Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zelfs Real trekt ten strijde voor Zidane; Le Graët schrikt en komt met excuses

Laatste update:

Noël Le Graët heeft excuses aangeboden voor zijn veelbesproken optreden op de Franse televisie zondag. De voorzitter van de Franse bond (FFF) haalde daarin fel uit naar Zinédine Zidane, toen hij een vraag kreeg over of de oud-middenvelder nog gesolliciteerd had naar het bondscoachschap. Onder meer Kylian Mbappé en ex-werkgever Real Madrid sprongen in de bres voor Zidane, waarop Le Graët maandagochtend besloot een statement vrij te geven.

Nadat bekend werd dat huidig Frans bondscoach Didier Deschamps tot en met het WK 2026 had bijgetekend, werd Le Graët in het programma Bartoli Time van RMC Sport uitgenodigd om licht te laten schijnen op de situatie. Ook de vraag of Zidane belangstelling had getoond kwam aan bod. "Zidane? Ik zou een telefoontje van hem niet eens opnemen. Om hem wat te vertellen? 'Hallo meneer, zoek maar naar een andere club, het is al rond met Didier", reageerde Le Graët op opvallend agressieve toon.

Kylian Mbappé deed Le Graëts woorden al gauw af als 'respectloos', terwijl ook Real Madrid zich geroepen voelde een statement vrij te geven. "Real Madrid betreurt de ongelukkige uitlatingen van de voorzitter van de Franse voetbalbond, Noël Le Graët, inzake Zinédine Zidane, een van 's werelds grootste sportlegendes. Deze opmerkingen getuigen van een gebrek aan respect voor een van de meest geliefde voetbalfiguren en onze club wacht op een onmiddellijke rectificatie", liet de Koninklijke optekenen op de clubwebsite.

Le Graët trok een dag later naar het Franse persbureau AFP om zijn excuses te maken. "Deze onhandige uitspraken hebben voor een misverstand gezorgd", ving de 81-jarige bestuurder aan. "Ik wil graag mijn persoonlijke excuses aanbieden voor deze uitspraken, die absoluut niet mijn gedachten reflecteren, noch mijn beschouwing van de speler die hij was en de coach die hij is geworden." Zidane zelf heeft zich nog niet over het voorval uitgelaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu terugkrabbelen he Le Graet. Eerst met een grote mond zeggen en iemand zen imago te proberen te schaden en als iedereen over je valt dan ineens excuses. We weten je ware aard al Le Graet en dese excuses veranderen daar niks aan. Netals of Thierry Baudet ineens excuses gaat aanbidden op een paar gevaarlijke uitspraken van hem dan nog aanvaard 99% die excuses niet want die excuses zijn puur voor de bühne. Je weet ook direct of iemand een eng persoon is ofniet bij bijvoorbeeld Ron Jans die ook in de fout ging in Amerika heb ik het idee dat dit per ongeluk was en dat hij niet zo inmekaar steekt maar bij types als Le Graet, Macron of Thierry Baudet weetje dat elke vorm van excuses direct de prullenbak in kan.

9 januari 2023 om 11:39

Je ongelijk toe geven is niet iedereen gegeven. Zijn uitspraken zijn belachelijk en daar bied hij excuus voor aan. Kijk naar de FIFA, fout op fout maar toegeven ho maar. Iedereen maakt fouten..

9 januari 2023 om 11:40

Gozer hij bied alleen zijn excuses aan omdat dit een relletje is geworden. De hele wereld valt over hem heen zelfs Kylian Mbappe heeft erop gereageerd. Stel dat Mbappe door dit soort dingen overweegt te stoppen bij Frankrijk dan weet Le Graet dat hij een groot probleem heeft en staat Frankrijk in brand. Deze man is netals types als Le Pen, Baudet en Macron een ongelofelijk eng persoon. Fransen klagen vaak dat ze onterecht volgens hun worden uitgemaakt voor racisten en dat ze dit niet leuk vinden. Maar toch als ik 1 land zou mogen opnoemen dat de wereldbeker Racisme verdient is het Frankrijk wel.

9 januari 2023 om 11:41

Deze vent is echt heel naar. Ondanks dat ie zijn excuses geeft en de fifa niet. Deze man heeft een een dossier en dat ie zo lang aan de ‘macht’ is lijkt me ongezond.

9 januari 2023 om 11:42

Typische bobo, denken dat ze bovenaan de pyramide staan, wat misschien in de hiërarchie zo is, maar bobo’s worden zo vergeten, legendes nooit!!

9 januari 2023 om 11:47

Het is al een schande dat anti-voetballer Deschamps mag blijven zitten terwijl je een kandidaat als Zidane hebt die gewillig is. Vriendjespolitiek, niet meer en niet minder.

9 januari 2023 om 11:53

Als je de keuze hebt tussen Deshamps of Zidane en je blijft vasthouden aan Deshamps weet ik al op welke basis er wordt geselecteerd door Le Graett.

9 januari 2023 om 11:58

Ben ik zeker met je eens. Alleen de FIFA kreeg ook veel kritiek over zich heel (enorme rel) en die doen net alsof hun neus bloed

9 januari 2023 om 19:16



@goguysdeschamps heeft het WK gewonnen en afgelopen WK weer een finale gehaald, ergens logisch dat ze verlengen toch? Hoezo doe je alsof Le Graett iets tegen Zidane heeft omdat hij van Algerijnse afkomst is. Staat letterlijk nergens en bij een andere topic begon je ook meteen over racisme, Buiten dat om belachelijk hoe die over Zidane praatte, daar ben ik het mee eens.

9 januari 2023 om 23:51

Denemarken staat op 1. Frankrijk op 2. Althans in Europa

9 januari 2023 om 11:40

Ron Jans is een goede man en inderdaad geen onderdeel van het white supremacy systeem. De overige namen zijn absolute engnekken en het is zeer spijtig om te zien dat ze belangrijke posities bekleden

9 januari 2023 om 11:43

Ron Jans heeft ook het 'N' woord gebruikt in de Verenigde Staten maar bij hem denk ik meer aan een verspreking dan aan daadwerkelijke haat of enge gedachtegang. Maar bij Le Gaett denk ik precies het tegenovergestelde. Een eng persoon die niet staat voor gelijkheid maar voor gespreidheid.

9 januari 2023 om 12:32

Als iemand het wordt nigger gebruikt wil niet gelijk zeggen dat ze racistisch zijn. Al helemaal niet als het in een nummer voorkomt. Of zijn al die wannabee ghetto boys ook allemaal racisten?

9 januari 2023 om 13:03

Ron Jans zei het N woord omdat hij meezong in een liedje. Zo snel kan je dus gecanceld worden.

9 januari 2023 om 13:12

@bigdoggie jij begrijpt (de context van zeggen) totaal niet.

9 januari 2023 om 13:41

Ron Jans heeft gewoon een liedje meegezongen zonder kwade bedoelingen en is voor de bus gegooid door een speler die niet/weinig speelde, een zielige actie. Overigens is het van de gekke dat een bepaalde bevolkingsgroep een bepaald woord niet mag zeggen, omdat een andere bevolkingsgroep zich er gekwetst door voelt. Tot hieraan toe is het nog te volgen, maar de gekwetste groep gebruikt het woord zelf te pas en te onpas.

Bij de slavernijexcuses werd zelfs een verbod van dit woord geëist, hoe moeten we dit zien? Wordt het dan alleen voor witte mensen verboden? Of ook voor Arabische Nederlanders? Of voor iedereen?

On: Zidane lijkt me een betere bondscoach dan Deschamps

9 januari 2023 om 19:12



@daviddein,

Wat je zegt klopt niet, het N woord is iets wat tegen slaven werd gezegd door blanke slavendrijvers. Donkere mensen hebben het na een tijd eigen gemaakt (in die tijd) Maar dat een paar rappers het nog in hun liedjes zeggen en wat idioten op straat betekend niet dat het nu nog normaal is. Mijn moeder en oma (hebben net als ik ook een 'kleurtje' konden jongeren er echt op aanspreken als ze zoiets hoorden in de supermarkt of op straat. Het is een scheldwoord tegen een donker persoon, een slaaf. Voor veel donkere mensen is het ook een no go.

9 januari 2023 om 11:41

@GoGuys9, Goedemorgen, wat een vergelijking trek jij.
Hij heeft een fout gemaakt en onzin uitgekraamd in een programma. Het is ook niet de einde van de wereld of iets dergelijks.

9 januari 2023 om 11:44

GoGuy zit er misschien wat fel bovenop, maar Le Graet heeft natuurlijk al een hele geschiedenis van naar racisme neigende uitspraken. En dan druk ik me heel voorzichtig uit.

9 januari 2023 om 11:47

Niet het einde van de wereld? Het is wel bizar dat zo'n hoge heer elke keer een kans grijpt om een Algerijn finaal de grond in te boren. Eerst Benzema die kappot werd gemaakt en nu zelfs Zidane. Als je zelfs over Zidane slechte dingen hebt te melden dan heb je gewoon een enorme hekel aan Algerijnen en probeer je via deze manier ze naar beneden te halen. Waarom ik dit zeg omdat er in Frankrijk meerdere van zulke types rondlopen en het misschien wel het land is dat de 1e plaats bezet als het om racisme gaat.

9 januari 2023 om 11:51

Le Graet heeft ook kindermisbruik geprobeerd in de doofpot te stoppen. Een oprecht walgelijke man.

9 januari 2023 om 12:09

@GoGuys9 Toen ik reageerde wist ik nog niet wat voor een man dit was. Inderdaad een walgelijk persoon.Ik neem mijn woorden, in mijn eerste reactie, dan ook terug.

9 januari 2023 om 12:20

Jaja, nu iedereen over je heen valt neem je het snel terug😛 Nee hoor, jij mag in t rijtje Ron Jans 😉

9 januari 2023 om 12:28

@ArsenalNac, Haha je hebt me inderdaad door!🤣🤣

Laffe gast joh. Heel sterk van Real om op te komen voor Zizou. Schande FFF.

Zidane meest gehypte trainer durft nooit een klus aan alleen de zekerheidjes neemt hij aan. Iedereen had prijzen kunnen winnen met dat Real team. Als speler wel fantastisch.

9 januari 2023 om 11:39

3x CL achter elkaar winnen is toch wel verdomd knap. Met alleen top spelers win je niet de CL, zie PSG en City

9 januari 2023 om 11:39

Iedereen had prijzen kunnen winnen? Hebben we gezien met Benitez hoe dramatisch het ervoor stond. Je denkt even dat 3 Ucl’s op een rij makkelijk is ofzo haha. Dat is een historische prestatie die zelden gaat voorkomen. In de moderne tijdperk van de UCL is het zelfs nooit voorgekomen.

9 januari 2023 om 12:09

Het is niet te vergelijken met wat Zidane bij Real heeft gepresteerd maar Benitez heeft toch ook een Ch-league gewonnen met een matig Liverpool. Kampioen met Valencia en een Eufa cup winnen is ook niet iedere coach gegeven.

9 januari 2023 om 13:03

Het ging er meer om wat Benitez bij Real deed, niet zijn eerdere prestaties.

9 januari 2023 om 11:41

Iedereen hoort ook kampioen te worden met Ajax, blijkt voor Schreuder toch een beetje lastig te zijn. Als je zelf een beetje hebt gevoetbald, dan weet jij dat een trainer behoorlijke invloed kan hebben op het team. Dat Zidane kampioen kan worden en 3x de Champions League wint met dat Real, is ongekend.

9 januari 2023 om 11:41

Real is een grote club en prijzen pakken is niet per se heel bijzonder daar. Maar 3x achter elkaar een cl is helemaal totaal ongekend. Letterlijk. Tot toen had volgens mij nog nooit een club hem zelfs 2x achter elkaar gewonnen. Hee bijzondere prestatie.

9 januari 2023 om 11:47




om de zoveel tijd heb je zo van die mega domme reacties waarin ik mij graag terug voor aanmeld bij VZ om te zeggen: "ding, ding ding ding.... GE-FE-LI-CITEEEEEEERD, u wint de domste opmerking van de maand"

Even inhoudelijk:
Als we naar zekerheidjes kijken: Ik vind de prime Barca met Guardiola puur op kwaliteit beter dan Real van zidane, als je kijkt naar hoeveel $$ City en PSG hebben gepompt en wat voor spelers er rond lopen, dan zou je denken dat die ook makkelijk 3x de CL konden winnen niet?
Benitez en Julen Lopetegui lukte het voor geen meter met dezelfde team, beetje bizar niet?
Nee, een goed team geeft je 0 garantie op het winnen van CL, laat staan 3x achter elkaar winnen van het CL. Nog nooit voorgevallen, zelfs 2x winnen was zelfs niet voorgevallen voorheen. Dus dit is langs jou kant pure afgunst op Zidane en zijn unieke prestatie die hij als trainer heeft neergezet.



9 januari 2023 om 11:52

Hij nam het over van Benitez, die stond 12 punten achter Barcelona. Zizou heeft dit gat verkleind naar 1 en heeft er nog een beetje een titelstrijd van gemaakt. 3x achter elkaar de CL winnen is zelfs Guardiola in combinatie met dat superteam van Barcelona niet gelukt. Hoe kan je dan zeggen dat iedereen dit kon winnen?

Dat hij alleen maar zekerheidjes aanneemt klopt ook niet. Kwam in 2019 terug bij Madrid, omdat hij het niet kon aanzien hoe slecht ze waren dat seizoen. Dit is toch geen zekerheidje? Madrid stond 3e en was al in de achtste finale van de CL uitgeschakeld, voor het eerst sinds 2009 dat dit gebeurde.

Ja, hij heeft veel banen afgewezen, alleen omdat hij wacht op zijn droombaan. Het bondscoachschap van Frankrijk.

9 januari 2023 om 12:03

Slaaplekker broer alice in wonderland wacht op je

9 januari 2023 om 13:17

Ik wed dat achter deze account van Mohammedel gewoon de idioot Noel Le Graet himself zit. Het kan bijna niet anders.

Lekker dat hij de deksel op de neus krijgt met die denigrerende teksten en toon. Excuses zoals altijd voor buhne. Hij wist echt wel wat hij zei, maar blijkbaar bevind hij zich zodanig machtig dat hij dit zo durft uit te kramen.

Wat heeft RM hier nou weer mee te maken? Waarom verwachten zij rectificatie? Hun is toch geen onrecht aangedaan?

9 januari 2023 om 11:40

Real Madrid laat gewoon zien dat het achter Zidane staat simpel. Heeft niet zoveel met Real te maken maar meer de steun naar een van de grootste legendes in het shirt van Real Madrid en Frankrijk. Dat heeft Mbappe ook gedaan in naam van Frankrijk.



9 januari 2023 om 12:33

Rectificatie eisen op de clubwebsite vind ik nu ook wel wat ver gaan eerlijk gezegd.

9 januari 2023 om 16:36

Tja die voorzitter zit openlijk Zidane op de TV die dingen te zeggen. Dan snap ik heel goed dat Real Zidane openlijk gaat steunen. Dus dat vind ik eerlijk gezegd niet te ver gaan.

9 januari 2023 om 11:42

De club neemt het op voor een van haar grootste clublegendes. Dat noem je pure klasse. Iets wat niet iedere club heeft.

9 januari 2023 om 13:02

Net zoals de pure klasse die men toonde bij het afscheid van Casillas...die via de achterdeur naar Porto ging.....

9 januari 2023 om 13:20

Je bedoelt Casillas die gewoon dagelijks als directielid aan de slag is bij die verschrikkelijke club? Die Casillas bedoel je? Dat eeuwige gezwets zonder dat men weet waarover men praat is bijna zielig aan het worden. Als het niet zo lachwekkend was.

9 januari 2023 om 11:42

Zie het als een steunbetuiging, niks meer of minder

Fijn dat hij dan snel met excuses komt. Dat het wel pas na onnodig commotie komt is wel jammer, maar bon hij geeft zijn fout toe. Handje schudden en doorgaan.

'onrespectvol'. Jeetje, wat een lelijk nep woord. Zeg gewoon 'respectloos' in plaats van het lelijke Anglicaanse 'disrespectvol' nog lelijker te maken.

9 januari 2023 om 11:55

Kijk! toch fijn dat ik niet de enige ben die zich daar ontzettend aan kan storen Zelfde als het uit Amerika overgewaaide vocal frying. Echt mijn handen beginnen direct te jeuken als ik het hoor.

9 januari 2023 om 11:58

Was al bang dat ik de enige was, maar niet dus. Het mag allemaal geloof ik, maar het is voor mij gewoon respectloos.

9 januari 2023 om 15:57

Gassies die zo zuur reageren op spel foutjes en verkeerde woordjes staan bekend als saaie mensjes. -_-

Ik snap de irritatie van die voorzitter ook wel. Je bent rond met Deschamps en je blijft weer oude namen oprakelen. In principe had je ook helemaal geen vacature voor die positie open staan. Lijkt me dan sowieso sterk dat Zidane gaat bellen om te vragen of ze Deschamps eruit gaan mikken voor hem. Totaal onrealistisch scenario. Wel heb ik al een paar keer van Zidane gehoord (via interviews) dat hij er open voor staat. Niks concreets.

En dan belt Zidane in het hypothetische geval. Wat moet hij dan zeggen? Hallo meneer, zoek maar naar een andere club, het is al rond met Didier. Klinkt natuurlijk best onrespectvol. Maar het ging volgens mij meer over de eeuwige vraag dan over het in discredit brengen van Zidane zelf.

9 januari 2023 om 11:45

Irritatie of niet. Man heeft ervaring genoeg om gewoon hier normaal op te reageren, niet meer of minder. Zit al een eeuw aan de macht, dus hij heeft ergere dingen meegemaakt. Dit was gewoon een fout en hij geeft het toe, deze case is closed. Om toch mijn mening te geven over hem; te lang aan de macht, zit in rare verhalen en dossiers.

9 januari 2023 om 12:02

Helemaal eens. Vind het een beetje overdreven allemaal. Ja hij had het iets anders kunnen formuleren.

Ongelofelijk hoe de hoge pieten in Frankrijk bijna allemaal nog steeds racisten zijn. Zidane, de Algerijn is het grootste en beste wat het Franse voetbal ooit heeft voortgebracht. Schandalig. De (oud)spelers zouden in opstand moeten komen. Meer kleur en diversiteit in de Franse voetbalbond en daarmee ook een realistischere reflectie van wie het Franse voetbal zo ver hebben gebracht, de Afrikanen en Arabieren.

Wat heeft Real Madrid hier nou mee te maken, is toch vrij lachwekkend dat ze om een rectificatie vragen na wat uitlatingen over een ex medewerker?

9 januari 2023 om 11:42

Ik vind het juist mooi dat ze opkomen voor iemand die inmiddels al niet meer bij ze werkt, maar wel heel veel voor ze betekend heeft.

9 januari 2023 om 11:50

Je kan hetzelfde zeggen over Mbappe of niet soms? Is gewoon een steunbetuiging niets meer en minder. Snap niet waarom je hier zo’n groot probleem ervan maakt. We weten allang dat je een vete met Real hebt.

9 januari 2023 om 11:54

Je ziet er teveel in, waarom zo'n groot probleem maken van iets kleins? Ze verwachten een rectificatie voor Zidane. Zodoende niks meer dan een steunbetuiging voor niet zomaar een ex-medewerker, maar een legende voor de club. Als speler en als coach ongelofelijk veel betekend.

9 januari 2023 om 13:30

Wat voor jou een ex medewerker is, is voor Real Madrid nog steeds een club legend, hij komt er nog regelmatig en woont ook nog in de stad. Die onlosmakelijke band door dik en dun begrijp jij natuurlijk niet en het is je uiteraard een doorn in het oog, want je hebt nou eenmaal een hekel aan Real, dat is bij iedereen bekend. Het moet je steken dat het de meest succesvolle club in de geschiedenis van het voetbal is, nietwaar consy? En nu? Franco? Galacticos? Helden door de achterdeur? Roept u maar.

9 januari 2023 om 21:01

Helden door de achterdeur is wel een leuke om op verder te gaan indd, helaas voor jou laat ik het toch maar ff links liggen dit keer. Overigens heb ik geen hekel aan Real Madrid, dat speelt blijkbaar een beetje bij sommige leden hier maar dat is gebaseerd op jullie eigen irritaties.

Mooi dat ook Real Madrid haar steun betuigt. Ook is spijt betuigen het minste wat die kerel kon doen. Uit het niets zulke dingen zeggen tegen een van de beste Franse spelers die Frankrijk ooit heeft voortgebracht. Zidane heeft helemaal niks fout gedaan tegen die kerel en dan gaat die even voor TV zulke dingen zeggen. Blijft een grap die kerel.

Lekker met zijn allen huilen, hij zegt de waarheid en het had wat iets respectvoller wel gemogen naar de persoon Zidane.

Maar bedoel waarom zou je ook überhaupt bellen als je de intentie hebt om te verlengen met de huidige coach? Sommige mensen zitten echt diep in de billen van Zidane.

9 januari 2023 om 11:53

Wat een kinderachtige reactie zeg. Het had inderdaad wat respectvoller gemogen en dat is waar iedereen over valt. Om dan te zeggen dat mensen in de billen zitten van Zidane laat zien dat jij waarschijnlijk een jaar of 10 bent.

9 januari 2023 om 11:59

Misschien ook wel Marlinho, maar het is echt absurd hoeveel mensen op hun tenen getrapt zijn omdat er iets word gezegd over de trainer Zidane, niet eens voetballer.

Dat er telkens toch dit weer naar voren komt met Zidane is ook een herhaling telkens terwijl Deschamps prestaties haalt.. Zijn reactie is misschien wel net flauw als mijn en je zit er wel beetje naast gezien mijn leeftijd.

Hoe kan deze man op 81 jarige leeftijd nog steeds daar zitten ?
Dat is toch niet gezond. Zegt eigenlijk alles over de organisatie. FIFA achtige praktijken.

9 januari 2023 om 15:59

Het is bizar. Een 81 jarige griezel is nog steeds de baas daar. Deschamps is coach. Als je gaat graven daar zie je een duidelijk patroon. Zidane? Groot voetballer maar tja heeft een bepaald achtergrond he. Daarom kraakte deze zure bobo hem af maar vergat even wat voor voetbal legende Zizou is!

Je kan je spullen inpakken want je bent geen voorbeeldige voorzitter die het franse vlag vertegenwoordigd

Denk dat deze situatie wel groter is gemaakt dan ze werkelijk is. In het fragment is Le Graet niet keihard tegenover Zidane, hij zegt gewoon dat Zidane mag doen wat hij wilt, dat dit niks met hemzelf te maken en het hem daarom ook niet veel kan schelen en hij hem nooit in overweging heeft genomen voor de rol van bondscoach. Dat laatste is ook logisch, hij wou altijd al doorgaan met Deschamps en van Zidane was alleen sprake in de media, maar niet intern. Ik vind zijn uitspraak op de radio minder hard klinken dan hoe de vertaling hier is neergeschreven.

Daarom geloof ik hem wel in zijn excuses dat hij het niet op de manier bedoelde dat velen het nu interpreteren. Maar het blijft wel een onhandige uitspraak tegenover iemand die veel gedaan heeft voor het Franse voetbal.

Meent die niks van, heel slap wees dan een echte vent bij beetje druk bezwijkt hij.

9 januari 2023 om 12:35

Standaard excuus om de boel weer te sussen. Het woord misverstand alleen al.

Als het je gedachten niet zijn dan zeg je het ook niet. Dit is weer lekker makkelijk terug krabbelen.

Zidane! Je wordt nooit geaccepteerd, je bent geen echte Fransman, jij bent een Algerijn met een Franse paspoort. Dit is al zo vaak bewezen en wordt met de dag erger. Gaat het je goed, dan ben je hun poppetje, gaat het je minder goed, dan ben je de eerste die op de pijnbank moet.

Haha wat een watje a la 2023. Als je het vindt, laat anderen dan lekker vinden wat zij vinden. Wat een mietjes

Dat hele Frankrijk is ook een stel racisten, dat weten we allang. Deschamps Lloris en Griezman die Benzema niet terug willen na al die jaren hem moedwillig genegeerd te hebben om een misverstand. Zidane destijds een Algerijn noemen na zijn kopstoot tegen Materazzi en afstand nemen. Nu weer dit. Zolang ze het goed doen zijn ze Frans, maar als ze een foutje maken of een blanke in de weg zitten zijn ze buitenlanders.

9 januari 2023 om 16:13

Dat wordt wel weer steeds duidelijker. Op een gegeven moment gaan ze het niet eens meer verstoppen. Kijk alleen al wat ze gedaan hebben in hun geschiedenis. Algerije gemurdered etc. en nu nog steeds roven ze rijkdom van vele afrikaanse landen. En dan zie je zo'n Macron meeleven met het Wk, 1 en al poppenkast. Zieltjes winnen voor eigen belang. Je zou het bijna kunnen zien als de gladiatoren tijdperk en dan zo'n koning zogenaamd zien meeleven. En dan deze zure bobo, je bent freaking 81 jaar man en je zit nog steeds op zo'n positie, like wtheck en dan zo praten (deed eerder al vreemde uitspraken) en opeens vanwege de druk neppe excuses aanbieden. Lachwekkend!

Wat is dit dan voor Gek. Zidane steld niks voor, Zidane gaat niet voor een grote club of land werken. Die man heeft de cl 3 keer achter elkaar gewonnen als trainer. Wat heeft deze beste man gewonnen dan. Ontslaan die eng nek. Kijk ook die arrogante kop van die man. Echt zo'n Franse arrogante mond. Dit soort gasten moet je tijdens de oorlog als eerste pakken. Kunnen ze zich dan speciaal en belangrijk voelen!!

Ik lees in de Franse tijdschriften dat deze meneer le Graët op eigen initiatief heeft gekozen voor het verlengen van DD.
Is toch helemaal niks dit, ik weet al genoeg hoe de vork in de steel zit..

Pff als Zidane een Fransman was geweest was dit nooit gebeurd. Zidane als je voor Algerije had gekozen had je zelf onsterfelijk gemaakt

Real Madrid is zo slim he. Nu denkt Mbappé weetje wat ik ga 2024 naar Real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren