Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeer hoog cijfer voor uitblinker Wellenreuther; drie onvoldoendes bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord is er niet in geslaagd om de achtste finales van de Europa League te bereiken. De ploeg van Arne Slot speelde in Rome met 1-1 gelijk tegen AS Roma, maar moest na strafschoppen (4-2) alsnog zijn meerdere erkennen in de Romeinen. Voetbalzone beoordeelt alle basisspelers met een rapportcijfer.

Timon Wellenreuther: 9


Wellenreuther bewees in Rome weer een hele degelijke vervanger te zijn voor Justin Bijlow. De eerste treffer van de Romeinen viel Wellenreuther totaal niet aan te rekenen en in het restant van het duel deed de Duitser geen gekke dingen. In de tweede helft plukte hij knap de bal weg voor de voeten van Spinazzola, die werd weggestuurd door Paulo Dybala. In de allerlaatste seconde van het duel redde Wellenreuther de meubelen door een schot van Lukaku met zijn vingertoppen naast te tikken. In de penaltyreeks stopte hij een strafschop van de Belg.

Quilindschy Hartman: 6,5


Hartman liet zich nagenoeg niet van de wijs brengen door Dybala. De linksachter speelde een goede wedstrijd en leek zelfs in de verlenging onvermoeibaar. Tien minuten voor tijd maakte Hartman een mooie actie langs de zijlijn, maar zijn voorzet kwam niet aan bij de ingevallen Ayase Ueda. Hij schoot zijn strafschop in de reeks wel tegen de touwen.

Thomas Beelen: 8


De 22-jarige verdediger moest zich donderdagavond staande zien te houden tegen niemand minder dan Romelu Lukaku. De Belgische topschutter kwam er donderdagavond totaal niet aan te pas en ook aan de bal maakte Beelen een degelijke indruk.

Beelen in duel met Lukaku

Dávid Hancko: 7,5


Hancko gold in het Stadio Olimpico als absolute uitblinker aan de kant van Feyenoord. Nagenoeg elke voorzet van Roma werd door de Slowaak weggekopt en in de eerste helft was hij belangrijk met een redding vlak voor de doellijn. Vlak voor tijd kreeg hij nog net zijn voet tegen de bal, waarmee een grote kans van Lukaku op het laatste moment werd verijdeld. Wel miste hij een penalty in de strafschoppenreeks.

Lutsharel Geertruida: 6,5


Geertruida had het donderdagavond lastig met Stephan El Shaarawy. De Italiaan was Geertruida in een aantal duels de baas en ook aanvallend, waar hij normaal zo in uitblinkt, wist Geertruida tegen Roma weinig in te brengen.

Mats Wieffer: 7,5


Wieffer speelde een belangrijke rol bij de 0-1 van Feyenoord. De middenvelder onderschepte een pass, spreidde vervolgens een Zidane-achtige draai tentoon en gaf mee aan Hancko. Vlak na de openingstreffer liep Wieffer goed weg uit de rug van de Roma-verdediging en kwam na een pass van Gimenz oog in oog te staan met de doelman Mile Svilar. Laatstgenoemde kwam echter als winnaar uit de strijd. In het restant van de wedstrijd hield Wieffer zich degelijk staande en deed hij geen gekke dingen. Zelfs na 120 minuten voetballen bleef hij maar gaan.

Quinten Timber: 4


Samen met Stengs en Paixão was Timber de minste man aan de kant van de Rotterdammers. De doorgaans zeer degelijke middenvelder werd volledig overlopen en kon totaal geen vuist maken tegen de Romeinen. Een onnodige bal naar achteren zorgde voor frustratie bij zijn ploeggenoten en vijf minuten voor tijd hielp hij een countermogelijkheid om zeep vanwege miscommunicatie met Ueda.

Calvin Stengs: 4,5


Stengs had donderdagavond moeite met het fysieke spel van Roma. De aanvallende middenvelder kwam nauwelijks in het stuk voor, creëerde nul kansen en leed onnodig veel balverlies. Hij werd door Arne Slot dan ook al na een uur spelen gewisseld. Een wedstrijd om snel te vergeten voor de international van Oranje.

Bart Nieuwkoop: 6


Nieuwkoop begon ijverig aan de wedstrijd. De (gelegenheids)rechtsbuiten werd al vroeg in het duel twee keer neergelegd, waarvoor zowel Spinazzola als Leandro Paredes op een gele kaart ontvingen. Met zijn positionering in de zestien speelde hij tevens een belangrijke rol bij de treffer van Gimenez. Defensief deed Nieuwkoop zijn werk, maar hij had in het aanvalsspel weinig in te brengen.

Santiago Gimenez: 6,5


Buiten het feit dat Gimenez al vroeg in het duel de openingstreffer verzorgde, lukte er verder niet veel bij de Mexicaan. De bal sprong een aantal keer van zijn voet, waardoor Feyenoord niet aan een aanval kon bouwen. Een kwartier voor tijd werd hij gewisseld voor Ueda.

Santiago Gimenez na zijn doelpunt

Igor Paixão: 5


Het was donderdagavond overduidelijk niet de wedstrijd van Paixão. Waar de Braziliaan in De Kuip nog scoorde tegen de Romeinen, was hij in de return nagenoeg onzichtbaar. Voor zijn wissel liet hij een passnauwkeurigheid van slechts 54,5 procent noteren. Ook ging vroeg in de tweede helft een kansrijke situatie verloren omdat hij de bal na lang wachten van zijn voet liet snoepen.

Kan jij je vinden in deze cijfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellenreuther is echt absoluut geen stap achteruit t.o.v. Bijlow, keepte uitstekend.
Verder vond ik Wieffer, Beelen en Hancko ook prima.

23 februari 2024 om 00:03

Stapje vooruit wat mij betreft. Vond ik de voorgaande periode dat ie Bijlow moest vervangen ook al, en ik heb Bijlow in die tussenliggende periode geen opvallendere dingen zien doen dan Wellenreuther destijds of nu hij hem weer vervangt. Gewoon een stapje beter wat mij betreft.

23 februari 2024 om 00:05

Wieffer een 7.5 ? Ongelofelijk wat een beest is dat. Liep de complete verdediging van Roma eruit in de 1ste helft. En nog aan het sleuren in de 110e minuut. Respect voor die jonge gekregen.

23 februari 2024 om 01:48

Ja he inderdaad, op het eind met Angelino geloof ik nog tot het laatste knokken voor de bal.

23 februari 2024 om 00:19

Welkenreuther keepte goed, maar uitstekend vind ik echt overdreven. Een 9 slaat dan ook helemaal nergens op haha

23 februari 2024 om 00:28

Ik ken geen enkele keeper in de eredivisie die zo bepalend en snel is in de 16 meter. Ook op de lijn is hij sterk.

23 februari 2024 om 09:09

@mrkeys, Ramaj niet in actie gezien? Die doet ook zeker mee om die titel.

Als je Stengs hoger waardeert dan Timber (ook als is het maar een half puntje), heb je er niet echt zicht op.

Terechte cijfers voor Wellenreuther en Beelen.

23 februari 2024 om 00:03

Eens. Timber was aan de bal niet goed maar hij is zo ontzettend sterk. Met zijn fysiek voegde hij echt wel wat toe. Nipte voldoende wat mij betreft.

23 februari 2024 om 00:18

Terwijl stengs onvoldoende verdiende. Santi een 6.5? Bij mij op school was dat een voldoende en dat verdiende hij echt niet.

Wellenreuther heel goed, beter dan Bijlow vond ik op momenten.

Btw wel vreemd dat hij een hoger cijfer krijgt dan ramaj die echt 20 ballen uit zijn goal moest halen… maar is meer dat ik ramaj te laag vond.

23 februari 2024 om 00:34

Zo Stengs mag ook wel even op de bank plaatsnemen man wat was die weer slecht. Laat al weken niks meer zien, geen schim meer van die cornrow Stengs van een paar maanden geleden. Tijd voor een nieuw kapsel.

23 februari 2024 om 07:46

He, dat zei ik gister in de voorbereiding en toen gaf jij aan dat Stengs ontzettend belangrijk was voor dit Feyenoord. Of haal ik nu mensen door elkaar?

23 februari 2024 om 07:56

Stengs was in het begin idd vrij belangrijk voor het aanvalsspel.

Nu loopt hij meer in de weg heb ik het idee.
Mist snelheid, mist het echte druk zetten.

Ik zie liever Milambo gewoon basis vanaf nu.

23 februari 2024 om 10:09

Heb ik niet gezegd Gluubster, al snap ik de verwarring met al die FR namen op dit forum hahaha

23 februari 2024 om 07:55

Wat mij betregt gaat Stengs even een tijdje banken voor Milambo.
Ik denk dat een Milambo veel meer balans op het middenveld brengt, ook voor Timber.

Timber staat vaak ook tegen de tegenstander van Stengs omdat die als een ballerina over het veld loopt.

23 februari 2024 om 09:45

Stengs lijkt na het interlandweekend in November een jasje uit te hebben gedaan. Slot zegt ook dat hij dit seizoen al meer wedstrijden heeft gespeeld dan vorig jaar. Denk dat de tank gewoon even leeg is.

Weekje of twee rust kan geen kwaad. Misschien krijgen wij dan de Stengs van Oktober/november weer terug te zien.

23 februari 2024 om 14:57

Vind een 9 wel hoog voor Wellenreuther. Al helemaal omdat Ramaj, die imo een betere pot keepte, een 8 krijgt. Had dan of Ramaj een hoger cijfer gegeven of Wellenruther een lager cijfer, kndanks dat hij uitstekend keepte.

Ik zou Wellenreuther een poosje laten staan, wat een geweldige keeper die er sowieso voor zorgde dat je überhaupt in die penaltyreeks kwam. En dan ook nog Feyenoord op mentaal voordeel laten komen. Jammer dat het niet benut is door z'n teamgenoten.

Je mag Wellenreuther van mij vanaf nu laten staan. Vloeken in de kerk, ik weet het, maar hij pakt echt punten voor ons. Puur door hem halen we uberhaupt de penalties. De enige houdbare penalty stopt hij ook nog. Aan hem ligt het niet.

Thomas Beelen ook echt geweldig. Lukaku raakte steeds gefrustreerder dat die slungelige nobody hem totaal uit de wedstrijd hout twee keer.

Verder vind ik de cijfers wel wat hoog als je ze bijvoorbeeld vergelijkt met PSV dinsdag. De eerste helft werden we na de 0-1 totaal overlopen. De 2e helft was dat minder en in de verlenging leken we iets meer in de tank te hebben dan Roma.

Oh en ja, Gimenez is ook irritant, maar die Mancini en Paredes. En dat janken om kaarten bij letterlijk alle overtreding. Ik ga ff naar Blokker om een teiltje te kopen. De tandjes zeg.

23 februari 2024 om 00:07

Mancini is één van de irritantste spelers op de velden, ja haha. Paredes ook, maar die gozer kan daarnaast ontzettend goed voetballen.

23 februari 2024 om 00:35

Ik heb sowieso sinds het WK al een allergie voor Paredes maar man man man dat maken zulke wedstrijden alleen maar erger. Dybala ook meer over de grond gerolt dan gevoetbald en de scheids ging er voor de verandering maar eens lekker in mee…

23 februari 2024 om 00:37

Dybala gezien op de insta van Feyenoord meteen na de wedstrijd? Wat ben je dan een hele kleine "grote" speler zeg. Triest.

23 februari 2024 om 01:04

Ja ook die stories die hij plaatst. Wat een onwijze kneus zeg, dat hij tussen al dat rollen door nog tijd heeft gehad om posts te plaatsen.

23 februari 2024 om 07:29

Haha uitdelen en incasseren toch? Dan moet Feyenoord maar niet zo lollig doen op hun TikTok steeds.

23 februari 2024 om 01:36

Dybala was echt nergens vandaag net als Lukaku. Die moeten echt stil zijn ondanks de winst

Wellenreuther moet gewoon de eerste keeper zijn vanaf nu, ik denk dat bijlow die kans van Lukaku op het einde niet eens tegenhoud.

Een 4 voor Timber is wel heel extreem, hij had het zwaar, maar zeker in de tweede helft ook een aantal prima acties. Verder kan ik me wel vinden in de cijfers. Beelen is echt een openbaring. Het is nog vroeg, maar die heeft echt alles om een topverdediger te worden.

Ik heb net de cijfers voor Ajax gezien. Dan snap ik van deze cijfers al helemaal niks meer

23 februari 2024 om 00:05

Klopt. Ramaj een acht, Wellenreuter een negen?

23 februari 2024 om 00:09

Lood om oud ijzer, beiden waren uitstekend.

23 februari 2024 om 00:15

Feyenoord speelde niet slecht, er werd goed verdedigd. En goed gekeept.

Ajax speelde slecht, Ramaj had het echt extreem druk en hield bijna in zijn eentje Ajax overeind.

23 februari 2024 om 00:26

Ik bedoel te zeggen dat beiden uitstekend keepten; maakt me niet zo veel uit hoeveel hun score is. Minpunten voor beiden zijn hun speelhervattingen. Ramaj nog minder daarin dan Wellenreuther.

Het is weer het klassieke 'goed gestreden jongens' maar weer met lege handen staan.

Wat was beelen ongelofelijk goed zeg. Speelt trauner uit de basis

Ik vind Wellenreuther misschien wel een betere keeper dan Bijlow. Ik kijk niet elke wedstrijd van Feyenoord maar tijdens de wedstrijden die ik wel heb gezien maakte Wellenreuther bij mij een betere indruk dan Bijlow.

23 februari 2024 om 00:11

Bijlow wel beter met de uittrappen. Dat miste je wel vandaag. Die van Timo waren niet best en daar speelde roma op

Vond ik allang, maar dan ga je zien dat hij weer terug naar de bank moet als Bijlow terug is.

Welke dronkenlap maakt deze cijfers?
Timber een 4 en Gimenez een 6,5?
Gimenez scoort, maar liep verder erbij als een zoutzak die amper fatsoenlijk druk wilde zetten. Leek wel moe en geen zin te hebben.

Wellenreuther, Wieffer, Hancko en Beelen de beste.
Degelijke invalbeurt Ueda did bijna al zijn kopduels won en sterk was aan de bal itt Gimenez…

Timber was misschien niet top, maar zeker tweede helft paar goede intercepties en rushes.

Vond Geertruida aardig tegenvallen en Stengs.

Verder werd Nieuwkoop alleen voor kopballen gebruikt en Minteh en Paixao helemaal niet…

We hebben Europees echt wel wat laten zien jongens, trots op mijn team! Zo voetballen, uit bij niet de minste clubs. Het levert geen zilverwerk op maar we kunnen het hoofd hoog houden. Trots om Feyenoorder te zijn! Dit was prima reclame voor het Nederlandse voetbal

23 februari 2024 om 08:17

Het was beter dan onze vrienden uit Amsterdam, tegen een sterkere tegenstander. Helaas net niet het geluk aan je zijde, jullie mogen er zeker trots op zijn wat Feyenoord heeft gepresteerd in Europa dit seizoen.

Timber een 4 is zwaar overdreven. 6 is beter. Hij kreeg ook een aantal keren niet de vrijetrap mee, al was de scheidsrechter sws een type Nijhuis.

Beelen gaat momenteel net zo hard als Wieffer vorig jaar. Gernot moet serieus gaan vrezen voor zijn plek. Wel fijn om hen nog achter de hand te hebben.

Stengs was echt een wijf vandaag. Wat was die slecht

23 februari 2024 om 08:17

Gimenez idem dito, behalve de goal.
Heb je gezien hoeveel (lucht)duels hij gewonnen heeft van Mancini en Llorente?

Ueda won er in 10 minuten al veel meer dan hem. Daarnaast speelde Ueda ook nog eens tegen een Ndicka i.p.v. Llorente.

Stengs verloor echt ieder duel. Is de laatste weken sws niet lekker in vorm en mag wat mij betreft lekker op het bankje komen zitten.

Stengs is weer terug op het niveau waar ie bij AZ op zat. Ik noemde hem altijd juffrouw Stengs en het is niet veranderd. Lakoniek, geen kerel in het veld en lijdend aan zelfoverschatting door alles heel moeilijk te doen. Gaat hem niet meer worden, dit is wel zijn max en ik denk dat het eigenlijk te hoog gegrepen is bij elke serieuze tegenstander. Begin wel goed zonder deze mankementen, maar zakt ver terug en of hij heeft niets geleerd of het is idd gewoon geen kerel in het veld.



Wat mij betreft blijft Wellenreuther staan als Bijlow weer fit is. Laat zien een hele goede en betrouwbare keeper te zijn. Jammer dat het een duitser is ik vind hem ook beter dan alle Nederlandse keepers die we beschikbaar hebben. Was Wellenreuter een Nederlander geweest had ik hem meteen nummer 1 bij Oranje gemaakt.

Ook Wieffer heeft zijn plek in de EK selectie gisterenavond wel verdiend wat mij betreft. Wat een loopvermogen heeft die jongen en begint ook steeds beter te voetballen. Op het EK tegen Frankrijk lijkt Wieffer mij de meest geschikte speler om op Griezmann te zetten. Aangezien Griezmann over heel het veld zwerft. Wieffer had die rol ook tegen Atletico, toen had hij het moeilijk maar Wieffer wordt elke week beter.

Beelen ook 2 uitstekende wedstrijden gespeeld. Lukaku is fysiek natuurlijk veel sterker en een stuk sneller maar we hebben hem amper gezien. De goal in de kuip en gisteren de kans in de verlenging. Beelen komt er wel. Trauner is niet meer onmisbaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren