Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe vernietigend over Frankrijk: onvoldoende Mbappé en nog 8 spelers

Laatste update:

Frankrijk ging zaterdagavond met 0-2 onderuit tegen Duitsland en het oordeel van L'Équipe is niet bepaald mild. De Franse krant deelt maar liefst negen onvoldoendes uit aan de ploeg van bondscoach Didier Deschamps. Alleen Brice Samba en Ousmane Dembélé (allebei een 6) ontvingen een voldoende.

Jules Koundé, Adrien Rabiot, Aurélien Tchouaméni en Marcus Thuram kregen een 3 voor hun optreden in het Groupama Stadium van Olympique Lyon. Deschamps kreeg overigens hetzelfde cijfer van L'Équipe. Sterspeler Kylian Mbappé moest het doen met het rapportcijfer 4.

Warren Zaïre-Emery, Benjamin Pavard en Lucas Hernández werden eveneens met een 4 beoordeeld op een voor Frankrijk tegenvallende avond in aanloop naar het EK. Duitsland won in september vorig jaar overigens ook van de Fransen, toen met 2-1.

Valse start


Frankrijk begon dramatisch aan de oefeninterland tegen Duitsland. Florian Wirtz opende namelijk na zeven seconden al de score voor de viervoudig wereldkampioen. De assist was van Toni Kroos, die terugkeerde na een absentie van drie jaar en indruk maakte met zijn spel in Lyon.

Kai Havertz verdubbelde kort na rust de voorsprong van EK-organisator Duitsland. Frankrijk was nadien niet in staat om de spanning terug te brengen en leed zodoende een gevoelige nederlaag in de oefencampagne richting EURO 2024, dat voor les Bleus begint met het groepsduel met Oostenrijk op 17 juni.

Griezmann


De nederlaag van Frankrijk valt samen met de afwezigheid van Antoine Griezmann. De aanvaller was geblesseerd en zag hierdoor een reeks van 84 opeenvolgende interlands ten einde komen. Mbappé was wel inzetbaar, maar kon dus niet het verschil maken.

De verliezende Deschamps trok na afloop overigens het boetekleed aan. "Het maakt maar weer eens duidelijk wat ons deze zomer te wachten staat. Maar ik ben verantwoordelijk, want ik heb de leiding over dit elftal. Ik wil mijn spelers niet de schuld geven, maar we hebben duidelijk niet ons niveau gehaald", zo klonk het in de Franse pers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja het elftal van Frankrijk was gisteren toch niet zo extreem bijzonder laten we wel wezen. Iedereen zegt dat ze 10 elftallen kunnen opstellen grotendeels waar maar buiten Mbappe en Griezmann zitten er weinig absolute toppers tussen. In het verleden had je nog jongens als Benzema, Pogba en Kante. Dembele de aanvaller zonder rendement, Upa inmiddels gedegradeerd tot 4de cv van Bayern, Pavard heb ik nooit bijzonder gevonden, L.Hernandez en Rabiot goede spelers, maar geen absolute wereldtop, Thuram is een goede spits maar verre van het niveau wat Benzema ooit was, verder nog een 17-jarige op het veld. De keeper is natuurlijk wel een klasbak. Ik zal niet weten waarom een Engeland, Portugal en Duitsland hier voor onder moeten doen. Wellicht dat je Spanje hier nog aan toevoegen. Ook Nederland heeft op veel posities een betere speler staan dan bij Frankrijk vooral in de achterhoede. Ook gisteren was het puur hopen op een bevlieging van Mbappe, het voetbal lijkt nergens op.

24 maart 2024 om 12:04

En dat terwijl Saliba en Konate 90 minuten op de bank zitten. Zeer opmerkelijke keuzes van de bondscoach, tenzij dit afspraken zijn geweest met Klopp en Arteta

24 maart 2024 om 12:10

Saliba hoort er inderdaad in, snap ook niet waarom hij geen kansen krijgt. Vind Konate trouwens ook geen absolute topper. Ook tevaak geblesseerd trouwens.

24 maart 2024 om 13:01

Mee eens, maar ik vind hem nog altijd stukken beter dan Upamecano

24 maart 2024 om 12:06

Dat je Nederland noemt met op veel posities betere speler is echt vreemd. Frankrijk en oefenwedstrijden is nooit echt een gelukkige combinatie. En de landen die je opnoemt hebben inderdaad prima selecties. Maar uiteindelijk gaat het om de opvatting van de coach en individuele kwaliteit. Engeland wint bijna nooit van grote landen op een toernooi. Portugal is echt heel sterk.

topfavorieten engeland, frankrijk, portugal
daar net onder. Spanje en duitsland
daaronder is het Nederland, Belgie, Italie,

24 maart 2024 om 12:09

In het systeem van Oranje Van Dijk en en Ake zullen gewoon spelen bij Frankrijk, Frenkie zal ik er ook moeiteloos inzetten, Frimpong kan daar ook als rechterwingback spelen. Of wil je zeggen dat je Kounde, Upa en Pavard beter vind? Ik had het alleen over de achterhoede imo.

24 maart 2024 om 12:17

is ook maar net het systeem wat je speelt. Maigan speelt, theo hernandez, Saliba is ook echt beter dan onze 2de centrale verdediger. (ook al speelt die bij frankrijk niet. Middenveld zou je dan ongeveer bij Frenkie, Tchouameni uitkomen. en bij frankrijk de hele voorhoede.

En dat ik ook geen fan ben van het spel van de Fransen mbt tactiek. Maar op een toernooi zijn ze wel het team to beat de laatste 4/5 toernooien.

24 maart 2024 om 12:19

Laatste EK was wel een aanfluiting, ze zijn vaak beter op WK’s.

24 maart 2024 om 12:23

aanfluiting? zaten ze in een hele moeilijke poule waar ze prima uitkwamen. En verrassend uitgeschakeld door zwitserland (met penalties). dus regulier wedstrijd ook niet verloren. daarvoor stonden ze in de finale van EK.

24 maart 2024 om 12:12

Dembele heeft hier een enorme fanbase, want hij is zo dreigend. Ondertussen in de Ligue 1 maarliefst 1 goal in 22 duels. Echt 1 van de meest overschatte spelers ter wereld. Met een Diaby op rechts ben je toch veel beter af, en dat is al geen wereldtopper.

24 maart 2024 om 12:53

Samba is een goede doelman, maar een klasbak is wel overdreven. Daarnaast zijn Tchouameni en Camavinga gewoon hele goede toppers. En eentje is 24, terwijl die andere nog maar 21 is. En de rek van Zaire-Emery is onvoorstelbaar (18 jaar trouwens). Daarnaast deden sommige jongens niet mee zoals Saliba en Nkunku (helaas nu veel geteisterd door blessures). Naast Zaire-Emery, komen deze jongens nog aan Yoro (lille), Gusto (chelsea) en Tel (bayern). En dan ben ik nog tig andere jongens vergeten die enorme rek hebben. Maar het lijkt me beter als Deschamps gaat afzwaaien als hoofdcoach na dit EK, want het lijkt qua tactiek een beetje uit te werken. Heeft wel de rust bij Frankrijk gebracht na de issues met Domenech en Blanc. Alleen wat issues met Benzema, maar voor de rest zijn er weinig rellen. Iemand als Zidane kan jaren dominantie verwezenlijken met dit Frankrijk.

24 maart 2024 om 12:58

Toch vind ik Camavinga vaak beter als invaller. Denk trouwens dat hij op Maignan doelt als klasbak.

Dat shirt van Frankrijk is ook niet mooi, waarom Nike dat logo zo groot heeft gemaakt is me een raadsel en de kleur blauw ziet er eerder wat goedkoop uit in tegenstelling tot de prachtige donkerblauwe shirts van de afgelopen jaren. Frankrijk gaat het EK niet winnen. Duitsland gaat hem pakken denk ik. Zoveel klasse op het middenveld en in de aanval, doet me weer een beetje denken aan WK 2014 Duitsland. Kroos Kimmich en Gundogan met als creatievelingen Musiala en Wirtz.

Frankrijk heeft prima spelers maar ook 3 problemen:
1. Een laffe coach die niet durft te voetballen
2. Teveel grote snelle atleten zonder verfijning, creativiteit en voetbalintelligentie
3. Mentaal is het niet bij iedereen in orde. Gemakzucht.

Mbappe nooit meer oproepen. Hoe durft ie,zoals bijvoorbeeld Wieffer, een keer een slechte wedstrijd te spelen

26 maart 2024 om 12:43

Het zit je wel diep met matts

Van mij krijgen ze allemaal een 0 heel me toto verpest omdat mbappe geen doelpuntje kon maken. Dacht dat die Fransen zo goed waren maar die worden door wijnaldrum, blind en weghorst ook verslagen met dubbele cijfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren