Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zo’n spits wordt bij geen enkele club geaccepteerd, ook niet in De Kuip’

Laatste update:

Michiel Kramer scoorde dit seizoen 11 keer in 25 competitiewedstrijden en hoewel dat een aardig aantal is, wordt de 27-jarige aanvaller eigenlijk al het hele seizoen bekritiseerd. Hij zou te weinig arbeid verrichten in het veld, zich te weinig bemoeien met het aanvalsspel én te weinig scoren.

/

Harry van der Laan, die in het seizoen 1990/91 in De Kuip speelde, vindt Kramer het ‘niet onaardig’ doen: “Zijn doelpuntengemiddelde is niet eens zo slecht: hij staat nu op elf en zal normaal gesproken uitkomen ergens tussen de vijftien en twintig doelpunten. Maar bij Feyenoord willen ze meer. Als Kramer niet scoort, dan heb je niets aan hem.”

“Hij is geen aanspeelpunt, laat anderen niet beter voetballen”, aldus Van der Laan tegen de NOS. “Een spits die niets doet, is onmogelijk in De Kuip. Trouwens, dat wordt bij geen enkele club geaccepteerd (...) Als hij een stap wil maken, dan zal hij zich toch vaker aanspeelbaar moeten maken. Een goaltjesdief zijn is niet meer genoeg.”

Is Michiel Kramer de juiste spits voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom wordt Kramer nu nog constant bekritiseerd voor zijn arbeidsethos? Ik vond het vrij duidelijk dat hij de afgelopen wedstrijden hard gewerkt heeft en heeft bijgedragen aan het elftal met andere zaken dan goals.

19 maart 2016 om 11:33

1 zwaluw maakt nog geen zomer. Hij heeft een goede weg ingezet maar in mijn ogen is het nog steeds aan de magere kant. Het zal ook wel met zijn uitstraling te maken hebben. Kan een leuke spits voor Feyenoord worden maar hij gaat het verschil niet maken voor Feyenoord.

19 maart 2016 om 12:48

Al met al vind ik het een matige speler Kramer. Ik had bij zijn komst al de nodige twijfels en heeft hij ze helaas niet kunnen wegnemen. Het is opgevallen dat wanneer hij niet aan de bal is. Hij erbij loopt als een zoutzak. Met Kramer win je helaas geen oorlog. Strik er omheen en een goede spits ergens scouten

Als feyenoord nog aansluiting wil vinden met ajax en psv, moetrn ze stoppen met het kopen van spelers als kramer, toornstra etc. Daar kom je hewoon niet verder mee. Straalt ook weinig ambitie uit van feyenoord om zulke spelers te halen.

19 maart 2016 om 11:43

Ben het met je eens, al vind ik het achteraf makkelijk oordelen. Toornstra heeft het ontzettend goed bij ADO & Utrecht gedaan. Ik dacht eerlijk gezegd ook dat hij goed zou presteren bij Feyenoord.

Ik vind het erger dat spelers zoals Nelom een contractverlenging heeft gekregen. Hij heeft nog nooit aangetoond goed genoeg te zijn.

Dat spelers afjagen deed Kramer begin dit seizoen, waarbij de spelers die afgejaagd werden dikwijls kermend naar de grond gingen. Toen was Kramer ook al onderwerp van gesprek, nu zou hij weer te weinig doen, terwijl hij de afgelopen weken gewoon veel werk verricht. De man roept blijkbaar veel emoties op.

Altijd kritiek , hij heeft toch al 11 in liggen wat is mee , alsof Feyenoord een betere spits kan hallen hij doet niet slechter dan Giroud en hij werk hard !

Kramer hoeft maar 2x te scoren om de locale held te worden daar. Als ik zie wie ze de afgelopen jaren daar tot held bestempelen maakt kramer een goeie kans want middelmaat word in de kuip heel snel als held gezien.

Kramer doet het nu even goed als kazim het vorig jaar deed. Tevens speelde feyenoord toen ook europees, dat zijn tol ook eist. Waarom werd kazim dan zo veel meer bekritiseerd dan kramer...

Ik denk eerlijk gezegd dat het meer aan de speelstijl van Feyenoord ligt.
Kramer speelde bij ons altijd zo lui maar als hij die kans kreeg dan scoorde hij wel.

Feyenoord wist dat hij niet hard werkt. Geef die bal met de loop mee, hij rent ze er gewoon uit.
Voorgeven en hij kopt ze er wel in.
Bal in schietpositie aan hem geven en hij schiet ze gewoon raak.

Wat wil je nog meer van spits?

Dit probleem hebben wij ook met Havenaar. Hij raakt de hele pot geen ene knikker en dan uit het niets scoort onze Haagse Japanner! Maar als je dus in zo'n elftal als die van ons speelt is het normaal dat hij minder opvalt bij Den Haag. Want daar heb je dus niet iemand die zomaar de wedstrijd kan omdraaien.
Bij Feyenoord heb je er meer van dat soort types.

Al vind ik dat Feyenoord nou moet beslissen met Kuyt in de spits of Kramer in de spits. Kuyt is geen rechtsbuiten meer. Die kan geen paal meer voorbij komen.

19 maart 2016 om 12:05

Dat is ook het probleem, er zit totaal geen idee achter de aankopen. Na Pelle was zo'n type heilig. Een spits die een bal kan vasthouden en dan komen ze uiteindelijk bij Kramer uit. Een lange spits die juist geen bal vast kan houden.

Feyenoord wil graag op de helft van de tegenstander spelen met ontzettend veel druk naar voren. Uiteindelijk halen ze Botteghin en vd Heijden. Beide gigantisch traag waardoor Feyenoord wel het huidige spel moet toepassen anders komen we in de problemen. Beste voorbeelden zijn denk ik Roda en PEC uit. Vd Heijden werd door Boakye en Gyasi en Botteghin door Veldwijk totaal weggespeeld.

In het verleden heeft Van Geel laten zien een goede puinruimer te zijn maar geen bouwer. Hij is slecht zodra er een zak geld beschikbaar is. Ik ben daarom van mening dat Van Geel niet de juiste td is voor Feyenoord.

19 maart 2016 om 19:02

Dat komt door de fans, die eisen een veel te grote rol op bij de aankopen van Van Geel.

19 maart 2016 om 19:10

Ben ik het niet mee eens. De fans kunnen niks aan doen dat Van Geel softies haalt die mentaal niet sterk genoeg zijn. vd Heijden is er bijvoorbeeld 1. Kwalitatief niet goed genoeg en als hij speelt dan staat hij te trillen van de zenuwen.

Elia is heel populair en wordt telkens aangemoedigd, maar verandert niet aan het feit dat hij totaal geen rendement heeft. Maar dat kunnen wij niet aanrekenen als fout van Van Geel aangezien bijna iedereen lovend over zijn komst was.

wat feyenoord nodig heeft is een spits ala haller jansen of de jong maar die zijn voor feyenoord nog onbetaalbaar helaas .

19 maart 2016 om 13:06

Beide spelers zijn momenteel onhaalbaar inderdaad. Toch vind ik dat Feyenoord zich er niet bij moet neerleggen. Met alle respect, maar als Utrecht zo'n spits kan scouten & halen, dan moet Feyenoord dat ook kunnen. Dat neem ik Van Geel kwalijk. Hij kijkt behalve bij Gustafson alleen in de Eredivisie en dat is zonde.

19 maart 2016 om 16:05

je moet ook gewoon een beetje geluk hebben ,en utrecht had dat met haller want utrecht wilde hem eigenlijk helemaal niet kopen.
die optie op koop was gewoon om de prijs te drukken van de huur want haller is gehaald omdat boymans geblesseerd raakte en zou weer terug gaan na auxerre zodra boymans weer fit was .
maar omdat hij een pareltje bleek heeft utrecht alle centjes bij elkaar gesprokkeld en besloten om hem toch te kopen met het oog op een toekomstige transfersom.
overigens snap ik de kritiek op van geel niet helemaal hij heeft toch zonder geld een aardig elftal neergezet een aantal seizoenen lang en hij is mede verantwoordelijk voor de betere financiele positie van feyenoord.

19 maart 2016 om 19:03

Hij heeft de eerste seizoenen zonder geld prima gepresteerd. Van Geel is dan ook goed, in het puin ruimen. Zodra er geld beschikbaar is, gaat het mis. Dat heeft hij in zijn verleden bij Ajax laten zien en ook bij Feyenoord. Vorig seizoen konden wij namelijk al investeren, dit seizoen weer en het ziet er nu een stuk minder rooskleurig uit.

Veel aankopen zitten op de bank en kunnen mentaal of kwalitatief het niet aan. Ook vind ik dat Van Geel er niet voor heeft gezorgd om het niveau op te krikken. Hij had anders Nelom niet verlengd. Verder zit er qua aankoopbeleid totaal geen idee achter.

Ze wilden een type Pelle en komen uiteindelijk bij Kramer uit. Nu vinden ze het raar omdat Kramer lui oogt, terwijl hij altijd al zo is geweest. Feyenoord wil(de) altijd druk zetten met veel pressie. Dat is algemeen bekend totdat Van Geel besloot om Botteghin en vd Heijden te halen. Door deze twee spelers zijn we verplicht om onze tactiek aan te passen en heel verdedigend te spelen omdat ze niet met zoveel ruimte achter hen kunnen verdedigen.

volgens mij juichen ze nog altijd als hij scoort, dat is toch een soort van acceptatie als je het mij vraagt.
Een spits die scoort word overal geaccepteerd.

19 maart 2016 om 15:38

Allicht scoort hij maar dat alleen is niet genoeg.
Hij moet aanspeelbaar worden mee voetballen vragen om een bal.
Niet alleen afwachten tot er een voorzet komt dat is ook maar mondjes maat.
Met andere woorden hij speel niet bij Den Haag.

19 maart 2016 om 20:06

Als feyenoord dit jaar kampioen had geworden dan hadden ze het waarschijnlijk gehad over "het type spits dat er bij Feyenoord al jaren aan ontbrak".
Ik blijf erbij dat een spits word afgerekend op doelpunten en niet op zijn verzorgde spel.

Ja als je goede spitsen weg stuurt (jansen) dan hou je dit over.

19 maart 2016 om 19:01

Ja achteraf is dat makkelijk om te zeggen, Kramer presteerde gewoon heel goed bij ADO en op basis van zijn resultaten bij ADO heeft Feyenoord hem gekocht.

Dan zal hij zich toch vaker aanspeelbaar moeten maken.
Feyenoord wist van te voren hoe Kramer was bij Ado den Haag moest hij het ook hebben van voorzetten en daar kreeg hij er genoeg.daar was Kramer een goaltjes dief. En aanspeelbaar hoefden hij zich niet te maken.bij Feyenoord is dat anders. Maar je weet hoe Kramer bij Feyenoord kwam na wikken en wegen werd hij toch gehaald.

Ik vind dat het allemaal wel meevalt. In de 16 heeft hij andere wel laten scoren door als bliksem afleider te functioneren.

Hij legde bijvoorbeeld een bal ook perfect klaar voor Vilhena dacht ik en die schoot mis. Maar ik heb genoeg gezien wat hij wel heel instinctief deed als een spits. Als hij zich meer op dit soort dingen concentreert en veel oefent met de vaste voorhoede zal hij voor Feyenoord ook te geoot worden.

Op dit moment zie ik een jonge jongen die zich af en toe ook dom gedraagd en dingen uitlokt. En daarom laat hij zonder bal te weinig zien in een wedstrijd. Hij weet toch dat hij het hele legioen achter zich heeft en dat vind hij blijkbaar zooo leuk. Krijgt ie kick van.

Laat dat achterwege en hij zal doorgroeien tot een volwaardige spits.
Ik zie het namelijk wel in hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren