Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems moet het ontgelden: 'Een paar fouten die internationaal niet kunnen'

Laatste update:

Jetro Willems maakte woensdagavond zijn rentree bij het Nederlands elftal, maar kan niet terugkijken op een geslaagd optreden. De linksback van PSV zag er verdedigend niet goed uit en kreeg na afloop vooral kritiek vanwege het tweede tegendoelpunt van Mexico. Willems leed dom balverlies, bij een simpele breedtepass, en vijf seconden later scoorde Carlos Vela.

/

Willems moest het na afloop ontgelden. "Hij maakte een paar fouten die internationaal niet kunnen", zei bondscoach Guus Hiddink voor de camera van SBS6. "Ik vond dat hij verder een goede wedstrijd speelde, maar dat valt in het niet bij die fouten." Aanvoerder Arjen Robben was tijdens de wedstrijd al uit zijn slof geschoten.

"Het gaat niet om de breedtebal die hij geeft, maar hij gaat de bal eerst aannemen en gaat vervolgens staan wachten", mopperde Robben. "Dat heb ik hem ook gezegd. Wat moeten we dan zeggen: 'Het geeft niet jongen?' Het is niet persoonlijk. Behalve Jetro kan ik er nog een paar noemen die in de fout zijn gegaan. Die moeten we keihard aanspreken, zeggen waar het op staat."

Jetro Willems moet zondag tegen Letland niet weer in de basis staan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goede leerschool voor Willems.
Daar zijn deze potjes voor.
ff weer met beide benen terug op de grond.

12 november 2014 om 23:23

Gozer, neem aub ontslag man. Hoe de eer aan jezelf. En ga zwemmen in je belastinggeld.

12 november 2014 om 23:26

Rustig maar. Deze tegenstanders van dit kaliber is nu nog te veel van het goede.
De kwalificatie gaan we gewoon redden en we hebben nog 1,5 jaar om aan het team te werken.

Wie niet kan verliezen kan ook niet genieten van het winnen.

12 november 2014 om 23:41

Klinkt misschien gek maar ik ben eigenlijk blij dat Jetro een matige wedstrijd speelde. Het is goed voor hem dat hij nu even goed aangepakt wordt en weet dat hij er nog lang niet is.

Van zo'n wedstrijde leer je veel meer dan van een wedstrijd waar hij redelijk (onzichtbaar) speelt. Hij is nog zeer jong en het komt wel goed met onze Jetro, dat laat hij dit seizoen maar al te duidelijk zien.

12 november 2014 om 23:49

@tdpako

Nee hoor , na de winter zijn de jong en strootman er weer bij .

Met die types gaat de oorlog wel gewonnen worden heb geduld.

13 november 2014 om 00:09

Leuk dat dit een leermoment voor Jetro is, maar er zit gewoon geen potentie in die jongen. Aanvallend een fenomeen maar verdedigend is het een en al drama. Misschien kan het nog een degelijke middenvelder of linksbuiten worden, maar als linksback zie ik geen toekomst voor hem.

13 november 2014 om 09:23

Hier zijn dus mensen die net doen alsof ze tegen Guus Hiddink praten. En iemand doet net alsof hij Guus Hiddink is en reageert. Er zijn mensen voor minder in een gesticht opgenomen.

13 november 2014 om 10:53

Ik heb me speciaal ingelogd om jou een vinkje te geven, held

12 november 2014 om 23:24

Ha Guus, voel je de druk al?

12 november 2014 om 23:28

Ach wat is druk.
Iedereen moet beseffen dat we deze wedstrijd ook gewoon konden verliezen.
Op dit moment zijn teams gewoon sterker dan oranje.
Daar komt echt wel weer verandering in.
2016 zijn we erbij. Geen zorgen

13 november 2014 om 00:03

Maar dan mag je wel opschieten he voor aanstaande zaterdag?

12 november 2014 om 23:28

Guus, wanneer neem je ontslag? Je selectiebeleid is om te huilen, het positiespel is ondermaats en de resultaten zijn zoals we de laatste jaren van je gewend zijn... ik neem je niks kwalijk want jij kunt niet meer beter... Het wordt tijd dat die voorzitter van de knvb opstapt.
Guus ga lekker van je pensioen genieten en voorzie Cocu van wat advies zodat hij langer kan strijden om de eerste plek...anders haakt psv weer af in februari.

12 november 2014 om 23:37

maak je niet druk.
letland wordt gewoon gewonnen en cocu heeft geen hulp nodig , die red het zelf wel.
waarom je er dat bij haalt is mij volkomen vreemd.

komend voorjaar gaan de restant wedstrijden ook gewonnen worden.
de jong en strootman terug op het middenveld dat scheelt een slok op een borrel voor de defensie.

2 echte kerels als middenvelders dat scheelt een hoop tov blind en affelay

13 november 2014 om 00:10

Dat ben ik met je eens dat het scheelt als Strootman en Nigel er weer bij zijn.
Maar ja die heb je zaterdag nog niet he? Dus hoe ga je dat nu oplossen achterin? En op het middenveld vooral in verdedigend opzicht? Heb je daar al wel een idee over?

13 november 2014 om 00:20

We hebben het over letland , die gaan met 11 man rond de eigen 16 hangen dus zondag wordt het alsvolgt:

Na de winter periode en dus tegen ijsland turkije en tjechie staan er weer de jong en strootman bij en is vlaar er weer bij

krul
vd wiel
devrij
veltman
willems
wijnaldum
blind
Robben
v persie
memphis
huntelaar
13 november 2014 om 00:01

Maar je denkt toch niet dat hij ( Willems ) van een potje genoeg kan leren? Die fouten maakt hij straks ook weer gewoon. Hij komt (voorlopig in ieder geval) te kort dat moet je toch ook zien.

13 november 2014 om 00:10

Zeker zulke fouten mogen niet ,zeker niet internationaal.

Maar ze maken allemaal fouten niet willems alleen.
Daar dit een oefenwedstrijd betrof en willems van zero naar hero werd geroemd (zelfs door de 2 notoire slijkanalisten van vi) is dit voor eenieder een goed leer moment dat ze er allemaal (geen uitzonderingen) een flinke schep bovenop moeten doen.

13 november 2014 om 01:14

Nou Guus (wannebe), echte kerels in vergelijking met blind? Ik weet niet of je die hebt zien spelen maar dat was juist een van de betere maar dat zie jij dan weer niet want 'oh nee' iemand zou maar iets slechts over PSV zeggen.. Man man man blind speelde prima en was juist een van de weinigen die als een vent aan t knokken was om te winnen.

Ontopic:
Veltman heeft aangetoond er niet klaar voor te zijn en had nog t nodige geluk ook!!! Wat is er in hemelsnaam met de vrij gebeurt? Geweldig wk en nu???? Twee goals (de 0-1 en 1-2) zijn fouten van de 'geweldige' linksback Willems (die NIET kan verdedigen en dat is best belangrijk voor n verdediger) affelay balletje breed en te lang lopen met de bal, constant!!!!! Wat is er in hemelsnaam gebeurt met het nl elftal in t algemeen? Veel te arrogant en laconiek.. Ik hou mijn hart vast voor ek 2016..

13 november 2014 om 01:08

Veltman is waanzinnig slecht wn wil men niet terugzien, maar bij Willems zijn het leuke leermomenten..

13 november 2014 om 01:12

ik heb veltman "gewoon " erin staan tegen letland.
kijk maar naar mijn opstelling hierboven.

13 november 2014 om 08:44

Ik zit op mn mobiel dus dat kon ik niet zien, het was ook meer een algemene tendens die ik las. De jonkies zijn in mijn ogen niet verantwoordelijk te houden.

los van Willems, Veltman ook die is echt een drama.. ik zou gaan Virgil van Dijk oproepen die is zeker 4 keer beter dan die beperkte Veltman

12 november 2014 om 23:27

Ga weg met je van dijk. De schotse competitie is nog slechter dan de eredivisie.

12 november 2014 om 23:39

En een betere voetballer kan niet in een slechtere competitie spelen? Iedereen ziet dat Van Dijk veel beter is dan Veltman. Gewoon wanbeleid dit.

12 november 2014 om 23:57

Dat is ook niet erg lastig als je veltman op lcv zet. Ik zou hem dan nog eerder rechtsback of cvm zetten...

12 november 2014 om 23:34

We stonden vandaag met drie rechtsbenige verdedigers. Veltman hoort daar helemaal niet. Daar moet Kongolo staan. Die kan tenminste voetballen en zet zijn benen overal tussen. Grootste verdedigende talent van Nederland.

12 november 2014 om 23:52

Gekleurder als jou kom je ze zelfs op deze website amper tegen, Veltman speelfde inderdaad slecht. Maar doe niet alsof Kongolo de verlosser is, het ontloopt elkaar sowieso niet veel.

13 november 2014 om 00:28

Kongolo is het grootste verdedigende talent van Nederland. Hij heeft alles om een topper te worden. Lengte, fysiek (kan nog sterker), acrobatisch, goede tackle, onderschept veel, aardige passing.

Als je dat tegenover Veltman zet (zeker op Lcv) wint Kongolo duidelijk. Maar ze spelen normaliter sowieso niet op dezelfde positie... Het enige wat Veltman duidelijk beter heeft is spelinzicht.

12 november 2014 om 23:54

Hoe kan je in godsnaam Veltman beoordelen. Die jongen heeft niet op zijn normale positie (hij is een rcv en geen lcv) gespeeld met een drama naast zich een een drama voor zich. Hij raakt een keer de bal verkeerd en maakt verder 2 foutjes. Voor iemand die niet op zijn vaste positie speelt en met zoveel geklungel om zich heen heeft hij het redelijk gedaan.

Dan de bewierookte de Vrij; niet de eerste keer he dat hij niet weet wanneer hij moet stappen.

Tweede doelpunt. Natuurlijk gaat het fout tussen Jetro en Blind, maar Krul had die bal best mogen pakken. Kan me herinneren dat iedereen zo graag Krul er in wilde hebben, nou dat was dus geen verbetering ten opzichte van Cilissen. En van Dijk er in zal ook geen verbetering zijn.

Wat wel een verbetering zou zijn is Anita op de positie van Blind. Blind op de positie van Willems en Willems op de plaats van Promes. Anita heeft techniek en een hoog handelingssnelheid en kan bikkelen. Overigens (en ik ben echt geen fan van) Strootman voor Sneijder, want dat maakt je in de omschakeling minder kwetsbaar.

13 november 2014 om 00:30

Anita staat niet eens in de basis bij Newcastle! Dan kun je daar beter Clasie neerzetten. Maar Strootman is gelukkig alweer bijna terug. Zijn we ook van die discussie af.

13 november 2014 om 01:11

Clasie? Die internationaal met Feuenoord nog nooit heeft kunnen overtuigen? Nee alsjeblieft niet zeg.

13 november 2014 om 07:47

Clasie? Die met Feyenoord weinig internationale wedstrijden speelt, maar wel altijd de belangrijkste man bij Feyenoord is? En de wedstrijden op het afgelopen WK goed / zeer goed heeft gespeeld? Ja alsjeblieft wel zeg.

13 november 2014 om 09:22

Krul pakte een bal die Cillessen nooit van zijn leven zou pakken. De tweede goal kan je hem moeilijk aan gaan rekenen. Vervelend schot dat net tussen het gebied van voeten/handen valt.

Ik heb de voel af en toe gevolgd via het live meepraten topic hier en het is eigenlijk gewoon treurig om te zien dat alles zo verschrikkelijk doorspekt is door clubliefde. Het is geen toeval dat zo'n beetje iedereen met commentaar op Krul iets met Ajax in zijn profiel heeft. Of een avator, of in de naam of als favoriete club. Ik zag er nota bene 1 die riep dat de derde goal een fout van Krul was. Er komen 2 Mexicanen door dus de speler met de bal kan zelf gaan of een balletje breed leggen en dan is het een fout van de keeper?

Bij jou is het eigenlijk niet anders. Je kan een Ajax speler niet beoordelen, een Feyenoorder was hartstikke slecht en een Psver moet er uit zodat een ex-Ajax speler op linksback kan en een andere ex-Ajax speler op de CVM kan. Anita speelt niet eens bij Newcastle.

13 november 2014 om 09:46

Het zal je nog verbazen, maar het valt mee met die clubliefde. Van mij mogen Blinden Snijeder (Ex-Ajax) er gewoon uit. Ik zie alleen in de verdediging geen alternatieven die beter zijn. Pieters heeft mij nooit kunnen overtuigen en ik vind het te riskant om met hem te spelen ivm het vertonen van onbeheersd gedrag. Van Dijk mag je van mij proberen, maar ik denk niet dat het dan beter zal gaan. Pröper zou interessant kunnen zijn op het middenveld. Van Ginkel zakte bij jong oranje door het ijs, maar heeft potentie.

Cilllessen zou die bal ook gepakt hebben. Die jongen keepte echt een goed wk en hield Nederland in de race tegen onder meer Spanje. Enige wat hij niet kan is een penalty stoppen, maar dat deed van der Sar in het begin ook niet. Het derde doelpunt was zeker niet een fout van Krul. Balverlies was knullig en De Vrij stapte niet. Overigens was voor de 1-2 ook een situatie waar Blind zijn man liet gaan en De Vrij lucht stond te dekken. Leverde net niet de 1-2 op.

Of Hiddink weg moet. Tja lastig. Denk wel dat hij de juiste filosofie heeft en ook het speltechnisch ziet, maar hij heeft het niet meer lijkt het. Ik zie vooral een oude vermoeide man die niet goed in zijn vel lijkt te zitten. Maar ja dat is ook het beeld waar de media op aanstuurt.

13 november 2014 om 00:05

En Büttner! Die is ook beter. AUB Blind niet meer op het middenveld! Je hebt toch Nigel de Jong! ?

13 november 2014 om 00:08

Slaat ook nergens op dat Veltman op links wordt gezet terwijl Ajax altijd rechts speelt. Zo had Willems ook geen sterke partner naast zin, wat die jongens juist nodig hebben

13 november 2014 om 02:16

Gast stop eens met dat gezanik over van dijk. Volg jij elke week de Schotse premier league om te weren dat van Dijk 4 keer beter is? Ik durf te wedden van niet. En denk jij serieus dat Hiddink en Van Gaal blind zijn? Als van Dijk werkelijk zo goed was als jij beweert dan had van Gaal of Hiddink hem wel een kans gegeven. Maar allebei hebben ze hem links laten liggen, hij is dus blijkbaar niet goed genoeg.

Iedereen was gewoon slecht, vond robben zelfs matig. Maar Promes... -10000000!

Leuk om gelijk weer een Psver af te zeiken. de Vrij gaf gewoon heel dom buitenspel op bij de 1-3. Waarom is daar dan geen artikel van?

12 november 2014 om 23:29

Omdat Guus daar niet over gesproken heeft. Dit is een citaat van het interview.

12 november 2014 om 23:34

Omdat willems dom bezig was. Hoe moest de vrij dan zo snel reageren.

12 november 2014 om 23:55

De andere wisten wel op tijd te stappen, waarom De Vrij niet?

13 november 2014 om 00:05

Wie zegt dat ze stapten.

13 november 2014 om 01:13

Wie had zijn ogen dicht toen ze stapten?

13 november 2014 om 01:12

Jij zit anders Veltman ook behoorlijk af te zeiken, die is minder ervaren dan Jetro Willems.

13 november 2014 om 08:03

Was Veltman niet mee naar het WK?

13 november 2014 om 08:45

Was Willems niet bij het EK?

Willems was verdedigend heel slecht, maar hij is wel iemand met diepte in zijn passes en durft vaak een bal tussen de linies te spelen. Die passes waren dan weer wel een goed punt van Willems

Het is meer dan terecht dat Willems na vandaag kritiek krijgt voor zijn optreden tegen Mexico, maar om nu weer te zeggen dat hij ook helemaal niet kan verdedigen is ook bullshit. Hij is in mijn ogen samen met Depay een van de uitblinkers bij PSV en misschien ook wel de eredivisie. Ook in verdedigend opzicht staat hij zijn mannetje, maar vandaag blijkt dat hij nog tekort komt voor het internationale niveau. Idem dito voor Veltman; bij Ajax doet hij het in de eredivisie gewoon goed, maar bij Nederland en in de CL maakt hij foutjes die op dat niveau niet gemaakt mogen worden. Maar kom op zeg, die jongens komen net kijken en zulke wedstrijden zal ze alleen maar helpen in hun ontwikkeling

12 november 2014 om 23:38

Je zegt het zelf: in de Eredivisie spelen ze goed; Willems komt verdedigend gewoon te kort op dit niveau.

Gullit en Aad zeiden precies waar het op staat. Bij PSV kan hij zo goed presteren door Guardado en niet genoemd Hendrix. Heeft bizar veel talent, aan hem nu de taak daar wat mee te doen.

12 november 2014 om 23:34

Willems is gescout als linksbuiten en niet als linksback, maar voor die positie heb je Memphis al.

13 november 2014 om 17:54

@bootsjungen, absolute onzin, Willems was bij Sparta al linksback. Niet zomaar Johan napraten want die praat alleen maar nonsens.

13 november 2014 om 17:59

Natuurlijk speelde hij linksback bij Sparta, maar hij is door PSV gescout als linksbuiten en is naderhand op linksback gezet.

12 november 2014 om 23:38

Bij Oranje is er gewoon in verdedigend opzicht geen plan van aanpak. Want Blind verloor ook gewoon bijna alle duels. Wat in de opstelling de enige echte defensieve middenvelder was. Ik weet zeker als Fer en Blind hadden gespeeld dat Oranje minder goals zou tegen krijgen. Gewoon Afellay opofferen voor Fer. En zeker als de Jong ook weer fit is. Dan heb je met de Jong en Fer gewoon een zeer solide middenveld. En met deze zeer matige verdediging heb je gewoon een goeie ondersteuning nodig.

Ik zou Douglas en Van Dijk er in zetten.
Die Veltman kan er ook niks van. Kaarten pakker
Ook Jetro Willems was erg slecht. Corona liep zo bij hem weg en toen was het al weer 1-2.

Blind was net als Klaas Jan erg matig.
Het is momenteel niks met dat Ned.11 tal

12 november 2014 om 23:35

Op basis van wat zou je Van Dijk er in zetten? Hij is groot en sterk, maar dat zijn BMI en Bruma ook..

Hoezo willems slachtofferen, vind ik echt te makkelijk hoor. Had zwakke momenten maar ging soms ook als enige nederlandse speler als een man de duels in

Achja elke goal begint ergens bij een klein foutje natuurlijk. Waarschijnlijk hebben meerdere spelers een dergelijke bal gegegen deze wedstrijd, maar kwam daar toevallig geen goal uit. Veltman die in de eerste helft de bal achterin verspeelde wat maar net goed ging, daar hoor je nu niemand meer over.

Het is dus ook vrij betrekkelijk natuurlijk, het is altijd makkelijk om naar iemand te wijzen die nota bene op de helft van de tegenstander een verkeerde bal geeft. Daarna was er nog genoeg te doen voor Mexico. Neemt niet weg dat het een slecht momentje van Willems was, maar hij gaf ook een hoop hele mooie ballen.

Wat zat Hans Kraaij Jr. weer vervelend te drammen en te zeiken dat Guus namen moest noemen van mensen in de fout zijn gegaan. Het is nooit netjes om iemand uit een team eruit te pikken, dat is een soort ongeschreven regel. Iedereen heeft kunnen zien wie de fouten hebben gemaakt, Guus, Hans, het publiek. Waarom moet Hans dat dan zo nodig uit de mond van Guus horen? Voegt niets toe volgens mij.

Absoluut geen fan van deze jongen maar ga hem toch beetje verdedigen. Hij had zwakke momenten maar heeft meer duels gewonnen dan de rest van alle spelers. De echte drama spelers waren Van Rhijn, Blind en Veltman. De Vrij kan je niet eens zo bijzonder veel aanrekenen.

13 november 2014 om 00:05

Rikkiee, Willems had geen zwakke momenten maar speelde gewoon zwak. Als verdediger is Willems dramatisch, hij wint weinig tot geen duels als verdediger en speelt nooit vanuit zijn taak. Het boek Willems kan gesloten worden bij Oranje.

Veltman is gewoon Jaap Stam 0.2 ....de hele achterhoede faalt maar laten we vooral met zijn allen weer Willems door het slijk halen. Zo simpel allemaal ....

We hebben ondertussen een reeks wedstrijden gezien met De Vrij, Veltman, Bmi, Bruma en zelfs Rekik... En dat is gewoon 10x niks.... Hoe lang ga je daar nog aan vastplakken aan die namen voor je eens nieuwe spelers gaat proberen. Douglas en Van Dijk gewoon er in zetten... slechter als dat het nu gaat kan toch al niet meer. Dit verdediging is gewoon tot aan een dieptepunt gezakt dat nieuwe spelers alleen maar mee kunnen vallen.

Vergeet van Rhijn en Veltman niet,zo wat waren die slecht zeg pfff goed dat Veltman het zelf ook toe gaf voor de camera's

Het is simpelweg kwaliteit, of beter gezegd, het gebrek daaraan. Het feit dat lachwekkend matige spelers als Willems, Bruma en Veltman international zijn zegt al meer dan genoeg. We hebben helaas maar weinig beters. Alleen vind ik het gek dat de matigheid zelve, Veltman, wel volop kansen krijgt. Een speler die te klein, te langzaam en te weinig body heeft voor de top. Bovendien gaat hij ook herhaaldelijk dom in de fout in Nederland en laatst weer tegen Barcelona.
Probeer dan in godsnaam die van Dijk eens uit, slechter dan Veltman kan gewoon niet. Willems is momenteel ook nog een aanfluiting, maar wie moet er dan staan? Het gaat nog zeker twee jaar duren voor er weer een aardige achterhoede staat.

13 november 2014 om 09:27

Volgens mij doet van Aanholt het gewoon aardig in Engeland en speelt Buttner ook niet geheel onverdienstelijk in Rusland.

Het kan geen kwaad om deze jongens op zijn minst eens even uit te nodigen. Hebben toch wat meer meegemaakt dan Willems.

13 november 2014 om 10:58

Buttner is ook geen international. Van Aanholt doet het inderdaad zoals je zegt, aardig in Engeland. Bij een matige club als Sunderland speelt hij zijn wedstrijdjes mee. Maar ook dat zijn niet de redders van de verdediging. Je zult er in ieder geval niet veel mee op vooruit gaan.

Laten we hopen dat een van Beek of een Kongolo stappen gaan maken op de korte termijn en dat de staf tot inkeer komt en die van Dijk eens uitnodigt. Dat zijn toch in de basis al vele completere verdedigers dan de Bruma's en de Veltmannetjes van deze wereld.

13 november 2014 om 11:17

Het feit is dat hij zich staande houdt in een competitie waarin de weerstand veel groter is. Bij Sunderland zijn ze zover ik mee krijg tevreden over hem en als ik even google zie ik bijvoorbeeld een artikel waarin hij als 'big miss' wordt omschreven indien hij niet tijdig fit zou zijn voor een cruciale wedstrijd.

Geeft toch aan dat hij het goed doet in de PL, ook al is het 'slechts' Sunderland. Het zijn wellicht niet de onbetwiste redders van de verdediging maar ze brengen toch wel wat meer ervaring en waarschijnlijk ook wat meer kwaliteit.

Robben wat een hatelijke persoon denkt dat ie beste is, hij had moeten scoren dan was foutje van willems vergeten. Zogezegd verloren door bepaalde teammaats wat een lul.

13 november 2014 om 09:10

Euuh....hij is ook de beste? en ook met afstand. Hij hoeft niet eens zijn dag te hebben om duidelijk de beste te zijn van dit team.

Paar goeie voorzetten gegeven bij PSV heeft hem gelijk een uitnodiging opgeleverd bij het Nederlandse elftal. Echt absurd. Jetro mist gewoonweg verdedigende kwaliteiten voor een topspeler. Hij is duidelijk geen speler voor een Nederlandse elftal. Doe mij maar Daley Blind gewoon op linksback positie.

Als er 1 speler is die het zou moeten ontgelden en verplicht zijn maniertjes moet afleren is het Huntelaar! Als die man doet waar hij voor betaald word, dan hebben we deze non discussie niet en had Willems gewoon 2 assists achter zijn naam! Het was een drama achterin, maar om dat af te schuiven op die paar missers die ze nota bene allemaal maakten achterin, gaat te ver! Vond Willems een 4, vond Veltman een 3 en hoe goed was v. Rhijn nou eigenlijk, die komt toch ook zwaar te kort!

Willems speelde als een drol gisteren. Willems is leuk voor de eredivisie maar aam een stap hoger is hij voorlopig nog niet toe.

Om alles op Willems af te schuiven vind ik te gemakkelijk. Willems is vooral goed aanvallend en verdedigend ook steeds beter. Wel is het grote verschil dat als Willems bij psv gaat aanvallen Hendrix naar links schuift omzo Willems te helpen en dat gebeurd hier niet. Voor de rest was heel de verdediging slecht. De Vrij was zo goed op het WK, maar stond gisteren ook weer te slapen met stappen. Willems had imo wel een paar goede ballen, helaas was Huntelaar gisteren ook barslecht anders waren dat goals geweest.

13 november 2014 om 08:34

Ik ben het volkomen met je eens, ik vind het ook apart dat veel mensen het op Willem schuiven.. Je vraagt je dan toch af waar de centrale verdedigers waren om hem rugdekking te geven?

Ik zat er al voor de wedstrijd op te wachten. Mensen zullen in de rij staan om Willems af te zeiken als hij slecht speelt. Het is nu zaak dat hij zich niet gek laat maken, hiervan leert en de stijgende lijn voortzet.

De grootste faalhaas is en blijft in mijn optiek toch echt Hiddink. Man,man,man.
Heeft nog niets positiefs laten zien! In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Willems waar iedereen op loopt te zeiken. Die jongen blinkt iedere week uit bij Psv, speelt vervolgens 1 slechte wedstrijd en nu kan hij er internationaal gezien niets meer van?!

Gewoon een talent dat nog stappen moet maken. Hiddink mag maken dat hij opstapt.

Gisteren Robben al tijdens zijn interview direct na de wedstrijd en nu Guusje. Wat zijn we weer chique bezig!

Natuurlijk speelde Willems niet zijn beste wedstrijd. Maar doe niet alsof je die wedstrijd door die jongen verloren hebt. Als je een medespeler direct na de wedstrijd zo via de media aan moet pakken weet ik wel wat het niveau momenteel bij het NL elftal is. Dit is al een goed voorbeeld van iets dat onder van Gaal nooit zo gebeurd zou zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren