Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We liggen ver achter op Nederland, ze verdienden het om in de finale te staan'

Laatste update:
/

Het WK in eigen land had het hoogtepunt in de voetbalgeschiedenis van Brazilië moeten worden, maar dat liep volledig anders. Na een ontluisterende halve finale werd het elftal van Luiz Felipe Scolari zaterdag eenvoudig opzij gezet door Oranje. Maxwell vermande zich en schoof na de 3-0 nederlaag aan bij de NOS. Hij toonde zich complimenteus. "Oranje verdiende het om in de finale te staan."

Ook de zege op Brazilië kwam Louis van Gaal en zijn manschappen toe, vond de linksback, die wel zijn vraagtekens zette bij de vroege penalty die Nederland kreeg. Arjen Robben werd vastgepakt door Thiago Silva, maar die leek dat buiten de zestien te doen. "De overtreding was buiten het strafschopgebied", zag hij. "Maar het was wel een rode kaart." Dat laatste liet scheidsrechter Djamel Haimoudi achterwege.

De voormalig Ajacied, die tussen 2001 en 2005 in Nederland actief was, zei te zijn geschrokken van het verschil met grote Europese naties als Duitsland en Nederland. "Op tactisch gebied liggen we heel ver achter op die landen", moest hij concluderen. Maxwell zelf kwam in de wedstrijd overigens goed weg: een elleboog tegen het gelaat van Dirk Kuyt werd door Haimoudi over het hoofd gezien.

Nederland heeft aangetoond dat de galavoorstelling van Duitsland niet al te veel betekende

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was wel raar om Maxwell daar te zien zitten. Hij gaf echter wel de gevoelens van het Braziliaans volk aan. Die hadden Nederland heel graag wereldkampioen zien worden na hun eigen uitschakeling.

13 juli 2014 om 09:50

Ja wel echt leuk om te zien dat hij even aanschoof daar, eerlijke leuke kerel.

Ik vergelijk dit Brazilië een beetje met de Afrikaanse ploegen van weleer: snel, sterk, hard werkend maar tactisch zit er gewoon geen lijn in al zijn dit spelers die toch wel weten hoe je moet voetballen en ook in de topcompetities zijn uitgekomen. Btw dit is niet bedoeld als sneer richting Afrikaanse landen ofzo voordat ik daar tientallen haatreactiea over krijg.

Dit Brazilië gaat toch wel de boeken in als (een van de) slechtste team(s) ooit. En dat op veilige thuishaven.

13 juli 2014 om 10:09

Jammer dat jack niet meteen over schandalige elleboog begon.

13 juli 2014 om 10:37

'eerlijke kerel'?

Je hebt dezelfde opticien als de scheidsrechter?

Sportief dat hij aanschuift, maar dat maakt die 100% elleboog tegen Kuyt niet goed hoor.

13 juli 2014 om 11:21

Dus een speler van de verliezende tegenstander brengt de moed om aan te schuiven voor een gesprek waarin hij waardering uitspreekt voor Oranje en dan ga je hem als beloning confronteren met die elleboog? Jij snapt het hè?

13 juli 2014 om 10:03

de beste braziliaan en hefet maar 1 wedstrijd gespeeld vele malen beter dan die schopper marcello dus dat zegt al genoeg over de coach

13 juli 2014 om 10:40

Deb este Braziliaan? Dat was toch echt Meicon. Een van de meest complete verdedigers op het toernooi. Brengt veel meer dan Dani Alves. De kwaliteit druipt van Brazilië af, maar het is niet echt een collectief zoals Nederland.

Hij legt de vinger precies op de zere plek. Brazilië heeft leuke voetballers, net als Argentinië, maar ik heb geen enkele keer het idee gehad dat er ook maar enig tactisch plan was. Nederland en Duitsland daarentegen juist wel.

13 juli 2014 om 09:46

Wat voor onzin kraam je nou uit? Argentinië geen tactische plan? Lachwekkend! Als jij Argentinië vs Nederland hebt gezien, zag je toch duidelijk twee teams die tactisch verdedigend stonden en via counter voetbal de andere pijn wilde doen. Waarom zou Nederland het dan meer verdienen? Tuurlijk wilde ik dat Nederland de finale haalde. Maar in die wedstrijd verzuimde Nederland toch echt meer initiatief te nemen en was gedaald naar het niveau van Argentinië. Die wedstrijd creëerde Nederland 0,0 kans ( ja Robben 'bijna' ) Argentinië telde wel degelijk 2 enorme kansen, in mijn ogen is Argentinië verdient door.

13 juli 2014 om 10:25

Eens. We waren juist niet opgewassen tegen het tactisch spel van de Argentijnen. Sommige vergeten dat verdedigend als een huis staan ook te maken heeft met tactiek. Die Argentijnen deden dat helaas prima.

13 juli 2014 om 12:01

We speelden gewoon met 2 niet fitte spelers, dat is ook een reden.

Lijkt een duidelijke sneer naar Scolari. Precies zoals het overkomt. Brazilië heeft geen plan, ook geen scenario's of taken meegekregen per wedstrijd qua team en als individu( buiten de wedstrijd winnen).

Hieruit blijkt nogmaals de ontbrekende kwaliteiten van de trainer Scolari. Hier moet ik wel aangeven dat ik misschien niet objectief ben, aangezien ik die kerel niet uit kan staan.

13 juli 2014 om 11:55

Ik denk dat dat voor de meerderheid geldt. Echter, als je kijkt naar wat hij gepresteerd heeft de laatste jaren, is het een raadsel dat júist hij bondscoach is geworden voor het WK in eigen land

Kijk dat is het verschil met Nederland bij Brazilie zijn het allemaal best wel goede spelers maar de kunst is om er een team van te maken en daar is die trainer nier capabel genoeg voor hij loopt als een dorps idioot langs de zijlijn maar van goede spelers een team maken is kennis en coaching voor nodig en dat heeft hij totaal niet die man is echt lachwekkend .

Hahaha wat een figuren... omdat NL met 3-0 wint ach stelt de 7-1 van Duitsland niks voor ? Serieus ga je schamen.....

13 juli 2014 om 12:20

Ach joh ga slapen man Duitsland is 10 klasse beter dan Nederland.

13 juli 2014 om 12:23

Je haat is te groot voor Duitsland. Niet echt objectief hoor. Duitsland zal niet met grote cijfers winnen maar ze gaan deze pot wel pakken. En ik ben echt een groot messi fan maar alleen hij kan dit niet. Ik hoop dat het een hele mooie pot gaat worden.

Tja, waarom staan we dan niet in de finale? En waarom hebben we al 3 finales verloren (die van '78 waarschijnlijk op basis van fraude)?

Ik ben eigenlijk heel trots op het elftal, alleen binnen 3 weken zal het toch weer als een zogenaamde "net niet" WK de voetbal geschiedenis ingaan.

Ik ben al lang heel moe van het feit, dat we nooit kunnen doorpakken als het echt moet. Maakt niet uit wat voor systeem we gaan handhaven. Ik kan ook niks met al die complimentjes. Deze geef je altijd aan de "loser"
.

Toffe gast die Maxwell. Aardige en sportieve man. Dat zegt zlatan ook over maxwell: ''hij is te aardig voor het voetbal.''

Brazilië heeft nog een zeer lange weg te gaan, nu liggen ze ''am Boden'', zoals de Duitsers zeggen. En Silva en Luiz zijn topverdedigers, maar hun zwaktes werden de laatste 2 wedstrijden wel pijnlijk duidelijk.

WTF is dit nou? Als een Argentijn dat zou zeggen die daadwerkelijk met Nederland om de plek in de finale speelde, dan ok. Maar een Braziliaan die in de andere halve finale met 7-1 voor eigen publiek door Duitsland werd afgeslacht.... Het moet niet gekker worden.

Natuurlijk geeft hij Nederland (de verdiende) complimenten... Maar dat Nederland de finale verdienden gaat toch een beetje te ver..

Het is dat Argentinië ten koste van Nederland door ging en dat deze Braziliaan ook zelf in Nederland speelde. Ik had ook graag een Europese Finale in Zuid Amerika gezien. Maar gezien de wedstrijd Argentinië - Nederland kan men ook niet anders zeggen (hoe pijnlijk het misschien ook is) dat Argentinië gewoon verdiend door is.

Nederland had op een gegeven moment eens wat druk uit moeten oefenen en dan hadden ze 100 zeker gewonnen. Hebben ze de laatste 10 minuten geprobeerd maar dat is te laat. Toen de verlenging kwam dacht men vast en zeker van laten we richting de penalty's gaan want tegen Costa Rica ging dat ook goed.

Argentinië had meer kansen en zelfs grotere kansen om het eerder te beslissen, het is dat de afwerking slecht was. Maar een 1-0 van Argentinië op een vroeg moment had Nederland ook misschien wel wat goeds gedaan. Dan zouden de remmen wel los komen.

Maar goed, het is wat het is.

toch mooi afgesloten zo, ik ben zeer onder de indruk van dit Nlse elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren