Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij: ‘Hij had een transfer moeten forceren bij Feyenoord’

Laatste update:

Mike Verweij is van mening dat Mats Wieffer een transfer naar Atlético Madrid had moeten forceren, zo zegt hij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De middenvelder van Feyenoord stond deze winter in de belangstelling van de Spaanse topclub, maar zag het niet tot een deal komen.

Anderhalve week geleden gaf Wieffer te kennen contact te hebben gehad met Atlético Madrid over een transfer. De nummer vier van LaLiga was bereid om ver te gaan en schakelde zelfs Antoine Griezmann in, maar kreeg nul op het rekest.

"Ik vind het heel frustrerend voor hem dat die transfer naar Atlético niet is doorgegaan", stelt Verweij. "Je zou hem bijna José Fortes Rodriguez toewensen als zaakwaarnemer, dan had je dit soort deals misschien wel moeten forceren."

Valentijn Driessen benadrukt dat Wieffer er zelf voor heeft gekozen om niet te forceren. "Hij heeft er bewust voor gekozen om bij Feyenoord te blijven vanwege het Nederlands elftal. Bij Atlético Madrid is het maar afwachten of je in de basis komt en of je minuten gaat maken."

Dat laatste begrijpt Verweij wel. "Maar hoe vaak komt een club als Atlético Madrid voorbij voor een speler uit de Eredivisie?", vraagt hij zich hardop af. "Waarschijnlijk moet je dit fragment bewaren. Daar word ik mee om mijn oren geslagen zodra er een nog mooiere club voor hem komt."

Driessen denkt niet dat de interesse van Atlético nu ineens is gevlogen. "Ze volgen hem natuurlijk al langer", stelt de chef voetbal. "Het is niet zoals bij Driouech, wat een eendagsvlieg is. Die moet het eerst nog maar een half jaar laten zien."

Wieffer over interesse


Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ gaf Wieffer tekst en uitleg bij de interesse van Atlético. "Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja", zei hij bij ESPN. "Het is aan de clubs geweest, en die zijn er uiteindelijk niet uitgekomen."

Wieffer accepteerde zijn lot. "Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen, of niet komt trainen of zo. Zo zit ik niet in elkaar. Ik had wel willen praten met Atlético, maar als de clubs er niet uitkomen, dan heeft dat niet veel nut."

"We kijken in de zomer wel of er iets komt, en anders zit ik bij Feyenoord ook gewoon heel erg op mijn plek hoor. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb ook de garantie dat ik veel speel. Met het oog op het EK is dat ook wel belangrijk."

Had Wieffer een transfer moeten forceren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin om een transfer te forceren, het is niet zo dat hij al helemaal uitgeleerd is bij Feyenoord. Als hij zo door blijft gaan dan komt Atletico in de zomer vast weer en anders komt er wel een andere mooie ploeg op z'n pad. Ik begrijp ook heel goed dat hij hoopt op een plek in Oranje voor het EK, alhoewel die plek nog niet zo zeker is denk ik.

19 februari 2024 om 16:04

Inderdaad zeg. Misschien heeft hij het ook gewoon wel een beetje naar z'n zijn bij Feyenoord, stel je toch eens voor.

Wieffer lijkt me sowieso iemand die waarschijnlijk wel inziet en waardeert dat hij behoorlijk stabiel is en dat de mooie clubs dus wel voor hem komen.

19 februari 2024 om 16:06

De keuze is straks gewoon groter
bayern raakt Kimmich kwijt en wie nog meer?
Bovendien kan hij ook van grote waarde zijn in de PL

19 februari 2024 om 16:40

Laten we nou voorzichtig zijn met spelers uit de eredivisie meteen schrijven naar een grote waarde in de sterkste competitie ter wereld. Het tegendeel is vaker waar helaas.

19 februari 2024 om 16:55

Hij hoeft niet bij een club terecht te komen die bij de eerste zes spelen. Zou zelf onverstandig zijn. Overstap maken naar een club die rond de 9de plek speelt is beter. Je daar laten zien en als je goed genoeg bent dan komt een betere club vanzelf. Komt die niet dan speel je toch mooi in de PL

19 februari 2024 om 16:19

Wat denkt Verweij dat verzwakt de aartsrivaal van mijn clubie Ajax. Toen ze bij Ajax in opstand kwamen was het een schande, maar nu een Feyenoorder zou het prima zijn. Laat hem mooi over Ajax lullen enige objectiviteit is ver te zoeken bij deze man.

Verweij vindt het frustrerend voor Wieffer.

Dit lijkt me een vreemde uitdrukking. Hij vindt het vervelend of sneu voor Wieffer, dat zou wel kunnen.

19 februari 2024 om 15:53

Ik vind Verweij een beetje gefrustreerd

Wieffer zelf zegt er vrede mee te hebben en vindt dat hij nog prima op zn plek zit op Zuid. Maar Mikey Verweij is gefrustreerd.....voor een ander.
Ga je lekker met Ajax bezig houden Mike....daar voeg je al weinig toe. In Rotterdam neemt al helemaal niemand je serieus.

19 februari 2024 om 21:16

Verweij gebruikt zijn emotie altijd onder het kopje: journalistieke vrijheid. Dan kom je namelijk altijd en overal mee weg.

"Ik vind het heel frusterend voor hem"?! Wat is dat voor emotie? Ben je dan zelf gefrustreerd? Wil je dat hij gefrustreerd is? En ben jij dan gefrustreerd omdat hij niet gefrustreerd is? Ik had mijn vriendin met valentijn (niet Driessen) een doos bonbons gegeven, ik was toen heel blij verrast voor haar.

19 februari 2024 om 16:33

Heb je die bonbons zelf opgegeten?

Wieffer heeft waarschijnlijk een slimme en verstandige zaakwaarnemer. Wieffer "moet" lekker tot aan de zomer blijven bij Feyenoord, en misschien nog wel een jaar, en na een goed EK een stap maken. Transfers in de winterstop zijn meestal niet echt een succes.

Tja, niet iedereen is zo zelfzuchtig Mike! Prima opgesteld door Mats, als de nuchtere persoon die hij is.

Wat is er mis mee om in de zomer pas te gaan, daarbij denk ik niet dat Te Kloese gauw schrikt wanneer een speler iets wilt forceren. Het is in 1e instantie aan de clubs, komen die er niet uit, dan blijft hij lekker waar hij zit.

Niet zo mauwen met je stemmingmakerij Mike.

Het is juist onwijs sympathiek dat Wieffer, in de huidige maatschappij gewoon blij is met wat hij heeft en niks gaat forceren. Rare journalistiek weer dit van Verweij

Onzin
Wieffer heeft duidelijk gemaakt dat dit niet past bij hem. Hij heeft een ander, in mijn ogen veel en veel beter karakter.
Bovendien komen de clubs straks heus wel. De wijze waarop hij speelt zal er niet toe leiden dat hij het ineens is verleerd
maar ja het is verwey. helaas las ik dit te laat anders had ik het kunnen hebben overgeslagen

Het mag toch wel duidelijk zijn dat Wiefer niet behoort tot de doosnee voetballes

Altijd prachtig dat advies van zelfbenoemde voetbal journalisten. Mats Wieffer speelt net zijn 2e seizoen op hoog niveau. Laat hem lekker eerst het niveau bij Feyenoord ontstijgen voor je een transfer naar de top gaat forceren.

"de nummer vier van Laliga was bereid om ver te gaan"

Zal wel meevallen. Anders kom je er best uit met feyenoord. Dat is nou niet echt een club die enorme bedragen voor spelers vangt.

Eeuwig zonde dat ie het niet forceert, maar ze komen heus wel nog een keer want hij is geen eendagsvlieg en misschien komt er nog wel een grotere club van de zomer haha.

Hetzelfde artikel, maar dan in 1 zin. Misschien kan ik een baan zoeken als Mike Verweij translator.

On:
Fijn dat Mats er nog is, met de week belangrijker, zeker nu hij ook winnende goals begint te maken, onze eigen Napoleon Dynamite.

Heeft de beste man niet zelf de stekker er uit bgetrokken omdat hij zeker wou zijn van zijn speeltijd ivm het aankomende EK, ze lullen weer eens slap zoals gewoonlijk

Het wordt tijd voor een klein lesje nederigheid voor de heren. De mate van arrogantie en het ego gaat richting van Gaal die overigens totaal geen verstand van tennis heeft gezien zijn opmerkingen over de geweldige tennisfinale van gisteren. Aannames, aannames...

Boeddha

Goede speler Mats echt potentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren