Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo wijst bod op competitietopscorer Georgios Giakoumakis af

Laatste update:

VVV-Venlo hoopt Georgios Giakoumakis tot het eind van het seizoen te behouden. De spits is met zestien doelpunten momenteel topscorer van de Eredivisie en heeft buitenlandse interesse gewekt, maar technisch manager Stan Valckx vertelt aan het Griekse Sport 24 dat VVV niet zomaar meewerkt aan een vertrek. Onlangs heeft de club al een bod uit Azië afgewezen, zo maakt Valckx bekend.

"Vooralsnog hebben we één bod op Giakoumakis ontvangen, dat uit Azië kwam. Dat bod hebben we afgewezen omdat we niet tevreden waren over de financiële voorwaarden", geeft de technich manager aan. Hij ontkracht geruchten uit Turkije over belangstelling van Besiktas voor Giakoumakis. Deze week maakten Turkse media melding van een openingsbod van anderhalf miljoen euro van Besiktas. "We hebben geen bod ontvangen van Besiktas en ik weet niets van de interesse van die club."

"We hopen Giakoumakis te kunnen behouden tot het eind van het seizoen. Dat is ons doel. Georgios is een goede, intelligente jongen die weet wat hij wil. Hij heeft het naar zijn zin hier. Hij heeft me al eens verteld dat zijn keuze om hierheen te komen de beste keuze uit zijn carrière was", aldus Valckx, die toegeeft dat een club als VVV bij een bod van bepaalde hoogte toch zal moeten meewerken. "Ik kan geen specifiek bedrag noemen. Van een Premier League-club zouden we een ander bedrag verlangen dan van een club uit Cyprus."

Giakoumakis heeft nog een contract tot de zomer van 2022 in het Covebo Stadion - De Koel, met een optie voor nog een jaar. Vorige week woensdag produceerde hij nog een vierklapper in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-4). Enkele dagen na die wedstrijd zei Valckx in De Limburger al dat hij rekening moet houden met een transfer van de Eredivisie-topschutter. "Ik hoop dat hij pas in de zomer bij ons vertrekt. We willen ons handhaven. Maar een club als VVV heeft niet de luxe om een enorm goed bod zomaar te weigeren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De kans dat hij nog 3 van dit soort seizoenen gaat draaien en je er een totaal waanzinnig bedrag voor krijgt, is natuurlijk niet gigantisch groot. Als ik VVV was, zou ik toch op zijn minst naar de biedingen luisteren.

21 januari 2021 om 17:33

Dat hebben ze ook gedaan maar ze waren niet tevreden over de financiële voorwaarden.

21 januari 2021 om 17:34

Ze vonden bij het bod uit Azie de financiele voorwaarden niet goed, dus ze luisteren wel naar de aanbiedingen. En dat geeft VVV ook aan.

21 januari 2021 om 17:46

Nou, als de biedingen echt in orde grootte twee miljoen liggen zou ik ook niet luisteren als VVV zijnde. Je moet maar ook een vervanger zien te vinden, bovendien is 2 mln ook niet echt marktconform. Ik zou als VVV inzetten op een miljoen of 5.

21 januari 2021 om 17:51

Natuurlijk gaan ze niet naar die biedingen luisteren, tenzij het absurde bedragen gaan worden natuurlijk maar dat verwacht ik niet. Deze man houdt VVV eigenhandig in de eredivisie dit seizoen en dat is uiteindelijk veel meer waard dan een paar miljoen aan transfergeld. Bovendien heeft hij er al 16 in liggen, die biedingen komen in de zomer ook wel en dan is er tijd genoeg om een beter elftal samen te stellen. Voor wat betreft je eerste zin; klopt helemaal.

21 januari 2021 om 17:53

Dit lijkt inderdaad op een gevalletje Björn Vleminckx. NEC heeft hem destijds op tijd verkocht voor ruim 3 miljoen. Hij scoorde in de 4 seizoenen daarna samen niet zoveel als in dat tweede en laatste seizoen bij Nec.

Die gaan ze gewoon verkopen aan het eind van het seizoen. Nu in de januariwindow natuurlijk niet. Dan is het risico te groot dat je geen goede opvolger kan vinden en er alsnog uitvliegt.

Ik volg VVV zelf niet maar krijg natuurlijk te zien en te horen dat die spits op dit moment veel en makkelijk scoort. Wat zou VVV ongeveer vragen? Hebben we het dan over max 3 miljoen of denken we aan een bedrag tegen de 10 miljoen?

21 januari 2021 om 17:57

Duurste speler die ze verkocht hebben was Honda voor 6m en daarna Ahmed Musa voor 5m. Dus ik denk dat ze daar aan denken.

21 januari 2021 om 18:08

Die waren jong en hadden een langer contract. Ik denk dat je blij moet zijn met 2,5 miljoen. Voor een spits van vvv die overal is mislukt gaat men niet meer betalen.

21 januari 2021 om 19:33

Peniel Mlapa ging weg voor 2,5 miljoen. Denk dat Jako toch wel meer op kan leveren. Ik gok 4 tot 5 miljoen

21 januari 2021 om 21:41

Denk ook een miljoen of 5, maar wel pas na dit seizoen natuurlijk. Het is vvv ook wel gegund, draaien al jaren eredivisie terwijl ze een heel kleine begroting hebben. Hopelijk besteden ze wat een een goed veld

Voor de topscorer van de Eredivisie kun je makkelijk 20 miljoen vangen! Voor VVV een schitterend bedrag.

21 januari 2021 om 17:45

Hahaha je maakt een grapje neem ik aan😂😂😂

21 januari 2021 om 17:49

Uit dezelfde Eredivisie waar topscorders komen als Janssen, Vleminckx en Finnbogasson? Buitenlandse clubs denken wel 2x na voordat ze iets uit de Eredivisie halen.

21 januari 2021 om 17:56

Vergeet Dmitri Bulykin niet he ;-)

21 januari 2021 om 17:55

20 miljoen Japanse Yen misschien...

21 januari 2021 om 17:58

Dus je denkt dat Senesi niet heel veel gaat opleveren omdat Feyenoord niet echt een goede geschiedenis heeft van uitgaande transfers, maar een spits van VVV gaat wel 20 miljoen opleveren?

21 januari 2021 om 18:06

Haha. 10 procent daarvan lijkt mij redelijk. Meer dan 2,5 gaat niemand betalen.

Een one season wonder zoals we die zovaak in de eredivisie zien bij een kleinere club. Na afloop van het seizoen ook meteen verkopen.

Peniel Mlapa werd al voor 2,5 miljoen verkocht.. Laat ze maar bieden op Jako.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren