Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziekenboeg Atlético Madrid raakt voller in aanloop naar duel met PSV

Laatste update:

Het is onwaarschijnlijk dat Yannick Ferreira Carrasco over minder dan twee weken het eerste Champions League-duel van Atlético Madrid met PSV zal halen. De aanvaller moest zondag in de streekderby tegen Getafe (0-1) al na 54 minuten geblesseerd afhaken.

/

De rechterenkel van Ferreira Carrasco klapte dubbel, toen de aanvaller zijn voet verkeerd neerzette. De Belg verging van de pijn en werd met een brancard van het veld gedragen. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat het om een kwetsuur van graad 2 gaat, zo laat Atlético via de officiële kanalen weten. Dat betekent dat de aanvaller minimaal twee weken aan de kant staat.

Atlético speelt over precies tien dagen het eerste duel met PSV, om drie dagen later tegen Real Madrid aan te treden. Ferreira Carrasco, die al last had van fysieke klachten, lijkt beide duels te moeten missen. Tiago Mendes, Augusto Fernández, Stefan Savic en Thomas Partey zitten ook in de ziekenboeg van los Colchoneros.

Wie komt een ronde verder in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja gunstig voor Psv maar laten we eerlijk zijn aan de vervangers van deze spelers zal Psv al genoeg moeite mee hebben.

14 februari 2016 om 23:59

Zie je maar weer hoe onrealistisch wij als nederlandera weer zijn.

15 februari 2016 om 11:20

Onrealistisch? Dus het is onrealistisch om te zeggen dat PSV voor 95% geen kans heeft tegen dit Atletico? Is gewoon de harde waarheid. Hun verdediging (qua tegendoelpunten) is de beste in Europa momenteel. PSV mist De Jong en Lestienne in de eerste wedstrijd en moet blij zijn als ze slechts met 0-1 verliezen in eigen huis.

15 februari 2016 om 00:20

Nou als Carrasco niet mee zou doen dan zou dat echt wel een fikse aderlating zijn voor Atletico. Toch wel 1 van hun beste spelers.

15 februari 2016 om 01:32

Ze missen ook een paar belangrijke verdedigers,atletico.

15 februari 2016 om 07:27

Nee alle verdedigers zijn fit op Savic na. We missen dus alleen onze 1e reserve.

15 februari 2016 om 08:38

Godin is fit? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat hij de eerste wedstrijd zou missen.

15 februari 2016 om 13:34

Ja dat las ik ook. Ik was dus verbaasd dat hij er gister in stond.. de wens is de vader van de gedachte. Althans bij de meeste Nederlanders
Ik denk dat als Atleti op de 0 speelt in eindhoven en zelf niet tot scoren komt dat psv dan alleen een kleine kans maakt als ze atletico in madrid het spel laten maken. Vervolgens moeten ze hopen op een geslaagde counter. Maar denk dst atletico wint

Hopelijk wint psv. Ik heb liever een Nederlandse club in de kwartfinale dan dat er een Spaanse club doorgaat

Zou wel schelen als Carrasco niet meedoet. Toch wel 1 van de meest creatieve spelers van Atletico. Tegelijkertijd loopt onze ziekenboeg leeg en begin ik het steeds positiever in te zien voor Psv. Zeker thuis moet een overwinning gewoon mogelijk zijn. Dan uit lekker compact houden (thuis ook natuurlijk) en counteren!

15 februari 2016 om 07:44

Zie PSV echt niet scoren tegen de stabielste verdediging van Europa. Een gelijkspel is eerder mogelijk met het oog dat Athletico dat weekend tegen Real speelt

Mooi dit, al denk ik niet dat het iets uit zou maken, maarja, hopen mag altijd.

46% denkt dat PSV door gaat? Die kans is er, maar heel klein. Zelfs zonder deze geblesseerde spelers is Atletico gewoon veel beter.

15 februari 2016 om 07:48

Je mag altijd geloven, maar 80% van de mensen stemmen op wie ze het liefst zien winnen.

15 februari 2016 om 08:17

Daar heb je gelijk in, maar dat is natuurlijk niet het doel van een poll

15 februari 2016 om 10:43

Alsof er een doel is bij deze polls anders dan t vermaak van vz bezoekers.

15 februari 2016 om 11:24

Dat vond ik ook al heel opvallend. Bovendien zijn de geblesseerde spelers van Atletico (op 1 na) allemaal reserve spelers. En vaak zie je bij een bericht dat positief is, dat iedereen dan ook positief gaat stemmen op poll. En als het negatief is, gaat iedereen ook negatief stemmen op poll.

Ik hoop ook dat Psv doorgaat. Maar Atletico heeft een van de sterkste defensies van Europa en het gaat heel erg lastig worden

Zeer jammer want hij was echt goed bezig!!! Hopelijk geraakt hij terug in vorm tegen het EK want deze man kan ons landje nog veel diensten bewijzen!!!

Ookal voetbalt psv niet slecht nederlandse clubs hebben alsnog niets te zoeken op europees niveau erg knap wat ze nu bereiken maar denk dat dit het eind station is

Het begint een beetje mee te zitten voor psv. Gisteren was atletico ook niet geweldig tegen getafe!! Ze hebben er vooral moeite mee als ze zelf het spel moeten maken. Daarom moet psv atletico het spel laten maken en counteren waar beide ploegen zo goed in zijn!!

Al is t misschien een paar % meer kans op een goed resultaat.. Alle kleine beetjes helpen.. Zou mooi zijn als PSV kan stunten tegen A.madrid. Wie weet.

Ben benieuwd hoe A.madrid deze wedstrijd ingaat, met het feit dat de belangrijke pot tegen Real voor de deur staat.
Denk echter dat ze vol voor de CL gaan, aangezien ze dat eerder hebben aangegeven.

Ik geef PSV wel een grote kans om thuis te winnen en hopelijk zonder tegentreffer.
Deze blessure is klote voor hem en A.madrid, maar komt voor ons niet slecht uit.

15 februari 2016 om 09:51

Een grote kans nog wel je zou bijna denken dat PSV een betere ploeg is als je jpu zo hoort.

PSV mag heel blij zijn met een gelijkspel thuis. En uit zijn ze natuurlijk kansloos.

15 februari 2016 om 15:48

PSV staat bekent als DÉ counterploeg van de Eredivisie, thuis winnen van United,CSKA en Wolfsburg lukte ook dus waarom niet tegen Atletico Madrid. Thuis gewoon met het publiek erachter winnen en dan uit met Arias Isimat Bruma Moreno Willems in de verdediging, Guardado Hendrix en van Ginkel op het middenveld, en in de spits de Jong langs Narsingh, alle ballen diep op Locadia en de rest Verdedigend spelen. Succes Atletico!

15 februari 2016 om 15:50

Bedoel alles diep op Narsingh om vervolgens zo rond de 70ste minuut Narsingh te wisselen voor Jozefzoon, mocht Atletico nog voorstaan zet je willems gewoon op linksbuiten!

15 februari 2016 om 19:36

PSV doet het altijd gewoon goed tegen sterkere tegenstanders.
Zeker wanneer hun aanvallen in de counter van PSV dodelijk.

Atletico kan een moeilijke avond krijgen in Eindhoven. Zeker zolang het team van PSV goed het aankomend weekend doorkomt.

15 februari 2016 om 20:07

Jij vergelijkt Cska, United en Wolfsburg dus met Atletico. Oke mooi dan weet ik genoeg.

De spitsen van psv gaan over 2 wedstrijden de 0 houden. Deze wedstrijden gaan tussen atl. Madrid en de verdedigers van psv. Ik verwacht een 0-3 thuis en een 5-0 uit. Psv has misschien uit een corner of vrije trap een ere goal kunnen meepakken. Dit kon alleen thuis mits hun beste spits, luuk de jong, mee mocht doen. Locadia en narcing hebben al moeite met scoren tegen excelcior. Atl.Ma is andere koek.

15 februari 2016 om 10:17

Zegt mijnheer de voorspeller. Jij zat ook bij die meute die voorspelde dat psv laatste zou worden in de poule des doods. Ik ben trots op psv dat ze na de winter Wel. Europees spelen in het eerste jaar dat ze CL spelen. Wat de voorganger in 4 jaar niet lukte. Wat heet niet eens door de voorronde komen.

15 februari 2016 om 11:02

De poule des doods?? Dat was het echt niet, al is het knap dat ze toch door zijn.

15 februari 2016 om 19:38

Zeker wel.
Als je de sterkste teams uit pot 3 en 4 loot en op papier de zwakste uit pot 1 bent, was het wel een poule des doods.
Man utd was dan zwakker dan normaal, maar toch een topploeg.

15 februari 2016 om 23:35

United middenmoot premier league, wolfsburg middenmoot bundesliga

15 februari 2016 om 11:52

De wedstrijd moet toch nog gespeeld worden, waarom schrijf jij in de verleden tijd?

Ik kan mij ondanks al die blessures niet voorstellen dat PSV het gaat redden. Het verschil tussen top Spanje en onze top is gewoon veel te groot. Over twee wedstrijden is dat teveel van het goede. Maar hey! Een mens mag dromen en hopen. Elk jaar zijn er voetbalsprookjes. Laat PSV dit jaar maar aan de beurt zijn!!

15 februari 2016 om 13:12

PSV gaat 10-0 thuis winnen!(1-0 is ook goed) en uit 0-0! Ook al zijn de kansen tegen ons ik blijf in mijn club geloven door dik en dun! Cl winnen zit er ook nog wel in! ( als je hoge eisen stelt kan er altijd wel ietsjes van af)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren