Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We gaan nog steeds voor de titel en dan is het beter dat Ajax wint’

Laatste update:

Het kampioenschap lijkt gezien de achterstand van acht punten op koploper Feyenoord niets meer dan een utopie voor PSV, maar Davy Pröpper heeft de hoop op titelprolongatie nog altijd niet opgegeven. De middenvelder hoopt dat nummer twee Ajax de Eindhovenaren zondag een dienst kan bewijzen in de topper tegen Feyenoord.

"We gaan er nog steeds voor om kampioen te worden en dan is het beter dat Ajax wint. Wij mogen Ajax zelf nog ontvangen en hebben dat dan nog in eigen hand. Als je geen hoop meer op de titel hebt moet je voor Feyenoord zijn, maar die hoop hebben wij nog wel", vertelt Pröpper strijdbaar aan Omroep Brabant.

Pröpper ontbrak onlangs in de selectie van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije en het oefenduel met Italië. Een hard gelag voor de 25-jarige Arnhemmer, die het moest doen met de keuze van de inmiddels ontslagen bondscoach Danny Blind. "Daar hoef ik het niet mee eens te zijn, maar het was wel zo", aldus Pröpper. "Na de winterstop voel ik me in ieder geval wel weer een stuk beter en word ik hier weer belangrijker. Dus het gaat de goede kant op en daar hoef ik geen bevestiging van iemand anders voor te hebben."

Op welke plaats eindigt PSV dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop ook dat PSV de titel wint, ik heb echt helemaal niets met Feyenoord en Ajax.

30 maart 2017 om 17:56

Ik als Feyenoorder hoop op Feyenoord. Mochten zij het niet worden ben ik in dubio. Qua spelers en speelwijze en vooruitgang gun ik het Ajax. Qua uitstraling en supporters gun ik het dan PSV.

30 maart 2017 om 18:10

Qua uitstraling en supporters gun je het Psv?
Die staan bekent dat het bioscooppubliek is en als er iets tegenzit dat er meteen gefluit word door al de 25000 man die er zitten.
Ik vind PSV het minste uitstraling hebben van alle clubs in het betaalde voetbal.

30 maart 2017 om 18:17

Ik ben Ajacied en in het geval mijn club het niet wordt gun ik het de ploeg die dat jaar het meest in Europa heeft betekend voor ons. Zoals vorig jaar PSV. Stiekem gun ik het Feyenoord ook wel dit jaar, maar hoop het natuurlijk niet.

30 maart 2017 om 18:51

Bijzonder hoe het Ajacieden toch altijd wordt misgund. Misschien ligt het aan je eigen informatiebubbel, mijn directe mede-Ajacieden en ik zijn over het algemeen bijzonder sportief en objectief. Als je afgaat op dat handjevol Internetridders kan ik me voorstellen dat je een vertekend beeld hebt van de gemiddelde supporter.

30 maart 2017 om 18:55

Ik als Feyenoorder gun het alleen Feyenoord. Ze verdienen het in mijn ogen ook doordat ze de meeste doelpunten hebben gemaakt en de meeste energie in de wedstrijden stoppen. Verder gun ik het de aanhang die al tig jaar moet wachten op een titel.

30 maart 2017 om 20:45

Hahahaha stijnfce, je reageert echt als een kleine baby. Zit die 1-1 tegen De Graafschap je nog zo erg dwars? Maar ik vindt het wel prachtig hoe PSV jou leven zo beïnvloed en de haat die je hebt. De fans van PSV zijn gewoon zeer kritisch en als het niet loopt dan wordt er gewoon terecht gefloten. Wij moeten elke wedstrijd winnen en elk jaar kampioen worden, anders is het seizoen mislukt. En het zijn er overigens 35000, dat weet jij zelf ook wel.

31 maart 2017 om 10:40

Nee hoor dat zit me totaal niet dwars.
Ik ben namelijk geen Ajax supporter.
Ik gun het Ajax alleen veel meer omdat die niet zoals PSV zelfs in thuiswedstrijden puur op de counter spelen.
En er kunnen er idd krap 35000 in maar die zitten er bij lange na niet.
Ik ga wel eens kijken bij PSV en dan heb je heel veel lege stoeltjes.
En als er 2 ballen verkeerd gespeeld worden dan krijg je ineens een kabaal wat je nooit hoord.
Normaal muisstil in dat stadion.
Een zeer kritische provincieclub waar het eigenlijk niet zou moeten zijn.
Vorig jaar enorm mazzel gehad en dit jaar ook minimaal 10 punten teveel gekregen.

Hoop is prima, maar realistisch kijken naar de situatie mag in dit geval ook wel. Psv is kansloos en gaat nooit meer 8 punten goed maken op Feyenoord. Hoop voor die 2e plek moet je natuurlijk wel hebben en daar moet je ook vol voor gaan.

30 maart 2017 om 18:10

Feyenoord kan zomaar in de Arena en uit bij Zwolle wat een angstgegner is verliezen.

30 maart 2017 om 18:28

Psv kan zomaar in Eindhoven verliezen van Ajax en uit bij Twente punten laten liggen.

Chelsea kan ook in een enorme dip komen en 2e worden, Bayern ook. Natuurlijk kan het allemaal, maar als de kans zo klein is, is het toch beter om een reeel beeld te hebben dan te hopen op iets wat niet komt.

Het is onwaarschijnlijk, maar dat was het in 2007 en vorig seizoen ook. Pas als het rekenkundig niet meer kan geef je op en geen minuut eerder.

30 maart 2017 om 19:26

Ja, een van de meest interessante kanten van het voetbal: het is een van de minst voorspelbare sporten.

Kampioen worden in de 93ste minuut? Tuurlijk, waarom niet.
4-0 verliezen in Parijs en vervolgens 6-1 thuis winnen? Nou, dacht het niet, oh wait...
Kampioen worden (of net niet) op 1 doelpunt verschil? Ongelofelijk.
Kampioenschap na 34 ronden toch op de laatste speeldag beslissen? Gebeurt vaak.
En nog duizend andere voorbeelden.

Nee dan heb je het niet in eigen hand. Als ajax wint van feyenoord staat psv nog steeds 5 punten achter. Kan je als psv wel van ajax winnen, maar sta je er nog steeds 5 achter op feyenoord. Dus hoezo in eigen hand?!?!?!?

30 maart 2017 om 17:45

Heeft PSV al een wedstrijd meer gespeeld of kunnen ze gewoon onmogelijk winnen van Sparta?

30 maart 2017 om 17:49

En wat heeft dat met die 8 punten achterstand te maken?
Zoals ik zeg, psv is afhankelijk van verlies feyenoord al wintxalax van feyenoord. Heb je het dus niet in eigen hand. Want dat betekent nog steeds date je niet van iemand anders afhankelijk bent!

30 maart 2017 om 17:55

Ze moeten zelf nog tegen Ajax. Als je die wint ben je Ajax voorbij. Dat bedoelt hij met in eigen hand hebben. Het maakt niet uit als Ajax deze wint of verliest als psv nu alles wint zijn ze zeker 2de. Dat zegt hij en dat klopt. Ze kunnen alleen nog eerste worden als Feyenoord 3x verliest. Hij hoopt dus dat die eerste keertegen Ajax is.

30 maart 2017 om 17:57

Nou, je kan wel roepen dat Ajax van Feyenoord moet winnen. Maar je zal zelf toch ook nog van Sparta moeten winnen. Anders heb je er nog niks aan.

30 maart 2017 om 18:01

Dan heb je het toch niet in egien hand!?! Hij zegt; we gaan er voor om kampioen te worden en moeten nog tegen ajax. Dus hebben het in eigen hand. En dat klopt dus niet

30 maart 2017 om 17:54

"we gaan er nog steeds voor om kampioen te worden en dan is het beter dat Ajax wint. Wij mogen Ajax zelf nog ontvangen en hebben dat dan nog in eigen hand.

Hij zegt dus nergens dat Psv het in eigen hand heeft om Feyenoord te passeren. Ze hebben het wel in eigen hand om Ajax te passeren, zoals hij hierboven aangeeft.

30 maart 2017 om 17:58

Ze gaan er toch voor om kampioen te worden? Dan moet je zowel ajax als feyenoord voorbij toch?
Ik lees nergens dat hij zegt we gaan voor de 2de plaats

30 maart 2017 om 17:57

Propper zeg: "wij mogen Ajax zelf nog ontvangen en hebben dat dan nog in eigen hand." Hij refeert hier dus duidelijk naar het feit dat ze de achterstand op Ajax nog in eigen hand hebben.

30 maart 2017 om 17:59

Nee hij zegt; we gaan er nog steeds voor om kampioen te worden! Lees nergens alleen ajax voorbij.

30 maart 2017 om 18:54



PSV kan Ajax ongeacht de uitslag van zondag op eigen kracht nog voorbij. Bij Feyenoord is dat niet zo. Moeilijker is het niet.

Dan nog liever feyenoord kampioen. En dat zeg ik als ajax supporter

Prima Davy, niet opgeven totdat het definitief voorbij is.
Als Feyenoord het red, chapeau en gefeliciteerd. Alleen PSV moet er in blijven geloven, want het is en blijft mogelijk om de 3e titel op rij te pakken!

PSV wordt de lachende 3e. Let maar op. Feyenoord gaat het verkwanselen en PSV verslaat Ajax.

Wat Pröpper zegt klopt natuurlijk, als het in de theorie kan dan ook in de praktijk.
Maar als ik hem was zou ik hopen dat Feyenoord wint zodat ze Ajax kunnen inhalen.
Een titel voor PSV zou ook de meest onverdiende van de drie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren