Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Website van Malmö FF bezwijkt na koppeling aan Ibrahimovic

Laatste update:

Malmö FF heeft geweten dat het donderdag een bijzondere loting meemaakte voor de Champions League. De Zweedse kampioen werd gekoppeld aan Paris Saint-Germain, Real Madrid en Shakhtar Donetsk en zal zichzelf in de groep des doods wanen. Het meest bijzondere aspect van de loting was toch wel dat Malmö FF straks Zlatan Ibrahimovic terugziet.

/

Vorig seizoen debuteerden de Zweden in de groepsfase van de Champions League en nu zijn ze er weer bij. Dat er twee duels met Ibrahimovic op het programma staan, is heel bijzonder. De spits kwam van 1999 tot 2001 uit in het eerste elftal van Malmö en begon daarna aan een tocht langs verschillende grote Europese clubs. Nu keert hij, veertien jaar na zijn vertrek, als tegenstander dus terug in Malmö.

De website van de Allsvenskan-winnaar kon de gigantische toestroom van bezoekers vrijdag niet aan en crashte. De site was een tijd onbereikbaar omdat iedereen wilde zien hoe Malmö FF reageerde op de koppeling aan oud-speler Zlatan. Hoofd communicatie Peter Ahlander liet wel weten dat iedereen binnen de club heel blij was met de loting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah, altijd mooi om te lezen. Dit geeft ze ook enorm veel extra publiciteit

Altijd leuk zoiets! Zal wel een leuk feestje worden daar neem ik aan ongeacht het resultaat.

When Zlatan comes to your house, you're the guest.

28 augustus 2015 om 08:16

Maar gaan ze ook juichen als zlatan scoort

28 augustus 2015 om 08:35

Overdrijven is ook een vak hoor

28 augustus 2015 om 12:16

Hij overdrijft niet hoor. Dat is gewoon een van Zlatans uitspraken geweest. In dit geval klopt het ook nog wel een beetje, want PSG zal onder leiding van Zlatan de baas zijn in het huis van Malmo.

28 augustus 2015 om 18:12

Niet zijn uitspraak hoor, komt van een parodie account over Zlatan op Twitter en wat Zlatan voorlas in een filmpje.

29 augustus 2015 om 09:57

Zlatan zal geen eens meer voor psg spelen als ze op bezoek gaan... hahaha

Malmö ff is mooier dan Psg. Dus why not?? Malmö ff Haal Aub Ibrahimovic. Dan is jullie Team veel beter. Nu is het natuurlijk Al een goed team Met spelers als Rosenberg Djurdic Yatun Adu Etc. Maar met Ibrahimovic is het nog een veel beter team in de CL Malmö.

28 augustus 2015 om 09:36

Malmo. Waarom doet me mobiel weer zo raar. Het moest Malmo zijn.

28 augustus 2015 om 09:54

haha grappig man, snap alleen je logica niet. nergens staat er dat Malmo probeert Ibrahimovic terug te halen, dan heb ik het nog niets eens over dat het kan. Ook slaat dat mooier nergens op, volgens jouw redenatie is zowat alles mooier dan Psg.

28 augustus 2015 om 12:15

Haha...... jij bent echt en nepSupporter Zlatanibra Alleen omdat Zlatan Bij Psg speelt ben je er voor. En dan nog kritiek hebben op mij. Ik plaats alleen een reactie. En dan dit weer zo voorspelbaar he. Ik snap jullie echt niet met jullie psg...

28 augustus 2015 om 12:43

mag jij best vinden, ik weet gelukkig zelf beter en daar gaat het om. En over kritiek gesproken, ben je nou echt zo hypocriet om niet te zin dat jij juist degene bent die altijd kritiek heeft om alles wat met PSG te maken heeft? En dan nog durven te zeggen dat ik alleen maar kritiek op jouw persoon heb... wees nougewoon een keertje reeel man.

28 augustus 2015 om 11:45

Gast hoe oud ben je? Je hoeft psg niet constant af te kraken alleen maar omdat je voor marseille bent ik zit toch ook niet bij alle marseille gerelateerde artikels echt de grootste bullshit te lullen.

28 augustus 2015 om 18:59

Als ze poen hadden was het geen probleem Maar de realiteit is helaas anders.

heel blij voor Zlatan dat hij tegen zijn club mag aantreden waar het allemaal begonnen is, zal wel een speciale avond worden , de allereerste cl wedstrijd van het seizoen is meteen in Malmo.

28 augustus 2015 om 12:10

Lol. Jullie dan met jullie nepclub psg... Marseille is veel mooier dan jullie psg. En ik ben 23 hoezo? Het is me persoonlijk mening en heeft niks te maken met leeftijd. Psg is nep en lelijk. Marseille is De Grootste club van Frankrijk. Psg is niks...

28 augustus 2015 om 12:33

Hahahah ben je boos jonge? Alleen maar afzeiken

28 augustus 2015 om 12:45

ja marseille is de mooiste en de grootste jaja, blijf dat maar herhalen als je dat gelukkiger maakt.

28 augustus 2015 om 15:12

Haha wauw

mooi om te zien wat voetballers als zlatan teweeg kunnen brengen! de terugkeer van zlatan op het oude nest (zij het in het verkeerde shirt) zal zowel voor malmö als zlatan een bijzondere dag worden, zeker na 14 jaar van afwezigheid. zijn terugkeer bij ajax liet iets minder lang op zich wachten meen ik me te herinneren, dat moet niet langer dan een maand hebben geduurd (ajax lootte dat jaar juventus in de cl).

Zlatan terug op het oude nest, geweldig!!! Ook voor Zlatan een droom die uitkomt. Denk niet dat hij verwacht had ooit op CL-niveau tegen Malmo te mogen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren