Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk noemt zijn ‘opvallende’ beste speler ter wereld: ‘Waanzinnige voetballer’

Laatste update:

Süleyman Öztürk is van mening dat niet Lionel Messi, maar Antoine Griezmann de Ballon d'Or had moeten winnen. Dat laat de journalist van Voetbal International weten in VI Uncensored. "Beste voetballer ter wereld, Antoine Griezmann."

Messi won op 31 oktober voor de achtste keer de Ballon d'Or, waarmee hij zijn eigen record nog maar eens aanscherpte. De spelmaker had dat met name te danken aan zijn ijzersterke WK, dat hij met Argentinië won. De grootste concurrent voor de prijs was Erling Braut Haaland. De Noor won de treble met Manchester City en scoorde afgelopen seizoen over alle competities 52 goals in 53 wedstrijden voor the Citizens.

Messi ging dus aan de haal met de prijs, wat in de ogen van Öztürk onterecht was. Als het aan de journalist van VI had gelegen, zou Griezmann de prijs hebben gewonnen. Öztürk vertelt in het online programma over de blessures van Gavi en Vinícius Júnior, die allebei verre van ongeschonden uit de interlandperiode zijn gekomen. Öztürk merkt op dat Griezmann 'nooit geblesseerd' raakt.

"Die speelt sinds 2017 elke minuut van elke interland. Alle vriendschappelijke interlands, die mist nooit een interland. Die is altijd fit, altijd aanwezig. Speelt alle wedstrijden. Dat is een extreme uitzondering", laat Öztürk weten, voordat hij met een ongezouten mening komt: "Beste voetballer ter wereld, Antoine Griezmann."

Griezmann is na zijn mislukte avontuur bij FC Barcelona weer helemaal opgeleefd bij Atlético Madrid. Voor het nationale team van Frankrijk staat de Kleine Prins inmiddels al op 124 caps, waarin hij goed was voor 44 goals. In oktober dit jaar brak hij het record voor het spelen van de meeste interlands achter elkaar: 81. Met Frankrijk reikte hij afgelopen jaar tot de WK-finale, terwijl hij afgelopen seizoen zestien goals en negentien assists in huis had bij Atlético.

"Hoe vaker ik hem zie, hoe gefascineerder ik raak door wat hij allemaal doet en kan. Hij is echt, echt een waanzinnige voetballer. Ik had hem de Gouden Bal gegeven in plaats van Messi. Ik vond hem tijdens het WK ook fenomenaal, op de finale na. Dat is natuurlijk wel een hele belangrijke, zo werkt het nu eenmaal in deze wereld. Dat je op bepaalde momenten aanwezig moet zijn. Of je smoel moet houden, zoals Wout Weghorst."

In Madrid geldt Griezmann in een elftal vol sterren als de sterspeler. "Hoe hij die ploeg van nieuwe energie en elan heeft voorzien. Hoe Simeone ook gezien heeft dat hij een aanvaller én een middenvelder is. Ik vind hem echt grandioos. Dat hebben we ook tegen Feyenoord kunnen zien." Griezmann scoorde eenmaal in de Champions League tegen Feyenoord en was bij vlagen ongrijpbaar voor de Rotterdammers, die met 3-2 verloren. Feyenoord neemt het op 28 november thuis op tegen los Colchoneros. "Ga dan maar eens goed op hem letten. Hij is de beste speler ter wereld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk mij eens uniek zijn

20 november 2023 om 17:44

Dat is deze man in een notendop, echt

20 november 2023 om 17:47

Was die voordien voetbalinhoudelijk niet gewoon sterk? Heb wel eens wat analyses gezien op YouTube die echt wel sterk waren.

Anderzijds heb ik hem nooit vaker voorbij zien komen in de media dan de laatste maanden. Dus misschien is de trieste conclusie gewoon dat je je zo moet profileren om in het nieuws te komen.

20 november 2023 om 22:27

Ik denk dat zijn woorden door de manier hoe het hier geschreven is een beetje uit zijn verband zijn getrokken. Dit is gewoon zijn persoonlijke enthousiasme toen ze het toevallig over Frankrijk en Griezmann hadden. Blijkbaar is hij fan.

Die Ozturk is wel heel erg in zichzelf gaan geloven hè, ghehehe

20 november 2023 om 18:36

Nou inderdaad. Hij heeft spotlights gevonden en weigert er uit te stappen voorlopig.

20 november 2023 om 19:21

Zo is hij al jaren, alleen werd het nooit op VZ gepost.

Eerst nam ik hem echt serieus, maar voor mijn gevoel noemt hij nu gewoon namen die niemand noemt om speciaal te zijn.

Atletico is toch geen team van sterren meer. Oblak is een wereldster en Koke kan je daar misschien ook nog onder rekenen.

20 november 2023 om 17:56

Zijn ze dat ooit geweest dan? Meestal een goeie spits en verder een goed team, net als momenteel

20 november 2023 om 19:15

Dat Atletico dat de CL-finales behaalde had wel sterren vind ik. Van een Godin of Arda Turan tot Diego Costa.

Vervelend als mensen denken zulke puristen te zijn dat zij dingen zien die niemand anders zien. Ozturk is inmiddels een parodie op zichzelf geworden. Vermoeiende man.

Schijnbaar is heel fit zijn het criterium. Het is heel knap als je zo fit blijft, maar ik vind niet dat het de hoofdreden moet zijn om iemand de beste ter wereld te vinden. Anders is CR7 nog steeds de beste... Ik vind Griezman een goede voetballer, maar ik zie hem simpelweg qua resultaten en techniek etc. niet bij de beste 5 ter wereld horen.

Ik dacht Kevin de Bruyne ofzo

20 november 2023 om 17:57

Of voor mijn part Jude Bellingham, het is uiteindelijk gewoon een kwestie van smaak.

Sind zijn item over juventus in 2019 neem ik hem niet meer serieus, lachwekkend dit

Hij moest hem niet winnen maar die 21ste plek was wel lachwekkend. Moest minstens in de top 10 staan.

21 november 2023 om 12:14

@d.costa

Ik neem de ballon dor helemaal niet serieus meer sinds Steven Gerrard en Eto’o nooit deze prijs hebben gekregen. Daar kan je Lewandowski en Mbappe ook bij optellen.

Ik vind Suley altijd wel zinnige dingen zeggen alleen dit zegt hij gewoon om er tussen uit te steken.

Ah weer zo'n journalist die meer naamsbekendheid wil genereren door zoveel mogelijk onzin te verkondigen.

Eerlijk is eerlijk, het was genant dat Griezmann niet in de top-5 eindigde. Die blinkt letterlijk wekelijks uit en behaalt sinds april 2022 een ongekend niveau.

Griezmann was goed maar beste van de wereld in 22/23? Dat zeker niet haha. Özturk begint wel van die rare dingen te zeggen de laatste tijd.

Typisch gevalletje ATK 2023 (Aandachtstekort)

Deel 84 van aflevering Kijk mij eens expres dingen out of the box roepen. Met in de hoofdrol Suleyman Ozturk. Gozer begint op deze manier vermoeiend te worden. Telkens maar weet dat “Ik zie wat andere niet zien en ik zie het als de beste”. Een paar afleveringen terug riep hij al dat Griezmann de beste speler op aarde is. De beste statistieken als aanvaller, middenvelder en als verdediger. Nou dan hoef je niet meer verder te kijken.

Ja mensen, het is weer tijd voor de ouderwetse MaMiBo.....
Weer iemand die iets lukraak roept en kijkt of het aanslaat.

Hahaha Suley kan altijd wel overdrijven als je het mij vraagt.

Griezmann is een geweldige speler en zeker de beste speler van Laliga en wereldtop, maar kom op hij verdiende absoluut niet de ballon dor.

Prima. Deze mening is net zoveel waard als die van de gemiddelde supporter.

De mening van (oud) profs en trainers neem ik meer serieus.

Wat ik me altijd af vraag, waarom reageren mensen hier altijd zo overdreven, als iemand een andere naam als Messi noemt voor winst ballon’dor, ik vind zelf bv dat Haaland hem had moeten winnen, met de winst van de trebble

20 november 2023 om 18:20

Omdat Voetbalzone bekeken word door tokkies. Altijd rare reacties van dezelfde personen.

20 november 2023 om 19:16

Griezmann de beste speler noemen is niet eens zo raar. Is zowel aanvallend als verdedigend als aanvaller enorm belangrijk voor zowel Frankrijk als Atletico en heeft bij Frankrijk de rol van spelmaker vanaf het middenveld overgenomen van Pogba en doet dit tegelijkertijd in de aanval ook.

Ik heb weinig aanvallende voetballers gezien die zo compleet waren(waar een Suarez bijvoorbeeld dit ook kon(alhoewel hij vaker niet in die rol speede) maar ik dan ook de beste spits van onze generatie noem.

Of hij de allerbeste is, dat is Mbappe naar mijn mening nu al zeker 2 jaar duidelijk, maar Griezmann de beste noemen is ver van zo gek als iedereen hier wilt laten blijken. Als je ook zijn geavanceerde statistieken bekijkt en hoe all round goed die zijn, getuigt dit des te meer dat dat het echt niet zo'n gekke uitspraak is maar ik geloof dat niet iedereen zo vaak naar Atletico kijkt.

Voetbalkenners die geen echte kennis hebben. Deze man is echt niveau ricky vd berg.

20 november 2023 om 19:42

Zegt Ricky vd berg?

Toen ik de naam Griezman las stopte ik met lezen. heeft deze man er helemaal geen kijk op.

Jammer dat hij nu ook vooral bezig is met lekker gek en uniek zijn. Ijzersterke stukken maar lult nu maar wat dom in de rondte. Spijtig.

‘Ik vind’ geeft een toon die te zelfgericht is. Het is niet gebeurd en hij heeft er geen enkele stem in. Deze toon ontkracht zijn boodschap van wat ook had gekund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren