Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger bevestigt contractverlenging van aanvaller: 'Het is rond'

Laatste update:

Olivier Giroud heeft te maken gehad met de nodige kritiek, maar Arsène Wenger behoudt het vertrouwen in zijn landgenoot. Er waren al een tijdje geruchten over een nieuw contract voor de spits en dinsdagmiddag heeft Wenger bevestigd dat er een akkoord is bereikt met Giroud over een verlenging van de samenwerking. De handtekeningen zullen snel gezet worden.

/

De 28-jarige Giroud gaat volgens de Engelse media tot medio 2018 bijtekenen. "Het is rond. We zullen het snel officieel maken", zei Wenger, die voorlopig echter nog geen beroep kan doen op Giroud: de aanvaller liep eind augustus een enkel- en scheenbeenblessure op tegen Everton en staat nog tot eind december, begin januari buitenspel.

Giroud kwam in de zomer van 2012 over van Montpellier en speelde tot dusver 72 competitiewedstrijden voor Arsenal, waarin hij 28 keer wist te scoren. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot de zomer van 2017 door, maar daar komt binnenkort dus een jaar bij. Giroud krijgt ook een salarisverhoging.

Olivier Giroud is een goede spits voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima back-up om erbij te houden.

30 september 2014 om 14:39

Vindt nog steeds dat Arsenal een nieuwe spits moet halen, iemand van top niveau. Welbeck en Giroud zijn leuk als tweede spits, maar zijn geen spelers die wedstrijden kunnen beslissen. Ik zou gewoon voor Cavani gaan en dan Giroud laten vertrekken.

30 september 2014 om 14:50

Hou jezelf niet voor de gek.

30 september 2014 om 14:58

Als back-up kan hij zeker wel, als basisspeler niet.

30 september 2014 om 15:18

Ja maar je weet toch dat hij niet als back-up gaat dienen.. Hij blijft gewoon eerste spits.. Tenzij Welbeck de nieuwe Henry wordt maar dat gaat niet gebeuren.

30 september 2014 om 15:22

Welbeck is nu al beter dan Giroud, veel geschikter ook. Tegen de wat fysiekere ploegen kan je met beide spelen.

30 september 2014 om 14:59

Tuurlijk, van Smith, Wright, Bergkamp, Henry en Van Persie naar Giroud, echt geweldig. Oh wacht.

30 september 2014 om 15:10

Lol beter kon je het niet verwoorden

30 september 2014 om 16:25

Wel jammer dat je Van Persie in de rijtje zet want hij hoort er niet bij. Hij is/was nog lang niet zo goed als die andere namen. Van Persie was een goede spits maar daar blijft het ook bij. Hij was goed. Niet wereldtop zoals die anderen in hun prime. Van Persie begint nu al af te slappen; en dat al sinds 2 jaar.

30 september 2014 om 15:20

Welbeck is onze 1e sptts, en daar heb ik alle vertrouwen in. Giroud is een prima stormram.

Blijft een fenomenale opvolger van Henry!

Wat word hij toch gemist. Had ons absoluut 4 punten meer kunnen geven.
Oli we missen je!

30 september 2014 om 14:59

Kidding me?

30 september 2014 om 15:13

Nope

Als je bij Arsenal niemand voor zn kop hebt geschoten wordt je contract al verlengd, ajb zeg. Er is totaal geen sprake van druk om te presteren, je kan doen wat je wil, je contract wordt toch verlengd en je blijft basisspeler..

30 september 2014 om 15:05

Ik ben alles behalve fan van giroud maar 16 goals vorig seizoen plus een aantal assists noem ik niet bepaald niets. Daarbij komt hebben we nog geen betere spits, en liggen de topspitsen ook njet voor het oprapen. Als je die topspits hebt kan je hem nog heus wel slijten er zijn denk ik wel genkeg clubs in Frankrijk of Italië die interesse hebben...

30 september 2014 om 15:17

Hij komt gewoon duidelijk klasse tekort in de topwedstrijden. Hoog tempo en hij kan het totaal niet meer bijbenen. Te traag in alle betekenissen van het woord. Met Giroud als spits ga je niet tot grote hoogten komen, klaar.

Dit is een teken dat er gewoon geen topspits gaat komen. Dan maar hopen dat de verdediging en verdedigend middenveld positie versterkt worden.

30 september 2014 om 15:51

Kom dan eens met namen welke topspits zou hij kopen want ik zie geen topspitsen die haalbaar zijn...
Akpom heeft de meeste potentie en die zie ik liever over een jaar of twee dan een Cavani of martinez die heel duur en over een paar jaar dertigers zijn...

Voetballend een sterke spits helaas te weinig killersinstinct. Als hij tweede spits word is hij meer dan goed genoeg.

30 september 2014 om 14:48

Hoezo geen killer? Dat was hij wel bij Montepeiller.

Trouwens waarom wouden jullie dan Big Benz, hij is ook een heerlijk voetballer maar geen killer.

Giroud zou 3e spits moeten zijn die je gebruikt in league cup duels en als het al 4-0 staat.
Het is zo'n technisch onbenul, tegen Besiktas kon hij ook geen bal normaal aannemen.

Hier begrijp ik niets van. Of je gebruikt hem alleen als stand-in. Ik vind hem totaal niet het niveau voor Arsenal hebben. Deze jongen past niet bij een club die titel-aspiraties heeft in de PL.

Arsenal moet eens serieus gaan nadenken wat het wil. Wil het bij de top horen of vinden ze het huidige niveau wel goed genoeg? Want als dat laatste zo is hoef je niets te doen, als het eerste het geval is moet er nog eens flink de bezem door de selectie gehaald worden. Als je eens kijkt naar wat er bij de andere teams en wat er bij Arsenal in de spits staat dan is dat een enorm verschil. En ook spelers als Arteta, Diaby, Flamini, Coquelin, Sanogo en Podolski horen gewoon niet bij Arsenal. Een Arteta kan nog wel als bankzitter, maar niet als basisspeler. En eigenlijk komt ook Monreal tekort.

Qua keepers zit het goed, de RB is goed genoeg bezet met Debuchy, Chambers en Bellerin. De CB is te dun bezet met enkel Kos en Per, Hayden komt nog tekort en Chambers is wel goed maar ook nog niet het niveau. De LB is an sich redelijk, alhoewel ik Monreal niet alles vind.
De DM is in principe niet bezet, Arteta is geen DM, Flamini komt tekort en Diaby is gewoon nooit fit. De CM is goed genoeg bezet met Wilshere en Ramsey. De RW is goed genoeg met Sanchez en Walcott, de AM is fatsoenlijk bezet met Ozil en Rosicky, de LW kan beter maar is in principe ook wel redelijk bezet met Campbell, Cazorla en The Ox. Giroud en Welbeck zou ik zeker wel houden, maar een echte topspits is toch wel een must.

Vieira heeft gelijk: Wenger's grote kracht is nu ook zijn grootste zwakheid: Hij blijft spelers vertrouwen geven. Aan de ene kant is dat goed, zo heeft hij bijvoorbeeld een Van Persie op zijn huidige niveau gekregen, maar aan de andere kant blijft hij maar vertrouwen op Diaby, dit nooit fit gaat worden.

30 september 2014 om 15:01

Diaby zijn contract loop volgende zomer af volgens mij, en ik kan me niet voorstellen dat dat verlengd wordt. Flamini en Arteta zijn ook al op leeftijd dus hopelijk ziet Wenger eindelijk eens het licht en koopt hij een Cdm, Coquelin gaat ons ook echt niet kampioen maken,

30 september 2014 om 15:11

Arteta, Flamini, Coquelin en Diaby hebben een contract wat afloopt, en ik dacht dat ook het contract van Rosicky afloopt in 2015, maar dat kan ook 2016 zijn. In ieder geval hoop ik dat Arsenal ze alle 4 laat gaan, ze voegen niet echt iets toe. Maar het zal niet zo zijn dat Arsenal ze alle 4 tegelijk zal laten gaan denk ik, omdat ze in principe allemaal op dezelfde positie spelen.

Om eerlijk te zijn verbaasde het me dat Coquelin niet verkocht is afgelopen zomer.

Er zijn nog meer spelers die er de komende tijd uit mogen, denk aan spelers als Afobe, Ryo, Galindo, Damian Martinez, Wellington Silva, Ajayi en Macey mogen ook weg door hun leeftijd, ze zijn nu of volgend seizoen 21 en moeten dus ingeschreven worden, en ze zijn daar gewoon niet goed genoeg voor.

30 september 2014 om 15:19

Diaby zou ik houden, mits hij fit blijft dit seizoen. Ligt ie er alweer uit dadelijk, dan moet je er ook gewoon van af. Hopelijk blijft die fit, want hij is een verademing t.o.v. Arteta en Flamini die beide veel te zwak zijn.

30 september 2014 om 15:20

En als koeien konden vliegen zou ik altijd met een paraplu lopen. Diaby word niet fit, dat is gewoon een sprookje. Als hij fit is is hij een toevoeging, maar hij is gewoon nooit fit.

30 september 2014 om 16:14

Een beetje meer respect voor Rosicky zou wel toepasselijk zijn. De man gaf altijd alles en ondanks dat hij voorgaande seizoen, ook als hij fit was, niet altijd speelde speelde hij altijd goed. Dat het dit seizoen wat minder is, betekent niet dat hij geen waarde heeft. Denk aan het debuut van Gnabry en wat Rosicky toen deed.

30 september 2014 om 16:20

Waar zeg ik iets mis over Rosicky? Rosicky is op leeftijd en gaat gewoon geen 5 jaar meer mee. Zo simpel is dat. Dus daarvoor moet je op het gemak gaan kijken hoe je hem gaat vervangen.

30 september 2014 om 15:21

Arteta kan echt niet meer, zijn benen zijn helemaal op man. Die gaat nooit meer op niveau komen. Flamini is ook echt een lachertje. Wenger vandaag nog trots in de pers over het gratis halen van zo'n ervaren speler Koop je weinig voor bij die fout tegen Lamela, is dat ervaring?

Op dit moment zijn eigenlijk nog heel veel posities te slap bezet. Van het huidige basisteam, als iedereen fit is, zijn denk ik Koscielny, Ramsey, Cazorla, Özil en Sanchez van het niveau dat je moet nastreven. Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Giroud zijn niet van het gewenste niveau.

De selectie is ook aan het verouderen trouwens. Als ik kijk, Giroud, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Flamini, Arteta, Cazorla: allemaal spelers waar Wenger nog heel erg op bouwt die 28 of ouder zijn.

30 september 2014 om 15:48

Arguably. Gibbs is denk ik wel goed genoeg, Mertesacker is inderdaad te traag, Szczesny is goed genoeg, Arteta is een grote grap.

Wat er echt nodig is: Een breker voor de basis en een voor de breedte, twee Cb's, een basis en een bankzitter, een LW denk ik ook wel, een spits.

Leeftijd moet niet alles zeggen, bij Chelsea heb je ook een redelijk deel van de selectie die al 28 of ouder zijn, als je goed genoeg bent maakt leeftijd niet uit. Of wil je zeggen dat Pirlo te oud is?

Wat wel zo is is dat Arsenal op zoek moet naar opvolgers voor Rosicky, Arteta en Flamini, en eigenlijk ook voor Mertesacker en Debuchy (al hebben we natuurlijk Bellerin al in huis, en in de jeugd zitten nu wel echt een paar parels).

30 september 2014 om 15:51

Szczesny is goed genoeg, Gibbs ook en Giroud ook. Niet als eerste spits, maar als back-up en tegen kleinere ploegen zeker. Enorm belangrijk in de combinatie en daar is hij ook goed, alleen jammer dat 't geen killer is.

30 september 2014 om 15:52

Ik zie niet helemaal hoe het qua keepers goed zit.. Arsenal zit al jaren te kloten met keepers. Elke keer weigeren ze een goede keeper te halen en geven ze een "talent" het vertrouwen.. Deze keeper vindt ik niet van het niveau wat Arsenal na moet streven..

Net zoals (wat jij ook zeer terecht aangeeft) Arsenal al jaren geen goede verdedigende middenvelder heeft. Te vaak verliest Arsenal wedstrijden op basis van strijd... Een goede verdedigende middenvelder doet wonderen.

Ik blijf er trouwens ook bij dat Arsenal te vaak blessure gevoelige jongetjes aantrekt (die vaak technisch sterk en qua positiespel ook sterk zijn) en te weinig echte mannen in het elftal hebben. Verder zijn ze in de breedte op bepaalde plekken kwetsbaar. Maar goed.. Dit probleem heeft Arsenal al jaren.. Wenger houdt vast aan zijn beleid (wat niet gek is... met dit beleid heeft hij de club opgebouwd).

30 september 2014 om 16:19

Szczesny en Ospina is gewoon een goede bezetting. In de PL heeft enkel Chelsea een sterkere bezetting, maar to be honest: Er is geen team in de wereld wat een sterkere bezetting van de keeperspositie heeft. Want Cech en Courtois zijn allebei top 5 van de wereld.
Szczesny pakt punten voor Arsenal, dus hij doet het goed. Zo simpel is het.

En een Ramsey was geen blessuregevoelig type, en ook Diaby was dat niet, totdat ze allebei hun been braken. We missen wel een Vieira, maar to be honest: zulke spelers zijn er gewoon niet meer. Er is geen nieuwe Keane en er is geen nieuwe Vieira.

1 oktober 2014 om 10:55

Nou ja misschien hebben wij hier een verschil van interpretatie. Ik vind de Gea beter.. Lloris is beter. Zelfs Mignolet (alhoewel je daar over discussie kan hebben) vind ik beter dan de keeper van Arsenal. Die jongen straalt al jaren net niet uit (maar dat is mijn mening... niet de zaligmakende waarheid).

En goede fysiek sterke middenvelders zijn er te vinden. Viera was voordat hij bij Arsenal kwam ook niet zo groots. Later groeide hij uit tot één van de beste verdedigende middenvelders. Fysieke kracht kan je op scouten. Net zoals (wat Arsenal nu doet) je ook kan scouten op technische lichtgewichten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren