Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech kan Twente niet helpen in De Kuip: 'Dat het lastig is, is duidelijk'

Laatste update:

FC Twente houdt nog rekening met een vertrek van Hakim Ziyech, maar de sterspeler van de Tukkers is nog altijd niet verkocht. Zondagmiddag kon Rene Hake de middenvelder dan ook gewoon opstellen tegen Feyenoord, maar Ziyech speelde niet goed en kon het verschil in De Kuip niet maken.

Hake en Ziyech proberen er maar het beste van te maken. “Dat het lastig is, is duidelijk”, zei Hake voor de camera van FOX Sports. “Je moet veel contact met hem hebben, met hem communiceren. Hij moet op die manier ook zijn kop erbij houden, want dat is uiteindelijk ook in zijn eigen belang als hij de volgende stap gaat maken."

Zodra Ziyech vertrokken is, gaat Twente op zoek naar nieuwe spelers. "Er zullen zeker nog wat jongens bij moeten komen. Het is niet raar dat we wat jongens zoeken die het klappen van de zweep kennen”, stelt Hake, die alleen maar kon toegeven dat de nederlaag die zijn ploeg leed bij Feyenoord zonder meer verdiend was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die blijft helaas net als vorig jaar. Altijd hetzelfde verhaal.
Hij vindt zichzelf wel heel goed hoor.
Maar clubs willen gewoon de portemonnee niet trekken.

14 augustus 2016 om 18:41

En als hij zo blijft spelen zal zijn waarde alleen maar dalen.. Verwacht niet dat als Ajax interesse toont dat ze 10 miljoen of meer zullen.betalen

14 augustus 2016 om 18:42

Of een andere club natuurlijk

14 augustus 2016 om 18:45

En terecht. Voor Ajax is dat veel geld en hij maakt Ajax niet beter. Ik denk wel dat een buitenlandse club voor hem de portemonnee wil trekken. Een soort Berghuis transfer dan, waarbij de kopende club zich nauwelijks echt in de speler heeft verdiept en hoogstens alleen een video heeft gezien. Een partij die enkele keren een scout heeft gestuurd voor Ziyech, zal beter weten.

14 augustus 2016 om 18:51

Jij denkt dat hij Ajax niet beter maakt.
Hij is alleen al een garantie voor Doelpunten en assists.
Hij heeft nu een matig team om hem heen, bij ajax is dat anders en zal hij nog beter zijn.

14 augustus 2016 om 19:02

Hij maakt Ajax niet beter. Veel van zijn doelpunten en assists komen uit standaardsituaties of omschakelingen. Bij Ajax hebben we voor de standaardsituaties al Schone en Gudelj, omschakelingen zijn een zeer klein onderdeel van ons spel. Daarnaast wil Bosz dit seizoen hoog druk zetten. Ziyech zal veel meer meters moeten maken, verdedigend werk moeten opknappen, meer moeten opjagen. Dat zie ik hem niet snel doen. Ziyech speelt geweldig als spelmaker bij een team dat het vooral van de omschakeling moet hebben, maar of hij dat kan tegen een team dat met 8 man rond de 16 blijft verdedigen is de vraag. Ook is het de vraag of hij ermee om kan gaan als hij niet meer de grote man is en niet meer zo behandeld wordt. Als hij zijn interlandloopbaan kiest voor Marokko, omdat Blind hem niet genoeg naar zijn zin benadert, lijkt het mij geen makkelijke jongen.. Ik hoef hem er om meerdere redenen niet bij. De enige reden die anderen hebben om hem wel te halen, is dat een zeer risicovolle actie van hem heel af en toe (in verhouding tot het aantal pogingen) iets leuks is..

14 augustus 2016 om 19:13

Jij bent noch overmars noch maak jij (gelukkig) het beleid bij Ajax. Ziyech is een prima voetballer die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Hij is zelf een directe versterking voor de tien positie bij Ajax.
En dat gezeur om zijn keuze voor het Marokaanse elftal moet een keer afgelopen zijn. Ziyech heeft een prima keuze gemaakt. Speelt binnenkort AC en kan zich opmaken voor een pittige kwalificatiereeks voor WK 2018 met de huidige nummer 52 van de wereld.
Nederland moet niet zo zeuren...ze hebben toch prima spelers. En als we de fans mogen geloven missen ze bij oranje Ziyech echt niet.

14 augustus 2016 om 19:36

Ik zeur ook niet omdat ik teleurgesteld ben. Wat zijn keuze betreft, heb ik geen echte mening. Als hij voor Oranje had gekozen, vond ik dat op zich ook prima. Als bondscoach zijnde had ik hem er toch niet bij gehaald. Mij gaat het bij de keuze om de totstandkoming daarvan. Hij lijkt een belangrijke keuze op basis van iets relatief kleins te hebben genomen, omdat het hem niet zinde.. Nou, als je zo gevoelig ben voor een telefoontje, bezoekje of wat dan ook, ben je mentaal niet echt super in mijn ogen. Voor de rest maakt het mij ook niet uit of ik Overmars ben of het beleid maak (niet maakt dus) bij Ajax, want gelukkig gaat Ajax ook geen 8 miljoen voor hem betalen en vraagt Twente (waar ik ook geen vinger in de pap heb, voordat je dat beweerd ) veel meer volgens de geruchten.

14 augustus 2016 om 19:38

Dat hij op de Afrika Cup speelt of een kwalificatie ronde speelt, zegt mij ook weinig. Leuk voor hem, meer niet. En een versterking voor Ajax 10 positie, op basis van wat? Ik onderbouw hierboven waarom ik denk dat hij geen versterking is, jij gaat daar niet op in en komt niet /nauwelijks met argumenten waarom het wel een succes zou kunnen worden..

14 augustus 2016 om 19:41

overmars maakt het beleid ook niet hij voert het uit. Het is een publiek geheim dat er bij Ajax twijfels zijn over Zyech, net zoals die er waren over Adam Maher. Dat is ook de reden dat de club Sinkgraven destijds heeft aangetrokken ipv Zyech. De twijfels over Maher blijken achteraf in ieder geval al terecht te zijn en als je afgaat op de uitspraak van Hake (“je moet veel contact met hem hebben, met hem communiceren. Hij moet op die manier ook zijn kop erbij houden, want dat is uiteindelijk ook in zijn eigen belang als hij de volgende stap gaat maken", geldt dat ook voor de twijfels over Zyech. Zeker voor het geld dat je voor hem moet neertellen. Daar begint Ajax sowieso nooit aan.

14 augustus 2016 om 20:30

Op basis van wat je ogen zien...cmon tuurlijk is die een versterking...on hoop zo dat Ajax voor hem gaat echte nummer 10 missen we al een tijdje

14 augustus 2016 om 20:49

Wie zal zijn directe concurrent zijn mocht hij op tien gaan spelen bij ajax? Klaassen? Check de statistieken van Davy met die van Hakim en je zal zien wie er overduidelijk beter scoort. Terwijl laatstgenoemde nog eens bij een degradatieteam speelde. Het is lachwekkend om te zien dat er fans zijn die een van de beste spelers van de ED niet bij hun club willen zien omdat ze hem een mentaal zwak persoon vinden die verkeerde keuzes maakt.

14 augustus 2016 om 20:52

Ajax heeft geld zat...ze hebben net een middelmatige spits kunnen slijten voor meer dan 30 miljoen. Een gok kunnen ze echt wel wagen met Ziyech die rond die 10-15 miljoen moet kosten. Hij liet geweldige dingen zien bij Twente en het Marokkaanse elftal. En als tien haal je echt een spelverdeler en maker in huis.

15 augustus 2016 om 00:06

''hij heeft nu een matig team om hem heen, bij ajax is dat anders en zal hij nog beter zijn.''

Dat is echt de grootste populaire misvatting die je kan maken. Echt ongelooflijk dat mensen nog steeds zo redeneren.

15 augustus 2016 om 07:31

Vorig seizoen hebben jullie (ajax) 40% van de doelpunten uit de omschakeling gemaakt.
En jij zegt dat het een zeer klein onderdeel is?
Wordt wakker!

14 augustus 2016 om 18:42

Ook niet gek. Hij doet geweldige dingen, maar hij lijdt ook zo vaak balverlies... Vandaag ook weer, maar bij het artikel hier op Voetbalzone over Van Halst die aangeeft geen contact gehad te hebben met Ajax over Ziyech hoor ik alleen dat hij een hakje gedaan heeft.... Zo is het gewoon. Mooie acties worden uitgelicht bij Ziyech, maar dat hij ongeveer 30 keer balverlies heeft geleden hoor ik bijna niemand zeggen.

14 augustus 2016 om 18:51

Toekomst dat heeft voornamelijk met zijn medespelers te maken.
Er zijn er maar weinig bij Twente die het nu snappen.
Bijna bij Ajax de ontbrekende schakel.
Kijk naar vorig jaar had hij een prima jaar. Valt voor hem niet mee kan het niet alleen.

Ajax heeft op middenveld totaal geen creativiteit hebben we gister maar weer eens gezien veel was voorspelbaar en zat weinig verrassing in. Ziyech kan iemand voor de keeper zetten en heeft een prima vrije trap. Voor elke ploeg in de top 3 een meerwaarde 😂

14 augustus 2016 om 18:53

Zeker terecht, roep al tijden waarom Ziyech, vorig seizoen inderdaad uitmuntend maar nu zit hij niet met zijn hoofd bij Twente, dus wellicht speelt er al iets.
Kan me Sulejmani herinneren die speelde geweldig bij Heerenveen maar bij Ajax was het niet wat we hadden verwacht, maar dat is altijd afwachten, ander verwachtingspatroon en meer druk.

14 augustus 2016 om 19:04

En mentaal lijkt Ziyech mij niet erg stabiel, dus die extra druk kan hem zomaar teveel worden. Zeker als het een periode tegen zit.

14 augustus 2016 om 20:59

Kan je ook een goede eigenschap noemen? Elke keer wanneer er druk op jou mening gezet word kom je wel weer met wat nieuws. Hakim is een aanwinst voor Ajax, die man heeft in zijn poot nog meer talent dan het huidige middenveld van Ajax. Lap 8.5 mil en je hebt hem. Welkom in de tijd waar alles duurder wordt. En voor goede spelers betaal je nou veel voor. Neem de gok want slechter dan hoe t middenveld nu gaat kan toch niet.

15 augustus 2016 om 00:49

Mentaal niet stabiel? Wereld presteren onder allerlei dramatische perikelen, is ontzettend knap hij zou Ajax erg helpen!

15 augustus 2016 om 06:58

Sulejmanii: ja, precies dat dus. En dat je Hakim volgens Hake scherp moet houden is ook niet zo verwonderlijk. Als je alles maar altijd alleen moet doen en toch weer verliest is het erg lastig om je focus te behouden. Kijk, zo kun je de uitspraak van Hake ook uitleggen natuurlijk.

14 augustus 2016 om 21:20

Ik heb ineens het idee dat hij (misschien morgen al) bij Ajax tekent. Heb het gevoel dat het rond is. Waarschijnlijk met Cerny en/of Zivkovic naar Enschede.

14 augustus 2016 om 21:41

Ajax laat Cerny echt niet vertrekken. Niet op huurbasis en verkopen al helemaal niet. Zivkovic kan wel. Die is overbodig.

een goede techniche speler die uit het niets iemand voor het doel krijgt met een pracht bal met zo veel gevoel. en heeft een prachtige schot in zijn linkerbeen. die is nu met zijn hoofd bij de volgende club. en vandaag niet bepalend geweest feyenoord is lastig en beter dan twente. heeft genoeg laten zien in de eredivisie tijd voor een stapje hoger. ik hoop rome.

Precies, Twente zet hoog in. Maar geen club gaat 15 miljoen betalen voor een speler van een degradatie-kandidaat uit Nederland, die hem ook nog eens moet verkopen om de kop boven water te houden. Ook is hij een klassieke creatieve 10, waar de clubs die hem kunnen betalen een ietwat modernere dynamische aanvallende middenvelder willen hebben. Denk dat hij een half jaar gaat lopen sloffen en dan voor 5 miljoen de deur uit loopt.

14 augustus 2016 om 18:46

Nou.. Bij Honda en Musa werd ook flink de portemonnee getrokken en sindsdien zijn de transferbedragen flink doorgestegen. Zeg nooit nooit..

Ik twijfel erg over de mentaliteit van Zyech. Hoe hij vandaag ook weer rondloop en reageert naar zijn medespelers. het is gewoon een heel naar mannetje lijkt het. Als ik Hake hoor is Zyech totaal ongeschikt voor een grote club. Zoals hij al zegt moet je veel aandacht aan hem geven. Klinkt alsof het een kind is. Bij een grote club draait niet alles om hem. Volgens mij kan hij daar totaal niet mee omgaan. Ik denk dat veel clubs dat gedrag ook zien. Als hij je team niet beter maakt dan maakt hij het namelijk op zeker slechter met zijn gedrag naar teamgenoten

14 augustus 2016 om 18:50

Dat idee heb ik ook. Het zegt mij ook veel dat Ziyech op basis van.. Nou ja.. Wat eigenlijk? Het uitblijven van een belletje of bezoek van Blind (?) zijn interlandloopbaan voor Marokko gaat spelen. Blind is een passant. Op basis van een passent moet je niet zo'n beslissing nemen. Ook bij Marokko zal er wellicht een bondscoach komen waar hij niet mee kan opschieten, maar daar heeft Ziyech denk nog niet bij stil gestaan...

14 augustus 2016 om 19:58

Zijn keuze voor Marokko kwam ook voort uit een samenloop van omstandigheden. Hij werd niet geselecteerd voor het Nederlandse elftal, en opeens werd hij opgeroepen voor Marokko voor een vriendschappelijke wedstrijd. Toen hij de uitnodiging had geaccepteerd, wist hij niet dat als hij mee zou doen met Marokko( een vriendschappelijk wedstrijd) hij niet meer mag uitkomen voor Oranje.

Volgens mij is het dan niet veel gevraagd om als trainer van het Nederlandse elftal een gesprek aan te gaan met een van de beste talenten in Nederland om aan te geven dat je het hem wel ziet zitten en dat zijn kans wel komt. Sommige spelers zijn daar gevoeliger voor dan anderen.

14 augustus 2016 om 20:34

Sinds dat moment heb ik alleen maar goede redenen gezien om dat belletje niet te doen. Als.je messi bent verdien je een telefoontje. Als je zyech heet moet je je voeten laten spreken dan komen ze vanzelfnwel bij je uit. Want wat als je hem een keer niet selecteert. Moet je hem dan altijd bellen?

Frenkie de jong Nouri en Zikovic naar Twente op huur basis en danziyech voor 10 miljoen naar ajax

14 augustus 2016 om 18:52

Haha, gek! Had je mij even te pakken! Ik dacht dat je het meende! Ziyech is echt niet wat Ajax nodig heeft.

14 augustus 2016 om 19:19

Jij bent twente supporter denk ik? Hahaha goeie grap, dat wel.

Jullie vergeten wel dat vrijwel iedere bal richting ziyech gaat. Als je zo vaak als hem de bal krijgt dan is het logisch dat je veel bal verlies lijdt. Daarnaast weten tegenstanders dat er veel via Ziyech gaat dus heeft hij bijna altijd wel drie man om zich heen. Het staat buiten kijf dat hij over exceptionele kwaliteieten beschikt. Dit zeg ik terwijl ik zelf een Feyenoord supporter ben en bij Feyenoord afwees voor Twente

14 augustus 2016 om 18:54

In verhouding lijdt hij nog steeds erg veel balverlies. Hij legt zoveel risico in zijn spel. De keertjes dat het lukt is het geweldig, maar als het zo weinig keer lukt of zelfs helemaal niet blijf je als Twente achter de feiten aanlopen.

14 augustus 2016 om 19:11

wat balvelues wat loop je die jongen aftezeiken. ajax heeft ziyech niet nodig met wat ze.hebben lopen op de 10. ziyech heeft genoeg bewezen in de eredivisie zijn stats zijn super en speelt met veel flair. en vandaag was hij ook niet zo slecht zoals jij wil doen lijken. ziyech gaat weg en is met zijn hoofd niet meer bij twente. en daar naast speelde hele twente matig.

14 augustus 2016 om 19:49

Ajax gaat in de nabije toekomst (als PB Riedewald achterin niet meer nodig heeft en hij kan doorschuiven naar het middenveld) weer met de punt naar achter spelen. Dan heeft Ajax dus helemaal geen 10 nodig. Zo simpel is het.

15 augustus 2016 om 00:14

Als je zo vaak als hem de bal krijgt dan is ook logisch dat ie er wel eens iets goeds mee doet... Zo kan je dan ook redeneren. Maar 19 mislukte acties en één gelukte is bijv niet echt een goede verhouding.
Hij kan Twente dan wel punten hebben bezorgd met goals en assists, maar tegelijkertijd kan ie het team ook punten kosten door balverlies, gebrek aan meeverdedigen en stabiliteit op het middenveld etc..
Stel je had een Klaassen bij Twente neergezet, dan had ie individueel misschien niet zo opgevallen, maar ging heel Twente wellicht wel beter draaien waardoor de teamprestaties omhoog gingen.

Over exceptionele kwaliteiten omdat ie een aantal keer een mooi afstandsschot heeft gescoord en een paar mooie passes heeft gegeven (waar voor de lol de mislukte passes dan genegeerd worden)? Misschien, maar bij een club als Ajax waar je veel minder ruimte krijgt zal dat anders zijn. Het is in ieder geval niet een heel wendbaar iemand die zich door dichte verdedigingen heen danst.

Er zijn blijkbaar toch veelt twijfels over het aantrekken van Ziyech. Twente heeft nu ook het probleem dat als Ziyech niet zal worden verkocht er niks kan worden aangetrokken. Ik vraag me af in hoeverre dit invloed zal hebben in het transfer bedrag dat Twente voor hem wil strijken.

Er zijn meerdere redenen om Ziyech niet te halen:

- Onzekerheid over zijn mentaliteit en gedrag

- Onzekerheid over zijn manier van spelen en of dit bij Ajax past

- Hij zit spelers in de weg die miljoenen vertegenwoordigen

- Hij gaat aanstormende talenten in de weg staan

- Het past niet in het beleid om zoveel geld te spenderen aan een speler

- Hij is een periode afwezig in verband met de Afrika Cup


Dit allemaal in het achterhoofd hebbende, zie ik Ajax geen bod op hem doen. Zeker geen bod dat in de buurt komt van de vraagprijs die Twente, volgens de media, hanteert.

14 augustus 2016 om 20:20

Maak je niet druk, hij gaat niet naar Ajax maar naar Engeland, zal in de aankomende week duidelijk worden

14 augustus 2016 om 20:34

Waar baseer je dat op als ik vragen mag? En waarom Engeland?

Ik zie het eerlijk gezegd nog wel zover komen dat Ziyech gewoon tot de winterstop in Enschede blijft ballen.

Ziyech speelde aan t einde van vorig seizoen ook zo, hij scoorde wel maar daar bleef het meestal bij. Jammer want als hij gewoon op zijn best speelt de hele wedstrijd, krijgt ie ook veel meer interesse van buitenlandse ploegen.

Waarom kan ajax hem niet betalen??
Ze hebben ong. 30 mil ontvangen van napoli cl geld.
Mensen moeten eens keer ophouden met ajax kan hem niet betalen.

14 augustus 2016 om 23:47

Kunnen ze idd makkelijk en ik denk ook dat ze het gaan doen. Ze hebben niet voir niks Traore gehuurd ja oke ook voor Cassierra en Dolberg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren