Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Guardian komt met goed nieuws voor Erik ten Hag bij Manchester United

Laatste update:

Erik ten Hag lijkt voorlopig niet te hoeven vrezen voor een ontslag bij Manchester United. Dat weet The Guardian woensdag te melden. De Nederlandse manager verloor dinsdagavond al zijn zesde wedstrijd van dit seizoen met the Red Devils: in de Champions League werd Manchester United in eigen huis door Galatasaray getrakteerd op een 2-3 nederlaag. Directe gevolgen voor de baan van Ten Hag lijkt dat dus echter niet te hebben.

Vorig seizoen verliep nog prima voor de geboren Haaksberger. Het seizoen begon nog moeizaam, maar uiteindelijk eindigde United op een derde plek in de Premier League. Bovendien werd de EFL Cup veroverd: de eerste prijs voor de club uit Manchester in zes jaar tijd.

Dit seizoen loopt het echter een stuk minder. Zo werden slechts vier van de tien officiële duels gewonnen. De overige zes, tegen Tottenham Hotspur, Arsenal, Brighton & Hove Albion, Bayern München, Crystal Palace en Galatasaray, gingen allemaal verloren.

Toch heeft dat voorlopig dus nog geen consequenties voor Ten Hag. “Zijn positie als manager van Manchester United staat voorlopig niet ter discussie”, schrijft The Guardian. “Ondanks een teleurstellende reeks van zes nederlagen uit tien wedstrijden, waaronder de 3-2 Champions League-nederlaag van dinsdag tegen Galatasaray, behoudt Ten Hag het vertrouwen van de clubleiding."

Volgens de doorgaans betrouwbare Britse krant beschouwt het bestuur van Manchester United Ten Hag als de juiste man om de club uiteindelijk weer de weg omhoog te laten vinden op de lange termijn.

Ook het feit dat Ten Hag te maken heeft met flink wat blessuregevallen in zijn selectie speelt een rol in het feit dat zijn positie niet ter discussie staat. The Guardian: “Hij heeft dat nooit als excuus gebruikt, maar intern wordt erkend dat hij veel pech heeft gehad, waarbij hij op een gegeven moment zelfs zestien spelers moest missen.”

Zo waren onder meer zomeraankopen Rasmus Højlund en Mason Mount enige tijd geblesseerd. Momenteel kan Ten Hag niet beschikken over onder meer Lisandro Martínez (voetblessure), Luke Shaw (spierblessure) en Aaron Wan-Bissaka (hamstringblessure). Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd voor Ten Hag en United op het programma: dan komt Brentford op bezoek.

Denk jij dat Ten Hag de kerst gaat halen als manager van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo hoort een club te zijn, volle vertrouwen in je coach houden. Guardiola had precies hetzelfde in het begin bij city, dus al met al is er voor ten Hag zeker een goede vooruitzicht als hij ze doelen weet te bereiken.

4 oktober 2023 om 16:37

Als ze inderdaad slim zijn laten ze gewoon EtH zitten en gaan ze kijken naar de mogelijkheden om echte versterkingen binnen te halen in de winterstop. Met name voorin (flanken) vind ik het heel magertjes. Spelers als Martial, Pellistri, Garnacho komen voorlopig nog zwaar te kort. Antony en Sancho blijken een probleem waarbij we waarschijnlijk de laatst genoemde niet meer zullen terug zien. Dan hou je alleen Rashford en Hojlund die van enige niveau zijn, best triest voor een club als Man Utd. Hier kan je Ten Hag niet heel veel verwijten dan alleen wellicht het halen van Antony. Het middenveld is ook niet woow, en de verdediging is ok als Martinez en Varane het centrum vormen maar die zijn ook om de halve klap geblesseerd. Al met al heel matig en top club onwaardig wat er op het veld en reserve bank zit bij Man Utd. Dat zullen ze wellicht ook wel inzien met als reden dat het uitsturen van EtH niet zoveel zin zal hebben.

4 oktober 2023 om 16:40

@wiezie

Niet dat ik het oneens met je ben, maar Guardiola had dit eigenlijk enkel in zijn 1ste seizoen. In het tweede seizoen werd hij meteen kampioen en de jaren erna moest hij enkel Liverpool 1 maal voor zich laten.

4 oktober 2023 om 16:52

Ik weet niet of het helemaal eerlijk is om situatie toen bij Guardiola te vergelijken met EtH. Guardiola is van heel ander kaliber en kwam in een gespreid bedje terecht bij Man City. EtH moest in zijn eerste seizoen dealen met gevalletje Ronaldo en daarnaast is er continu bestuurlijke onrust bij Man Utd. Daarnaast is er al jaren een soort onbalans in de spelers groep bij Man Utd, kwalitatief is het ook gewoon heel matig wat er op de bank zit. Het zegt al genoeg dat je een J. Evans contract moet geven om aan te vullen. Spelers als Sancho, Maguire, Mount, Van de Beek, Martial en mindere mate Antony zijn gewoon miskopen waar er gewoon ruim 300-400m voor uitgegeven is.

4 oktober 2023 om 17:06

Pep kwam helemaal niet in een gespreid bedje terecht. Hij nam een vrij matige selectie over van Pellegrini. Aguero, KdB, Fernandinho, Silva en Kompany waren toen de topspelers en de andere waren oud, niet goed genoeg of onbewezen talenten.

4 oktober 2023 om 16:42

Een coach moet idd het vertrouwen krijgen. Alleen snap de vergelijking niet met Pep?

Pep werd 3de in zijn eerste seizoen en werd jaar erop meteen kampioen. Pep heeft nooit een zware periode gehad als coach bij City.

4 oktober 2023 om 16:43

Guardiola is dan ook een wereldcoach die zich allang bewezen had, ten Hag is middelmaat en niet beter dan solksjaer

4 oktober 2023 om 17:14

Ten Hag heeft het niet veel beter gedaan bij Manu dan Soskjear. De halve finale halen en 4 keer op rij kampioen woren met Ajax is echter wel een speciale prestatie die Solskjaer nog niet heeft geflikt. Beetje jammer om Ten Hag weg te zetten als middelmaat.

4 oktober 2023 om 17:41

Laak, dat kan zo zijn. Solksjaer is ook gewoon twee keer kampioen geworden in Noorwegen en heeft daar de beker gewonnen. Allebei derde geworden met Manchester United. Dat ene jaar waar alles ook echt meezat, waar vrijwel alle spelers nooit meer zo gepresteerd hebben als toen en Ajax gewoon fantastisch presteerde maakt Ten Hag niet perse een betere coach dan Solksjaer.

4 oktober 2023 om 18:12

Solksjaer is nog 2de geworden met United

4 oktober 2023 om 18:40

Wauw wat een prestatie. Tuurlijk de halve finale van de CL is iets waar vele van dromen, maar Ajax is zoals ieder jaar een titelkandidaat en doet mee in de top als het gaat om de eigen competitie. Dat wil niet zeggen dat het een topcoach is. Frank de boer is ook 4 keer op rij kampioen geworden met een minder elftal en nee hij heeft niet de halve finale van de CL gehaald maar wel in het buitenland zwaar gefaald. Fatih Terim (oud coach van Gala, fiorentina, AC Milan is destijds ook 4 keer op rij kampioen geworden, de uefa cup gewonnen en de super cup. Wil dat zeggen dat hij ook een topcoach was. Soms is het enkel een beetje geluk wat mee zit.

5 oktober 2023 om 18:44

Die halve finale was natuurlijk erg gelukkig met de slechte vorm van teams als Real en Juventus, Roma haalde het jaar daarvoor ook de halve finale en daar rept niemand een woord over.

4 oktober 2023 om 16:59

Pep won zijn eerste 10 wedstrijden bij city.

4 oktober 2023 om 17:10

@wiezle jij snapt het echt niet dit zegt helemaal niks he wat moet een club zeggen dan tegen de media? Achter de schermen zijn ze gewoon stiekem bezig om te kijken naar choach en wachten ze bijvoorbeeld de komende 3 wedstrijden af hoe het loopt dit soort berichten zeggen helemaal niks….

4 oktober 2023 om 17:12

Nee Guardiola heeft er helaas nooit zo voor gestaan als Ten Hag nu doet en zeker niet na 1 jaar en +- 10 wedstrijden.

4 oktober 2023 om 17:22

Mwah, ik denk dat mensen onderschatten wat voor impact de vete met Sancho heeft op de rest van de groep. Sancho is goed bevriend met Rashford en is een populaire jongen binnen die groep. Ik denk dat veel van die jongens de kant hebben gekozen van Sancho, en dat hij daarom de kleedkamer totaal is verloren. Het kan haast niks anders zijn, Ten Hag is een prima coach, en de spelers zijn goed genoeg om te winnen van Crystal Palace en Galatasaray. Het moet dus acht aan wat anders liggen dan de kwaliteiten van de spelers en trainer. De chemie tussen de spelersgroep en de coach is op dit moment denk ik op een 0 punt.

4 oktober 2023 om 17:53

Nog 1 verlies erbij en het vertrouwen is klaar. Houdt een x op he.

4 oktober 2023 om 17:54

Meestal moet je je als coach toch zorgen maken als een club dat gaat zeggen . Maar denk overigens dat ten Hag nog wel wat krediet op de bank heeft. Vind de vergelijking met Guardiola wat far off eerlijk gezegd.

4 oktober 2023 om 18:28

Totaal niet te vergelijken. Pep won de eerste 10 wedstrijden en deed nog een tijdje mee om de titel. Je zag heel duidelijk dat City er voetballend enorm op vooruit ging en de aankopen waren goed. In het tweede seizoen pakte hij met City meteen 100 punten, wat nog steeds een PL record is en waren de transfers wederom goed



Zou een Ten Hag nu al meer krediet hebben dan OGS en Mourinho destijds? De prestaties zijn hartstikke waardeloos, maar tegelijkertijd zit het ook niet mee met de blessures en afwezigen en dat sommige spelers echt poep spelen (onana, Rashford).
Het is het voordeel van Ten Hag dat je dat als oorzaak kan aanwijzen, maar ben benieuwd of Man Utd iets heeft geleerd van de laatste trainers. Ten Hag moest voor een omslag zorgen, maar als je hem nu weer laat vervangen dan ben je helemaal terug bij af. Daarnaast lijkt hij wel de spelersgroep achter zich te hebben, op Sancho na heb ik niks gelezen over andere spelers die er geen vertrouwen in hebben. Zoals Arsenal Arteta de tijd hebben gegeven, moet Man Utd het ook aanpakken.

4 oktober 2023 om 16:40

Nee, hij heeft niet meer krediet dan de voorgangers maar ook bij de andere heren heeft de wond maanden mogen etteren en zweren voor ze de stekker eruit trokken. United heeft nooit een overhaaste beslissing genomen als het om het ontslag van de manager ging.

4 oktober 2023 om 17:07

Die 2 mochten toch ook nog heel lang aanblijven? Ik vind het bijna knap hoe lang United nog met trainers blijft doorgaan als blijkt dat het niet werkt. Nu moet, denk ik, United ook in de spiegel kijken waarom na SAF niemand het meer echt heeft kunnen draaien daar.

Zitten echt in de hoek waar de klappen vallen. Halve selectie is/was geblesseerd. Spelers die zoekende zijn naar hun vorm. Spelers die persoonlijke fouten begaan. Pech met keuzes van scheidsrechters.

Denk dat Ten Hag het wel op de rit kan krijgen. Maar daar dient hij wel de tijd voor te krijgen. En laat tijd nou net datgene zijn wat je bij Man U vaak niet krijgt.

4 oktober 2023 om 16:42

Het enige wat Man Utd volgens mij echt anders moet doen, is Ten Hag teveel leiding geven over de transfers.



Gelukkig wordt er niet toegegeven aan het opportunisme. Voor Crystal Palace in de Carabao cup vond ik de kritiek onzin; Spurs, Arsenal en Brighton kun je verliezen en het zat ook niet altijd mee met afgekeurde goals, discutabele beslissingen, en de blessuregolf. Na de 3-0 overwinning op Palace stak het opportunisme weer op en werd het spel geprezen, terwijl het naar mijn mening redelijk tot goed was.

Ik hoopte / ging er vanuit dat we daarmee een win reeks zouden starten, maar helaas twee onfortuinlijke nederlagen. Zeker de wedstrijd van gister win je 9 van de 10 keer als je zo speelt.

Ja ten Hag valt het een en ander te verwijten, maar ik zie wel progressie in het spel vergeleken met de eerste weken. Het is hopen dat er snel weer meer opties op de back komen, zodat hij defensieve zekerheid kan inbouwen op het middenveld met Casemiro en Amrabat. Op dit moment draagt Rashford helaas ook te weinig bij en doet hij er tegen Brentford misschien verstandig aan om met Garnacho te spelen.

Ho is. gaat United het leren. zo hoort het, Ten Hag is gewoon een goede trainer.

4 oktober 2023 om 17:01

United laat coaches toch best wel lang aanmodderen?

Bij United krijgen trainers gelukkig de tijd om iets op te zetten. Alleen Moyes werd er na 9 maanden uitgegooid, maar er zat echt totaal geen idee achter wat hij aan het doen was. Een van de weinige positieve dingen aan de club dit..

Het is gewoon dat alles op het moment gewoon tegen zit.

Zo slecht speelden ze namelijk niet. Ze moeten even hier doorheen bijten, als straks Shaw en Martinez terug zijn dan heb je echt een heel andere team.

Jammer, had graag gezien dat hij terug kwam, ook al was het maar een natte droom.
Natuurlijk moeten ze achter hem blijven staan, elke keer maar weer ontslaan doet ook niet veel goed en vorig jaar haalden bepaalde spelers eindelijk een goed niveau. Iedereen zit in een dip, zelfs Bruno is de weg kwijt. Als je ook ziet hoeveel blessures ze wel niet hebben, dan heb je geen vastigheid in je elftal. Toch zal hij het wel snel weer op de rails moete krijgen, het blijft Man United.

Erik at the wheel at the wheel! Erik at the wheel! Zullen de concurrenten ook wel tevreden mee zijn dat 10 Hag niet moet vrezen

Ik heb er een beetje een dubbel gevoel bij. Er zit gewoon geen duidelijke spellijn in en van vooruitgang is weinig te merken. Natuurlijk spelen de blessures een grote rol en daarom kan je dit niet volledig op het conto van Ten Hag schrijven, maar je verwacht toch dat hij tactisch wat dynamischer is dan dat hij nu is en dat hij er voor zorgt dat de spelers meer voor het team willen vechten.Ik zie Ten Hag het nog wel redden bij United. Hij heeft het geluk dan ook dat United hun trainers altijd de tijd geeft. Als een aantal van de sterkhouders dadelijk weer terug zijn en het elftal beter op elkaar in is gespeeld, valt er genoeg uit te halen met deze selectie. Maar zorg alsjeblieft dat deze man weinig invloed heeft op het transferbeleid.

Terecht ook, United heeft vorig seizoen best redelijk gepresteerd en hebben dit seizoen ook wel pech met blessures en domme fouten zoals Onana gisteren. In de basis heeft United best een lekker team. Die Hojlund kan wel voetballen en als Rashford zijn vorm van vorig seizoen weer op kan pakken is de aanval prima. Middenveld is in principe ook echt sterk met Casemiro, Erikssen, Bruno en Mount. Als Martinez en Shaw weer terug zijn is de verdiging ook prima.

4 oktober 2023 om 17:23

Dat zijn sterke spelers voor de subtop ja. Met Mount, Eriksen, Martinez en Shaw ga je het City niet lastig maken hoor.

4 oktober 2023 om 21:10

Wonnen ze niet vorig seizoen van City?

5 oktober 2023 om 16:36

Onana, Varane, Martinez, Casemiro, Bruno, Hojlund, Rashford heb je toch een aardige basis. Nu nog een paar goeie spelers erbij en ze kunnen misschien wel een eind komen. Ze hadden natuurlijk nooit Antony moeten halen, met die 95 miljoen hadden ze echt wel een kwaliteitsspeler kunnen halen.

Vooral doorgaan totdat ze degraderen...lol. En het zegt niks dat ze vertrouwen uitspreken, als ie nog een paar keer verkiest en strak in het rechter rijtje staat, is het toch echt over en uit. Hoeft zich niet te schamen bijna de hele wereldtop aan trainers strand bij Manchester United

Ik dacht dat ten Hag het wel zou gaan maken daar maar dat valt tegen. Zijn prestaties gaan ook eerder achteruit dan vooruit. Het probleem is met name dat je veel te veel geld uitgegeven hebt aan middelmaat, waaronder een aantal lievelingetjes van Ten Hag. Ze moeten hem gewoon weghouden bij het transferbeleid.

Hopelijk mag hij blijven en krijgt hij het op de rit.

“Hij heeft dat nooit als excuus gebruikt”. Nou ik zie Erik elke week de meest idiote excuses bedenken. Vooral na die wedstrijd tegen Arsenal was het echt lachwekkend..

Haha grappig, alsof ik dit niet eerder heb gehoord. Ten Hag staat binnen 2 weken op straat.

4 oktober 2023 om 21:08

Nope. Alleen op VZ wordt Ten Hag neergehaald maar hij krijgt echt letterlijk overal support. Op de United fanpages, fora en het bestuur dus.

Zo hoort het. Nu kan Gala ook thuis United klaren en volgende ronde verzekeren. Deze beslissing is met luid gejuich ontvangen in Turkije

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren