Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay vraagt aan Bruggink: ‘Hebben zij zich gemeld voor Van Wolfswinkel?’

Laatste update:

Robin Pröpper zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Twente, zo verzekert technisch directeur Arnold Bruggink zondag in Goedemorgen Eredivisie. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over verlenging van het medio 2024 aflopende contract. Voor hoeveel jaar Pröpper gaat bijtekenen is nog niet bekend.

"Het ligt nu nog bij de juristen, maar dat is in principe rond", verklapt Bruggink in het ochtendprogramma van ESPN. Pröpper kwam in 2021 transfervrij over van Heracles Almelo en groeide al snel uit tot aanvoerder van Twente. De verdediger (30) staat inmiddels op 96 wedstrijden in het shirt van de Tukkers.

De leiding van Twente wil naast Pröpper ook de aflopende verbintenis van Gijs Smal verlengen. De linksback is inmiddels in gesprek met het bestuur over een nieuw contract in De Grolsch Veste. Smal staat volgens diverse Schotse media in de belangstelling van Celtic, waardoor Twente snel zaken wil doen. "Ik hoop dat hij blijft", aldus Bruggink.

Hans Kraay junior wil vervolgens weten van er waar is over de geruchten rondom Ricky van Wolfswinkel. "Heeft FC Utrecht zich wel of niet gemeld bij jullie, om hem in de winterstop over te nemen?" Het antwoord van Bruggink is duidelijk: "Ze hebben zich niet gemeld. Ze mogen zich wel melden, maar het is niet bespreekbaar."

Van Wolfswinkel is een van de vele spelers die bij Twente over een aflopend contract beschikt. Volgens presentatrice Fresia Cousiño Arias is de spits een key player die trainer Joseph Oosting absoluut niet kwijt wil en is Van Wolfswinkel zelf ook niet van plan om te vertrekken.

Oosting
Bruggink, die overigens benadrukt dat Twente zich normaal gesproken niet gaat versterken in de winterstop, krijgt van Kraay tegens de vraag wat de grootste kwaliteit is van Oosting. "Het is een zeer prettige kerel. We hebben een aantal punten die wij als Twente belangrijk vinden, en Joseph voldoet aan al die eisen. Je wil als club graag een omgeving creëren waar iedereen zich prettig voelt. Je wil ook ontwikkelen, daar is Joseph heel veel mee bezig."

Volgens Bruggink is de manier van werken van Oosting zeer indrukwekkend. "Het is echt krankzinnig om te zien welke plannen hij individueel maakt voor spelers. Daar word ik echt heel blij van. Elke speler heeft bij Twente een individueel plan, van waar ze moeten verbeteren. Daar zitten ook beelden bij. Joseph kan bij mij aan tafel komen ziten, op een knop drukken, en ik heb alles."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lopen allebei uit het contract, denk niet dat Smal gaat verlengen, dat duurt inmiddels te lang. Ook bij Volendam liep hij gratis de deur uit. Jammer dat Twente er geen geld aan overhoudt maar het is niet anders. V Wolfswinkel zie ik volgen seizoen wel bij Vitesse spelen, als ze dan nog bestaan tenminste.

17 december 2023 om 16:14

Die wacht op zijn transfervrije status idd en dan kan Utrecht meer betalen lijkt mij.
Komt ook uit de regio

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren