter geef ik Feyenoord een goede kans. Roma verkeert niet in grootste vorm.

19 februari 2015 om 21:08

Ik zou het maar normaal vinden dat Feyenoord zijn volgende Europese thuiswedstrijden voor lege tribunes speelt. Trieste gebeurtenis daar in Rome.

19 februari 2015 om 21:10

Eens, het is een smet op het resultaat. Maar ik vraag me af hoeveel van die relschoppers hier een stadionverbod hebben. Het zou me niet verbazen als het grootste deel namelijk hier geen stadion meer mag betreden. Of is de regelgeving al zo nauw dat zij tijdens Europese uitwedstrijden niet in de speelstad van Feyenoord aanwezig mogen zijn?

19 februari 2015 om 21:23

Nee, die regeling is helaas niet zo nauw. Deze relschoppers/hooligans zijn ook geen fans. Ja, ze zullen zichzelf vast fan van Feyenoord vinden maar zoals eerder al gezegd zullen ze vrijwel allemaal bekend zijn bij justitie en al lang een stadion verbod hebben.

Je kan, helaas in dit soort gevallen, iemand niet verbieden om "op vakantie" te gaan naar een bepaalde stad. Ook niet als daar toevallig een voetbal club speelt...

19 februari 2015 om 21:38

Oke. Met de Voetbalwet in Nederland waarbij de meldplicht geldt voor deze gasten op wedstrijddagen moet het ook mogelijk zijn om dit door te trekken naar internationaal niveau.

19 februari 2015 om 21:45

Feyenoord krijgt geen straf omdat de Uefa geen straffen kan uitdelen voor dingen die buten het stadion zijn gebeurd. Verder is ook de politie fout geweest vandaag lees het stuk op het AD, zelf de live cams gezien van het plein vandaag en het was echt asso wat de politie deed. Verder zijn die gasten genoeg gestraft denk ik, 18 maanden, 6 maanden en 45000 euro boete en daarbij Feyenoord een slechte bezorgd.

Maar goed, nu thuis afmaken en volgens de mensen van de statestieken hebben we 76 procent kans haha

Wedstrijd niet gezien, maar een heel knap resultaat! Goed gedaan Feyenoord!

Het is echt ongelooflijk. Je denkt dat ze het niet kunnen, dat het nu toch niet lukt, maar als ze echt hun best doen dan weten ze toch elke keer weer een nieuwe manier te vinden om het gigantisch te verneuken. Echt waar, het is heel bijzonder. Stuk voor stuk internationals of ex-internationals en nog steeds kunnen ze geen fatsoenlijk voetbal op de mat leggen. Er is niet eens een ondergrens, dit Roma wint nog niet van een Chinese amateurploeg momenteel. Al ben ik niet verrast, want het blijft Roma.

Maar goed, het lag wel een beetje in de lijn der verwachting van ons spel de laatste maanden. Gewoon goed die dalende lijn doorgetrokken. Verona dit weekend, benieuwd of ze deze fantastische reeks van 2 overwinningen in 11 wedstrijden een passend vervolg kunnen geven. Zou toch wel weer een bijzonder knappe prestatie zijn.

19 februari 2015 om 21:17

Hoe kan het dat het toch opeens zo slecht gaat met jullie? Volgens mij licht jullie ziekenboeg toch niet vol?

19 februari 2015 om 21:23

Bayern vernietigde het zelfvertrouwen en aan het begin van het seizoen zijn er fouten gemaakt in de fysieke voorbereiding, want iedereen oogt vermoeid en slap.

Garcia heeft veel te veel druk op de spelers gelegd met de uitspraken over de Scudetto, alle spelers zijn uit vorm, gedemotiveerd, niet fit, er liggen vijf spelers de rest van het seizoen in de lappenmand en de rest is allemaal al een keer geblesseerd geweest.

Maar goed, dit is prima voor jullie, want binnen nu en een maand staan jullie tweede. Succes in de CL volgend jaar, want wij gaan dat niet halen.

19 februari 2015 om 21:33

Ik vond jullie toch wel een scudetto waardig elftal hebben. Nog niet op hetzelfde niveau als Juve maar zeker die wat het dichst in de buurt kwam. De wedstrijd tegen Bayern was natuurlijk pijnlijk maarja het is wel Bayern zij kunnen bijna iedere ploeg in Europa zo'n pak slaag geven. Voor hetzelfde geld krijgen wij ook nog een vorm dip, en ook met de derde plaats is CL voetbal niet onbereikbaar, gewoon vertrouwen houden.

Zo trots op Feyenoord prima resultaat. Thuis afmaken.

Mooi resultaat van Feyenoord. Leo is ook weer helemaal in zijn nopjes met de 1-1.

Clasie is te goed voor Feyenoord. Won de strijd op het middenveld van Pjanic en speelde net als heel Feyenoord als strijders. Respect hoor voor deze geweldige prestatie.

Die kazim speelde slim geweldig feyenoord nu nog 0-0 spelen in de kuip

Heerlijk, goede uitslag voor Feyenoord. Nu thuis in de Kuip afmaken.

Ik had het aan bet begin van het seizoen niet verwacht maar tegenwoordig ga ik elke week weer met frisse tegenzin voor de buis zitten. Dramatisch voetbal dat we tegenwoordig spelen. En pjanic, van beste tot slechtste speler van de ploeg. Die vent raakt geen ene pepernoot meer.

1-1 was natuurlijk 100% buitenspel, maar dat maakt in dit geval niet uit.
AS Roma verzuimde het de 1e af te maken en had met 3-0 voor moeten staan.

Feyenoord in de 2e helft de bovenliggende partij en er zat zelf een 3 punter in. Helaas niet geworden, maar hiermee moet je het thuis toch afmaken.

19 februari 2015 om 21:45

peskens: Als je de regels kent weet je dat het geen buitenspel was.
Hij stond buitenspel toen Immers kopte maar omdat de bal via de keeper en de paal weer het veld in kwam was er een nieuwe situatie en toen stond hij gen buitenspel meer.
Zo heeft Feyenoord dit jaar ook al een paar doelpunten tegen gekregen.
Het is een rare regel maar volgens de regels was het dus overduidelijk geen buitenspel.

19 februari 2015 om 22:50

Een ander betichten dat hij de regels niet kent en dan zelf met een volledig fout antwoordt komen...

Citaat uit de spelregels:

“voordeel trekken uit de buitenspelpositie” betekent het spelen van de bal, die terugkomt van de doelpaal of doellat terwijl hij zich op het moment van spelen in buitenspelpositie bevindt of het spelen van de bal, die terugkomt van een tegen- stander terwijl hij zich op het moment van spelen in buitenspelpositie bevindt.

Dit was bij Kazim duidelijk het geval, het is hier dan ook gewoon strafbaar buitenspel.

20 februari 2015 om 13:26

Mitchell, uit welke bron komt dat? Ben altijd wel benieuwd naar die regels?

Jordi clasie wat een baas

19 februari 2015 om 20:59

Maar echt. Was totaal geen fan van hem, maar hij speelt echt heel goed en vooral slim. Verdedigend net overal tussen zitten. Ben benieuwd naar zijn plafond.

19 februari 2015 om 21:05

Fijn dat steeds meer mensen inzien dat deze jongen echt een topper kan worden. Doet geen stap teveel, zit overal tussen. Daarbij geeft ie echt geweldige passes. De bal op El Ehmadi was zo'n voorbeeld. Ik heb hetzelfde, ben echt benieuwd hoe ver die jongen kan komen.

19 februari 2015 om 21:46

Vogel: hij speelt al jaren goed maar gelukkig gaan zelfs psv-ers zoals jij nu inzien dat hij niet alleen een topper wordt maar dat nu al is.

super gedaan zeg, feyenoord heeft vechters in het team die er voor willen gaan, geen balletjes breed en terug of afwachten maar gewoon knokken.als ajax hier had gespeeld was het met nul punten naar huis gegaan.

Maar vermeer en kongolo echt beter comminiceren ff oefenen tijdens de training

19 februari 2015 om 22:25

Het lijkt inderdaad wel of er 1 Chinees spreekt en de ander Pools, de communicatie van die twee lijkt al tijden nergens op.

Goed resultaat van Feyenoord ! Nu staan ze er goed voor in de thuiswedstrijd.

Schaam je roma, eerst word je centrum kort en klein geslagen en op t veld zag t slecht uit, als fey 80km ten zuiden waren geweest, was het hun dun door de broek gelopen

19 februari 2015 om 21:14

Wat wil je nou? De laatste keer heeft een Romein gereageerd door het vuur te openen op een paar supporters en toen was het ook weer niet goed.

Roma speelt al maanden dramatisch, dus het spel van vandaag was voor mij niet verrassend.

19 februari 2015 om 21:53

om je stad zo te laten vernielen dat kan echt niet.
dat vond vooral het triestigst, waar waren die zogenaamde ultras v roma

19 februari 2015 om 21:48

napule: ik hoop dat we volgende keer naar Napoli moeten dan zal je merken dat Napels ook zal schrikken.

19 februari 2015 om 21:55

Hahaha, laat me niet lachen, in napels waren jullie never nooit heelhuids eruit gekomen, de camorra zouden jullie een poepie laten ruiken

19 februari 2015 om 22:59

Peterhf, jij bent echt een zielig mannetje.
Je paar al die hooligan onzin alleen maar goed,

19 februari 2015 om 23:01

ik praat niks goed maar het wordt wel gewoon erger gemaakt dan het in werkelijkheid was.

20 februari 2015 om 08:07

Ik wil het absoluut niet goedpraten hoor Macereal, maar volgens mij reageert Peterhf zo door napule2020, die naar mijn mening provoceert en deze reactie dus uitlokt. Ik citeer: "als fey 80km ten zuiden waren geweest, was het hun dun door de broek gelopen"

Mooi resultaat al ben ik bang dat de volgende wedstrijd op papier word afgewerkt.

19 februari 2015 om 21:50

reservebankje: dat hoop je misschien maar is nergens op gebaseerd.
In het stadion was het rustig dus de Uefa kan geen straf uitdelen.

19 februari 2015 om 23:32

Uefa kan gewoon een straf uitdelen. Ook boetes, hoeft niet in het stadion perse te zijn.

Clasie...baas...die gast doet echt niks meer fout zeg.

Jammer genoeg heb ik de wedstrijd gemist, maar hoe deden Vilhena en Kazim het?

19 februari 2015 om 21:03

Kazim speelde een geweldige tweede helft. Als hij zo in de Eredivisie speelt, zie ik Feyenoord Ajax nog inhalen.

19 februari 2015 om 21:06

Bedankt voor je reactie! En hoe deed Vilhena het?

19 februari 2015 om 21:25

Vilhena was niet best. Ook op linksbuiten (of vooral) was het eigenlijk niet om aan te zien en heeft die aanvallend niks kunnen brengen. In verdedigend opzicht niet opvallend dus dat is prima.

19 februari 2015 om 21:50

2e helft speelde Vilhena wel een stuk beter dan in de 1e helft.

19 februari 2015 om 21:07

Kazim had het de eerste helft moeilijk maar deed het aardig, tweede helft was hij een plaag voor de Roma verdediging.
Vilhena was eerste helft zeer slecht, echt verschrikkelijk, tweede heflt was een stuk beter maar ook niet geweldig. Dankzij hem kon Nelom wel een paar keer goed opkomen.

echt een schande voor het italiaanse voetbal dit. echt jammer dat roma zo zwak speelt de laatste tijd en dat ze door een offside goal van kazim 1-1 spelen. aan de ene kant is feyenoord wel strijdlustig. ben benieuwd naar volgende week in de kuip. hopelijk wint roma dan wel voor het italiaans voetbal.

Heerlijk resultaat. Tegen dit Roma kon Feyenoord het o zo belangrijke uit-doelpunt maken en het is ze gelukt. Met een beetje geluk was het hier nog 1-2. Nu kan Feyenoord dit thuis afmaken. Goed voor het Nederlands voetbal.

prima gedaan jongens, gefeliciteerd, was lastige wedstrijd voor jullie

geweldig resultaat met de nodige geluk, was wel teleurgesteld in de creativiteit van de voorhoede

Kazim speelde erg slim alleen comminicatie moet beter bij vermeer en kongolo

Prima resultaat ik hoop dat ze het redden.

Goed resultaat! Ik wou dat Feyenoord tegen ons verloor en in Europa gun ik ze alles, goed voor Nederlandse voetbal! Ze hadden vandaag duidelijk geen Pelle meer nodig, Kazim heeft goede balcontroles en is niet zomaar van de bal af te houden, zelfs niet door Roma! Prima speler voor Feyenoord

Zonde dat Nelom op het eind niet rustig blijft en er gewoon 1-2 van maakt! Dan was het bijna een formaliteit geweest in de Kuip volgende week.

Wanneer Feyenoord doorgaat is dat natuurlijk geweldig voor het Nederlandse voetbal! Alle Feyenoord-fans gefeliciteerd!

Nice! Hoe was Boulahrouz eigenlijk. Heb de wedstrijd niet kunnen zien.

19 februari 2015 om 21:42

Speelde rond een 6, niet geweldig, niet super slecht maar had wel een aantal slippertjes die gevaarlijk uitpakten, vooral eerste helft. Tweede helft hield hij zich prima staande

19 februari 2015 om 21:52

hij speelde niet slecht maar ik hoop wel dat van Beek volgende week weer kan spelen en Wilkshere niet meer opstellen anders zit je nog een jaar aan hem vast.

Ik heb helemaal niets van de wedstrijd gezien, maar dit is een heel erg goed resultaat van Feyenoord. Mogen ze erg trots op zijn. Van de drie clubs had ik vooraf alleen Ajax een reële kans gegeven om door te gaan. Na dit resultaat komt Feyenoord daar zeker bij.

Beetje gelukkig maar ik maal er niet om! Ik vind wel dat Roma echt slecht is op het moment dat ze zelf het spel moeten maken. Kazim paste met zijn valse maniertjes perfect bij de Italiaanse speelstijl van Roma en de scheidsrechter die ook zo floot.

Mooie prestatie van Feyenoord. En nu thuis afmaken en een ronde verder. Hier ben ik best jaloers op. Wij zijn na een goede helft al weer zo goed als klaar in Europa.

Prima resultaat maar we zijn er nog lange niet. Als Roma ff aanzette kregen ze paar 100 kansen.

Ik vindt het een beetje een opgeblazen verhaal over de rellen. Er zijn er tientallen van de 5000 die niet tegen alcohol kunnen, wat erg !!!!! Overal gebeurd dit.

19 februari 2015 om 21:53

klopt en als de politie dan overspannen gaat ingrijpen lijkt het al snel of er rellen waren.

19 februari 2015 om 22:17

Zijn gewoon een stelletje idioten. Paar jaar stadions verbod opleggen !!!

Zonde dat dat tegendoelpunt Roma ervoor zorgde dat Roma van slag raakte. Daarvoor was het niet dominant, maar leek het wel 't duel te controleren. Maar goed, Roma in haar huidige vorm had ik eerlijk toch niet zo veel vertrouwen in. Torino gedeeltelijk en ook Napoli vervullen wel hun plicht voor de punten voor Italië. Nu is het hopen dat Inter en Fiorentina ook wat kunnen verassen.

En die barbarij rondom het duel: Ik kan me echt niet bedenken waarom iemand zo'n stad probeert te krenken. Zelden heb ik gehoord van voetbalsupporters die vernielingen aan de cultureel historische parels van Rome. Ik hoop dan ook dat net zoals met Chelsea van de week, Rotterdam en Rome gaan samenwerken om die lui hardhandig te straffen. Is ook wel nodig, want de reputatie van sommige Roma ultra's is op het punt van "wraak" nogal daar. Het is echt te hopen dat die het "recht" niet in eigen handen gaan nemen bij de return.

Wat kan ik als ajacied genieten van feyenoord zeg.

Ik zie Feyenoord in de Kuip gewoon winnen hoor

Netjes van Feijenoord. Tweede helft zat meer in. Had zeker een rode kaart verwacht en ben niet zeker of het een penalty had moeten krijgen, maar goede strijdlust gezien en een mooie uitgangspositie voor de thuis wedstrijd.
In de Kuip kunnen ze zo maar winnen denk ik.

Goed resultaat, volgende week thuis afmaken!

Knap hoor dit gaat Feyenoord thuis afmaken!

Doumbia mocht toch niet EL spelen?

20 februari 2015 om 10:27

Regel is veranderd volgens mij en hij had ook alleen CL gespeeld dit seizoen.

Lex Immers is ook niet helemaal goed. Hoe kun je nou na de wedstrijd zeggen wij hebben de beste supporters als ze smiddags weer is een half plein hebben afgebroken. Succes Gudde.

"prachtig" resultaat vooral als een scheidsrechter niet ziet dat het buitenspel was , maar dat komt voor.
Gele van Wilkshire opgelopen door een dikke fout van die wereldspeler Clasie die ook nog een hoog cijfer krijgt voor zijn balletjes breed en de helft van de passes die niet eens aankomen.

20 februari 2015 om 10:26

Verder alles goed met jou.

20 februari 2015 om 10:29

Enige pass van Clasie die niet aankwam ja daar heb je gelijk in !
Maar Wilkshere hoeft die overtreding niet eens te maken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

440 fans
Aanvaller, 44 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 juni
Atalanta is nog steeds bezig om Sven Botman los te weken bij Lille OSC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren