Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger passeert aankoop van 53 miljoen weer: ‘Welk signaal geeft dat?’

Laatste update:

Alexandre Lacazette was afgelopen zomer met een transfersom van 53 miljoen euro de grote aankoop van Arsenal en de Fransman is het Premier League-seizoen met zes doelpunten voortvarend gestart. De miljoenenaankoop begon eerder tegen Liverpool echter op de bank en moest zondag ook toekijken hoe Alexis Sánchez de voorkeur kreeg tegen Manchester City. Alan Shearer snapt de gedachtegang van Arsène Wenger om Lacazette, die nadat hij er na een klein uur spelen in kwam vrij snel scoorde in de met 3-1 verloren wedstrijd, eruit te laten niet echt.

“Hij liet hem op Anfield uit de basis en nu weer, tegen hun rivaal. Je geeft 53 miljoen uit aan een spits en denkt dan dat hij het verschil zal gaan maken in de grote wedstrijden. Hij heeft zes keer gescoord, meer dan twee keer zo veel als alle andere spelers van Arsenal”, begint de oud-spits op de BBC. “Hij (Wenger, red.) koos nu voor Sánchez, die zichzelf niet wil commiteren aan de club. Wat voor signaal geeft dat aan Lacazette en zijn ploeggenoten?”

“Hij heeft het recht om maandag bij Wenger op de deur te kloppen en te vragen: ‘Mag je me niet ofzo?’”, gaat Shearer verder. De voormalig Engels international krijgt bijval van Ian Wright: “Ik leef met hem mee, hij heeft pas één keer de negentig minuten volgemaakt. Hij moet denken: ‘Wat moet ik doen om een basisplaats te krijgen?’ Zeker als je ziet hoe slecht Sánchez speelde. Hij kan iets maken van een halve kans. Hij speelde maar 22 minuten in de spits en toen kwam Olivier Giroud er weer bij. Het moet enorm frustrerend voor hem zijn.”

Vind jij dat Alexandre Lacazette altijd in de basis moet staan bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, wie neemt Wenger nog serieus? Het bestuur van Arsenal en daar houdt het op. Tevens is dat het grote probleem voor Arsenal. Ze blijven maar vasthouden aan Wenger, terwijl dat toch al jaren niet werkt. Ik hoop voor de Gunners onder ons dat Wenger er dit seizoen mee stopt of ontslagen wordt, want het kan echt niet meer. Een nieuwe trainer kan zorgen voor een frisse wind die ze heel erg nodig hebben. Het moeten lastige tijden zijn voor de Arsenal fans. Zo'n eigenwijze trainer aan het roer zien staan die tactisch gewoon faalt en waar geen verbetering in zit.

Wenger had de eer aan zichzelf moeten houden, maar die eer is men misschien al vergeten? Hij heeft het geweldig gedaan en dat verdient credits, maar de tijd dat hij niks presteert duurt al tijden veel te lang.

6 november 2017 om 10:35

koeral

Ik zeg dit al lang, sinds kort zie je de meerderheid van de Arsenal supporters ook in die richting gaan. Het kan moeilijk anders, de tijden van de excuses van het stadion en ander gelul zijn al langer passe. Deze man blijft ongezien veel kansen krijgen. Mourinho haalde het al aan dat dit zelden gezien is. Ik vond Arsenal een leuke club, maar zolang Wenger er zit zal die club mij een worst wezen, dit mijn persoonlijke mening uiteraard. Je houdt gewoon nooit rekening met deze club in het begin van het seizoen, wat in het verleden anders was.

6 november 2017 om 10:40

Precies Nerazzurri9, dat zeg je goed!

Ik heb Arsenal ook veel gevolgd vroeger en dit doe ik sinds een lange tijd al niet meer. Ik wil niet zeggen dat ik een supporter ben, want dat is niet zo, maar had altijd veel respect voor Arsenal en vond het een leuke club.

Echter heb ik er nu weinig meer mee en vind ik het voetbal gewoon slecht. Ik denk ook, zoals je al aangeeft, dat dit de supporters/volgers niet ten goede komt. Als ik een supporter geweest zou zijn, werd ik gek. Bizar om te zien hoeveel kansen je krijgt terwijl je niks presteert. Als supporter zijnde kun je daar weinig aan doen helaas.

6 november 2017 om 10:52

koeral

Idem dito Koeral. Ik ben ook geen supporter, eerder een soort van sympathie. Ik denk dat we dezelfde mening hebben, zoals velen. Ik begrijp niet dat de supporters niet in opstand komen. Bij andere clubs zou dit echt onaanvaardbaar zijn. Ik durf zelfs een stap verder gaan, voor mij is Wenger gewoon een matige coach. De tijden van het heerlijke spel onder Henry enzo zijn echt wel voorbij. Hij is namelijk niet meer mee met het hedendaagse voetbal

6 november 2017 om 11:10

Wat moeten de supporters doen dan? Denk je dat Kroenke en Gazidis daar ook maar iets om geven? Allemaal leuk en aardig dat je zegt dat Wenger het probleem is, maar waarom benoem je de kern van de problematiek dan niet? De kern van de problematiek is namelijk een eigenaar die niets om de club geeft gekoppeld aan een bestuur wat alleen maar winst wil maken om diezelfde eigenaar tevreden te houden. Wenger is de uiteindelijk de uitvoerder van dit ridicule beleid, dus ze moeten allemaal weg. Daarmee zeg ik overigens niet dat Wenger nog een goede coach is of dat hij nooit tactische fouten maakt, ik zeg alleen dat de problemen veel dieper gaan dan alleen Wenger en dat de supporters er daarom weinig tot niks tegen kunnen doen.

6 november 2017 om 11:33

Ik geef je volledig gelijk Jack, maar het gaat toch nu toch echt om de beslissingen die rondom en op het veld worden gemaakt. Er is 1 iemand verantwoordelijk voor die afschuwelijk formatie en keuzes qua opstellingen, dat is Wenger. Lacazette alweer op de bank in een topwedstrijd. Coq, waar ik overigens groot fan van ben, als cv opstellen en nu krijgt hij alle shit over zich heen. Ik hoeft denk ik niet alles op te noemen wat Wenger nog meer heeft gedaan qua opstellingen en formaties. Begrijp me niet verkeerd, het probleem oa groter, maar er zijn rotbeslissingen die toch echt door Wenger en zijn staf worden gemaakt waar echt helemaal niemand iets van begrijpt.

6 november 2017 om 11:42

Klopt wat je zegt, maar op dit moment is een nieuwe trainer van groot belang. Het tactische gekloot van Wenger is ongelooflijk. Het slaat nergens op. Komt dan nog eens bij dat er totaal geen inzet is, totaal geen idee, totaal geen motivatie. Dit zijn dingen die je aan Wenger kan en moet wijten. Je verliest hierdoor ook Ozil en Sanchez en spelers van dat kaliber aantrekken zit er denk ik niet snel meer in. We zinken als een baksteen, liggen al na een paar wedstrijden uit de titelstrijd.

Het bestuur moet weg/veranderen, maar de kans dat dat snel gaat gebeuren is niet groot. Wenger kan investeren, heeft genoeg geld tot zijn beschikking. Dan mag hij er ook zsm voor zorgen dat mensen als Monreal, Walcott, El Neny etc. vertrekken. Die Arsenal onwaardige spelers moeten eens weg ipv dat ze nog 5 jaar rond blijven lopen en daardoor de komst van nieuwe topspelers tegen gaan.

6 november 2017 om 11:46

Jackieboy10

De supporters kunnen perfect een statement geven. Als ik me niet vergis heeft Arsenal de duurste ticketprijzen van heel de premier league. Leuk voor een club die nooit meedoet voor de prijzen. Het kan allemaal zijn dat het probleem dieper zit, maar Wenger is dan ook akkoord met dat beleid. Hij heeft meermaals aangegeven geen grote bedragen te willen uitgeven. Je hoort hier en daar dat er wel geã¯nvesteerd kan worden, toch? Sanchez en Ozil zijn al voorbeelden. Hij heeft de voorbije 10 jaar wel eens een team gehad dat kon meedoen voor de prijzen. Conclusie is dat hij gefaald heeft. De dag van vandaag zijn zijn tactische blunders niet te overzien, en daar ga je nu Sanchez en Ozil mee verliezen. Ik ben niet op de hoogte van de problemen die jij al supporter aanhaalt maar feit is dat het me Wenger niet zal lukken, klaar en duidelijk. Dat is nu wat er moet gebeuren

6 november 2017 om 12:02

Honderd procent gelijk heb je. Had het niet beter kunnen verwoorden. Wat zal Lacazette spijt hebben van zijn besluit

Hoeveel kansen gaat Wenger nog krijgen, weer een seizoen die Arsenal waarschijnlijk niets gaat leveren. Daarbij gaan ze veel geld verliezen als Ozil en Sanchez transfervrij zouden weggaan. Ozil speelt hier en daar nog goede partijen maar bij Sanchez zie je dat hij zo snel mogelijk weg wil. Ik heb niks tegen Wenger maar er moet een frisse wind bij Arsenal, beginnend bij een nieuwe trainer en 300 miljoen transfergeld.

Wenger is een grote grap tegenwoordig. Hoop voor de Arsenal fans dat ie binnenkort vertrekt.

Wat zijn er veel mensen negatief over Arsenal en Wenger. Gister las ik dat ook overal al. De club maakt gewoon een keuze qua beleid. Ze kunnen (gaan) niet mee met de absurde financiering van de transfers en salaris. Ik vind dat je Arsenal kan vergelijken met Liverpool en dan geeft Liverpool veel meer geld uit. Maar vaak staan ze toch boven Liverpool het einde van het jaar. Altijd Cl behalve dit seizoen. Chelsea, Liverpool en United hebben dat de afgelopen jaren ook gehad.

Ik vind juist dat hem wissel zetten bewijst dat met geld smijten niet altijd het gewenste resultaat geeft. Als ze mee willen doen voor het kampioenschap met aankopen dan moeten ze misschien wel 500 miljoen investeren en 100 miljoen extra salaris per jaar. Dat doen United, City en Chelsea namelijk ook.

6 november 2017 om 10:59

Als je wilt bewijzen dat je met geld smijten niet het gewenste resultaten geeft, moet je hem in eerste instantie niet voor 53 mil kopen. Als je hem koopt moet je hem gebruiken ook. Ik vind dat echt onzin. Ze willen niet bizar veel geld uitgeven en dat is prima. Maar als je het wel doet moet je hem ook laten spelen. Dan betaal je een hoog bedrag voor een speler (enigszins tegen je beleid in) om hem vervolgens niet op te stellen. Beetje tegenstrijdig dit. Voor wat geef je het geld uit dan.

6 november 2017 om 11:00

Het is niet het eerste jaar dat het zo gaat. En dat de concurrentie meer uitgeeft, mee eens, alleen de investeringen die ze doen gebruiken ze niet. Dat is waar dit artikel over gaat en is gewoon niet e begrijpen. En nog eens extra omdat Lacazette wel scored, MIT's hij speelt.

6 november 2017 om 11:00

De keuze die Wenger maakt heeft niets met beleid te maken, ja met wanbeleid, je duurste aankoop niet laten spelen in topwedstrijden. Onbegrijpelijk. Dat Arsenal niet mee gaat in het transfergeweld met andere clubs is niets mis mee, maar als je dan toch een topaankoop doet zorg er dan ook voor dat je hem gebruikt. iemand wissel zetten van 53 miljoen in topwedstrijden dan had je hem niet hoeven kopen.

Dus dan had je de 53 miljoen beter kunnen besparen.

6 november 2017 om 11:12

Jeroen-AMF

Hier nog 1 van de supporters die nog steeds mee is in het beleid van de voorbijgestreefde Wenger. Het heeft niet alleen met beleid te maken. Wenger doet tactische blunders en komt er steeds mee weg. De topspelers die jullie hebben/hadden gaan naar de concurrentie omdat ze bij Arsenal geen prijzen kunnen pakken.

6 november 2017 om 11:34

Of hij volgt het gewoon niet of hij gelooft nog werkelijk in Wenger. Ik kan anders niet verklaren hoe je hier nog verband om kan doen en denken dat het goed komt, man man man.

6 november 2017 om 11:48

Cocoafc

Mee eens kerel, het is echt lachwekkend aan het worden. Ik ben tegen het meteen ontslaan van een coach. Maar is dit geval kom op zeg

6 november 2017 om 11:56

Als je dan een vergelijking maak met Liverpool ga dan geen onzin verkopen. Liverpool heeft weliswaar de laatste vijf seizoenen meer uitgegeven aan transfers (zo'n 500 miljoen) dan Arsenal (ongeveer 350 miljoen). Echter heeft Liverpool ook bijna 400 miljoen transferinkomsten in die vijf seizoenen waar Arsenal niet eens de 150 miljoen haalt. Netto gezien is het dus niet Liverpool, maar Arsenal wat meer geld uitgeeft. Kijk alleen al naar vorig seizoen (16/17). Arsenal netto 107 miljoen uitgegeven, Liverpool 4 miljoen in de plus.

6 november 2017 om 17:31

Lacazette 53 miljoen, Granit Xhaka 45 miljoen en Mustafi 40 miljoen. Wenger bakt er tactisch gewoon niets van. Dat ze niet mee kunnen doen met de markt is gewoon onzin.

Het irriteert gewoon dat je de potentie van deze club ziet maar er geen gebruik van word gemaakt. Zo zonde van een mooie club als Arsenal.

6 november 2017 om 16:47

Inderdaad, als je daar toch een jaar de dienst uit zou kunnen maken zou iedereen wel weten wat hij zou moeten doen toch?

Boom een sterke defensieve middenvelder voor 60 miljoen halen, want geld hebben ze bij Arsenal genoeg alleen willen de eigenaren het liever op hun bankrekening bijschrijven.

Kaf van koren scheiden qua mentaliteit en dan lekker gaan bouwen met jeugd en elk jaar 1 dikke marque signing.

Persoonlijk bonjour ik het liefste Wilshere, Ozil en Sanchez er direct uit, gewoon dan ook direct he

Ik hoop dat Lacazette volledig uitvalt waar alles en iedereen bijstaat van het eerste team. Het is werkelijk afschuwelijk hoe hij wordt behandelend. Ik zou graag willen dat hij Wenger keihard vraagt waarom die rot Sanchez, die helemaal niets geeft om de club, op zijn plek mag beginnen terwijl Laca ondanks alles heel goed is begonnen aan het seizoen en wel voor de lange termijn bij de club is. Ik zou zelfs zover gaan door te zeggen dat er een transferverzoek wordt ingediend als dit niet stopt. We hebben het over 1 van de beste spitsen over de afgelopen jaren, daar gaan we niet zo mee om ten behoeve van een Sanchez die met ze hoofd al ver weg is.

Werkelijk onbegripelijk dat hij Lacazette op de bank te zette. Sowieso moet je met je beste spelers spelen en dat houdt in zowel Lacazette als Sanchez. Sanchez komt prima in zijn kracht als hij rond om Lacazette kan spelen in een vrije rol.
Wenger schuttert dit jaar weer met een geweldig team en hij moet eens een sterke verdedigde middenvelder halen zoals William ofzo.

Natuurlijk hoort Wenger kritiek te krijgen. Zijn opstellingen, zijn wissels, zijn tactische keuzes (of juist niet-tactische keuzes) etc. Het is allemaal gewoon om te huilen. Daarnaast is er totaal geen inzet, hij krijgt de jongens gewoon niet gemotiveerd. Tot slot houdt hij ook nog eens veel en veel te lang vertrouwen in spelers die dit niet meer verdienen, wat natuurlijk tot gevolg heeft dat er geen nieuwe worden aangetrokken. Deze ploeg had al veel en veel verder moeten zijn, maar zakt steeds verder weg. De tijd dat er geen topspelers meer naar Arsenal komen komt denk ik weer schrikbarend dichtbij, zeker nu Ozil en Sanchez zo goed als zeker vertrekken naar nota bene concurrenten.

Dat Lacazette er niet in stond.. Ik begrijp er ook geen klote van. Vorige pot waren Sanchez, Ozil en Lacazette erg goed samen, nu zet je hem weer op de bank? Laat je een Iwobi spelen die al tijden niks presteert. Lacazette hoort er ook in ten koste van Ozil en Sanchez, hij heeft tenminste inzet en die andere 2 zijn dadelijk toch weg.

6 november 2017 om 12:37

Ik heb niet zo een probleem met Iwobi, vind juist dat hij dit jaar weer redelijk in vorm komt. Wat mij wel echt woedend maakt is dat Lacazette ten koste gaat van Ozil of Sanchez, opzouten met die twee! Zoals ik al vaker zei, laat ze gaan en ik begrijp die twee volledig dat ze kiezen voor hun loopbaan, maar laat je als club en trainer aub niet potverdomme aan het lijntje houden. Of je geeft alles, ook als er geen verlenging is, of je rot op en gaat verder. Nu spelen ze zowat alles en doen ze enkel hun best als het ze goed uitkomt.

6 november 2017 om 13:46

Maar Iwobi hoort niet te spelen in zo'n wedstrijden, voegt amper iets toe.

Het is gewoon allemaal onzin. Ik kan Wenger gewoon niet meer begrijpen, het is ongelooflijk.

6 november 2017 om 15:19

Vind ik ook niet hoor, maar het is iig een speler voor de lange termijn en 1 die niet loopt te geilen op de tegenstanders. Ik wil gasten die niet bij ons willen zijn gewoon niet op het veld zien, ookal heet je Christiano Messi.

6 november 2017 om 17:03

Daar heb je wel helemaal gelijk in.

6 november 2017 om 16:51

Iwobi verdedigd tenminste en blijft geconcentreerd.

Heb je het jeugd effect gezien van Everton zondag? Dat moet je bij Arsenal doen als spelers als Ramsey, Ozil en Sanchez verzaken. Lekker laten voetballen dat talent en die rennen de longen uit hun lijf voor je.

Zondag was prachtig tegen watford met Kenny, Davies en later Lookman en Lewin erin. Vol gas voetbal er tegen aan en het tegenovergestelde van het inspiratieloze voetbal van de weken ervoor. Dat is dus ook mogelijk bij Arsenal naar mijn mening.

6 november 2017 om 17:05

Dat klopt.

Kun je best een keer doen, maar niet in dit soort wedstrijden. Maar ik snap jouw insteek wel. Moet wel zeggen dat Ramsey vaak genoeg meters maakt, maar er zit nog steeds geen balans in zijn spel. Het ergste is dat Wenger er al die jaren geen klote aan doet blijkbaar. Zooitje ongeregeld is het.

6 november 2017 om 17:22

Maar die meters maakt hij puur uit eigenbelang, totaal niet voor het team. En dan die zogenaamde verontwaardiging als hij een kans mist, om te kotsen. Ook hij mag van mij vertrekken, want hij voelt zich te groot om gewoon simpel te spelen. Keer op keer de grote technicus willen uithangen, maar hij verpest zowat alles.

Van Lyon naar Arsenal is qua talent en spelopvatting nauwelijks een vooruitgang te noemen. Lyon speelt veel leuker en technischer voetbal.

Wat mankeert Wenger toch zou je denken. Waarom blijf je dingen doen die gewoon helemaal niets meer opbrengen. Je roept het gewoon op jezelf af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren