Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech tekent nog vrijdagavond meerjarig contract bij Galatasaray

Laatste update:

Hakim Ziyech vervolgt zijn loopbaan definitief bij Galatasaray. Het Algemeen Dagblad meldt dat de dertigjarige aanvallende middenvelder vrijdagavond zal arriveren in Turkije om een driejarig contract te ondertekenen. De medische keuring, die in Londen werd uitgevoerd, is volgens Sky Sports probleemloos verlopen. Het was al langer bekend dat Ziyech zou gaan vertrekken bij Chelsea, waar zijn contract nog twee seizoenen doorliep.

Fabrizio Romano meldde woensdag al dat Chelsea en Galatasaray een akkoord hadden bereikt over de transfer van Ziyech en de transfermarktexpert herhaalt die boodschap vrijdag nog maar eens op X, dat voorheen Twitter heette. Het papierwerk is afgerond en Ziyech heeft nu alleen nog zijn handtekening te zetten onder de meerjarige verbintenis bij de Turkse topclub. De international van Marokko werd ook genoemd bij Paris Saint-Germain, dat hem in januari bijna binnen had, maar zijn toekomst ligt dus bij Galatasaray. Het is nog niet bekend welk bedrag men neerlegt voor de routinier.

Onlangs leek de voormalig Ajacied op weg naar Al-Nassr, waar hij samen moest gaan spelen met Cristiano Ronaldo, maar die deal ketste op het laatste moment af. Fysieke ongemakken zouden ten grondslag liggen aan de afwijzing, al werd dat ontkend door de Marokkaans international zelf. Enige tijd later komt er dus toch een einde aan het huwelijk tussen Chelsea en Ziyech, die in 2020 voor 40 miljoen euro overstapte naar de grootmacht uit West-Londen.

Bij Chelsea was er voor Ziyech echter al langere tijd geen toekomst meer. Manager Mauricio Pochettino besloot hem niet mee te nemen op trainingskamp door de Verenigde Staten en wees hem zelfs geen rugnummer toe. Even ging het gerucht dat Ziyech bereid zou zijn om salaris in te leveren voor een terugkeer naar Ajax, maar dat werd tot dusver nooit concreet. Het is niet bekend of directeur voetbalzaken Sven Mislintat contact heeft gehad met (de entourage van) Ziyech.

Opvallend nieuws Wilfred Genee
"Ik krijg net van een doorgaans betrouwbare bron door dat Hakim Ziyech niet door de medische keuring is gekomen bij Galatasaray", vertelde Wilfred Genee woensdag nog in Vandaag Inside. Analist Johan Derksen stelde dat dat 'misschien wel zijn geluk is'. "Die jongen kan wel een blessure hebben, maar hij heeft zo weinig gespeeld dat hij niet geblesseerd kan gaan. Hij heeft het hele jaar op de bank gezeten."

Goede keuze van Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aldus de doorgaans zeer betrouwbare bron van Wilfred. Hij arriveert pas deze week en de volgende week is de medische keuring..

18 augustus 2023 om 20:26

Dat was Chris Woerts natuurlijk

18 augustus 2023 om 20:50

Denk dat zijn bron de eigenaar was van de plaatselijke shoarmaboer.

Snap die gasten niet, die te graag nieuws willen brengen, zonder te checken

18 augustus 2023 om 21:05

Ziyech komt vanavond/vannacht al.. woensdag krijgt hij de medische keuring..

18 augustus 2023 om 21:32

Waarom dan pas over 5 dagen de medische keuring? Doen ze toch meestal meteen al, of in ieder geval de dag erna.

19 augustus 2023 om 08:01

Medische keuring is al gebeurt en met succes doorlopen, staat in de eerste paragraaf.

19 augustus 2023 om 12:23

Hij is in Londen al gekeurd maar GS gaat hem nog eens door de apk halen in Istanbul. Persoonlijk denk ik dat als er echt een probleem was met zijn knie dit allang naar voren was gekomen.

Welkom Ziyech, de verwachtingen zijn hoog!

19 augustus 2023 om 01:02

Hij is vandaag al rond de avonduren in turkije gesignaleerd. Na het fiasco van onze marokkaanse vriend bij samsun zal ik niet te snel spreken maar bij een groot club als gala is dit nu vast in kannen en kruiken.

Uiteindelijk ook niks gebeurd met deze jongen… jammer dacht dat hij een hele mooie carrière zou krijgen

18 augustus 2023 om 19:52

Bij Twente en Ajax goed maar in het buitenland kom hij tekort

18 augustus 2023 om 19:57

Naja, hij heeft maar één club in "het buitenland" geprobeerd he, en die clubkeuze was uiterst matig. Denk dat hij bij het huidige United prima mee zou kunnen, hij had na Ajax eigenlijk voor Barca moeten kiezen. Nu is de clubkeuze Galatasaray in Turkije andermaal een niet al te beste.

18 augustus 2023 om 20:32

Nee hoor, hij kan prima het buitenland aan.. WK heeft hij zich ook bewezen en dat met een mindere team om zich heen. Chelsea is gewoon een rotclub, dat zien we met de dag. Het wordt alleen maar erger daar.

18 augustus 2023 om 21:02

Wk was hij gewoon middelmatig hoor. Lag echt niet aan Ziyech dat Marokko zo ver kwam.
Bij Cl ook gewoon de CL gewonnen dus zo slecht was het daar allemaal niet.

18 augustus 2023 om 21:04

Meeste Eredivisie ''toppers'' komen gewoon fysiek tekort of hebben een veel te trage handelingssnelheid voor het buitenland. In de Eredivisie heb je vaak zoveel ruimte en tijd om beslissingen te maken.

18 augustus 2023 om 21:30

Zelfs Mount gaf ooit toe dat Ziyech veel beter is, maar ja, Mount is Engels international…dan krijg je bonuspunten

19 augustus 2023 om 10:51

Maar waarom zijn er dan niet meer clubs in hem geïnteresseerd dat hij nu moet kiezen voor Gala. Heb geen PL clubs voorbij zien komen die interesse hebben in hem.

18 augustus 2023 om 19:57

Mooi wk gehad afgelopen jaar, finale Europa league gespeeld, halve finale CL. Doe nou niet alsof die niets van z’n carrière gemaakt heeft.

18 augustus 2023 om 19:58

Europese supercup gescoord en gewonnen.

18 augustus 2023 om 20:18

En toch - kijkend naar zijn talent en prestaties in de UCL- had hij er meer uit kunnen halen en had ik nooit verwacht dat hij zou eindigen in een relatief zwakke competitie die diep is gezonken op de Uefa ranglijst. Ik bedoel, de Turkse competitie is echt kilometers verwijderd van een top 5 League. Van de belangstelling van Bayern tot PSG, van United tot Tottenham, van AC Milan tot Napoli tot Atletico en Barca naar.... eindigen bij Galatasaray. Die zag ik even niet aankomen. (Alhoewel Gala toch een aardig team bouwt)

18 augustus 2023 om 20:18

CL gewonnen.

18 augustus 2023 om 20:23

Knap hoor in 12 jaar tijd dat hij prof is 1 finale en 1 halve finale

18 augustus 2023 om 20:29

@jeffrey de super lig en de eredivisie ontlopen elkaar niet al teveel geloof mij. Het is dat ajax super veel punten heeft gemaakt in de afgelopen jaren waardoor ze nu top 5 zijn. Turkse clubs doen het de afgelopen jaren matig/redelijk in europa. Als je Ajax weghaalt stond Nederland nu 7/8ste in de cofficientenlijst.

18 augustus 2023 om 20:47

Ik denk dat veel mensen wereldwijd de Eredivisie hoger inschatten ivm de Turkse. AZ, PSV, Feyenoord hebben anders ook aardig wat punten binnengehaald.

Medische keuring staat gepland en volgens Genee was die er niet doorheen gekomen...

Dus hij gaat vanavond tekenen en wordt dan woensdag pas medisch gekeurd? Lijkt me de omgekeerde volgorde?

Wilfred Genee weer met z’n sprookjesverhaal dus. Gala heeft Ziyech meerdere malen medisch getest en hij is nu bijna van ons. Na het vertrek van Zaniolo en het mislopen van Rashica hadden we een echte topper op rechts nodig en gelukkig hebben we deze gevonden. Daarnaast kan hij ook de back-up van Mertens zijn op 10 indien nodig. Het mooie is nog dat hij gratis overkomt, haha. Zaniolo verkocht voor 35+M en Ziyech en Tete voor totaal 0€ binnengehaald. Erden Timur Masterclass.

18 augustus 2023 om 19:49

Zaniolo is niet verkocht, maar uitgeleend. De koopoptie is veel lager dan 35 mil

18 augustus 2023 om 20:01

Ik weet niet wie jouw bron is, maar die heeft het dus echt mis. Haluk Yurekli (misschien wel de meest betrouwbare GS-bron) meldt het volgende:

- 7m huursom
- 22,5m verplichte optie tot koop
- 7,5m aan makkelijke bonussen
- 10m aan zeer moeilijke bonussen

Met een realistisch bedrag van dus 37 miljoen euro, wat een Turks transferrecord is.

18 augustus 2023 om 20:05

Verplichte optie tot koop, hoor ik alleen maar als die een x aantal wedstrijden aan tikt

18 augustus 2023 om 20:20

Ja rond de 25 wedstrijden als het goed is

18 augustus 2023 om 21:08

15 of 20 wedstrijden is de verplichte koop optie..

18 augustus 2023 om 21:08

30 wedstrijden dan moeten ze hem kopen voor 18,9 mio GBP volgens mij. Alsnog mooie deal

18 augustus 2023 om 20:09

reden waarom el nasr zich zwart wilde maken was omdat hij zijn mondeling afgesproken salaris niet wilde verlagen met 40%. Daar staat el nasr bekend om die wilde hamdelah die bij el ittihad speelde niet betalen vervolgens stapte hij naar de FIFA die hem uiteindelijk gelijk gaf. Toen ze wisten dat ze fout zaten wilden ze opeens een nieuwe medisch keuring laten verrichten in spanje daar stemde Ziyech niet mee in.

18 augustus 2023 om 20:25

Je begrijpt wel dat je het afkoopsom + doorverkoop nog aan Roma moet betalen mits je hem verkoopt en dat je tekengeld betaalt voor Tete. Waarschijnlijk ook aan Ziyech, dus zijn niet helemaal 'gratis'.

18 augustus 2023 om 20:31

Idd ja. Veel mensen vergeten de doorverkoop van zaniolo. Maar nog steeds een mooi bedrag om hen te verkopen.

18 augustus 2023 om 21:49

Lol, sinds wanneer tellen we tekengeld op bij de transfersommen? Niemand verwacht hier dat ze gratis gaan spelen. We hebben geen transfersom betaald voor de twee spelers, dat is een feit.

18 augustus 2023 om 21:57

Of je het telt of niet, dat is jouw probleem. Dat betekent niet dat het niet betaald wordt. En Zaniolo hadden jullie ook nog niet afbetaald. Maar ik zie dat je in sprookjes gelooft en daar ben je vrij in.

18 augustus 2023 om 22:20

@CanBartu10 sprookjes verteld er 1 iemand in Turkije dat is Ali Koc. Tekengeld wordt betaald maar is geen afkoopsom. Zaniolo heeft Galatasaray bekant 20 mil opgeleverd. Hij heeft nu 10% clausule dus laat alle haat achter je. Ik ruik veel haat aan jouw zijde.

19 augustus 2023 om 00:27

Het is een feit en ben gewoon realistisch. Het is gewoon een verkapte vorm van een afkoopsom. Wat je ruikt zijn je hersens die branden, omdat je een simpel rekensommetje niet snapt. Doei

19 augustus 2023 om 10:53

Canbartu10, de afgunst spat van je reacties af, niet normaal. Ben je boos dat een Zaniolo van 6 maanden meer oplevert dan wonderkid Arda Guler? Neymar heeft bij PSG tekengeld gekregen van 36 miljoen, zie jij dat ergens opgeteld worden bij zijn transfersom van 222 miljoen?

Jammer dat je als Turks voetbalfan zijnde zo nadenkt.

19 augustus 2023 om 13:01

Haha flacko toch... Wie heb je hier iets over Arda horen zeggen? Ben jij jaloers dat een kind van 18 meer waard is dan iemand van 24 ofzo? Het gaat erom dat jullie doen alsof iemand gratis is binnengehaald, terwijl je telengeld betaald. Snap de ophef niet. Doei

18 augustus 2023 om 21:27

Meerdere keren medisch getest? Heb ik werkelijk nog nooit van gehoord, 1x lijkt me toch wel voldoende. Snap niet waarom je vaker dezelfde test bij dezelfde persoon zou doen. Bron?

19 augustus 2023 om 10:54

Hij is meerdere keren medisch gekeurd vanwege de Al Nassr-deal. Gala wilt geen enkel risico nemen dus daarom hebben ze hem zowel in Londen als in Mykonos (waar hij op vakantie was) dubbel medisch gekeurd. Ook zal hij vandaag nog in Istanbul medisch gekeurd worden maar dit is meer een formaliteit voordat hij zijn krabbel zet.

Alle keuringen heeft hij met vlag en wimpel doorstaan, trouwens. Bronnen die ik heb zijn Turks, dus ik weet niet of je daar veel aan hebt, haha.

Welkom Ziyech bij de beste en succesvolste club van Turkije.
Een zeer goede beslissing.
Ik kan niet wachten tot alle spelers wedstrijdfit raken en dat ze opelkaar ingespeeld zijn.

Hij is al medisch gekeurd en nu komt hij dus tekenen. Na het vertrek van Zaniolo is dit een hele mooie vervanger. Ik ben dik tevreden. Nu nog een centrale middenvelder erbij en we zijn klaar voor het seizoen.

18 augustus 2023 om 19:45

Wat? Is die nu alweer weg? Zit er toch pas een halfjaar?

18 augustus 2023 om 19:52

Was eigenlijk sinds zijn komst al bekend. 35 miljoen krijgen ze voor Zaniolo, dat is voor Turkse begrippen niet te weigeren.

18 augustus 2023 om 19:54

Ja, wordt verhuurd aan Aston Villa. Vraag me niet waarom we hem van de hand doen, want ik vond hem gewoon prima spelen. Volgens mij is het omdat Ziyech ook als creatieve middenvelder uit de voeten kan, daar waar Zaniolo toch meer een vleugelspeler is. Wat dat betreft past Ziyech wel beter bij ons.

18 augustus 2023 om 20:02

Hij speelde prima, maar 35-37 miljoen kan je niet weigeren als Turkse club. Daar moet je ja tegen zeggen.

18 augustus 2023 om 20:25

Met een verhuur hoef je as roma geen bonussennte betalen.

Bron Wilfredje fout? Haha vind ik wel mooi. Wilt een keer ook iets inbrengen, gelijk fout, lol

Wilfred Genee die weer onzin uitkraamt haha. Klopt helemaal niks van dus. Tja toch jammer over Ziyech. Had wel aardig wat verwachtingen van hem bij Chelsea maar bij zowel Tuchel, Potter, Lampard en ook Pochettino hadden hem allemaal niet nodig. Gaat toch als een nachtkaars uit zijn PL avontuur.

18 augustus 2023 om 20:22

Huh? Lampard? Die zetten hem bijna als eerste op het formulier. Gaf nota bene nog aan in een interview dat ze zijn creativiteit miste toen hij geblesseerd was en tegelijkertijd Chelsea aan het verliezen was. Lampard erin proppen is echt evident onjuist. Ook onder Tuchel toch een periode wekelijks basisspeler, totdat hij door z'n gebruikelijke blessure weer z'n plek kwijtraakte. Maar nogmaals, Lampard ertussen proppen is echt volledig misplaatst

18 augustus 2023 om 20:38

Lampard in zijn 2e periode vooral want daar zat die gewoon op de bank. In zijn eerste periode was die ook aardig geblesseerd hoor...

18 augustus 2023 om 20:45

Ja, bankzitter mischien omdat hij overhoop lag met de Chelsea directie etc. De trainer heeft niet altijd het laatste woord mbt de opstelling hé, vaak zat dat trainers van bovenaf spelers moesten laten banken. Maar goed, 2e periode is discutabel maar 1e periode was hij letterlijk door nota bene himself Lampard gehaald...Edit: z'n carrière gaat idd als een nachtkaars uit zeg

18 augustus 2023 om 21:44

Oke en dan? Ziyech is gewoon niet goed genoeg en had persoonlijk meer van hem verwacht.

18 augustus 2023 om 22:06

Dat is jouw mening, dus niet automatisch een feit. Voor de rest reageerde ik gewoon op het feit dat je uitgerekend de coach die hem haalde er tussen propte. That's all

Klein beetje teleurgesteld in Ziyech, was toch mijn idool bij Ajax. Jammer dat zijn carrière zo langzamerhand afglijdt

Persoonlijk niet mijn favoriete keus maar goed het blijft Ziyech. Die kan mooi met Mertens rouleren op nummer 10.

Ik hoop dat die nummer 8 zo snel mogelijk komt want het middenveld met Berkan/Oliveira gaat dit seizoen, met name in Europa, gewoon falen. Demirbay wil ik ook niet afschrijven puur op basis van een wedstrijd, maar het zag er echt sneu uit. Ik zie de namen Verratti en Guendouzi voorbij komen in de media, maar hoop oprecht dat Erden alles zet op Gravenberch. Dat is gewoon topper in wording.

18 augustus 2023 om 19:56

Ziyech is niet echt een nummer 10, denk dat hij gewoon op de rechtsbuiten gaat spelen in plaats van Tete en dat Tete op de 10 gaat spelen. Gravenberch wordt moeilijk zolang Liverpool in the picture is maar ik hoop met je mee. Enige waar ik bang voor ben is dat wanneer Torreira geschorst/geblesseerd is dat wij geen vervanger voor hem hebben daarom zou ik Guendouzi een goede keuze vinden.

18 augustus 2023 om 20:03

outlawturk vind ounahi of harit op 10 goed maar denk dat olympic marseile ze niet laat gaan

18 augustus 2023 om 20:27

Guendouzi is gewoon een Berkan 2.0 met een dribbel. Ik ben nooit gecharmeerd geweest van hem. Ik vind Berkan, voor zolang het een backup is, gewoon een redelijke speler om in je team te hebben.

Ik denk niet dat Ziyech op rechts zal spelen. Daar hebben we immers Tete, BAY en Yunus voor zover die blijft. Daarnaast is het gewoon geen geheim dat Mertens geen 90 minuten meer kan maken.

Eens, het is een soort longshot met Gravenberch. Zodra we daadwerkelijk zijn geplaatst voor de CL hebben we in ieder geval betere papieren tot dusver.

18 augustus 2023 om 20:33

Yunus gaat wss naar Leicester City voor bedrag vab 5-7 miljoen

18 augustus 2023 om 20:48

Guendouzi kun je vergeten, Erden Timur heeft al aangegeven dat de media deze onzin in de wereld heeft gebracht, dit is niet gekomen vanuit GS zelf, het word afwachten wie de nummer 8 gaat worden, er is al een speler 40 dagen aan het wachten voor op die positie, ben benieuwd wie dat is.

18 augustus 2023 om 21:09

Zaha, Tete en Ziyech waren ook onzin zei Erden Timur. Later zei hij Ziyech zou miscchien kunnen maar is niet onze eerste twee keuzen.. Guendouzi zou zo maar bekend gemaakt worden :D

Volgens Turkse bronnen komt hij transfervrij over, als dat zo is dan is dat geweldig onderhandeld van Erdem Timur. Chelsea is van zijn salaris af en de selectie wordt weer verder verkleint. Nu nog Lukaku, Sarr, CHO, Chalobah.

18 augustus 2023 om 20:11

Als dat zo is mag Mislintat zichzelf toch wel voor de kop slaan, want transfervrij en met een wat hoger salaris/tekengeld had hij ook voor Ajax van grote meerwaarde kunnen. Ik hoop dat jullie bij Galatasaray veel plezier aan hem gaan beleven, want hij kan het voetballen onmogelijk verleerd zijn in die periode bij Chelsea.

18 augustus 2023 om 21:02

Ik vind dat de term 'transfervrij' verbannen moet worden uit het Turkse voetbal. Fikret Orman gebruikte het heel vaak maar de supporters vergaten de torenhoge salarissen en bonussen die we betaalden en dat deed ons uiteindelijk de das om. Als je transfervrij zegt denken ze in Turkije dat een speler niks kost maar het tegenovergestelde is waar. Het driejarig contract van Ziyech kost waarschijnlijk minimaal 20 miljoen (met alles erop en eraan). Pepe hadden wij transfervrij gehaald maar uiteindelijk betaalde hij de salarissen van de werknemers uit eigen zak.

18 augustus 2023 om 21:10

vgm wordt er 1 mil. aan bonussen alleen betaald.. Je kan het transfervrij noemen..

18 augustus 2023 om 21:43

Inderdaad! Moesten die 4 nog weg geraken is er toch echt wel schoon schip gemaakt qua salarissen. Enkel Sterling loopt er dan nog rond die een veel te hoog salaris opstrijkt.

Genee met zijn grote waffel …. Ziyech is meerdere keren gekeurd en is gewoon door de Keuring gekomen. Heb die Genee sowieso nooit serieus genomen .. fijn voor ziyech dat hij weer lekker minuten kan maken en misschien zelfs de championsleaque haalt

Een voorhoede met Icardi, Zaha, Mertens en Ziyech.. Op de bank nog Tete en Akturkoglu.. wie had dat nou gedacht? Ik las in de wandelgangen dat ze bezig zijn met Gravenberch/Partey als partner naast Torreira. Wat een team krijgen wij nu..

18 augustus 2023 om 20:50

Gravenberch is onmogelijk, Bayern gaat hem niet verkopen, hebben zij ook aangegeven.

Ziyech snoert met deze transfer even de monden van veel mensen. Niet alleen die van Genee, maar ook van mensen die Genee blind geloofde.

Nou eens zien of Ziyech weer ouderwets kan schitteren op het veld. Z'n voetballer als hij hoort nooit te lang op de bank te zitten.

Het vage is dat het lijkt alsof heel veel mensen willen dat hij niet door de keuring komt, dat hij gewoon geblesseerd is en moet stoppen. ( Social media niet vz )

Ik ben benieuwd, lijkt me sterk dat de club dokters van Gala achterlijke mensen zijn en dingen niet zien/vinden.

Als hij het op zijn heup krijgt dan hebben we een probleem natuurlijk

18 augustus 2023 om 20:17

Je snapt wel dat de meeste leden liever willen dat hij naar Ajax zou gaan, maar nu is het opeens Turkije en zie je afgunst aan alle kanten

18 augustus 2023 om 21:01

Mwah, hij is stiekem echt wel zwaar blessure gevoelig hoor. Dat begon meen ik al bij Ajax, Gala neemt wel degelijk een risico. Kwaliteiten staan buiten kijf, maar een geheel of zelfs groot deel seizoen zonder blessures, ik betwijfel het

18 augustus 2023 om 21:11

Ja dat klopt, als Ajax-supporter had ik hem dus ook graag in Amsterdam gezien. Dus afgunstig? Ja!

Bron Wilfred Genee: Chris Woerts.

Anders haal je nog een rechtsbuiten terwijl je middenveld een zeef is..Club met de grootste schuldenlast van Turkije is weer spelers aan het halen op afbetaling .En nu een met een chronische blessure. Niet dat Fener of wij het veel slimmer aanpakken. Fener haalt elk jaar 20 nieuwe spelers en een nieuwe coach en wint niks..Wij pakken om de paar jaar nog een titel met het 3e budget maar financieel gezond zijn wij ook verre van natuurlijk..Ik lees dat we sponsors aan het regelen zijn voor Talisca en Ramos, hoop dat het een grap is..

18 augustus 2023 om 20:16

Club met grootste schuldenlast? Bro wij heten geen besiktas he. Tiner is niet goed voor je.

En chronische blessures? Waar heb jij het nou in godsnaam over man. Je doet alsof Ziyech om de 2 maanden alleen maar geblesseerd is. Hij heeft een knie blessure achter de rug en is nu weer fit genoeg om te voetballen.

18 augustus 2023 om 20:55

Chronische blessures zegt hij terwijl Bjk Oxlade binnen heeft gehaald, die man is geblesseerd geboren, word een Dele 2.0 hoor, meneer heeft ook niet door dat Ziyech voor 1 miljoen binnen is gehaald, Rashica die hun 5-7 miljoen gaat kosten vond hij vast een fantastische transfer hehe, Ziyech voor 1 miljoen of Rashica voor 5-7 miljoen, ik had het wel geweten!

Tot zover...de carrière van Ziyech. Zonde...had nog 3 jaar kunnen toveren op niveau...

Bedankt Wilfred Genee voor jouw prachtige leugen die je de wereld inslingert. Die heeft een aantal kijkers flink in de maling genomen.

Doodzonde… al heeft Galatasaray op t moment wel een mooie selectie maar de Turkse competitie is toch nog niet het toneel waar je Ziyech nu wilt zien.

Ziyech eist rectificatie van Genee. "Met deze leugens heb je ook mijn familie geraakt." Honestly is het natuurlijk heel lelijk om zomaar te suggereren dat een speler niet fit is. Dat is ook een beetje smaad voor een professionele voetballer. Kort geding incoming en na Pierre Valentijn Mike en al die andere idioten die het Nederlandse sport'journalisten'gilde rijk is, kan ook Genee toegevoegd worden aan de lijst met kletsmajoren die betaald ongestraft onzin kunnen lullen. Waar gewone journalisten nog professionele standaarden hebben lijken die in de sport'journalistiek' totaal afwezig.

Genee vervolgen voor smaad en laster.

Jammer. Had hem graag weer bij Ajax gezien.

Erden Timur heeft live op televisie verteld dat Hakim Ziyech vorig jaar al naar Galatasaray zou komen. Maar Chelsea verstuurde zijn papieren veel te laat, waardoor ze 3 minuten te laat waren om de transfer in te dienen. Dit jaar komt hij alsnog, en ik ben oprecht verheugd over zijn komst. Het feit dat hij het bij Chelsea niet heeft kunnen waarmaken, kan verschillende redenen hebben. Bij ons zal hij aanzienlijk meer speelminuten krijgen, en het vooruitzicht van voetballen in de Champions League zal zijn moreel ongetwijfeld een boost geven.

Er staat nog een nummer 8 te wachten, deze speler is al 40 dagen in afwachting. Helaas ben ik niet op de hoogte van wie deze speler precies is. Erden Timur vliegt morgen naar Spanje, en stiekem hoop ik op Rodrigo de Paul. Desalniettemin lijkt het waarschijnlijker dat hij voor Sergio Ramos naar Spanje zal afreizen.

Potver, 5 jarig contract… ik baal echt serieus hier van. Had hem liever in een Ajax shirtje weer gezien. Altijd zo erg genoten van hem

18 augustus 2023 om 22:07

Eens hoor. Maar hij moest dan wel aanzienlijk salaris inleveren en ik gun Ziyech ook nog wel wat jaren cashen in een mooie stad in de zon.

Yes Hakim is binnen. Alle haters ten spijt! Ahum Wilfred Genee, volgens mij zijn excuses op zijn plaats!

De meeste volgers van het Turkse voetbal wisten natuurlijk allang dat het verhaal van Genee dikke bullshit was. Ziyech is vlekkeloos door de medische keuring gekomen. De transfer naar Al-Nassr ketste namelijk ook niet af vanwege een blessure, maar omdat op het laatste moment Al-Nassr een lager salaris wou bieden. Als Fenerbahçe-supporter had ik graag Ziyech bij ons gezien, maar wij hebben op rechts nu Cengiz Ünder die cruciaal is vanwege de buitenlander-regel, en op 10 Szymanski die echt heel sterk begonnen is. Hopen dat Ziyech niet weer gaat opleven want een Ziyech-Icardi combi is op papier angstaanjagend natuurlijk.

18 augustus 2023 om 21:53

Ja, één van de belangrijkste redenen waarom ik zo blij ben met Ziyech is inderdaad de potentiële samenwerking met Icardi. Ziyech is misschien wel de beste voorzet gever op aarde en Icardi is één van de beste koppers. Dat zou echt een dodelijke combinatie kunnen zijn. Ik kijk er nu al naar uit.

18 augustus 2023 om 21:58

Ik geef het nog ff 5 weken voordat je er naar uit kan kijken. Verwacht nog dat de trainer nog zoekende is naar de juiste opstelling + dat we Berkan nog even op het veld zullen zien

18 augustus 2023 om 22:03

Kan inderdaad wel even duren voordat we Ziyech op het veld gaan zien. Zaha is volgens mij ook geblesseerd nu. Fener en Gala hebben sowieso pas eind september hun ideale elf ready, like always. Ik ben echt benieuwd of het Okan Buruk gaat lukken dit sterrenensemble te kunnen managen. Tot nu toe heeft hij me wel aardig verrast.

18 augustus 2023 om 22:14

Zaha heeft alleen lichte klachten en zal naar verwachting morgen op de bank beginnen.

Ik verwacht ook wel dat het rond September/oktober de selecties zijn opgewarmd. Scheelt dat wij al een EL ticket hebben mochten dingen komende weken misgaan tegen Molde

18 augustus 2023 om 22:17

Molde moet je gewoon pakken. Zo niet, gaat Okan hard wankelen of vliegt hij er zelfs misschien uit. Het zal echt een harde klap voor de supporters zijn om de EL in te gaan nadat er zo een monsterteam gebouwd is.

19 augustus 2023 om 14:30

Eerlijk gezegd zou ik er niet om balen als we de EL in gaan, grotere kans om die cup te pakken dan de CL, kwa punten voor Turkije gaat het ook goed uitkomen, wij de EL winnen jullie de Conference League, deal?

Mijn Turkse broeders. Wat gaan jullie genieten van zijn linkerpoot zeg. Magistrale trap!

Ik snap niet waarom iedereen zich zo druk maakt over de bedragen die worden betaald. Gewoon lekker genieten van Icardi, Zaha en Ziyech 👍🏻

Vind Ziyech maar een matige speler. Het team moet om hem draaien en hij moet goed in zijn vel zitten. 10x liever gehad dat Zaniolo bleef en Ziyech niet kwam. Ik zie dit als een downgrade.

Het positieve is de lage transfersom, of zelfs geen en lage salariskosten.

Gelukkig!! Dan speelt hij in ieder geval niet bij Ajax de komende jaren. Dat zou een een tegenvallende stoorzender worden met zijn dubieuze moraal.

Gezwicht voor het geld maar na Ajax sterft zijn carrière een stille dood

Vrees dat hij daar ook gewoon op de bank terecht komt. Zal iets meer gaan spelen als invaller maar in iedergeval geen vaste basisspeler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren