Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane vestigt record; Karius blundert vaker dan in voorgaande 32 duels

Laatste update:

Zinédine Zidane is uitgegroeid tot de derde trainer die de Europacup I of Champions League drie keer heeft gewonnen. De coach won zaterdagavond met Real Madrid met 3-1 van Liverpool, na twee doelpunten van Gareth Bale. Bob Paisley en Carlo Ancelotti gingen Zizou met drie CL-titels voor, maar de Fransman is wel de enige die ‘De Cup met de Grote Oren’ drie keer achter elkaar heeft gewonnen.

Bale viel na 61 minuten in voor Isco en had slechts 128 seconden nodig om het verschil te maken, want met een acrobatische omhaal maakte de Welshman er 2-1 van. De linkspoot werd uiteindelijk de eerste speler die als invaller twee keer in een finale van de Champions League heeft weten te scoren. Hij is daarnaast pas de tweede Brit met een dubbelslag in de eindstrijd; Bobby Charlton ging hem in 1968 voor in de finale tegen Benfica.

Slechts één voetballer scoorde als invaller sneller in een Champions League-finale dan de 28-jarige Bale, want Lars Ricken trof in 1997 namens Borussia Dortmund doel toen hij één minuut op het veld stond. De overwinning komt door zijn tweeklapper natuurlijk voor een groot deel toe aan Bale, maar er zal ook gekeken worden naar de rol van Loris Karius. De doelman ging twee keer in de fout en Opta stelt dat de Duitser alleen zaterdag al meer blunders beging dan in zijn voorgaande 32 wedstrijden voor Liverpool.

Aanvankelijk leek Liverpool zich nog goed te herpakken, want Sadio Mané maakte gelijk in het stadion van Dynamo Kiev. De Senegalees heeft slechts elf duels nodig gehad om tien keer te scoren in de Champions League en is pas de vierde Afrikaan die in de finale van het prestigieuze clubtoernooi heeft weten te scoren, na Rabah Madjer, Samuel Eto’o en Didier Drogba. Karim Benzema opende de score in Kiev en werd daarmee de eerste Fransman die in de finale van het miljardenbal doel heeft weten te treffen sinds Zidane in 2002.

Real is met dertien eindzeges de recordhouder in de Champions League; AC Milan volgt met zeven bekers in de prijzenkast. De withemden hebben nu hun laatste negen Europese finales gewonnen en hebben sinds het verlies tegen Aberdeen in 1982/83 geen eindstrijd in Europees verband meer verloren. Ook voor Cristiano Ronaldo is het een gedenkwaardige avond, want hoewel hij niet scoorde, won hij voor de vijfde keer de Champions League. Hij stond op vier eindzeges met Clarence Seedorf, Xavi, Andrés Iniesta, Lionel Messi en Gerard Piqué. ‘Paco’ Gento is met zes eindzeges nog altijd de recordhouder van het toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karrius bezorgt real de CL. Die gozer heeft echt serieuze hulp nodig. Ik denk dat hij mentaal helemaal kapot gaat.

26 mei 2018 om 22:57

Bayern's keeper be like; ''i know that feelin bro..''
Die twee moeten samen in de kroeg zich helemaal leeg zuipen om dit weg te werken =(.

26 mei 2018 om 23:01

Buffon was ook lang niet top tegen Real. Wat is dat toch met keepers en Real?

26 mei 2018 om 23:06

Zoals ik vaker al heb aangegeven is het gewoon angst en lack of experience. Je staat tegenover BBC of MSN en je maakt je gewoon constant zorgen. Ene keeper kan met de druk omgaan en de ander blundert en komt amateuristisch over. Buffon heeft al eerder finale van Real verloren en wellicht speelde dat ook een rol, maar hij herpakte zich geweldig in de return.

Real speelt finales zonder druk op zich, ze weten heel goed dat als ze de finale hier verliezen iedereen ze belachelijk zal maken voor slechte seizoen en toch merk je geen zenuwen van de speler's kant. Dat is het grote verschil naar mijn mening.

27 mei 2018 om 01:38

Bon jovi
Ik weet niet wat je zegt. Maar buffon was helemaal niet slecht tegen real. De thuiswedstrijd waren allemaal onhoudbare goals. En in madrid was hij een van de uitblinkers op het veld. Hij had een paar zuivere goals weggehaald en ging met een clean sheet naar huis.

De eerste goal van Bale holy shiiiiit..dat is toch wellicht de mooiste dat ik ooit in een finale heb gezien en wat belangrijk ook.

Ik zei vorige week nog let maar op na alle kritiek op Bale en Benzema zullen zij juist de verschil maken tegen m'n vrienden en gek genoeg scoren ze beide ook nog.

Verder wat zuur dat Salah eruit ging..ik was al bang voor overwinning van Real, maar erg zonde dat het op zo een manier moet gebeuren als neutrale kijker. Nu krijg ik weer zure smaak ervan net zoals bij de keeper's blunder van Bayern.

Gefeliciteerd Real fans geniet van weer een CL hehe.

27 mei 2018 om 01:19

Die 2de goal mooi zeker, maar is gewoon houdbaar

Prijs voor een nieuwe keeper gaat flink omhoog bij Liverpool. Iedereen weet dat Liverpool het geld heeft en dat een nieuwe keeper noodzaak is. Liverpool moet maximaal 60 miljoen betalen voor Allisson. Vraagt Roma meer, dan voor Oblak gaan. Dan haal je direct de beste!

26 mei 2018 om 23:22

Inderdaad, als Roma 80 miljoen vraagt dan leg je beter nog 20 op om de clausule van een van de beste ter wereld af te kopen

27 mei 2018 om 22:29

Is hij niet helemaal gestopt dan?

27 mei 2018 om 22:29

Is hij niet helemaal gestopt dan?

Liverpool moet Cilessen halen!

26 mei 2018 om 23:05

In de Premier League is het anders keepen. Hoge ballen, grote spitsen. Geen enkele garantie.

26 mei 2018 om 23:17

Ik vind Cillessen ook een risico. Moet het nog maar zien of hij stabiel is in de pl. Voor 60 miljoen zou ik het zeker niet doen!

26 mei 2018 om 23:31

Hou toch is op met de hele tijd dat die en die moet cilessen halen mag toch hopen dat liverpool meer ambities heeft dan eem cillisen vindt cilissen niet beter dan wat ze nu hebben...

27 mei 2018 om 22:31

Geen tv soms? Ga naar youtube en kijk de eerste beste video van Cillessen ookal duurt ie maar een minuut. Hij heeft fantastisch grote stappen gemaakt sinds z'n vertrek bij Ajax.

28 mei 2018 om 12:14

Op YouTube is iedereen geweldig met een bal. Zelfs ik lijk dan wel een geweldenaar met een beetje knip en plak werk.

28 mei 2018 om 17:53

op youtube lijkt de gemmidelde 10 jarige een stervoetballer die over 6 jaar bij een topclub speelt terwijl ze buiten die 3 schoten die ze er mooi in schieten helemaal niks kunnen

Ergens is dit Klopp zijn verdiende loon. Heeft Mignolet, die al veel meer krediet had opgebouwd in de voorgaande jaren, schandalig behandeld. Heeft redenen gezocht om hem toch maar uit doel te krijgen. Ik zeg niet dat Mignolet een wereldkeeper is, maar is wel gewoon een zeer degelijke doelman en haalt wel een constant niveau.

Laat ons even eerlijk zijn, is er een andere reden buiten Karius zijn nationaliteit waarom hij in doel staat?

26 mei 2018 om 23:06

Omdat hij Mignolet slecht vindt.

26 mei 2018 om 23:06

Omdat hij Mignolet slecht vindt.

27 mei 2018 om 00:48

Omdat Mignolet significant minder groei heeft gekend dan Karius. Het afgelopen halve seizoen heeft Karius meer groei doorstaan dan Mignolet, waardoor hij het verdient heeft. Dit is niet zozeer nationaliteit dan wel leeftijd, 29 versus 24. Los van het feit dat ik vind dat liverpool een betere keeper moet halen, vind ik Karius terecht 1e doelman want ook Mignolet heeft zijn missers gehad. Karius keepte goed en ondanks dat het je

27 mei 2018 om 00:49

Niet mag gebeuren op een avond als deze, vind ik niet dat Mignolet, ook kijkend naar stats, had moeten keepen.

27 mei 2018 om 01:10

Mignolet kon er anders ook wat van wat betreft blunders. En zo constant vind ik hem ook niet. Waarom zou Klopp liever met een landgenoot spelen dan de CL winnen? Beetje rare conclusie die je trekt. Zag iemand anders al over omkoping beginnen, leuk die complottheorieën allemaal. Dan valt die van jou overigens nog reuze mee.

Had beter nog een keer goed geflaterd in de competitie. Was Klopp niet zo zeker geweest van zijn keuze. Vooral die 1ste. Net weer bekeken. Pfffff.

26 mei 2018 om 23:08

Die tweede blunder oke, onverwachte harde knal, maar serieus die eerste goal geef je zooooo weg??? Hoe kan je hier nu als teamgenoot en coach niet helemaal gek van worden?

Zo zie je maar weer eens dat niet alleen een goed middenveld en aanvallers belangrijk zijn. Bayern en Liverpool hebben letterlijk de CL verloren op basis van enkele keeper blunders haha.

Pff Zidane je flikt het maar weer hoor echt een legende qua speler en nu al als coach. Pff dit seizoen is gered heerlijk gevoel!

28 mei 2018 om 12:15

Als coach heeft hij mij nog altijd niet kunnen overtuigen.
Als speler was hij zeker een geweldenaar

Karius maakte tegen Roma een identieke blunder, al ging die toen op de lat. Verder heeft die wel vaker fouten gemaakt, dus de informatie van Opta klopt hier niet.

26 mei 2018 om 23:41

Fenomeno, bedankt! Je bent de 1e die dit eindelijk opmerkt. Zelfs die analisten zeiden daar niks over. Wat een kluns die Karius, tegen Roma was het precies hetzelfde met dat schot.

Zidane wordt nog wel recordhouder denk ik, Ronaldo... misschien. Er zal toch een tijd komen dat Ronaldo duidelijk over the hill is. Wil niet zeggen dat het nu al zo is hoor.

Dat mee voetballen begint een beetje door slaan. Pure keepers kwaliteiten worden over het hoofd gezien. Zonde. Laat je verdedigers opbouwen. Niets mis mee. En voor de rest ballen stoppen. Kwalijke trend. Maakt het voetbal niet beter perse.

Wat stress wel niet met iemand kan doen. Arme Karius

Ramos is een van wereld beste verdediger die vanavond wederom geschiedenis heeft geschreven. Al alleen aan zijn kapsel zag je dat hij weer razend scherp was en had Salah in zijn pocket vanaf seconde 1. Hebben jullie Salah iets mangefieks zien doen ? En maar vergelijken met Messi en CR7 na 1 top seizoen. Lachwekkend. Nieman maar dan ook niemand komt in de buurt van die 2 En helemaal niet bij Cr7 na vanavond. MADRIDISTA fo live.De gun factor overheerste. Veel mensen wouden Liverpool zien winnen en hebben afgunst tegen de Koninklijke. Maar we weten toch allemaal dat Real precies weet wat er gevraagd word in dit soort wedstrijden. Mane heeft wel weer laten zien dat hij een topspeler is en als hij prijzen wilt winnen moet hij weg bij Liverpool. Firmino is net niet top genoeg. Nog niet. Wat een heerlijke finale en ook zonder blunders had Real deze pot naar zich.toe getrokken. 100%

27 mei 2018 om 22:42

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Schaam je je niet dat je dit post? Ramos had Salah in z'n pocket? Misschien bij die overtreding ja. Dat kan je toch niet constateren na 24 minuten. En ja, Salah is nu te vergelijken met Messi en Ronaldo, misschien heb je alle wedstrijden van Liverpool gemist dit seizoen, maar ik snap echt niet hoe je dat niet kunt inzien. En dan nog zeggen dat hij niet in de buurt komt van CR7. Lachwekkend gewoon. Hij heeft letterlijk niks op één kans na (en de interview na de wedstrijd ) laten zien. Wel grappig dat je Firmino afschilderde na maar een wedstrijd van hem gezien te hebben. Ik kan je garanderen dat hij in ieder geval een stukje beter is dan jullie huidige spits . Of Real de wedstrijd naar zich toe had getrokken zonder blunder weet ik niet, want dan had het 1-1 gestaan. Maar wellicht kreeg Real dan weer een pingel in de laatste minuut die je idool mag nemen, zodat hij als de held van het veld kan stappen .

27 mei 2018 om 23:27

Onze huidige spits scoort op de belangrijkste momenten. Daarnaast kijk ik elke week naar de PK en heb ik ook genotenvan de voorhoede van Liverpool met name Salah. Elke voetbal liefhebber geniet van hem maar om hem te vergelijken me de 2 spelers die dit jaar in jaar uit laten zien al meer dan 10 jr. Salah mag hun veters niet strikken en alleen maar buigen. Welke prijs heeft Salah gewonnen? Dacht ik ook werkelijk geen 1. Lachwekkend dit. Sarah was gewoon in de pocket en Real heeft de derde grootste prijs achter elkaar gewonnen geschiedenis heet zoiets. Aljeblieft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren