Atlético vrolijkt terugkeer Torres op met zege op Real

Woensdag, 7 januari 2015 om

Atlético Madrid heeft uitstekende papieren om de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi, de Copa del Rey, te bereiken. De landskampioen won in eigen huis met 2-0 van stadsgenoot en rivaal Real Madrid, dat maar weinig indruk maakte in een kolkend Vicente Calderón. De wedstrijd stond in het teken van de terugkeer van Fernando Torres, maar de spits (die een basisplaats had bij de thuisclub) kon zijn stempel niet drukken. De terugwedstrijd wordt gespeeld op 15 januari.

/

Het was fris aan de oevers van de rivier de Manzanares, maar in Vicente Calderón steeg de temperatuur tot grote hoogten. Dat had te maken met de rentree van Torres, die na een afwezigheid van meer dan zeven jaar was teruggekeerd bij ‘zijn’ Atlético. De spits kon zijn basisplaats in de openingsfase niet opluisteren met gevaarlijke acties of een goal; hij stond voornamelijk buitenspel.

Real Madrid had in de beginfase de overhand. Keeper Jan Oblak van Atlético Madrid moest al na een minuut ingrijpen bij een kopbal van Sergio Ramos, terwijl een doelpunt van Gareth Bale werd afgekeurd wegens een overtreding. In de tegenstoot van die laatste actie tekende Atlético voor het eerste gevaar: Antoine Griezmann vond de vuisten van doelman Keylor Navas. Diezelfde Griezmann was niet veel later weer gevaarlijk, toen hij Raphaël Varane beroofde van de bal. De jonge Franse verdediger van Real Madrid herstelde zijn fout echter met een magistrale tackle.

/

Een interessante eerste helft was het verder niet en voor een doorbraak leek het wachten op de komst van een wisselspelers als Koke, Arda Turan (Atlético) of Cristiano Ronaldo (Real). Nog voor de entree van dat trio viel echter de 1-0, toen Sergio Ramos zich in het strafschopgebied vergreep aan Raúl García. De Atlético-middenvelder liet zich gewillig naar het gras trekken en ontfermde zich zelf over de strafschop: 1-0.

Torres leek de penalty niet te willen nemen en direct na de treffer mocht de verloren zoon naar de kant. Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti bracht vervolgens Ronaldo het veld in teneinde nog iets te forceren, maar dat lukte niet. Aan de andere kant viel zelfs de 2-0, toen José María Giménez prachtig binnenkopte uit een hoekschop. De frustraties liepen vervolgens op bij de bezoekers: Álvaro Arbeloa gaf Gabi een beuk en de verdediger had geluk dat hij op het veld mocht blijven staan. Omdat Atlético geen tegendoelpunt kreeg, heeft het een uitstekende uitgangspositie met het oog op de return.


Poll

Denk je dat Real Madrid de 2-0 nog gaat repareren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

250 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

We moeten het recht trekke vandaag waren we echt dramatisch.

7 januari 2015 om 22:54

Real was beter alleen ramos weer met een storing in zijn hoofd en toe ging het bergafwaarts

7 januari 2015 om 22:56

Real was helemaal niet beter . (rm sup) De hele tijd balverlies, slechte passing, geen gevaar op doel.

7 januari 2015 om 22:57

Heb je de eerste helft wel gezien ze waren veel beter

7 januari 2015 om 22:58

Real was beter omdat ze meer balbezit hadden en meer schoten op doel? Weet je nog wat iedereen altijd over wedstrijden zegt waar Barcelona 65% balbezit heeft, maar toch met 1-0 verliest?

De scheids was dramatisch, maar aan beide kanten.

7 januari 2015 om 22:58

hahahaha heb me kapot gelachen om Torres. Wat is die man slecht zeg. Heeft vandaag alleen maar balverlies geleden. Voor de rest stond Atletico verdedigend weer goed maar Real was beter, voor de eerste helft. Scheids was echt lachwekkend vandaag. Gele kaarten geven op telkens de verkeerde momenten, handsballen niet zien

7 januari 2015 om 23:00

De scheids had voortdurend een storing in zijn hoofd.

Die Raul Garcia had al 10x geel moeten hebben.

7 januari 2015 om 23:02

De beste ploeg heeft gewonnen.

7 januari 2015 om 23:02

Real had erg veel balbezit. En voerde erg veel druk op Atletico. Maar als ze nou echt kansen daaruit wisten te creëren dan waren ze beter. Echter deden ze dat niet. Real creëerde gewoon niets. Op die gevaarlijke kopbal van Ramos na.

7 januari 2015 om 23:05

Atletico was beter volg je wel de goeie wedstrijd?

7 januari 2015 om 23:11

Kpn storing?

7 januari 2015 om 23:11

Real was niet beter atletico ook niet slechtste wedstrijd in jaren van beide ploegen.

7 januari 2015 om 23:21

Real was gewoon matig hoor,kwamen er niet doorheen. Leuk dat balbezit, maar door kopen wij niks voor.ik werd gek van dat balletjes breed ballen, wordt ik stront ziek van. Balbezit zegt niets,voorin daar moet je creeren en scoren,en voor gevaar zorgen, dat is allen niet gebeurt..

7 januari 2015 om 23:21

Ja Arbeloa mocht ook wel rood krijgen voor zijn smerige trap tegen Gabi

7 januari 2015 om 23:25

Klopt Arbeloa leek wel een Atletico speler. Verkopen deze maand.

7 januari 2015 om 23:58

Wordt ik, met dt, ja toch. On: atletico heeft z'n kansen afgemaakt en gewonnen. Real was te zwak vandaag om echt uitgespeelde kansen te creeren. Die corner maakt het extra zuur. Ronaldo kan echt niks in de kleine ruimte trouwens.

8 januari 2015 om 00:14

Ronaldo zorgde wel voor gevaar meer kun je niet doen in die paarminuten. Bale kan werkelijk waar niets. Jese deed in 5 minuten meer dan Bale in de hele wedstrijd.

zizou86

8 januari 2015 om 04:42

Ronaldo deed niks, niet zo ronaldo aanprijzen omdat je hem denk ik de beste vindt.

8 januari 2015 om 09:03

Het voelt weer eens zoo goed dat real weer verliest..

7 januari 2015 om 23:10

Al heb je Messi, Ronaldo en Robben in de aanval, is die 2-0 niet recht te strijken tegen de muur van Atletico!

7 januari 2015 om 23:23

Wat een baas is die Godin ook he, echt een strijder met goeie tackles en wat een leider is het.

7 januari 2015 om 23:26

Echt he, misschien wel gewoon de beste centale verdediger ter wereld op dit moment. En die 19 (!) jarige partner van vanavond is ook al zo'n beest.

7 januari 2015 om 23:49

Die Gimenez gaat zeker een grote worden, zie hem binnen 2 jaar wel een leider achterin de defensie worden. Heeft de potentie om beter dan Godin en Miranda te worden.

Sjonge jongen wat een zwakke optreden van Real Madrid weer en een oliedomme Ramos.

7 januari 2015 om 22:58

Noem dan aub ook Benzema en Bale. Wat een kansloze vertoning van die twee. Ronaldo viel ook niet zo overtuigend in zoals hij binnen kwam. (Moest hij echt zo binnen komen? Met dat tongetje en arrogante houding) sjonge jonge

7 januari 2015 om 23:02

Tongetje? Doe even normaal man.
Is het niet z'n haar dan is het zijn tong, ga je bezig houden met het voetbal ipv dit soort domme randzaken/uitspraken.

Sjonge jonge...

7 januari 2015 om 23:02

Klopt Benzema en Bale kunnen echt gaan vertrekken. Real heeft een goeie spits nodig en Hazard op de plek van Bale.

7 januari 2015 om 23:05

@MaceReal oke? Laten we het dan hebben over zijn matige invalbeurt. Geen pepernoot geraakt. Of nee ik lieg zijn vrije trap die de corner vlag raakte.

7 januari 2015 om 23:23

Dan weet ik niet wat voor bril jij draagt maar volgens mij ging die bal 2 meter naast het doel waardoor het onmogelijk is om de cornervlag te raken.

7 januari 2015 om 23:26

Als je daarvan lekkerder gaat slapen jonge .

7 januari 2015 om 23:32

zijn vrije trap die de corner vlag raakte.dat heet een hole in one en heeft niets met voetballen te maken

7 januari 2015 om 23:33

Lorenzobucini. Hoezo zou Benzema verkocht moeten worden. Draait dit seizoen erg goed laatste twee wedstrijden wat minder maar zit zeker op een goed niveau. Bale last van een dipje en bijna inziens niks te maken met het feit dat hij zich nu niet meer hoeft te bewijzen zoals sommigen beweren.

7 januari 2015 om 23:58

Vrije trap leek op een voorzet.

7 januari 2015 om 23:58

@TheChosenOne Benzema is geen slechte speler maar Real madrid heeft wel iemand nodig die vaak kan scoren en bij Benzema is dat vaak niet het geval. Bale die bakt er gewoon niks van. Beter had Real hem verkocht en di maria gelaten want soms wordt je gewoon gek van 'm. Hoop dat ze bij de volgende wedstrijd weer vlammen!

8 januari 2015 om 00:03

Ronaldo heeft ook gewoon een onsympathieke kop. Gruwelijke speler maar genoeg mensen genieten als Zogenaamde Half God Ronaldo faalt natuurlijk. Allemaal aan zich zelf te danken. Persoonlijk ben ik gestopt met storen aan dat irritante gedrag. Zodat ik kan focussen op z'n voetbal. Heeft even geduurd maar het is gelukt.

8 januari 2015 om 00:49

Misschien higuain en di maria?

8 januari 2015 om 00:50

Nee joh mensen haten op Ronaldo omdat hij rijk, knap en goed is. In ieder geval dat denkt hij zelf.

8 januari 2015 om 01:17

zizou86 we weten nou wel dat je een hekel een hem hebt, leg uit waarom hij hij een onsympathieke kop heeft, hoofd natuurlijk. Uit je reactie blijk gewoon dat je hem haat. Welke irritante gedrag dan kom eens met argumenten in plaats van zomaar luk raak te roepen.. Hij heeft een winnaarsmentaliteit, dat is wat anders. Hij heeft de drive en de passie en wil, alles een een waardeloze Bale allemaal mist.

8 januari 2015 om 01:19

Miki dat is ook de waarheid de punten die je noemt is feitelijk waar. Hij denkt het niet zelf, maar is wel zo dat mensen hem daarom haten.

8 januari 2015 om 01:39

Klopt daarom werd Beckham bijv natuurlijk ook gehaat.. Omdat hij alles had en wij helemaal niks. Logisch. Irritante maniertjes van Ronaldo uitleggen Lors? Serieus... O, heet dat winnaarsmentaliteit? Joh! Zal Ronaldo wel de enige voetballer met zon mentaliteit zijn dan, want deze maniertjes zie ik verder bij niemand. Echt geloof me, vind Ronaldo gewoon een hele goede voetballer. Ken hem ook niet persoonlijk. Misschien wel een top gozer. Maar op dat veld lijkt hij net een diva. En geen vette super voetballer die hij eigenlijk is. Eerder een gestyled verongelijkt meisje. Die bovendien huilt om de haverklap. Heeft niet mijn voorkeur. Maar leef je uit. Wees de beste fan die je kan zijn!

8 januari 2015 om 07:34

Het is toch ongelooflijk! Sommige Real fans zijn echt de realiteitszin kwijt. Real heeft zo ongeveer de beste aanval ter wereld, maar na 1 bedroevende vertoning moeten Bale en Benzema weg en Hazard gehaald worden? Lijkt me een uitstekend idee. Nog een niet meeverdedigende momentenvoetballer toevoegen.

vreselijk, nooit nog een ploeg zo zien spelen. Dit is geen voetbal sat Atletico laat zien. Alleen maar smerige overtredingen en met z'n allen verdedigen. Vies antivoetbal van Simeone en zijn bende worstelaars.

7 januari 2015 om 22:57

Dit is voetbal soms is het wat leuker dan anders maar de statistieken tellen achteraf.

7 januari 2015 om 22:59

Mensen die dit atletico inzet-voetbal niet aan kunnen moeten zaalvoetbal gaan kijken. Heerlijk die tackles en vechtlust.

7 januari 2015 om 23:18

Die vechtlust van atletico is echt heerlijk! Alles geven tot de laatste minuut! Zo hoort het ook

7 januari 2015 om 23:29

Dat is wat er in nederland gewoon een beetje mist, we zijn allemaal wat te nuchter af en toe

8 januari 2015 om 00:25

En als chelsea dit doet is het anti-voetbal en een schande..

8 januari 2015 om 02:33

En klagen wanneer Chelsea 1x een bus neerzet

8 januari 2015 om 09:55

Dan zou je de begrotingen en het spelersmateriaal van deze clubs is naast elkaar moeten leggen. Dan is het toch wel duidelijk waarom dit bij de een wel en bij de andere club niet geaccepteerd wordt. Ik zie ook veel liever een aanvallend ingesteld team opereren maar als je als mindere God tegen de rijkste club van de wereld speelt is het natuurlijk gewoon geoorloofd om je wat meer in te graven. Daar moet de rijkste club toch niet zo over klagen lijkt me. Die horen er met dat spelersmateriaal gewoon voor te zorgen dat ze die muur omver halen.

7 januari 2015 om 22:58

Blijkbaar een goede manier om dit soort belangrijke wedstrijden te winnen, het is niet de eerste keer dat ze het flikken en het is hun goed recht om zo te spelen. Tegen de 'mindere' ploegen speelt Atletico ook wel dominanter, het is gewoon een keuze per wedstrijd. Ze hebben er ook de spelers voor om in dit soort wedstrijden op deze manier te spelen. Het is de Madrileense derby en ze geven het initiatief aan Real, omdat die op papier natuurlijk een stuk sterker zijn. Beide ploegen maken harde overtredingen, dus waarom dan zo bashen op Atletico? Hoort bij derby's.

7 januari 2015 om 23:30

Dit was gewoon voetbal hoor. Verdedigen is voetbal. Tackelen is voetbal. Emotie is voetbal. Een vrije trap is voetbal. Een hoekschop is voetbal. En simeone gewoon is gewoon een geweldige coach

Zo te zien heeft Real geenzin meer om prijzen te winnen dit jaar. Jammer zie Real dit seizoen 0 prijzen pakken geen CL, copa of landstitel. Hoop dat ze nog kunnen stunten in eigen huis maar denk 't niet.

7 januari 2015 om 22:55

Hahahahahahahahahhahahahahahavhahahahaa dus omdat ze deze wedstrjjd verliezen gaaan ze niks winnen

7 januari 2015 om 22:57

Niet aan deze wedstrijd te zien maar qua inzet heeft ie wel een punt.

7 januari 2015 om 22:58

Nee maar ik zie ze niet sterk overkomen. Ik hoop 't natuurlijk wel want ben een fan van Real madrid. Maar denk dat Atletico en Barca toch sterker zijn in La liga.

7 januari 2015 om 23:09

Alleen omdat ze deze wedstrijd verliezen is Atletico sterker?
Volgens mij staat Real nog met 1 (en wedstrijd minder) punt bovenaan de lijst dus nee, Barca en Atletico doen het niet beter en zijn tot nu toe ook niet sterker.

En op basis van wat is Barca sterker? Volgens mij verloren ze van Real, verloren ze afgelopen weekend nog en speelden ze gelijk in mei tegen atletico dus wat is je punt?

7 januari 2015 om 23:09

Nee, maar na de nederlaag tegen Milan lijkt er iets niet lekker te zitten. Als je vervolgens nog twee keer verliest na eerder 22! Wedstrijden op rij gewonnen te hebben, dan lijkt het toch ergens mis te gaan.

7 januari 2015 om 23:42

Het kan het begin zijn van te vroeg gepiekt te hebben een soort mini verzadiging na een turbulent jaar waar alle prijzen zijn gepakt,te veel vol gas zijn door gegaan.waar sommige mss meer rust nodig hadden.
Want het is toch wel opmerkelijk te noemen dat te veel spelers hun normale niveau niet hebben gehaald,
De return in eigen huis en de wedstrijd ervoor en erna zal het tegen deel moeten bewijzen.

Voor alle duidelijkheid ik zeg niet dat zij niets gaan winnen.

7 januari 2015 om 23:07

Haha jij komt lekker realistisch over hahaha Real Madrid is de beste ploeg en dan zeg je dat hun geen prijs zullen pakken

7 januari 2015 om 23:13

Ik gewoon eerlijk mijn mening. Ja dus Atletico en Barca hebben ook nog kans om de landstitel te winnen. Real madrid gaat 't straks lastig krijgen in de CL met Bale en Benzema die laatste tijd helemaal niks doen. Khedira en Arbeloa daar hoef ik niks over te zeggen... Ik denk persoonlijk dat Atletico de Copa en landstitel gaat winnen.

7 januari 2015 om 23:15

Barcelona verloor met een eigen doelpunt. Won wel van Valencia. En speelden gelijk. Real verloor toen 4-2 van Sociedad, verloor van Valencia en verliest alweer van Atletico dan is Barca op zich sterker maar heeft punten laten liggen.

7 januari 2015 om 23:20

Newsflash Barca kreeg alle hoeken van de Bernabeu te zien.

Wat een geweldige ploeg is Atletico toch. Individueel zouden ze bij de subtop in Europa horen, maar gelukkig is het een teamsort en tel ik ze gewoon bij de echte top. Wat een werkpaarden die er 110 vol voor gaan. Prachtig om te zien. Beetje zelfde principe als Dortmund qua drukzetten en daar houd ik van (al zit in Dortmund iets meer voetbal en is Atletico meer knallen en fysiek).
Vandaag vond ik 't van Atletico kant wel erg verdedigend en af en toe wat smerig, maar blijft vaak prachtig.

Niet gek dat Voetballende ploegen het hier zo lastig tegen hebben. Er is gewoon weinig aan te doen. Je komt er niet doorheen en als het kan komen zij eruit. Daarnaast zijn hun dode spel momenten enorm gevaarlijk.
Enige ploeg die minder moeite zouden hebben dan andere ploegen zou Chelsea zijn denk ik. Die doen wel een beetje hetzelfde en dan moet Atletico het spel gaan maken.

Zit trouwens wel echt een eikel bij Atletico. Raul Garcia, bah wat een vieze speler.

7 januari 2015 om 22:59

Costa is weg dus and the dutchman always has to have a captain...nare spe
lertje inderdaad. Deelt uit maar incasseert zelf voor geen meter.

Verder denk ik echt niet dat Chelea kan winnen van Atletico hoor. Atletico verdedigd beter en Chelsea verdedigt zwak. Als Atletico met een iets anvallendere opstelling speelt winnen ze echt van Chelsea.

7 januari 2015 om 23:02

Chelsea verdedigt echt niet zwak hoor, 1 wedstrijd lieten ze het er bij zitten(tegen Tottenham) maar in de rest van de wedstrijden staat hun verdediging erg stabiel.

7 januari 2015 om 23:04

Ja idd, niks aan die vent.

Atletico verdedigd als team ijzersterk, maar dit kan Chelsea ook. Bij Atletico is het meer fysiek en wordt er dan harder gewerkt waardoor ze in dit opzicht was sterker zijn, maar voetballend zijn ze ook 10x minder. Chelsea zal tegen Atletico niet echt aanvallen en Atletico is zelf geen ploeg om echt vol aan te vallen. Denk dat Chelsea sterker is.

7 januari 2015 om 23:14

Vond Cahill en met name Terry dit seizoen er erg slecht uitzien hoor bij heel veel momenten, de wedstrijd tegen Tottenham daargelaten want toen zakte heel het team door het eis. De 2 centrumverdedigers van atletico zijn beter dan die van Chelsea.

Verder denk ik dat jullie Atletico's aanvallende kwaliteiten erg onderschatten. Als ze willen en mogen, kunnen ze aanvallen hoor mensen. Ik heb dat zowel in de CL als in de competitie kunnen zien.

Ik heb niets met Atletico, omdat ze inderdaad meerendeel van de wedstrijden zoals vandaag spelen. Maar ik ken ook de andere kant van Atletico met vooral die 2 middenvelders en Griezzman/arda

7 januari 2015 om 23:24

Vind de twee van Atletico ook sterker. Desondanks zijn Cahill en Terry wel zeer goed. Vind Cahill dit seizoen wel wat tegenvallen, heeft iets vaker foutjes. Terry haalt toch nog veel weg op z'n oude dag.

Natuurlijk kunnen ze wel aanvallend, maar aanvallend gezien zijn ze zeker niet sterker dan de topploegen in Europa en ik denk dat veel subtoppers in Europa aanvallend ook sterker zijn. Weet zeker dat Dortmund en Arsenal aanvallend sterker zijn.. Het is zeker waar dat ze leuke wedstrijden op de mat hebben gelegd, maar dit is niet vaak en het aanvallende de spel is toch beduidend minder dat het verdedigende.

7 januari 2015 om 23:32

Je weet wel dat 3 van de 4 verdedigers van Chelsea in de beste team van het halfjaar van de BPL zijn verkozen door Sky Sports?

7 januari 2015 om 23:49

Zoals jan Mulder altijd zegt. De verdedigers in de bpl zijn mega slecht op een paar na.

7 januari 2015 om 22:59

Subtop? Sorry maar alleen Real, Barca, Bayern en Chelsea hebben echt betere selecties. Ik vind Atletico gewoon een uitstekende ploeg hebben hoor.

Keeper is subtopmateriaal, verdediging is absolute wereldtop, vooral dat centrum, middenveld kan centraal op het middenveld beter, maar de offensieve middenvelders zijn gewoon wereldtop, en de flankspelers idem, spits is redelijk, geen absolute top, maar dat kun je wel van de coach zeggen.

7 januari 2015 om 23:01

Verdedigend is atletico gewoon de beste ter wereld.

7 januari 2015 om 23:06

Centrum is geweldig ja. Middenveld staat Koke die geweldig is en Arda Turan is zeker goed. Voor de rest is het niet meer dan subtop. Kan zijn dat ik er een of twee vergeet natuurlijk.
Als team zijn ze enorm sterk, maar veel spelers zouden veel meer moeite hebben wanneer ze bij een andere ploeg terecht zouden komen. Ze zijn gemaakt voor dit spelletje en het harde werken compenseert erg veel.

Nee, er zijn meer ploegen die zeker een betere selectie hebben, individueel gezien.

7 januari 2015 om 23:11

Psg, Dortmund en City komen naast de grote 4 alleen nog in de buurt.

Als je bijv met City vergelijkt heeft City een betere keeper, Atletico op elke positie achterin betere spelers op Kompany na, het middenveld zal zijn: Toure, Koke, Silva

Turan zal ook basis staan en Griezman tegenover Nasri is gelijk dnek ik. Aguero in de spits. Dus doet weinig van elkaar onder.

7 januari 2015 om 23:14

Vindt miranda en godin minstens gelijkwaardig aan kompany en misschien zelfs beter.

7 januari 2015 om 23:19

Juve dan ook sws.
Dortmund? Die zijn qua selectie niks sterker dan die van Arsenal (alleen is Arsenal centraal achterin beduidend zwakker). Individueel zit er mss meer klasse in dan bij Atletico, maar een onderlinge wedstrijd durf ik niet te kijken.

Keeper City is beter. Komany en Godin achterin. Zabaleta is de beste rb van de wereld zowat en linksback heeft City Kolarov en Clichy. Idk wie daar bij Atletico tegenwoordig staat, maar lijkt me niet dat die beter is.
Toure, Koke en Silva idd en dan heb je wss alleen Turan nog zeker ja.

7 januari 2015 om 23:20

Op papier hebben PSG en City ook individueel betere spelers. En Dortmund, Arsenal, United en Juventus minimaal gelijkwaardig. Maar qua teamspirit en inzet is geen enkele ploeg beter.

7 januari 2015 om 23:25

Juistem Joey91.
Mja, door teamspirit en inzet is Atletico wel sterker dan de ploegen die jij zonet noemde.

8 januari 2015 om 07:44

Arsenal? Een ploeg wat altijd Maar 4de wordt en er altijd in de 1/8ste finales er uit vliegt. Nee die horen niet bij de top en hebben absoluut geen beter Team dan Dortmund mits iedereen fit daar.

7 januari 2015 om 23:28

Dat het af en toe niet altijd de liefste is hebben ze te danken aan het meesterbrein achter dit succesteam genaamd Diego Simeone. Dat was ook geen schatje hoor. Raul Garcia is het copy van Simeone, de speler. Maar dat hoort ook wel bij iemand die uit Bilbao komt, de schoppersploeg van Spanje. (wel een prachtige club hoor)

7 januari 2015 om 23:37

Ja klopt, maar er is een grens. Garcia deelt zo ontzettend veel uit, maar kan zelf niets incasseren (zoals iemand hierboven al mooi zei). Vind 't gewoon verschrikkelijk zo'n schoppers die alleen maar zeiken bij de scheids en zelf als eerste een ander dr aan te liigge naaien.

Vechtlust, de kryptoniet van Madrid ?

10 schoten, waarvan 2 op doel van Madrid, dan ga je het veld op vicente calderon geen angst inboezemen. Met ruim 72 balbezit gedurende 90 minuten, was Madrid te inefficiënt. Athletico stond compact ingesteld en komen er vliegensvlug uit met behendige spelers die wel raad weten met een counter. Het affiche op in Bernabeu zal hopelijk wat meer spektakel brengen.

7 januari 2015 om 23:00

Echt e! Wat is het nut van al dat belachelijk balbezit als je er geen pepernoot mee doet!

7 januari 2015 om 23:14

Dat jij nu nog niet inziet waarom een ploeg zoveel balbezit heeft tegen zulke tegenstanders. Je maakt overduidelijk een sneer richting Barcelona met hun vele balbezit. Echter zijn het over het algemeen de tegenstanders die dit veroorzaken. Nu krijgt real er mee te maken en kun je zien hoe ongelooflijk lastig het is tegen zulke ploegen kansen te creëren. Maakt het meer duidelijk hoe knap het is van Barcelona de meeste wedstrijden zoals deze in winst om te zetten.

7 januari 2015 om 23:08

Affiiche op bernabue gaat niks brengen atletico zal met een 0-0 genoeg nemen zelfde wedstrijd ga je zien.

En wat heeft atletico precies gedaan met hun counters vandaag ? Ik heb geen counter doelpunt gezien.

7 januari 2015 om 23:50

Volgens mij heb je gelijk. Tegen dit soort ploegen heeft Real Madrid Luka Modric nodig. Atletico is een ploeg dat voornamelijk verdedigt tegen ploegen die kwalitatief beter zijn. Daarom heb je creativiteit nodig om door Atletico zijn verdediging te breken. Jammer dat Modric tot maart (?) niet beschikbaar is. Atletico zal daardoor doorbekeren.

8 januari 2015 om 00:26

De muur kan beslecht worden, alleen heb je daar enorm veel voetballend vermogen voor nodig (of een goede Black en Dekker )

Klinkt gek voor een selectie als die van Real, maar Modric is onmisbaar in de top wedstrijden. Het is de beste middenvelder van de wereld, die in dit soort affiches de doorslag kan geven.

Ik walg van teams zoals Athletico en Chelsea, niks anders als spel blokkeren en afwachten... desalniettemin moet er dringend iets bij Real gebeuren... modric wordt zwaar gemist.. Bale is Real onwaardig, die gast krijgt een bam niet eens deftig aangenomen, meest simpele dingen lukken hem niet. Dit team gaat geen prijzen winnen als ze zo doorgaan.

7 januari 2015 om 22:56

Och och overdrijf niet zo. Real verliest even 2 zeer lastige uitwedstrijden. So what? Ze speelden zo enorm goed voor die 2 wedstrijden, het is logisch dat ze even een dipje hebben. Vanaf de volgende wedstrijd staan ze er weer en knallen ze iedereen weer af.

7 januari 2015 om 22:57

Wat moet Athletico dan doen tegen Real, vol op de aanval spelen en met 6-0 afgedroogd worden?

Real heeft nog wat geluk gehad vandaag, Ramos had er af gemoeten, en ook voor Arbeloa viel iets te zeggen. Met geel op zak overduidelijk hands maken is niet heel handig. Met een fatsoenlijke scheids was hij eraf gestuurd.

Maargoed, heel die scheids was drama, naar beide kanten.

7 januari 2015 om 23:03

Stravven

Atletico kan gewoon niet voetballen je hoeft niet vol op de aanval maar je vermoord zo een mooie affidche.

En raul garcia moest direct rood krijgen voor kopstoot. Scheids is door de druk van de thuisploeg ingezakt.

Had deze scheids in het bernabue gestaan zou real met 2-0 winnen.

7 januari 2015 om 23:03

@stravven
Het is mijn mening als ik zeg ik walg van teams zoals Athletico en Chelsea, ik wil spektakel zien wat ik vandaag zag was een kant die wou aanvallen en een kant die volledig spel blokkeerde en kick and rush 2.0 speelde.

het is hun volste recht om zo tegen Real te spelen en het is indd hun beste optie maar is niet om aan te zien. Rood voor Arbeloa heb je 100% gelijk in, hij is al een speler waar ik al jaren mijn vraagtekens over gezet heb wat hij Uberhaupt nog in Real doet. Van Ramos ben ik het niet mee eens, en over de penalty heb ik ook mijn twijfels over want er werd langs beide kanten geduwd(ramos) en getrokken (athletico speler) maar oke, maar die handsbal was zeker niet geelwaardig vond ik.

7 januari 2015 om 23:05

Niet? Wanneer krijg je dan geel voor hands? Hand naar de bal, en als hij die bal niet met de hand had aangeraakt was Atletico er doorheen. Dus als het al niet voor die handsbal was dan was het voor een aanval onderbreken, net zo goed geel.

7 januari 2015 om 23:08

Real heeft een hele lange tijd niets anders gedaan dan verdedigen wanneer ze tegen Barcelona speelden. Walgde jij toen ook van Real toen Pepe Khedira en Alonso op het middenveld speelde?

Of genoot jij ervan dat Messi zich helemaal moest laten terugzakken voor een klein beetje ruimte?

7 januari 2015 om 23:11

@steekpasss
Ik walg van het moment dat Real verdedigend moet spelen, Real hoort tegen geen enkel team te verdedigen.

Dat je geen ruimte weggeeft, is iets anders als 2* 4mans linie voor de goal. Vorige match tegen Barca gaven we ook geen ruimte weg maar speelden we een mooie offensieve wedstrijd en daar genoot ik van, maar wanneer ze 2 muren gaan op lijnen voor de 16m dan walg ik ja?

8 januari 2015 om 00:11

Hands is per definitie geel. Nu ineens is hands volgens jou in dit geval geen geel...

7 januari 2015 om 22:59

Jij walgt van teams ala atletico en chelsea... gasten zoals jij stonden te springen toen Real zo speelde tegen barcelona en tegen de ploegen waar ze het moeilijk tegen hadden. Echt hoe hypocriet en blind door je clubvoorkeur kun je wel niet zijn.

7 januari 2015 om 23:07

gast ik zit al jaren op de forum van vz en heb jou geen ene keer iets nuttigs zien posten, elke live match van real ben jij aan het provoceren en je reacties zijn niet veel beter.

jij noemt mij blind en hypocriet voor het zeggen dat wij zo geen prijzen winnen en kritiek te uiten op mijn eigen team??? volgens mij heb je enkel de eerste zin van mijn reactie gelezen.

gasten zoals mij stonden te springen toen mourinho wegging en er eindelijk een 'soort' van tactiek in het spel kwam met ancelotti, ga je vooroordelen ergens anders uiten.

7 januari 2015 om 23:00

Ik walg van de instelling van de real-spelers soms tonen ze helemaal geen passie. Atletico speelt altijd als 1 team. Met ze allen lossen ze alles op aanvallen en verdedigen. En bij real is dat soms ver te zoeken.

7 januari 2015 om 23:05

Aanvallen ? Let op je woorden atletico valt niet aan ze gaan met de bal op de helft van real en pakken zo een vrije trap of corner.

Dat is alles daarmee zijn ze sterk.

7 januari 2015 om 23:08

je hebt gelijk, Real toont al jaren soms een hele lakse ongeïnteresseerde instelling, dat is ook meestal wat ons de nek om doet. Maar als we eenmaal draaien, zoals vorige wedstrijd tegen Barcelona dan zijn wij genadeloos.

even over 'met ze allen aanvallen' zou enkel met ze allee verdedigen moeten zijn gezien de match van vandaag.

7 januari 2015 om 23:16

zucht.. dat valt ook onder de benaming aanvallen..

7 januari 2015 om 23:16

@jerrdista als je niet aanvalt maak je geen goal. Een bal via een corner/vrije trap de 16 binnen werken is ook een aanval.

7 januari 2015 om 23:20

Aha eindelijk een real fan die ook eens een hekel heeft aan Chelses. Lelijk he....dichte muren. Barca levert sinds kort zelfs metsel!

7 januari 2015 om 23:24

Ik kijk wedstrijden voor hoge tempo en acties, oke niet elke wedstrijd kan zo zijn maar de manier waarop Chelsea en Athletico voetballen (als je het überhaupt zo mag noemen) daar walg ik van maar dat is mijn mening, er zullen waarschijnlijk mensen zijn die een stijve krijgen van betonvoetbal.

7 januari 2015 om 23:47

Volgensmij heb je chelsea dit seizoen niet zien voetballen.

8 januari 2015 om 02:37

Chelsea heeft pas 44x gescoord in 20 wedstrijden in de PL. Hoezo verdedigend?

Valencia en Atletico uit kun je verliezen, ook als Real zijnde. Atletico had maar 28% balbezit. Wat ik dan niet snap is dat je Bale opstelt die geen ruk kan in de korte ruimte. Ook heeft Real niks meer op de bank wie je in kan brengen. Ind e winterstop moeten ze gewoon iemand als reus of bellarabi halen.

7 januari 2015 om 23:13

Wat deed Khedira allemaal? Voelt zich wel beetje te goed na het wk denk ik xd

7 januari 2015 om 23:26

Ja eigenlijk alleen Jesé, voor de rest is het toch wat mager op die posities. Zo enorm dom ook om Di Maria weg te doen.. Jezus.

Carlo neem Bale en Marcelo lekker mee naar BPL gek.

7 januari 2015 om 22:56

Marcelo speelde gewoon goed bale was weer slecht

7 januari 2015 om 23:01

Marcelo? Je ziet ze vliegen volgens mij

7 januari 2015 om 23:04

Marcelo was juist goed en Isco ook niet te vergeten

Lekker voor ze, mietjes die van real ze durven niet eens een schouder duel aan te gaan met godin.

Denk niet dat Atletico dit weggeeft. Verdiend verloren vandaag. Wat waren de corners slecht van Real. Benzema, Arbeloa, Bale en James waren dramatisch. Ramos had die penalty niet moeten veroorzaken etc.. Op naar de volgende wedstrijd

Penalty terecht gegeven.. Denk dat Atletico mardrid hier wel zal Doorgaan. Verdedigen heel goed en zal Hetzelfde zijn in Bernabeu.

Geflatteerde zege. Beide teams hebben amper iets gecreëerd. Atleti heeft het maximale eruit gesleept door goed gebruik te maken van 2 dode spelmomenten.

Het wordt lastig voor Real.

Ik kan gewoon niet geloven dat mensen over anti-voetbal praten. Heeft Atletico spelers als Ronaldo, Kroos , James en Benzema? Nee, ze doen het met veel minder. Dit werd toch countervoetbal genoemd? Resultaten tellen uiteindelijk, dus Atletico heeft het goed gedaan.

7 januari 2015 om 23:21

Jaa.. wat is anti-voetbal. Voetbal moet voor de meeste mensen mooi zijn met mooie goals en alleen maar aanvallen. En als ze dat niet doen is het opeens anti voetbal. Alsof er ergens geschreven staat hoe je tactisch moet voetballen voor "echt" voetbal ipv anti voetbal.

7 januari 2015 om 23:34

Het is puur op resultaat spelen in top voetbal moet dat kunnen inderdaad. Kijk naar een Bayern en Barca die moeten zo'n bus elke week kapot spelen. Als Real zijnde wist je dat dit ging gebeuren en moet je er iets op vinden vind ik.

8 januari 2015 om 07:51

Hmm, ik denk toch wel dat de meeste mensen genieten van aanvallend voetbal. Mensen willen een voetbalwedstrijd zien en niet een potje schaken.

Real was totaal niet in staat om door te drukken, wel periodes dat ze druk probeerden te creëren maar viel toch wel tegen. Arbeloa had trouwens nog wel rood mogen hebben wat een mafkees.

Die arbeloa moet echt weg en bale speelde net zo slecht als benzema ronaldo viel slecht in en weer een domme actie ramos

Real Madrid was enorm slecht zeg, er werden gewoon amper kansen gecreëerd tegen dit stugge Atletico. Het middenveld liep weer voor geen meter bij Real zonder Modric, maar elke ploeg ter wereld zou Modric missen denk ik. Enigste echte kans voor Real was van Bale, ben er van overtuigd dat Ronaldo met zo'n ballen meer raad weet ondanks dat hij weer geen speler voorbij kwam in de 2de helft.

Ik snap ook niet hoe je fan kunt zijn van Atletico, moest haast niet anders dan de werklust en passie zijn, want voetballend is het niet bepaald wauw.

Torres was dramatisch trouwens...

7 januari 2015 om 22:59

Je spreekt alsof dit de eerste wedstrijd is dat je van athletico hebt gezien. Ze spelen altijd zo ook tegen bilbao of valencia.

Ze kunnen niet voetballen maar ze kunnen uitstekend vechten en zolang dat niet gepast bestraft wordt zal dat doorgaan ook in camp nou.

Ga maar hopen dat de scheidsrechter van weekend wel normaal kan fluiten.

7 januari 2015 om 23:08

Laten we dat idd hopen.

Dan worden de Real spelers misschien niet gematst en ontvangen ze gewoon hun rode kaarten.

7 januari 2015 om 23:10

Dan heb jij Atletico duidelijk niet meer aan het werk gezien. Klopt, ze spelen voornamelijk verdedigend. Maar zeggen dat ze niet kunnen voetballen is onzin. De Middenvelders en aanvallers die ze hebben kunnen geniaal voetballen. Maar de instructies zijn overduidlijk, vechten alsof het je laatste wedstrijd is van je leven. Ze hebben vaak genoeg laten zien dat ze wel kunnen voetballen als ze dat willen in zowel La Liga als in de CL dit seizoen en de vorige seizoenen.

Ze hebben dat laten zien tegen Barca in de CL bijvoorbeeld door in plaats van te verdedigen plots vol op de aanval te gaan in de eerste helft wat niemand had verwacht....toen zag je hopelijk ook hoe geweldig die Koke en Arda enz. zijn....chelsea hebbben ze ook blind getikt. Je praat onzin als je echt denkt dat Atletico daadwerkelijk niet kan voetballen want dat kunnen ze wel.

Hoe durf je de scheidsrechter als excuus gebruiken? Real heeft hem al meer dan 2 seizoenen structureel mee op een lachwekkende manier. Normaal zou Real een makkelijke strafschop krijgen, vandaag voor de verassing niet. Scheids was zwak aan beide kanten.

Barca tegen sociedad, 5000000 strafschop gewoon niet gegeven waardoor we niet konden inlopen, niemand die hier iets over zegt, want het lag niet enkel aan die strafschop. Barca krijgt structureel de scheidsrechter tegen en Real structureel mee, iedereen ziet dat gewoon. Echt iedere wedstrijd waarin jullie geen strafschop krijgen is een slechte scheidsrechter ....

Jullie hebben amper iets gecreëerd vandaag en geloof me dat lag niet aan de scheidsrechter maar aan het zwakke Real en laffe Atletico.

Jullie mogen van geluk spreken dat Ramos en Arbeloa nog volgende week van de partij zijn.

7 januari 2015 om 23:21

Atletico van vorig seixoen kon voetballen je noemt ook allemaal oude wedstrijden.

Laat ze maar voetballen tegen barcelona zondag dat kunnen ze niet.

En waarom begin jij over penaltys ik heb het niet een keer over penaltys en je haalt zomaar de wedstrijd sociedad erbij.

Jij hebt het telkens over arbeloa en ramos maar niet 1x over Raul Garcia.

Hij geeft macherano zondag ook een kopstoot hoor ik durf te wedden dat je gaat klagen om rood.

Leuk om Torres weer in het shirt van Atletico te zien spelen.

Staat hem zeker goed. ik hoop dat hij hier weer zijn oude zelf wordt !

Niet al te slim van Carlo Ancelotti net Luis Enrique. Ik heb helaas niet zo een vertrouwen in de return. Maar alles kan natuurlijk!

Nog steeds weet Real geen antwoord op het spel van Atletico.. Bale zo snel mogelijk verkopen, zonder ruimte heb jr niets aan hem. Wat mis ik Di Maria ook..

7 januari 2015 om 23:12

Je gelijk weg doen voor 150 miljoen, speelt alleen verstoppertje, en laat dit seizoen niets zien en speelt weer eens matig. Ik ben helemaal klaar met die hele Bale.

Misschien komt dit real zelfs goed uit.

Scheidsrechter was fantastisch vandaag!!!
Raul Garcia verdiend een Ballon d'or voor zijn acties op het veld. Ramos geeft 2 kadootjes aan atletico.

7 januari 2015 om 22:58

Fantastisch? Had rood voor Arbeloa moeten geven, zag een handsbal van Sergio Ramos niet en miste meerdere malen een buitenspelgeval. Om nog maar niet te spreken over het meten met twee maten als het gaat om overtreden op spelers van Real Madrid en Atletico Madrid.

7 januari 2015 om 23:29

Waarom ben je niet eerlijk en zeg je gewoon dat Raul Garcia er na 25 min niet meer op het veld mocht staan.

Dan had je een hele andere wedstrijd gezien.

7 januari 2015 om 23:30

Niet te hard overdrijven.

Arbeloa had zeker rood moeten hebben en wat je over Sergio Ramos zegt klopt ook. Raul Garcia had echter ook donkerrood moeten hebben voor wat hij bij Khedira deed. Daarnaast was Aletico ook enorm aan het schoppen. Bij real zaten er aardig wat smerige overtredingen bij, maar Atletico had je ook 9000x geel kunnen geven.

Waardeloos gefloten, al lijkt het me niet makkelijk tijdens zo'n pot.

7 januari 2015 om 23:44

Raul García had inderdaad ook niet meer op het veld mogen staan, maar dat doet niets af aan het schandalige gedrag van Arbeloa en Ramos. Kortom; waardeloze scheidsrechter.

8 januari 2015 om 00:02

Denk jij echt dat arbeloa en ramos dir stommiteiten hadden gedaan als ze tegen 10 man speelde 65 min lang.

Kom op je weet beter.

8 januari 2015 om 08:44

En toch zag ik ze net op m'n scherm belachelijke overtredingen maken. Hadden niet meer op het veld mogen staan, al dat gezeur van 'als dit, als dat' wordt ik een beetje moe van.

7 januari 2015 om 22:59

En wat denk je van het niet geven van de 2e geel aan Ramos en diepdonkerrood voor Arbeloa dat was je nog even vergeten te vermelden. Wat speelde Real ook smerig zeg.

1 woord symboliseert Real Madrid dit jaar en dat is vermoeidheid. Sinds Bayern vorig seizoen elke wedstrijd 120% gegeven. Dat gaat zijn tol eisen op een gegeven moment. Verder ongelovelijk veel respect voor Ancelotti met zijn wissel van Arbeloa wat een schande van een speler. Opzouten met hem. Geweldig dat hij werd gewisseld dank je ancelotti

7 januari 2015 om 22:59

Jaa je hebt wel gelijk zeg wat is arbeloa slecht maar ik snap niet waarom ronaldo op de bank begon ook al viel hij slecht in

7 januari 2015 om 23:04

Vermoeidheid wellicht die man speelt ook echt elke wedstrijd meer dan 100%. Dubai Marokko Valencia dat wordt gwn op een gegeven moment te zwaar voor ze. Mogen denk ik wel blij zijn met Schalke in de CL. Deze vorm kost hun alleen de Copa wat toch geen prijs is waar Real voor speelt.

Als je tegen atletico achter komt kun je het schudden. Laat staat 2 doelpunten.

Het heeft een tijdje geduurd, maar het was een heerlijke dag om Cúler te zijn; eindelijk verkiezingen voor een nieuw bestuur bij de club en als kers op de taart verliest Real Madrid ook nog eens. Tactisch geweldig gespeeld van Atletico en Simeone!

7 januari 2015 om 23:01

Ja maar even serieus.. Hoe hoog schat je de kans in dat Barcelona zondag Atletico verslaat.. Niet groot denk ik

7 januari 2015 om 23:06

Enrique staat onder druk en zal moeten presteren, laten we maar eens zien wat hij uit de hoge hoed tovert.

7 januari 2015 om 23:02

In Barca gaat het niet veel beter hoor!

7 januari 2015 om 23:05

Veel slechter zelfs. Al maakt dat het geen minder heerlijke dag.

Het zal moeilijk worden voor Real om dit thuis recht te trekken, maar niet onmogelijk.

7 januari 2015 om 23:09

Bij 1 goal van Atletico moete ze er 4 maken. Real zal de beste wedstrijd in tijden van hun moeten spelen. Maar in hun vorm zie ik ze dat niet zo gauw doen. Real scoort al 10 wedstrijden niet meer dan 2 goals tegen Atletico. Dus acht die kans zeer zeer klein dat Atletico dit weg geeft. Verder denk ik dat Real hier niet van wakker ligt. Gaan meer voor de titel en de CL weer.

7 januari 2015 om 23:23

Je weet maar nooit. Real kan een goede dag hebben en Atletico een mindere. Dan 2-0 scoren en naar verlengingen. Dit lijkt me niet onmogelijk.

7 januari 2015 om 23:28

Je bedoelt een penalty rode kaart zeker haha. Ronaldo zal zeker klaar staan om die erin te schieten dan.

7 januari 2015 om 23:29

10 wedstrijden? Gast waar heb je het over. Alleen dit seizoen heeft Real geen 2 doelpunten gemaakt, maar vorig seizoen keer op keer. 3-0 thuis copa 2-0 uit copa 2-2 uit liga en 4-1 CL.

7 januari 2015 om 23:38

Ik ben niet te trots om te zeggen dat ik dat over het hoofd heb gezien. Maar ik bedoel natuurlijk te zeggen dat Real in deze vorm never nooit 2 goals gaat scoren tegen dit Atletico. Ik neem hierbij mijn woorden terug.

Wat heeft de scheidsrechter Real hier vanavond gematst zeg wan zowel Arbeloa en Ramos hadden mogen gaan douchen! Simeone wat een topvent is dat zeg en de sfeer daar. En zoals gewoonlijk was Ronaldo weer helemaal nergens in een topwedstrijd (ook al stond hij er geen hele wedstrijd in) en ook weer zijn vreselijke maniertjes tegen zijn medespelers met zijn vingers knippen bah! Real maakt dit niet meer goed en krijgt thuis ook een pak slaag.

7 januari 2015 om 23:00

Tja, is wel vaker bij die 2.. Toch mogen ze vaak blijven staan en dan met name Arbeloa. Neem niet weg dat Raul Garcia ook donkerrood mocht hebben. Sloeg Khedira.

Over Ronaldo vind ik dat je ongelijk hebt. Real speelde een slechte wedstrijd en kwam er helemaal niet door, wat moet hij dan? Atletico stond enorm verdedigend, daar was geen doorkomen aan. Dus dat hij er in topwedstrijden niet is gaat hier niet op. Die maniertjes is gewoon irritatie en ergernis. Ja, af en toe ziet 't er wel vervelend uit, maar hij is lang niet de enige.

7 januari 2015 om 23:05

@gooner4, Ronaldo heeft het vorig jaar ook in 6 verschillende wedstrijden laten afweten tegen Atletico, waaronder de CL finale. Al moet ik wel zeggen dat hij vandaag weinig eraan kon doen aangezien hij amper speeltijd had, maar hij liet niets zien wat zou doen suggeren dat het anders zou zijn dan de 6 wedstrijden van vorig jaar.

7 januari 2015 om 23:09

Nee dat zeg ik ook niet. Het klopt dat hij er in veel topwedstrijden niet heeft gestaan, maar daar kun je deze wedstrijden niet bij op tellen vind ik.

7 januari 2015 om 23:09

Messi dan die heeft het anders ook zwaar laten afweten tegen Atletico, dus deze theorie gaat niet op.. Messi niet voor niets vaak niet goed tegen Atletico.

7 januari 2015 om 23:01

Wat een gezwets. De scheidsrechter was gewoon dramatisch, naar beide kanten! García had bijvoorbeeld al in het eerste kwartier naar de kleedkamer gemoeten. Maar dit feit past niet zo goed in je straatje, natuurlijk. Jij komt hier slechts om te provoceren, maar daar prikken wij zo doorheen, hoor.

Atlético heeft verdiend gewonnen.

7 januari 2015 om 23:03

Ronaldo staat er nooit in absolute topwedstrijden. Maar dat kan ik hem nog wel vergeven, waar ik me het meeste aan stoor is dat hij nog steeds alle vrijetrappen neemt bij Rm.

In de tijd van Zidane, Roberto Carlos etc zou het Onmogelijk zijn dat iemand met zo'n slecht vrijetrap doelpunt moyenne alsnog ze zou mogen blijven nemen. Ik ben ervan overtuigd dat Isco, Bale, Modric etc er meer in zullen leggen dan Ronaldo per jaar met het aantal vrije trappen wat hij neemt.

7 januari 2015 om 23:03

Wat wilt Ronaldo dan nog doen als hij die paarminuten moet spelen, hij moest vanaf begin spelen en die waardeloze Bale voor de rest van het seizoen banken,wat is dat ene matige voetballer. Zelfs als Messi die willen altijd spelen.. Real was matig, heeft van zichzelf verloren.. Benzema deed ook niets goed, dan is het moeilijk om wat te creeren en te scoren.

7 januari 2015 om 23:07

Oh wat is Real gematst zeg, Raul Garcia slaat Khedira vroeg in de wedstrijd in het gezicht maar krijgt geen rood, sterker nog hij krijgt niet eens een kaart. Oh oh wat werd Real gematst.

De momenten waar je over spreekt waren nadat de wedstrijd allang gespeeld was. Ramos' eerste gele kaart sloeg nergens op, om hem later wel geel voor hands en dus rood te geven zou onterecht zijn.
En Arbeloa is real onwaardig, hij zou niet gemist worden als hij rood kreeg.

Zo te zien heb je een Ronaldo obsessie...

8 januari 2015 om 00:07

Volgens mij kun jij moeilijk tegen je verlies ofn iet?

7 januari 2015 om 23:10

Voortaan de wedstrijd kijken voordat je reageert. Altetico had 3/4 wedstrijd met 10 man moeten spelen en die penalty was net zo verzonnen als sneeuwwitje. De scheids maakte ook wat fouten bij real spelers, maar die kwamen pas in de slotfase. Had real niet achter gestaan waren die situaties vermeden.

8 januari 2015 om 05:07

Oh dus iemand naar de grond trekken is geen penalty, het was een domme ramos kind! Ramos en arbeloa moesten douchen en garcia nou die khedira vroeg er om, hij sloeg zijn handen dis geel voor beide. Niet zo zeuren joh

8 januari 2015 om 06:33

Maakt niet uit of khedira er om vroeg of niet, raul garcia maakte een slaande beweging naar khedira's hoofd dus dat is gewoon donker rood.

Real de bovenliggende partij maar toch weer een slecht resultaat tegen Atletico. Snap niet waarom Ancelotti niet begon met Ronaldo en dat die Carvajal eruit laat snap ik ook niet want Arbeloa heeft het niveau niet van Real wat ik eigenlijk alleen maar goed vind haha.

Ik snap nooit zo goed de keuzes. ik ben van mening dat je met je beste spelers langer in het veld ook meer tijd hebt om iets te creëren want Ronaldo zijn invalbeurt was pover en hij kon niks forceren. Hoop dat Enrique morgen wel begint met Messi en Neymar.

7 januari 2015 om 23:17

heb lang naar beneden moeten scrollen maar toch een deftige neutrale reactie van een barca fan. Thumbs up voor jou

Maar is het nu nog een 'incidenteel' geval dat Atletico weer eens van Real (en offcourse Barca) wint.....of moeten we toch maar inzien dat het een feit is dat Atletico minstens zo goed is als Barca/Real!

7 januari 2015 om 23:15

Atletico heeft in de laatste 3 jaar maar 1 keer gewonnen van Barcelona in de kwartfinale van de CL.

Tuurlijk repareert Real dat niet. Tonen alle laatste duwels ook aan. Ze hebben verschrikkelijk veel moeite er door te geraken bij 0-0, laat staan bij 2-0 achter. Wetende bij 0-1 dat je er 4 moet maken. Dat wordt 'm niet. Aupa Atleti!

7 januari 2015 om 23:03

Hahaha dan kijk je volgens mij nog niet lang naar Real Madrid! Volgende match is het in our house!

7 januari 2015 om 23:11

Real heeft in dat huis al verloren van Atletico dit seizoen.

8 januari 2015 om 11:12

Nee klopt, kijk nooit real, behalve tegen atletico. Laatste 5 duels: 1-1 in de cl finale waarna nog 3 goals vielen maar Atletico gewoon dood was.. dan 1-1 in real 1-0 op Atletico 1-2 in Real en het resultaat van gisteren. Dus in hun 5 laatste onderlingen duels konden ze niet winnen en niet meer dan 1 doelpunt maken binnen de reguliere speeltijd, waarom zou dat nu anders zijn als Atletico hun favoriete spelletje mag spelen?

7 januari 2015 om 23:25

Ik gok dat real 1 penalty krijgt door stevig vergrijp van atletico wat niet gek klinkt gezien hun spel. Scheids vandaag was een thuisfluiter en wou het na de 2-0 goed maken door ramos en arbeloa te sparen haha.

Real slordig, ik denk dat het beter was om gewoon met Carvajal en Ronaldo te starten ipv Bale en Arbeloa, wat waren die weer slecht zeg, wat doet Arbeloa nog bij Real Madrid?
Bale ook matig, veel balverlies en deed niet veel nuttig, had een enorme kans die hij ook niet benutte.

Wat me wel opviel was dat Kroos vandaag ook niet super was, slechte passjes, balverlies, slechte corner, moe misschien?
James toch één van de betere aan de kant van Real Madrid, veel dreiging en goede acties... jammer dat hij eruit werd gehaald.

Atletico... tja, het is toch echt een obstakel geworden voor Real Madrid en ik zelf vind het zeer irritant hoe ze spelen, ze hebben terecht gewonnen hoor maar het is gewoon vervelend om naar ze te kijken. Dat overdreven gedrag iedere keer ook Simeone.. Maarja het hoort erbij.

Volgende week zal Real alles moeten geven om dit nog goed te maken, het wordt lastig maar ik denk dat ze het kunnen.

Gefeliciteerd fans van Atletico.

Real Madrid speelde matig,met name Bale en Benzema wat een drama spelers Real onwaardig. Ronaldo rust geven was gewoon een grote blunder van Carlo.

Hoezo rust geven als je met alle respect tegen Espanyol moet Zaterdag. Ramos weer door zijn domheid dat hij niet stopt met trekken van Garcia. Hij bleef hem maar trekken tot dat hij viel, zo geef je de arbiter de kans om ene penalty te fluiten.

Nog een tegen goal was zijn schuld, Navas kon de bal vangen, maar nee Ramos moet perse naar de bal gaan corner daar viel ook de goal uit. Arbeloa doe normaal die stel je toch nooit meer op. Bale please nooit meer opstellen, zo slecht en matig altijd, kan er echt weinig van. Real Madrid niet veel kansen.. Ik wil niks op de arbiter schuiven, Real heeft van zichzelf verloren....

Wat is Real slecht, heb 150 ingezet op Real en verliezen ze, wat slecht. Ancelotti geen woorden voor wat een trainen is dat, Mourinho is zoveel beter. Aangezien mou nooit in dese wedstrijden zonder Ronaldo zou beginnen.

atletiico is gewoon een krachtploeg. ze hebben techniek in combinatie met kracht en werklust en daarom zijn ze gewoon een van de moeilijkste ploegen om tegen te spelen. ze zijn aanvallend minder dan een real of barca daarom laten ze makkelijker punten ligen bij de zwakkere ploegen omdat ze minder makkelijk scoren maar elke club in europa bayern of chelsea heeft het moeilijk tegen dit atletico.

En terecht. Je kan zelfs niet zeggen dat het aan de scheids lag want die hadden we ook gewoon mee. Slaap lekker allemaal wat een piep week!

3e nederlaag oprij ( AC Milaan, Valencia, Atletico Madrid) gaat niet goed he

7 januari 2015 om 23:09

Daarvoor 22 wedstrijden gewonnen dus kan dat het mis gaat he maar komt wel weer goed

7 januari 2015 om 23:09

AC milan was een oefenpotje, Valencia en Atletico uit zijn de lastigste wedstrijden naast de clasico's. Verder wordt Modric ook gemist, met hem speelt Kroos ook veel beter.

Atletico krijgt een penalty cadeau en op een schotje van Griezzman na hebben ze geen enkele kans gecreërd. Een overwinning verdienden ze echt niet.

Ik zeg niet dat Real beter was want die waren ook slecht maar Real had tenminste nog een aantal goede kansen en probeerde er een wedstrijd van te maken ter wijl Atletico alleen maar aan het afwachten was.

7 januari 2015 om 23:05

Wat heeft ons Real Madrid dan gedaan, helemaal niets, vooral Bale en Benzema waren weer een hopeloos slecht. Vooral Bale kan er geen pepernoot van. Bale verkopen voor 150miljoen dan gelijk Reus halen. Ronaldo breng je pas laat in, had moeten beginnen.

7 januari 2015 om 23:12

Het is moeilijk aanvallen wanneer de tegenstander carte blanche heeft van de scheids. Iedere fatsoenlijke aanval werd vakkundig onderuit geschopt en nadat ze de voorsprong kregen werd het creëren van kansen helemaal onmogelijk. Als er 1 ploeg is die op eigen kracht van Real kan winnen dan is dat Atletico wel, maar deze overwinning was niet op eigen kracht.

7 januari 2015 om 23:25

Lag niet aan de scheids, maar aan Real zelf.moet Ramos maar niet zo dom zijn. Makkelijk om op arbiter te gooien en en je te onttrekken aan de werkelijkheid. De realiteit is dat Real Madrid zelf ontzettend slecht heeft gespeeld.

7 januari 2015 om 23:17

Penalty cadeau? HAHAHHA dat was overduidelijk worstelen wat Ramos daar deed. Dan ben je oliedom als je dat doet in je eigen strafschopgebied

Die Arbeloa mag god op zo'n blote knieën bedanken. Die kan totaal niet voetballen en had gewoon rood moeten hebben

7 januari 2015 om 23:06

Bale kan ook niet voetballen, maar speelt wel altijd helaas.

Atleti is toch wel echt een lastige tegenstander voor ons de laatste 2/3 jaar. Ging in het begin gelijk op maar na de goal vooral was het gedaan. Vandaag maar weer eens duidelijk wat een verademing het is dat carvajal erbij is ipv arbeloa. Wat een vervelend mannetje is dat. Hopen dat real het nog kan rechttrekken met Ronaldo in de basis. Gefeliciteerd atleti supporters (niet het deel dat voor atleti is omdat ze tegen real of barca zijn )

Zelfbedachte titel, maak aub een volmaakte titel

Het begint langzaam een utopie te worden voor Real Madrid om in het Vicente Calderon te winnen van dit Atletico.

Geweldig toch, dat keiharde voetbal en de kleine details zoals bij de gele kaart van Godin. Simeone gaat vliegt door de lucht hahaha.

Dit is echt een geweldige mix van voetballers, wat een collectief zeg hey. Geen puzzelstukje die mist, alles staat precies zoals het moet !

Aupa Atleti !!

Ik vind het vooral jammer dat Carlo niet eigenwijs is en niet naar Florentino luistert en Bale uit de basis haalt. Ik irriteer me mateloos aan hem en Benz ook maar die probeert nog te zakken en te voetballen. Terechte overwinning van Atleti, alleen mochten Ramos, Raul Garca, Arbeloa en Gabi er wel uitgestuurd worden. Geen vedettes sparen, gelijk rood. Maarja spaanse scheidsrechters he...

Isco was gewn vanavond te gek Bale was heel slecht bezig vanavond dramatisch ramos met zijn stomme fouten

Al 3e verlies op rij voor Real... Zullen ze niet leuk vinden daar!

Er was een periode dat Atletico gewoon niet kon winnen van Real,, maar vooral sinds ze die negatieve cyclus hebben doorbroken moet ik als voetbal liefhebber constateren dat deze Madrileense derby x op x alles bezit wat voetbal inhoud, Lekker hoog tempo (scheids heeft wat dingen niet gezien waaronder een overtreding op James, maar hij liet gelukkig aardig wat toe)
Ik vind het echt prachtig om te zien hoe Simeone er steeds in slaagt om Atletico zo te laten draaien.
Mooi ook dat Torres meteen van het vertrouwen kan genieten, dit kan hem alleen maar goed doen zeker nu ze een goede stap hebben gemaakt om verder te bekeren.

Modric wordt gemist.. verder snap ik niet zo dat Carlo niet direct voor Jese koos.
Hij is terug!
Isco was enig lichtpuntje bij Real imo en James en Kroos was solide. .
Marcelo , Bale, matig (alhoewel die terecht afgekeurde goal wel prima zat!) , Arbeloa man man alsjeblieft ga!
Navaz heeft alles gedaan in zijn macht.
Tackle van Varane vond ik trouwens ook geweldig! Goede correctie was dat.
Ramos.. Ramos, om exact die rede mag je van mij gewoon gaan.

Anyhow de overwinning was dik verdiend.
Ik vroeg me al weken zo niet maanden af welke club zou winnen van Real met minimaal 2 doelpunten verschil, en wat ik al vermoedde is uitgekomen.
Real is zeker in staat om dit te buigen maar dit is wel Atletico, en ik denk dat elke club anno 2015 vreest voor Atletico.
Ze doen totaal niks onder voor Chelsea Bayern Barca Real.

Hopelijk is er een wonderdokter die Modric oplapt binnen een week, ik en alle andere Madridistas missen hem...

Vind het zo gek dat iedereen atletico ziet als een ploeg vol passie, terwijl ze altijd zeer maar dan ook zeer verdedigend spelen en loeren op kansen. Chelsea doet precies hetzelfde maar daar heet dat antivoetbal en de bus parkeren. Atletico speelt viezer que overtredingen en parkeren nog meer de bus om vervolgens uit corners of vrije trappen te scoren. Niks geen passie maar een walgelijke ploeg !

8 januari 2015 om 00:54

Don Barcelona, jij hebt gesproken! Ben het volledig met je eens. Door jou krijg ik sympathie voor barca-fans haha.

Modric wordt, zoals veel mensen zeggen, echt enorm gemist.. Khedira stond zowat de hele tijd enorm ver terug gezakt enja van hem komt 0 voetbal. Kroos kan het wel, maar tegen zo'n ploeg als vandaag kan hij het niet alleen. Misschien James een linie laten zakken. Denk dat die man ook wel wat meer controlerend kan spelen zodat Kroos niet zo in z'n uppie staat.

7 januari 2015 om 23:21

Ook James kan niet goed genoeg verdedigen. De opstelling in mijn reactie is gewoon perfect met zo veel voetbal en scorend vermogen.

Over de wedstrijd: scheids drama, Ramos had een gele kaart moeten krijgen voor hands, penalty was lomp, maar aanstellerij, Arbeloa een schande en Raul Garcia een goorlap. Nog wel kunnen genieten van dat hakje in de lucht van Isco.

En ja, de vermoeidheid speelt ons parten. We spelen zo veel wedstrijden en bij Real wordt er in tegenstelling tot Barcelona juist te weinig geroteerd.

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
James
Modric
Kroos
Isco
Benzema
Ronaldo
7 januari 2015 om 23:33

Nee klopt, maar Modric is de belangrijkste schakel in het spel van Real. Wanneer die eruit gaat, moet je een speler hebben die zo kan spelen. Khedira is gewoon alles behalve zo'n type, waar James dit meer is. James is natuurlijk aanvallender ingesteld, maar het gaan om het spel verdelen en om de traptechniek, het overzicht. Vaak hoef je tegen ploegen toch niet echt te verdedigen, dus dan kan dat geen kwaad.
Je kunt gewoon niet je motor ineens veranderen door een veel andere type motor.

Het blijft schandalig dat Real al een aantal keer op rij niet van zo'n skeer team als Atlético kan winnen.
Man, gewoon verliezen van een ploeg die de bal nog niet eens drie keer over kan spelen en enkel leeft van dode spelmomenten. Schande!

Ik hoop dat dit Arbeloa's laatste wedstrijd was, want wat was hij weer ongekend slecht. Barslechte speler. Hoe kan hij nog bij Real zitten?!

Ramos laat weer eens zien dat hij helemaal geen salarisverhoging verdient. Hoe ongelooflijk dom is hij wel niet? Hoe haal je het in je hoofd om iemand zo naar achter te trekken in de eigen 16?!

Echt maf om te zien dat Real zo is teruggevallen. Het was echt een tijdlang geweldig en dan komt die wedstrijd tegen Valencia en dan verlies je gewoon onnodig van twee magere ploegen achter elkaar.
Benzema was weer eens waardeloos en over Bale wil ik het niet eens hebben. Die gast heeft wederom totaal niks goed gedaan, alleen maar aanvallen verprutst.

Waar is in godsnaam het Real gebleven dat Barcelona, Liverpool en al die andere ploegen helemaal wegblies?

7 januari 2015 om 23:41

Heel verhaal, maar magere ploegen en real dat Barca wegblies? Haha ok, ga zo door! Zullen nog meer nederlagen volgen en blijf vooral arrogant en blind

Slechte wedstrijd van Real,er ging heel veel fout. Ramos maakte weer eens een debidle overtreding, dat terwijl je weet dat het haast onmogelijk is een westrijd te keren in het Calderon als niet-atletico zijnde. Aanvallend ging er ook van alles fout, 1-2jes mislukten door en door, er was geen opbouw. En over de corners en andere dode spelmomenten zeg ik al helemaal niks. Het is duidelijk dat Carlo echt gewoon geen antwoord heeft op dit Atletico. Mijn voorstel voor de return, iedereen zal zeggen Ronaldo basis, maar dat is niet de oplossing. Ronaldo was een spook vandaag, nog meer dan Casper. Enige die flitste was Jese, dus ik zie hem grasag in de basis in de return. Bale mag lekker banken, hij mag lekker terugknokken voor zijn plek. Ramos moet ook lekker banken volgende match en Nacho of Pepe graag erin. Ik hoop dat ze dit kunnen keren in het Bernabeu.

7 januari 2015 om 23:28

Wat kon Ronaldo in,kwam er pas laat tweede helft in. Bale is moet nooit meer spelen, verpruts altijd alles, en kan er vrij weinig van. Ronaldo zorgt tenminste voor dreiging..... Ronaldo moest gewoon beginnen, dan had zeker wat kunnen worden...

Hoe speelden torres?

Beide ploegen nauwelijks serieuze kansen, real 72% de bal, maar daar heb je niks aan als je er niks meedoet. Aanvoer naar de aanval was weer te gering er stonden 3 mensen op een afzonderlijke eiland.

Bij Chelsea is het anti-voetbal en park the bus-voetbal maar bij Atletico is passie/strijd/vecht-voetbal. Jullie zijn totaal ongeloofwaardig. On: Wat heb ik me weer eens mateloos zitten ergeren aan Bale en vooral aan Arbeloa. Ongelofelijk dat die man het 'koninklijke' witte shirt al meer dan 200! keer heeft mogen dragen. Absoluut de slechtste selectiespeler van Real bah.

7 januari 2015 om 23:31

Nee hoor net zo lelijk voetbal als dat Chelsea speelt hoor. Maar met de kwaliteit van Real moet je gewoon dat team kapot spelen, wat niet gebeurde.

7 januari 2015 om 23:38

Het is dat ik je geen +1 kan geven op mobiel, maar ben echt compleet met je eens. Als chelsea (vooral vorig seizoen) tegen een sterke tegenstandet speeldr is het laf en bus parkeren en bij atletico is het alleen maar mooi en passie en bullshit.

7 januari 2015 om 23:44

Moet je ook naar het materiaal kijken. Met spelers als Hazard,Oscar,Willian en Fabregas(was er vorig jaar niet) moet je gewoon kunnen voetballen. Heb er persoonlijk niks op tegen maar kan meer van Atletico genieten vanwege die enorme passie die Simeone overbrengt.

Prachtige wedstrijd, Atlético op mentaliteit voorbij dit Real. Tegen Valencia zag je net hetzelfde, ook zij geloofden absoluut dat ze met de steun van hun eigen publiek Real konden kloppen. Viel me op dat Saul Niguez prima meedraait met dit Atlético. Ze hebben nu ook Cani geleend tot het einde van het seizoen (wat nergens vermeldt wordt op Vz).

Vandaag speelde we met 9 man. Bale en Arbeloa hebben 0,0 toevoegde waarde. De laatste 20 minuten vroeg ik nog aan mijn broer of Bale gewisseld was maar die was gewoon erin.. Hij was onzichtbaar.hele match, krijgt hij de simpelste ballen niet normaal aangenomen, of de simpelste passes lopen al fout.
Tenzij je van plan bent om counter voetbal a la Mourinho te spelen heeft Bale geen rendement in een Madrid die op balbezit speelt. Ik zou zeggen verkopen en met dat geld een Reus / loucas moura speler kopen die zowel de actie als de inzicht in huis heeft om een steekballetje te geven .

Over Arbeloa ga ik niet eens beginnen, ik vraag mij al jaar en dag af wat hij überhaupt op de bank doet??? die gast zou een basiskracht zijn bij Elche maar niet bij Madrid

Zozo real verliest zijn derde wedstrijd achter elkaar.jep het is vijf voor twaalf.met andere woorden het is dus crisistijd in madrid .

Als barca fan is zo'n nieuws natuurlijk mooi,zeker om een mooie dag als vandaag mee af te sluiten.maar even serieus real pakt ouderwets gewoon weer de draad op hoor.die hebben een fantastische team met fantastische spelers.

Damn ik vindt dit atletico echt dodelijk met dode spelmomenten.die zijn daar veel beter in dan real en barca bij elkaar.ik zie real jammer genoeg dit gewoon niet meer goedmaken in bernabeu.ik zeg jammer,omdat ik zin had in een mooie classico gevecht.je krijgt beter voetbal te zien dan tegen deze vechtmachine.

7 januari 2015 om 23:27

Real speelt al sinds terugkeer Bale uit blessure elke wedstrijd met een man minder als je de sarcasme begrijpt.

7 januari 2015 om 23:43

Whaha lol ja daar lijkt het wel op.als ik moest kiezen tussen werkpaard bale of sierlijke isco,dan ga ik voor isco.wat een geweldige voetballer is dat zeg.die wordt echt een hele grote in de toekomst.

8 januari 2015 om 00:01

Bale heeft geen toegevoegde waarde in teams die op balbezit spelen, die gast is letterlijk niet mee, niet mee met het spel, haalt tempo uit, levert ballen in.. beter gewoon met 10 man starten

Real was in de beginfase de betere ploeg. Daarna werd Atletico sterker. Mooi die ballenjongen die na de twee doelpunten van Atletico in de armen van Simeone sprong. Hij is de zoon van Simeone!

Real werd gewoon overschat door de winnende reeks die ze neergezet hebben.
Ik vond ze toen ook al niet overtuigend spelen met uitzonderingen van de snelle aanvallen in de
omschakeling waardoor ze veel doelpunten gescoord hebben.
In de eerste helft werden ze tegen een zwak Barca in de eerste helft 30 minuten weggetikt en vergat Messi de trekker over te halen.
Zeer kwetsbaar team Real Madrid. Alleen die uitbraken blijven gevaarlijk alhoewel Ronaldo kracht lijkt te hebben verloren.

Heb me weer dood geergerd aan Raul Garcia en Arbeloa, wat een idioten man, zonde voor zo'n wedstrijd want Ramos bijvoorbeeld gaat daar vaak in mee en dat is erg jammer. Pepe weet zich gelukkig te beheersen de laatste tijd, knap.

8 januari 2015 om 00:16

Als Costa nog bij was geweest was het tussen Pepe en Costa weer uit de hand gelopen.

Ondanks de wijzigingen in het aanval dit seizoen bij Atletico blijven ze alsnog 1 van de beste ingespeelde teams in de wereld. Simeone verdient extreem krediet hiervoor ik hoop dat hij nog lang zal blijven bij dit geweldige club en team. Real barst zo ontzettend veel van kwaliteit en dat straalt bij veel spelers uit. Maar het leuke van voetbal is dat het een teamsport is en Atletico dit zoals eerder benoemd hanteert als (bijna) geen enkele andere team. Het is gewoon los zand daar en geen enkele kwaliteit kan ze hiermee van een echte team als Atletico laten winnen. Beide teams speelden ook vuil, jammer genoeg hoort dit bij het Spaanse topvoetbal maar dit zijn we gewoon gewend. Dit laat duidelijk zien dat er rivaliteit is en maakt het voor mij als neutrale fan wel bewust hoe een derby als Gala en Fener gezien wordt. Mijn landgenoot (arda Turan) speelde erg koelbloedig vandaag, erg slimme keuze van Simeone om op zo'n moment Arda erin te doen. Torres was wel leuk om in zijn oude shirt te zien en hij toonde veel inzet maar hij zal jammer genoeg nooit het oude worden.

Ik ben Real fan, en eerlijk is eerlijk, dit was echt dramatisch. Bale nog steeds niet zoals we hem kennen, Ramos (fantastische verdediger) oliedomme actie waardoor Real een penalty tegen krijgt. Slechte passes, weinig kansen. Atletico goed verdedigd. (wel onwijs irritant als je voor real bent ). Maar ook goede kansen benut. Die 2e doelpunt was fantastisch. Navas was kansloos. De betere ploeg vandaag was Atletico en dus terecht gewonnen. Wel jammer van die laatste 6/7 minuten.. Maar goed. Ook strategisch! On: Man man man, wat was Marcelo toch ongelooflijk goed vandaag!! (Mijn mening)

Een lesje effectiviteit van Atletico. met 30 procent balbezit toch met 2-0 winnen. Real heeft veel te weinig gedaan met het balbezit.
Vooral Bale viel me vandaag extreem tegen zeg! maakte veel niet af, balverlies aan alle kanten. Jammer.
Er ontstonden ook weinig kansen voor Real, jammer.
Misschien dat het in Bernabeu met een vroege goal nog kan, maar ik reken er niet op.
Heb overigens wel genoten van Isco, wat is dat toch een goede. Ik snap niet wat die James komt doen eigenlijk

Ik ben een Barca fan en dat spel van atletico madrid is niet aan te zien. Ik vind het fantastisch dat ze gewonnen hebben van Real Madrid maar ik snap alleen niet hoe je een supporter kan zijn van Atletico madrid. Ontopic: Real madrid verdiende hier eigenlijk om te winnen als atletico madrid niet met een muur stond stond te verdedigen en normaal het spelletje speelden. Nu komen er mensen Met moeten ze vol op de aanval en verliezen? Nee natuurlijk niet maar dat is toch geen voetbal. Hier kijk je toch niet graag naar. Ik als barca fan heb liever die 3-1 verlies tegen Real Madrid dan zo laf spelen als Atletico Madrid en winnen. Op een gegeven moment was james het helemaal zat nadat hij gesandwiched werd en de scheids floot niet af het leek wel of hij janken ging. Verder hadden ramos en Arbeloa met rood moeten vertrekken en Rual García aan de andere kant. Penalty was terecht voor de rest was het niet echt vermakelijk ik genoot meer van de wedstrijd afgelopen week Valencia - Real madrid.

Real lijkt hetzelfde probleem te hebben als Bayern vorig seizoen. Na de triomf in de Champions League vorig seizoen is Real gedwongen zelf het spel te maken in plaats van te counteren. De tegenstanders passen zich met andere woorden goed aan.

Hoe kan een Real Madrid fan nu afgeven op het spel van Atletico? Real speelt al jaren counter-voetbal en dat is allemaal prima, maar als de tegenstander het doet is het ineens een schande en laf. Real Madrid kan zelf gewoon het spel niet maken en Ronaldo en Bale zijn gewoon heel matig in de kleine ruimte. Niet erg, ieder zn kwaliteit maar respecteer dan ook het spel van Atletico.

een rechtspoot had die bal die bale naast schoot de tweede helft 100 procent gemaakt en dan waren de rollen andersom geweest ook een domme actie van sergio ramos, je zou zeggen dat iemand met zijn ervaring zoiets niet moet doen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Atlético Madrid

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Sevilla164
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Á. CorreaAanvaller91
João FélixAanvaller95
J. OblakKeeper90
L. SuárezAanvaller65
FelipeVerdediger70
Diego CostaAanvaller51
HermosoVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Atlético Madrid.

381 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Genoa en Lasse Schöne willen in januari met wederzijds goedvinden uit elkaar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren