Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid kondigt rentree Torres aan: ‘Het kind keert terug naar huis’

Laatste update:

Atlético Madrid heeft de terugkeer van Fernando Torres aangekondigd. De Spaanse topclub maakt op de eigen website melding van de komst van de voormalig doelpuntenmaker, die aan de slag gaat als trainer van de Juvenil A, de Onder-18. Torres werd eerder al door Atlético als stagiair toegevoegd aan de trainersstaf van Atlético B. Eind september werd de voormalig Spaans international door de club gepresenteerd als nieuwe jeugdtrainer.

Doordat Torres vorig jaar nog niet over de benodigde papieren beschikte, kon hij enkel bij trainingen aanwezig zijn. Wedstrijden moest hij noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. "El Niño is een perfecte kenner van onze club in het algemeen en van onze jeugdopleiding in het bijzonder", schrijft Atlético op zijn website. "Op deze manier keert Fernando Torres terug naar wat zijn thuis is om deel uit te maken van de jeugdopleiding en zijn trainerscarrière voort te zetten binnen verschillende onderdelen van de club."

Na zijn actieve loopbaan bereidde Torres zich al meteen voor op een leven mét voetbal. Hij liep bij Atlético met verschillende jeugdteams mee om zijn trainerspapieren te halen. Torres benadrukte meermaals dat hij niet beoordeeld moest worden op wie hij in het verleden was: hij wil eerlijk beoordeeld worden op zijn trainerskwaliteiten. De oud-international onderging tevens een opvallende fysieke transformatie door onder meer veel te boksen en aan krachttraining te doen, zo werd begin dit jaar bekend uit foto's.

Torres debuteerde op 27 mei 2001 in het shirt van Atlético en een week later tekende hij voor zijn eerste van 129 goals in dienst van rojiblanco. De oud-spits droeg in totaal 404 officiële wedstrijden het shirt van de Madrileense club en keerde tussen 2016 en 2018 kortstondig terug. In de tussentijd droeg hij de shirts van Liverpool, Chelsea en AC Milan. Met de Spaanse nationale ploeg werd hij wereldkampioen in 2010 en Europees kampioen in 2008 en 2012. In 2019 besloot hij een punt achter zijn loopbaan als voetballer te zetten bij het Japanse Sagan Tosu.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 juli 2021 om 21:52

Altijd een prima spits gevonden. Mooi dat je bij je cluppie weer aan de slag kan. Zag er niet direct een trainer in maar leuk dat hij het gaat proberen

Heerlijke speler was dat. Heb nog een boek van Hard Gras liggen waar hij werd getipt als spits van Atletico omdat die een jeugd team van PSV bijna eigenhandig had opgerold.Het verleden leert wel dat spitsen vaak geen geweldige trainers zijn.

25 juli 2021 om 22:12

Nu je het zegt. Schiet me echt geen enkele succesvolle hoofdtrainer te binnen die in het verleden spits is geweest. Sowieso weinig die het proberen naar mijn idee. Pipo & van Basten schieten me zo even te binnen als absolute miskleunen. Zijn over het algemeen toch vaak de 6'jes die het succesvol doen.

25 juli 2021 om 22:19

shevchenko Is volgens mij een van de weinig spitsen die het prima doet als coach. Kom verder ook niet echt op namen.

25 juli 2021 om 22:22

Kluivert ook weinig succesvol.

25 juli 2021 om 22:23

Shevchenko is wel een aardige trainer opzich. Edit: Oh, barcalover123 was me voor hahah

25 juli 2021 om 22:55

Sander ja die herinner ik me eigenlijk alleen omdat ik z’n kop zo vaak langs zag komen op het EK. Volgens mij levert ie wel goed werk daar. Voor de rest heb ik geen idee wat hij hiervoor deed en hoe hij überhaupt bij het nationaal elftal terecht is gekomen😅

25 juli 2021 om 23:18

Cruijff. Geen echte spits maar kwam in de buurt

26 juli 2021 om 07:53

Solskjaer doet het toch aardig? Inzaghi leidde geloof ik Benevento naar de Serie A? Maar zal vast wat in zitten.

Torres is mijn top 5 favorieten spitsen ooit. Ronaldo9, Suarez, Torres, Zlatan en Drogba. Zelfs bij Chelsea bleef ik een zwakte voor hem hebben ondanks dat ie daar eigenlijk kei hard had is geflopt. Mooi om te zien dat hij terug is waar die hoort. Torres scoorde zelfs in zijn mindere jaren belangrijke goals, die tegen Barca zal ik nooit vergeten. Wat een pijnlijk moment was dat maar als het iemand had moeten zijn dan is het hem gegund.

25 juli 2021 om 22:29

Mooie namen zet je daar neer maar Suarez erbij is toch wel nare voor mij. Die heeft teveel streken uitgehaald voor mij maar wel een absolute top spits daar niet van.

Top 5 favoriete spitsen hmm heb daar eigenlijk nooit aan gedacht. Voor mij zijn het dan Henry, Eto'o, Villa, RVP waarschijnlijk sowieso. Laatste plek is een moeilijke maar wellicht Drogba, Saviola of Klose. Drogba scoorde zo vaak tegen Arsenal dat ik hem bijna eraf wil halen maar wat was die geweldig haha.

25 juli 2021 om 22:34

Van Basten nooit zien voetballen?

25 juli 2021 om 22:38

Die stopte met voetballen voordat ik geboren werd volgens mij haha. Dus nee nooit live gezien.

25 juli 2021 om 22:51

Suarez irriteerde mij ook maar ik denk dat als je naar het lijstje kijkt hij de gene is die van ver gekomen is. Hij is voetballend eigenlijk veel minder dan de rest maar heeft echt het maximale er uit gehaald. Henry en Villa volgen voor mij zeker op 6 en 7. Villa had ik nog het liefst 1 of 2 seizoenen nog bij Barca op top niveau willen zien spelen maar dat zat er helaas niet in. Henry is voor mij een fenomeen maar heb net even meer met die andere 5. 😄

25 juli 2021 om 22:58

Shearer en Del Pierro

25 juli 2021 om 22:31

Torres is geflopt bij Chelsea? Hij is 1 van de 10 spelers in de historie van het wereldvoetbal die zowel de finale mee deed van de Champions League en het EK en hem ook won. Daarnaast heeft hij een hele belangrijke goal gemaakt tegen nota bene Barcalona. Ook heeft hij in Amsterdam in de Europa League gescoord. Wellicht heeft die niet veel doelpunten gemaakt, maar wel hele belangrijke.

25 juli 2021 om 22:42

Als je als spits binnenkomt voor 50/60 miljoen (wat destijds veel meer was dan nu) en dan niet eens 1 op 5 loopt dan ben je toch wel geflopt. Torres bleef wel altijd belangrijke goals scoren dus ik snap wel waarom hij een publiekslieveling is.

25 juli 2021 om 22:48

Naja heb liever iemand als Torres die altijd scoort op belangrijke momenten en verder niet zoveel dan bijvoorbeeld een Higuain die veel scoort maart mist op de belangrijke momenten.

Maargoed hoop voor Torres dat hij een toptrainer gaat worden in het internationale voetbal.

25 juli 2021 om 22:51

Wel redelijk veel (pre-)assists gegeven dus zijn g/a ratio was niet eens zo heel slecht, natuurlijk beneden verwachting gepresteerd, maar hij was wel reuze belangrijk in onze EL campagne in 2012/13, die we uiteindelijk wonnen

25 juli 2021 om 22:53

Bluegroninger Torres werd binnen gehaald als een van de beste spelers toen maar hij haalde nooit meer het niveau van Liverpool. Wat ik zeg hè, hij was wel heel belangrijk hoor met scoren op het juist moment maar ik het niveau van Liverpool? Nee die heeft ie niet meer aan getikt.

25 juli 2021 om 22:56

Torres haalde zijn niveau van Liverpool op de momenten waartoe het deed. Dus ik vind zijn Chelsea FC campange geslaagd.

25 juli 2021 om 23:02

Hij heeft wel enkele onvergetelijke goals gemaakt, dat geef ik toe. Die goals zie ik zonder op te zoeken zo voor mij. Maar hij is wel geflopt. Van de laatste jaren is Diego Costa veel belangrijker geweest voor Chelsea dan Torres, daarvoor was het Drogba.Havertz heeft ook de winnende goal gemaakt in de CL, daardoor is zijn seizoen toch ook niet geslaagd?

25 juli 2021 om 23:07

Vind ik wel Timoooow , ik vind dat Havertz nu al aan zijn Transfer bedrag heeft terug verdiend. Het gaat er nu eenmaal om dat hij er staat op het belangrijke moment. Ik heb liever dat hij de Champions League finale beslist dan dat hij bijvoorbeeld nu 30 goals in de competitie had gemaakt en Chelsea FC naar de tweede plek had geschoten in de Premier League.

25 juli 2021 om 23:15

Haha ja, toen hij die goal maakte dacht ik ook wel eventjes of hij zo zijn transfer heeft terug betaald.Echter, met een speler/spits die 30 goals er binnen trapt. Dan spelen we echt terug mee voor de eerste plaats.Ik hoop toch dat Havertz zijn niveau serieus kan optrekken, maar hem geef ik nog het voordeel van de twijfel. Bij Werner vrees ik dat het er gewoon niet in zit.

26 juli 2021 om 01:20

Batistuta en Romario vond ik ook bizar goed

Prima Torres was toch wel een ander niveau hoor! Man wat was hij goed destijds. Vanaf chelsea ging het eigenlijk helemaal mis, eeuwig zonde.

Ik denk dat het altijd goed is om zulke jongens bij de club te houden. Maar ik heb Torres nooit echt een leider gevonden ondanks dat hij wel eens de band droeg. Als ik een oud-speler moet noemen die Simeone ooit zal opvolgen ga ik voor Gabi. Wanneer die geschorst of geblesseerd was zat hij altijd met een oortje in te comminuceren met de bank of hij was in de kleedkamer. Niet de beste speler die Atletico heeft gehad, maar wel de beste leider in het veld.

Veel succes voor Torres. Blijft een vrij unieke loopbaan- hij heeft misschien vijf topseizoenen gehad in zijn carriere, maar wel elke mogelijke prijs gewonnen. Dan naar Japan ineens en dan terugkeren als jeugdtrainer bij Atletico. Het is hem gegund als sympathieke kerel maar iedereen was hem in de laatste zes jaar van z'n speelcarriere eigenlijk al helemaal vergeten.

Fernando Torres een echte Chelsea FC Legende. Prachtig dat hij bij Atlético aan de slag kan. Ik hoop dat we in de toekomst meer van hem gaan horen.

25 juli 2021 om 22:50

Grappig, zo zie ik hem niet. Ik zie hem als een Liverpool en Atletico legende, maar vond dat hij bij Chelsea de verwachtingen niet heeft waargemaakt.

25 juli 2021 om 22:55

Is niet de eerste keer dat iemand iets niet ziet wat BlueGroninger wel ziet....

25 juli 2021 om 22:57

Is ie dat echt? Vind Drogba, Terry, Lampard en Chech echt Chelsea legends maar Torres valt voor mij uit dat bootje. Hij was idd belangrijk op bepaalde momenten maar hij heeft de hoge verwachtingen niet helemaal waar gemaakt.

25 juli 2021 om 23:05

Vind ik wel. Hij heeft zowel zijn aandeel gehad in de eerste Champions League van Chelsea FC ooit. En heeft gescoort in de Europa League finale , ook heeft hij verder in Engeland nog vele prijzen gewonnen met Chelsea FC. Echte legendes pakken prijzen !

25 juli 2021 om 23:09

Je praat alsof Chelsea door Torres die prijzen heeft gepakt. Ja hij was belangrijk in de halve finale met dat doelpunt maar et is toch niet dat hij Chelsea eigenhandig naar de beker had gebracht. Paulinho heeft bij Barca ook paar belangrijke doelpunten gescoord en prijzen gepakt maar dan spreek je ook niet van een Barca legend.

25 juli 2021 om 23:19

Ik weet de situatie rond Paulinho niet. Dus kan daar niet over oordelen. Torres in een speler die voor legendarische momenten heeft gezorgd in de rijke clubhistorie van Chelsea FC. Zijn naam zal voor altijd in de boeken staan. Ook staat hij in het Chelsea FC museum . Voor de club is het echt een legende , omdat hij wel heel belangrijk is geweest voor de eerste Europese prijzen voor Chelsea FC.

25 juli 2021 om 23:33

Nee tuurlijk is Torres geen club legende, wat een onzin weer van je. Is een van de grootste miskopen ooit. Sympathieke gozer, maar meer ook niet.

26 juli 2021 om 01:41

Hij heeft op het heilige gras in Stanford Bridge mogen spelen dus dan val je natuurlijk al snel in de categorie legend 😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren