Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilde geruchten rond Steven Berghuis: ‘Linkspoot in gesprek met nieuwe club’

Laatste update:

Steven Berghuis staat er goed op bij Royal Antwerp, zo meldt de Belgische journalist Sacha Tavolieri. De 31-jarige linkspoot van Ajax zou zelfs al contact hebben gehad met Marc Overmars, de technisch directeur van the Great Old. Berghuis, die in Amsterdam nog vastligt tot medio 2025, kan in Antwerpen de opvolger worden van Calvin Stengs. Laatstgenoemde verkoos een dienstverband bij Feyenoord onlangs boven een langer verblijf in de Belgische havenstad.

Volgens Tavolieri is de interesse van Antwerp in Berghuis serieus. Overmars zou de 45-voudig international van het Nederlands elftal zien als een belangrijk transferdoelwit in de laatste weken van de zomerse transferperiode. De voormalig technisch directeur van Ajax, die sinds maart 2021 werkzaam is bij Antwerp, zou zelfs al gesproken hebben met Berghuis over de persoonlijke voorwaarden bij een transfer. Met de Belgische landskampioen zou de linkspoot nog kans maken op Champions League-voetbal, dat het in de play-offronde eind augustus opneemt tegen Dinamo Zagreb of AEK Athene.

Afgelopen weekend gaf Ajax-trainer Maurice Steijn in gesprek met Voetbal International nog aan dat de routinier in de Johan Cruijff ArenA wil blijven. “Berghuis wil bij Ajax blijven. Klaassen ook. Althans, laat ik het zo zeggen: met Berghuis heb ik gisteren gesproken. Die is supertrots dat hij het Ajax-shirt draagt. Die wil super graag bij Ajax blijven. Met Davy heb ik dat gesprek nog niet gehad. Maar ik heb ook nog geen signalen dat hij weg wil”, aldus de oefenmeester. Mogelijk heeft de interesse van Antwerp Berghuis alsnog op een ander idee gebracht.

Berghuis speelt sinds de zomer van 2021 voor Ajax, toen hij de controversiële overstap maakte van aartsrivaal Feyenoord. Met die transfer was vanwege een clausule in zijn contract slechts 5,5 miljoen euro gemoeid. Met Ajax werd Berghuis in zijn eerste seizoen direct landskampioen, al deelde hij in het afgelopen seizoen mee in de malaise. Tot dusver kwam Berghuis tot 88 officiële wedstrijden in dienst van Ajax, waarin hij goed was voor 23 doelpunten en 25 assists. De Nederlandse recordkampioen kan in de eerste drie competitiewedstrijden van het komende seizoen sowieso al niet beschikken over Berghuis, daar hij een schorsing uitzit voor het slaan van een supporter van FC Twente en het pakken van zijn vijfde gele kaart.

Zou het vertrek van Berghuis een gemis zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die moet Ajax niet laten gaan. Zonder Berghuis blijft er te weinig kwaliteit over + je gaat niet nog vervangers halen voor Kudus Timber Bassey én Berghuis en een extra spits binnen een paar weken.

7 augustus 2023 om 13:44

De man kent geen enkele clubliefde, dus het zou niet verbazen. Als hij meer kan verdienen is hij weg.

7 augustus 2023 om 13:49

Steijn heeft gisteren nog gezegd dat hij blijft, dus het zou mij zeker verbazen. Verder meer verdienen bij Antwerp? Terwijl Feyenoord inzake Stengs Royal blijkbaar ook op dat vlak heeft kunnen aftroeven? Dat lijkt me dan sterk! Bovendien zal er een aardige transfersom op tafel moeten komen als ze hem willen losweken nu bij Ajax, en ook daarin werd Royal afgetroefd door Feyenoord rondom Stengs. Nee, dit gaat niet rond komen.

7 augustus 2023 om 13:50

Deze jounalist lult gewoon.

7 augustus 2023 om 14:00

Maar, er staat toch nergens dat Berghuis er oren naar heeft? Alleen dat Overmars interesse heeft en contact heeft gezocht.

7 augustus 2023 om 16:09

Als Ajax hem nu gaat verkopen brengt hij nog iets op.Nog een jaartje erbij word het moeilijk.

7 augustus 2023 om 16:14

Pesso-Psv. Berghuis is voor maar 5.5 miljoen aangeschaft en heeft qua spel al meer dan genoeg opgeleverd, daar hoeft Ajax geen (enorme) transfersom meer aan over te houden.

7 augustus 2023 om 16:34

Ach maakt dat ook uit, clubliefde. Die jongen komt niet uit Amsterdam en voetbalt gewoon voor zn eigen carriere. Oke hij kan daar misschien wat opener over zijn, maar boeie.

7 augustus 2023 om 16:36

@Pesso-PSV Ik denk dat Ajax op dit moment meer behoefte heeft aan een ervaren speler die kwalitatief tot de top van de eredivisie behoort dan aan de paar miljoen die ze voor hem kunnen krijgen. Hij is 31 dus hij zal ook niet de jackpot op gaan leveren gezien zijn leeftijd.

7 augustus 2023 om 16:38

Wijndal is te koop…

7 augustus 2023 om 17:00

Berghuis is totaal geen speler die voorop gaat in de strijd. Hij kan leuk meevoetballen maar is totaal niet het mannetje bij Ajax. Ook niet een speler waar de jeugd naar op kijkt. Als het wat minder gaat is het de eerste die zijn kop laat hangen. Van mij mag hij gaan.

7 augustus 2023 om 17:44

InkeMontana. Daar heb je ook een punt. Ik wist niet ze hem voor die bedrag hadden gekocht.

7 augustus 2023 om 17:45

Dat valt ook wel weer mee hoor.

7 augustus 2023 om 17:47

Inderdaad London Calling. Soms worden ze te jong gekocht. Ervaring moet je ook hebben in je ploeg

7 augustus 2023 om 17:49

Overmars zal hopelijk Ajax niet vanuit Antwerp nog een keer gaan naaien. Die foto's waren wel genoeg denk ik .
Berghuis is te belangrijk voor Ajax en is niet te koop lijkt mij.

7 augustus 2023 om 18:23

Het gaat mij niet om clubliefde maar om kwaliteit. Berghuis heeft wel kwaliteit en die moet Ajax behouden. Kudus kan je nog vervangen met Borges soort van, Alvarez met Tahirovic en Van den Boomen, Timber met Sutalo, maar zeker als Spertsyan niet komt, moet Berghuis blijven, en eigenlijk überhaupt.

7 augustus 2023 om 18:58

Wel al 8 miljoen aan salaris opgesoupeerd in 2 jaar.

7 augustus 2023 om 13:52

Eens. Berghuis moet echt tenkoste van alles behouden worden.

Als Antwerp nog een 10 nodig heeft, waarom belt Overmars niet even met Klaassen. Hij had hem ook naar Ajax gehaald en een mega salaris gegeven. Even een vriendendienst en verlos ons van deze man.

Bij Antwerp zou hij een stuk beter doen dat Stengs.

7 augustus 2023 om 17:41

Berghuis mag gaan voor 35 mln. Klaassen mag hij hebben voor max 5. 🤣

Steijn is gister toch duidelijk geweest. Kap eens met die onzin geruchten

7 augustus 2023 om 13:50

Lol....heeft nu niet alleen De Telegraaf maar ook de Belgische pers het op Ajax voorzien denk je?

Leuk dat Steijn zegt dat Berghuis wil blijven. Leuk dat Berghuis zegt dat hij wil blijven. Maar hoeveel zijn dit soort uitspraken waard in de voetballerij?
Als Berghuis in Antwerpen meer kan gaan verdienen en kans heeft op CL voetbal en weer kan samen werken met iemand waar hij vertrouwen in heeft.....dan is de kans toch gewoon aanwezig dat hij vertrekt?

7 augustus 2023 om 13:53

bizzlad. Beetje omgekeerde wereld om te doen dat spelers vaker de waarheid niet vertellen dan journalisten toch? Er worden nog altijd meer onzin geruchten in de transfercarrousel verspreid dan spelers en trainers die zich uitspreken en wat uiteindelijk niet waar blijkt te zijn.

7 augustus 2023 om 13:56

Ik hecht aan uitspraken over de toekomst van zowel spelkers, als trainers, als journalisten heel erg weinig waarde. Alles wat ze vandaag zeggen kan morgen compleet anders zijn.

7 augustus 2023 om 16:47

Als Berghuis niet van plan was om gewoon dit jaar bij Ajax te blijven, dan hadden ze toch zeker niet een paar dagen geleden juist dat bericht naar buiten gebracht? Dan kun je ook je mond houden, zeggen dat in het voetbal niets zeker is maar dat je gelukkig bent bij de club blabla etcetc... Maar dan zou het statement dat je nog een jaar blijft toch gewoon raar zijn?

Kortom: ja, ik ga ervanuit dat hij gewoon blijft. Gelukkig maar.

7 augustus 2023 om 17:52

@bizzlad: alle uitspraken die Berghuis hierover uitspreekt kun je historisch gezien met een korreltje zout nemen

7 augustus 2023 om 13:51

Betwijfel of het een onzin gerucht is.
Hij is verre van tevreden.
Clubliefde kent hij niet.
Denk dat je reactie meer uit angst is dat hij toch gaat.
Denk ook dat hij niet veel hoeft te kosten.

7 augustus 2023 om 13:58

@4sigare,

En waarom denk je dat hij niet veel hoeft te kosten?
Ajax hoeft niet van hem af... Ajax kan vragen wat ze willen.

Deze jongen gaat minimaal 15/20 miljoen voor gevraagd worden.

7 augustus 2023 om 16:35

Ik dacht dat we er destijds nog een doorverkooppercentage uit gepeurd hadden ...

7 augustus 2023 om 17:03

Misschien vanwege zijn hoge salaris? Lekker verkopen die Berghuis. Blijft voor mij een net niet voetballer. Zijn prime heeft hij bij Feyenoord gehad. Toch respect voor hem dat hij de keuze heeft durven maken.

7 augustus 2023 om 17:53

Er gaat nog een aardig percentage naar Feyenoord ook

7 augustus 2023 om 18:41

Van de winst lijkt me ja. Als Ajax hem met verlies verkoopt lijkt het me sterk.

7 augustus 2023 om 13:52

Niks is zo onzeker als de voetballerij. Antony zou ook blijven. Pas op 30 augustus zien we of hij er nog is.

7 augustus 2023 om 16:11

Ik bekijk het transferoverzicht wel op 1 september, laatste dag van het window is 31-8.

7 augustus 2023 om 16:36

Is toch leuk in deze komkommertijd ? ... + alle reacties van iedereen

7 augustus 2023 om 16:42

Kironi

Dank voor de correctie, ik kijk met je mee.

7 augustus 2023 om 17:37

In Nederland sluit de transfermarkt op 31-8. sommige landen een dag, of zelfs 2 weken later! België- 6-Sept, Griekenland en Turkije 15-Sept, Portugal 22-Sept. Een binnenlandse transfer zal niet gaan na 31-Aug, maar spelers kunnen blijkbaar toch nog een transfer maken naar het buitenland. Of heb ik het mis en mag er na 31-Aug in Nederland geen inkomende en geen uitgaande transfers plaatsvinden. Ik dacht dat uitgaande nog wel mogen

7 augustus 2023 om 13:54

We gaan het zien of het onzin is, Steijn lult zoals iedere media-getrainde vertegenwoordiger. Veel praten weinig zeggen.
Ik zie hem vertrekken, ging bij Feyenoord weg omdat hij voor de prijzen wil gaan, dat lijkt er aankomend seizoen niet op bij Ajax.

7 augustus 2023 om 13:58

Sneijder zei ook eens zoiets. En hoe ging dat ook weer??;-))

7 augustus 2023 om 14:00

Daar werd 30 miljoen door 1 of ander Real Madrid op tafel gelegd. Ik wens Antwerp veel succes met zo'n bod op tafel leggen

7 augustus 2023 om 16:21

Tsja, Real Madrid. "deze trein komt maar eenmaal voorbij, daar moet je op springen" zei Ronald Koeman ooit toen hij als trainer van PSV naar Valencia vertrok. Dat geldt als speler natuurlijk helemaal voor Los Blancos / Los Merengues.

7 augustus 2023 om 16:21

Tsja, Real Madrid. "deze trein komt maar eenmaal voorbij, daar moet je op springen" zei Ronald Koeman ooit toen hij als trainer van PSV naar Valencia vertrok. Dat geldt als speler natuurlijk helemaal voor Los Blancos / Los Merengues.

7 augustus 2023 om 17:04

5 miljoen is al genoeg hoor. Ook nog is 4 miljoen aan salaris weg.

7 augustus 2023 om 14:00

Vraag me af in hoeverre een trainer hier degene is die het uiteindelijk bepaald…. Als Steven weg wil en de directie staat daar ook voor open….

7 augustus 2023 om 14:00

Paar weken geleden Soccerfan_1 ook:

Tadic is toch duidelijk geweest dat hij blijft en eindigt bij Ajax. Kap eens met die onzin geruchten

7 augustus 2023 om 16:22

Soccerfan is ook de laatste die je serieus moet nemen. Hij beweerde ook maanden lang onder iedere United topic dat ze geen transferbudget hadden.

7 augustus 2023 om 16:05

Net als Tadic toch?

7 augustus 2023 om 16:09

Jazeker, maar Meneer Berghuis heeft zelf ook nog een mening he?
Laat het nou net zo zijn dat hij bij Feyenoord zich ook niet bepaald aan zijn woord heeft gehouden..

7 augustus 2023 om 16:22

Ja als er nou iemand is die 100% zeker blijft als ie zegt dat ie wil blijven is het Berghuis

7 augustus 2023 om 16:28

Ik reageerde gisteren nog dat je Berghuis zijn beloftes met een korrel zout moet nemen. Zou het stiekem wel mooi vinden als hij bij onze vrienden uit Amsterdam dezelfde streek uithaalt haha!

7 augustus 2023 om 17:45

Meneer is alleen op geld uit. Dat mensen in Rotterdam daar nog boos over zijn mag van mij. Als diezelfde mensen denken dat hij meer in België kan verdienen dan dat hij op dit moment bij Ajax verdiend zijn ze echt van het pad af.

7 augustus 2023 om 18:33

Ik heb het hem nooit heel erg kwalijk genomen en ben ook nog steeds wel fan van em. Vond het alleen wat kneuzig van em dat ie altijd zo uitgebreid op dat logo stond te slaan en het stond te kussen. Je hoeft heus niet verliefd te zijn op je club, maar doe dan niet alsof.

7 augustus 2023 om 18:47

Dezelfde streek gaat hij niet leveren. Er ligt werkelijkwaar niemand wakker van als Berghuis vertrekt. Dat is wel even wat anders dan dat je beste speler naar de concurrent ziet vertrekken. Daar zit een heel ander gevoel bij lijkt me zo. Ik hoop zelfs met je mee in dit geval. Scheelt weer 4 miljoen salaris en een miljoentje of 3/4

7 augustus 2023 om 16:52

Je kan nog zo duidelijk zijn, tot 1 September is gewoon alles mogelijk. Het geld bepaald en dus denk ik niet dat Antwerp genoeg kan bieden, maar er zou maar een gek komen die 20 biedt, dan ben je al snel overstag, ook als Steijns.

7 augustus 2023 om 17:37

Tuurlijk wil Berghuis graag blijven en is hij trots dat hij het Ajax-shirt draagt. Net zoals hij supergraag Feyenoorder wilde blijven en het logo kuste. Wake up, voetballers hebben doorgaans 0,0 clubgevoel en zijn niets meer dan passanten. Enkele uitzonderingen daar gelaten. Berghuis heeft aangegeven ontevreden te zijn en gaat echt wel vertrekken.

7 augustus 2023 om 18:48

Ik vind het helemaal goed. Voor Berghuis 10 anderen

7 augustus 2023 om 19:30

Wat een onzin. Berghuis is nog altijd een belangrijke jongen met goede stats. Helaas wel een kwal van een vent maar dat heeft niets met zijn kwaliteiten te maken. Noem er eens 10 dat je voor een miljoen of 6 kan halen met dezelfde kwaliteiten?

Zoals al in het artikel staat heeft hij toch aangegeven graag te willen blijven? Vind het moeilijk te geloven, Antwerp is geen stap vooruit en volgens mij heeft hij gewoon een basisplaats zoals het er nu uitziet bij Ajax.

7 augustus 2023 om 13:55

Als Antwerp de CL haalt dan is pas interessant denk ik voor Berghuis, maar hij is wel een grootverdiener bij Ajax.

7 augustus 2023 om 16:11

Ging Berghuis niet juist naar Ajax om prijzen te winnen? Sinds zijn komst is er nog maar weinig gewonnen in Amsterdam. In Antwerpen zijn ze afgelopen jaar wel kampioen geworden en kan hij misschien CL gaan spelen? Ik zie het nog wel gebeuren?

8 augustus 2023 om 07:47

Berghuis werd ook gewoon kampioen met Ajax. Dat valt dus wel mee. Ik denk dat het vooral afwachten is hoe ontevreden Berghuis is.

Word zo wel een complete make-over bij Ajax. Misschien ook wel ff goed als dit doorgaat. Lekker bouwen aan een nieuw elftal in een seizoen waar je echt wel bij de eerste 3 gaat eindigen.

7 augustus 2023 om 13:48

Gaan veel weg en zeker voor heel veel geld.
Ik zou het persoonlijk ook niet erg vinden als dit een seizoen wordt dat er gebouwd wordt en hopelijk wel met een 2de plek vanwege rechtstreekse deelname CL.

7 augustus 2023 om 13:50

Je moet niet bij de eerste 3 eindigen, maar bij de eerste 2

7 augustus 2023 om 13:52

Steijn: Met Berghuis heb ik gisteren gesproken. Die is supertrots dat hij het Ajax-shirt draagt. Die wil super graag bij Ajax blijven.

Wat verstaan mensen hier niet aan?

7 augustus 2023 om 13:59

Volgens jou zou Tadic ook blijven. “ Tadic gaat echt niet weg punt” waren jou woorden. Je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij spelers kunnen veranderen van gedachte.

7 augustus 2023 om 13:59

Hahaha hij was ook super trots dat hij het Feyenoord shirt mocht dragen Soccerfan.
Ben je echt nog zo naief dat je dit soort uitspraken gelooft en serieus neemt?

Laat me raden....jij noemde Tadic ook mister Ajax zeker?

7 augustus 2023 om 14:00

Ik denk dat het pas echt overtuigt als hij het logo meermaals kust

7 augustus 2023 om 16:28

Ik denk dat iedereen dit begrijpt.

Alleen hebben we dit ieder jaar 100 spelers horen zeggen in alle verschillende competities - landen die vervolgens ook weg gingen. Goede kans dat hij blijft. Gezien zijn leeftijd zullen de clubs ook niet in de rij staan, maar mocht hij vertrekken zou ik ook niet van mijn stoel vallen van verbazing.

7 augustus 2023 om 16:44

Soccerfan, doe niet zo naïef. Jij weet net zo goed als ik hoe het in de voetballerij werkt. Je zegt niet tegen je nieuwe trainer dat de club maar een plichtmatig rondje om de kerk is en als er een dag later een andere club met een zak geld komt heb je er stiekem al jaren over gedroomd…
Geloof niet ieder praatje

7 augustus 2023 om 17:56

Dezelfde Berghuis die, 2 dagen voor naar buiten kwam dat hij met Ajax in gesprek was, nog voor de media zei dat hij nooit voor een andere Nederlandse club ging spelen. Wat Dick Advocaat beaamde.

Als iemand bewezen heeft te liegen over dit soort zaken is het Steven Berghuis wel.

8 augustus 2023 om 07:49

Zei Tadic niet hetzelfde? Alsof een trainer nu gaat verkondigen dat de speler wil vertrekken...

Pas als de transfermarkt gesloten is, kun je de balans opmaken. Tot die tijd is alles mogelijk.

Nee. Neem Klaassen maar.

7 augustus 2023 om 18:03

Neem ze allebei aub

Als ze 50 miljoen op tafel leggen kan hij weg. Met minder geen genoegen nemen.

7 augustus 2023 om 13:57

Denk eerder een bedrag tussen de 5 en 10 miljoen. Hij is alweer 31 jaar oud. Al hoop ik dat hij blijft, mn favoriete speler bij Ajax.

Ik zie dit wel gebeuren eigenlijk.

7 augustus 2023 om 13:46

Haha, nou, ik niet. Op basis van wat Steijn gisteren zei, lijkt het me vrij logisch dat Berghuis nog even blijft.

7 augustus 2023 om 13:55

Steijn: Met Berghuis heb ik gisteren gesproken. Die is supertrots dat hij het Ajax-shirt draagt. Die wil super graag bij Ajax blijven.
Is dit niet duidelijk genoeg?

7 augustus 2023 om 13:59

Het lijkt me inderdaad ook dat hij wel zal blijven. Aan de andere kant zei hij iets soortgelijks over feyenoord vlak voordat hij de overstap naar Ajax maakte.

Woorden hoeven niet altijd de waarheid te zijn...

7 augustus 2023 om 16:19

Dat is een verhaal dat ik eerder heb gehoord over en van Berghuis.

Tja, met Berghuis weet je het nooit. Die was ook hardstikke trots het Feyenoord shirt te dragen. We zullen zien wat er gebeurd. Ik hoop dat hij blijft en dat hij gemotiveerder wordt.

Lijkt me zeer discutabel. Steijn was gisteren heel duidelijk. Kan me dan niet voorstellen dat dit bericht waar is. Daarnaast moeten we dat ook echt niet doen, hij is erg nodig op 10.

lijkt mij een beetje een broodje aap verhaal... Berghuis is volgens mij de beoogde captain aankomend seizoen, en ik heb ook erg vertrouwen in berghuis al 10. hij met zijn techniek en inzicht zou ideaal zijn ipv opa klaassen, die ik nog steeds een ajaciedheld vind, maar klaassen is vroeg oud geworden.

Steijn heeft gisteren toch gezegd dat ie met Berghuis heeft gesproken en dat Berghuis heeft aangegeven te blijven? En van Berghuis z'n woord kan je op aan, dat is in het verleden wel duidelijk geworden...

Waarom zou een basisspeler van Ajax die nog in de kracht van z'n leven is naar Belgie willen?

7 augustus 2023 om 13:55

Tsja. Tadic ging ook weg op een moment dat ik niet zag aankomen. Maar voor Berghuis lijkt me dit een vreemde stap inderdaad. Als hij gaat, is er echt wat mis in de spelersgroep of de club qua management.

7 augustus 2023 om 13:59

@leidsehood,

Tadic is 34 jaar, en bij Ajax wist hij dat hij minder zou gaan spelen.

7 augustus 2023 om 16:17

Ja en Berghuis wordt straks aanvoerder bij Ajax omdat hij de enige speler met kwaliteit in het team is. De laatste keer dat hij dat was, was bij Feyenoord en toen wilde hij ook weg. Het zou me niet verbazen als Berghuis ontevreden is, maar het zou me wel verbazen als Ajax hem laat gaan.

Lijkt me goed voor Ajax als hij blijft, al durf ik niet te zeggen of hij dit seizoen regelmatig in de basis gaat spelen. De vraag is wat hij zelf wil. Hij is zeker nog goed genoeg voor nog een jaar Ajax, denk ook niet dat hij met zijn leeftijd nog veel transferwaarde vertegenwoordigd.

Marc, er zijn zo veel spelers die je over kunt nemen van Ajax, o.a. de zelfbenoemde diamanten Rensch en Taylor, of wat dacht je van good old Klaassen of Sanchez om de Belgische competitie heet te maken?

De enige reden om naar Antwerp te gaan is het mogelijk spelen in de CL. Voor de rest is het in geen enkel opzicht een stap vooruit, eerder achteruit.

En dat Steijn gisteren heeft gezegd dat Berghuis bij Ajax wilt blijven, betekent nog niet helemaal dat hij blijft. Berghuis heeft wel vaker dingen geroepen... We doen nu net allemaal alsof de woorden van Steijn bindend zijn. Leuk dat hij iets roept maar het zegt niets.

En opvolger van Stengs...... Die twee mag je niet in een adem noemen.

7 augustus 2023 om 14:03

Rutgerrr

Weet nog met Sneijder. Had geproost dat hij nog een seizoen zou blijven en paar dagen later weg.

7 augustus 2023 om 16:16

Ja, het enige verschil is dat Sneijder een niveautje omhoog ging.

Gisteren gaf Steijn nog aan dat Berghuis had gezegd te blijven. Maar ja, we weten inmiddels bijvoorbeeld ook wel wat er gebeurt als het bestuur van een club het vertrouwen uitspreekt in hun trainer, toch? Het voetbal is een opportunistisch wereldje maar vooralsnog gaat het hier om geruchten, wilde geruchten zelfs.

Zoals al in het artikel staat heeft hij toch aangegeven graag te willen blijven? Vind het moeilijk te geloven, Antwerp is geen stap vooruit en volgens mij heeft hij gewoon een basisplaats zoals het er nu uitziet bij Ajax.

Antwerp denkt, hoe voorkomen wij een nieuwe transfer kaping door Feyenoord. Slim van Overmars Verder prima versterking mocht dit door gaan. Blijft een klasbak.

Misschien een terugkeer naar Feyenoord? Peixao op links en Berghuis op rechts. Het zou misschien een aantal mensen shockeren maar lijkt me geweldig!

7 augustus 2023 om 16:12

Het zou Feyenoord ook shockeren.

Hij verdient nu bijna 2 keer zoveel dan de best verdienende speler van Feyenoord, en Ajax gaat aan hun concurrent sowieso de hoofdprijs vragen.

Daarbij denk ik dat hij en het publiek, er beiden niet op zitten te wachten.

Dit is pure onzin.

Antwerp verloor de strijd van Feyenoord op loon en op transferbedrag.
Laat nou zijn dat Berghuis 4 miljoen per jaar krijgt, en daarmee op Bergwijn na de best verdienende speler van Ajax is.

Stengs hoort met 1,2 miljoen (zal rond de 2,5 bruto zijn) tot een van de hoogste van Feyenoord.
Daarop zou hij voor Antwerp al te duur zijn.

Daarbij hoeft Ajax hem niet perse te verkopen, dus gaan ze sowieso een transferbedrag van rond de 15/20 miljoen vragen. Aangezien ze voor Stengs al geen 7 miljoen wilde neerleggen, is dit sowieso veel te veel voor hun.

Gooi het artikel hierboven maar gewoon weer in de prullenbak.

Zei gisteren nog dat hij blijft, dus hij zal volgende week wel vertrokken zijn

Is iemand die snel zn koppie laat hangen. Viel me ook op in de recente oefenwedstrijden en ook in zn laatste maanden bij Feyenoord. Als het goed draait, is het wel een fijne speler om erbij te hebben, maar dat is nu natuurlijk niet het geval bij Ajax. Toch hoop ik dat hij er nog een jaar aan vastplakt, anders verliest Ajax wel heel veel herkenbaarheid in de ploeg.

Verkopen gaat Ajax goed af, de vraag is of het lukt om in de komende weken nog een aantal goede spelers te kopen.

Dit is toch wel een beetje de transferperiode dat ongeveer iedereen die weg wilt gaan zou kunnen gaan. Ik kijk er niet van op als Bergwijn, Berghuis, Klaassen of Rulli toch nog vertrekt de laatste maand. Allen zijn ze al in verband gebracht met een transfer en bij al die namen zou er best een scenario denkbaar zijn dat het gaat gebeuren.

En ondertussen ga je ervan uit dat Kudus en Alvarez deze week echt gaan. Om vervolgens te concluderen dat beide nog vervangen moeten worden, er nog een rcv en een l(c)v moeten komen. Graag zie je dan Sanchez ook nog vertrekken zodat we ook daar nog een vervanger halen. En dan praten ze ook nog over een back-up achter Brobbey.

Plek 3 dat is de meest realistisch doelstelling momenteel. Hopelijk overleven we deze weken en groeit er iets moois dit seizoen. Succes moet groeien, het is een puzzel die in elkaar moet vallen. Zolang we nog niet eens alle stukjes hebben is het vooral schade beperken.

Zelfs nu nog weet Overmars Ajax in verlegenheid te brengen.

Hopelijk blijft hij. Moet gewoon de nr 10 zijn dit jaar met Misehouy erachter die dat hopelijk kan overnemen over een jaar of 2. Één van de enige spelers waarvan je weet dat hij mooie cijfers gaat halen in de ED.

Ik denk dat deze gesprekken eind vorige week hebben plaatsgevonden, Berghuis heeft na deze gesprekken, Steijn dit weekend vertelt te blijven.

Niet helemaal on-topic maar als ik naar de foto van Berghuis kijk, denk ik "wat is dat nieuwe shirt toch verschrikkelijk". Opgeofferd aan de commercie, de naam van de sponsor moet mooi in het rode vlak passen en we willen natuurlijk ook de 3 adidas-strepen mooi in beeld hebben. Maar het lijkt bijna niet meer op een Ajax-shirt.

7 augustus 2023 om 17:46

Ja, vrijwel de meeste supporters gruwelen van dit thuisshirt. Dit zal niet heel goed gaan verkopen verwacht ik, en terecht. Dit kan een goede les voor de beleidsbepalers zijn dat ze niet nog een keer instemmen met zo’n mislukking.

Berghuis is wel gevoelig voor geld en Champions League voetbal dus zou zomaar kunnen dat ie daar heen gaat

7 augustus 2023 om 18:25

Ik denk niet dat ze daar meer betalen.

Als hij vertrekt dan moet je die Armeen halen uit Rusland. Degene die dat dan tegenhouden mogen gelijk de laan uitgestuurd worden.

Nu weet je het met Berghuis maar nooit, en ik geloof best dat Antwerp interesse heeft/had, maar een dag na de woorden en het gesprek van Berghuis met Steijn lijkt het me vrij aannemelijk dat Berghuis blijft. Een heel wild gerucht dus.

Opvolger van Stengs nog wel. Als Berghuis naar met alle respect een Antwerp gaat. Is die gelijk de grootste speler die daar ooit gespeeld heeft.
Raar bericht dit; Mochten de twee keer zo veel betalen als wat die bij Ajax verdient kan die daar wel een jaartje heen tot dat Ajax weer CL speelt. Anders zie ik het niet gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren