Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger was bijna gestopt bij Arsenal: ‘Het was een probleem geweest’

Laatste update:

Arséne Wenger was in de zomer van 2014 bijna gestopt als manager van Arsenal. De Fransman vertelt in de Daily Mirror dat hij moeilijk had kunnen blijven wanneer de bekerfinale tegen Hull City verloren was gegaan. The Gunners wonnen dat duel uiteindelijk na verlenging met 3-2.

/

“Als we hadden verloren, weet ik niet wat er was gebeurd. Echt, ik weet het niet. Normaal gesproken repecteer ik mijn contract en blijf ik vechten, maar het was een probleem geweest als we niet hadden gewonnen. Dat was namelijk een enorme teleurstelling voor iedereen geweest. Ik had het in ieder geval moeilijk gevonden, maar gelukkig wonnen we”, aldus Wenger.

“Ik ben toegewijd aan deze club en denk dat ik dat ook wel heb laten zien. Op een dag vertel ik wel eens welke aanbiedingen ik allemaal heb afgeslagen om hier te blijven. Als ik het niet goed genoeg doe, hoop ik dat de club mij dat ook vertelt. Maar je kunt concluderen dat we al heel lang heel constant in de top meedraaien. Zo makkelijk is dat niet, dat is erg moeilijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt langzamer hand tijd om te stoppen monsieur Wenger, het is tijd voor wat nieuws bij Arsenal 20 jaar is mooi geweest hoop dat je dit jaar afscheid neemt met de titel+FA.

20 februari 2016 om 11:29

Als er een nieuwe succesperiode aanbreekt zal ie echt nog niet gaan! En gelijk heeft ie.. Ze zijn dichtbij..

20 februari 2016 om 11:31

Is handig om te stoppen met een hoogtepunt dan een jaar later zonder succes.

20 februari 2016 om 16:09

En dat is exact wat Wenger onderscheidt van al die andere coaches. Wenger zit er niet uit eigen belang, niet voor persoonlijk succes, maar voor de club. Wenger beperkt zichzelf jarenlang in belang van de financiële situatie van de club. Nu mag ook Wenger daar de vruchten van plukken.

20 februari 2016 om 11:31

Wenger heeft heeft in de laatste alinea helemaal gelijk. Het is moeilijk om zo constant in de top mee te draaien. Alhoewel ik een hekel heb aan Arsenal heb hierom wel respect voor ze (Wenger). Kijk maar hoe moeilijk het is... Man utd, Liverpool en zelfs Chelsea zijn de afgelopen jaren buiten de top 4 gevallen. Dus respect!

20 februari 2016 om 11:50

Ik denk dat heel veel mensen vergeten hoe moeilijk dat is. Wenger is het uithangbord van Arsenal en krijgt daardoor alle negatieve dingen op hem afgeschoven. Mensen hebben totaal geen benul wat voor zaken er komen kijken bij het runnen van een grote club als Arsenal. Feit is dat Arsenal gezond is en dat ze in de tussentijd ook al jaren aan de (sub) top van Europa hebben meegedraaid. Het is makkelijk om de vinger te wijzen naar Wenger omdat ze al jaren geen echte grote prijs hebben gepakt, maar hij wordt echt ondergewaardeerd voor de dingen die hij wel heeft bereikt.

20 februari 2016 om 11:51

Waar komt die "hekel" aan Arsenal vandaan eigenlijk? Ik ben oprecht nieuwschierig, dus niet om reacties uit te lokken of iets dergelijks, maar ik vraag het me gewoon af!

20 februari 2016 om 11:52

Vind het zo raar om een hekel te hebben aan een club. Weet vrijwel zeker dat je niet eens een legitieme reden daarvoor kunt noemen.

20 februari 2016 om 12:33

Zijn er legitieme redenen om van een club te houden dan? Supporter ben je om een gevoel dat een club je geeft, niet om legitieme redenen. Zelfde zal voor veel mensen gelden voor clubs waar ze een hekel aan hebben. Je krijgt een bepaald gevoel bij een club en dat staat je niet aan. Simple as that. Voetbal draait niet om legitieme redenen

20 februari 2016 om 12:35

Met name door de arrogantie van de gooners. Niet allemaal leden van VZ hoor. Ook het feit dat ze Chelsea altijd aan vallen dat het zogenaamd een koopclub is . Nouja zo dus. Lastig uit te leggen.

20 februari 2016 om 12:48

Dan heb je een hekel aan de supporters, maar toch niet de club? Ik vind het altijd een beetje vreemd om te lezen als iemand zegt dat ze een hekel hebben aan een instantie.

20 februari 2016 om 12:50

Zoals ik verwachtte heeft hij een hekel aan een groot deel van de supporters van Arsenal (wat ik me de laatste tijd hier op vz heel goed voor kan stellen, ik had hetzelfde met Liverpool supporters paar jaar terug toen ze 2e eindigden). Een hekel aan een club kan ik niet echt begrijpen.

20 februari 2016 om 12:58

Precies FutureBoss! Bedankt voor het goed verwoorden van mijn reactie.

20 februari 2016 om 11:50

Stoppen?? Als alsof de opvolger het beter zal doen...liever wenger nog 10 jaartjes

Maak dat de kat wijs, Wenger. Jij hebt altijd alle kritieken kunnen weerstaan en dat was nu niet anders geweest. Je maakt het jezelf altijd zo ongelooflijk lastig, terwijl als je nu gewoon een topspits haalt de kans bestaat dat je de komende jaren kampioen wordt.

Simpelweg omdat Arsenal de meest stabiele (top)ploeg van Engeland is. Alles staat als een huis en doordat spelers het vertrouwen genieten presteren ze over het algemeen maximaal. Het is gewoon een erg prettig klimaat.

Ik durf te wedden dat we Engeland domineren als alle zwakheden weggepoetst zijn. Maar goed, wie houd ik voor de gek? Daar wachten we al enkele jaren op, en keer op keer wordt er vertrouwen gehouden in net- niet. Zo blijf je dus onder je maximale kunnen presteren als club.

20 februari 2016 om 12:12

Toch gaat het de laatste jaren wel vooruit, ook omdat wenger nu af en toe een grote aankoop doet, een goede spits en extra cv nog deze zomer en er kan iets moois gebeuren

20 februari 2016 om 12:13

Gewoon een topspits haalt

Wie dan?

Topspitsen zijn er maar weinig

20 februari 2016 om 12:19

Lewa, Augero, Higiuan, Suarez, benzema. Voor de rest zal icardi,Bacca, Aubamyang hun ook verder helpen. Genoeg keus (haalbaarheid daargelaten)

20 februari 2016 om 12:36

Zet je nu echt Bacca in dat rijtje? Als Arsenal Bacca haalt moet je de reacties eens zien. Opnieuw een middelmatige spits.

Arsenal gaat alleen vooruit door een echte wereldtop spits te kopen. Giroud zit net onder de wereldtop en Welbeck moet zich nog bewijzen maar heeft de potentie.

Spitsen als Lewa en suarez zijn gewoon nooit vrij voor Arsenal. Cavani is de enige waar je op kan hopen

20 februari 2016 om 12:53

Lol Bacca ook nog, die voegt toch niets toe joh. Al 29 jaar en in Milan willen ze hem niet verkopen voor minder dan 50/60 (?) miljoen. Die leven daar ook in hun eigen wereldje haha.

20 februari 2016 om 13:28

Maurootje is de realiteit verloren door zijn fanatisme. Bacca is een echte subtopper. Niks mis mee want dat is milan tegenwoordig ook. Overigens zie ik Arsenal ook dit jaar de titel niet pakken. Het kan gewoon niet haha, regen valt ook niet omhoog

20 februari 2016 om 13:38

Er was 1 topspits die Arsenal perfect kon ophalen, maar gewoon te gierig was om extra miljoentje of 10 te leggen.
Gonzalo Higuain! Kijk gewoon wat deze man doet in Napoli..
Met Higuain, Ozil, Alexis, Cech enz word je gewoon ruim kampioen in Engeland.

20 februari 2016 om 13:49

Een bacca die met 12 kansen 10 doelpunten maakt, in mijn ogen is dat topspits

20 februari 2016 om 14:00

Bacca is een subtopper die max 30 miljoen waard is op zijn leeftijd. In jouw ogen is hij inderdaad een topspits maar zoals wij wel vaker zien, verlies jij wel eens je grip op de realiteit als het gaat om voetbal. Het klopt inderdaad wel dat hij weinig kansen nodig heeft om af te maken maar een topspits is het niet.

20 februari 2016 om 15:57

Maar denk nou is verder na, moet je nagaan hoeveel hij zou scoren bij bijv real als hij bijna 1 op 1 loopt qua kans/goal. Nu op 15 goals in 19 kansen dat hij kreeg. Eerlijk, wie heeft een betere ratio daarin? Topspits

20 februari 2016 om 16:26

Hij loopt verre van 1 op 1, hij heeft minder kansen nodig om te scoren maar je overdrijft nu met jouw ''statistieken''. Hij heeft 23 kansen nodig gehad om 12 doelpunten te maken, dat is inderdaad weinig maar voor de rest voegt hij weinig toe om echt een topspits te zijn. Voor Milan als subtopper/middenmotor is hij inderdaad een topspits maar voor bij een club als Real zal hij alleen maar op de bank zitten. Hij is een subtopper en zeker niet beter dan Giroud die ook nog eens perfect bij het spel van Arsenal past en dit seizoen al meer doelpunten erin heeft liggen dan Bacca. Dus nee, geen topspits. Gewoon een subtopper.

21 februari 2016 om 07:49

Dat is jou nietige mening natuurlijk, en ik vind bacca een topspits, niet voor niks zit chelsea ook achter hem aan. En aks Giroud het (eindelijk) goed kan doen bij Arsenal, zal bacca het plubliek omver blazen

21 februari 2016 om 12:03

Zit Chelsea achter hem aan? Wie is je bron? De wandelgangen hier op VZ zeker haha, Bacca is geen topspits jongen maar blijf vooral geloven in je eigen fantasie. Giroud doet het momenteel ook beter dan Bacca, Arsenal heeft niets aan een subtopper die niets toevoegt als je al Giroud daar hebt staan. We hebben topspits nodig, niet een subtop spits die het leuk doet bij een subtopper in Italië, jullie mogen hem met alle plezier houden haha

Bijna, bijna was Arsenal van hem af, maar helaas..... komende jaren weer 'net geen landstitel' slikken. Terwijl leister city en zelfs hun rivaal the spurs waarschijnlijk met titel aan de haal zullen.
Maar goed, ooit komt er een einde aan wenger's tijdsperk, hij heeft gelukkig geen eeuwig leven. En dan, dan zal Arsenal weer leven en knokken voor landstitel!

20 februari 2016 om 12:33

Ag hou toch is op. Als Wenger die 8 jaar Arsenal niet bij de hand had genomen, had het nu naar alle waarschijnlijkheid een ploeg in de middemood geweest die zeker nog 5 jaar langer de grootste schulden moest afbetalen. Die man moet een contract voor het leven krijgen. Mooi voetbal, goed financieel beleid, jeugd de kans geven en als enigste engelse club 20 jaar bij de top 4. Plus sinds Wenger investeert zijn er 4 prijzen gehaald. In Wenger I trust!!!

20 februari 2016 om 12:33

Ag hou toch is op. Als Wenger die 8 jaar Arsenal niet bij de hand had genomen, had het nu naar alle waarschijnlijkheid een ploeg in de middemood geweest die zeker nog 5 jaar langer de grootste schulden moest afbetalen. Die man moet een contract voor het leven krijgen. Mooi voetbal, goed financieel beleid, jeugd de kans geven en als enigste engelse club 20 jaar bij de top 4. Plus sinds Wenger investeert zijn er 4 prijzen gehaald. In Wenger I trust!!!

Ga ervan uit dag hij zijn contract niet meer verlengd en dus na volgend seizoen een andere functie gaat vervullen. Denk dat dat ook goed is voor Arsenal. Wenger verdiend een standbeeld, maar houdt Arsenal tegenwoordig meer tegen dan dat Arsenal vooruit gaat.

20 februari 2016 om 13:42

Wie moet Wenger vervangen? Ik wil geen Manu/saf scenario zien..

20 februari 2016 om 18:05

Geen flauw idee wie, maar ik neem aan dat er wel wat leuke kandidaten zijn volgend jaar.

20 februari 2016 om 19:32

Pellegrini, vind ik echt een fantastische manager

Nou omdat er uiteindelijk met heel veel moeite toch werd gewonnen tegen zulk een middelmatig team zoals Hull, was dan de reden om toch te blijven! Die winst op zich was eigenlijk al een blamage omdat het zo moeilijk tot stand kwam, net hetzelfde verhaal in de halve finale voorafgaand, dat was ook een dramatisch slechte wedstrijd !
Dat dit alles dan de reden was om toch aan te blijven is larie, straks gaat wenger nog lyrisch doen over die bekerwinst net terwijl die 2 bekerwinsten tot stand kwamen in even veel gedevalueerde bekertornooien wegens het ontbreken van enige topclub vanaf de fases van de kwartfinales.....
Pure aanstellerij van wenger!

20 februari 2016 om 12:54

Allemachtig, nu is het weer een prijs die niets waard is omdat er geen topclubs meededen tot het einde. Sommige mensen verzinnen van alles om te bagatelliseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren