Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrijgegeven kleedkamerbeelden tonen hoe Blind na 4-0 nederlaag applaus krijgt

Laatste update:

De KNVB heeft kleedkamerbeelden vrijgegeven van Oranje-selectie rond de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (4-0 nederlaag) en Gibraltar (3-0). Op een Youtube-video is onder meer te zien hoe zowel Daley Blind als Mats Wieffer om uiteenlopende redenen de kleedkamer te woord staat na de interlands.

Blind kwam na afloop van het verloren duel met de Fransen terug in een weinig sfeervolle kleedkamer, maar toch kon hij na zijn speech rekenen op een luid applaus. Bondscoach Ronald Koeman bracht de verdediger annex middenvelder 24 minuten voor het eindsignaal binnen de lijnen voor Marten de Roon, waardoor Blind zijn honderdste interland achter zijn naam kreeg.

Vanwege zijn unieke prestatie kreeg Blind een schaal uitgereikt van de KNVB en hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn teamgenoten toe te spreken. "Of Nederland goed of slecht presteert, je meldt je altijd met trots bij het Nederlands elftal. Ik ben ontzettend trots dat ik dit met jullie mag delen, ondanks dat het vanavond een mindere prestatie was. Dank jullie wel", zei Blind tegen zijn ploeggenoten en staf afgelopen vrijdag.

Twee dagen later wist Nederland, weliswaar zonder te overtuigen, Gibraltar wél te verslaan. Het was vooral een speciale avond voor Wieffer, die zijn debuut maakte in het Nederlands elftal. Ook de middenvelder van Feyenoord gaf een korte speech in de kleedruimte. "Voor mij als jongetje was het natuurlijk altijd een droom om voor het Nederlands elftal te spelen. Als je bedenkt dat ik vorig jaar nog in de Keuken Kampioen Divisie speelde en nu hier mijn debuut heb mogen maken. Ik ben heel trots en heel blij dat ik hier nu sta. Ik hoop dat ik nog vaker hier mag zijn”, besluit Wieffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De hoeveelheid haat die gaat komen op deze post wordt bizar... Toch maar een serieuze noot: een unieke mijlpaal voor een unieke speler. Een stilist met een prachtige speelstijl. Wat mis ik hem in Amsterdam. No Blind, no party helaas...

29 maart 2023 om 22:19

Snap ik niet. Die Wieffer is toch best een toffe peer?

29 maart 2023 om 22:44

Wiefer lijkt mij ook een toffe peer en een groot talent. Als hij zich zo blijft ontwikkelen, dan zal hij van vaste waarde voor Oranje zijn. Persoonlijk zie ik liever Wiefer dan De Roon en Wijnaldum. Maar er zullen genoeg topics komen over Wiefer.

On topic; Je ziet dat de spelers, bondscoach en stafleden het Daley Blind gunnen. Ze zijn oprecht blij voor hem. Die weten ook wat hij kan en je haalt als Oranje speler niet zomaar even 100 interlands. Dan moet je namelijk wat kunnen. Zeker als je ziet hoeveel verschillende bondscoaches we gehad hebben. En allemaal vonden/vinden Blind goed genoeg om hem te laten spelen.

Je zag ook dat toen hij inviel de spelers hem constant zoeken om hem de bal te geven. Dat doe je niet als je weet dat hij niks met een bal kan. Hij gaf in de paar minuten tijd meer succesvolle passes dan sommige spelers de gehele wedstrijd.

29 maart 2023 om 23:03

Ik denk dat je Blind tegen teams als Gibraltar en andere zwakkere broeders ook zeker nog kan gebruiken als man voor de opbouw. Ik hoop alleen dat Koeman inziet dat hij tegen top landen inmiddels veel te traag is.

29 maart 2023 om 23:12

Ik denk dat Oranje onder Koeman zolang hij blijft vasthouden aan Wijnaldum en de Roon sowieso alle wedstrijden tegen toplanden gaat verliezen. Helemaal als Memphis ook uit vorm is.

En ik heb echt zo'n voorgevoel dat Koeman snel weer gaat overschakelen naar een ander systeem; 4-4-2 of 3-5-2. Dan kan je Blind prima gebruiken omdat het dan defensief anders staat.

29 maart 2023 om 23:29

@GeenInspiratie: ik denk dat je tegen zwakkere broeders ook wel met Gini, Virgil en Memphis kan spelen...

30 maart 2023 om 01:48

Gek dat onder Ten Hag zijn snelheid niet cruciaal was, ook niet tegen de absolute wereldtop.

30 maart 2023 om 09:39

Misschien moeten we Van Hanegem maar gewoon weer selecteren voor Oranje. Die komt net als Blind niet meer vooruit, maar heeft wel een geweldige inspeelpass in zijn linkerbeen. Dan zetten we hem gewoon linksback neer, want waarom zou een linksback die im de laatste linie staat een mannetje moeten kunnen uitschakelen?

30 maart 2023 om 10:01

Marc, Blind kun je helemaal niet gebruiken, ook niet in een 10-0-0 systeem. Je begrijpt nog steeds niet dat hij het niet kan belopen, gevaarlijk situaties inleidt en aanvallend voor niets zorgt. Blind heeft steevast driedubbele rugdekking nodig waardoor de hele verdediging naar links wordt getrokken. Einde oefening

29 maart 2023 om 22:20

Nou het is echt bizar of niet

29 maart 2023 om 22:25

Kerel ga je echt de titels van ajax aan blind ophangen. Zou het niet aan onana, tadic, ziyech, de ligt, frenkie hebben gelegen?
Daarnaast was blind een enorme stoorzender. Schreuder heeft het juiste gedaan voor de club, wees blij

29 maart 2023 om 22:28

Als ik Bassey nu de opbouw zie verzorgen, dan ga jij mij niet vertellen dat Blind geen impact had op het Ajax-spel. Sowieso is die man sinds zijn terugkeer een absolute regisseur geweest van achteruit. Overigens: toen Blind buiten de basis gelaten werd won Ajax zeven duels op een rij niet. Dat is nu de reden dat de titel naar Rotterdam gaat. Want je speelde lang niet alleen tegen topteams.

29 maart 2023 om 22:33

Laat gaan die man joh, het trieste is nog dat die totaal niet inhoudelijk reageert om als eerste te staan en vervolgens zijn reactie aan past, alles voor de likes!

29 maart 2023 om 22:34

Welke impact? Z'n collega opzadelen met vuile werk? Breedteballetjes en diepteballen over 5 meter?

29 maart 2023 om 22:39

@bochherief

Blind heeft 10 jaar geleden wel een prima pass gegeven tegen Spanje hè, dat lijk je nu te vergeten.

29 maart 2023 om 22:47

O ja die befaamde pass.
De zweefduik van van persie kwam ook door blind

29 maart 2023 om 22:49

Het valt mij wel op dat feyenoorders veel praatjes krijgen sinds de club voor hun doen eindelijk uitstekend presteert. Ik zou de stats van blind over zijn carrière even bekijken, als je daadwerkelijk denkt dat zijn passing matig is of dat hij alleen maar balletjes breed geeft. Dit komt een beetje dom over.

29 maart 2023 om 22:50

Blind viel nog in tegen Emmen uit en verdedigde als een bejaarde, werd compleet overlopen.

29 maart 2023 om 22:52

En drie dagen daarvoor redde hij met een assist een punt tegen Vitesse, in een duel waarin hij Brobbey nog alleen voor de keeper zou zetten, de lat trof en Conceicao een grote kans schonk...

29 maart 2023 om 23:08

Sportweek

Hey hey hou de andere Feyenoorders uit de kam die je over de subjectieve Blind haters en/of criticasters scheert

Stats liegen er inderdaad niet om, evenals zijn spel tegen ploegen die minder zijn. Daarom een prima speler om erbij te hebben in de EK kwalificatie. Alleen ik denk dat hij voor wedstrijden tegen de top landen nu wel echt een gepasseerd station is.

29 maart 2023 om 23:32

Tsja, als je met Memphis, Gini en een veelvuldig gepasseerd station Virgil van Dijk aan mag komen, lijkt me dat Blind ook gewoon kan spelen. Die brengt in ieder geval nog voetbal van achteruit.

30 maart 2023 om 06:15

Ja Schreuder heeft het juiste gedaan voor Feyenoord. Niets opgebouwd en nog snel voor zijn vertrek de opbouw van achteruit weggejaagd. Die zou een standbeeld moeten krijgen in de kuip.

30 maart 2023 om 07:00

Prima paas,?was gewoon een voorzet in de ruimte die 9!van de tien spelers gewoon de bal aannemen, dat van Persie het meesterlijk afmaakt is een ander verhaal

30 maart 2023 om 07:51

Oh, in dit geval stelt de pass van Arnold Muhren op Van Basten (finale '88) en de pass van FdB op de Bergkamp (vs Argentinië '98) ook niets voor?? Dat waren dan ook "gewoon" ballen in de ruimte, het is dat beide heren ze meesterlijk afmaken....😶

30 maart 2023 om 08:53

Moet ik hier nou lezen dat Blind niet (!) belangrijk was voor al die landstitels van Ajax? Sorry, dit is wel een beetje de grens van bullshit niveau waar ik nog respect voor kan opbrengen. Feiten lijken niet meer belangrijk. Alleen de onderbuik. Wtf. Totaal losgezongen van de werkelijkheid. Blind was speler van het jaar voor jullie informatie. En hij had dat drie keer kunnen zijn (was het 1 keer). Samen met Tadic was Blind de aankoop waar het mee begon, die het niveau weer omhoog bracht. Blind was niet zomaar belangrijk, hij was cruciaal.

30 maart 2023 om 13:03

Kijk aub de bal van blind nog ff goed terug zo bijzonder was hij niet

30 maart 2023 om 20:55

Ja man, was echt een waardeloze pass inderdaad. Hoe krijg je het getypt joh?

30 maart 2023 om 21:46

Dat dit dé reden is dat Feyenoord mogelijk kampioen wordt is natuurlijk onzin, maar ik ben het wel absoluut met je eens dat Blind nog steeds belangrijk was en meerwaarde had in de opbouw. Blind is een zwaar onderschatte speler, altijd geweest.

29 maart 2023 om 22:29

Wat een mijlpaal!. 100 duels voor Oranje. Prachtig voor Blind. Het is alleen wel zo dat hij na zijn hartstilstand veel minder is als ervoor. Het blijft een speler met een fantastische linker, maar ik denk dat het snel tijd voor hem is om lekker te genieten van het leven.

29 maart 2023 om 22:32

Suarez7. Iets waar jij andere van beticht, doe jij dan weer omgekeerde. Een unieke speler? Een stilist? Zo'n unieke speler dat hij het gros van zijn carrière in de eredivisie heeft staan ballen? Tuurlijk, Blind was in zijn hoogtijdagen geen verkeerde speler, maar een unieke speler? Voor eredivisie begrippen 1 van de betere van de afgelopen 10 jaar, maar op het wereldtoneel zal die snel vergeten worden (als die al niet vergeten is).

29 maart 2023 om 22:34

Moet je dan Sergio Ramos zijn om zulke kwalificaties te verdienen? Blind is voor Ajax een absolute sterspeler geweest, heeft zeven titels gewonnen hier, een halve finale Champions League gehaald, 100 interlands gespeeld (met halve en kwartfinale WK), ruim 150 wedstrijden voor Manchester United met vier prijzen. Voor mij een speler met een unieke speelstijl, vanwege zijn rust in de opbouw en zijn prachtige passing. Vind Bryan Ruiz ook een speler met een unieke stijl om maar even willekeurig te zijn. En die heeft bijvoorbeeld ook niet 5x een Champions League gewonnen.

29 maart 2023 om 22:39

Suarez7. Unieke spelers zijn spelers die over 20 jaar nog genoemd worden als je in het buitenland komt en je zegt dat je uit Nederland komt. Je hoeft niet 5x een Champions League te winnen, maar enige indruk internationaal te hebben gemaakt vind ik. Zo'n Bergkamp heeft ook geen prijzenkast waar je u tegen zegt (niet 5x een Champions League), maar dat was wel echt een unieke speler die over 20 jaar nog steeds genoemd wordt.

29 maart 2023 om 22:42

Daar kunnen we van mening over verschillen. Blind is geen Bergkamp, Henry of Van Persie. Maar voor Ajax en het Nederlandse voetbal heeft hij zich toch aardig onderscheiden. Zoals ik al zei, ik vind zo een speler als Bryan Ruiz ook een unieke speler. Je mag een speler toch wel beoordelen op zijn niveau en dan algemene kwalificaties gebruiken? Sommige spelers zijn stilisten en daar ben ik een enorme fan van.

29 maart 2023 om 22:46

Suarez7. Tuurlijk. Denk gewoon een verschil in definitie van allebei. Ik ben niet de grootste fan van Blind, maar ik moet hem wel meegeven dat wat betreft het Nederlands elftal hij er altijd was. Niet dat ik er altijd blij mee was, maar dat terzijde😉

30 maart 2023 om 10:00

Men denkt bij uniek vaak aan 'de beste'. Dat zijn echter 2 verschillende dingen. Blind zal niet in het rijtje top 10 beste spelers ooit van Ajax horen, maar staat wel symbool (samen met Tadic) voor de wederopbouw van Ajax naar de (tijdelijke) subtop. Hij kwam terug naar Ajax, terwijl hij elders in een grotere competitie veel meer had kunnen verdienen.
Dus ja, dat maakt Blind uniek. Sterker nog, voor mij is een van de Ajaxlegendes.

30 maart 2023 om 10:10

Uniek in de wandelgangen van de arena ja, zoals z'n pa.
Hij kon elders meer verdienen maar wel op zijn eigen niveau, dat wil zeggen competities in Azië of middenmoot Portugal.
Op subtop niveau Europa wilde niemand blind, de enige reden dat ie bij united kwam is van gaal, de huisvriend

30 maart 2023 om 10:28

Als dat is wat jij wil geloven is dat dikke prima. Wij zijn gelukkig niet zo zuur en hebben fijn mogen genieten van een aantal mooie jaren, waarin ook Blind een belangrijke aandeel had.

29 maart 2023 om 22:57

Helemaal met je eens Suarez. Ik open de artikelen vaak niet eens meer, omdat je weet dat dezelfde figuren dan weer komen afgeven op Blind. Die man heeft gewoon een fantastische carrière gehad, veel mensen de mond gesnoerd en verdiend niks anders als respect wat mij betreft!

30 maart 2023 om 08:59

Je hebt mensen die voetbal kijken en mensen die voetbal zien. Heel simpel gezegd. Als je die twee uit elkaar wil halen, moet je ze vragen naar hun mening over Blind. Diegenen die het een trage, matige voetballer vinden, dat zijn de eenvoudige voetbalkijkers. Prima niks mis mee. Diegenen die Blind op waarde weten te schatten en zien hoe cruciaal hij was voor Ajax, die kijken niet alleen voetbal, die zien het ook. In de woorden van Johan, je gaat het pas zien als je het doorhebt. Blind-critici hebben het niet door. Iedereen kan zien of een speler traag of snel is. Maar wat echte kwaliteiten zijn, daarvoor moet je verder kijken en dat kunnen veel mensen niet. Zelfde met kleine spelers (Martinez) of met spelers die sloffen (Ziyech). Dat zie je ook snel. Dus dan gaat het voetbalgepeupel roepen: Martinez is te klein voor de PL, en: Ziyech toont geen inzet. En dan weet je weer precies wie het wel en niet zien.

29 maart 2023 om 23:55

@Suarez7 Afgezien van wat ik vind van Blind, wordt ik wel een beetje moe van dit soort beelden. Dat je als team blij bent voor een teamgenoot (en misschien vriend) bij het behalen van een mijlpaal (of dit nu terecht is of niet), dat is niet meer dan normaal. Maar waarom na een 4-0 afstraffing dit soort beelden naar buiten brengen? Oranje kende echt een zeer, maar dan ook zeer matige interlandperiode waarin eigenlijk alleen Mats Wieffer volgens mij een lichtpuntje was. Na een 4-0 afstraffing tegen Frankrijk en een magere 3-0 tegen 10 man van Gibraltar vind ik dat je als social media-afdeling van Oranje dit soort dingen best mag laten voor wat het is. Eer Blind desnoods met een videoboodschap van een aantal internationals

30 maart 2023 om 00:00

Daar kan ik me wel in vinden.

Het is hem gegund, maar hopelijk was het wel zijn laatste interland. Had een mooie pass op Van Persie in 2014, maar de laatste 3/4 jaar was het vaak de zwakste schakel achterin en hij is inmiddels echt passe

29 maart 2023 om 22:18

Ja hoor daar is die! Ik kan een persoon van de haat op Blind-bingo afvinken. Boccherief, kom er maar in!

29 maart 2023 om 22:22

Terechte kritiek hebben is geen haat. Blind was jarenlang onze zwakste schakel in de verdediging en nu is hij echt volledig passe, dus tijd voor de volgende generatie

29 maart 2023 om 22:24

Toch mooi een halve finale en een kwartfinale gehaald op het grootste toernooi ter wereld. We waren zonder Blind veel verder gekomen of niet Japie

29 maart 2023 om 22:24

Triest figuur deze Suarez 7, heel leuk voor Blind ben ook blij voor hem, maar dat een speler met zijn kwaliteiten 100 interlands haalt zegt wel genoeg over het NL elftal in de afgelopen jaren. Zoveel hebben er geen 100 interlands gehaald.

29 maart 2023 om 22:26

Japie; ik heb opsommingen gegeven van hoe Blind niet bij tegengoals bij Ajax betrokken was en Timber bij minimaal evenveel, statistieken uiteengezet over zijn aanvallende bijdrages in Oranje (van expected assists tot voorwaartse passes), maar jij hebt een blinde haat tegen de man en weerlegt alles door enorme overdrijvingen. Dat heeft niks met terechte kritiek te maken.

29 maart 2023 om 22:29

Heb jij aandelen in de blind fanclub ofzo? Ja, hij was in 2019 en paar jaren daarna fantastico, maar de laatste 2 jaar kan het gewoon echt niet meer. Maar jij bent gewoon zo fan dat je dat niet ziet. Weet je treouwens nog die keer dat blind (terecht) op de bank zat tegen emmen, opeens moest invallen en express slecht speelde omdat meneer boos was op schreuder.

Vorig jaar had ie ook allang al op de bank moeten zitten voor nico wat gewoon een veel betere back is nu.

29 maart 2023 om 22:37

@MessiBazoer Dat denk ik wel ja, want als Blind Molina niet aan de buitenkant stond te dekken dan was die eerste goal van Argentinie nooit gevallen

29 maart 2023 om 22:38

Hou toch op zeg. In de eerste seizoenshelft van vorig seizoen was hij fenomenaal met Tadic op links. Die speelden echt geweldig samen. Toen kwam een vormdip van het team, en in de laatste fase van het seizoen waren het mannen als Blind, Tadic, Timber, Alvarez en Gravenberch die Ajax naar de titel sleepten.

29 maart 2023 om 22:39

@Suarez7 Blind zijn prestaties in Oranje hebben niks met Ajax te maken en dat Timber niet in de beste fase van zijn carriere zit dat lijkt me duidelijk. Dan is dat een hele makkelijke vergelijking

29 maart 2023 om 22:45

Dit is begrijpend lezen. Ik maakte het punt van Timber, om juist te benadrukken dat zelfs een toppertje als Timber het lastig had en defensief bij even goals was betrokken bij Blind in het dramatische Ajax onder Schreuder. En overigens: we weten beide dat ik twintig keer statistieken heb opgesomd over expected assists en zijn impact in de passing in Oranje. Maar dan kom jij weer met: "oh je moet de beste passer ter wereld niet banken".

29 maart 2023 om 22:53

Maar wat heb je aan expected assists als Blind in Oranje constant onnodige tegengoals en penibele situaties inleidt? Elke directe tegenstander is een brug te ver voor hem. Hij werd zelfs twee wedstrijden volledig zoek gespeeld door met alle respect de rechtsbuiten van Noord Ierland

30 maart 2023 om 07:12

Het is geen haat Suarez, maar heb bij jou vaak het idee dat je alleen de goeie dingen van blind ziet, tuurlijk was blind goed in zen 2 e termijn bij ajax, maar vergeet niet dat hij ook een geweldenaar als de licht naast zich had, die heel veel defensief werk op knapte, en die titels die jij
Altijd noemt, die onder Frank de boer kwamen ook omdat de concurrentie niet echt best was, ( gezien het aantal punten waarmee ajax kampioen werd) en in zen 2 e termijn. Was het ook de koerswijziging die ajax maakte met ook geweldige spelers als tadic 29 goals eerste jaar, Ziyech frenki de jong de ligt, neres, blind prima speler maar een beetje nuance daar in mag wel

30 maart 2023 om 07:26

@Japie, daar is het Molina argument weer. Word jij niet moe van jezelf?

30 maart 2023 om 09:30

Ja, laten we dat cruciale Molina moment vooral niet noemen. Dat is juist kenmerkend voor het Lverdedigende spel van Blind ik Oranje de laatste jaren en daarom zijn veel mensen niet blij als hij in het vekd staat. Zo geeft hij enorm vaak goals cadeau aan tegenstanders. Maar als je niet verder kijkt dan de inspeelpass van een back, dan zal je dat waarschijnlijk niet hebben meegekregen

30 maart 2023 om 15:40

Japie

Hoe vind je dat het nu gaat zonder Blind?

30 maart 2023 om 20:55

Net zo slecht als met Blind, alleen nu was de rechtsbuiten van Gibraltar iig geen gevaar. Dat was met Blind op de linksbackpositie wel anders geweest

30 maart 2023 om 20:57

Haha, die had er dan inderdaad 5 gemaakt ja. Vastgelopen platenspeler ben je ook he.

30 maart 2023 om 21:00

Je weet zelf ook dat elke directe tegenstander voor Blind een plaag vormt. Kijk naar de wedstrijden tegen Volendam, GA Eagles, FC Emmen en Noord Ierland. Blind laat iedere buitenspeler lijken op Mbappe

29 maart 2023 om 22:20

Had hij maar dezelfde trots onder schreuder. Blind heeft tien jaar boven z'n niveau gespeeld, en alles te danken aan papa en lvg. Z'n ware niveau was subtop eredivisie, inmiddels kan hij dat niet meer belopen. Oranje was echt altijd te hoog gegrepen. Leuk die 101, nu is het klaar ja

29 maart 2023 om 23:06

Wat een bullshit.

30 maart 2023 om 10:03

Hoe in godsnaam kun je 10 jaar boven je kunnen spelen!? Ik heb een hoop onzin argumenten gezien, maar dit spant toch wel de kroon. Chapeau daarvoor!

30 maart 2023 om 10:19

Dat zal ik je toelichten: frank de boer, van gaal en papa blind. Zo speel je in united en 101 interlands in oranje. Allemaal heel logisch maar je moet het wel zien

30 maart 2023 om 10:30

Het wordt alsmaar mooier, een geweldige toelichting op het, en ik citeer jou: "Blind heeft tien jaar boven z'n niveau gespeeld..."
Als hij zo lang op dergelijk niveau heeft gepresteerd was dat misschien wel gewoon niveau.

30 maart 2023 om 20:58

Ten Hag, Koeman, Mourinho (eerste seizoen vrij veel onder gespeeld) ook allemaal onderdeel van de zwendel? Zet jezelf niet zo voor schut jongen.

30 maart 2023 om 21:54

Hoort Mourinho ook in je rijtje? En Hiddink? Ten Hag? Of zitten ze in het complot?

29 maart 2023 om 22:27

Had een mooie pass?? Man dat was er 1 in de categorie van de Boer op Bergkamp en Mühren op van Basten..
Maar heeee Japie is er weer als het om Blind gaat..

29 maart 2023 om 22:32

Met alle respect, muhrens pass was gewoon een zwaar mislukte voorzet.
De pass van blind was fantastisch ja. Maar wat zegt dat over een speler als we maar 1 moment kunnen uitlichten en dat alweer van 9 jaar geleden

29 maart 2023 om 22:36

Catenaccio 2.0. 1 in de categorie van De Boer op Bergkamp? De Boer had een perfecte bal, Blind had een bal die te hoog en te ver was waardoor Van Persie maar 1 ding kon doen. De bal van De Boer was wel echt van een andere orde. Dan is die nog echt meest te vergelijken met de bal van Mühren.

29 maart 2023 om 23:11

Die bal van De Boer. Man man man die was krankzinnig. Kijk die met regelmaat gewoon omdat het kan. Puur genieten, toch wel 1 van de betere assists in het voetbal.

30 maart 2023 om 07:58

Sorry hoor maar als dat van FdB een perfecte bal was, dan geldt dat ook voor de bal van Blind. Jij doet nu alsof die zo perfect was, dat Bergkamp niets meer hoefde te doen..

In beide gevallen moesten RvP en Bergkamp nog aardig wat werk verzetten om die bal tussen de palen te krijgen, ik zie het verschil niet. De pass van Muhren op van Basten mag wat mij betreft in het zelfde rijtje.

29 maart 2023 om 22:37

Hij werd tegen Gibraltar ingebracht wegens zijn befaamde inspeelpass Japie dat is heel belangrjk

29 maart 2023 om 22:40

Ik was even vergeten dat Blind de beste passer van Europa is inderdaad

29 maart 2023 om 23:08

Dat is Lionel Messi. Al geef je die ook nooit credits Japie. Of Kevin de Bruyne, als je Europa letterlijk neemt. Altijd weer die overdrijvingen. Omdat je geen inhoudelijke discussie kunt voeren.

30 maart 2023 om 10:56

Geen inhoudelijke discussie zeg je dan. Kijk even in dit topic en je ziet genoeg reacties van mij waarin ik wrdstrijdsituaties noem waarin Blind verdedigend liep te prutsen. Als je niet verder kijkt dan een inspeelpass dan zal je dat waarschijnlijk niet zien

Zal waarschijnlijk ook de komende interlands gewoon worden opgeroepen en na het volgende toernooi afscheid nemen. Had van mij ook al nu gemogen maar zal voor de ervaring nog wel opgeroepen gaan worden. Al met al toch een bijzondere mijlpaal.. En eerlijk was toch jarenlang een betrouwbare speler ook al is het beste er al een tijd af...

29 maart 2023 om 22:26

Haha het moet echt ophouden met blind hoor. Is helemaal versleten man. Malacia,ake,bakker en hartman zijn allemaal al beter. En dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Maar dat Zal je ongetwijfeld wel met me eens zijn.

Dat blind er 100 heeft gespeeld zegt wel veel over de generatie die nu rond de 28 tot 33 is. Hebben echt gefaald. We hebben alleen ake en vaj dijk als wereldtoppers uit die lichting.

29 maart 2023 om 22:42

Ja zeker met je eens maar hij is in ieder geval al geen basisspeler meer. Gaat mee als een soort defensieve pinchhitter maar meer ook schat ik. Voordeel aan hem is wel dat hij zowel links als centraal enorm ervaren is. Denk daarom ook dat Koeman hem blijft oproepen. Maar het wordt inderdaad zeker tijd dat 1 van die namen die jij noemt zijn plaats in gaat nemen. Aangezien Van Dijk toch wel speelt als aanvoerder zal Ake linksback starten de komende jaren indien fit.

29 maart 2023 om 22:59

@blaugrana11, sws enorm veel matige spelers uit die lichting met behoorlijk wat interlands. Zo'n BMI heeft gewoon meer interlands op zijn naam staan dan een Ake.

30 maart 2023 om 08:06

Ja alleen BMI is ook 3 jaar ouder en speelde gewoon heel goed bij Feyenoord dus logisch was het wel dat hij werd opgeroepen.. Was toen nog geen De Ligt en Van Dijk speelde nog bij Groningen of misschien net bij Celtic

30 maart 2023 om 23:07

Acmilan73, 3 jaar is ook weer niet enorm veel. Ik zeg ook niet dat het onlogisch was dat hij toen opgeroepen werd maar dat het wel benadrukt hoe slecht het was in die periode. Nu zou hij misschien 2 interlands in zijn carriere spelen ipv 38

31 maart 2023 om 13:02

Ik vind van dijk eerlijk gezegd ook passe. Gewoon lekker met ake en de ligt centraal spelen. Malacia linksback

Dik verdiend en het is Daley van harte gegund. Hopelijk volgen er meer interlands. Zonder hem komt er geen fatsoenlijke pass meer vanuit de achterhoede bij Oranje. Opbouwen ging ook voor geen meter. Helemaal als je ook Frenkie mist.

En we zien hoe stroef het nu ook loopt bij Ajax zonder hem. Bassey en Wijndal kunnen niet opbouwen en geen passes geven zoals Daley. Zo jammer dat hij weggepest is door Schreuder.
Cijfers zeggen ook genoeg:
4x kampioen met Blind
3x geen kampioen zonder Blind
3x kampioen met Blind

En deze trend wordt nu voortgezet, want ik Ajax dit seizoen geen kampioen worden.

29 maart 2023 om 22:40

7x ballon d'or voor blind dus
Onzin statistiek Marc, ik merk dat je een verliefde fan boy bent. Blind heeft niet zoveel impact gehad, veel minder dan een de ligt, frenkie, donnie, tadic, ziyech etc

29 maart 2023 om 22:48

De Ligt, Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Hakim Ziyech waren er niet bij toen Ajax de laatste twee titels haalde hoor. En toen Ajax een foutloze groepsfase speelde. Een kwartfinale Europa League haalde. In topduels in de competitie een fantastische reeks neerzette....

29 maart 2023 om 22:53

Toen had je zeker geen martinez en co? Blind is altijd uit de brand geholpen door collega’s. Ake in oranje, de vrij bij oranje, martinez bij ajax, de ligt bij ajax daarvoor, zonder deze gasten had blind 2 tegengoals per wedstrijd veroorzaakt. Structureel

29 maart 2023 om 22:57

Dus Blind is altijd het blok aan het been en kan niks goed. Oke fair. Ten Hag, Van Gaal, Mourinho en Koeman houden natuurlijk van een blok aan het been.

29 maart 2023 om 22:59

Mourinho moest niks van hem hebben. Erfde hem van Louis, de huisvriend. Ons kent ons, zo komt blind aan z'n wedstrijden

29 maart 2023 om 23:04

Onder Mourinho was hij in het eerste seizoen vaker wel basisspeler dan niet. Stond ook in de basis bij de Europa League-finale en werd door Mourinho een van de meest professionele spelers genoemd waarmee hij samen werkte. Google het maar.

29 maart 2023 om 23:21

@suarez 7, dat hij nog behoorlijk wat speelde klopt wel maar in de PL echt een stuk minder. Mourinho had verder ook niet echt keuze, Phil Jones was weer een Phil Jones (oftewel herhaaldelijk geblesseerd), Baily ging ook niet lekker met blessures en AC. Vindt het trouwens echt jammer dat Bailly zover is weggezakt, dacht dat ie echt ver zou komen

29 maart 2023 om 22:40

Het grappige is dat iedere Ajacied het ziet. Als je nou een geweldige opbouwer had op het middenveld of centraal achterin oke. Dan kon je de nadelen van Blind laten opwegen tegen zijn voordelen en hem laten vertrekken. Maar die opbouwer had je niet. En nu zitten we al maanden te kijken naar soms enorm stroperig spel, omdat we de voorwaartse passes missen.

29 maart 2023 om 22:50

Exact Suarez7. De meeste Ajacieden en neutrale voetballiefhebbers weten wat Blind kan en ook niet kan. En het is precies wat jij beschrijft. Ajax heeft geen goede opbouwer dus mis je Blind enorm. En aangezien de backs hoog staan in het moderne voetbal, wordt verdedigen anders opgelost.

Maar ach, al die bondscoaches, clubtrainers zullen het verkeerd hebben gezien en stellen hem alleen op omdat hij zo aardig is.

29 maart 2023 om 22:54

Als wij Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico en Gravenberch hadden, zou Blind eventueel naar de bank gegaan zijn. Al denk ik dat hij zelfs dan Gravenberch eruit zou spelen. Maar nu in dit huidige Ajax hem wegdoen is krankzinnig geweest.

29 maart 2023 om 22:54

Noem de trainers die hem hebben opgesteld, ik zal je helpen: de boer, papa blind en van gaal. Zie je een link: vriendjespolitiek

29 maart 2023 om 23:00

Ten Hag? Koeman? Mourinho in het eerste seizoen?

29 maart 2023 om 23:05

Koeman 2x
Louis van Gaal 2x
Hiddink
Dick Advocaat
Lodeweges
Mourinho
Ten Hag

Lijkt mij helder!

29 maart 2023 om 23:07

Ten hag ja. Mourinho moest hem niet maar had geen keus

29 maart 2023 om 23:11

Het is Manchester United. Je kan altijd een andere miljoenenaankoop opstellen. Volgens mij had hij in dat eerste seizoen ook nog de beschikking over spelers als Bailly, Rojo en Phil Jones (een betere dan nu) achter de hand. Als hij echt zo belachelijk dramatisch slecht was als jij zegt, zou Mourinho hem toch altijd banken en niet overwegend in de basis zetten in jaar 1?

29 maart 2023 om 23:30

@suarez 7, Man u was destijds echt een grote ramp met blessures. Ik kan me nog herinneren dat van Gaal het jaar ervoor allemaal veren in zijn reet gestoken kreeg omdat hij jeugd als Rashford liet debuteren. Dat was omdat ze op dat moment 13 blessures hadden. Fosu Mensah zat toen ook nog weleens op de bank / mini invalbeurtjes onder Mourinho en toen mocht je nog maar 7 wisselspelers op de bank zetten. Dat was niet omdat er een selectie 1 speler op de tribune zat

30 maart 2023 om 03:22

@Saurez,

Blind was al vrij snel gedegradeerd tot vierde of vijfde keus centraal achterin. Hij speelde daar nog wel eens door de blessures die dat seizoen veelvuldig aanwezig waren. United had in die seizoen sowieso weinig tot geen diepte op CV en LB.

De meeste minuten maakte Blind onder Mourinho als linksback bij de gratie van man van glas Shaw die constant geblesseerd was.

Het zegt genoeg dat hij van van 3100 minuten speeltijd in de PL onder van Gaal naar 1800 ging onder Mourinho, naar nog geen 400 in het tweede seizoen Mourinho.

@Primetime,

Ja dat is wel een mooie mythe. Die is eenvoudig af te schieten door het feit dat Louis er voor opteerde om Will Keane terug te halen van verhuur bij Preston, die daar niets presteerde, voordat hij bij Rashford kwam. Keane raakte vrijwel direct zelf ook geblesseerd en toen bleef Rashie over als optie.

29 maart 2023 om 22:41

Zonder Blind hoeven we in Oranje echter niet meer te vrezen voor een rechtsbuiten van Noord Ierland

29 maart 2023 om 23:09

Je bent nu al jaren bezig met je negatieve reacties op Blind en dat weten we nu zo onderhand wel hoor ik zou moe worden van mij zelf , maar iedereen zou jaloers zijn op de carrière van deze man gelukkig krijgt hij van de meerderheid van de mensen mooie reacties en verdiend daar tenminste het respect dat hij verdiend , en ook als die trainers die graag met werkten kunnen er natuurlijk helemaal niets van , ik zal vast een tip geven zoek vast een ander slachtoffer want Blind er gaan geluiden op dat hij gaat stoppen .

29 maart 2023 om 23:38

Had jij zelf geen kritiek op Memphis? Een speler die door elke coach wordt opgesteld. Waarom mag er dan geen kritiek zijn op Blind?

29 maart 2023 om 22:44

Ik heb veel respect voor de carrière van Blind maar twijfel of jij hem momenteel niet overschat. Voordat hij wegging ging het overigens ook al stroef bij Ajax en kreeg hij veel kritiek. Hij heeft gewoon meer moeite om het allemaal te belopen en is de laatste tijd sowieso niet in de vorm van zijn leven. Op het wk vond ik het nog wel meevallen, hoewel hij natuurlijk verdedigend steeds zwakker begint te worden wat je ook daar weer zag in sommige situaties. Dat er zonder hem geen fatsoenlijke bal komt lijkt mij ook onzin, Ake, Van Dijk en de Ligt zijn sterk aan de bal en verdedigend gewoon een klasse beter.

Zo langzamerhand wordt het toch overwegen hoe lang je nog met hem door moet gaan bij het Nederlands elftal.

29 maart 2023 om 22:51

Voordat hij wegging won Ajax 8 van de 10 competitieduels, remiseerde het er een en verloor het er een. In die beide duels met puntverlies was Blind overigens de beste Ajacied (geweldige voorassist op een goal van Kudus, wel een fout bij een tegengoal van Eagles, maar was verder als enige goed). Toen kwam Blind op de bank en won Ajax zeven (!) duels op een rij niet. Tegen onder andere Volendam, NEC, Vitesse en Emmen. Nu viel hij tegen Emmen nog ongelukkig in, maar tegen Vitesse redde hij hoogstpersoonlijk een punt dus dat kan je tegen elkaar wegstrepen.

29 maart 2023 om 23:13

In de cl werd hij wel aan alle kanten voorbij gelopen, maar goed dat waren er misschien wel meer. Hij kreeg ook veel kritiek van Ajacieden op dit forum en ze stonden er zelfs op dat hij uit de basis ging.

Hij is gewoon minder dan vorig seizoen en zeker de seizoenen daarvoor, alleen doen zijn opvolgers het ook niet echt lekker.

Ik vond het gewoon stroef lopen, tegen Volendam bijvoorbeeld die je dan nog wint was het op een haar na 3-3 geworden die goal hing echt in de lucht, tegen RKC werd Blind volgens mij ook in de rust gewisseld en speelde hij ook niet echt lekker. Ik vond het dus voor hem en ook voor Ajax al stroef lopen destijds. Na het wk trok Ajax die lijn wel nog erger door.

Maar goed wat vind jij dan van Blind, denk jij echt dat Ajax hem heel erg mist? Vind jij ook dat hij nog bij het Nederlands elftal moet horen. Ik vind het beste er namelijk wel vanaf.

29 maart 2023 om 23:23

In Europa kan Blind niet meer. Het is gekkenwerk om hem tegen Salah te zetten of te verwachten dat je met hem je kan weren tegen het dynamische spel van Napoli. Met een ijzervreter als Alvarez naast hem zou het op het middenveld kunnen, maar dan wel op Europa League-niveau. De Eredivisie is alleen een ander niveau. Je hebt daar elk duel 80 procent balbezit en speelt tegen teams die inzakken en de ruimtes klein maken. Dan heb je van achteruit een speler nodig die voorwaartse passes geeft en zonder Blind zie je dat Ajax van achteruit gewoon lamgeslagen is. Als je Frenkie of Lisandro Martinez had, oke, maar je hebt Bassey, Rensch, Wijndal, Taylor, Alvarez en Klaassen in de lage zone vaak. Je mist Blind dan zo ongelooflijk erg en dat zie je ook in de competitieresultaten (niet Europees, daar is het even erg). Je mag me voor gek verklaren, maar ik zie een duidelijk causaal verband tussen onze ontploffing nationaal (nadruk op nationaal) en het weghalen van Blind in de laatste linie. In het Nederlands elftal kan hij in een vijfmansdefensie erg goed mee en is hij voor mij de beste keus, maar in een viermansdefensie moet je hem niet oproepen, Ake en Malacia zijn dan veel beter.

29 maart 2023 om 23:29

Overigens: de duels die jij noemt dat Blind schutterde nationaal stond hij centraal. Dat is ook een risico. Maar op links compenseerden hij en Bassey elkaars gebreken deels. Bassey passte alles op Blind en Blind liet zijn man lopen, waarna Bassey het vaak onschadelijk maakte. Op nationaal vlak hield je 6 duels op een rij de 0, pakte je 25/30 punten... Wijndal is drie keer slechter dan Blind.

29 maart 2023 om 23:40

Natuurlijk kan Blind nog enigszins van waarde zijn en ik begrijp ook wel dat hij onder Heitinga bijvoorbeeld wel weer in redelijke vorm had kunnen komen. Toch denk ik dat de dagen wel een beetje beginnen te tellen, maar die goede passing zal hij altijd blijven houden.

Dat je hem nu mist komt ook door het slechte aankoopbeleid, vorig seizoen was Timber van je laatste linie de slechtste in balbezit, nu is hij de beste en ook hij is niet echt een passer, prima aan de bal hoor maar niet echt een verdediger die van achteruit heel erg goed op kan bouwen. Rensch kan de rol van Mazraoui niet overnemen, laat staan Sanchez en Bassey is aan de bal gewoon echt veel te beperkt voor een club als Ajax, je ziet hem dingen doen met de bal waarbij je zelfs bij de amateurs wordt uitgelachen. Wijndal wil ik nog het voordeel van de twijfel geven omdat hij eerder bij AZ het goed deed maar ook hij stelt echt teleur en heeft nog helemaal niets laten zien.

Met bijvoorbeeld een Hancko ipv Bassey en een andere linksback, had het er heel anders uit kunnen zien en was Blind misschien ook op de bank gekomen.

29 maart 2023 om 23:47

Het komt ook door het aankoopbeleid. Met Bassey en Blind achterin ging je Europees nooit potten breken. Bassey komt voetballend tekort en Blind fysiek. Alleen nationaal is het anders. Ik ben gek genoeg om te denken dat je met hen in de basis in die duels tegen Volendam, Emmen, Vitesse en NEC minimaal 10 punten had gehaald in plaats van 4... Het verlies van Blind is voor mij het verlies van de titel. Want voor mij heb je in die bizarre reeks de titel verloren.

29 maart 2023 om 23:57

Tja dat weet je nooit en is achteraf allemaal makkelijk praten, feit is dat hij in het veld stond en de hele helft speelde toen Emmen de 2 goals maakte in de 2e helft.

Tegen NEC en Volendam speel je niet gelijk omdat je zo slecht voetbalde, de kansen werden gewoon niet afgemaakt.

Denk dat Blind het ook niet meer om had kunnen draaien onder Schreuder. Schreuder leek mij dan ook het grootste probleem, waardoor je de meeste punten bent verloren en uiteindelijk tekort komt voor de titel. Maar goed zo kan ik ook nog wel een aantal momenten noemen waardoor PSV de titel heeft verloren, of Feyenoord niet een straatlengte voor stond.

29 maart 2023 om 22:49

Ja laten we onze linkerkant weer verzwakken. Met iemand die achteruit net zo hard rent als vooruit. Zijn opbouw was zijn sterke wapen. Maar dat is niet wat mis is gegaan in de afgelopen 2 wedstrijden. Dat lijstje is veel groter dan opbouwen.

Verder beetje onzin statistieken die je noemt. Toen blind vertrok vertrokken er ook andere dragende spelers. En toen hij weer terugkwam werden er onder Overmars weer sterke spelers gekocht. Alsof hij de enige factor is waarom Ajax kampioen is geworden.

30 maart 2023 om 04:41

Hele vreemde redenatie. Met Blind ging het dit seizoen totaal niet lekker. Was geen onbetwiste basisspeler meer vanwege zijn beperkingen. Dat Bassey.en Wijndal 2 miskopen zijn heeft daar niet heel veel mee te maken.

Leuk voor hem, maar nu nooit meer oproepen. Het is leuk geweest.

Ake op zijn plek echt veel beter anno 2023. Pakt ook nog doelpuntjes mee.

Zonder schaamte dit plaatsen. Voetbal is keiharde business. Ben er niet blij mee. Wat boeit mij dat hij zijn 100e interland cadeau krijgt. Terwijl er spelers zijn die keihard ervoor werken en qua kwaliteit boven Blind gekozen moet worden. Zij krijgen de deksel op hun neus als ze niet gekozen worden.

Beetje opruiende kop. Volkomen logisch dat Blind applaus krijgt na zo'n unieke mijlpaal. In alle eerlijkheid vind ik het wel een hoog aantal interlands voor een speler van zijn kaliber, maar eerlijk is eerlijk, hij heeft in Oranje ook vaak geleverd. Verder ook gewoon een sympathieke kerel, en dat zeg ik niet snel over een Ajacied 😜

We kunnen kletsen wat wij willen maar was gewoon een goede speler voor Ajax en veel prijzen gehad.
Ja de laatste 3 jaar was het minder en puur door zijn snelheid maar ik had hem er nu graag bij gehad.
Er is niemand maar dan ook niemand die van achteruit kan opbouwen, pass kan geven en als er 1 dat is die dat kan is het Blind het wel.

Toch bijzonder hoe zo'n discussies onder een dergelijk bericht loopt. De helft brandt Blind af en de andere helft hemelt hem op.
Ik denk dat Blind een speler is met kwaliteiten van wie de zwakke punten nu wat de overhand krijgen. Als linksback tegen een rechtsbuiten is hij niet te handhaven in Oranje. In de rol die hij de laatste 20minuten tegen Gibraltar had, is hij erg goed. Hij vulde dit naar mijn mening net zo goed of beter in dan Wieffer. Maar dat komt dan ook doordat zijn zwakke punt in die rol niet zichtbaar is. Zijn passing en spelinzicht zijn nog steeds sterk.
Hij is geen wereldspeler geweest, maar wel iemand met hele goede kwaliteiten en mooie prijzen gewonnen. Inmiddels vind ik het in topwedstrijden niet meer verstandig hem op te stellen maar zou ik voor de jeugd gaan,

Mooi mijlpaal, had ik van te voren niet gedacht. Daley tikt de 110 interlands ook nog wel aan.

Lullig dat dit nou net zijn honderdste is, maar besef je dat als je kritiek levert op een international die honderd interlands heeft gespeeld en jij net honderd wedstrijden bij FC bal op 't dak, dat jij dan misschien maar beter geen kritiek kan leveren op iemand met honderd interlands.

Dank je Daley dat je inmiddels 101 keer in Oranje hebt willen spelen. Gefeliciteerd!

29 maart 2023 om 23:04

Oranje is geen liefdadigheidsinstelling.

29 maart 2023 om 23:22

Zeer zeker niet. Maar die man heeft toch honderd interlands gespeeld? Dat is toch een hele prestatie? Of doe je dat af als niet belangrijk? Je mag fan van hem zijn of niet, maar honderd interlands is een prestatie waar wij alleen van kunnen dromen. Kortom: beetje respect is op zijn plaats.

29 maart 2023 om 23:36

Zoals ik Virgil van Dijk, Memphis Depay en Gini Wijnaldum zag spelen als sterren van dit elftal doet het toch vermoeden dat het een liefdadigheidsinstelling is. Je mag klagen over Blind hoor, maar stel die drie dan ook nooit meer op.

Ik ben een Feyenoorder ( oh ja? ja) maar kon de speler Daley Blind erg waarderen. Goede gozer denk ik maar een speler met geweldig inzicht en hele goede (functionele) techniek. Een prachtige stilist die veel beter verdient dan wat hij ontvangt aan negatief commentaar.
Daley bedankt voor al je mooie wedstrijden voor Oranje en wat minder bedankt voor je goede potten tegen mijn cluppie,,. Ik weet dat je nog geen afscheid hebt genomen maar we weten ook dat dat niet zo lang meer zal duren. Bij deze alvast: HET GA JE GOED Daley!

Dat mensen ze hier haten, betekent nog erger voor henzelf. Blind heeft zoveel kwaliteit dat er niemand in Nederland hem uit de basis kan spelen. Als er nou 4 goede spelers zijn van de categorie Van der Vaart, Sneijder, Van Persie en Robben, maar Nederland is zo slecht in het opleiden. Heeft ook deels te maken met de mentaliteit van Nederlanders. Die kunnen heel goed klagen, maar zelf presteren ze niet eens om überhaupt in het betaalde voetbal te komen en daar paar jaar staande te houden. Ik heb respect voor Blind, met zo een druk heeft hij toch beter gedaan dan een Memphis, Berghuis, Ake etc. Kijkend naar zijn prijzenkast, zijn alleen Van Dijk, Klaassen, Blind de enige die recht van spreken hebben. De rest mag weleens beter hun best doen, want de prijzenkast van vele spelers in Oranje is nog niet eens de helft van Blind.

Zelfs als je middelmatig bent en slechts een redelijke pass in de voeten hebt kun je toch een lange carriere opbouwen in het voetbal. Althans, dat kan in Nederland. Want hier maakt het niet zoveel uit als je traag bent en niet heel erg fysiek als verdediger. Dit moet wel hoopgevend zijn voor jonge gasten die het willen maken in het voetbal. Ik geloof er echt in dat als je de mentaliteit hebt, je het gewoon ver kunt schoppen. Zoveel talent heb je niet nodig. Als verdediger in de Eredivisie zul je een super lange carriere hebben als je je weet te positioneren en een goede pass hebt. Mannetjes uit je rug laten lopen? Eruit worden gerend? Tegen de grond aan worden gesmeten in een duel? Maakt niet uit want ''lekker gespeeld.'' ''dribbelde goed het middenveld in voor een man meer en gaf een goede pass naar voren.'' Verloor een kopduel waaruit een tegendoelpunt werd geïncasseerd? Maakt niet uit joh. Eruit gerend? ''ach joh de tegenstanders hadden alleen maar renners in hun ploeg, zag er niet uit, ook al hebben ze gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren