Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waardeloos, dit kan alleen in Nederland en het gaat nergens meer over!’

Laatste update:

De topper tussen PSV en Feyenoord gaat komende dinsdag niet door, zo maakte de KNVB eerder op zaterdag bekend. Woordvoerder Hans van Kastel zegt nu in gesprek met FOX Sports dat de voetbalbond hoopt dat de wedstrijd ‘zo snel mogelijk’ kan worden ingehaald.

/

Hij geeft daarbij echter wel aan dat dat met het drukke Europese programma en het volle schema van de KVNB-Beker niet gemakkelijk wordt. Arnold Bruggink, voormalig middenvelder van onder meer PSV, snapt niet dat men geen oplossing heeft kunnen vinden voor de vervoersproblemen voor de uitsupporters.

“In Nederland kan dit dus, dit is alleen hier mogelijk. Waardeloos! Dit gaat nergens meer over. Trainers hebben ook hun programma? Wanneer krijgen zij nu te horen wanneer ze zich kunnen voorbereiden op een wedstrijd tegen Feyenoord”, aldus Bruggink bij FOX. Eerder uitte Feyenoord-directeur Eric Gudde ook al zijn ongenoegen: “Dit is echt weer Holland op z’n smalst”, zei hij.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als supporters zich allemaal gewoon goed en netjes gedragen was er geen enkel probleem geweest.

29 november 2014 om 17:20

Oh dus de supporters hebben de NS treinen gesaboteerd?

29 november 2014 om 17:23

Als voetbalsupporters zich zouden gedragen als schaatsfans zou er geen enkele reden zijn om ze op een speciale manier in het stadion te krijgen.

Het lijkt mij dat de stelling van Rmadridcf niet zo heel erg moeilijk te begrijpen is.

29 november 2014 om 17:27

Ik probeerde er op een sarcastische manier mee te zeggen dat het wel erg lomp geregeld is door de Knvb. Je verplaatst een wedstrijd naar een andere datum terwijl je niet eens zekerheid hebt van de NS, daar kunnen de supporters niks aan doen.

En gelukkig zijn het geen schaatsfans.. tuurlijk gaat het soms over the top, maar het luidkeels meezingen en meeleven tijdens de wedstrijden typeert voetbalfans en dat vind ik hoogstpersoonlijk een mooi aspect van de sport.

29 november 2014 om 17:30

Als de supporters zich gedragen is er helemaal geen speciaal vervoer nodig, dan kunnen ze zelfs met de auto gaan en gebruik maken van de zelfde parkeergarage en ingangen.

29 november 2014 om 17:38

Ja, want ook in het amateurvoetbal gaat het mis, maar daar heb je verder geen combi-regelingen (dit seizoen al meerdere malen incidenten geweest bij Topklassers en Hoofdklassers). Gewoon meten met twee maten dit...

29 november 2014 om 17:41

Wat jij zegt over luidkeels meezingen en meeleven tijdens de wedstrijd, typeert ook de schaatsfan. Het verschil zit hem nou juist in het gebruik van geweld, provocatie en belediging. Hoewel slecht een klein deel van de voetbalsupporters daar gebruik van maakt, is het nu juist dat kleine deel dat overheden er toe dwingt om maatregelen te nemen die alle fans betreffen.

Met de wetenschap dat er veel moeilijke aspecten zitten aan het verplaatsen van een wedstrijd, had de Knvb inderdaad beter op kunnen treden in dit verhaal. Dat ben ik met je eens. Maar de kern van het probleem ligt toch in eerste instantie bij de rotte appelen tussen de echte supporters.

29 november 2014 om 17:45

Waarom zou je je gedragen als schaatsfans? Daar is toch geen zak aan. Ajax hooligans tegen die van feyenoord vechten voor hun club dat is mooi! Het hoort bij voetbal.

29 november 2014 om 17:54

Leuk gedacht als ze een grasveldje opzoeken en het daar uitvechten.

De waarheid leert ons dat er erg veel gesloopt wordt (gemeenschapsgeld) en dat het met de so called echt dikke confrontaties verschrikkelijk tegenvalt.

Dus heb dan liever schaatsfans ipv een beetje flesjes gooien en heldhaftig doen op een afstand van 300mtr met daartussen ook nog eens een rij Me.

29 november 2014 om 17:58

Wat een onzin komt er hierboven weer naar voren. Moeten we ons als schaatsfans gaan gedragen? Alsjeblieft niet zeg. Je kan wel naar die hele kleine groepering kijken die het verpest voor de rest, maar de voetbalfans zijn toch heel wat leuker om erbij te hebben. Wat je donderdag in de Kuip zag, zal je bij het schaatsen nooit van je leven zien. De voetbalfans hebben hier ook 0 schuld aan, die faalhazen bij de knvb kunnen gewoon helemaal niks. Zelf het regelen van een verplaatsing van 1 wedstrijd kunnen ze niet. In engeland worden wedstrijden wekelijks verplaatst, in spanje is het tot 3 weken van te voren nog niet eens vastgesteld op welke dag er gespeeld wordt. Echt alleen in Nederland kan dit niet geregeld worden.

29 november 2014 om 18:31

Real westwoud? Als dat zo is he

29 november 2014 om 18:58

@vak410thestupidst

Een voordeel is wel dat jullie elkaar de hersens niet in kunnen slaan. Wat er niet is kun je ook niet raken.

29 november 2014 om 23:28

Schaatsfans zien we al 14 jaar bij het nederlandsvoetbalelftal, maakt hun geen bal uit hoe ergespeeld wordt als ze maar winnen

29 november 2014 om 17:59

't is toch eigenlijk wel ernstig dat er zo'n heisa gemaakt moet worden om een wedstrijd te kunnen verplaatsen, ook al gaat het om een topper. Hoewel FOX ongetwijfeld een groot aandeel hier in heeft, zou je toch van de Knvb moeten mogen verwachten, dat ze dit gewoon in goede banen zouden moeten kunnen leiden, desnoods met de rekening (voor de 'herplanning' van de wedstrijd) gestuurd en gedeclareerd bij de Uefa, omdat zij eindverantwoordelijke zijn voor de EL, en dus voor de uitstelling van Estoril-PSV (en dus ook voor de verplaatsing van PSV-Feyenoord).

Ja want supporters zijn niet belangrijk ofzo?

29 november 2014 om 17:22

Haha echt hoor. Daar maak ik mij ook al de hele dag druk om. Iedereen is zogenaamd getroffen maar ik hoor niks over supporters. Wij mogen blij zijn dat we überhaupt mogen komen ofzo? Ik heb een kaartje en reken op zondag, leg me neer bij dinsdag maar weet nu al helemaal niet meer wat ik kan verwachten...

29 november 2014 om 17:33

Ze moeten eens meer respect hebben voor de supporters.
Zonder ons was er geen betaald voetbal.

En als bruggink zo een geweldige organisator is zoals hij doet voorkomen nu.
Waarom gaat hij het dan niet even regelen als hij het zo goed weet.

29 november 2014 om 21:03

Ze hadden eerst eens moeten nadenken voordat deze wedstrijd werd verschoven. Had gewoon zondag avond gespeeld kunnen worden en als je het dan toch verschuift, kijk dan eerst of het kan voor je wat roept.
Mijn gedachten gaan terug naar oktober vorig jaar. PSV-Ajax kon niet verschoven orden terwijl ze er lang de tijd voor hadden. En nu kan het ineens wel weer maar maken ze er weer een potje van

29 november 2014 om 21:51

Erger nog die vent van de knvb zegt gewoon dat ze er alles aan doen om supporters er bij te hebben want het is een belangrijke wedstrijd.
Gelukkig was psv-ajax vorig jaar niet belangrijk.
Wat een zooitje daar en ze weten niet eens wat ze zeggen.

Het lijkt er sterk op dat de zwarte piet bij de NS ligt. Deze kan tenslotte geen 1.200 supporters met de trein in Eindhoven krijgen.

Maar het had wel van wijsheid getuigd als de Knvb deze organisatie bij de besluitvorming had betrokken en niet hals over kop had aangekondigd dat de wedstrijd op dinsdagavond gespeeld zou worden.

29 november 2014 om 17:39

De zwarte piet ligt helemaal niet bij de NS. De NS is voor een voldongen feit gesteld door de KNVB dat die wedstrijd opeens op dinsdagavond gespeeld moest worden.

Verkoop maar eens aan de werkende Nederlanders die dinsdavond in overvolle treinen zitten naar huis omdat de NS minder reguliere treinen kan laten rijden. Allemaal omdat er 1200 supporters naar Eindhoven moeten worden vervoerd. De NS zijn niet verantwoordelijk voor het oplossen van de problemen van de KNVB.

Uiteindelijk kun je zeggen dat de zwarte piet bij de supporters ligt, zij hebben er in het verleden voor gezorgd dat op deze manier mensen naar het voetballen moeten gaan .

29 november 2014 om 17:49

Ik bedoelde niet dat de NS schuld heeft, maar dat iedereen nu met een beschuldigende vinger naar deze organisatie wijst. Ik ben het dus eigenlijk gewoon met je eens. Ook met je opmerking over de supporters.

29 november 2014 om 18:08

De zwarte piet ligt bij de Knvb. Die waarschijnlijk onder tijdsdruk te snel hebben gecommuniceerd dat het dinsdag avond kon. Zonder dat ze dus overleg met alle partijen hebben gehad.

De rest treft nauwelijks blaam. Ik zie een hoop ontzettend domme reacties hier, van PSV tot de gemeente tot de NS zou de schuld hebben. Met de ene idiote complot theorie na de andere. Ongelofelijk wat een niveau.
Zo belachelijk dom dat ik vele verdenk van pure provocatie, dit kan je toch niet menen?

PSV houd zich aan de regels, de gemeente geeft aan dat er onverantwoorde risico's worden genomen en de NS heeft niet de capaciteit. Hoe moeilijk is dit om te begrijpen zeg, ongelooflijk.

Wel vervelend voor de fans van beide clubs, omdat de Knvb zo dom is om te roepen voordat ze de zaken voor mekaar heeft, zijn er nu mensen de dupe.

On: Arnold kan zich beter alleen met voetbal bezig houden, al kan ik hem daar ook nauwelijks op zinnig commentaar betrappen.

29 november 2014 om 18:13

Oke, dan heb ik dat verkeerd geïnterpreteerd. Sorry.

Helemaal gelijk heeft ie. Gemeente Eindhoven is erg streng en niet alleen op voetbal gebied. Hierdoor krijg je dat het dadelijk pas na de winterstop wordt gespeeld. Dat zou competitie vervalsing zijn. Bij PSV Ajax werd de wedstrijd ook gespeeld zonder uitsupporters dus waarom nu niet?

29 november 2014 om 17:28

Wat ook nergens op sloeg, aangezien er al maanden bekend was dat het OV rond Best niet klaar was. De gemeente maakte daar handig gebruik van en zo werd psv bevoordeeld, maar ondanks alle pogingen van andere instanties werd psv wederom geen kampioen haha.

29 november 2014 om 17:28

Sorry hoor maar PSV heeft hier alleen maat baat bij, anders werd er wel heel kort op jullie wedstrijd gespeeld, en dan met die terugreis er nog bij... En dan wil jij Feyenoord nog extra straffen door geen toeschouwers toe te laten?

29 november 2014 om 17:30

Omdat psv supporters makke lammetjes zijn! En de gemeente Eindhoven bang is voor A'dam en R'dam.

29 november 2014 om 17:42

Zonder uitsupporters is ook competitievervalsing. En anders zou alle gemeentes het doen zoals jij het zegt. Lekker toch, leeg uitvak. Scheelt weer politie kosten.

29 november 2014 om 18:22

Zonder uitsupporters is geen competitievervalsing want anders word ajax het meest genaaid van allemaal.
Maar het is wel belachelijk dat nu de wedstrijd wel verplaatst word en toen niet.
Het is een zelfde situatie als toen.

29 november 2014 om 19:09

Is wel competitievervalsing. Supporters kunnen de spelers erdoorheen slepen.

29 november 2014 om 20:44

Vind ik niet.
Maar het blijft ook belachelijk dat de wedstrijd nu verplaatst word omdat ze blijkbaar bij knvb nu wel vinden dat er supporters bij moeten zijn.
Vorig jaar bij psv - ajax werd de wedstrijd niet verplaatst.
Typisch knvb hoor dit soort vreemde acties.

29 november 2014 om 20:47

Vorig jaar sloeg nergens op, betekent niet dat ze dit jaar weer zo moeten doen. Ik vind het normaal dat er uitsupporters bij horen. Sommige hebben kaartjes etc al. En als het zonder uitsupporters wordt gespeeld dan moet PSV ook zonder uitsupporters in De Kuip spelen. Als dat niet gebeurt dan kan de gemeente altijd dwars liggen, wetende dat het dan zonder uitsupporters wordt gespeeld. Lekker goedkoop, zonder politiekosten.

29 november 2014 om 18:42

Omdat de Feyenoord supporters er toch niets aan kunnen doen dat PSV vrijdagmiddag pas de wedstrijd uit kunnen spelen. Toon Gerbrands gaf donderdagavond Sl san dat zondagavond na 18.00 uur geen optie wad, te korte voorbereiding terwijl er dan meer dan 48 uur tussen had gezeten, zijn voorkeur ging naar dinsdag avond dus ook PSV mag de hand in eigen boezem steken. De KNVB is er te snel vanuit gegaan dat het dinsdagavond kon. Maar je kan de uitsupporters ook met bussen sturen mer begeleiding van politie maar dat wil de burgemeester van Eindhoven niet.
Daarnaast heeft Feyenoord de eis gesteld dat de supporters mee konden en daarom zijn ze akkoord gegaan met de verplaatsing naar dinsdagavond.
Dus de Feyenoord supporters kan je niks verwijten

Voor feyenoord toch een domper, dit was een heel goed moment om punt (en) van psv af te snoepen.

29 november 2014 om 19:07

Hoezo dan? Als je de ene dag goed speelt is dat geen garantie voor enkele dagen later. PSV is voor een wedstrijd tegen Feyenoord ook meer gemotiveerd dan voor een wedstrijd tegen een Portugese middenmotor.

Dit heeft toch niets met het gedrag van supporters te maken? Grote evenementen brengen nu eenmaal meerdere mensen op de been, daar heeft de gemeente en ook de grote blauwe sociale werkplaats baat bij. Psv heeft op deze wijze al een wedstrijd zonder uitpubliek in de wedstrijd tegen Ajax afgedwongen, nu doen ze dat richting Feyenoord. Het is juist treurig dat de Knvb hier gehoor aan geeft. Kennelijk is het heel belangrijk dat psv een keer kampioen wordt. Slecht en treurig wederom.

29 november 2014 om 17:29

Jij wilt een hele stoet Feyenoordbussen dwars door de binnenstad van Eindhoven laten rijden tijdens de spits? Iedereen met een normaal aantal hersencellen kan toch bedenken dat dat voor problemen gaat zorgen.

29 november 2014 om 18:14

Jahaa markvan1978. Het is precies zoals jij zegt. Dat grote boze PSV heeft overal spionnen en infiltranten. Het schijnt dat ze expres het weer in Portugal hebben beïnvloed, om dit voor mekaar te krijgen. Je hebt ons door!

Moehaha wat een meesterplan.

Tja wiet treft hier blaam? Je kunt de Knvb hoogstens verwijten dat ze naar buiten hebben gebracht dat de wedstrijd dinsdag gespeeld zou worden terwijl het nog niet zeker was dat dat kon.
Verder is het gewoon een ongelukkige samenloop van omstandigen, aan de regen in Estoril en aan het gebrek aan de treinen van de NS kan ook niet echt iemand iets doen.

29 november 2014 om 17:39

Vraag me nog steeds af waarom zondag 18:00 / 20:00 / 20:45 niet mogelijk was.

29 november 2014 om 18:18

Omdat de Knvb PSV voldoende voorbereidingstijd wilde geven lijkt me. Vind ik ook niet meer dan logisch.

29 november 2014 om 18:45

Klopt maar 20.45 kon wel. Er moest 48 uur tussen de matches zitten en PSV speelde vrijdag al om 5uur

29 november 2014 om 18:46

Voldoende tijd houdt in 48 uur tussen een wedstrijd. Zondagavond 20.00 uur de wedstrijd spelen was geen probleem want dan had er 51 uur tussen de wedstrijden gezeten
Bullshit dat de wedstrijd dus naar dinsdagavond verplaatst moest worden

29 november 2014 om 19:11

Het is niet omdat er om 20.00 voldoende tijd tussen zit dat de wedstrijd dan wel gespeeld kan worden. Wellicht bemoeit in Amsterdam de gemeente zich niet met voetbalwedstrijden maar dat is in Eindhoven in ieder geval wel zo dat de gemeente ook inbreng heeft. En als de gemeente niet akkoord gaat heeft de Knvb niets te willen.

29 november 2014 om 19:27

Dan doet de gemeente wel heel lastig. Alles is geregeld voor de wedstrijd van 16.45 uur maar 3.15 uur later jan je dat niet regelen? Op een andere dag moet je alles opnieuw regelen nu is het alleen een paar uur later, heel lastig denk ik

Nu is elke wedstrijd anders natuurlijk, maar PSV speelde niet best tegen Estoril en Feyenoord zit in een goede flow. Dit kan je natuurlijk meenemen naar de volgende wedstrijd. Zou het zeer jammer vinden als de wedstrijd deze week niet gespeeld gaat worden.

Dat klopt Jdw17, dat is sowieso dom geweest, maar dan hadden ze de wedstrijd gewoon door kunnen laten gaan op zondag. Desnoods op een tijdstip van 1 a 2 uur later. Psv heeft 45 minuten gespeeld! Als de wedstrijd zondagavond gepland zou zijn, dan hadden supporters en beide teams geen problemen gehad. Nu worden er problemen gecreëerd die er niet zijn en vooral richting Feyenoord die hier niets aan kunnen doen.

Gewoon allebei 0 punten. Probleem solved.

Stelletje kleuters! Denk hier dan eerder over na voordat je een groot beslissing naar buiten brengt.
PSV heeft totaal geen hooligans met alle respect in de gelederen en laten ze dat ook zo houden!.
Dus ik zie geen risico en vind zo'n verplichte combi kinderachtig en triest.
Laat voetbal weer alsjeblieft van t volk worden, want die bobo's maken er een puin zooi van. Zowel Fifa, Uefa en ook de Knvb dus!

30 november 2014 om 13:40

Dan ben je, goed ook maar, niet echt op de hoogte in de hooligan scène. Psv heeft, niet om trots pp te zijn, de meeste hooligans die onder toezicht staan van de politie. Ze staan er om bekend de meeste afgesproken gevechten te organiseren.. Geloof je me niet? Google t maar..

Zondag 18:00 / 20:00 / 20:45 / 21:05 had toch prima gekund? Er zit 48 uur tussen en volgens mij was het qua vervoer ook prima te doen. Was beter geweest dan ergens in januari of misschien zelfs nog later.

Het wordt sowieso een drama omdat beide ploegen overwinteren in Europa.

29 november 2014 om 18:02

Dat wilde PSV niet,angsthazen zijn t

29 november 2014 om 18:14

PSV wilde wel op zondag spelen, maar FOX wilde dit niet. Maar jij bent dan ook op geen greintje objectiviteit te betrappen.

29 november 2014 om 18:25

Heeft dit met objectief zijn te maken??? Dit gaat om een wedstrijd spelen waar PSV geen zin in had op zondag. Daar heb ik weinig sympathie in idd maar dat heeft niks met objectief of subjectief te maken,het eerste wat PSV namelijk vroeg toen bekend werd dat estoril werd uitgesteld is uitstel dus daar ga je al

29 november 2014 om 18:53

Hoe kom je erbij dat FOX dit heeft gezegd. Wat een onzin lijkt mij dat omdat PSV- Feyenoord op FOX 3 morgen om 20.15 uur herhaald uitgezonden zou worden. Had de wedstrijd toch gewoon om 20.15 uur live kunnen beginnen. Nee donderdagavond gaf dhr Toon Gerbrands al aan dat de wedstrijd verplaatst moest worden en dat zondagavond geen optie was. Niet FOX neerzetten of zij het niet willen terwijl morgenavond de herhaling van PSV-Feyenoord om 20.15 uur gepland staat

29 november 2014 om 19:13

Hoe kan de wedstrijd nu om 20.15 herhaald worden als de wedstrijd dan nog niet gespeeld is. Daarom was Fox het er niet mee eens.

29 november 2014 om 19:29

Precies dat heeft iedereen gehoord dus weet ook niet wat objectief zijn in dit verhaal betekent,wel dat er wat wordt verzonnen door Munck dat getuigt niet van objectiviteit.

29 november 2014 om 19:29

Precies dat heeft iedereen gehoord dus weet ook niet wat objectief zijn in dit verhaal betekent,wel dat er wat wordt verzonnen door Munck dat getuigt niet van objectiviteit.

29 november 2014 om 19:34

@kohaku
Ik geloof dat je mij niet helemaal begrijpt maar ja begrijpend lezen is moeilijk. Maar ik zal het nogmaals uitleggen, de tv uitzendingen staan al een paar dagen bij mij thuis in de gids op de TV. Daarnaast ben ik geabonneerd op foxsport en daarom kan ik zien dat morgen normaal gesproken de wedstrijd PSV-Feyenoord om 16.45 uur live wordt uitgezonden op foxsport 1 en om 20.15 uur in herhaling uitgezonden op foxsport 3, als de wedstrijd gewoon was gespeeld.
Daarom snap ik niet en heb ik niemand van foxsport horen zeggen dat de wedstrijd PSV-Feyenoord niet naar een later tijdstip kon worden geplaatst op zondag. Want of je nu om 20.15 uur de live wedstrijd uitzendt of de herhaling dat zal voor foxsport geen verschil maken.
Ik hoop dat je het nu begrijpt kohaku.

29 november 2014 om 20:11

En waar heb je dat PSV horen vragen dan? Het enige wat Gerbrands gezegd heeft is dat de Knvb de regel heeft dat er 48 uur tussen 2 wedstrijden moet zitten en dat ze de wedstrijd dus wel zouden verzetten. Hij heeft nergens om gevraagd. En over angsthazen gesproken. Wie durft er niet tegen PSV te spelen als ze wel een voorbereiding gehad hebben? Dat zijn toch de Feyenoordsupporters die al 2 dagen lopen te huilebalken op dit forum of niet? Feyenoord wordt gewoon bevoordeelt ten opzichte van PSV en Ajax. Deze ploegen mochten destijds geen uitsupporters meenemen omdat er geen treinen reden. Voor Feyenoord wordt weer eens een uitzondering gemaakt door de Knvb. Ik snap niet dat die Feyenoorders nog het lef hebben om ze Knjb te noemen, terwijl ze zelf altijd alles voor elkaar krijgen.

29 november 2014 om 20:37

@ Steef71

Jup, ik loop al 2 dagen te huilebalken en wij hebben alles mee. Wat een onzin zeg.

29 november 2014 om 20:43

Hahaha nu heeft Feyenoord t gedaan lol vind t goed dat Feyenoord akkoord is gegaan met di alleen als de supporters mee konden,is gewoon rekening houden met je fans iets wat in Eindhoven blijkbaar vreemd wordt gevonden wat ook niet gek is als er maar 3 supporters meereizen.

29 november 2014 om 21:25

De enige club die ik bevoordeelt wordt is PSV anders was de wedstrijd gewoon zondag om 18.00/20.00/20.45 uur gespeeld maar nee dan hebben ze te weinig voorbereidingstijd. Wat een onzin, ik mag toch aannemen dat deze professionals elke dag voorbereid zijn en dat 48 uur toch voldoende moet zijn. Een normaal werkend iemand moet de hele werken en daar zit soms maar 12 uur tussen de werktijden in. En nu gaan we roepen dar de voetballers zo fysiek zwaar beroep hebben en moeten herstellen. Wat een bullshit er zijn zat gewone mensen die van 's ochtends 7 uur tot 's middags 17.00 moeten werken en ook een fysiek zwaar beroep hebben, misschien wel zwaarder als de voetballers maar die moeten de volgende dag gewoon weer aan her werk en hebben alleen maar een weekend rust. De prof voetballers moeten niet zo zeuren

29 november 2014 om 21:56

Het zijn niet de voetballers die zeuren hoor. Ik heb nog geen een voetballer horen zeuren. Ook heb ik Gerbrands niet horen zeuren, want die gaf meteen na de beslissing van de Uefa aan dat hij graag de wedstrijd op zondag had gespeeld, maar dat dat aan de Knvb was. De enigen die ik heb horen zeuren zijn Feyenoordsupporters en een aantal Ajacieden, die waarschijnlijk als het andersom was de beslissing terecht hadden gevonden. Dan vraag ik me af wat daarvan de reden zou zijn? Hadden ze stiekem gehoopt dat Feyenoord een voordeeltje zou hebben en dus Ajax zouden helpen. Van de Feyenoordsupporters kan ik het ook nog begrijpen, want wie wil dat buitenkansje niet pakken? Helaas beslisten als eerste de Uefa en daarna de Knvb anders. Jammer, want ik had de wedstrijd ook graag op zondag om een uurtje of 8 gezien. De zondagavond is op tv verder niet zo boeiend, dus een wedstrijdje had een leuke bonus geweest

29 november 2014 om 22:58

@lucargio een normaal werkend persoon heeft er geen vlucht plus alle rompslomp eromheen. Denk na voor je vergelijkingen trekt

30 november 2014 om 00:25

Och jeetje een vlucht van 3 uurtjes waar ze gewoon op hun gat kunnen zitten rusten en dus herstellen. Er zijn zat mensen die 8 uur op de dag aan het rijden zijn en daarnaast nog dingen versjouwen maar due moeten ook nog eens opletten tijdens het rijden.
Er moet 48 uur rust tussen een wedstrijden zitten en volgens mij heeft niemand van PSV het vliegtuig zelf moeten vliegen. Tijdens de vlucht konden ze gewoon rusten dat hoort gewoon bij de 48 uur

30 november 2014 om 00:39

sportprestaties vergelijken met zittend werk of met doosjes schouwen omdat je je diploma niet gehaald hebt. Sorry schijnbaar discussieer ik met een simpele ziel die sportprestaties wilt bagatelliseren d.m.v. voorbeelden uit de "echte" wereld van de "hardwerkende" man.
Het was (volgens de knvb regels) niet de bedoeling dat een selectie dat net een wedstrijd en vlucht achter de rug heeft direct het veld weer opstapt tegen een fit team. Tijdens een vlucht rusten, wauw wat een grap!! Je bent niet iemand die veelvuldig een vliegtuig pakt merk ik al. Ga jij nou maar dingen versjouwen!

30 november 2014 om 00:43

En was het niet voor de supporters van jullie clubs (ja ajacieden & feijenoorders) hadden we in Nederland niet zulke strikte regels qua vervoer. Helaas is het de harde werkelijkheid dat jullie al jaren geen supporters naar de klassieker kunnen brengen, omdat men zich constant maar misdraagt.

30 november 2014 om 07:52

Volgens mij hebben de beroep chauffeur meer diploma's dan menig ander mens naar het zal aan mij liggen. Wat praat jij trouwens lekker negatief over mensen die zgn geen diploma's hebben, maar deze mensen zijn keihard nodig. Maar je hebt gelijk een sportprestaties is veel zwaarder dan wat sommige mensen aan werkprestaties verrichten. Kom op man, die prestatie duurt 1,5 uur en daarna is het trainen met rust er tussendoor. Nee ze hebben he echt zwaar, 2 keer in de week keihard je best doen en daarna 1 dag herstellen en nig 3 dagen trainen en rusten.

Maar wat je uitkraamt dat dit een regel is, ja dat klopt er moet 48 uur tussen de wedstrijden zitten en die had er gewoon gezeten tussen 17.00 vrijdagmiddag en zondagavond 20.15 uur, daar heeft de vlucht niks mee te maken.

30 november 2014 om 09:51

Gelukkig dat Knvb snapt dat 48 uur tussen een wedstrijd gespeeld in Eindhoven anders is dan 48 uur tussen een wedstrijd gespeeld in Portugal. Overigens heeft een beroepschauffeur certificaten, vergelijk dat alsjeblieft niet met diploma's. Ik zeg verder niet dat deze mensen niet keihard nodig zijn, maar ook deze mensen hebben een voorschriften die horen te voorkomen dat ze overbelast raken.

En hou op met die 1,5 uur prestaties te bagatelliseren!! Doe eens 2 uur rondjes rennen en doe dan de volgende dag Maar 15 minuutjes intervaltraining, dan merk jezelf dat je lichaam niet op de tijd maar het inspanningsniveau reageert.

30 november 2014 om 09:59

Je moet niet zo zeiken Steef71. Veel Feyenoordsupporters hadden er begrip voor alleen sommige zijn geïrriteerd omdat ze op dinsdag niet meer naar de wedstrijd konden gaan. 20:45 is op een dinsdagavond gewoon een kut tijd. Veel mensen komen dan niet meer eens thuis vanwege het waardeloze openbaar vervoer.

En denk je nou echt dat wij een voordeeltje willen tegen Psv? Doe nou niet alsof PSV een wonder team heeft want dat hebben zij niet. Ze zijn extreem kwetsbaar.

Ach en bij PSV - Ajax vorig seizoen konden er geen uitsupporters mee wegens werkzaamheden aan het spoor. Nu wordt er gewoon een wedstrijd verplaatst. En dan is het altijd knjb?

Extra treinen in de spits vanwege een voetwedstrijdje en 1200 fans is natuurlijk een no-go. Het spoor in NL is al overbelast op die trajecten en je wil op de grotere stations ook niet nog eens extra mankracht nodig hebben vanwege een paar feyenoord supporters. Bussen in de spits, had moeten kunnen. Dan laat je de supporters desnoods maar wachten in de bus tot het stadion geopend is of op die tribune. Onderweg de simpele regeling: één verkeerde handeling is permanent stadionverbod en linea recta rechtsomkeer voor alle bussen.

Wat ik niet begrijp is dat de knvb niet standaard een paar weekenden heeft waarin inhaal wedstrijden gespeeld kunnen worden indien nodig. Leg je die van te voren vast is het toch meteen duidelijk.

De Titel spreekt boekdelen.

Dat een zwemles niet door kan gaan omdat er geen water in het zwembad is, is een logistiek probleem dat kan opgelost worden door het bad te vullen met correct water.

een probleem met een simpele oplossing, zo lijkt ook dit probleem een simpele oplossing te hebben.
helaas heeft de Knvb al meerdere male laten blijken dat het oogkleppen op heeft, zo ook nu weer.

Oogkleppen afdoen, een oplossing hiervoor vinden en een paar nieuwe scheidsrechters aanwijzen zou al erg helpen!

met de scheidsrechters verwijs ik naar de gefloten wedstrijden van afgelopen maand in de eredivisie, wat een drama optredens bij een tiental wedstrijden.

Wat alleen in Nederland kan, is dat een bedrijf als FOX de competitie gewoon opkoopt en de regels en wedstrijddagen bepaalt in plaats van de bond zelf. Dus als iemand er geen stemming over dient te maken is het FOX zelf wel.

Alleen daardoor maakt de Knvb zichzelf al belachelijk, maar ook door aan te kondigen de wedstrijd uit te willen stellen, maar daarna geen pasklaar plan heeft. Óf je laat het dan gewoon doorgaan, óf je stelt de wedstrijd wat langer uit (na of vlak voor de winterstop) zodat je de tijd hebt om alles te regelen en iedereen tevreden te stellen.

Gaan we nu alle mensen in de voetbal wereld hun mening vragen enndst publiceren? ?

Tweede Kerstdag om 14.30 uur lijkt mij een prima tijdstip!

Wat zal mij dat jeuken wat Bruggink hier van vindt? Niet voor niks dat de uit-supporters als vee wordt vervoerd. Niet piepen dus omdat van mijn belastinggeld al menig treinstel vernield is. Zoek elkaar eens echt op.

Dan hadden ze maar gewoon op zondag moeten spelen. Nu heb je dit.

Hoe zit het met gele of rode kaarten in de aankomende wedstrijd en je staat op scherp ? Ben je dan geschorst ? Aangezien je de wedstrijd eigenlijk morgen moet spelen nu gaat die niet door en aankomend weekend speel je een wedstrijd. Stel je pakt dan een gele of rode kaart ben je dan geschorst voor deze wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren