Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wensenlijstje van Rangnick lijkt slecht nieuws voor Van de Beek te betekenen

Laatste update:

Ralf Rangnick is van mening dat Manchester United in januari zijn middenveld moet versterken. De Duitse interim-manager heeft volgens ESPN al in zijn sollicitatiegesprek aangegeven dat de middelste linie de zwakke plek van het elftal is. Rangnick heeft bij de clubleiding van Manchester United drie namen van potentiële versterkingen neergelegd.

Rangnick zou indruk hebben gemaakt tijdens zijn gesprek met John Murtough (directeur voetbalzaken), Darren Fletcher (technisch directeur) en Ed Woodward (algemeen directeur en vice-voorzitter). De Duitser zou daarin hebben uitgelegd waarom Manchester United moet investeren in een versterking voor het middenveld. Als het aan Rangnick ligt, gaan de scouts van de Engelse grootmacht komende tijd een blik werpen op Amadou Haidara (RB Leipzig), Jude Bellingham (Borussia Dortmund) en Kalvin Phillips (Leeds United).

De naam van Haidara werd afgelopen weken al eerder in verband gebracht met Manchester United. De Malinese middenvelder heeft bij RB Leipzig een afkoopclausule van 35 miljoen euro in zijn contract. Voor de Engelse internationals Bellingham (contract tot medio 2025 bij Borussia Dortmund) en Phillips (contract tot medio 2024 bij Leeds United) lijkt Manchester United een stuk dieper in de buidel te moeten gaan tasten. Rangnick krijgt de steun om de mogelijkheden voor versterkingen in januari te onderzoeken, maar tegelijkertijd wordt er een ‘rustige maand’ verwacht. Omdat de Duitser de huidige selectie als te breed bestempelt, lijken er eerder uitgaande transfers op komst.

Het lijkt in ieder geval geen goed nieuws voor Donny van de Beek te betekenen. Sinds het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer speelde hij pas zes minuten in de Premier League, verspreid over drie wedstrijden. Rangnick ruimde afgelopen week wel een basisplaats voor hem in het Champions League-duel met Young Boys (1-1), waarin het reeds geplaatste Manchester United aantrad met een B-elftal. Met een slippertje leidde Van de Beek het doelpunt van de Zwitserse opponent in.

Rangnick koos in zijn eerste competitiewedstrijd tegen Crystal Palace (1-0 zege) voor een middenveld met Fred, Scott McTominay, Jadon Sancho en Bruno Fernandes. Vanaf volgende maand lijkt hij ook weer de beschikking te krijgen over Paul Pogba, die momenteel met een hamstringblessure kampt. Er is echter het nodige te doen rond de Franse middenvelder, die in het bezit is van een aflopend contract bij Manchester United. “Manchester United is een fantastische club. Ik denk niet dat iemand hoeft te worden overtuigd om hier te blijven”, reageerde Rangnick vrijdag op de contractsituatie van Pogba.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Donny scheer je weg daar joh. Ik had gezegd 'kom terug naar Ajax' maar het middenveld zit hier propvol en je bent niet beter dan Klaassen en Berghuis op tien momenteel. Ga lekker in de Duitse subtop voetballen.

11 december 2021 om 11:49

Phillips gaat niet naar utd doordat hij nu bij leeds speelt. Hij wil liever naar liverpool.

11 december 2021 om 11:52

Hoe is dit een reactie op mijn bericht?

11 december 2021 om 12:03

En hoe weet jij dat hij niet naar United wilt! En ja iedereen weet dat hij nu bij Leeds speelt

11 december 2021 om 12:04

Omdat hij het zelf heeft aangegeven in een intervieuw.

11 december 2021 om 12:07

Maak je er niet druk om. Zodra United voor zijn voordeur staat met een mooie budget/salaris is die weg

11 december 2021 om 12:09

Dat is een nog jonge kerel die dat in emotie zegt. Als ze er plots staan dan zullen we wel zien wat hij doet.

11 december 2021 om 12:28

Berghuis zag ook niemand aankomen. Ik zou niet al te veel waarde aan zo'n uitspraken hechten. Suàrez beloofde ons ook dat hij het seizoen zou afmaken. Een knuffelpartij met Bakkal en een schorsing later, en opeens zat hij in januari bij Liverpool. Populistisch gedoe, meer niet.

11 december 2021 om 12:14

De meest logische transfer zou zijn een ruildeal met Dortmund voor Bellingham. Waarbij MU wel aardig wat bij moet betalen denk ik. Maar Dortmund zou goed passen bij Donny en Bellingham is wereldtop, die kan bij ManU een echte publiekslieveling worden.

11 december 2021 om 12:35

Dan moet United dus honderd miljoen bijbetalen, want Donny is echt niks meer waard momenteel.

11 december 2021 om 12:19

Als er plek is op het middenveld dan liever Erikssen terug dan Donny 😉

Jude Bellingham en Kalvin Phillips zijn logische targets als Engelse internationals en echte versterkingen. Haidara zou zo'n breedte aankoop zijn waar niemand iets van snapt. Ze hebben al Mc Fred Tominay.

11 december 2021 om 12:32

Haidara is toch veel beter dan die matige McTominay

11 december 2021 om 14:41

Ammenooitniet. SMT wordt enorm onderschat, net als Fletcher destijds. Heeft een goede pass, goed schot, kan bikkelen, kan voetballen, maakt anderen beter. Complete middenvelder.

11 december 2021 om 21:43

Zijn kwaliteit wil ik in het midden laten, maar het is in ieder geval geen verdedigende middenvelder.

11 december 2021 om 14:05

Ik vind het wel nogal verschillende spelers. Philips is meer echt verdedigend, terwijl Bellingham wat aanvallender ingesteld is. Ik denk dat United vooral eens moet besluiten om pogba te laten gaan, dan kan je je middenveld om Fernandes heen vormen, anders is het niet te doen.

Al deze namen zullen ongetwijfeld fors geprijsd zijn en vooral Bellingham zal dan echt extreem duur kosten omdat Borussia Dortmund hem vast en zeker niet middenin het seizoen gaat verkopen.

En heb de afgelopen weken reacties gelezen dat Manchester United dan niet teveel geld uit zou moeten geven aan een tijdelijke coach, maar Rangnick blijft na dit seizoen actief binnen Manchester United. Waarschijnlijk niet als hoofdtrainer, maar heb via verschillende media's en kanalen van Manchester United gelezen dat hij na dit seizoen een functie in het bestuur zou krijgen en volgens mij was dat iets soortgelijks als wat hij in het Red Bull-concern vervulde.

11 december 2021 om 12:05

Ragnick wordt hierna een soort min of meer onofficiële consultant.

11 december 2021 om 12:13

Wat ik nog steeds een beetje raar vind. Ze hebben natuurlijk net Fletcher en die andere man aangesteld om Woodward te helpen, maar ik had Rangnick daar gewoon officieel aan toegevoegd. Hebben ze in ieder geval eens iemand met een sterke visie daar. Al zal het in de praktijk wel zo lopen, neem ik aan. Nu is het aan de club om die visie ook te steunen, anders krijgen we over een tijdje weer hetzelfde liedje.

Bellingham lijkt me overigens echt niet te doen, al zie ik die over een tijdje de volgende worden die voor 100+ miljoen naar de Prem gaat. Moet eerlijk zeggen dat ik de hype niet helemaal snapte, vond hem bij Engeland niet denderend en volg de Bundesliga totaal niet, maar sinds de wedstrijden tegen Ajax ben ik helemaal om. Ondanks dat Dortmund van de mat getikt werd, was hij wel echt overal te vinden. Wat een dynamo, die jongen.

Misschien een leuke ruildeal met Frenkie maken. Frenkie gebruiken ze als een 10 bij Barcelona en Van de Beek als een 6 bij United. Precies het omgekeerde van wat ze zijn. Overigens lijkt me United best een leuke club voor Frenkie.

11 december 2021 om 12:03

Ik zou De Jong wel bij United willen zien ipv McTominay. Lekker Fred ernaast en Bruno ervoor.

11 december 2021 om 12:06

Alleen United haalt voordeel aan zo’n deel mocht het ooit gebeuren. Barca zijde gaat niet vooruit als ze VDB aantrekken. Dan halen ze een voetballer zonder wapen en zeer afhankelijk van andere

11 december 2021 om 12:28

Dit zou best een goede ruil voor beide partijen kunnen zijn.

11 december 2021 om 13:08

Vd beek bij Barca is toch een grote grap?
Begrijp dat ze nu subtop zijn maar vd beek is toch een erg slechte speler die het heel even leuk deed bij Ajax?

11 december 2021 om 15:29

Miscroots

met beide partijen bedoel je zeker Man Utd en Frenkie?

Barca schiet er niets mee op
Donny verruilt ene bank voor de andere.

Hij kan beter eerst van achteruit beginnen met doorselecteren want een ramp verdediging hebben ze toch

11 december 2021 om 12:16

Klopt wel, maar het gebrek aan een echte controleur helpt daar ook niet bij. Ze gebruiken McTominay nu vaak in die rol, maar die heeft echt een wonderbaarlijk talent om niet aanspeelbaar te zijn. Matić is qua profiel de beste die ze hebben voor die rol, maar die is de laatste jaren toch echt te ver afgezakt voor het niveau dat United nastreeft. Maar vrijwel elke speler die ze nu als controleur gebruiken heeft baat bij iemand naast ze die de vuile meters maakt zoals hij deed. Pogba, Fred, Donny. Stuk voor stuk zouden die daar van profiteren, zodat zij wat vrijer zouden zijn om hun acties naar voren te maken.

Denk dat het meer "nieuws" is, want voor v/d Beek misschien een prima moment om ook te vertrekken. Hij gaat bij United echt niet meer doorbreken.

Bellingham, by the way, geweldige speler, met geweldige potentie, maar die gaat me een sloot geld kosten, als United die in de winter wil halen...

11 december 2021 om 13:11

Klopt, geweldige potentie, maar heb hem totaal niet gezien in beide wedstrijden tegen Ajax. Gravenberch was/is niet in grootste vorm, maar was veel verder in beide wedstrijden. Bellinghem werd overlopen. Als dat de redding van United moet zijn?

Dat is toch juist goed nieuws, dan laten ze hem tenminste vertrekken

Man U gaat eindelijk een CVM kopen, een echte breker. Haidara zou top zijn, Philips ook wel maar zie liever Rice of Ndidi komen.

Lekkere clickbait weer. Vd Beek speelt geen cvm dus slecht nieuws niet echt, want deze gasten spelen op andere positie dan Donny. Man U moet donny nog verkopen voor 25 miljoen nu het nog kan.

11 december 2021 om 14:08

Haidara speelt ook geen cvm klepper. Dat is een pure box-to-box en daar is hij fantastisch in. Kan eventueel lager in een meer defensieve rol en dat heeft hij ook al gedaan maar daar is zijn positionering eigenlijk niet sterk genoeg voor. Als hij het al heeft gedaan was het ook in een dubbele pivot en niet in die 6 rol die United vaak gebruikt.

Wel veel berichten over Beek niet dat ik het erg vind, maar Beek grijpt als hij de kans krijgt niet zijn kans...

Dit vind ik heel moeilijk te geloven. Vooral dat ie dan 3 namen als potentiele targets die alledrie enorm verschillende profielen zijn. Dat schreeuwt niet weten wat je doet, geen gericht plan hebben, geen profiel voor ogen hebben en maar gewoon een middenvelder halen die het goed doet en later zien hoe je hem inpast. Dat is niet het idee dat ik van Rangnick krijg.

Onzin verhaal. Hij gaf juist in persconferentie aan geen voorstander te zijn van een transfer januari, tenzij get een directe versterking zou zijn. Dat zijn deze geen van allen natuurlijk. Daarbij hebben we een verdedigende middenvelder nodig, is phillips nogal een tijdje geblesseerd en heb je niks aan haidara.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren