Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedstrijdselectie Oranje verraadt welk tweetal naast Wijnaldum op tribune zit

Laatste update:

De wedstrijdselectie van Oranje heeft uitgewezen dat twee spelers sowieso niet in actie komen tegen Letland. Naast de geschorste Georginio Wijnaldum zitten ook Joël Drommel en Nathan Aké vrijdagavond op de tribune. Dat betekent dat debutanten Noa Lang en Mark Flekken wel bij de selectie zitten. Of zij ook speelminuten maken moet nog blijken. Daar wilde Louis van Gaal tijdens de afsluitende persconferentie niets over kwijt.

Van Wijnaldum was al langer bekend dat hij niet in actie kon komen tegen de Letten. De middenvelder van Paris Saint-Germain kreeg tijdens de laatste interland tegen Turkije (6-1 winst) een gele kaart en is geschorst. De kans is groot dat Guus Til hem vervangt. Daarnaast houdt Van Gaal dus Aké en Drommel buiten de selectie. Voor de doelman van PSV betekent het dat zijn debuut voorlopig wordt uitgesteld. Drommel maakte in november vorig jaar zijn debuut bij de selectie van het Nederlands elftal, maar kwam nog niet in actie.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Louis van Gaal wijzigt twee posities

Bondscoach Louis van Gaal voert waarschijnlijk twee wijzigingen door in zijn elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland.Lees artikel

Van Gaal zal qua opstelling en speelwijze niet veel afwijken van zijn keuzes tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. De bondscoach liet donderdag bijvoorbeeld doorschemeren niet met een lange spits te starten en dat betekent dus geen Luuk de Jong of Wout Weghorst in de basis. Hij zal dan ook willen voortborduren op het groeiende vertrouwen in het door de spelers zo gewilde 4-3-3-systeem. “Het zal zo zijn dat wij aanvallen en Letland verdedigt. Of ik moet verrast worden.”

Vind jij het terecht dat Joël Drommel en Nathan Aké op de tribune zitten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Op zich een logische keuze. Drommel heeft toch problemen met druk en dat zie je bij PSV duidelijk. Ik was er eigenlijk al bang voor, want bij FC Twente had hij dezelfde problemen als het mentaal lastig werd. Nu denk ik wel dat hij daar overheen groeit, maar tot die tijd is hij geen (serieuze) bedreiging in Oranje. Ake is in principe kwalitatief wel goed genoeg, maar de concurrentie op zijn positie is moordend en hij speelt simpelweg te weinig.

8 oktober 2021 om 16:42

Drommel heeft 1 grote blunder gemaakt, verder vind ik dat hij het gewoon goed doet. Beter dan ik verwacht had, eigenlijk. Komt op mij ook absoluut niet onzeker over (en na jarenlang Zoet en Isaksson weten we in Eindhoven heel goed hoe een onzekere keeper er uitziet).

8 oktober 2021 om 17:06

Cabimessence. Sparta thuis heeft die toch ook gewoon een fout? Gelukkig wordt die achteraf afgekeurd, maar heel zeker was het niet. Drommel is gewoon een type Velthuizen. Ziet er allemaal heel spectaculair uit, maar over de gehele linie pakt die geen punten voor je. Want zijn goede momenten wisselt hij af met slechte. Hoop toch echt dat Bijlow fit blijft en cillessen zijn niveau gaat vasthouden.

8 oktober 2021 om 17:21

Cillessen heeft sinds zijn rentree letterlijk 2 wedstrijden gekeept. Ik vraag me af in hoeverre je het dan kan hebben over het vasthouden van zijn vorm.

8 oktober 2021 om 17:25

Ja verkeerde woordkeuze. Dat die gewoon een tijdje fit blijft en blijft keepen. Samen met Bijlow toch onze 2 beste keepers.

8 oktober 2021 om 16:42

Drommel heeft dat probleem al jaren. Echter had ik wel idee dat hij bij Twente gewoon op zijn gemak zat en gewoon top keepte.
Weinig foutjes en gewoon steady was.
NU bij PSV zie je weer dingen terug die hij in het begin bij Twente ook fout deed. Kleine dure foutjes.

8 oktober 2021 om 16:46

Elke keeper bij een topclub krijg ineens te maken met het feit dat je weinig te doen krijgt en je je op spaarzame momenten dus moet onderscheiden. Drommel doet dat nu soms wel, maar soms ook niet. Je ziet ook het verschil tussen Pasveer bij Vitesse of bij PSV en Ajax. Als ie ineens minder te doen krijgt, lijkt ie ook een stuk minder dan ie bij Vitesse leek. Drommel moet zeker nog constanter worden, wil hij volwaardig international worden. Heb bij Drommel trouwens niet het gevoel dat het een mentaal dingetje is.

Laat Flekken maar keepen, dan kunnen we daar gelijk een streep doorheen zetten en Cilessen weer uitnodigen!!

8 oktober 2021 om 16:41

In een wedstrijd als deze is een keeper niet belangrijk. Krijgt toch niks te doen. Je kunt beter zonder keeper gaan spelen.

8 oktober 2021 om 16:44

Tegen Gibraltar geef ik je gelijk, maar tegen Letland,kan het zomaar lang 0-0 blijven.

8 oktober 2021 om 18:09

Als het lang 0-0 blijft, hadden we net zo goed geen spitsen kunnen opstellen. Kom op zeg, Letland. Daar wint het jeugdelftal TOP Oss nog van

8 oktober 2021 om 16:45

Waarom?. Bijlow doet het toch ook goed, dus ik zie geen reden om die te wisselen.

8 oktober 2021 om 16:46

Als je 4 keepers oproept (zoals nu) kunnen Cillessen en Flekken er mijns inziens prima beide bij zitten, samen met Krul en eerste doelman Bijlow.

8 oktober 2021 om 17:04

Krul keept bij Norwich in ieder geval een stuk beter dan wanneer hij voor het Nederlands Elftal mag keepen. Heeft mij buiten die penaltyserie in 2014 verder niet kunnen overtuigen in andere duels voor Oranje.

8 oktober 2021 om 17:24

Dat denk ik niet! Flekken is zeer zeker beter dan die prutser. Het is niet voor niks dat die niet meer zal worden opgeroepen.

Ben wel blij dat Wijnaldum is een keer geschorst is, prima voetballer in de rol die hij bij Liverpool had maar als nummer 10 zijn z'n goede wedstrijden op 1 hand te tellen ondanks zijn statistieken.

8 oktober 2021 om 17:22

Ben ik niet met je eens, maar goed. De vervangers van Wijnaldum op 10 zijn Til of Klaassen. Die zijn absoluut niet beter dan Wijnaldum.

8 oktober 2021 om 17:31

Zeker niet beter in potentie maar als het zorgt voor wat meer concurrentie in de selectie dan kan ook Wijnaldum weer een hoger niveau halen hopelijk.

8 oktober 2021 om 17:38

Dat moet het uitwijzen, ik ben ook niet zo fan van Wijnaldum en zeker niet op de 10. Zie daar toch meer een voetballende speler staan en niet een lopende speler maar goed rechtsbuiten heeft Nederland niet veel. Maar je hebt gelijk dat Klaassen, Til of Wijnaldum niet veel uitmaakt en dan zal je moeten selecteren op vorm van het moment. Dan zal Til spelen vanavond gok ik.

8 oktober 2021 om 19:17

Til en Klaassen is niks minder op 10. En Berghuis zou zelfs nog beter zijn.
Je meent toch niet wat je zegt? Wijnaldum op 10 is toch bijna altijd niet om aan te gluren! Waarom denk je dat hij nooit op 10 speelt bij zn clubs? Omdat hij geen 10 is?
Ik vind hem ook nog eens vaak onzichtbaar, heeft geen steekbal in huis, technisch beperkt naar mijn mening. Ik zeg niet dat Til of Klaassen de perfecte 10 zijn, maar zullen nooit veel minder zijn dan Wijnaldum.
Bovendien totaal geen leider (omdat hij reserve aamvoerder is). Hij is geen prater, geen coacher, neemt het ploeg niet mee op sleeptouw.

8 oktober 2021 om 17:50

Wat een kletskoek... vind Wijnaldum idd beter op een controlerende, dynamische positie... ik vind hem een topper en een persoonlijkheid.

We moeten echt hopen dat Bijlow heel snel nog meer stappen maakt. Flekken is niet echt van het niveau oranje maar kan prima als derde doelman en Drommel is simpelweg niveau middenmoot eredivisie. Bijlow kan echt een hele grote keeper worden, maar dan is het essentieel dat hij fit blijft en wekelijks beter wordt en punten blijft pakken voor Feyenoord. Geen foutjes toegestaan.

8 oktober 2021 om 18:04

Als Bijlow de komende 10 jaren op het niveau blijft keepen dat hij nu doet maar dan zonder blessures dan zou ik daarvoor tekenen. Geen wereldklasse maar gewoon nu al compleet genoeg om serieus mee te doen met de toplanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren