Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zijn goals waren bijna allemaal mooi, bijna van de klasse van Bergkamp'

Laatste update:

ADO Den Haag is ambitieus en wil richting de subtop, maar de voorbereiding geeft weinig hoop op een succesvol seizoen. De ploeg van Henk Fraser wist alleen nog maar te winnen van Scheveningen en Laakkwartier; de laatste drie oefenpotjes werden allemaal verloren. ADO wist in deze laatste drie wedstrijden bovendien maar een keer het net te vinden.

/

De supporters van ADO hebben hun hoop nu gevestigd op Michiel Kramer, die afgelopen seizoen nog goed was voor zeventien competitietreffers. De aanvaller zag onlangs een lucratieve transfer naar Baniyas afketsen en is weer aangesloten bij de selectie van Fraser. “Maar mogelijk gaat hij alsnog weg, want voor een spits met zeventien goals achter zijn naam is altijd interesse”, weet Harry van der Laan.

De oud-spits van ADO weet ook niet zeker of Kramer wel de oplossing zal zijn voor ADO, als hij toch wel in de hofstad blijft. “Kramer maakte vorig seizoen te weinig echte spitsengoals", zegt Van der Laan tegen het Algemeen Dagblad. "Daar bedoel ik mee: simpele goals. Ze waren bijna allemaal mooi, bijna van de klasse van Bergkamp. En dan ook nog vaak in de slotfase. Echt, die goals maakt hij niet elk seizoen zomaar."

ADO Den Haag zal komend seizoen weer degradatievoetbal moeten spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha sorry hoor, als bergkamp?
Schaam je dat je die vergelijking durft te maken. Het is eerder houten Klaas die kan scoren, en zeker geen Bergkamp!

29 juli 2015 om 14:16

Hahah echt he. Deze man kun je dus ook niet meer serieus nemen..

29 juli 2015 om 14:18

Haha, ik zat dit ook met verbazing te lezen Henkyr. Een Bergkamp die z'n goals scoorde in de Premier League tegen topclubs vergelijken met Kramer die tegen Excelsior en Heracles scoort.
Ik heb ook spelers in mijn elftal die bijna de techniek heeft van Messi en iemand de lengte van Zlatan en bijna de verdedigende kwaliteiten van Stam. Maarja, bijna is niet helemaal :D

29 juli 2015 om 14:18

Goed lezen kerel, hij vergelijkt hem niet met Bergkamp maar alleen beoordeeld alleen de schoonheid van zijn goals en daar zaten inderdaad een paar fraaie tussen.

29 juli 2015 om 14:22

Zelfs daar mag je hem niet mee vergelijken. Kijk voor de grap even de goals van Bergkamp op youtube... Hij heeft een aantal mooie goals die Kramer gemaakt, maar Bergkamp is een klasse apart.

29 juli 2015 om 14:23

Ja en jij nog beter gelezen. Want waar zeg ik dat hij hem met Bergkamp vergelijkt? Zeg als Bergkamp en als fraser zegt, en als heeft betrekking op hij zijn doelpunten maakt....

29 juli 2015 om 15:06

Dan nog slaat het nergens op. Ik ren op een voetbalveld en Messi rent op een voetbalveld dus lijk ik daarin op Messi. Zie je wat ik doe?

29 juli 2015 om 16:18

Het is wel zo dat voetbalcommentatoren elke scheet van Meesi al magisch vinden. Dat heeft die uiteraard wel zelf afgedwongen.

29 juli 2015 om 14:19

Ik denk niet dat hij Kramer zelf hier met Bergkamp vergelijkt, enkel de goals die hij maakte. Alsnog onzin natuurlijk, behalve die ene mooie goal tegen Feyenoord volgens mij kan ik weinig goals van kramer voorhalen..

29 juli 2015 om 14:19

Kijk dan die goals maar eens terug. Zaten pareltjes tussen. Zijn overige voetbalkwaliteiten staan hier compleet los van trouwens.

29 juli 2015 om 16:45

Iedereen mag voetbaltermen gebruiken en vergelijken.
Kramer maakt wel eens stilistisch prachtige goals maar Bergkamp maakte aan de lopende band fotogoals.

Wat een tenenkrommende vergelijking zeg.. Ik schaar Kramer eerder in het rijtje Vleminckx, Malki etc. Heeft nu één seizoen aardig gescoord, laat hem dat eerst maar eens volhouden.

Hahahahah, Die Hrry van der Laan vind ik altijd zon nitwit: al zijn goals waren net als die van Bergkamp. Hahahahah moet ik nog meer zegggen? Het is gewoon een simpele spits, die een mooi seizoen heeft gespeeld. Maar het geeft wel genoeg aan dat geen enkele serieuze club hem wil kopen

Wat een zeldzaam slechte vergelijking. Ik ben uberhaupt benieuwd of Kramer weer 15+ goals gaat maken, het is totaal geen bijzondere spits.

Ja hij verwoord het misschien verkeerd met bergkamp, hij bedoelt daarmee te zeggen dat het treffers zijn die hij 1x van de 100 maakt. Daarvan maak je er niet standaard 10-12 van.

Mijn god zeg.. Wie is deze man?? Kramer maakte absoluut geen goals a la Bergkamp, hahah.

Kunnen we Philippe Mexès ook vergelijken met Bergkamp, scoort ook enkel mooie doelpunten. Alleen een stuk minder dan. Beide vergelijkingen zijn gewoonweg waardeloos, maar met een achternaam als 'van der Laan' kun je het in mijn ogen sowieso al niet snel goed doen dus misschien ben ik wat te kort door de bocht nu..

One day wonder, meer is het niet. Een seizoen waarin hij boven zichzelf weet uit te stijgen, maar qua voetbal is hij vrij matig. Had zich financieel binnen kunnen spelen, maar dat ging helaas voor hem niet door.

29 juli 2015 om 22:04

Beetje voorbarige conclusie.

Het is ook een manier om naar Kramer te kijken.
Ik hoop vooral dat de scheidsrechters dit mannetje een beetje beter in de gaten gaan houden.
Het aantal vieze overtredingen en ellebogen is wel heel erg hoog.
Zonde als je zo een goed seizoen draait omdat dan toch nog nodig te hebben.

Voorlopig mag hij nog niet eens de veters van Bergkamp komen strikken.
Hij zal eerst maar eens moeten bewijzen dat hij nog een keer zoveel goals kan maken.

Jullie missen zijn punt, geloof ik. Hij bedoelt dat ie meer simpele goals moeten maken. Intikkertjes. Want prachtige goals maak je niet elke week.

Daar heeft ie wel een punt in. En die vergelijking met Bergkamp vind ik wel treffend. Die scoorde immers ook heel veel mooie goals, en weinig simpele intikkers

29 juli 2015 om 15:00

Eindelijk iemand die het snapt.

29 juli 2015 om 17:44

Onzin. Fraser zegt letterlijk bijna de klasse van Bergkamp. Ik kan me geen goal herinneren die ook maar enigszins in de buurt van een willekeurige Bergkamp goal. Begrijpend lezen is inderdaad moeilijk voor sommige onder ons!

29 juli 2015 om 21:06

Onzin. Fraser zegt niets. Harry van der Laan zegt iets...

30 juli 2015 om 11:54

Over begrijpend lezen gesproken het is Harry vd Laan die dit zegt en niet Fraser!
Kramer maakte absoluut mooie goals en geen één daarvan was een intikker.

29 juli 2015 om 15:05

begrijpend lezen is lastig voor een hoop mensen blijkbaar

Iedereen spreekt zo overdreven over deze man dat je bijna het vermoeden krijgt dat ze ontzettend graag van hem af willen.

Bedoelde Harry misschien Roland Bergkamp. Dan begrijp ik het...

De vergelijking met Bergkamp slaat natuurlijk nergens op. De wijze waarop en timing in de wedstrijd van de goals van Kramer is wel iets waar Vd Laan wat mij betreft terecht op wijst. Vorig jaar vielen veel goals van Kramer wel precies op hun plek en waren ze van groot belang voor het wedstrijdverloop.

Wat vd Laan wel vergeet ook te analyseren zijn de hoeveelheid mogelijkheden waarbij Kramer in scoringspositie stond. Dit zijn er namelijk voor mijn gevoel echt niet veel en maakte hij veelal vanuit een halve kans een goal. Het feit dat Kramer weinig in een goede scoringspositie werd gebracht kun je volgens mij veel beter relateren aan het slechte veldspel wat ADO vorig seizoen toonde.

Door de nieuw aangetrokken (duplan/schaken) buitenspelers, waardoor er meer voorwaartse druk en voorzetten (koppen een specialiteit van Kramer natuurlijk) te verwachten zijn, lijkt het me dat Kramer dit jaar meer mogelijkheden gaat krijgen dan vorig jaar.

Ja van der Laan en Vito Wormgoor is zeker te vergelijken met Kompany of Thiago Silva omdat hij een tackle in kan zetten die er op lijkt? Dan kun je beter je mond dicht houden en niets zeggen ipv dit.

Hahaha, Kramer en Bergkamp in één zin noemen, dan heb je ze volgens mij niet helemaal meer op een rijtje. Bergkamp had meer techniek in zijn linker kleine teen dan Kramer in zijn hele lichaam. Maar goed, we begrijpen wat de beste man bedoelt...

Als Kramer komend seizoen en vaak scoort als afgelopen seizoen vind ik het wel prima. Een topscorer in een degradatieploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren