Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwaargehavend Juventus staat zestiende na pijnlijke nederlaag tegen Napoli

Laatste update:

Napoli heeft zaterdag een zwaarbevochten overwinning geboekt op Juventus. In eigen huis was de ploeg van trainer Luciano Spalletti met 2-1 te sterk voor la Vecchia Signora, dat met een veredeld B-elftal aan de aftrap verscheen. Ook Matthijs de Ligt was niet fit genoeg om in de basis te starten en kwam pas halverwege de tweede helft binnen de lijnen voor Luca Pellegrini. Het was de derde zege van het seizoen voor Napoli, dat bovenaan staat in de Serie A. Juventus pakte pas één punt uit drie wedstrijden en staat voorlopig zestiende in Italië.

Trainer Massimo Allegri moest het stellen zonder een groot deel van de vertrouwde namen bij Juventus. Onder meer Juan Cuadrado, Paulo Dybala, Alex Sandro, Danilo en Rodrigo Bentancur ontbraken wegens de late terugkeer bij de club na hun respectievelijke optredens in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks. Ook ontbrak Federico Chiesa bij Juventus, daar hij lichtgehavend terugkeerde van zijn interlands met Italië.

Dat er grote namen ontbraken bij Juventus werd al snel duidelijk. In de vierde speelminuut kreeg Napoli al direct een grote kans op de openingstreffer. Lorenzo Insigne had een fraaie voorzet in huis op Matteo Politano, die rakelings over de lat kopte. Toch kwam de ploeg uit Turijn in de tiende minuut plotseling op voorsprong. Na een pijnlijk slippertje van Kostas Manolas kon Álvaro Morata profiteren en doelman David Ospina in de korte hoek passeren: 0-1.

Napoli leek even geschrokken na de tegentreffer en goede, uitgespeelde mogelijkheden werden in het restant van het eerste bedrijf niet gecreëerd. In de tweede helft bloeiden de Napolitanen op en werd de remontada ingezet. Doelman Wojciech Szczesny verkeek zich op een voorzet van Insigne en bokste de bal voor de voeten van Politano, die vanuit een moeilijke hoek voor de gelijkmaker zorgde: 1-1. Een kwartier voor tijd had de Poolse sluitpost wel een belangrijke redding in huis, toen hij een pegel van Fabián Ruiz uit de hoek dook.

In de 86ste minuut viel het doek voor Juventus, dat in het tweede helft nauwelijks in het schouwspel voorkwam. Na een corner van Piotr Zielinski en een carambole voor het vijandige doel kreeg Kalidou Koulibaly uit de rebound voor zijn voeten en tekende van dichtbij de winnende aan: 2-1.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3321662569
3Juventus33181052164
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Atalanta32166102254
7Lazio3316413752
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza33111012-843
12Genoa3391212-539
13Lecce3381114-1835
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3371016-1331
16Empoli338718-2231
17Frosinone3471017-2031
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet zeggen, als serie A liefhebber, kon zelfs ik niet tegen het hoog theatergehalte vandaag mijn God, maarja juve, waar moet ik beginnen?onvoorspelbaar als je zag waar juve tot 3 jaar geleden stond; toen domineerde ze Italië. In deze wedstrijd niets van te zien; Napoli dominerende wedstrijd, dusdanig dat Juve de hele 2e helft heeft verdedigend, zelfs toen de voorsprong weg was, bijna onrealistisch om te zien. De pool(niet denigrerend bedoeld, heeft gewoon moeilijke naam) in de fout bij de 1e goal, blijft maar fouten maken en de 2e was gewoon puur ongeluk. verder werdFabian Ruiz, de belachelijk goede voetballer, gewoon vrij gelaten, dan ga je kort of laat eentje tegen krijgen. En er loopt nog steeds te veel middelmaat. Bernadeschi(oké er was geen vervanger voor Chiesa) maar McKennie? En daarna gewisseld voor Ramsay? Je wisselt de ene middelmaat voor de andere… maar ondanks alles hou ik mijn hart nog steeds vast; in 15/16 wonnen ze 3 vd 4 eerste speelrondes ook niet, en weetje waar ze aan eind vd seizoen stonden? 1e met 91 punten… blijft dus oppassen en die Kean kan het zomaar weer op zijn heupen krijgen.

11 september 2021 om 20:39



ik was een van de weinige juve fans die dit al van ver zag komen. het laatste jaar van allegri wonnen we nog een titel, maar het spel was bijna altijd ultra dramatisch, speculerend op het afstraffen va neen fout en dan tegenstanders hebben die gewoon onvoldoende kwaliteiten hebben om ons af te maken.
maar in dat jaar zag je toen al dat echt goede teams ons dusdanig aardig in de problemen wisten te werken, juve onder allegri kon niet om met een goed uitgevoerde drukzetting.en het middenveld was toen reeds ondermaats.
en dan ja heeft het bestuur gewoon de grootste kemels geslagen door werkelijk niets te doen aan dat vervallend middenveld maar wel fortuinen spenderen aan ronaldo of deligt( met hem ben ik nog wel blij)
en dan gewoon elk jaar van coach veranderen zodat het steeds weer zoeken is maar dezelfde issues gewoon blijven.

ik wist dat met enkel locatelli maar zeker allegri terug dat het gewoon zware tijden zouden zijn voor juve. want het echte issue is nooit aangepakt, en nu heb je terug een coach die na een 1-0 voorsprong denkt dat voor de rest van de partij gene initiatieven meer moeten genomen worden zelfs al is het maar de 15é minuut.
en dat allemaal in een serie A waar ondertussen veel teams een pak beter zijn dan tot enkele jaren terug, en al zeker milan.
Milan kan echt voor een uppercut van jewelste zorgen door in Turijn te gaan winnen, ze zijn er zeker in staat toe.
juve is een schoolvoorbeeld geweest hoe prijzen winnen en succes je ook stekeblind kan maken voor onderliggende issues. en daar zal juve dan ook letterlijk een prijs voor betalen

12 september 2021 om 10:00

Een van de weinigen is wellicht wat overdreven. Ik en nog vele andere Juventini waren heel blij toen duidelijk werd dat Allegri werd vervangen, omdat het spel niet om aan te gluren was. Daarnaast heeft het bestuur die desbetreffende zomer enorm slecht ingekocht en met het aantrekken van Ronaldo voor €100mln totaal niet ingezien dat het echte gebrek aan kwaliteit op het middenveld was. Na Vidal - Pogba - Pirlo hebben we geen Juve-waardig middenveld meer gezien. Een brevet van onvermogen voor het bestuur dat zij er in al die jaren nog steeds niet in zijn geslaagd een middenveld van wereldklasse neer te zetten. Afgelopen zomer is daarin de eerste stap gezet met de aankoop van Locatelli, maar met dat tempo hebben we over twee jaar pas een fatsoenlijk middenveld.

12 september 2021 om 13:54

klopt volleuig wat je zegt; en ja ik weet heus dat ik niet alleen ben.
maar de overgrote meerderheid van juventus fans bleven heel kortzichtig kijken, de schuld op formaties lineup en de coach steken.
diegene die het probleem een beetje op groter meta niveu zagen werden dikwijls weggelachen

11 september 2021 om 20:45

Valt natuurlijk niet geheel aan De Ligt toe te wijzen.. Maar ik hoop wel dat het centrum van Oranje uit De Vrij en Van Dijk blijft bestaan, beter hebben we niet!

11 september 2021 om 20:49

Dat hoop ik niet. Beter De Ligt en Van Dijk.
Is lachwekkend dat De Ligt overal de schuld van krijgt haha. Bovendien staat hij niet eens op zn eigrn positie. Lachwekkend allemaal

WOWW wat een intensieve wedstrijd. Ongelooflijk hoe slecht we in de eerste helft speelde met belabberde positie spel en vele fouten. Deze Manolas heeft al een reputatie als het gaat om concentratie verlies maar dat hij dit doet in zo'n wedstrijd is niet te begrijpen. In de tweede helft ging het zoveel beter met Ounas, wat een wederopstanding van die jongen na mislukte verhuurperiodes waaronder bij OGC Nice. Man of the match vandaag was overduidelijk de débutant Zambo Anguissa. Ik was bang dat hij een Bakayoko 2.0 zou zijn omdat ik hem niet goed kende maar wauw, nu al een publiekslieveling. Over Koulibaly schiet ik worden te kort. FORZA NAPOLI SEMPRE

11 september 2021 om 20:23

Ja die Anguissa speelde goed man. Maar hij heeft buiten bal vast en fysiek sterk ook nog redelijk voetbal in zijn benen en een versnelling, echt ideaal. Was Locatelli vaak de baas en Locatelli is niet bepaald de minste

11 september 2021 om 20:27

Jaa echt een topper. Vooral met de blessure van Diego Demme is het heel aangenaam dat Anguissa er gelijk staat. Enige probleem die Napoli heeft is Mario Rui. Hij heeft veel inzet en een goede drive, maar is voor de rest zo beperkt. Dit is geen linksback die bij Napoli in de basis hoort te staan, maargoed.

11 september 2021 om 21:01

Is dat die jongen die ooit bij Fulham speelde? Zo ja: die kan slopen maar ook voetballen. Doet me beetje denken aan Yaya Toure qua stijl.

12 september 2021 om 00:14

Jup hij is gehuurd van Fulham

We hadden nog bijna een punt met deze ploeg! Ongelooflijk dat doelpunt dat we cadeau kregen maar goed wij deden zo goed als hetzelfde. De wedstrijd verliep door die 0-1 gunstig voor ons en ik heb nog even gehoopt op een onterecht punt. Ik ga de jongens niks kwalijk nemen behalve natuurlijk dat WEER weggeven van doelpunten. Zo kan je geen punten pakken. Maar vandaag had ik er sowieso 0 verwacht en het werd er bijna nog eentje. Forza Juve op naar Malmö met Chiesa en onze Zuid Amerikanen die veel meer voetbal kunnen brengen. Nu moeten ze het nog beginnen te tonen.

11 september 2021 om 20:26

Hoezo ongunstig? Vroege goal ideaal om de nerveusheid weg te schudden en lekker te gaan voetballen. Of het nou lang 0-0 bleef, Napoli had denk ik het zelfde spelletje gespeeld als dat ze nu deden denk ik

11 september 2021 om 20:31

Er staat gunstig bij mij haha.

11 september 2021 om 21:33

Ow, ik zou zweren dat er ongunstig stond, maar dan heb ik niets gezegd

Morata, Bernadeschi, Rabiot, Mckennie, Locatelli, Kulusevski, De Sciglio, Pellegrini, Szczesny, wat een ongelofelijk matig team is dit zeg en dat terwijl ze in de laatste vijf jaar gigantisch veel geld hebben uitgegeven.

11 september 2021 om 20:27

Het nieuwe Arsenal. Voor de mensen die Ronaldo zaten te bashen de afgelopen seizoen. Hij droeg Juventus op zijn rug..

11 september 2021 om 20:33

Inderdaad.. De reden waarom juve met Cronaldo nog 2keer kampioen werd was te danken aan Cronaldo, anders was Juve al veel eerder onttroond geweest.

11 september 2021 om 20:38

De grootste reden was vooral omdat de rest nog faalden of niet klaar was om de scudetto te pakken. Dan kan je met de klasse van Ronaldo nog 2 titels nemen.

11 september 2021 om 21:12

het was te denken dat Ronaldo fans hem alles toedichten...
juventus won voor ronaldo vlot 7 scudetti op een rij, en in de 3 seizoen voor hij arriveerde scoorde het als team ook gewoon meer dan sinds zijn aankomst.
het enige verchil was dat ipv juve een sterk Team(!) was het ongebalanceerde meuk was met issues in het middenveld die genegeerd werden, en totaal afhankelijk werden van ronaldo.
çk heb het hier al veel gepost, maar vele fans negeren alle details, ja ronaldo heeft vele gescoord voor juve maar een derde van zijn productie kwam uit penalties (32 op 101 goals) en het laatste seizoen, ja topschutter maar 2/3 tegen de laagste 10 teams en amper 2 tegen de sterkste 5.
het enige wat ronaldo heeft gebracht is meer onbalans in een reeds ongebalanceerd team.
en tuurlijk nu ie weg is , en deze issues niet zijn aangepakt zien zn fans hem als de savior??? juve is al een poosje zeer slecht geleid, met zeer zeer slechte beslissingen, en ronaldo was daar gewoon een van

11 september 2021 om 21:26

Concurrentie is beter geworden en Juventus slechter. Daar is je verklaring. Kan iemand deze clown überhaupt van vz verwijderen dankjewel..

11 september 2021 om 21:28

Serieus, Juventus had middenvelders als Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio en Chiellini, Buffon en Bonucci in hun prime. Wie moest Ronaldo helpen in dit team dan? Dat je dat zelf niet eens kan begrijpen..

11 september 2021 om 21:39



Ronaldo heeft niet gefaald. Juventus heeft gefaald, Ronaldo heeft belachelijke statistieken gehaald die een Higuain en Tevez bij lange na niet haalde in een veel beter Juve. Er is geen speler ter wereld die met dit Juve de CL zou winnen.

11 september 2021 om 21:39

Nee, door je reacties op meerdere Posts vandaag waar je alleen maar onzin roept of reacties probeert uit te lokken. Ronaldo gefaald? Jouw mening misschien. Feit blijft dat Juventus met de jaren zwakker is geworden en dat teams zoals Inter en Milan zichzelf weer op de rit hebben gekregen terwijl ze voorheen maar wat aanmodderden. Ronaldo was ook fundamenteel voor die eerste 2 kampioenschappen.. als jij vindt dat iemand die 81 goals en 17 assists heeft in 98 Serie A wedstrijden is gefaald..? Meer dan 100 doelpunten voor Juventus in 134 wedstrijden. Is dat jouw omschrijving van falen? En voor als je het nog niet wist, is Juventus mijn favoriete team in Italië dus het heeft daar niks mee te maken..

11 september 2021 om 21:46

Ach ja dat is bij tadic en Fernandes hetzelfde geweest. Zijn die ook gefaald? Horen penaltys niet bij voetbal?

11 september 2021 om 21:47

Je hebt voetballend ook weinig aan Ronaldo. Dat hoef je niet aan ons te vertellen. Maar als hij elke wedstrijd scoort dan maakt dat weinig uit. United wint 3-1, Ronaldo maakt er 2 maar voegde voetballend weinig toe. Prima toch? Hij is niet meer zoals in z’n jonge jaren, hij is een afmaker..

12 september 2021 om 09:46

Je zou alleen al verwijderd moeten worden voor het niet gebruiken van interpunctie. Man, wat een onduidelijke verhalen typ jij zeg.. Dan gaan we het maar niet hebben over je provocerende reacties en je persoonlijke aanvallen die nergens op slaan. Je zal het er wel niet mee eens zijn, want jouw wil is duidelijk wet in jouw ogen. Iedereen die het niet met je eens is, snapt er niets van of is zielig. Over zielig gesproken.. 😂

12 september 2021 om 17:31

Ik zie geen provocaties en persoonlijke aanvallen, alleen duidelijke standpunten van de Aanpakpolitie. Hij heeft een andere mening, dat mag. Daar hoef je het niet mee eens te zijn.

11 september 2021 om 20:35



Kulusevski is een goed talent en Locatelli doet het gewoon uitstekend in de nationale ploeg en bij Sassuolo. Die horen zeker niet in dat lijstje. De rest wel nantuurlijk mee eens. Voor de rest misten Juve ook nog Chiesa, Dybala, Cuadrado, Danilo en Alex Sandro. Die spelers allemaal missen in een periode dat het al lastig gaat en ook nog uit tegen Napoli tja.

11 september 2021 om 20:35

En dan ben je nog lief genoeg om Ramsey niet op te noemen...

11 september 2021 om 20:40

Locatelli matig? Ik weet dat het zaterdagavond is, maar heb je nu al zo diep in het glaasje gekeken?

11 september 2021 om 20:52

Als je locatelli matig noemt dan begrijp je er niet veel van

12 september 2021 om 00:47

Hetzelfde geldt voor Pellegrini.

Sczsesny is ook echt slecht zeg. Is zo'n matige de keeper het afgelopen seizoen en nu ook weer. Juventus zit daarnaast ook duidelijk niet goed in zijn vel nog. Geen idee of Allegri de juiste man is maar het moet natuurlijk wel veel beter dan nu. Je kan opzich wel een aardig elftal maken hoor met de huidige spelers. Denk een dat een 4312 misschien de juiste opstelling is. Perin; Cuadrado, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro; Locatelli, Arthur, Pellegrini/rabiot; Dybala; Chiesa en Morata/kean.

11 september 2021 om 20:36

Szczesny verbaasde mij in zijn eerste 2 jaar. Bij Roma ook erg goed gekeept, maar sinds vorig jaar is hij echt belachelijk slecht. lachwekkend dat Allegri Donnarumma niet hoefde te hebben aangezien hij fan was van Szczesny.

11 september 2021 om 20:41

Dat is onzin he. Juve kon Tek niet verkopen want niemand wou hem. Hij gaat dan ook zijn keeper niet kleineren door te zeggen in de media dat hij Donnarumma wilt. Natuurlijk wil die een Italiaan in de goal. Tek is trouwens terug op zijn niveau van Arsenal. Pfff. Perin moet zijn kans krijgen.

11 september 2021 om 20:53

Zal niet lang duren voordat Perin op doel staat mag ik hopen.

11 september 2021 om 20:51

Snap niet dat ze Onana niet halen. Die is toch wel beter dan Sczsesny

Zo sta je bovenop de berg en ben je europese top en haal je ronaldo om de CL te winnen.....en zo lig je onder aan de berg in een ravijn. Het kan snel gaan he.

11 september 2021 om 21:37

Het leuke is dat het ook snel weer omhoog kan gaan.

11 september 2021 om 21:56

Idd, zo kan het ook gaan natuurlijk. Blijft interessant om het te volgen.

12 september 2021 om 09:48

Dan zal Juve tocht echt eens wat aan het aankoopbeleid moeten gaan doen, anders zie ik het tij niet snel keren.

Juventus is de laatste seizoenen het kwijt. Als je ziet hoeveel geld ze uitgeven aan spelers die niet het gewenste niveau hebben dan is het ronduit treurig.

Telkens willen ze een andere speelstijl hanteren en halen ze weer een ander type trainer die de laatste seizoenen ook niet lang aanblijven. Met alle respect voor Allegri maar het is wel een teken dat ze bij hem (weer) uitkomen.

Wat een armoedig elftal heeft Juve zeg. Op een paar leuke spelers na in de selectie is het verder echt niks. Kepper van niks en vooral middenveld is echt om te janken. Met deze selectie gaat top 4 halen nog heel zwaar worden als je kijkt naar de concurrenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren