Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vormdip Duitsland neemt ernstige vormen aan; Italië en Engeland stellen teleur

Laatste update:

Duitsland is er opnieuw niet in geslaagd om een overwinning te boeken in de Nations League. Op bezoek bij Hongarije bleef de ploeg van bondscoach Hansi Flick steken op een 1-1 gelijkspel. Het is voor de vierde keer op rij dat Duitsland een interland met die cijfers afsluit. Door de puntendeling blijven de oosterburen steken op drie punten uit evenzoveel wedstrijden. Hongarije heeft een punt meer. Het andere groepsduel tussen Italië en Engeland eindigde eveneens onbeslist: 0-0. Italië gaat aan kop met vijf punten uit drie wedstrijden, Engeland is hekkensluiter en staat op een virtuele degradatieplek.

Hongarije - Duitsland 1-1
Met drie gelijke spelen uit de laatste drie interlands reisde Duitsland zonder al te veel vertrouwen af naar de Puskás Aréna in Boedapest. Ook tegen Hongarije had de ploeg van Flick het moeilijk, daar de thuisploeg al na zes minuten de leiding greep. Zsolt Nagy werd bediend in het strafschopgebied en joeg de bal in het dak van het doel. Heel lang liet het antwoord van de Duitsers niet op zich wachten, daar Jonas Hofmann de stand amper vijf minuten later alweer gelijk trok. De aanvaller werd gevonden door Nico Schlotterbeck en vond de linkerhoek: 1-1.

Duitsland had in de Hongaarse hoofdstad wel een overwicht, maar wist de veldverhouding niet uit te drukken in grote kansen. Timo Werner werd in kansrijke positie teruggevlagd wegens buitenspel en protesten vanwege een vermeende handsbal werden weggewuifd door scheidsrechter José María Sánchez Martínez. Namens de thuisploeg slaagde Willi Orbán er met een subtiele lob niet in een ploeggenoot in scoringspositie te brengen. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Duitsland vier opeenvolgende wedstrijden met 1-1 gelijkspeelt. Aanstaande dinsdag staat in het Borussia-Park in Mönchengladbach de clash met Italië op het programma.

Engeland - Italië 0-0
Het op papier mooiste affiche van de avond werd afgewerkt in het Molineux Stadium in Wolverhampton, waar Engeland en Italië een herhaling speelden van de EK-finale. De thuisploeg wist de voorbije interlands tegen Duitsland (1-1) en Hongarije (1-0) niet in winst om te zetten en had ook moeite met de Italianen. Na twee minuten zorgde de ploeg van Roberto Mancini voor het eerste gevaar van de wedstrijd, toen Davide Frattesi rakelings naast schoot. Aan de andere kant vond Mason Mount de handen van Gianluigi Donnarumma. Niet veel later trof de middenvelder van Chelsea de lat boven de boomlange goalie.

De drieduizend aanwezige kinderen - door een straf van de UEFA naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de EK-finale moest het duel achter gesloten deuren worden gespeeld - zagen een opgewekt Engeland in de eerste helft. De ploeg van Southgate speelde bevlogen en legde Italië bij vlagen de wil op. Aaron Ramsdale kroonde zich tot een van de uitblinkers. De grootste kans in de tweede helft kwam na een uur spelen van de voet van Giovanni Di Lorenzo. De verdediger werd bediend door Lorenzo Pellegrini, maar kon net niet afdrukken. Terwijl de amusementswaarde naarmate de wedstrijd vorderde flink afnam, zorgde Harry Kane voor het laatste wapenfeit van de wedstrijd. Het schot van de spits ging huizenhoog over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat is de verdediging van Duitsland toch een drama. Zet Kimmich gewoon weer rechtsback, want Kehrer kan er helemaal niks van. De combinatie Schlotterbeck - Sule is ook een en al drama. Veel te veel fouten maken die twee naast elkaar. Heeft Duitsland echt niks beters achterin? Aanvallend gaat het ook veel te traag. Geen combinatie's, geen actie's en geen risico in de passing. Gelukkig heeft Duitsland aanvallend nog genoeg keuze, maar het gaan vreselijke jaren worden zo.

11 juni 2022 om 22:53

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar dit zijn wel de beste centrale verdedigers van Duitsland samen met Rudiger. Maar die twee gaan samenspelen in de toekomst bij Dortmund, dus die duo zal alleen maar beter worden. Kehrer is inderdaad aardig overrated en snap ook niet waarom die zo vaak de kans krijgt bij Duitsland. Kimmich is meer nodig als rechtsachter dan op het middenveld, want het middenveld van Duitsland heeft voldoende alternatieven om zijn positie in te vullen ten opzichte van rechtsback. Misschien van mindere kwaliteit, maar het elftal wordt stabieler als je Kimmich op rechts zet, want die gast speelt daar ook ongelofelijk goed.

11 juni 2022 om 23:16

Nou, ik hoop echt voor Dortmund dat dat beter gaat worden. Op dit moment is het gewoon drama met die twee naast elkaar. Lijken wel kopieën. Maken dezelfde fouten en zijn zo traag als de pest. Schlotterbeck kan dan nog wel passen, maar die Sule heeft geen bal aan zien komen volgens mij.

12 juni 2022 om 11:11

Duitsers staan er gewoon op het WK, dit zijn veredelde oefen potjes

Rare groep. Engeland, Italie en Duitsland in een poule en ze bakken er allemaal geen zak van.

12 juni 2022 om 11:09

Allemaal 60+ wedstrijden in de benen en dan deze potjes spelen, zitten met de gedachte al op vakantie

De geweldige generatie die Duitsland had van pakweg 2008 tot ongeveer 2018 is gewoon voorbij, met o.a. Müller, Götze, Lahm, Schweinsteiger, Neuer, Boateng, Klose, Podolski, Özil, etc. Spelers als Neuer en Müller zijn er nog bij, maar zijn de jongste niet meer en van de huidige selectie zijn enkel Schlotterbeck, Kimmich, Goretzka, Musiala, Adeyemi, Sané en Gnabry spelers die echt heel goed zijn en normaal gesproken ook ter Stegen, Neuhaus en Wirtz (al een tijd geblesseerd helaas) en Adeyemi is ook iemand met veel potentie.

Maar voor de rest Kehrer, Henrichs, Hofmann, Brandt, Werner, Can, Draxler, Dahoud, etc. vind ik allemaal toch veel minder dan de generatie hiervoor. Ben niet heel bekend met jeugdspelers vanuit Duitsland, maar de enigste spelers die nog jong zijn en die potentie hebben om door te groeien zijn dan Musiala, Adeyemi, Schlotterbeck en Wirtz en volgens mij is de rest wel wat minder?

En ik snap best dat je niet altijd generatie op generatie kan klaarstomen voor een hoog niveau, maar vind nu het niveauverschil toch best wel flink.

11 juni 2022 om 23:44

Schultz was toch ook wel een degelijke linksback een paar jaar geleden? Hoor ik ook niks meer van.

Engeland stelt teleur ?? Kom op zeg Engeland is gewoon Engeland . Het meest overgewaardeerde nationaal elftal ter wereld .

11 juni 2022 om 23:24

Je wordt niet zomaar finalist van een EK..

11 juni 2022 om 23:26

Alleen maar thuis spelen en een beetje hulp van de scheidsrechter kom je een heel end .

11 juni 2022 om 23:43

Van de 7 wedstrijden speelde Engeland 6 thuiswedstrijd in Engeland zelf op het EK wat soort van zou gespeeld worden in heel Europa. Mensen huilen dagelijks over Qatar maar de grootste omkoperij was het ek van 2021, en dan nog konden ze het EK niet pakken stelletje chokers.

11 juni 2022 om 23:51

Hahaha, hoe Engeland zover kwam op dat EK is toch gewoon een groot wonder - even los van scheidsrechterlijke dwalingen en alle thuiswedstrijden. Dat team gaat echt gewoon weer af op het WK hoor, en het zou me niks verbazen als dat al in de poulefase is.

11 juni 2022 om 23:54

Vergeet niet het geweldige WK in Rusland . Van de 7 wedstrijden werden er 3 verloren en 1x gelijk

12 juni 2022 om 08:43

Een heel gemakkelijke loting helpt dan ook goed inderdaad.

Deze landen nemen het toernooi niet serieus en dat moet Nederland ook doen. Totaal overbodig dat alleen spelers extra belast.

Hongarije doet lekker mee in deze poul .. 3 reuzen Duitsland , Engeland en Italië. Wat zou het mooi zijn mocht Hongarije eerste eindigen

12 juni 2022 om 08:07

Hongarije zat op het ek ook in een poule des doods nu weer maar knap dat ze zo goed meedoen

Alles te maken dat Niemand de Nations Leaque zit zitten, zitten s'avonds hun vakantie te plannen. Kijk maar naar de resultaten. Spelen op halve kracht nul interesse

Zou het iets te maken met einde seizoen. Speler die mentaal overbelast zijn. Meer zin hebben in vakantie. Het is wel heel toevallig dat alle toplanden het slecht doen. Ik denk dat we deze wedstrijden niet te serieus moeten nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren