Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waterreus: ‘Je kunt er gif op innemen dat hij straks trainer wordt van PSV 1’

Laatste update:

Mark van Bommel heeft momenteel de Onder-19 van PSV onder zijn hoede en maakt in die rol indruk op Ronald Waterreus. De oud-doelman schrijft in zijn column in de Limburger dat hij de kans groot acht dat Van Bommel op termijn de leiding krijgt bij het eerste elftal van de Eindhovenaren. Als het aan Waterreus ligt, gaat de oud-middenvelder zelfs direct op een hoger niveau aan de slag.

“Je kunt er gif op innemen dat hij straks trainer wordt van PSV 1. Maar wat mij betreft is de noodzaak in ons voetballandje zo hoog, dat hij veel sneller aan de bak moet op een hoger niveau”, stelt Waterreus, die Van Bommel ziet als de ideale bondscoach van Jong Oranje. “Die gasten, degenen die het straks voor 'ons' moeten doen, zullen voetballend ontegenzeggelijk veel van hem opsteken. En, minstens zo essentieel, ervaren wat het vak van prof inhoudt.”

“Want één ding staat vast: pizza’s en hamburgers zullen onder Van Bommel direct worden uitgebannen bij Jong Oranje”, vervolgt de oud-doelman, die stelt dat het Nederlands voetbal snakt naar een trainer als Van Bommel. “Ik vind dat een verademing: een trainer die de Hollandse School eens niet heilig verklaart of lult over hoe mooi voetbal moet zijn. Nee, Van Bommel zegt gewoon waar topvoetbal in de kern voor bedoeld is: prijzen pakken. En dat je daarvoor alles opzij moet zetten.”

Ben jij het met Ronald Waterreus eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind eigenlijk dat een coach eerst ervaring moet hebben op een hoog niveau om bij PSV aan de slag te kunnen. Laat hem eerst een jaar of twee op het 2de niveau van de Bundesliga of Championship aan de slag. Bij Cocu zag je ook dat hij het in het begin gewoon niet goed deed, ondanks zijn ervaring als assistent bondscoach etc.

20 november 2017 om 09:05

Ja maar in Cocu zijn eerste jaar was er ook wel een enorme exodus van sterkhouders. Er stond gewoon een compleet nieuw elftal. Ook werd Ajax dat jaar redelijk afgedroogd dus het vond ik zijn eerste jaar wel meevallen. Daarna is hij wel kampioen geworden, wat Advocaat niet lukte ondanks dat sterke team dat hij had.

20 november 2017 om 09:10

Maar Cocus 1e jaar was een tussenjaar en werd ook zo naar iedereen gecommuniceerd. Dat betekent dat er minder druk op hem was en desondanks kreeg hij zelfs nog steun van Cocu. Ik denk dat er in de huidige situatie niet weer zoiets gebeurt. Van Bommel zal er dus meteen moeten staan.

20 november 2017 om 09:57

Helemaal eens met Asroma8. Juist omdat Van Bommel een veelbelovende trainer is, moet je zijn opleiding ook helemaal goed doen. Geen bochten afsnijden. Eerst de kilometers maken en dan als je klaar bent, zet je de stap.

20 november 2017 om 10:51

En de Boer werd direct 4x kampioen

Nou nou laat hij het eerst maar is waarmaken.
Waterreus prijst hem gelijk de hemel in en war heeft hij tot nu toe bereikt?
Alhoewel me het wel een trainer lijkt met een harde hand

20 november 2017 om 11:40

hij heeft bereikt dat ie beste vriend is van waterneus.. dus zoals het gaat in het voetbal, vriendjes hemelen vriendjes op.

OT: het is de trend van tegenwoordig, trainers zijn bijna allemaal oud spelers en de oud topslers mogen gelijk naar de top. Zie Zidane bij Real of Pep en Luis Enrique bij Barca.
Vroeger konden outsiders als Beenhakker nog eens iets voor mekaar boksen, maar tegenwoordig zijn profvoetballers zo opgeblazen ego's dat ze net zo'n ego tegenover zich moeten hebben om respect af te dwingen. Want ja die heeft het allemaal ook meegemaakt....

Ik geloof wel dat van Bommel kwaliteiten bezit die essentieel zijn om zich te kunnen ontwikkelen als een goede coach, maar om nou gelijk te zeggen dat het Nederlands voetbal snakt naar een trainer als Van Bommel en dat hij een trainer is die de Hollandse School niet heilig verklaart of lult over hoe mooi voetbal moet zijn, vind ik wel een stap te ver. Laat 'm zich nou gewoon het trainerschap eigen maken joh, staat dit jaar voor het eerst voor een serieuze groep en dan gaan we wel merken hoe van Bommel zich houdt als trainer.

Wij van wc eend ..
Ik geloof zeker dat van Bommel een goede trainer word hoor maar hier loopt Waterreus met veertjes te spelen..

20 november 2017 om 10:02

We moeten ook eens proberen om niet alles in het licht van het verleden te zien. Niet alles dat Waterreus in positieve zin over PSV zegt, is een WC-eendje. En niet alles wat Ronald de Boer over Ajax zegt, is een WC-eendje. Etc etc.

Volgens mij is het helemaal niet vreemd wat hij zegt over Van Bommel. En nee, dit is geen WC-eendje, want ik heb de pest aan Psv. Maar Van Bommel is een winnaar, een voorbeeld-prof, en een die altijd een gefundeerde mening heeft durven geven over voetbalzaken. Geen stille grijze muis, geen speler die alleen maar op zijn aangeboren talent heeft geteerd. Een leider in het veld. Dat zijn allemaal kwaliteiten die passen bij een goede trainer. En als Waterreus hem dan in actie ziet, en hij ziet goede dingen, waarom zou hij dan niet onder de indruk kunnen zijn? Dat zijn we ook als we goede jeugdspelers zien. Dus waarom niet bij opkomende trainers.

V Bommel heeft inderdaad alle ingrediã£â«nten om een goede coach te worden wat je ook aangaf.

Dat wij van Jeugd spelers onder indruk zijn, zijn zij vervangbaar gedurende seizoen. Een trainer meestal niet...of je moet FdB heten.

Edit: Gericht op @edo's reactie.

Mark van Bommel is een winnaar! Onmisbaar voor het Oranje van 2010 dat tweede werd in Zuid-Afrika! Lijkt me een heel goede coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren