Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weken van de waarheid voor Van der Hoorn: ‘Ik weet wat ik moet doen’

Laatste update:

De weken van de waarheid lijken te zijn aangebroken voor Mike van der Hoorn. De 22-jarige verdediger is na het vertrek van Stefano Denswil en de blessure van Joël Veltman verzekerd van een basisplaats en speelde vrijdagavond tegen FC Groningen (2-0 winst) al een prima wedstrijd.

/

De ex-speler van FC Utrecht erkent in gesprek met Ajax TV dat het steeds beter gaat bij Ajax: “Ik begon wel lekker, denk ik. Ik had een paar acties waarbij ik een man uitkapte. Dat gaf vertrouwen en voor de rest ben ik niet echt in de problemen gekomen tegen Groningen”, aldus Van der Hoorn.

De stopper kwam vorig seizoen tot slechts drie wedstrijden in de Eredivisie en maakte zijn minuten vooral bij de beloften. Van der Hoorn stelt dat hij vooral aan ‘het voetballende’ moest werken: “Dat is hier heel belangrijk en daardoor vergat ik mijn verdedigende taken soms weleens. Nu weet ik beter wat ik moet doen.”

Denk jij dat Mike van der Hoorn zijn basisplaats dit seizoen behoudt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu weten we het wel Mike (envoetbalzone)

Voor de nieuwe bezoekers van voetbalzone... dit is ongeveer de 50e keer sinds de start van het seizoen dat we een dergelijk citaat zien van Mike van der Hoorn!

En ja, hij was vrijdag inderdaad best aardig.. Nu een keer een wedstrijd of 10!

19 januari 2015 om 19:22

Tja, FDB is vrij conservatief dus Veltman keert hoe dan ook toch wel terug. Maar Veltman heeft ook nog niet tien wedstrijden achter elkaar sterk gespeeld vind ik

19 januari 2015 om 19:55

Hansje

Daar ben ik ook bang voor, ik hoop dat Mike nu ook het vertrouwen krijgt dat Veltman al vanaf het begin eindeloos had.

19 januari 2015 om 21:40

Conservatief is Frank idd. Ik denk zelfs dat die autistisch is. Eerst kon die maar geen afscheid nemen van Kolbeinn. Aan het begin van het seizoen deed Mike het ook goed, maar Veltman werd er na z'n blessure zonder pardon er weer ingegooid. En ook al vind ik Schöne een held maar op de flanken horen Kishna en El Ghazi. Maarja Fischer bijna weer fit dus die zou er ook wel weer zonder pardon in gegooid worden.... Ik vind Frank nog steeds een held hoor, maar als een andere coach dit was zonder die 4 kampioenschappen te hadden gehaald was Frank of die andere coach mijn krediet allang kwijtgeraakt.

19 januari 2015 om 23:37

Ik denk ook dat Frank erg autistisch is, Frank kan niet tegen onverwachte veranderingen: hij wil continu kampioen worden.
En dat doe je ook uiteraard met de beste spelers. Heel mooi dat iedereen hier van der Hoorn na een goede wedstrijd de hemel in prijst en Veltman na een paar mindere wedstrijden de schlemiel van het elftal is, maar in potentie is Veltman een van de beste verdedigers van Nederland en ik denk dat die autist van een Frank dat beter snapt dan jij.

20 januari 2015 om 06:31

Ik weet niet waarom FDB autist zou zijn. Maar ook Fischer heeft hij veel te lang laten door modderen vorig jaar en tegen zich zelf laten vechten. Zie het gevolg. Hetzelfde met Vermeer en Cillisen.
Of Van der Hoorn er komt, weet ik ook niet. Maar Veltman gaat zeker geen grote verdediger worden zoals al eerder uitgelegd

19 januari 2015 om 19:38

Die 3x dat ie de bal pardoes bij Groningen inleverde is ie alweer vergeten.

20 januari 2015 om 11:59

Lees het dan niet

Ik hoop en vind echt dat hij zijn basisplaats moet behouden. Hij is sinds hij bij ajax is altijd op en top proffesional geweest, heb hem bijna nooit horen klagen en is altijd voor zijn kans blijven vechten. Op de langere termijn denk ik echt dat hij Veltman uit de basis kan houden, en dan ook vanwege Mike's lengte...

19 januari 2015 om 20:50

Reden tot klagen had hij dan ook nie echt. Is gewoon een matige verdediger met de juiste maten. Lengte en postuur heeft ie wel.

Veel vertrouwen in mike.
Hij kan kazim wel in de lucht kloppen.
Jalalalalalalala mikey vd hoorn vd hoorn mikey vd hoorn

Dit is veel meer een verdediger dan veltman. Veltman straalt niks uit en van deze kerel (wat veltman niet is) wordt je bang.

Als de ajaxverdedigers een beetje slim zijn gaan ze kazim irriteren. Beetje provoceren en gemene tikjes aan hem uitdelen.
Volgens mij is hij wel iemand die gauw zijn verstand verliest en meer vanuit zijn emotie handelt. Dan heb je nog boulahrouz die hetzelfde heeft. Die kunnen zomaar tegen een rode kaart aanlopen als je ze flink irriteert.

19 januari 2015 om 19:55

Dat soort trucjes kunnen ervaren verdedigers wel uithalen , maar onervaren spelers moeten zich volledig concentreren op hun taken. Anders zijn zij het die met rood van het veld gaan.

19 januari 2015 om 22:04

Dat provoceren moet subtiel gebeuren. Zie je Mike subtiel zijn? Ik denk eerder dat hij het probeert door van achteren Kazim te tackelen met gestrekt been..

Klassieker kan echt alle kanten op gaan, als Kazim eindelijk eens door krijgt dat die bal in het netje moet in plaats van ergens rondom kan Feyenoord winnen, maar als Ajax lekker in hun spel komt kan het na 2 kansen al klaar zijn. Heb er in ieder geval zin in! Mike vind ik een betere verdediger dan Veltman (op dit moment) maar veel zwakker aan de bal, wat bijna een vereiste is bij Ajax. Dus hopelijk ontregelt dat een beetje de opbouw.

19 januari 2015 om 22:48

@thegamer01 daar was Poulsen perfect voor geweest

Ondanks dat ik sinds zijn aankoop enorm kritisch op hem was. Je hebt niet voor niks verwachtingen van een speler waar 4 miljoen voor betaald is. Toch ben ik van mening dat hij de laatste tijd toch flink verbeterd is en dat we hem zeker niet moeten afschrijven. Zijn 3 basisplaatsten tegen groningen, vitesse en az speelde hij erg degelijk. Daarnaast is hij kopsterk, hard en een extra gevaar tijdens het nemen van corners. Nu aan mike zelf om Veltman het zo lastig mogelijk te maken om terug te keren in de basis elf.

19 januari 2015 om 19:51

Mwa je hebt wel gelijk, maar hij is niet kop sterk, daar heb ik de laatste tijd een beetje op gelet bij hem, wel erg vreemd gezien zijn, ook opvallend is dat Serero juist veel kop duels wint.

Lekker veel vertrouwen in vd Hoorn....
Jammer dat Antonia niet scoorde de eerste helft, want dan was het waarschijnlijk de amateur geweest die zijn tegenstander zo maar laat weglopen....
Het opportunisme in het voetbal.....

Ik hoop echt dat hij het goed blijft doen en zich in de basis speelt.
Ik vind Veltman enorm zwak dit seizoen en met een goede Van de Hoorn zullen ze elkaar scherp houden. Verder speelt hij gewoon goed en lijkt hij nu ook vertrouwen in z'n spel te vinden wat hij tot even geleden echt miste. Van De Hoorn moet nu tegen Feyenoord echt van zich af bijten en goed spelen. Ik zag hem ook een paar keer coachen tegen Groningen wat goed is want dat zie ik Veltman nauwelijks ooit doen. Goed dat hij nu zijn kans krijgt, nu hopen dat hij hem pakt en z'n geld waar maakt.

Slechter dan Veltman is bijna niet mogelijk. Nog steeds een schande dat hij in het WK meegemaakt heeft.

Hij is die weken van de waarheid in ieder geval geweldig begonnen! Eerst zijn aanvallende bijdrage vlak voor de winterstop en daarna verdedigend goed tegen zowel Schalke als Groningen. In de zomer dacht ik nog dat het een miskoop was, maar gezien de laatste 3 wedstrijden kan hij zeker belangrijk worden. Hij heeft aantoonbaar stappen gemaakt, is groot, sterk en kan enorm goed koppen. Dat laatste kunnen we zeker in de Cl/el gebruiken. Voetballend is hij ook een stuk beter geworden dan vorig jaar. Ik heb vertrouwen.

Nee, tuurlijk niet. Wanneer Veltman terug is gaat van der Hoorn weer naar de bank.

Als hij nu niet een basisplek weet te bemachtigen na alle wedstrijden die gaan komen dan kan hij beter vertrekken. Incl Veltman want die bakt er ook weinig van.

Dat wordt billen knijpen voor mijn cluppie. Van der Hoorn is niet Ajax waardig dus ik hoop op een wonder. Echt balen dat we Veltman een tijd kwijt zijn. Nu moeten we het doen met die pannekoek. Hopelijk krijg ik ongelijk maar ik denk echt dat Ajax in de problemen gaat komen met van der Hoorn. Ik snap de technische staf ook niet dat ze niet gaan zoeken naar een waardige opvolger voor Veltman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren